כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס מסך לפני בערך חצי שנה, NVIDIA GFORCE 8800 GTS הוא אחלה, אבל למשל קרייסיס 2 (CRYSIS 2 ) הוא לא מצליח להריץ ברמה גבוהה... עכשיו חשבתי האם שווה לחכות עוד כמה חודשים? אולי תצא טכנולוגיה חדשה? אולי אני קונה יותר מידי מהר כרטיס מסך ולא מסתפקת במה שיש לי כרגע?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אמרו לי בחנות של מחשבים ש הכרטיס המסך שאתם מדברים עליו (6600GT) הוא ברמה ובמחיר של RADEON 9800 האם זה נכון? ועוד משהו מה יותר טוב RADEON 9600 256 MB או RADEON 9800 128 MB נ.ב : הפורום שלכם ממש נפלא, עזרתם לי לקנות מחשב חדש ואתם עוזרים לעוד מלא אנשים שלא ממש מבינים בנושא!
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
המחשב שלי QX6700 אקסטרים GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte GV-NX68G256DB-ED 6800GS G skill 4GB 800 620HX series corsair מארז גיגב ביט האורה אני בשלבי קניה של כרטיס מסך SAPPHIRE 4850 1GB ומסך T240 זה יפתור את הבעיה? ואיזה כרטיס לפי דעתך אני צריך רק ATI בבקשה 4870 חייב פה?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
(עדיף לכיוון ה 1000 ולא לכיוון ה 1500)
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תעיפו מבט במודעת הפרסום הזאת, תגידו מה שרשום בה זה נכון? נ.ב נלקח ממגזין PCplus
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזה שיאפשר לי לראות YES בחלון או במסך מלא. יש מספר כרטיסים בשוק במבחר מחירים (300-600 שח) אבל לא מצאתי אתרים עם השוואות או המלצות. אשמח לקבל המלצות ממכם.... תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות וראיתי כל מיני מחירים עם פערים גדולים, ואין לי מושג מה צריך שיהיה.... אני רק רוצה שיהיה לי חיבור שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב וכמובן להעתיק תוכניות וסרטים להרדיסק או לצרוב
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
חברה , מכיוון שאני מכור ל WOW ולא מריץ שום דבר אחר , אלך על משהוא פשוט . אז עזבו את מפרט המחשב (יש מחשב טוב) מה עדיף ?: 1.כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIeוGigabyte 490 ש"ח 2.Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe 536 ש"ח 3. כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIeוLeadtek 215ש"ח 4.כרטיס גרפי Radeon X1650 256MB PCIeוGigabyte 326 ש"ח 5. משהוא אחר בטווח המחירים הנ"ל שוב , כחו בחשבון שני מריץ רק WOW (אך מעוניין להגיע לביצועים המקסימאיליים ואולי טיפה יותר לקראת הגירסה הקרובה של המשחק שתצא בקרוב (עדיין אין דרישות לגבייה)) שם רשום שמומלץ :Recommended: 64MB VRAM 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability, such as an NVIDIA GeForc…
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
כנס 2025 GTC: חברת NVIDIA הכריזה היום על NVIDIA Blackwell Ultra, השלב הבא באבולוציה של פלטפורמת מחשוב העל של החברה להנעת מפעלי בינה מלאכותיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 175 צפיות
-
-
ראשי Nvidia יוצאים בהצהרות נחרצות, אפילו קצת שחצניות, אל מול האיומים הקיימים והמתקרבים לעברם בשוק כרטיסי המסך, מצד Intel וATI. http://www.pcpro.co.uk/news/220947/nvision-larrabee-like-a-gpu-from-2006.html הם טוענים שהרעיון של אינטל לריבוי ליבות רב-משימתיות בכרטיסי מסך כבר נבדק על ידם ממזמן, ונמצא לא יעיל, ומטיחים האשמות שההצהרות של אינטל לא ריאליסטיות ומבוססות על הנחות שגויות. כמו כן, עולות טענות שהכרטיסי ה Larrabee שיצאו ב2010, יתנו ביצועים שזהים בערך לביצועים שנתנו כרטיסים של Nvidia וATI מ2006. כמו כן, אחרי שסגרו את הפינה עם אינטל, עברו להתעסק עם ATI. הם מודים שהם לא העריכו מספיק את ATI, ושהם עשו כמה טעויות, אבל הם למדו, עושים שינויים, וכבר בעתיד הקרוב המצב ישתפר. כ…
-
- 71 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
ליבת הדור הבא מבית אנוידיה G92 תכלול כמעט טרהפלופ של ביצועים(פי 3 מ 8800 330 בערך גיגה פלופס) ותגיע בסוף השנה . הליבה אמורה להלחם כנראה ב R650 ואפילו ב R700 אנוידיה מאמינה שR600 לא יפגע במכירות של G80, אבל R610 ו R630 יותר תחרותיתיים ובהחלט יכולים לתפוס נתח שוק. הוא אומר שכרטיסי מסך שלהם מבוססי 65NM יהיו עדיפים משל AMD. מקור: http://www.beyond3d.com/content/news/230
-
- 95 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=41739
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
Fudzilla מדווח שאנוידיה רוצה עוד לסחוט את המיץ (G80) ותשחרר כנראה עוד שיפור שיקרא D10U-30 D10U-30 כנראה יהיה הכרטיס/ים האחרון שיבוא לפני GT200 (שיבוא ד"א ברבעון השלישי/רביעי). הכרטיס החדש יכלול זיכרון של 1GB GDDR3 ויכול להיות שיהיה גם 55נ"מ. אנוידיה אמרה לשותפיה לצפות מהכרטיס לצריכת חשמל בין 225W ל 250W (ל 9800GX2 יש PCB שיכול לתת בפועל 200W אבל הכרטיס צורך רק 160-170W) לפי הצריכה אפשר לנחש שעוד כרטיס כפול ליבה בדרך (דמוי 9800GX2)ך D10U-30 מתוכנן לבוא ברבעון הזה (בין אפריל-יוני) מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6647&Itemid=1
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתחילת רבעון הראשון של 2006 אנוידיה חלקה נתח שוק של 24% וATI עם נתח שוק מרשים של 73% בשוק הניידי ברבעון הראשון של השנה, אנוידיה שילשה את נתח השוק , עם 60% נתח שוק וגרמה ל ATI לרדת ל 39%! http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2164&Itemid=1
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מישהו באוצר או במכס קם בבוקר עם קריזה חדשה ! מעכשיו יש מכס על כרטיסי טלויזיה למחשב כי זה "כמו מכשיר טלויזיה". הכרטיס הראשון שנפגע מזה הוא הכרטיס שהמלצתי עליו פה כל כך הרבה פעמים ה-CINERGY 400 STEREO של TERRATEC ! למה ? כי ליבואן אין אותו במלאי ועכשיו הם לא בטוחים שכדאי להם להביא את זה במחיר גבוה (לצרכן זה יעלה משהו כמו 600 ש"ח במקום 400 עכשיו). אותו דבר קורה עם רמקולים למחשבים (כי זה הרי מערכת סטריאו וחייב להיות על זה מכס) וגם ניסו את זה עם כרטיסי קול ובסוף ירדו מהעניין. מה יהיה ?? >
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אז היום ביקשתי בפורום מסכי מחשב עצה לקניית מסך מחשב 4K ושוב פעם קיבלתי את ההודעה "אבל אנחנו עדיין לא מוכנים ל4K..." בולשיט. אז בואו נשים לזה סוף והנה כמה מהדוגמאות מה המפרט שלי מסוגל להריץ (GTX1080, i7-6700k@4GHz): Metro 2033 Redux - הכל על מקסימום עם Physx חוץ מAA (מינימאלי) על 60 FPS קבוע. Doom רץ לי על 55-60 FPS הגדרות Nightmare. מדי פעם יש נפילות - לא מצאתי עדיין הגדרה אופטימלית. כלומר שיחקתי רק עם AA שלא משפיע בכלל, אז כנראה אצטרך להוריד איזה Shadow. אעדכן בהמשך. The Witcher 3 הכל על הכי גבוהה חוץ מ-Hairworks רץ על 40+ חלק לגמריי. לא מרגיש שום הבדל מ-60 כששיחקתי על GTX970 על 1080p. Men of War 2 על 60 FPS בלי לרדת (יכול להיות יותר, ה-vSy…
-
- 83 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
שלום לכול ה"גיקים" אני חייב לקנות מסך חדש ואחרי התלבטויות קשות החלטתי לעבור ל-LCD. ההתלבטויות לבסוף צומצמו לשתי אופציות : 1. Hyundai 17 ImageQuest Q17 עם חיבור ה-DVI ב- 2500 ש"ח 2. ViewSonic 17 LCD VP171 Black ב- 3079 ש"ח המוח עוד מעט נשרף לי ואני לא מצליח להחליט ( 3000 ש"ח זה הגבול אז לא להציע יותר יקרים ) אנא עזרה ...לפני שאני שולח יד בנפשי :nixweiss: :s05: :nixweiss:
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי יותר טוב ??? אני מיצטער אבל אני עדיין לא הבנתי מי עדיף GF 4 4200 SUMA SE 64 MB או LEADTEK 64 MB??? אני מדבר על איכות הפילטרים וגם דיי על OC אני אוסיף כמה שרק אפשר אבל בלי להוציא עוד כסף ! ודרך הגב בעוד שנה יהיה הבדל בין ביצועי כ.מסך עים 64MB DDR לבין 128 MB DDR? ושוב תודה
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
אני ראיתי כמה כרטיסים מסך PCI-EXPRESS בין מחירים 800 עד 2000 ש"ח. אני לא יודע איזה מתאים למשחק חדש למשל call of duty 6 ויש עוד הרבה משחקים שיצאו לאחרונה. תקציב שלי עד 1000 ש"ח ולא יותר. הכי חשוב שכרטיס מסך חזק יתאים לכל משחקים שיצאו בעתיד למשל בשנה הבאה שנה 2011 יצאו משחקים חדשים וקנה משחק שיעבוד לי במחשב שלי. ובלי דרישות כרטיס מסך להחליף.מבינים? משהו כזה שכרטיס מסך יחזיק מעמד 5 שנים שכל משחקים יעבדו בלי בעיות ובלי דרישות מינימום כרטיס מסך. מה אתם מציעים לי,ומה מומלץ לי ליקנות,איזה דגם טוב יותר? הייתי רוצה כרטיס מסך זיכרון 1GB 512bit בתודה מראש בן
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
טוב נתחיל בהתנצלות על חוסר היכולת שלי , אבל לפחות ניסיתי... טוב מדובר בכרטיס מסך GF4 ti4200 leadtek myvivo 128 mb לאחר שהייתי בחו"ל חצי שנה (קצת פחות) ועברתי לחדר אחר בבית התחשק לי לחבר את המחשב לטלויזיה (ולמערכת) בקיצור מה שעשיתי זה לחבר את הכבל VIVO ליציאה שלו בכרטיס מסך ושם את הכבל עם הבננות הצהובות לטלויזיה בכניסת וידאו ולכבל ביציאת out עדכנתי דרייברים ל 45.23 ולא מופיעה לי אפשרות לתצוגה בטלויזיה הורדתי tv tool כי קראתי איפה שהוא שזה יכול לעזור עכשיו מה שמופיע לי בטלויזיה כשאני שם AV2, זה הפסים הצבעוניים הרחבים (כמו של תקלה בערוץ הראשון...) ולא מסך ריק כחול כמו בעבר אניאשמח אם מישהו יוכל לעזוא לי ואם צריך פירוט נוסף, אני אשלים... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
dsiplay driver stopped responding and recovered dsiplay driver nvidia windows kernel mode driver version 285.62 stopped responding and successfully recovered זה גם קורה בדרייבר ישן לפעמים המסך פשוט קופא ופעם אחת קרס המחשב
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס הנ"ל: Palit Gforce 7600 Gt AGP http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GT.htm כשאני מנסה לחבר אותו (במקום ה Gforce 4 mx 400 הישן שלי...) המסך לא משדר כלום. זה לא שהוא לא מקבל אות, כי לא מופיע הסמל של הכאבל או משהו כזה, אלא כאילו המחשב כבוי (הנורה של המסך מהבהבת, כאילו המחשב כבוי) למרות שהמחשב עצמו עובד (הכל עובד כרגיל חוץ מזה שלא רואים כלום במסך). בהתחלה חשבתי שזה הספק (380V במקור לפחות...לא יודע מה הוא מייצר אחרי שנתיים). באמת שאין לי מושג ואין לי יותר מדי כסף. יש פה למישהו מושג? בבסיס, המחשב שלי הוא P4 2.4 Ghz, 512 DDr עם XP Home. אני לא חושב שזה עניין של דרייברים, כי המחשב לא מראה אפילו את המסך של הביוס, שזה בסיסי ולא קשור להתקנים, ובגלל זה אני חוש…
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני בדיוק עובר חדר והייתי רוצה שני מסכים לחדר... אחד שיהיה לעבודה עם המחשב עצמו, קצת משחקים, אינטרנט וקצת סרטים... ועוד אחד שיהיה ליד המיטה שאיתו אני יראה יותר סרטים וטלויזיה... אני רוצה שהוא יתנהג ממש כמו טלויזיה. אז אמרתי במקום לקנות LCD TV אני יקנה מסך LCD רגיל ולמחשב כרטיס טלויזיה שאני יחבר אליו את הממיר של HOT מה אתם אומרים ?איזה מסכים מומלצים בקשר למסך של המחשב עצמו נראה לי שאני אלך על Viewsonic 171B. ובקשר למסך שאני יראה את הטלויזיה בעיקרון אז אני ירצה מסך הרבה יותר זול... נגיד תקציב 1800- שקל ?האם קיים משהו נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי 6600GT ואני רוצה לנגן HD,עכשיו הבנתי ש2400 יותר חלש מה6600 שלי,מה אני יכול לעשות? ראיתי באינטרנט שיש כרטיסי טלויזיה עם האצת HD והם לא יקרים מידי,מישהו מבין בנושא? תודה!
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-