עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נוצר מצב שבו אני יכול לשים ידי על 98GT במחיר של 300שח ולאור ההתפתחויות האחרונות מבית NGO , האם העניין כדאי? כרגע אני על VistaX64 וכמובן מתכנן לעבור לWIN7 בקרוב. המערכת היא זו שבחתימה. האם לחכות עוד קצת ולראות מה לNVIDIA יש בשרוול (GT300) ? ,תודה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by general328,

הם רוצים עכשיו 1500 בנעה מחשבים זה עומד על 1380 איך הם חברה אמינה? טוב? נזמין משם?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  3. גרסא אצלי BIOS Version 011.006.000.003 BIOS Part Number 113-AB68800-XXX BIOS Date 2008/07/24 ניסיתי לשחק בקוויק, בGTA החדש, בפרו אבולושן ועוד אינספור משחקים.. תמיד זה גורם לקיפאון המסך ותוקע ת'מחשב.. זה לא בכל המשחקים אבל רובם.. אני יודע שיש לי כנראה כרטיס מסך עם קו יצור פגום או משהו כזה.. באחד הממדריכים קראתי איך לעדכן דרך ביוס, אבח כשאני משנה שזה יעלה את הדיסק און קי ראשון, זה לא מעלה לי.. במקום שיזהה את הדיסק און קי, זה מעלה ת'וינדוס פשוט.. אני בכלל לא יודע אם יש לי אפשר להעלות DOK דרך ביוס ]= יש לי לוח אם P5QL-E.. בביוס יש שם אפשרות להעלות דרך דיסק, הארדיסק, ועוד איזה חיבור. אבל לא כתוב USB או DOK.. ]= אפשר מדריך הכי מפורט לצריבת ביוס.. כי אני כבר לא יכול עם הת…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יעבוד עם מסך LG 22" W2253TQ תודה

5. Started by assaf990,

כרטיס winFast px9400 gt 1024mb nVidia במשחק 2009 PES אז לפעמים התצוגה קופצת ולא חלקה. עיוותים נניח בקו החצי של המגרש רואים פתאום (שהמסך נע) שהקו הישר מתעקם יש משחקים שהצבע נהיה צהוב בהיר במשחק ואז המשחק נתקע (בשישה משחקים שונים, "כבדים" באופן גרפי) האם קושר ל - nVidia PhysX שזה מאופשר? מחשב בן חודש האם פיזי משהו דפוק? מצ"ב פרטים ומבחן furMark תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by kip,

GIGABYTE GV-R577D5-1GD-B מישהו יודע משהו על הכרטיס הזה? E6300 לא יהווה מחסום בשבילו? למה הוא משתווה או בכמה הוא יותר טוב מ... 4850? 4870? בכמה אפשר למצוא? תודה

7. Started by DarkIDevil,

שלום יש לי מחשב עם מעבד AMD X3 720 2.94GHZ וכרטיס מסך HD4870 ומערכת הפעלה ווינדוס 7 RTM, רציתי לדעת אם אפשר להתקין DX 10? ומה זה נותן?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  8. יש ברשותי שני כרטיסי מסך. SAPPHIRE X1950 XT - 256MB http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169 Gigabyte 9500GT 512MB http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H עד היום השתמשתי ב X1950XT. הבעיה כרגע היא שאני רוצה להחליף ל WINDOWS 7 ואין לכרטיס הזה דרייבר שמתאים למערכת ההפעלה הזאת. השאלה שלי היא, האם מבחינת ביצועים ה9500GT פחות טוב מה X1950XT ? איזה מבין מהשניים כדאי לי להשתמש?? (ל X1950XT אין אפשרות של DX10) תודה!

9. אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים שיפלוט כמה שפחות חום ורעש ויצרוך מעט חשמל, לא יגזול מהזיכרון הראשי. בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות תלת-מימד ו Fractal למיניהם. כמה שיותר זול עד 200 ש"ח באשדוד. אפשר מKSP, מIQPC או אייבורי. אני רוצה כרטיס שיודע להכנס למצב "מנוחה", מוריד את תדרי הליבה והזיכרון בזמן מנוחה על מנת לפחית את פליטת החום וצריכת חשמל נמוך... עד כמה שזה אפשרי. תוכנות (שימוש לא מאוד כבד ולא בטוח שאשתמש בכולן אבל ברובן במידה כלשהיא מתישהו): ,Bryce,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,Texture Maker,Apophysis,INCENDIA ואולי עוד כמה ששחכתי ... מישהו מכיר? ואם ידוע לכם מה דרוש בשבילן? תודה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by raw-e,

יש לי כרטיס מסך ג'יגהבייט 4870 512. ואני מעוניין לקנות עוד כרטיס כמו שלי אבל הפסיקו לייצר אותם. האם אני יכול לחבר כרטיס עם 1ג'יגה? או אולי אפשרי לקנות את אותו כרטיס של חברה שונה?

11. Started by Kolshamen,

http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=263#b2 http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3086&ProductName=GV-N275UD-896H לראשון יש קירור שניראה ממש טוב... על השני קראתי ביקורות טובות אם יש לכם ניסיון עם אחד הכרטיסים אתם מוזמנים לשתף

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by orcen,

אני מחפש כרטיס מסך שיחליף את ה nvidia geforce 7300 se/ 7200 gs אני חשבתי על אחד משני הכרטיסי מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 1GB PCIe או Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 1024 ddr3 אז איזה הכי כדאי ולא רק משני אלה במחיר של בין 300 ל380?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  13. היי אנשים, אני בדיוק מסיים לבנות מחשב חדש, ואני מאוד מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. מצד אחד, יצא כבר דור חדש (5850) שנראה מדהים, אבל הוא יקר יחסית ואני לא בטוח אם אני צריך את הכרטיס הזה (אני לא גיימר כזה רציני, אבל אוהב לשחק מידי פעם), וחשבתי אולי לקנות לעכשיו כרטיס פשוט יחסית כמו 4850 ולשדרג עוד שנה שה5850 יהיה במחיר יותר זול... מה אתם חושבים? כדאי להוציא את האקסטרא 700 שקל עכשיו? האם יש בכלל צורך בכזו מפלצת כרגע? כל עצה תעזור לי, אני אמור לסגור את המפרט היום תודה

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by chenrp,

שלום, מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך טוב. יש לי ספק חלש ולכן אני לא רוצה כרטיס מטורף. הבנתי ש9600GT כדאי? תודה.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  15. אהלן... אני רוצה להחליף תכרטיס מסך שלי במחשב שלי: amd 64 3700 gigabyte k8n sli 6600gt 128 1.5 גיג'ה זיכרון DDR 400 ספק 500 וואט אני מוכן לשים בין 400 ל-500 שקל ככה על כרטיס שיחזיק לי משחקים כשאני חוזר בסופש"ים למה אני חייל. איזה כרטיס יכול להתאים למפרט שלי? (המחשב דיי ישן תאמת.. אבל אין לי כסף לקנות אחד חדש למה אחד טוב יכול לעלות לי יותר מ-2000 שקל) תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by Armageddon26,

בזמן מאמץ (Red Alert 3) ועל 100% מאוורר (שמתי עם התוכנה RivaTuner) כרטיס המסך ב-90 מעלות (ראיתי בעזרת EVEREST). בחדר כ-28 מעלות. הדרייבר מעודכן. (במנוחה עם 100% מאוורר הכרטיס על 62 מעלות). הכרטיס 8800GT. אני חושב שזה הרבה מעבר לטמפרטורה שהכרטיס אמור לעבוד בו, מה עליי לעשות?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  17. Started by Or4more,

בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב עם HD4870 של ספיר, כידוע לרובכם אני חושב לספיר יש עכשיו קירור שונה מהריפרנס והוא נראה כזה: http://www.jayceooi.com/wp-content/uploads/2008/11/sapphire_hd4870_04.jpg לפי איזה ביקורת שבדקו הרבה מאוד סוגים של קירורים של חברות שונות ל HD4870 היה שם גם את הספיר ורשמו שהכרטיס היה יחסית מאוד מקורר(47 מעלות במנוחה ו71 במאמץ) אבל היה מאוד מאוד רועש. הנה הביקורת: http://www.behardware.com/articles/751-13/roundup-which-radeon-hd-4870.html לפי איך שזה תיארו את זה שם זה איזה מטוס, אני מפחד לקנות את הכרטיס עכשיו.. מישהו יש לו את הכרטיס ויודע אם זה כל כך רועש?או אם יש משהו שאפשר לעשות שיוריד את רמת הרעש אבל לא בהכרח יעלה את הטמפרטורה? תודה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  18. שלום לכולם! הייתי מחוץ לעולם כרטיסי המסך לכשנה וחצי, ואני רוצה לסגור פערים בידע שלי בעניין הבדלי הביצועים. אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות הראשונה - האם ההבדל הביצועים בין HD4850 לHD5850 מצדיק כרגע את הבדל המחירים? השנייה - האם התמיכה בDX11 תהיה באמת חשובה עוד שנה בערך? הבנתי שכבר מתחילים לצאת משחקים אשר תומכים בפלטפורמה הזו, ואני לא בטוח אם תהיה תמיכה לאחור בDX10 הצולע או בDX9 המיושן משהו. אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט אם לקנות אחד מהנ"ל או לחכות ל HD5770, שאמור לעלות פחות, ולספק ביצועים סבירים ויותר למסך 19". השלישית - אתם יכולים בבקשה לשים פה קישור למבחני ביצועים עדכניים לכרטיסים החדשים?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  19. Started by general328,

הזמנתי את הכרטיס מסך הזה, איך השילוב אני יודע שזה לא בשמיים אבל זה בסדר מבחינת ניצול הכרטיס? הכוונה לצוואר בקבוק?

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by redead,

תכננתי לקנות למערכת שלי את ה5850 אבל עכשיו אני רואה שיוצא ה5770 בקרוב ל500 שקל פחות שזה סכום כסף לא מבוטל... מה ההבדלים בין הכרטיסים ואיך ה5770 כשלעצמו? בנוסף לכל זה אבא שלי טס כנראה לסין עוד כשבוע, בכמה יותר זול אמורים להיות הכרטיסים שם? חוץ מעניין האחריות שלא תהיה לי יש עוד משהו שאני צריך לקחת שם בחשבון? בכל זאת אם יש הבדל של איזה 250 שקל זה יכול להיות שווה את הסיכון..

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by roeesnir,

יש לי כרטיס Nvidia 8800GTX, של Gigabyte. תופס לי המון מקום במארז. אני לא משחק במחשב בכלל. אני עורך וידאו ועובד עם Adobe After Effects. האם כדאי לי לשדרג אותו ל-260GTX? אני קצת מתבאס כי בזמנו הוא עלה לי 3500 ש"ח. (קניתי מהיבואן איך שיצא) או בכלל עדיף לי Quadro FX 1700? (לפני כמה חודשים "הפכתי" אותו ל-Quadro FX5600 עם Riva Tuner. זה עשה לי בעיות באפטר) שוב, אני עורך וידאו ואפטריסט. תודה. עכשיו ראיתי את זה: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-250013_15_0.html מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  22. שלום לכם צריך מדריך לפתיחת צינורות בכרטיס מסך X800 GTO SAPPHIRE R480

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  23. לאחרונה הרכבתי על כרטיס המסך שלי GTX280 קירור של AC מיועד עכשיו אחרי בערך חודשיים אני מקבל תצוגה מטושטשת אחרי כמה דקות בWINDOWS. אם למישהו יש עצה אני אשמח... בכל מקרה מה כיום כדאי לקנות ראיתי שיש כמה שחקנים חדשים בשוק אל תתיחסו לתקציב פשוט תציעו מה שהכי טוב ואם כדאי להמתין. אשמח ללינקים למידע לגבי כרטיסים חדשים.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by Asaf.Y,

שלום, חבר רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI. הבנתי שיש איזה כבל שצריך לחבר (SPDIF ללוח) , השאלה אם הכרטיס תומך באודיו דרך הכרטיס מסך ? בתודה , אסף.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by moshel7,

הורדתי את הדמו למישחק הנ"ל והפריימים נמוכים מאוד 12-20 הכל מוגדר ל -HIGH +AAX4 אני משחק ברזולוציה של 1680X1050 ב GRID למשל בכל על HIGH ואני מקבל 80-90 FPS מה לא בסדר כאן?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים