כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני לא יודע איפה למצוא בנצ'מארק של משחקים של הכרטיס הנ"ל בגרסת ה768MB (הכוונה לFPS וביצועים במשחק). אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק לאתר עם מידע אמין מקיף על התוצאות של הכרטיס במגוון משחקים. בתודה אורי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יהיה פער איכות משמעותי בין כבל HDMI לHDMI לבין כבל DVI לHDMI? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הRadeon® X1900 XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 הRadeon X1800 XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5732 אני ירגיש את ההבדלים במשחקים ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחשב HTPC לחבר מ RSM הבעייה היחידה היא הכרטיס מסך GT430 שעושה הרבה רעש יחסית למחשב עצמו המחשב עצמו ממש ממש שקט (אפשר להגיד שלא שומעים אותו) דיברתי עם RSM והם אמרו שאין בעיה להחזיר אותו ולקבל אחד אחר המפרט הוא: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box Scythe Shuriken Rev B Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 H67 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver TwinTech GeForce GT430 1GB GDDR3 128Bit-חרא כרטיס רועש כמו טרקטור
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1 . האם צריך התאמה בין הלוח אם לבין כרטיסי המסך החדשים של DDR3? אל תתבלבלו בין GDDR ל DDR אני מדגיש ! , אלא אני מדבר על תמיכה של המחשב שלי בכרטיסי המסך של DDR3 החדשים , במילים אחרות איך אני יודע אם המחשב שלי תומך בכרטיסי מסך של הDDR3 החדשים ? 2. האם יש הבדלים בין כרטיסי המסך של DDR2 לבין DDR3?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לכרטיס עריכה בתציב של 700 שקל (ניתן לחרוג עד ל 1000 שקל). השימוש העיקרי הוא עריכת תמונות בפוטושופ, וסרטים בפרמייר. עבודה עם שתי מסכים נתונים חיוניים: רזולוציה של 1920X1080 ו 1680X1050. שתי יציאות DVI. (אפשרות יצאה נוספת לטלוויזיה - HDMI). מינימום זכרון 512MB (עדיפות ל 1GB). **חשוב!** המחשב עובד גם עם WIN 7 64bit. וגם עם hackintosh. עכשיו בגלל שאני לא מכיר את הכרטיסים היום, ואת התאימות שלהם עם hackintosh אני אשמח להלמלצות שהיו במגביל להמלצות של האתר המקושר בנושא של איזה כרטיס מסך מתאים ל hackintosh. האתר: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.2#nVidia מידה טכני על המחשב לוח אם: GIGABYTE INTEL G41Mes2L DDR2 800MHZ 1333FSB מעבד: INTEL E5300 2.6G…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
? ATI X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E? או POWERCOLOR X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E שניהם אותו מחיר!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך: יש לי שני אפשרויות ושניהם בתקציב: גיפה 4 440MX (ליטדק, או איך שרשמים את זה ) ראדון 9000 פרו (גיגה ביט) ועכשיו, צרכי הם: לשחק במשחקים כמו GTA3 וסולדיאר... סימס, פיפא ברזולוציה של 1024*768 ולא יותר ועכשיו השאלה שלי היא : מה עדיף לי? (כי הגיפה יותר זול כ100 שקל) יאיר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם...... מי שיכול לתת לינק לדריבר של המסך שמצוין בנושא ולינק ל-fix של Nvidia (בקשר ל-HZ במשחקים) שיתן בבקשה...אני יהייה מאוד כי העינים שלי נתכנות!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז אחרי שהחלטתי איזה מסך אני רוצה (Chimei 22" 222H) הגיע הזמן להחליף את ה 7600GT.. אני מחפש כרטיס שיוכל להריץ את רוב המשחקים בהגדרות גבוהות ברזולוציה של 1680 * 1050. אני מתכנן להריץ Crysis, אם יהיה אפשר להריץ אותו על Very High אז מעולה, אם לא, אז High גם כן יהיה טוב. אפשרות ליד-שניה. עדיפות לכרטיס מסך עם חיבור HDMI, אבל לא הכרחי אם הכרטיס ממש אטרקטיבי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון משחקים כמו STARSHIP TROOPERS, FEAR, RA2\GENERALS. תקציב 800שח. מוכן לעשות אוברקלוק. בבקשה לא לחרוג מהתקציב. חשבתי ללכת על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379198 עריכה: סליחה.... התכוונתי ל 800.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי FX5200 אני מחפש כרטיס טוב במחיר הזה שיתמוך ברוב המשחקים החדשים.. אם אפשר לדעת גם עוד פרטים זה יעזור כמו למשל אם אפשר לעשות לו OC טוב וכמו מאיפה אפשר לקנות.. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לי אילכם.. במידה ויש כרטיס א' לדוגמה, שהוא חזק מכרטיס ב' - במבחן הספציפי הזה, ניתן לקבוע איזה כרטיס טוב יותר? האם - "Unigine Heaven" הוא לא סתם אפקט - DX11 כמו שמתואר והוא דבר שנחשב שתופס יותר מאשר אחוז ממוצע ב- TPU? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע בכלל אם שווה לקנות אותו אבל הוא יספיק לי אני יודע מה המחיר ששוה לשלם עליו?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות כזה כרטיס או לקחת את הגרסה עם AGPx4 בלבד? ההבדל במחיר בערך 30\40 שקל...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב הכרטיס מסך שלי הלך אני רוצה לקנות חדש התקציב עד 1600 מצאתי את הכרטיסים האלה מה דעתכם? Gigabyte GTX 1660 Ti GAMING 6GB OC GDDR6 Gigabyte RTX 2060 6GB OC GDDR6 מה עדיף? יש עוד אופציות שנכנסות בתקציב? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ידוע לכם על כרטיס סלוט אחד (פתרון קירור דק יותר) מבין כל הכרטיסים האלה ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה איזה חברות ייצור לכרטיסי מסך הן הכי טובות? יש לידטק BFG INNO 3D GIGABYTE ויש עוד מוכרות וטובות? איזה מהן הכי טובה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם אם המאוורר של המעבד במחשב שלנו מתמלא אבק, הפתרון הוא פשוט: הולכים לחנות, קונים מאוורר שמתאים לתושבת, ומחליפים את הישן בחדש. הפתרון הוא פשוט בגלל שהמאווררים סטנדרטיים, וניתנים לרכישה, וכמו כן הם קלים לפירוק והרכבה מהלוח אם. אבל מה קורה עם כרטיסי מסך? אם אקנה כרטיס מסך שכולל מאוורר, ואחרי שנה הוא יתמלא אבק, אין דרך להחליף אותו? (המאווררים של כרטיסי מסך נראים תמיד עם צורה מאד ייחודית לכרטיס, ולא משהו שניתן לקנות לפרק ולהרכיב..) מקווה שיש פתרון תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מהנ"ל יציג ביצועים יותר טובים ויותר משתלם? נ.ב. אפשר גם להתייחס לגרסאות החזקות שלהם (PRO/ULTRA). תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בשבוע באחרון קיבלתי את מחשבי החדש. בו יש כרטיס מסך: GF4 MX440. יש לי 57 יום להחזיר אותו ולקחת משהו אחר עם תוספת כסף כמובן. בזמן הקרוב יצאו הליבות החדשות אני מניח שגם ירדו המחירים של הכרטיסים האחרים. השאלה מה אני אקנה ומתי? יש לי 57 יום.אחרי זה אני תקוע עם הכרטיס המסריח הזה. קחו בחשבון שאני לא אשלם 5000 ש"ח על כרטיס. כלומר מחיר סביר בוא נגיד עד 1500 ככה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב של אחי יש geforce 4 ti4200 שקניתי מלפני 4 שנים אולי 3 וחצי ובמחשב נייד שלי יש Intel® Graphics Media Accelerator X3100 יכול להיות שהgeforce יותר חזק כי התקנתי carbon במחשב שלי והוא עובד על הפנים ואצל אחי הוא עובד חלק יכול להיות בגלל שהוא לוקח ראם ובגלל שאני עובד עם ויסטה אז המשחק איטי או שהכרטיס באמת כלכך גרוע שהוא לא יכול להפעיל את הcarbon
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מפתחת השבבים מתכננת עדכון משלה לדגמי הביניים במטרה להילחם ב-Radeon RX 590 המתקרב? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם שפורפרת הTrinitron של המסך הזה: 17" Sony G220 Flat Monitor או שפורפרת הDiamentron של הMAG 796 FD2 17"?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! במסגרת הגל הגדול של אנשים שמוכרים את ציוד הכרייה שלהם קניתי כמו כמה חברי הפורום את הכרטיס של Gigabyte R9 290X Windforce במחיר שהיה שווה מאוד יחסית לשימוש של 9 חודשים. עכשיו, בבדיקות שאני עושה לכרטיס, שכוללות בין היתר משחקים כמו BF4 , בנצ'מארקים וstress test ל GPU אני מגיע לטמפרטורות של 85 מעלות כאשר המאווררים של הwindforce מגיעים ל90 אחוז יכולות...זאת בעצם הנקודה שהטמפרטורה מפסיקה לעלות ונשארת יציבה, מיותר לציין שבניתי פרופיל אוורור ידני בתוכנת afterburner. ועכשיו לשאלה, אני יודע שהכרטיסים האלה בקירור הסטוק מגיעים ל95 מעלות, אבל עם קירור חיצוני חשבתי שהטמפרטורות יותר נורמליות ולא 85 מעלות...מה אתם אומרים זה תקין? כמו כן קיבלתי את התוצאות הנ"ל בFire strike ור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-