כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדמו למישחק הנ"ל והפריימים נמוכים מאוד 12-20 הכל מוגדר ל -HIGH +AAX4 אני משחק ברזולוציה של 1680X1050 ב GRID למשל בכל על HIGH ואני מקבל 80-90 FPS מה לא בסדר כאן?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel® Core2 CPU 6700 @ 2.66GHz לוח אם gigabyte EP43-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 http://www.gigabyte.us/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3086 ספק ion2 600w אפשר לעשות CF ?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע נמצא בדילמה גדולה!! ובלי זמן ( רגילה אחרי שנתיים ו8 חודשים!!) אני חייב להחליט השבוע. יש לי כרטיס מסך RADEON 9250/9200 Series Secondary AGP (0x5D44 -( נוסטלגי קצת ועתיק - אני יודע ). ישנו חיבור DVI. אני רוצה לקנות מסך LCD שיהיה גם למחשב וגם לטלוויזיה ( אם למישהו יש גם הצעה לסוג מסך זה יהיה מצוין ). השאלה אם זה יעבוד בצורה סבירה בחיבור DVI - HDMI עם כרטיס כזה, או שפשוט עדיף לקנות כבר כרטיס מסך חדש עם יציאת HDMI .? ולוותר על העלויות של כבל DVI - HDMI..?? תודה, חייל במצוקה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המחשב שלי מלפני 3 שנים: AMD athlon 64 bit 3200+ 2.01GHz 2GB זכרון כיום אני משתמש בכרטיס מסך שנמצא על הלוח אם.6100 של NVIDIA אני רוצה לשחק משחקים חדשים ולכן מעוניין לקנות כרטיס מסך כמו 4850 סביבות 600 ש"ח האם הכרטיס הזה הוא יותר מידי חזק, אפשר להסתדר גם עם משהו נמוך יותר? האם כרטיס כזה יתאים מחשב שלי (יש לי כניסת PCI E) האם מספיק בכרטיס זה כדי לשחק במשחקים חדשים מסוג ירי גוף ראשון, אסטרטגיה NFS וכו'? תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם שווה לי השידרוג? יש לי לוח תומך PCIE 2.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שידרוג הרסיבר אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיודע על גבי היציאה להעביר גם סאונד חשוב שידע להעביר גם dolby TrueHD וגם DTS HD Master Audio תקציב - עד 400 שקל שימושים - סרטי HD תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום חברים 5870 שווה לקחת עכשיו?או לחכות שNVIDIA יוציאו כרטיסים?ותהיה ירידה. כי אני מפחד שאני יקנה אותו ועוד חודשיים NVIDIA תוציא כרטיסים מתחרים וכל המחירים יירדו. מישהו יודע אם ATI יוציאו כרטיסים יותר משתלמים מ5870 כמו ש4870 יצא אחרי כולם למישהו יש כתבות על הכרטיסים שהולכים לצאת בעתיד אחרי 5870?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס 8800GTS 320 ואני מקבל לוח שתומך בSLI ורציתי לשאול אם מישהו יודע או יכול לעזור לי למצוא האם SLI של שני כרטיסים כאלו שווה את ההשקעה בקנייה של עוד כרטיס (יד שנייה אני מניח שזה לא יעלה יותר מ300)? או שעדיף כבר לסחוב עוד כמה חודשים ולחכות שהסדרות החדשות יורידו קצת את המחירים בשביל כרטיס חדש.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ברשותי מערכת מבוססת AMD64 DUALCORE 4800, 2GB, NVIDIA 8500GT, DELL 2407WFP-HC, VISTA ULTIMATE. מהו כרטיס מומלץ להרצת מדמה הטיסה האחרון ברזולוציה מלאה )1920X1200) עם אופציות הגרפיות המלאות? תודה, רועי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי 9800GTX 512MB של CLUB3 קצת יותר משנה וחצי. לאחרונה כששיחקתי במשחקים כבדים (באטמן) שמתי לב שהכרטיס מסך רועש יותר מדי. כיוצאים מהמשחק אחרי 2-3 דקות כבר אין את הרעש של הכ.מסך. חשבתי לא נורא, הוא סוף סוף עובד. לעומת זאת, שאני משחק במשחק חלש כמו FOOTBALL MANAGER, אין רעש. השבוע התקנתי דרייבר 190.62 במקום 180 שהיה. עכשיו ,הכרטיס מסך לא מפסיק לעשות רעש גם אחרי שיוצאים מהמשחק. הדרך היחידה להשתיק אותו הוא לעשות ריסט למחשב. ניקיתי את הכ.מסך כמה שאני יכול. טמפ' במצב מנוחה: טמפ' בזמן משחק:
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש שמועות על ירידה במחירים של סדרת ה-HD4800 לקראת הכ. מסך החדשים?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוקיי, נתחיל מהמפרט שלי, צפו במפרט, לאחר שצפיתם, ניגש לעניין : מה כדאי לי לשדרג מ8800GT ? אני רוצה שההבדלים יורגשו.. יש לי מסך 22' (למי שעצלן ולא קרא מהמפרט שלי). ונניח שיהיה לי ספק HX450 או VX550.. מה יתאים לי יותר? למטרת משחקים כבדים. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חג שמח לכולם המפרט הנוכחי כרגע זה : E8400 9800GT 512MB 2GB זיכרון מסך 19 אינץ' רציתי לשאול אם יש כרטיס מסך היום ב600-800 שקל שעדיף בהרבה ממה שיש לי כרגע ? עד היום אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות חלק חוץ מכמה משחקים כמו קרייסיס וGTAIV עדיף לחכות עוד כמה חודשים ואז לקנות אחד חדש ?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש והמערכת שמופיעה בחתימה עוברת לאחי הקטן השאלה אם יש כ.מסך עד 500 ש"ח, שיכול להגדיל משמעותית את הביצועים? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן פורום יקר ושבוע טוב שאלה שאלתית לי אליכם לאחרונה קניתי לוח אם חדש של ספיר 780G שכולל בתוכו אונבורד את ה3200 כמו כן יש לי כרטיס מסך GIGABYTE HD3850 ואני מריץ את המערכת XP ניסיתי לשחק בביוס לעדכן אותו וגם לעדכן כמובן את כל הדרייברים, הצלחתי לגרום למחשב לזהות את שני הכרטיסי מסך אבל משומה באף מצב לא הצלחתי לגרום לCCC לאפשר לי לבחור בcrossfire המיוחל האם אני טועה אולי איפשהו או שבכלל אי אפשר לעשות את זה בXP ואם אי אפשר האם יש איזה דרך לעקוף את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איזה חברה הכי טובה הכי שקטה אפשר גם שיהיה זול יחסית ויהיה לה קירור טוב מאודדד חשוב!!! תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
כשאני נמצא על מצב 32 ביט אני רואה כל מיני כתמים כחולים שמופיעים על המסך אבל במצב 16 ביט זה עובד בסדר... דבר נוסף, כשאני מפעיל סרט אני גם רואה כמה פסים שחורים קטנים באמצע המסך יכול להיות שזה קשור לדרייבר?
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ברצוני ליקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי פרטים : תקציב: 300 חריגה מקסימלית: אין מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג קל חנות: KSP IVORY האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: KSP IVORY עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): יש לציין כי במזומן המחיר יהיה נמוך יותר. באשראי\תשלומים\צ 'קים המחיר יהיה גבוה יותר. מפרט של המחשב: זה חשוב חברה בלי מפרט לא נדע איזה כרטיס להתאים לכם!. מעבד: Intel Pentium 4 2.4GHZ לוח אם: ASUS P4S533-VM כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 6600GT ספק: ABPower 550W ATX איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): 17 הערות ובקשות מיוחדות: אם אין כרטיס מסך טוב למפרט אז לא חשוב
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה שעות הייתי בחנות מחשבים והתעניינתי בקשר לכרטיס מסך. אז ככה, הציעו לי את זה: 9800GT של חברת ספיר ב750 ש"ח 4850HD של חברת ספיר 850 ש"ח בשביל ה4850HD אני צריך להחליף ספק כח, הציעו לי שני ספיקי כח: אחד של איזה מותג ב580 ש"ח והשני גם של איזה מותג ב470 ש"ח אני מעוניין לדעת למה כדאי לדרג. תודה, יובל.
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן הייתי בKSO הזמנתי את הכרטיס מסך 5870 1G במחיר של 1990 שווה לי להחליף אותו למשהו אחר ? או לקנות שתי כרטיסים מסך באותו מחיר ? או שזה הכי משתלם במחיר הזה? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עוד חודש חודשיים אני קונה כרטיס מסך ואני רציתיל דעת פחות או יותר איזה כרטיס מסך אתאים למערכת ,כמה המסך שלי מגביל בביצועים ואולי בעתיד אני יקנה מסך 21...זה קריטי כי אני חובב משחקי מחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי את הכרטיס הזה וראיתי שהוא הגיע עם קירור של 2 מאוררים במקום שלוש שכתוב. ידוע לכם על גירסה כזאת? זה משנה משהו? בחנות נאמר לי שזאת גירסה חדשה יותר של היצרן
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הוא יהיה יותר חזק מה HD4890? מה יהיה המחיר שלו בערך?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי בעייה יש לי רזולוציה מעולה במחשב ורואים מעולה אבל הכרטיס מסך שלי לא מזוהה זה נראה כאילו הוא מותקן אבל הוא בעצם לא מזוהה ככה שאני לא יכול להתקין שום משחק וסרטונים שאני מריץ באינטרנט זזים לי לאט עכשיו הבעייה שגם אם אני רוצה לנסות להתקין דרייבר חדש הוא נותן לי להתקין את ה ATI CASLYT SUIT משהו כזה.. בלי האופציה של הDSPALY DRIVER כאילו הוא מותקן כבר משהו הזוי והוא לא מופיע לי בהוספת הסרת תוכניות אז איך עכשיו אני מתקין אותו מחדש? שהמחשב יזהה אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-