כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתכנן לקנות מערכת חדשה עם המפרט ממדור מפרטים מומלצים שבאתר: [TABLE=width: 1224] [TR=class: specs even, bgcolor: #EFEFEF] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4690 3.5Ghz Tray[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 1224] [TR=class: specs even, bgcolor: #EFEFEF] [TD=class: part]לוח-אם[/TD] [TD=class: model] Gigabyte GA-H97[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 1224] [TR=class: specs odd, bgcolor: #EFEFEF] [TD=class: part]זכרונות[/TD] [TD=class: model] 1x8GB 1600Mhz Corsair[/TD] [/TR] [/TABLE] ספק יש לי של FSP דגם EVEREST 700E 80PLUSE ההתלבטות היא בין שני כרטיסי מסך: GIGABYTE 760GTX 2GB WINDFORCEx3 והכרטיס שבמפרט המליצו: Radeon R9 280x 3GB 1)עד כמה ההבדל בינה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את המחיר של ה6800GT בחנות הזאת http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 עכשיו אני יודע שהמחיר שלו הוא בסביבות ה2000+ ,אז רציתי לשאול החנות הזאת אמינה? המחיר שווה? היצרנית טובה? ואם בכלל שווה לקנות GT או לחכות חודש ולקנות את הGS? תודה רבה לעוזרים בעיקרון אם יש כרטיס יותר טוב במחיר של 1400+- אז תציעו...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי משחק ולפתע הוא דיווח לי שהוא בדק וראה ש- AGP Texture Acceleration אצלי נמצא במצב לא פעיל וזה ממש ממש חבל, כי אחרת הייתי רואה שיפור מדהים ונפלא בביצועים. הוא לא הסתפק בכך (המשחק) ואמר לי שאין לי מה לדאוג. אם אני אגש ל- dxdiag אני אוכל לשנות את זה שם ומייד הכל יהיה נפלא. כדאי!! ובכן, מייד הפעלתי את התוכנה המדוברת וחשכו עיני.. לא רק שהאפשרות AGP Texture Acceleration לא מופעלת אלא שהיא נמצאת במצב אפור לגמרי והתוכנה דיווחה עליה כ- Not Available בכלל.. לא אמרתי נואש והפעלתי את המשחק בכל זאת והנה, הכל רץ נהדר כאילו אין בכלל בעולם דבר כזה שנקרא AGP Texture Acceleration וכאילו הוא בכלל לא משפר את הביצועים. ככה שהכל בסדר, אבל נשאלת השאלה: מה זה בעצם AGP Texture Accel…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מהנ"ל יציג ביצועים יותר טובים ויותר משתלם? נ.ב. אפשר גם להתייחס לגרסאות החזקות שלהם (PRO/ULTRA). תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עם 2060 לפי הבנתי הוא אמור להריץ גבוה בFHD בפועל METRO 2033 ו- METRO LAST NIGH רצים על מדיום וזה אחרי ששיניתי כי באוטומט המשחק עולה על LOW והקטע שדרך NVIDIA EXPERIENCE הוא מראה ש METRO LAST NIGHT אמור לרוץ על VERY HIGH ועדיין כשאני מפעיל את המשחק דרכו הוא עולה על LOW . הדרייברים מעודכנים ועוד שאלה לגבי ה NVIDIA EXPERIENCE שהוא לא מוצא את כל המשחקים במחשב . מדובר במחשב נייד של MSI אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית האמריקאית מתחילה למכור גרסה חדשה עבור ה-GTX 980 Ti, עם תוסף לחיבורים קדמיים שמכוון עבור משקפי המציאות המדומה שבדרך העתיד כבר כאן – נושא המשחק דרך מציאות מדומה תופס לאחרונה תאוצה יותר מתמיד, עם יותר ויותר מוצרים לבישים כגון ה-Oculus Rift וה-Gear VR של סמסונג. יותר ויותר מוצרי מציאות מדומה מתרבים בשוק – אפילו ל-Valve יש מוצר כזה משלה בשילוב עם HTC. בכנס VRLA המוקדש כולו למציאות המדומה שנערך לא מזמן, חשפו החברות AMD ו-NVIDIA את מעורבותם של כרטיסי המסך שלהן בנושא, ובאופן כללי את יכולת המחשב האישי להשתלב עם מוצרי המציאות המדומה ולספק גראפיקה מרשימה. ה-GTX 980 Ti VR Edition ACX 2.0+ של חברת EVGA על כן, אין זו הפתעה שכרטיסים הממותגים עבור…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בכל מקום ברשת כתוב משהו אחר; חלק אומרים שכן, וחלק אומרים שלא. אני מתכנן לקנות את ה 280X בעוד מספר ימים עם המחשב החדש, האם אקבל 3 משחקים חינם במסגרת החבילה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מתנה סכום כסף המיועד אך ורק למסך דק 17 אינץ. התקציב הוא בסביבות 3000 ש"ח. אני מתלבט בין שלושה דגמים. נא עזרתכם ודעתכם: HERCULES PROPHETVIEW 920 PRO VIEWSONIC VP171S LG FLATRON L1710B כולם בתקציב שלי, וקראתי את ההשואת השונים באתרי חומרה. מה דעתכם הכי כדאי מבין השלושה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב מאיבורי עם כרטיס מסך SAPHIRE Radeon HD 4870 עכשיו כמו שהבנתי הכרטיס עצמומהמותג SAPHIRE צריך ליהיות בצבע אדום....אצלי הוא בירוק.. יש סיכוי שזה זיוף מה שיש לי? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GTS-320 כדאי לי ליקנות בימקומו 260GTX ? מסך 22" לא מתוכנן OC והאם הוא ירוץ על CORSAIR 520W ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה אבל בכל זאת. אני רוצה לקנות את ה- R9 270X, כיוון שראיתי שיש באנדל הכולל את BF4, בדקתי וראיתי שזה כולל רק את הכרטיסים של Sapphire, למרות שרציתי את ה- MSI, אבל בכל זאת לחסוך 250 ש"ח על המשחק לא הולך ברגל. נגשתי היום ל-KSP אבל הם אמרו שלפי מה שהם יודעים זה לא כלול, אז נכון לעכשיו טרם קניתי. השאלה האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הכרטיס כולל הבאנדל בארץ אם בכלל? ואם אי אפשר אז עדיף באמת ללכת על MSI, SAPPHIRE או GIGA? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תכירו את הטיטאן X של 2016: http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-announces-geforce-gtx-titan-x-based-on-gp102-has-gddr5x.html נ.ב *** הכרטיס הזה נשמע מפחיד...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים רכשתי את הכ.מ הבא: Msi GeForce 6600gt 128gb ddr3 pic-e VGA/dvi/s-video nx6600gt-td128e כן, אני יודע שהוא ישן, חרא, בדיחה ולא משנה מה.. אבל הייתי צריך משהו. עכשיו חפשתי הרבה באינטרנט דרייבר בשבילו ולא מצאתי. אף פעם לא התעסקתי עם זה ממש, אז חשבתי אולי יהיה פה מישהו שיכול לעזור לי למצוא דרייבר בשבילו. השמח לעזרה ממכם חבר'ה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אתם חושבים שהוא יעבוד בסדר על מערכת פנטיום 4 1.8A זיכרון KINGSTON PC2100 266MHz 256MB וכרטיס מסך Leadtek Winfat GeForce 4 MX440 ? המשחק אמור לעבוד ברזולוציה של 640*480 אולי 800*600 אם זה ייתאפשר למרות שלא בטוח. אם יורידו את הרמת פרטים למדיום...... נראה לכם שהמשחק יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במינימום מחיר..לא חייב על רזולוציה גבוהה ביותר...מספיק לי 800*600 או 1024*768 ואני לא ממש משחק על פילטרים...אממ התקציב שלי הוא עד 500-600 שקל בגירודדדד חח בתודה על העזרה [=
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה אני מתלבט! הם עולים אותו דבר, אז מה עדיף? בבקשה רק מי שיש לו את הכרטיס או שראה אותו והתנסה בו. תודה רבה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כ. מסך SAPPHIRE R7 260X חדש. הייתה לי בעיה במחשב שהתחילה כאן (אין צורך לקרוא את הכל, רק את הסוף) http://hwzone.co.il/community/threads/538831-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A8%D7%A7-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%90%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9C/page3#.U30Xe_l_tZ8 בקיצור , מסך שחור חוזר ונשנה עד שהשתכנעתי על סמך פורומים מחו"ל שכנראה מדובר בתקלה בדרייבר של כ. מסך ואף ווידאתי זאת ע"י החזרת כ. מסך ישן למחשב שעבד יפה מאוד והתקלה לא חזרה. לפני כן ניסיתי אין סוף דרייברים לכרטיס החדש והתקלה תמיד חזרה. לקחתי הכרטיס לחנות למימוש האחריות ולשמחתי יום למחרת התקשרו ואמרו שהכרטיס הוחלף לחדש !! באתי הבייתה שמח וטוב לב עם כרטיס חדש בקופסה בתקווה לחי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.komplett.co.uk/k/ki.asp?sku=300425&cks=SER למי שיש קרובים ורוצה להזמין לא ראיתי יותר זול מהמחיר הזה!!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני שאני מפרט על המערכת שיש לי אני חייב להדגיש שאין לי שום ידע בתחום. ראיתי שכתבו פה על צווארי בקבוק ואין לי מושג מה זה אומר אבל הבנתי שזה יכול לקרות עם כרטיסי מסך שלא תואמים למערכת. אני מאוד אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך טוב שיתאים למשחקים באיכות גבוהה, אבל נורא חשוב לי להגיד שאני לא רוצה להוציא יותר מ-1000 שקל על הכרטיס. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי. תודה להלן המערכת: Intel core2 Quad Q9400 2.66 Ghz Memory 4 GB Kingston Gigabyte EP45C-UD3R מבחינת ספק כוח אני דיי בטוח שזה 500 וואט. תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, המפרט הנוכחי שלי: פנטיום 4 3000MHz לוח אינטל 915 GB 1.5 DDR כ.מ: ATI X600 בקיצור ענתיקה קטנה. העניין הוא שרכישה של מפרט חדש רק עוד שנה משיקולי תקציב והבעיה היא שלאחרונה שום משחק נורמלי לא עולה על המערכת (לא מדבר על מינימום תצוגה אלא מסך שחור או פליקרים..) ועכשיו השאלה, האם כדאי "לשדרג" במשהו כמו כ 200-300 ש"ח לכרטיס שכן יצליח להראות משהו (לא מדבר על ביצועים בכלל רק היכולת לשחק נורמלי) או שמא חבל על המאמץ והכסף ולהתמחות במשך שנה בסוליטר? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מפתחת השבבים מתכננת עדכון משלה לדגמי הביניים במטרה להילחם ב-Radeon RX 590 המתקרב? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.anandtech.com/show/4209/amds-radeon-hd-6990-the-new-single-card-king/19 אחרי מעבר על כול הסיקור הזה זה רק מחזק לי תדעה שהGTX580 זה כרטיס פצצה! בלי קשר למחיר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם.. רציתי לקנות כרטיס מסך באיביי.. איזה חברות כרטיסים נותנים אחריות בינלאומית שבמידת הצורך אני אוכל לממש את האחריות על הכרטיס בארץ? אשמח לתשובות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-