עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.komplett.co.uk/k/ki.asp?sku=300425&cks=SER למי שיש קרובים ורוצה להזמין לא ראיתי יותר זול מהמחיר הזה!!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. למה זה קורהת אני זוכר שפעם ראיתי סרטים בכיף, עם אותו מחשב וכרטיס מסך וודו 3 ואז עזבתי את המחשב לכמעט שנתיים (חו"ל) ועכשיו הוא מריץ סרטים בצורה לא חלקה. יש לי AMD 500, על לוח של F5F93 ALI M1442A1 CHEEPSET) זיכרון 256 DDR 64 +DDR כרטי מסך GEFORCE4 MX440 128MB HD WD 40GB 7200 CD X44 מערכת הפעלה WIN XP משהו יכל לעזור? :'(

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום אנשים, שמי רובי ואני אדריכל ומעצב, שנים שעסקתי בהדמיות ותלת מימד, ובשנים האחרונות עובד בעיקר עם יישומים מבוססי ריל טיים, שעושים שימוש ישיר ב GPU ולאו דווקא ברנדר CPU. אחת מקפיצות הדרך המשמעותיות שהעולם בו אני נמצא חיכה להם, הוא היישום בריל טיים של ריי טרייסינג, ז"א השתקפויות, הצללות עדינות, קאוסטיק ושאר אלמנטי רינדור מאוד אינטנסיביים, שעליהם היה אפשר רק לחלום עד כה, כעת עם סדרת הכרטיסים מבוססי הטיורינג, שניכר שעושים את הצעד לשם, מישהו יכול להרחיב מה מצפה בתחום מבחינת מנועים כמו UNREAL או UNITY ודומיהם שבהם משתמשות התוכנות ריל טיים. אני מדבר על תוכנות כגול LUMION ו TWINMOTION למי שמכיר. אשמח למידע נוסף והכוונה. מתעתד לקנות LAPTOP או DESKTOP בשנה הקרובה, עבור רילטיים…

4. עדיין לא חשבתי על תקציב כי אני קודם כל רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מקסימום שיריץ לי משחקים ב1680 על 1050 ללא צוואר בקבוק במחשב כמו שלי שזה amd6000x2 athlon 2x1024 g skill ddr2 הלוח אם של אלבטרון ותומך עד ddr3 לכרטיס מסך ספק SEASONIC 400W : SS-400ET אחרי שאני אדע את הכרטיס המקסימום . אני אתחיל לחשוב על התקציב ואני אשנה את הכותרת

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by assi,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחק היחיד שאני משחק - הפרו אבולושן. קניתי מחשב חדש לאחרונה - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz עם זיכרון של 2 ג'יגה ומסך חדש T220 של סמסונג ("22). איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי ( גם לסדרות הבאות של המשחק שייצאו ) לדעתכם כדי לשחק באיכות גבוהה במשחק, בתקציב לא בלתי מוגבל? אם צריך לספק עוד נתונים, אשמח לתת.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם איזה כרטיס מסך עדיף לגרפיקה ותלת מימד ( לא למשחקים) תוכנות בשימוש - פוטושופ, אילוסטרייטור, 3DMAX, אוטוקאד, REVIT , אפטראפקט. ati firegl v7700 או quadro fx 3700 אין צורך להתייחס למחיר את שניהם אני יכול להשיג בסביבות 1300 ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, היכן ניתן לראות כמה המעבד CPU מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך? כלומר, היכן ניתן לראות את אותה המע' עם מעבד שונה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by oshikv,

שלום לכולם, יש לי במחשב GTX460. עם הזמן נשברו לי 2 צלעות במאוורר של הכרטיס ורציתי לדעת אם יש אפשרות או מקום שיכול להחליף לי את המאוורר. אני מניח שזה ייצא לי זול יותר מלקנות כרטיס מסך חדש עכשיו. ה 460 אמנם ישן אבל הוא עושה את העבודה מצויין. תודה מראש.

9. Started by גליל,

אני מחפש כרטיס טלויזיה ,אשר יהיה מסוגל לבצע העברת סרטים מקלטת וידאו רגילה ל MPEG1 -MPEG2 ו-DIVX אני בעל מחשב AMD ATHLOON 2200 וזכרון של 512 DDR. אני מתלבט בין PCTV PRO של PINICLE (עם אפשרות של סטריאו). לבין MSI TV שהומלץ פה בפורום. אם תוכלו להמליץ על אחד מהם או אחד אחר יותר טוב. התקציב שלי הוא עד בערך 700 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום בניתי מפרט ואני יכול להכניס לתקציב או 4850 עם יכולת לcf בעתיד או לקנות עכשיו את הכרטיס 4870 ובלי יכולת לcf בעתיד מה אתם אומרים??

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by natan805,

למחשב נייד הציעו לי בחנות את הכרטיס הנ"ל למשחקים GeForce 310M .ובבית יש לי את ה hd4670 ואני רוצה שהכרטיס יהיה לפחות כמו ה hd4670 שבנייח לדעתם ה 310m יותר חזק השאלה אם זה נכון אגב שניהם עם 512 זיכרון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איזה כרטיס מסך כדי לי עד 1400 שקל המפרט שיש לי עכשיו הוא : מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 Box זכרון: 4 ג'יגה Kingston מהירות 667 לוח אם: ASUS P5K SE כרטיס מסך: 1900XT 512 MB

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ABLB,

לאחר התבלטות החלטתי לקנות לאחי את ה 8600GT - גיימר בינוני, החלטה זו נבעה מהסיבה ש 8800 עולה 1000 ש"ח יותר , ואיתם עוד שנה ואולי פחות הוא ישדרג למשהו שהוא יותר טוב טכנולגית מה-8800 שקיים היום(שהוא בעצם מונופול DX10). הייתי מעוניין אם מישהו כבר עשה סקר וידוע לו מי מהחברות השונות מספקת את הביצועים הטובים ביותר שניתן להפיק מה- 8600? אני כעת עומד על LEADTEK PX8600GT TDH EXTREME 256MB דעתכם? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by marking,

עדיין לא הבנתי למה לכרטיסי מסך סוגים אחרים ושונים... כלומר יש את רדאון 8500, ויש את TI4600 אז מי שלא מבין בכרטיסי מסך יחשוב שהרדאון מוביל, אבל זה לא נכון. במספרים... כל מני מספרים ושמות דפוקים... שימו לב לסדרות: רדאון 32 MB DDR (בלי מספר) -רדאון 7000- רדאון 7500- רדאון 8500... גיפורס 2 TI (גם בלי מספר)- גיפורס TI 200 - גיפורס TI 500- בלה בלה בלה... -4600TI קצת מצחיק נכון... אבל מי שהוא יכול להסביר ? מה הקשר בין המספרים לכרטיסים? ולמה החברות לא משתמשות באותם המספרים? למשל: הרדאון 8500 שווה לTI4400 ! אז למה לא נותנים להם את אותו הסוג? או שניהם יקראו TI8500 או שניהם יקראו TI400? אני מתכוון שיהיה אפשר להשוות בניהם בלי כל מני מבדקים... ולפני שאתם עונים תנמקו בבקשה! :…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הכרטיס הנ"ל מוצע לדעתי במחיר זול מאוד בפנדה 1699 לא צריך להגיד לי שלא כדאי לקנות אצלם, כי אני בסך הכל מרוצה. כרגע יש לי 9500 פרו של הרקולס ובא לי להקיא ממנו, אי יציבות בלתי נסבלת, והוא גם חלש יחסית.. לא סוחב בDETAILS הכי גבוהים, לא ציפיתי ממנו לכזאת שפלות , מה גם בזמן האחרון הוא עושה בעיות. קיצור, החלטתי לעבור לnVidia בשל היותם יציבים יותר. מה דעתכם, שווה לקחת את הכרטיס הזה ? FX 5800 זיכרון 800 MHZ מהירות ליבה כנ"ל תודה לכולםםםםםםםםםםם :-*

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shibby15,

הוא לא היה אמור להיות מוכרז היום?? ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SyndromE,

נתקלתי בדמו מגניב! אז אני משתף - שווה בדיקה: הורדה (8MB): http://www.rigidgems.sakura.ne.jp/files/RigidGems2_0.zip מקשים: Enter - משנה סצנה Space / Mouse 2 double click - מרסט את הסצנה Mouse 1 - פוקוס על אובייקטים והזזתם Mouse 2 - שינוי זווית מצלמה Mouse 1+2 / PageUp-PageDown - זום Home/End - פוקוס ידני Insert/End - כמות blur S - צילום מסך לתקיית Capture דרישות: Vista / Win7 DX11 עם 1GB זכרון כ.מסך (לא ברור למה, הוא לא מנצל לי יותר מ-480mb)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לעשות שדרוג לכרטיס המסך ויש לי ספק של אנרמקס 400W כפי שכתוב האם אוכל להתקין כרטיס PCX - GeForce PX7950GX2 או שעליי לשדרג את הספק לשם כך?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. התקנתי ת'משחק Lost.Planet.Extreme.Condition-Unleashed אני מריץ ואני רואה רק סגול ירוק ושחור אין עוד צבעים , לא מבין מה זה העלתי גם לפני יומיים אשכול על שאני לא מצליח להריץ את UEFA_Champions_League_2006_2007 אבל לא עזרו לי פה אני מבקש תנו עזרה !! אני מתחיל לחשוב ששוב הלך לי כרטיס מסך

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. עשו לי מחיר טוב לכרטיס הזה אז קניתי אותו ועכשיו שאני בודק בגוגל אני כותב בחיפוש sapphire radeon 9800 pro 256 mb ddr הוא מכניס אותי לכל מיני אתרים{מכירות, השוואות וכו'} ובחלק רשום שהכרטיס בא עם DDR 2 ,או שהוא בא עם קירור ענקי בשם: Ultimate. ישלכרטיס הזה גרסה רגילה??? או שרק בגרסאות האלו הוא בא??? אני לא רוצה לשאול את המוכר בגלל שהוא עשה לי תכרטיס ב 1800 ואם אני ישאל אותו והוא יברר ובאמת ירה שהכרטיס מגיע עם הזיכרון DDR 2 או עם קירור מפלצתי כזה הוא יעשה לי מחיר הרבה יותר גבוה. תודה לעוזרים!!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני רוצה לבדוק בזמן אמת את המתח על הכרטיס... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הכרטיסים הם Sapphire Radeon HD6950 2GB GDDR5 PCI-e Model 9S6950G2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31800 והכטיס השני הוא Gigabyte Radeon HD 6950 2048MB GDDR5 PCI-E GV-R695OC-1GD R695D52GDB http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=32416 והאם מישהו ממליץ על אחד מהם יותר מהשני? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by erap129,

מישהו רוצה למכור לי את הכרטיס הזה בדיוק- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3289 יד שניה באיכות טובה לפי דבריו ב650 ש"ח והוא לא מוכן להתפשר על פחות. זה משתלם לי? כי אני לא בטוח שכדאי לי להוציא את כל הכסף עכשיו על 6800GS במקום לחסוך למערכת PCI-X.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי מחשב פנטיום 3 733 256 Ram WindowsXP והכי גרוע כרטיס מסך GeForce 2 mx 400 64mb התוצאה שקיבלתי ללא אוברקלוק ב 3dmark הייתה 1374 Enigen 199.66 mhz Memory 167.04 mhz זה הברירת מחדל אני העלתי ל Enigen 215mhz Memory 180 mhz וקיבלתי שיפור של 130 נקודות בלבד ! אין לי קירור רציני על הכרטיס רק את המאוורר הסטנדרתי שפעם בחודש אני מנקה אותו ואת גוף הקירור שעליו הוא יושב ומשמן אותו - הוא מסתובב חזק וטוב כמו חדש. יש לי את הדרייברים ה - 30 התוצאה דיי חרא ! מה לעשות בשביל לשפר ? ואני לא רוצה לעשות אוברקלוק רצחני - כי הכרטיס ישרף ... תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by --Adidas,

יש לי פנטיום 4 3.0 ג'יגה זיכרון .. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אני מתלבט בעיקר בין 1950 pro לבין 1950 gt מה יותר כדאי לי לעשות ויהיה יותר טוב בשבילי ? לקחת 1950 gt ולקנות 2 ג'יגה זיכרון או לקנות 1950pro ולא לגעת בזיכרון (האם יכול להיות לי איתו צוואק בקבוק רציני? ) ולגבי הזיכרון יש לי לוח שקניתי לפני שנה וחצי אז לא יודע אם הוא תומך ב ddr2 800 mhz ניראה לי הדגם gigabyte 8i915 .. מה שאני כן יודע שיש לו אפשרות לשים בוא 2 של ddr2 ו 2 של ddr http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4518 אני רוצה לקחת את אלה ולזרוק את הג'יגה שיש לי אבל לא יודע עם הלוח תומך ב 667

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים