כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני יכול לארשות לעצמי לקנות כרטיס בצ'ייקים ואני ממממש רוצה את ה5850 עכשיו חנות שמוכרת את הכרטיס לא רחוקמהבית שלי זאת אייבורי אבל במחיר לא שפוי של 1640 מה אתם מציעים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. רציתי לשאול, אם אני קונה 2 כרטיסי nVidia זהים(כדוגמת 9600gt), אז יש לי SLI? אם לא, יש הבדל בין קנייה של 2 כרטיסים לבין קניית SLI? (מבחינת ביצועים, מחיר, וכו') נדב.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מפתחת השבבים מתכננת עדכון משלה לדגמי הביניים במטרה להילחם ב-Radeon RX 590 המתקרב? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יום אחד היה לי ריח מסריח מהמחשב וקלטתי שהמאוורר של הכרטיס מסך היה מנותק וישר חיברתי אותו לאחר שראיתי שהטמפ של הכרטיס 110 מעלות ויום לפני זאת שיניתי את המתח בביוס של הכרטיס מסך מה שיותר מוזר בrivatuner הוא מראה לי שהכרטיס עובד על פס pci לפי הביוס הוא פועל על agp 8. עכשיו השאלה שלי למה הציון כל כך נמוך פעם הייתי מקבל כ3500 בלי oc עם oc כ4200 עכשיו עם oc רק 1000.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במנוחה-100 מאמץ- 125 עם ארטיפקטים. עכשיו אתם שואלים את עצמכם איך זה הגיוני ככה פתאום, והתשובה היא שעד עכשיו שמתי עליו 120MM שקירר אותו בצורה משמעותית, ופשוט הסרתי אותו עכשיו. אני בלי OC וזה עדיין קורה. כמובן שנשאר לי שנה וחצי של אחריות אצל GigaByte. מה כדאי לי לעשות? א: להביא אותו לחנות(במטרה שיחליפו לי אותו(בתקווה במשהו מתקדם יותר כי לא ישאר להם את הדגם)) תוך כדי שאני אומר להם שהוא מתחמם? ב: להחזיר את המאוורר ולשכוח מכל העסק? ג: לנסוע לקנדה(סתם אופציה לא קשורה)?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הנני מתכנן רכישה של GTX 580 (של חברה eVGA). ברצוני לדעת האם המערכת שלי מתאימה (מבחינת ספק כוח + מארז). המארז הנו fractal design core 3000. ספק הכוח הוא SeaSonic 620W 80Plus. מצורפות תמונות של שתיהם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הלוח, החיבורים: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11865 1 x PCIe 2.0 x16 (single at x16) 1 x PCIe 2.0 x16 * (max. at x4 mode [black]) מתכנן מערך 2*HD6950 או 2*HD5870, השאלה אם לא תהיה ירידת ביצועיים בגלל max. at x4 mode
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי אנשים שלוקחים שני מסכים על אותו מחשב וזה מציג להם דברים שונים על כל מסך , לדוגמא מסך אחד לפורומים , מסן וכו' והשני למשחקים או משהו.. השאלה איך אני עושה את זה? הכרטיס הוא 4870 ד"א
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש באג שגורם משום מה ל-HD5850 אחרי זמן מסויים לעבוד על 99% ניצול GPU. למשל אם אני מפעיל את המשחק אז המחשב נתקע... איך מסדרים דבר כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך בכלל לעדכן? גם לוח אם גם כרטיס מסך? סליחה על השאלה הירוקה.... שמעתי שלפעמים זה עושה בעיות בכל מיני דברים... אין לי זמן ליותר מדי בעיות כאלה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי הם מקבילים... אבל אני רואה מלא בפורום שATI עושים בעיות והכרטיסים שלהם חמים(טמפ'), שהדרייברים שלהם עושים באגים לפעמים, ושהם מתיחייסים רע ללקוחות... (ושהמשחקים שיוצאים מותאמים יותר לכרטיסים של nividia) רציתי לדעת אם זה נכון ואזיה כרטיס מבין ה2 האלה עדיף בשביל המפרט הבא? (תודה רבה לעוזרים ואם אפשר להסביר גם למה בחרתם) מסך כרגע 19 אינץ רזולוציה 1284 על 1200 ובקרוב 20 אינץ כנראה 1600 על 1200 הכרטיסים: 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E - עולה 950 מפרט טכני של זה: http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=216&Itemid=315 או HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 - עולה 980 מפרט טכני של זה: http://www.asus.c…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס הוא הכי טוב שמריץ BF4 וכל המשחקים החדשים והכבדים שיש חשוב לציין שהתקציב הוא בסביבות 350 שקל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LG l1760tr בן שנה. וכרטיס מסך 8800GT בן חודשיים. כשאני מדליק את המחשב הכל עובד בסדר גמור. ולפתע כשאני נמצא בשולחן העבודה מופיעות סדרה של כמה פיקסלים שחורים. בהתחלה חשדתי שהם שרופים או תקועים, אבל כשאני מעביר עליהם את סמן העכבר הם נהפכיים ללבנים, כשאני מזיז את העכבר הם שבים להיות שחורים. כשאני פותח חלון (אינטרנט לדוגמא) הפיקסלים מראים כמו שצריך. כשאני סוגר את החלון וחוזר לתמונת השולחן העבודה הם שוב שחורים. במשחקים הפיקסלים עובדים בסדר גמור. מדובר בפיקסלים שנמצאים בפינה השמאלית עליונה. החלפתי תמונה- לא עזר. מה לעשות? איפה פה הבעיה? נ.ב הווינדוס שלי מלא ווירוסים. הוספתי תמונות. אם תגדילו את תמונה 1 תראו כמה פיקסלים שחורים על רקע שולחן העבודה. בתמונה 2 גררתי נגן סרט…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו אולי שמע משהו אל TWEAK עם GPU-Z וGTX 580 שהוא פותח לו איזה משהו ומוסיף ביצעויים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי שני מסכים (dell u2311h & samsung led 46'') בצורה חלקה בצפיית תכני 1080P, ולגביי הגיימינג: בעיקר משחקים כגון call of duty,starcraft, לא מדובר בגיימר כבד, אבל כן מעוניין שזה ירוץ ברזולוציה גבוהה בצורה חלקה... המפרט: Gigabyte GA-965p-s3 core 2 duo E6300 Thermaltake Bigtyphoon Kingstone 2*1 Gb ddr2-667 WD 2500ks ATI Radeon X1950pro Enermax liberty 400w תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך טוב למחשב שלי,כרטיס טוב למשחקים התקציב שלי הוא 500 ש"ח..מה אתם מציעים לי? שמעתי שה fx 5200 יעבוד לי טוב על המחשב.. המפרט שלי הוא: p 4 1400 mhz 400 bus mhz rdram 128 mb 800 mhz לוח אם intel desktop board d850gb 400 mhz ge force 2 mx 400 64 mb creative 128 vibra ודרך אגב אני יודע שהלוח אם שלי והזיכרון שלי לא מתאימים.... תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות , ברשותי כרטיס 9800פרו של MSI ואני רוצה להפוך אותו לXT. שמעתי שאפשר לעשות זאת בעזרת משהו שנקרא סופטמוד במקום לצרוב ביוס חדש. מישהו יכול להבהיר את הנושא ו\או לספק יותר פרטים?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם קניתי מחשב ואיתו את הכרטיס 4807x2 עם כל הכבוד לכח החישוב שלו אני מאוכזב ממנו כמו לא יודע מה הוא קורס בלי סוף (אפילו קרס לי פעם שהרצתי סתם טריילר מעאפן ב-quick time) מציג ביצועים בינוניים לדעתי (ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה) במשחקים מתחמם כמו חולה נפש רועש בצורה מזעזעת כשמכוונים את המאוורר שיעשה את העבודה שלו (כי במצב Auto הוא נתקע או משהו ב-45 אחוז ולא מקרר אותו מספיק) ושלא לדבר על הדרייברים שפשוט על הפרצוף עכשיו אני תמיד אהבתי את ATI היה לו את ה-9800 האגדי שלהם אחרי זה את ה-1650 פרו המציין שלהם ועכשיו זה אמור להיות הכרטיס הכי טוב בעולם ?! לא באתי פה לבכות, רק רציתי שתבינו את הבעיות שלי, ושמישהו יזדהה ויגיד לי שזה קורה גם לו שארגיש יותר טוב ולא אחשוב שהכרטיס מסך של…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה אני חדש פה קניתי מחשב חדש מעבד של אינטל I7 920 , לוח אם X58, זכרון 3GB DDR3, ספק 600W רציתי לדעת לגבי הכרטיס מסך איזה ספק כח מומלץ? האם זה משנה שהוא יעבוד עם מעבד אינטל או AMD. מה עדיף לשנות/להוסיף? כמו כן אני מאוד מתלבט בינו לבין GTX 280 ישנו עניין שאני עדיין לא יודע לגבי Memory Interface ב 5850 זה 256bit לעומת זאת ב GTX זה 448BIT. האם זה משמעותי? אשמח עם תעזרו לי תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קשה להחליט אם למישהו יש את אחת הגרסאות שיגיד ההבדל היחיד sonic מגיע עם אחריות שנתיים toxic עם אחריות ל3 שנים אבל זה לא מפריע לי בגלל זה ההבדל במחירים sonic toxic
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי עכשיו בכללי : P3 667 @ 750 256SDRAM VOODOO 3 3500 אני רוצה להחליף כרטיס מסך, המצליצו לי על ג'י פורס 3 או על רדאון 9000 פרו... מה דעתכם ? מה יתאים למחשב שלי ? אני חשבתי בהתחלה ללכת על ג'י פורס 2 400MX....אמרו לי חבל על הכסף.. התקציב שלי לא גבוה ואפילו לרדאון יהיה לי קצת בעיה... תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך של nvidia gtx 1070 וקניתי לא מזמן מסך AOC Agon AG271QX שתומך ב freesync נשאלת השאלה האם אני לא מפסיד מהיתרון של המסך בגלל שהכרטיס מסך לא תומך ב freesync או שזה לא מורגש ? שווה להחליף כרטיס מסך בגלל זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרייבר החדש יצא לפני כמה שעות והופסקה התמיכה בכרטיסים הבאים: Radeon® 9250 series Radeon® 9200 series Radeon® 9000 series Radeon® 8500 series Radeon® 7500 series Radeon® 7200 series Radeon® 7000 series כל שאר הכרטיסים: 9500 ומעלה יתמכו.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-