כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ אותו על הגדרות גרפיות גבוהות אז משהו ניסה להפעיל את הדמו על 7600gt אגב מי שיודע גם על nfs Carbon' איך הוא עובד עם הכרטיס מסך הזה? אני מבקש בלי השערות רק מי שניסה להפעיל את המשחקים האלה עם הכרטיס הזה שיענה לי אני מדבר על רזולציה של המסך שלי 1284 1024
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במנוחה-100 מאמץ- 125 עם ארטיפקטים. עכשיו אתם שואלים את עצמכם איך זה הגיוני ככה פתאום, והתשובה היא שעד עכשיו שמתי עליו 120MM שקירר אותו בצורה משמעותית, ופשוט הסרתי אותו עכשיו. אני בלי OC וזה עדיין קורה. כמובן שנשאר לי שנה וחצי של אחריות אצל GigaByte. מה כדאי לי לעשות? א: להביא אותו לחנות(במטרה שיחליפו לי אותו(בתקווה במשהו מתקדם יותר כי לא ישאר להם את הדגם)) תוך כדי שאני אומר להם שהוא מתחמם? ב: להחזיר את המאוורר ולשכוח מכל העסק? ג: לנסוע לקנדה(סתם אופציה לא קשורה)?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. למה משמש חיבור ה- HDMI ? 2. למה משמש החיבור הקטן (2 פינים) בצד ? מגיע עם חיבור SPDIF ועוד מאריך מוזר...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה בעצם אותו חיבור רק בצורה שונה נכון? כאילו זה כמו שיש USB A וUSB B ושיש מיקרו ומיני USB אבל הכול אותו חיבור? וDVI וHDMI שניהם כבלים שיכולים להעביר סאונד אבל לא תמיד מעבירים דרכם סאונד... צריך לשים את זה בסטיקי FAQ (אם זה נכון ולא כל מה שכתבתי פה זה בולשיט) שיהיה ברור לכולם ולא יצטרכו הסביר כל פעם מחדש... אם אני טועה תתקנו אותי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה ב- 920 שח עם התקנה והכול את ה - geforce 9800gt1g.? וגם זה מריץ crycis טוב נכון ועוד משחקים כבדים נכון? ושימו לב שזה 1g.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישו יודע שיתן לינק הוא טוב בהרבה מאה 9550 רדיאון?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי X800 PRO POWERCOLOR המפרט שלי מחזיק טוב את הכרטיס וגם יש לי ספק איכותי.. מה שקורה זה שלפעמים באמצע משחק כבד כלשהו לדגומא רומא מלחמה טוטלית, המשחק יוצא בלי שום התראה... לי בכרטי אני רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אני יכול לתקן את זה?? יכול להיות זה קורה בגלל שהתקנתי כמה פעמים דרייברים אחד על השני..
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://3dmark.com/3dm11/296870 שמתי לב שאני בממוצע,למרות שהנתונים של המחשב די חזקים. אני מעוניין לדעת למה בבדיקת הזיכרונות הוא מציג לי שהם פועלים על 667MHz ולא על 1333. ולמה במעבד הוא מציג רק 1\4 ולא 4 מ4 אשמח לדעת איך התוצאה ביחס למפרט שלי ואם יש דברים שאוכל לעשות כדי לשפר את הנתונים המפרט שלי בצד רק שעכשיו אין 9800 יש GAINWARD GTX570 1280 GDDR5 והספק כח שלי הוא של THREMALTAKE Toughpower 600W W0103. נ.ב מקווה שאני בפורום הנכון. תודה לעוזרים. שגיא.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישלי שתי כרטיסי מסך 6850 SHAPPIRE הם מחוברים טוב אבל הבעיה שאני מוריד תוי מהENABLE CROSSFIRE או מחזיר הFPS נשאר אותו דבר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך עד 400 שקל לא יותר לגיימינג בעיקר CS 1.6 מעבד:intel® Core Quad CPU Q8300 @ 2.50GHZ מסך:BenQ T2200HDA 22 אינץ' ספק:AB POWER P-4 500W ATX12V SATA (DR-B500E) איך הכרטיס הזה? GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E והאם הספק שלי עכשיו יספיק?,אם לא מישהו יכול להביא לי ספק שיספיק לכרטיס הזה ושלא יהיה יקר מדי. עדיפות לKSP או IVORY תודה רבה לעוזרים זה די דחוף!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צרבתי ביוס של msi כל הכרטיס hd5850 של sapphire שלי,ואחרי הריסטרט הכרטיס לא מזוהה! שמרתי את הביוס הקודם אבל אין לי אפשרות לטעון אותו,systemID mismatch,השתמשתי בכמה פקודות cmd כדי לצרוב את הביוס של msi אבל עכשיו הכרטיס בכלל לא מזוהה! עזרה??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פה כל מיני דיונים לגבי הכרטיס מסך שGainward לא מומלצים והזמנתי מחשב מpandas.co.il עם כרטיס של gainward בגרסאת ה1GB... זה נכון? אם כן לאיזה חברה כדאי לשנות? אלה הכרטיסים שאני יכול לבחור בניהם: http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=GTX+460&x=0&y=0
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס 4850 אחד ובאפשרותי להשיג עוד אחד בכ250 ש"ח. האם כדאי לקנות, או למכור את שלי ולקנות אחד חדש כדוגמת 5770? מפרט בצד. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך, אך חבל לי לבזבז עליו הרבה כסף כי אני כבר לא משחק כל כך הרבה, והשימושים שלי הם בעיקר משרדיים. אני רוצה שפיפא 2010 יעבוד לי טוב, וגם נניח משחקים כמו STARCRAFT 2 שצפוי לצאת בקרוב, אך לא מעבר לזה. מה שחשוב לי הוא שגם בעוד 3 שנים משחקים בסדר גודל הזה יעבדו לי. המליצו לי פה בפורום לא לקנות כרטיס חזק יחסית(בכ500 שקל)- כדוגמת ה4770, אלא להסתפק בכרטיס זול יותר (בכ300שקל) ולהחליפו בעוד מספר שנים. בעיקרון לא אכפת לי לשלם גם 500-600 שקל על כרטיס מסך, אני פשוט לא רוצה שזה יהיה מיותר. תודה לעונים עריכה: שאר המחשב גם הוא חדש, ולכן לבטח לא יהיה צוואר בקבוק. ספק סיסוניק 500 מעבד AMD ATHLON X4 2 גיגה זיכרון 1333 מגה הרץ
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מסך טוב לא דק שיתמוך לגמרי בכרטיס x1900xt. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי RADEON 9600XT, שידרתגי לא מזמן לדריברים 6.1. ליציאת TV מחוברת TV כמובן. הגדרתי בHOTKEYS שמעבר בין המסכים יהייה בעזרת לחיצה על שני כפתורים. אני עובד על תדירות במסך של 85HZ. כאשר אני עובר לTV ומחזיר התדירות נופלת ל60HZ כל פעם. מישהו יודע איך אני מגדיר שזה לא יקרה? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי עכשיו בכללי : P3 667 @ 750 256SDRAM VOODOO 3 3500 אני רוצה להחליף כרטיס מסך, המצליצו לי על ג'י פורס 3 או על רדאון 9000 פרו... מה דעתכם ? מה יתאים למחשב שלי ? אני חשבתי בהתחלה ללכת על ג'י פורס 2 400MX....אמרו לי חבל על הכסף.. התקציב שלי לא גבוה ואפילו לרדאון יהיה לי קצת בעיה... תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה המסך 17 הכי טוב עד 1200ש"ח (אני רוצה לדעת מי הכי הכי, ולא המלצות). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברה אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס המסך מהסוג שכאן http://www.tms.co.il/search/?q=GTX950 מה ההבדל בניהם חוץ מסוג החברה וכמה זה משנה? תודה לעוזרים זה המפרט שאני מעוניין לקנות אם זה חשוב http://www.tms.co.il/preview/spec/8xj17qpf
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, שמי רובי ואני אדריכל ומעצב, שנים שעסקתי בהדמיות ותלת מימד, ובשנים האחרונות עובד בעיקר עם יישומים מבוססי ריל טיים, שעושים שימוש ישיר ב GPU ולאו דווקא ברנדר CPU. אחת מקפיצות הדרך המשמעותיות שהעולם בו אני נמצא חיכה להם, הוא היישום בריל טיים של ריי טרייסינג, ז"א השתקפויות, הצללות עדינות, קאוסטיק ושאר אלמנטי רינדור מאוד אינטנסיביים, שעליהם היה אפשר רק לחלום עד כה, כעת עם סדרת הכרטיסים מבוססי הטיורינג, שניכר שעושים את הצעד לשם, מישהו יכול להרחיב מה מצפה בתחום מבחינת מנועים כמו UNREAL או UNITY ודומיהם שבהם משתמשות התוכנות ריל טיים. אני מדבר על תוכנות כגול LUMION ו TWINMOTION למי שמכיר. אשמח למידע נוסף והכוונה. מתעתד לקנות LAPTOP או DESKTOP בשנה הקרובה, עבור רילטיים…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מעבד: core i5 4460 haswell לוח: asus h97 pci express 3 זכרון: corsair 4gb*2 1600mhz ddr3 cl-9 (סה"כ 8gb) כרטיס מסך: asus R9 270x 256bit דיסק קשיח: samsung 850 evo 250gb ssd ספק כח: seasonic 520W +80 ללא אוברקלוק על כלום ברצוני לדעת אם על המפרט הזה המשחק gta5 למשל האם הכרטיס מסך שציינתי אמור ליצור צוואר בקבוק על המעבד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה אבל בכל זאת. אני רוצה לקנות את ה- R9 270X, כיוון שראיתי שיש באנדל הכולל את BF4, בדקתי וראיתי שזה כולל רק את הכרטיסים של Sapphire, למרות שרציתי את ה- MSI, אבל בכל זאת לחסוך 250 ש"ח על המשחק לא הולך ברגל. נגשתי היום ל-KSP אבל הם אמרו שלפי מה שהם יודעים זה לא כלול, אז נכון לעכשיו טרם קניתי. השאלה האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הכרטיס כולל הבאנדל בארץ אם בכלל? ואם אי אפשר אז עדיף באמת ללכת על MSI, SAPPHIRE או GIGA? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה...יש לי איזה 1300-1500 שח..(ואי אפשר להתגמש...)... אני צריך מסך...בעיקר לסרטים וגם למשחקים...אבל המשחקים זה לא העיקר...ממש לא העיקר...זה אולי 10% ממה שאני עושה על המחשב במשך השבוע..!!..(משהו כמו 2-4 שעות בשבוע) אני מחפש מסך איכותי...אני לא יכול להוציא יותר מזה כסף...ובגלל זה ירדה האפשרות של הLG F900P... אז ככה הנה רשימת המסכים(קישורים לאתרי יצרן): Samsung 955DF Samsung 997DF Hyundai Q995 ViewSonic E92f+SB עכשיו פירוט על המסכים: Samsung 955DF: שפורפת מסך - Dynaflat רזולוציה מקסימלית - 1600X1200 תדר אופקי - 30Khz עד 85Khz תדר אנכי - 50Hz עד 160Hz רוחב פס - 185Mhz גודל נקודה - 0.2 תמונה - Samsung 997DF: שפורפת מסך - Dynaflat רזולוציה מקסימלית - 1…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלפתי את הלוח והמעבד , את הלוח ללוח ABIT והמעבד למעבד AMD 2500 מה שנותר זה כרטיס נורמלי.. שאוכל לשחק עם המשחקים הנ"ל , יש לציין שכרגע יש לי כרטיס מאוד ישן , 64 מיגא TNT 2 תודה לכל העונים עריכה : איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=10206 וזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=10207 וזה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_351&products_id=2523 מה עם זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=7453 הם במחיר מדהים , האם יצליחו להריץ את המשחקים הנ"ל ? ודום 3 ? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1 . האם צריך התאמה בין הלוח אם לבין כרטיסי המסך החדשים של DDR3? אל תתבלבלו בין GDDR ל DDR אני מדגיש ! , אלא אני מדבר על תמיכה של המחשב שלי בכרטיסי המסך של DDR3 החדשים , במילים אחרות איך אני יודע אם המחשב שלי תומך בכרטיסי מסך של הDDR3 החדשים ? 2. האם יש הבדלים בין כרטיסי המסך של DDR2 לבין DDR3?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-