כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם.. רציתי לקנות כרטיס מסך באיביי.. איזה חברות כרטיסים נותנים אחריות בינלאומית שבמידת הצורך אני אוכל לממש את האחריות על הכרטיס בארץ? אשמח לתשובות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק רץ על 8500GT, זיכרון 1GB, רזולוציה של 600\800, 61 HERTZ, לפי המסך. (CRT) הגדרות של הכ.מסך נמצאות על V-Sync On, שאר ההגדרות על ברירת מחדל. דריבר מעודכן. המשחק עצמו עובד בסה"כ טוב, רץ בסדר גמור, אבל בזמן האחרון לעיתים במהלך המשחק יש לפעמים כמו איזה "גליצ'ים באנימציה" או FPS שפתאום קופץ, כך זה נראה, כלומר, אם המשחק עובד על מהירות מסויימת ונורמלית, פתאום במהלך תנועה של שחקן לכיוון נגדי או ממצב עמידה למצב מהיר של ריצה, לאיזה שניה\שתי שניות המשחק ניהיה מאוד מאוד מהיר, ברמה שלא צריכה להיות, ואז המשחק חוזר למהירות רגילה, משהו מוזר. השאלה לאיזה כיוון יכולה להיות הבעיה הזאת? אני לא משחק עוד משחקים אז ככה שאני לא יודע אם זה רק ב-PES, מה אתם אומרים? הייתי בהתחלה בטוח שזה אולי א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יותר טוב אני מניח מהכרטיס הנוכחי שלי.... GeForce 4 mx 440 64-128 bit (I dont know exactly) השאלה שלי היא האם הוא טוב יחסית למחירו?(500 ש"ח) הוא יותר טוב מהכרטיס הזה ב-400? GigaByte Radeon 9550 128bit ועוד שאלה קטנה.... ?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? זה...128 ביט....יותר חזק מ-9550 64 ביט?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/535896-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%97%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9/page11?p=4843636&viewfull=1#post4843636 מה ההבדל בין שני כרטיסי המסך בניידים הנ"ל? (1) ה-Quadro® K1100M של ה-Dell Precision M3800 המפלצתי: http://www.dell.com/us/business/p/precision-m3800-workstation/pd?p=precision-m3800-workstation&view=pdetails&isredir=true (2) NVIDIA® GeForce® GTX 765M GDDR5 2GB שב-P35K של GIGABYTE שעולה ~800$ פחות: http://hwzone.co.il/community/threads/535896-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביחס לקופיגורציה. 3138, זו התוצאה ב 3DMARK05 P4 2.6 HT 478 צ'יפסט 915P 512MB X2 DUAL DDR 400 HD 40GB 7200 ללא OC. כשאני עובד על תכנות תלת מימד, הוא מאד מאד איטי (זה אולי לפורום אחר) אבל בכל זאת. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אני צריך שתגידו לי אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך במחשב או חלק במחשב אם יש לי צוואר בקבוק תודה לעוזרים בבקשה תעזרו [br]פורסם בתאריך: 30.08.2010 בשעה 01:57:35 בבקשה תענו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי GT240 והוא מפלצת רעש נוראית. אם אני עוצר לשנייה את המאוורר שלו פתאום החדר נהייה שקט, ולא שומעים כלום. יש לי Artic Cooling Freezer 7 Pro למעבד, ועוד מאוורר של 120 למארז הייתי רוצה כרטיס מסך ברמת הביצועים של מה שיש לי עכשיו, עם CUDA (וכן זה חשוב), אבל שכשהוא לא במאמץ (כלומר לא בזמן משחקים) הוא יהיה שקט כמו שאר המאווררים במחשב, לא אכפת לי שיהיה קצת רועש במאמץ. חשבתי על GTS250 או 450 החדש, שמגיע כבר עם DX 11 ויחזיק טיפה יותר שנים. אשמח לשמוע המלצות מניסיון אישי על כרטיסים, או על חנויות שיסכימו להדגים לי את כרטיסי המסך הנ"ל פועלים. מעדיף לא לקנות קרור אחר, כי אני לא רוצה להתעסק עם ההתקנה שלו ופרוק הקרור הנוכחי. מחיר שיהיה באזור של הכרטיסים שרשמתי פה. תודה, מרק
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אולי שמע משהו אל TWEAK עם GPU-Z וGTX 580 שהוא פותח לו איזה משהו ומוסיף ביצעויים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים שלי ופורום נכבד אני לקראת קניה של כרטיס מסך חדש בקרוב ומתלבט כבר שנים מה לקנות אם לא הבנתם אז אני תמיד מחכה למה שהולך לצאת עוד חודש חודשיים אבל זהו החלטתי שכבר נמאס לחכות, מעדיף לחכות יותר למשיח שיבוא ב"ה שאולי גם יגאל אותנו מהמחשב הזה חחח ;D הסקר למעלה מתייחס אך ורק לכרטיסים של ATI, אני דורש מכולם לא לתת לי המלצות על NVIDIA בבקשה !!! אני אך ורק בכיוון כרטיס ATI מסיבות אישיות, ובעיקר בגלל שאני זקוק לכרטיסים לעבודה עם TV בנוסף למסך המחשב ... בנוסף התייחסו לכך שהכרטיס יהיה לעבודה של שנה בלבד, מחפש להנות עכשיו זה הכל, שנצתרך נחליף שוב לא בעיה בכלל ויעבוד על מחשב AMD אטלון 3200 כנראה עם 2GB זיכרון ... אז ככה: 1 - ניתן להצביע פעם אחת בלבד !!! …
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למען האמת, בכלל תכננתי לקנות מסך CRT. אין לי כסף לבזבוזים . בסופו של דבר, השיקול הבריאותי הכריע את הכף לטובת LCD, ועל כך תודה ל-Mentally שהאיר את עיניי. המסך שאקנה ישמש את כל המשפחה לקריאה (המון קריאה!), לצ'טים אל תוך הלילה, למשחקים מכל הסוגים ולסרטים. ייתכן שגם לעבודות גרפיקה חובבניות. התקציב לצורך העניין גמיש ועומד על 2000 ש"ח. חקרתי ובדקתי והתברר לי שהדגם Samsung 710T עשוי להיות בחירה מוצלחת. הנה, כך נשמע Tom בתום סקירה של כמה דגמי 17", וכל מילה נוספת מיותרת: "In the multi-use category, the clear winner is the Samsung 710T. Its new 13 ms panel is responsive enough to make for good gaming, and it's even faster than the Hydis panel. The Samsung is as much at ease …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם קניתי מחשב ואיתו את הכרטיס 4807x2 עם כל הכבוד לכח החישוב שלו אני מאוכזב ממנו כמו לא יודע מה הוא קורס בלי סוף (אפילו קרס לי פעם שהרצתי סתם טריילר מעאפן ב-quick time) מציג ביצועים בינוניים לדעתי (ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה) במשחקים מתחמם כמו חולה נפש רועש בצורה מזעזעת כשמכוונים את המאוורר שיעשה את העבודה שלו (כי במצב Auto הוא נתקע או משהו ב-45 אחוז ולא מקרר אותו מספיק) ושלא לדבר על הדרייברים שפשוט על הפרצוף עכשיו אני תמיד אהבתי את ATI היה לו את ה-9800 האגדי שלהם אחרי זה את ה-1650 פרו המציין שלהם ועכשיו זה אמור להיות הכרטיס הכי טוב בעולם ?! לא באתי פה לבכות, רק רציתי שתבינו את הבעיות שלי, ושמישהו יזדהה ויגיד לי שזה קורה גם לו שארגיש יותר טוב ולא אחשוב שהכרטיס מסך של…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה4850 שלי הלך לעולמו...ימח שמם של FOXPC גם שאני לא יכול לממש אחריות בגללם. בקיצור צריך כ.מ חדש,אני לקראת צבא ואמרתי לעצמי שעדיף לקנות משהו משומש,בעיקרון אני לא משחק במשחקים כאלה כבדים...מפה לשם פיפא שיוצא לי או פוטבול מנג'ר. 300 ש'ח זה מחיר מספיק הוגן לTwintech GF 9800GTX+ 512MB XT OC ? והבאתי גם ספק חדש מסוג EM LIBERTY 400W שהוא עם 30A במסילת ה12V המערכת שלי- E5200 כרגע ללא OC אבל בהמשך יהיה,מאמין שיהיה צ.ב עם הכ.מ. G41 ES2L 2GB-סטיק בודד SS F1 640 SS F3 1TB אולי עוד קשיח בהמשך.. איפה הכ.מ הזה גם עומד בין ה4870-4850-260GTX תודה על העזרה וחג שמח!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי FX5200 אני מחפש כרטיס טוב במחיר הזה שיתמוך ברוב המשחקים החדשים.. אם אפשר לדעת גם עוד פרטים זה יעזור כמו למשל אם אפשר לעשות לו OC טוב וכמו מאיפה אפשר לקנות.. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו רוצה למכור לי את הכרטיס הזה בדיוק- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3289 יד שניה באיכות טובה לפי דבריו ב650 ש"ח והוא לא מוכן להתפשר על פחות. זה משתלם לי? כי אני לא בטוח שכדאי לי להוציא את כל הכסף עכשיו על 6800GS במקום לחסוך למערכת PCI-X.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראג'ה מדבר במאמר הזה על התכניות של אינטל לסדרת ה-Xe שלה, הסגמנטים שבהן היא תתחרה, החשיבות של ריי טרייסינג והשימוש החוזר ב-HBM לצ'יפים הבאים שלה: https://www.dsogaming.com/news/raja-koduri-talks-about-real-time-ray-tracing-and-intels-xe-gpus-starting-price-200-in-2020/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם כן, האם הביצועים יהיו משמעותית יותר טובים מאשר רק HD5750? אני מתלבט אם לקנות כרגע HD4670 (שעונה היטב על הצרכים שלי בשנה~שנתיים הקרובות) ובעתיד לשדרג אותו לכרטיס כגון HD5750 (אולי יד שניה), או למתוח את התקציב ולקנות HD5750 עכשיו. אם ניתן להריץ את שניהם ב-Crossfire ולקבל שיפור בביצועים אז אני אוכל ללכת בראש שקט על ה-HD4670.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך geforce gtx530 עם מעבד intel i5 עם 7 ליבות הוא טוב? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש HD6850 והמחשב מחובר גם למסך מחשב Full HD וגם לטלוויזיה Full HD וכשאני שם ברזולצית מסך 1920x1080 זה עושה לי קצוות שחורים למעלה למטה ובצדדים ואילו שאני שם על 1680x1050 זה מסתדר על כל המסך ניסיתי לשנות רזולוציה גם דרך ה catalyst conteol center ועדיין אותה הבעייה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שאני יוכל ליראות על כל המסך ברזולוציה הכי גבוהה דרך אגב בכרטיס הקודם שלי GTS450 לא הייתה את הבעייה הזאת תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדף המבצעים שלהם בעמוד הראשי יש את הgigabyte 8600gts ב1160 אז איך זה יכול להיות שהאחד הזה לא בדף מבצעים ועולה רק 970 שקל הרי זה אותו כרטיס רק חברה אחרת.. זה די זול - האם הוא כדאי ואם לא אז למה? תודה מראש.. קישור לכרטיס: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7478
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, אז יש לי את הכרטיס הנ"ל, ובזמן האחרון (עד כמה שאני זוכר נכון), כנראה מהדרייבר האחרון שהורדתי, במהלך משחקים כמו Oblivion, Rainbow Six Vegas, יש קריסה. לאחר הקריסה, זה נותן לי הודעה של "Send", "Dont Send", של ATI (לכן באתי לפורום הזה)... בעיה מוכרת עם הדרייבר האחרון? יש פתרון? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחר הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני בהתלבטות אם לקנות את הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6911&perur=2&t=8&c=191 או את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1873&CatCode=400 המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Asus P5VD2-VM RAM GB2 Dual Core Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz התקציב שלי עד 350 ש"ח תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ati 4850 שהמאוורר שלו מרעיש מאד, הוצאתי וניקיתי אותו בעזרת לחץ אויר, אבל שום דבר לא עוזר. האם יש מצב להפעיל אחריות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות שדרוג לכרטיס המסך ויש לי ספק של אנרמקס 400W כפי שכתוב האם אוכל להתקין כרטיס PCX - GeForce PX7950GX2 או שעליי לשדרג את הספק לשם כך?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר ב RIVATUNER AA שונה לכל משחק שישתנה אוטומטית? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-