כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לידידה שלי מחשב דיי ישן אני כמעט בטוח פנטיום 4 , נשרף לה הכרטיס מסך, איזה כרטיס מסך מתאים למערכת כזאתי שעדיין נמכר בחנויות, כמה שיותר פשוט וכמה שיותר זול תודה
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
מבקש הצעה לכרטיס מסך: שימושים עיקריים: תכני HD, משחקים מגוונים חדשים אך שימוש עיקרי microsoft flight simulator X. רזולוצית עבודה עיקרית: 1680X1024 (מסך 22'') חשוב מאוד שהכרטיס לא יטפס לטמפרטורות מטורפות אני כמובן מתחבט בשאלה המיתולוגית ATI או NVIDIA. האם ב-FSX ברזולוציות הנ"ל יש יתרון ל-1G זכרון או שניתן להסתפק ב-512? (נטיית ליבי היא ללכת על 4870, השאלה האם יש צורך אמיתי ב-1G ברזולוציית העבודה שלי עם פילטרים מופעלים?) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לאחר קריאה מרובה מה ההמצלה שלכם לכרטיס מסך עד 700 ש"ח, למשחקים בינוניים בעיקר RPG, למסך 22'' תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם. פירטמתי את המחשב והתקנתי את הדרייבר הכי עדכני, עכשיו הקונטרול פאנל של NVIDIA בשפה שלא מובנת לי, עכשיו לפני הפירמוט הוא היה לי בעברית ואני לא זוכר איך עשיתי את זה. אשמח לעזרה איך לשנות את השפה לעברית בממשק. כי אני משתמש בו הרבה וקשה שלא מבינים. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז לצערי אחרי שנתיים בערך עם 8800GTS 640MB הוא נשרף למעשה ואין לי עליו אחריות... כפתרון בינים יש לי עכשיו את 8400GS שקניתי ב-175 שח... אני מתלבט מאוד אם לקנות עכשיו או לחכות לסידרה החדשה, מתי היא אמורה לצאת בארץ בערך? והאם היא תגרום להורדת מחירים גם של הגרסאות הקיימות היום בשוק? התקציב שלי להחליף כרטיס מסך הוא עד 2000 שח, אבל לא בהכרח חייב להשתמש בכל התקציב. רוב הזמן אני מנצל את הכרטיס בצפיה בתכני HD סרטי בלוריי וכו' ומדי פעם גם משחקים... חשוב לי מאוד שהכרטיס לא יתחמם יותר מדי ויגיע לטמפרטורות לא סבירות ויחמם לי את כל המארז באופן מוגזם... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המקסימום שאני מוכן להשקיע בזה הוא 1000 ש"ח. אני צריך את הכרטיס הזה בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות וחשוב גם שיהיה HD בשביל הטלוויזיה. זהו פחות או יותר. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום אני בעל אולפן ביתי, יש לי במחשב של האולפן כרטיס מסך של ATI Radeon x300 אני רוצה לשדרג את עצמי ולחבר למחשב שני מסכים, כאשר שולחן העבודה יתפרס על שניהם, וכך יקלו עליי את העבודה. בכרטיס המסך הנ"ל יש יציאות DVI , וVGA. לשני המסכים שלי יש אך ורק חיבור VGA. מסך אחד חיברתי בצורה רגילה, VGA - VGA מסך שני חיברתי עם כאבל VGA - DVI. כאשר חיברתי את שניהם, המחשב זיהה את שני המסכים כמסך אחד - כלומר, הראה לי את אותה התמונה בשניהם. חשבתי שזה סימן טוב, ושרק צריך לשחק עם ההגדרות - אבל שיחקתי עם ההגדרות של הווינדואוס, ועם ההגדרות של הכרטיס מסך, ולא מצאתי אופציה לפיצול המסכים. אציין כי ניסיתי את אותו הדבר על מחשב אחר שלי, עם כרטיס מסך של NVIDIA, ושם בקלות מצאתי את האופציה לפי…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
זאת המערכת שלי: ספק 350W תקציב 300-350 איזה כרטיס הכי יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שמעתי על יציאה של כרטיסים חדשים שתשפיע על מחירי הכרטיסים המוכרים כרגע של ATI .. אז לחכות לחודש הבא ולקנות?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
נוצר מצב שבו אני יכול לשים ידי על 98GT במחיר של 300שח ולאור ההתפתחויות האחרונות מבית NGO , האם העניין כדאי? כרגע אני על VistaX64 וכמובן מתכנן לעבור לWIN7 בקרוב. המערכת היא זו שבחתימה. האם לחכות עוד קצת ולראות מה לNVIDIA יש בשרוול (GT300) ? ,תודה.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הם רוצים עכשיו 1500 בנעה מחשבים זה עומד על 1380 איך הם חברה אמינה? טוב? נזמין משם?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
גרסא אצלי BIOS Version 011.006.000.003 BIOS Part Number 113-AB68800-XXX BIOS Date 2008/07/24 ניסיתי לשחק בקוויק, בGTA החדש, בפרו אבולושן ועוד אינספור משחקים.. תמיד זה גורם לקיפאון המסך ותוקע ת'מחשב.. זה לא בכל המשחקים אבל רובם.. אני יודע שיש לי כנראה כרטיס מסך עם קו יצור פגום או משהו כזה.. באחד הממדריכים קראתי איך לעדכן דרך ביוס, אבח כשאני משנה שזה יעלה את הדיסק און קי ראשון, זה לא מעלה לי.. במקום שיזהה את הדיסק און קי, זה מעלה ת'וינדוס פשוט.. אני בכלל לא יודע אם יש לי אפשר להעלות DOK דרך ביוס ]= יש לי לוח אם P5QL-E.. בביוס יש שם אפשרות להעלות דרך דיסק, הארדיסק, ועוד איזה חיבור. אבל לא כתוב USB או DOK.. ]= אפשר מדריך הכי מפורט לצריבת ביוס.. כי אני כבר לא יכול עם הת…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יעבוד עם מסך LG 22" W2253TQ תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
כרטיס winFast px9400 gt 1024mb nVidia במשחק 2009 PES אז לפעמים התצוגה קופצת ולא חלקה. עיוותים נניח בקו החצי של המגרש רואים פתאום (שהמסך נע) שהקו הישר מתעקם יש משחקים שהצבע נהיה צהוב בהיר במשחק ואז המשחק נתקע (בשישה משחקים שונים, "כבדים" באופן גרפי) האם קושר ל - nVidia PhysX שזה מאופשר? מחשב בן חודש האם פיזי משהו דפוק? מצ"ב פרטים ומבחן furMark תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
GIGABYTE GV-R577D5-1GD-B מישהו יודע משהו על הכרטיס הזה? E6300 לא יהווה מחסום בשבילו? למה הוא משתווה או בכמה הוא יותר טוב מ... 4850? 4870? בכמה אפשר למצוא? תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד AMD X3 720 2.94GHZ וכרטיס מסך HD4870 ומערכת הפעלה ווינדוס 7 RTM, רציתי לדעת אם אפשר להתקין DX 10? ומה זה נותן?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש ברשותי שני כרטיסי מסך. SAPPHIRE X1950 XT - 256MB http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169 Gigabyte 9500GT 512MB http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H עד היום השתמשתי ב X1950XT. הבעיה כרגע היא שאני רוצה להחליף ל WINDOWS 7 ואין לכרטיס הזה דרייבר שמתאים למערכת ההפעלה הזאת. השאלה שלי היא, האם מבחינת ביצועים ה9500GT פחות טוב מה X1950XT ? איזה מבין מהשניים כדאי לי להשתמש?? (ל X1950XT אין אפשרות של DX10) תודה!
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים שיפלוט כמה שפחות חום ורעש ויצרוך מעט חשמל, לא יגזול מהזיכרון הראשי. בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות תלת-מימד ו Fractal למיניהם. כמה שיותר זול עד 200 ש"ח באשדוד. אפשר מKSP, מIQPC או אייבורי. אני רוצה כרטיס שיודע להכנס למצב "מנוחה", מוריד את תדרי הליבה והזיכרון בזמן מנוחה על מנת לפחית את פליטת החום וצריכת חשמל נמוך... עד כמה שזה אפשרי. תוכנות (שימוש לא מאוד כבד ולא בטוח שאשתמש בכולן אבל ברובן במידה כלשהיא מתישהו): ,Bryce,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,Texture Maker,Apophysis,INCENDIA ואולי עוד כמה ששחכתי ... מישהו מכיר? ואם ידוע לכם מה דרוש בשבילן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג'יגהבייט 4870 512. ואני מעוניין לקנות עוד כרטיס כמו שלי אבל הפסיקו לייצר אותם. האם אני יכול לחבר כרטיס עם 1ג'יגה? או אולי אפשרי לקנות את אותו כרטיס של חברה שונה?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=263#b2 http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3086&ProductName=GV-N275UD-896H לראשון יש קירור שניראה ממש טוב... על השני קראתי ביקורות טובות אם יש לכם ניסיון עם אחד הכרטיסים אתם מוזמנים לשתף
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיחליף את ה nvidia geforce 7300 se/ 7200 gs אני חשבתי על אחד משני הכרטיסי מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 1GB PCIe או Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 1024 ddr3 אז איזה הכי כדאי ולא רק משני אלה במחיר של בין 300 ל380?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי אנשים, אני בדיוק מסיים לבנות מחשב חדש, ואני מאוד מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. מצד אחד, יצא כבר דור חדש (5850) שנראה מדהים, אבל הוא יקר יחסית ואני לא בטוח אם אני צריך את הכרטיס הזה (אני לא גיימר כזה רציני, אבל אוהב לשחק מידי פעם), וחשבתי אולי לקנות לעכשיו כרטיס פשוט יחסית כמו 4850 ולשדרג עוד שנה שה5850 יהיה במחיר יותר זול... מה אתם חושבים? כדאי להוציא את האקסטרא 700 שקל עכשיו? האם יש בכלל צורך בכזו מפלצת כרגע? כל עצה תעזור לי, אני אמור לסגור את המפרט היום תודה
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך טוב. יש לי ספק חלש ולכן אני לא רוצה כרטיס מטורף. הבנתי ש9600GT כדאי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה להחליף תכרטיס מסך שלי במחשב שלי: amd 64 3700 gigabyte k8n sli 6600gt 128 1.5 גיג'ה זיכרון DDR 400 ספק 500 וואט אני מוכן לשים בין 400 ל-500 שקל ככה על כרטיס שיחזיק לי משחקים כשאני חוזר בסופש"ים למה אני חייל. איזה כרטיס יכול להתאים למפרט שלי? (המחשב דיי ישן תאמת.. אבל אין לי כסף לקנות אחד חדש למה אחד טוב יכול לעלות לי יותר מ-2000 שקל) תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בזמן מאמץ (Red Alert 3) ועל 100% מאוורר (שמתי עם התוכנה RivaTuner) כרטיס המסך ב-90 מעלות (ראיתי בעזרת EVEREST). בחדר כ-28 מעלות. הדרייבר מעודכן. (במנוחה עם 100% מאוורר הכרטיס על 62 מעלות). הכרטיס 8800GT. אני חושב שזה הרבה מעבר לטמפרטורה שהכרטיס אמור לעבוד בו, מה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-