עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נמאס לי מה 5700LE הישן והמאעפן שלי... הוא בקושי מריץ PES על הגדרות בינוניות... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהוסיף זיכרון וככה לשרוד עם המחשב עוד שנה ואז לקנות מחשב חדש. מה אתם אומרים? 7600GS נכנס בתקציב? או שכדאי 6800NU ולנסות לפתוח לו צינורות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. 1. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3216&catcode=478 2. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3042&catcode=447 כמה שאלות שאני צריך שתעזרו לי : 1. איזה כרטיס מבין השניים יש לו פוטנציאל אוברקלוק טוב יותר ? 2. במהירות שעון דיפולט - איזה מהשניים יתן ביצועים טובים יותר עם פילטרים ורוזולוציה 1280X1024 ? אם יש הצעות אחרות מהדגמים של ATI בלבד אז אשמח לשמוע. אני מעדיף ATI כי אני מקבל מחירים מיוחדים לכרטיסים שלהם. אני יודע שאולי במחיר הזה 6800GT היה עדיף לי אבל אני לא מעוניין בו. שמתי גם לב כאשר חיברתי את המסך שלי לכרטיס RADEON של חבר ראו הרבה יותר טוב מאשר ה-6600GT שלי. אין לי מושג למה אבל חרשתי על ההגדרות שבוע שלם…

3. החזרתי את ה LG F700B לפנדה וקיבלתי עליו זיכוי, עם ניכוי 5% מערכו כמובן. אני צריך המלצה למסך CTR 17" שטוח כמובן בסביבות ה 1000 שקל. (900-1100) תודה תותחים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by hareln,

היי, פתחתי נושא לפני חודש והמלצתם לי אז לקנות Sapphire - Used AMD Radeon HD7950 מפלונטר. ראיתי שהמחיר שלו ירד.. השאלה שלי אם שווה לחכות עוד קצת (כל עוד לא יצא קראק לFIFA 15 אני רגוע..) הבנתי שיש BLACK FRIDAY וירידת מחירים רצינית לקראת החגים בארה"ב. או שכדאי לקנות עכשיו ולנצל את ירידת המחירים העכשווית.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Inertia,

התסכלתי בדיון מאגר הכרטיסים המומלצים (המוצלח למדי) וראיתי שם מחירים שניראים לי לא מחוברים למציאות חיפוש בזאפ מעלה עבור - למשל - הכרטיסים 9600GT, HD4770 מחירים גבוהים בכ100-200 שקל ממה שרשום מאיפה צצו המחירים בכתבה? אולי אני לא מחפש נכון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by saharbz,

שלום לכולם, אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה אבל בכל זאת. אני רוצה לקנות את ה- R9 270X, כיוון שראיתי שיש באנדל הכולל את BF4, בדקתי וראיתי שזה כולל רק את הכרטיסים של Sapphire, למרות שרציתי את ה- MSI, אבל בכל זאת לחסוך 250 ש"ח על המשחק לא הולך ברגל. נגשתי היום ל-KSP אבל הם אמרו שלפי מה שהם יודעים זה לא כלול, אז נכון לעכשיו טרם קניתי. השאלה האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הכרטיס כולל הבאנדל בארץ אם בכלל? ואם אי אפשר אז עדיף באמת ללכת על MSI, SAPPHIRE או GIGA? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שידרוג ל 1950XT המשחק מקרטע אפילו בתפריטים. מישהוא יודע מה הסיבה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא ממש מבין מה יותר חשוב ומה עדיף 256BIT עם 128MB או 128BIT עם 256MB השימוש העיקרי שלי הוא למשחקים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by avivlevy,

כשאני נכנס לSTAR<RUN<DXDIAG אז זה רושם לי שאני עובד עם DX9.0B אבל התקנתי DX9.0C וגם 3DMARK06(שעובד על גס9.0C) עובד לי טוב! יש דרך שאני יכל לדעת בוודאות איזה DX יש לי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני קונה כרטיס מסך בעל 512MB זיכרון, PCI-EX ואמרו לי שה-512MB פה זה רק לגימיק. איך אני יכול לברר אם הכרטיס באמת מנצל את כל ה-512MB במשחקים וכו'? תודה. ;D

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בשעה טובה קיבלתי את סמסונג 730B ישירות עם שליח מחיון שאלתי היא: להתקין את הדרייבר מהדיסק או להוריד את הדרייבר מהאינטרנט? כי בהוראות כתוב : "this minitor driver is under certifying MS logo and this installation don't damage your system. the certified driver will be posted on Samsung Monitor Homepage." שאלה שנייה: איך בודקים אם יש פיקסל שרוף?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קניתי מחשב חדש עם הכרטיס המסך המומלץ בפורום sapphire radeon hd 4890 vapor-x. יש לי windows 7 pro 64bit ואני לא יודע איזה דרייבר להתקין (בדיסק יש דרייברים רק לXP ולVISTA) אשמח לעזרתכם, באתר של SAPPHIRE מופיעה רשימה ארוכה (http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index_01.aspx?psn=0006)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by maxth,

שלום ברשותי הלוח האם הבא Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#ov שהוא בעל pcie2 . ברשותי הכרטיס SAPPHIRE TRI-X R9 290 4GB שהוא דורש חיבור pcie3 תהיה בעיית תאימות הכרטיס יפעל[h=3][/h]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ronik56,

עכשיו כשסוף סוף ה-RX 580 8GB הגיע למחיר של 200$ אני מתכוון להזמין אותו, אבל יש לי דילמה בין 2 אופציות- 1. גירסת ה-Gigabyte Gaming OC, אותה ארכוש דרך Newegg. 2. גירסת ה-Powercolor Red Devil, אותה ארכוש דרך Amazon (המוכר הוא אמאזון עצמם, לא מישהו שמוכר דרכם). עד כמה שראיתי הדעות מאוד מאוד חלוקות, מצד אחד השירות של אמאזון הרבה יותר טוב ויהיה קל משמעותית לקבל סיוע מבחינת החזר וניצול אחריות במידה והיצרנית עושה בעיות, מצד שני, לפחות לפי ההרגשה והניסיון שלי, פאוורקולור פחות איכותיים ואמינים מאשר ג'יגהבייט, שנמצאים בתחום לא מעט זמן, כולל דגמי הווינדפורס האיכותיים. על ה-RMA של שתיהן יש המון ביקורת, אבל עושה רושם ששל ג'יגהבייט הרבה יותר בעייתי, אנשים טוענים ששלח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by online,

למען האמת, בכלל תכננתי לקנות מסך CRT. אין לי כסף לבזבוזים . בסופו של דבר, השיקול הבריאותי הכריע את הכף לטובת LCD, ועל כך תודה ל-Mentally שהאיר את עיניי. המסך שאקנה ישמש את כל המשפחה לקריאה (המון קריאה!), לצ'טים אל תוך הלילה, למשחקים מכל הסוגים ולסרטים. ייתכן שגם לעבודות גרפיקה חובבניות. התקציב לצורך העניין גמיש ועומד על 2000 ש"ח. חקרתי ובדקתי והתברר לי שהדגם Samsung 710T עשוי להיות בחירה מוצלחת. הנה, כך נשמע Tom בתום סקירה של כמה דגמי 17", וכל מילה נוספת מיותרת: "In the multi-use category, the clear winner is the Samsung 710T. Its new 13 ms panel is responsive enough to make for good gaming, and it's even faster than the Hydis panel. The Samsung is as much at ease …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Lord^Lior,

לאחרונה שקלתי קניית כרטיס מסך חדש. ערכתי קצת מחקר בנושא (אני לא מבין גדול בחומרה), וקראתי על ה - PCI EXPRESS - "הדור הבא" של חיבור כרטיס המסך ללוח אם, שעתיד להחליף את ה AGP. גיליתי שהרבה כרטיסים חדשים עדיין תומכים ב - AGP ולא ב PCIE, מה שאפשר להבין מכיוון שלוחות האם כיום עדיין לא תומכים ברובם ב - PCIE. ביקרתי גם בעמוד המפרטים המומלצים למחשבים המיועדים לגיימינג פה באתר, ולא מצאתי אף מפרט שכולל בתוכו לוח אם וכרטיס מסך תואמי PCIE. זה נראה לי קצת מוזר - אפילו במחיר של 10,000 שח למחשב העדיפו לוח אם וכרטיס מסך תומכי AGP. השאלה שלי היא למה? גם אם הכרטיסים של היום לא מספיק מהירים בשביל שיהיה הבדל בביצועים בין חיבור של כרטיס מסויים ב AGP לבין חיבור של אותו כרטיס (לא אותו כרטיס ממ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי מה דעתכם על ביצועיי הכרטיס הנ"ל למשחקים כבדים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מחפש אתר של מחירות כרטיסי מסך וכאלה בזול!! שמעתי שיש אתר פנדרס או משהו כזה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by boss,

יש לי לוח אם ASUS P8P67 DELUXE אבל PCIE 2.0 GTX 680 PCIE 3.0 אם כרטיס מסך זה התאים לוח אם שלי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by zxcvbnm,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד מסוג amd athlon 3000, כרטיס מסך geforce 6600 וכרטיס מסך מובנה geforce 6150. ב6600 המאורר הלך והוא בדרך להישרף, ה6150 לא מסוגל אפילו להריץ סרטי Hd 720p. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות לצורך צפיה בסרטי hd 720p ומשחקים קלים? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by zniibidl,

יותר טוב אני מניח מהכרטיס הנוכחי שלי.... GeForce 4 mx 440 64-128 bit (I dont know exactly) השאלה שלי היא האם הוא טוב יחסית למחירו?(500 ש"ח) הוא יותר טוב מהכרטיס הזה ב-400? GigaByte Radeon 9550 128bit ועוד שאלה קטנה.... ?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? זה...128 ביט....יותר חזק מ-9550 64 ביט?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש,סביר להניח שמקי.אס.פי. עכשיו,אני משחק מידי פעם אבל בהחלט לא באופן קבוע ואני לא צריך gts 450 או משהו מופרז כזה,אני צריך כרטיס מסך טוב,שיריץ משחקים בלי בעיות וככה גם סרטים,אבל שלא יהיה יקר מדי. השאלה היא בעצם,האם HD 5570 מספיק לשימושים שלי? או שרק בשימושים יותר אינטנסיבים בו יופיעו בעיות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SUPER300,

שמתי לב (לפי מה שהצלחתי להבין) שלGTX 670 יש בסך הכל תדר יותר נמוך ופחות ליבות CUDA. אז בסך הכל יש הבדל די קטן ביניהם, לא? ולפי מה שהבנתי ליבות הCUDA משומשות לעתים רחוקות.. אשמח אם מישהו יבהיר לי אם יש עוד הבדלים, או שאני צודק וה500 שקל הנוספים בשביל ה680 לא שווים את זה :s05:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ibrow-Now,

אתם חושבים שהוא יעבוד בסדר על מערכת פנטיום 4 1.8A זיכרון KINGSTON PC2100 266MHz 256MB וכרטיס מסך Leadtek Winfat GeForce 4 MX440 ? המשחק אמור לעבוד ברזולוציה של 640*480 אולי 800*600 אם זה ייתאפשר למרות שלא בטוח. אם יורידו את הרמת פרטים למדיום...... נראה לכם שהמשחק יעבוד?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. https://www.tms.co.il/rx580gaming8gd או https://www.tms.co.il/n1060wf2oc6gd

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים