כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
ב'ה שלום אני בעיצומו של קניית כרטיס מסך משומש הוא ישמש אותי למשחקים כמו FIFA/PES(שלא תהיה לו בעיה להתמודד איתם)ובין היתר NFS UC ובהמשך נראה איזה משחקים כבר לא על הגדרות גבוהות רצחניות על רז' 1440-900 שזה הטבעית של המסך שלי והכי טובה למסך שלי זה המיפרט: cpu:Intel Pentium Doul Core E5200 2.5GHZ@3.2GHZ MB:Abit I-N73V RAM:Patriot 6400LL Series 1GBX2 DDR2-800 GPU:NVIDIA 7050 O/B HD:Samsung 640GB HD642JJ Optical Drive:Samsung X22 DVD-RW POWER SUPLY:Cooler Master 420W CASSE:Cooler Master Elite 334 MONITOR:LG W1952TQ ההבדלים בינהם של7800GT יש 256BIT ל2600XT יש 128BIT(עד כמה זה משמעותי?) לשניהם 256 זיכרון DDR3 ה7800GT צריך להיות מחובר לכבל 6 PIN ה2600XT מחובר ישירות ללוח וצורך ממנ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות באיזה כ.מסך לשדרג את המחשב שלי המפרט הוא: I5-3450 GB Z77-DS3H 2X4GB 1600Mhz ספק 650W והכרטיס מסך שמיועד לשידרוג הוא ATI HD5870 מתלבט איזה כרטיס לקחת מבין שלושת הכרטיסים הבאים http://www.tms.co.il/product/13483 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-R797OC-3GDu http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu הכרטיס מיועד למטרות גיימינג וצריך להחזיק לכמה שיותר זמן נכון לעכשיו אני משחק על 1920X1080 והגדרות בינונייות -גבוהות תלוי במשחק ללא פילטרים ומעדיף שעם הכרטיס יהיה ניתן להפעיל גם פילטרים על הגדרות בינוניות אם לא גבוהות האם יש כרטיס אחר ששווה לשקול תקציב עד 1500 ש"ח גג תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת EVGA מתכוננת להשקת דגם מוזל חדש של דגם ה-Turing העממי ביותר אשר כולל האצה חומרתית עבור מעקב קרניים - במטרה להילחם ב-Radeon RX 5600 XT לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה OC אפשר ל-GTX560 TI ? וכמה OC אפשר ל-GTX570 ? וגם.. זה ה-OC של ה-GTX570 http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_570/30.html וזה של ה-GTX560 http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_560_Ti/30.html איך יכול להיות שה-OC של ה-GTX570 יותר חזק מה-OC של ה-GTX560 ??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פליסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של מחשב. אני מתלבט בין מסך crt למסך lcd. ממה שראיתי מסכי lcd הם טובים יותר (התמונה יפה יותר) אז רציתי המלצה למסך שיראה את התמונה שהפליסטיישן נותן הכי טוב שאפשר (אני מעוניין ב17") אין לי הרבה כסף... אז בבקשה לא יקר מידיי. תודה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר ב RIVATUNER AA שונה לכל משחק שישתנה אוטומטית? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
? ATI X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E? או POWERCOLOR X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E שניהם אותו מחיר!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לשדרג את הכרטיס מסך אבל קודם אני צריך למכור את הנוכחי, הכרטיס במצב חדש לגמרי, יש לי אותו כחצי שנה, אני מנקה אותו פעם בחודש בעזרת לחץ אוויר, ויש אחריות לעוד שנתיים, המוצר בעל 1GB זכרון ושל החברה gainward, אשמח לדעת בכמה אני יכול למכור אותו, תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מס' שאלות לבעלי הכרטיס (אני מניח יש פה לא מעט כאלו אחרי הקנייה הקבוצתית)... 1) הדבר שנראה לי הכי מוזר שהכרטיס לא מזוהה בשום מקום בתור 7870XT, אלה מה שכתוב, זה: AMD Radeon 7800 Series (כולל בGPU-Z). השאלה אם זה מה שהולך בכל כרטיסי ATI (עד עכשיו היו לי כרטיסי NVidia), רק בדגם הספציפי או רק בכרטיס אצלי? ושאלת ההמשך האם חוסר זיהוי מדויק יכול להשפיע על הביצועים של הכרטיס? 2) טמפרטורות: במנוחה 30 וקצת (נראה נורמאלי), במאמץ מגיע ל70 (האם תקין, כשאנחנו עוד לפני הקיץ)? מהירות מאוורר 1063RPM במנוחה (לא מהיר קצת, בד"כ מאווררים של רכיבים אחרים עובדים במצב מנוחה במהירויות יותר נמוכות)? 3) שאלה יותר כללית, מה ההמלצה להתקנה נכונה של דרייברים? מה שעשיתי זה הסרה של nvidia, התקנה מהדיסק ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קיבלתי 712 ב VOODOO3 עם 800X600 ו16ביט צבע, זה סביר??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק בסטוק ויותר חזק ב- oc. תודה לכל העונים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני על סף הקנייה יום ראשון אני צריך להרים טלפון ולהזמין 9800 פרו במקום FX5200 המסכן שלי מה אתם אומרים לקנות או לחכות לחדשים? כמה הם יעלו בערך בארץ?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת של איזה חברה הכרטיס?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך במחשב המדיה סנטר שלי מ Radeon HD 5670 של ספייר למשהו קצת יותר מתקדם. הבעיות: 1. אסור שיהיה גדול מידי 2. צריכת החשמל צריכה להיות יחסית נמוכה (מדובר על ספק כוח איכותי, אבל רק 350W) בגדול אני מחפש משהו זול יחסית שייתן ביצועים טובים יותר מהכרטיס כיום, כמובן אין צורך ב OC. עד 700 שקל, כמובן שעדיף פחות אם לדעתכם יש איזה צפי ליציאת כרטיס חדש לשוק ועדיף לחכות, אז מעולה, כי אני לא ממהר. עיקר המשחקים הם פיפא 15 פרו 15 - משחקי מכות (מורטל קומבט וכאלה) Need for Speed ואולי ירוץ assassin's creed החדש כמובן לא הגדרות גבוהות..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי פה בכמה ת'רדים ושמתי לב לכמה הודעות על צאוור בקבוק, האם ייתכן שהמעבד שלי (E5200 על 3GHZ) יוצר צאוור בקבוק לכ. המסך שלי? (GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE) :-\
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד מהמותגים המוכרים והמתקדמים ביותר בשוק כרטיסי המסך מאמץ סוף כל סוף את דגם ה-GTX המתקדם ביותר של NVIDIA. האם יהיה לנו מלך ביצועים חדש? לכתבה: http://hwzone.co.il/כרטיס-ה-geforce-gtx-980-ti-lightning-של-msi-נחשף/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ב readonhd7970 יש 3gb ובgeforce gtx 680 . שהוא נחשב בתור המנצח שלו כביכול יש רק 2 gb ??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות אחד e-dimantional זה עולה לו 400 שקל כי זה מחו"ל אין דרך טובה יותר להשיג אותם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהרצה של ממשק win8 , אופיס, אינטרנט? לאיזה ביצועים אפשר לצפות מ R9 M265X ברזולוציה הזאות? יריץ משחקים כמו hearthstone world of tanks על הגדרות בינוניות ללא AA? מה לגבי משחקים יותר תובעניים Rome 2 total war יריץ על הגדרות נמוכות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לאחותי P3 1000MHZ, עם 256 MB ראם וכרטיס מסך TNT2. היא רוצה לקנות סימס 2 והמחשב עומד בכל דרישות המשחק חוץ מכרטיס המסך. בכל אופן אין לי תקציב לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כסף לקנות כרטיס מסך (שבתקווה) יוכל לגרום למשחק לרוץ בצורה סבירה (ואח"כ אולי יעבור למחשב חדש, אבל משרדי). בכל אופן התקציב כפי שניתן להבין הוא לא גבוה, חשבתי לקנות GEFORCE 5200, מישהו יודע איך המשחק הספציפי הזה (ברור לי שלא מדובר בכרטיס HIGHEND) ירוץ על מערכת כזו (אפילו בהגדרות הכי נמוכות, זה לא קריטי לה) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך במחשב הישן שלי מת. אני רוצה לתרום את המחשב במצב תקין ולרכוש עבורו כ. מסך שיהיה בערך ברמה של הכרטיס שהיה. הכרטיס שהלך לעולמו הוא ati pci-e hd 2600xt 256mb gddr3 d.dvi אשמח לדעת איזה כ. מסך אני יכול לקנות כיום שיהיה בערך באותה הרמה או מעט טוב ממנו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה2600פרו הגרוע הזה.. לוח אם: intel dg965ry מעבד e4400 box. 2 ג'יגה ראם 680 מגהרץ בערך. וזה כל החשוב בערך.. קיצר אני מתלבט בין ה9600gt של Leadtek בין האלה של ati אבל אין לי מושג מה מהם יותר שווה במכירים הללו .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום :-) לא מזמן חבר שלי העביר לי את המחשב שלו מאחר והוא נוסע לחול לכמה שנים. אני לא הרכבתי את המחשב, אבל נראה כאילו מישהו השקיע בו מאמץ. המארז עצמו הוא Antec Three Hundred, עם שני מאוררים גדולים + מאוור מעבד + מאוור לכרטיס המסך. הטמפרטורה של המעבד שלי היא 45 במצב של חוסר עבודה (ואני לא בטוח אם זה רע או טוב). אז אחרי קצת רקע, הבעיה היא כזו: כרטיס המסך על המחשב הוא : Gainward ATI HD 4850 512Mb DD3 כרטיס המסך הישן שלי לא היה עובר את ה 40 מעלות בזמן של חוסר עבודה, אולם הכרטיס הנ"ל מגיע ל 80 מעלות בזמן מנוחה (ללא אוברקלוקינג). בדקתי קצת באינטרנט, ונראה כאילו לדגמי ה ATI 4800 Series של היסטוריה בהיותם כרטיסי מסך עם טמפרטורה גבוהה במיוחד. לצערי עוד אין לי משחק מותקן על מנת לבדו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-