עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ComputeMark 1.2 בחנו את הכרטיס הDX11 שלכם, אפשר להכין מאגר תוצאות. ככה לסדר פרופורציות. http://www.friendsea.com/ComputeMark/ HD5850 בסטוק יקבל בין 1900 ל1950 נקודות במבחן. (סתם לצורך השוואה)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, מה הכרטיס החזק ביותר שאפשר לקנות עם ספק גנרי 350W? ומה לגבי 400W? (יש סיכוי שיחליפו לי ל-400W גנרי כי הבטיחו במפרט, מאידך עברו כמה חודשים מאז) עקרונית הייתי מסתפק בכרטיס מסך ה on board אך יש בעיות תאימות ולכן המינימום שאני צריך זה כרטיס מסך נפרד אם כבר אני קונה, אשמח מאוד שתהיה האפשרות לצפות בסרטי Full HD ולשחק משחקים חדשים. אני לא רוצה להוציא יותר מ600 ש"ח וכמו כן אינני מעוניין כרגע בשדרוג ספק. פרטי המחשב: המחשב של צ'מפיון מעבד Q6600 GO לוח אם DG31PR 2GB PC-6400 תודה רבה לכם.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Jack_g,

יש לי כרטיס מסך GF4 TI 4800SE את השאר ה מחשב אפשר לראות הפירוט מחשב. הבעיה אצלי זה שבמשחקים הצללים הם בעלי פסים מוזרים ומהבהבים כל הזמן בקיצור מאוד מוזר, אני משתמש ב דרייבר 43.00 ואותה הבעיה גם הייתה ב דרייבר 42.68(נראה לי שזו הגירסא) זה כבר בשניי משחקים הראשון היה SPLINTER CELL ו עכשיו אני רואה שזה אותו דבר גם ב BLACK HAWK DOWN. תעזרו בבקשה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ברשותי מעבד: core i5 4460 haswell לוח: asus h97 pci express 3 זכרון: corsair 4gb*2 1600mhz ddr3 cl-9 (סה"כ 8gb) כרטיס מסך: asus R9 270x 256bit דיסק קשיח: samsung 850 evo 250gb ssd ספק כח: seasonic 520W +80 ללא אוברקלוק על כלום ברצוני לדעת אם על המפרט הזה המשחק gta5 למשל האם הכרטיס מסך שציינתי אמור ליצור צוואר בקבוק על המעבד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום אני בימים הקרובים ממש קונה מפרט שבנו לי פה באתר, אבל אני עדיין כל הזמן מסתכל ובודק מכייון שלא בטוח שתיהיה להם בחנות את כל החומרה שאני רוצה. בעיקרון אני רוצה את Asus gtx 780 oc 3gb אבל אם לא יהיה להם אז אולי זאת אלטרנטיבה טובה? Asus Radeon R9 290x direct cu2 oc 4GB איזה מהם יותר חזק?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ovadia10,

יש לי מערך HD4850CF ויש לי 2 גישרונים כאלה של CF רציתי לדעת אם צריך לשים 1 או 2?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, אני חדש פה בפורום. מקווה לתרום כמה שאני יכול. יש לי שאלה קטנה על הכרטיס הזה, שווה ללכת עליו? ואיך הוא? (אני יכול לרכוש אותו ב600 שקל (אני גר בארה"ב) ..) אני לא גיימר או משו כזה.. אבל רוצה שתהיה לי את האפשרות להריץ כל משחק שאני ירצה (הגדרות בינוניות, לא משו מוגזם, על מסך 1280x1024). תודה רבה, פיטר.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Delux,

תגידו יש אפשרות לשפר את היכולת של הכרטיס שלי (RIVA TNT2 32MB) בלי לעשות OC מה צריך דרייברים? נ.ב: אם אני ישים מאוורר על הכרטיס זה יעזור במשהו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. WIN 7 64BIT E6750 2G RAM כרטיס נוכחי - 8800 GTS (הראשון לא ה512MB). אני משחק ברזולוציה 1920 על 1080 (על טלוויזיה 32 אינץ') חשבתי לקנות את ה Radeon HD 5850. הוא בדיוק ממצה את התקציב (בסביבות 1300) ובגלל שאומרים שהוא "טוב לOC" אני מעריך שואכל להסתפק בו בכמה שנים הקרובות. אבל, שמעתי שהסדרה החדה של RADEON תגיע בנובמבר, האם שווה לחכות? כי גם קראתי שההבדלים לא אמורים להיות גדולים מידי, ואני כבר רוצה לשדרג כמה שיותר מהר כדי לשחק בRISEN חלק (בלי צל עובד סבבה, ברגע שיש צל אפילו LOW המשחק כבר לא מספיק חלק). וגם אולי תיהיה ירידת מחירים חודש(יים) לפני או משו? ומה המחירים המוערכים לסידרה החדשה, אולי באמת יהיה כרטיס עדיף? בבקשה עזרה :>

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tibia,

כרטיס מסך ב 500 למשחקים ובבקשה אל תגידו לי תגדיל את התקציב ... אם זה משנה אז זה למשחק כמו counter strike חשבתי על ה6200 הגיגבייט לא TC !! אבל אמרו שהוא לא מהיר במשחקים אז לא יודע מה לעשות ... מבקש עזרה תודה.. תנסו עד הערב כי היום אני מזמין .. ואם זה אפשרי תתנו לי לינק למוצר באיזו חנות תודהההההההההההההההההה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sheff2k1,

אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל, מתוצרת Plait, בחנות skypc. הבעיה שהמחיר "טוב מדי". עד כדי כך טוב שאני חושד שמדובר באיזשהו חתול בשק..לא ברור לי איך כרטיס כזה יכול להיות כל כך זול, למרות שאני יודע שמדובר בחברה יותר זולה מהשאר. למישהו יש נסיון עם הכרטיס הזה או החנות הזאת? מה אתם ממליצים לי? העניין הוא שאני מאד מוגבל בגלל שיש לי AGP. קישור לכרטיס: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, היכן ניתן לראות כמה המעבד CPU מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך? כלומר, היכן ניתן לראות את אותה המע' עם מעבד שונה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מחפש כרטיס מסך שמיועד לצפייה בסרטים 4K ושלא יהיה יקר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by שמשון הגיבור,

שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי בגלל כמה משחקים חדשים שיצאו חשבתי לקנות את ה gtx 980 4gb ddr5 (רצוי כרטיס אם הרבה זיכרון בשביל שיריץ לי gta על ultra ) אני פוחד שיהיה לי צוואר בקבוק במחשב המפרט שלי: intel i7 950 gigabyte x58 ud3r mboard kingston 12gb ram memory 850psu cooler master אז יהיה או לא יהיה צוואר בקבוק?? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הכרטיס הנ"ל מוצע לדעתי במחיר זול מאוד בפנדה 1699 לא צריך להגיד לי שלא כדאי לקנות אצלם, כי אני בסך הכל מרוצה. כרגע יש לי 9500 פרו של הרקולס ובא לי להקיא ממנו, אי יציבות בלתי נסבלת, והוא גם חלש יחסית.. לא סוחב בDETAILS הכי גבוהים, לא ציפיתי ממנו לכזאת שפלות , מה גם בזמן האחרון הוא עושה בעיות. קיצור, החלטתי לעבור לnVidia בשל היותם יציבים יותר. מה דעתכם, שווה לקחת את הכרטיס הזה ? FX 5800 זיכרון 800 MHZ מהירות ליבה כנ"ל תודה לכולםםםםםםםםםםם :-*

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ב"ה שלום חברים יקרים שלי ופורום נכבד אני לקראת קניה של כרטיס מסך חדש בקרוב ומתלבט כבר שנים מה לקנות אם לא הבנתם אז אני תמיד מחכה למה שהולך לצאת עוד חודש חודשיים אבל זהו החלטתי שכבר נמאס לחכות, מעדיף לחכות יותר למשיח שיבוא ב"ה שאולי גם יגאל אותנו מהמחשב הזה חחח ;D הסקר למעלה מתייחס אך ורק לכרטיסים של ATI, אני דורש מכולם לא לתת לי המלצות על NVIDIA בבקשה !!! אני אך ורק בכיוון כרטיס ATI מסיבות אישיות, ובעיקר בגלל שאני זקוק לכרטיסים לעבודה עם TV בנוסף למסך המחשב ... בנוסף התייחסו לכך שהכרטיס יהיה לעבודה של שנה בלבד, מחפש להנות עכשיו זה הכל, שנצתרך נחליף שוב לא בעיה בכלל ויעבוד על מחשב AMD אטלון 3200 כנראה עם 2GB זיכרון ... אז ככה: 1 - ניתן להצביע פעם אחת בלבד !!! …

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב עם המפרט הטכני הבא: לוח אם MSI K9N NEO AMD 940 AM2 מעבד AMD ATHLON 64 3200+ AM2 זה 2GHz אם אני לא טועה. 3Gb RAM אני עובד עם Windows XP ובדרך כלל אני משחק במשחקי Real Time Strategy. אני מעוניין להחליף כרטיס מסך כי שלי ישן וחלש - MSI Geforce 6200 LE-TD 128Mb התקנתי לא מזמן את המשחק Total Commander והוא מן הסתם עובד לי לאט ומקוטע גם באיכות הכי נמוכה. אני לא מחפש לעבוד באיכות הגבוהה ביותר ורזולוצית המסך שקבעתי היא 1024X768 אבל כן הייתי רוצה שהמשחק יעבוד חלק באיכות סבירה ושהכרטיס מסך יחזיק לי באיכות סבירה למשחקים עתידיים (כמו נגיד Command & Conquer 4 כשיצא). חשבתי על סכום של 300 שקל בערך ומצאתי Gainward Geforce 9500GT 512Mb DDR2 ב- 280 שקל. Gainword Geforc…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הליבות העוצמתיות החדשות שחשפה NVIDIA היום יהוו את הבסיס גם לכרטיסי הגיימינג של החברה - אך צפו לתצורה חומרתית שונה במעט לכתבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by massinvallus,

איזה יותר טוב? למישהו יש השוואה בינהם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by oshikv,

שלום לכולם, יש לי במחשב GTX460. עם הזמן נשברו לי 2 צלעות במאוורר של הכרטיס ורציתי לדעת אם יש אפשרות או מקום שיכול להחליף לי את המאוורר. אני מניח שזה ייצא לי זול יותר מלקנות כרטיס מסך חדש עכשיו. ה 460 אמנם ישן אבל הוא עושה את העבודה מצויין. תודה מראש.

21. 6800GT AGPX8 אני יעשה לו אובר קלוק , כדי להגיע בערך לביצועים של ה Ultra איזה חברה הוציאה אותו עם הקירור הכי טוב? בלי אסוס אני לא יוסיף עוד 1000 שקל בשביל זה :\ אהבתי בעיקרון את ה Gainward , הוא נראה ממש רציני , גם ה Gigabyte נראה קירור רציני עם הצינורות. מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן חברים, לאחר הרבה בירורים והתיעצויות אני צריך להחליף את הHD4870 שלי בכרטיס מסך חדש. המפרט שלי: CPU: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III‎ ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W מרוב ההמלצות הבנתי שכדאי לי ללכת על GTX560 TI. השאלה שלי היא כזאת. בדקתי בKSP ובאתר שלהם קיימים 2 כרטיסים, אחד של אסוס ואחד של גיג'ה בייט בגירסת OC כאשר הכרטיס שבא עם OC זול יותר, האם כדאי לקחת אותו? או שבכלל כדי לי ללכת על ה570 של Sparkle? בTMS הוא לא עולה הרבה יותר מה560 והשאלה האם אני ירגיש הבדלים בזמן עריכת וידיאו או שזה תוספת של400 שקל לחינם? ולמה הSPARKLE זול בהרבה מהמתחרים? תודה מר…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by liav12,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך טוב למחשב שלי,כרטיס טוב למשחקים התקציב שלי הוא 500 ש"ח..מה אתם מציעים לי? שמעתי שה fx 5200 יעבוד לי טוב על המחשב.. המפרט שלי הוא: p 4 1400 mhz 400 bus mhz rdram 128 mb 800 mhz לוח אם intel desktop board d850gb 400 mhz ge force 2 mx 400 64 mb creative 128 vibra ודרך אגב אני יודע שהלוח אם שלי והזיכרון שלי לא מתאימים.... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, הכרטיסים החדשים של נווידיה יצאו כבר, ובארץ המחיר שלהם יהיה כנראה ממש גבוה ויקח לפחות עוד שלושה שבועות עד שהם יגיעו לארץ. אז אני ועוד כמה אנשים חשבנו לפתוח קנייה קבוצתית שתוריד מהמחיר.. והכרטיסים יהיו פה יותר מהר.. ככה שזה יצא יותר זול (בערך 1600 שקל) ויגיע יותר מהר מאשר שהכרטיסים יגיעו לארץ. רציתי לדעת אם יש אנשים שיהיו מעוניינים לקנות ביחד את הכרטיסים, אתם משלמים רק כשאתם מקבלים את הכרטיסים ככה שאין לכם מה לפחד. כבר בדקתי והמחיר של 470GTX מארה"ב אמור להיות בערך 1500~1600. ככה שאנחנו מקבלים הנחה גדולה של 400 שקל בערך. אם יהיו אנשים שירצו, אנחנו כבר נדבר על הכל בפרטי\בטלפון ונסגור הכל כשנראה שכולם רציניים. לשאלות אפשר לשאול פה או בפרטי. אנשים המעוניינים: 1.saharb14 s…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים