כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי, מה הכרטיס מסך הכי טוב כרגע שאפשר לקנות בסכום הזה? 8800 GT OC? לדוגמא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 או משו אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה מבין שני המסכים עדיף Samsung 757NF או IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עכשיו מוכר את ה 9600 פרו שלי ב500 שקל... בשביל לקנות 9800 פרו אז האם כדאי? או לחכות ל nv40 ול r420?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! האם כאשר אני מכבה את המחשב, אני צריך לכבות גם את המסך (CRT)? אם אני לא מכבה, זה יוצר נזק למסך כשהוא ב- stand by? אם אני כן מכבה, זה יוצר נזק מצטבר לכפתור? לא נראה לי שזה ממש רלוונטי, אבל בכל זאת: אני משתמש במסך Sumsung SyncMaster 750s. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i am now in spain for a few days and i have a very good deal on these cards and i wanted to know witch one to buy? i hope you could help me
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס מסך הנ"ל מ KSP, יש להם MSI ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? ב1370 ו ATI ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? ב1470 היה גם של ספיר, פתאום אין. בקיצור השאלה שלי היא איזה מהם עדיף? מה ההבדלים? הבנתי שזה הבאנדל (שלפי מה שהבנתי זה רק מה שבא עם הכרטיס ולא הביצועים עצמם) האמת ATI נשמע לי יותר טוב אחרי הכל הם פיתחו את הRADEON והם חברה עם שם יותר טוב וזה רק 100 שקל אבל אולי הMSI יותר טוב? מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו אחים שלי אני מחפש כרטיס מסך וחשבתי אולי לקנות GeForce FX 5900 XT Golden Limited עכשיו אני לא יודע אם המערכת שלי תנצל אותו במלואו, יש לי: פנטיום 4 1.6 DDR 333 256MB RAM (אני חושב להוסיף עוד 256MB) הכרטיס מסך שלי עכשיו הוא nVidia GeForce 2 MX 400 מה אתה אומרים ? ממליצים לי לקנות את ה5900 ?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות כזה כרטיס או לקחת את הגרסה עם AGPx4 בלבד? ההבדל במחיר בערך 30\40 שקל...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לחסוך כסף ל - Nvidia GTX 790.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי לא חדש במיוחד אבל הוא עונה על כל הצרכים שלי, אז אין לי כוונה להחליף בקרוב. עם זאת, יש משחקים חדשים שהייתי רוצה לשחק אני לא יכולה (דוגמאות: ARK survival evolved, AC 4) או יכולה בגרפיקה נמוכה (Skyrim למשל). אשמח להמלצות לכרטיס מסך שיעבוד עם המפרט הנוכחי ויאפשר לי להריץ משחקים חדשים. התקציב שלי נע סביב 800 ש"ח לכרטיס, אבל קיימת בעיה של מקום במארז הנוכחי שלי- האורך המקסימלי לכרטיס הוא 23 ס"מ. ממה שראיתי זה אומר שאפשר להכניס רק כרטיסים עם מאוורר אחד (ברוב המקרים). תהיתי האם יש כרטיסים כאלו שיתנו ביצועים טובים ומומלצים (ללא בעיות התחממות), ואם עדיף במקום זה להחליף את המארז ולקנות עם כרטיס גדול. בגלל שקניית מארז מייקרת את הקנייה, בעצם מדובר על מגבלה של עד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות: הגרסה החדשה של מנהל ההתקן החדש של NVIDIA גורמת לפי שעה לקריסה של מחשבים מסויימים בעת תהליך ההתקנה שלה שלשום הפיצו החברות AMD ו-NVIDIA כמקובל גרסה חדשה למנהל ההתקן שלהם עבור תמיכה במשחקים החדשים, Tom Clancy’s The Division, Need for Speed, Hitman ו-Ashes of the Singularity. כמו כן הוסיפה NVIDIA שיפור ביצועים נוסף עבור Rise of the Tomb Raider. אבל לפעמים אחת מהחברות עושה טעות אנוש ומפיצה אל המשתמשים עדכון גרסה שבור במיוחד (למעשה, זה קורה לחברות הללו ואחרות לעיתים די דחופות), והפעם תורה של NVIDIA, שבשוגג הביאה עם העדכון החדש שלה קריסה מאסיבית של מערכת ההפעלה בעת ההתקנה שלו – דבר המצריך עליה דרך Safe Mode והסרה של הדרייבר כולו כולל ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישלי 260 gtx אני רוצה לקנות מחשב חדש .. יש הבדל גדול ? וגם יש לי q9550, עד כמה i5 4570 חזק יותר ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי איזה בעיה ברזולוציה שהמאפיינים במחשב מציע לי מכוון שהוא מציע רק 3 סוגים של רזולציות במקום 5 או 6 וזה קרה אחרי שחיברתי את החיבור DVI במקום החיבור הרגיל של המסך למחשב ועכשיו הרזולוציות המוצעות לי לא מתאימות למה שאני רוצה. בעיקרון אני לא יודע אם זה קשור שהחלפתי כבלים אבל אני צריך עזרה איך להחזיר לי את כל אפשרויות הרזולוציה אז אם תוכלו לעזור בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ אותו על הגדרות גרפיות גבוהות אז משהו ניסה להפעיל את הדמו על 7600gt אגב מי שיודע גם על nfs Carbon' איך הוא עובד עם הכרטיס מסך הזה? אני מבקש בלי השערות רק מי שניסה להפעיל את המשחקים האלה עם הכרטיס הזה שיענה לי אני מדבר על רזולציה של המסך שלי 1284 1024
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במנוחה-100 מאמץ- 125 עם ארטיפקטים. עכשיו אתם שואלים את עצמכם איך זה הגיוני ככה פתאום, והתשובה היא שעד עכשיו שמתי עליו 120MM שקירר אותו בצורה משמעותית, ופשוט הסרתי אותו עכשיו. אני בלי OC וזה עדיין קורה. כמובן שנשאר לי שנה וחצי של אחריות אצל GigaByte. מה כדאי לי לעשות? א: להביא אותו לחנות(במטרה שיחליפו לי אותו(בתקווה במשהו מתקדם יותר כי לא ישאר להם את הדגם)) תוך כדי שאני אומר להם שהוא מתחמם? ב: להחזיר את המאוורר ולשכוח מכל העסק? ג: לנסוע לקנדה(סתם אופציה לא קשורה)?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכרו לי ג'יפורס 5200 שיש לו רק צלעות קירור וללא מאורר, ומאור לי שהוא טוב ככה שככה הוא מגיע. 1?) הא םזה נכון? 2) האם הוא לא ישרף לי בלי מאורר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחר הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני בהתלבטות אם לקנות את הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6911&perur=2&t=8&c=191 או את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1873&CatCode=400 המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Asus P5VD2-VM RAM GB2 Dual Core Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz התקציב שלי עד 350 ש"ח תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר ב RIVATUNER AA שונה לכל משחק שישתנה אוטומטית? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כי כרטיס המסך 8800GTS לא תומך בתקן 10.1. האם זה משנה לי? יש משחקים שמשתמשים בזה ולא אוכל לשחק בהם? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! פתחתי שבוע שעבר נושא, אבל השבוע יש התפתחות. יום ראשון הבא אני קונה את המעבד 3800*2 בסוקט 939. ואני משדרג גם כרטיס מסך. מצאתי ביד שניה 9800GT עם OC(לא מהמפעל) ב450 שקלים. ומצאתי ביד שניה 4850 עם OC(לא מהמפעל) ב500 שקלים. מה עדיף מבחינת ביצועים? והאם אני אראה הבדל בין השניים? בגלל המעבד הלא כ"כ חזק(שיעבור OC) אריאל
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה חברים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי להפוך אתה מחשב הישן שלי למדיה סנטר ולכן אני צריך לרכוש כ.מסך מתקדם יותר ! השאלה שלי היא האם קיים כרטיס מסך שיכול לעבד HD והוא בעל חיבור DVI או HDMI ??? אשר חייב להיות בעל תושבת הישנה PCI-EXPRESS ! בתודה מראש !!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס GeForce GTX460 768MB GDDR5 ואני לא יודע אם לקחת TwinTech או LeadTek שניהם עולים 838 שניהם אותם נתונים פחות או יותר: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=565&check=f http://www.twintech3d.com/en/products_features.asp?num=295 הכרטיס ייעבור OC מה לדעתכם עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-