עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RealTime,

שלום חברים. אני שוקל לעשות שדרוג קטן. ה- X1950 PRO כרטיס סבבה ויש לי אותו בדיוק שנה עם קירור שקט לחלוטין, הנה תמונה בכל מקרה, אני שוקל לקחת את הכרטיס הבא: ‏9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ של GIGABYTE, בעלות של 709 ש"ח ב-KSP. אני יודע שעדיף ה-4850 שהוא טיפה יותר טוב אבל עדיין, 700 נראה לי מחיר סבבה לחלוטין. אני בעיקר רוצה לשחק CRYIS WARHEAD החדש, אוליי גם שוב את הקודם עם גרפיקה יותר טובה , ASSASINS CREED, BROTHERS IN ARMS וכו' מה נראה לכם? שווה? כדאי משהו אחר? דרך אגב,יש לי 2GB זכרון, יש טעם להוסיף עוד 2? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך G-force 4 ti4200 128MB by ASUS קרתה לי בעיה נוראה !!! כמובן התלהבתי מהרכישה החדשה ורציתי לראות איזה ציון היא תקבל מהתוכנה 3DMark הרצתי את תוכנת הבינצ'מרקיג הכל היה סבבה בשני מבחנים האחרונים הצבע נדפק והתחיל להימרח בלאגנים וזה נשאר ככה !!! ניסיתי הכל שופ דבר לא עוזר משחקים נתקעים !! המצב קשה מישהו יכול להגיד לי מה עושים ?!?! ד"א ישר אחרי הרגשתי שמשהו לא טוב ומהר מאוד כיביתי את המחב ניתקתי את הכרטיס מסל ורחתי אותו טוב טוב ולא היה שום ריח או סימן שנשרף משהו בבקשה תעזרו לי זה מאוד מאוד חשוב כמו שאמרתי עניין של חיים או מוות בתודה מראש lir@n

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Mortar,

השוק מוצף בכרטיסי מסך שמתהדרים בתמיכה ב DX 9, אבל למה ? לפי מה שאני יודע היום אפילו HL2 לא יעשה שימוש ב DX9 אז השאלה שלי היא האם זה דבר חשוב בקנייה של כרטיס ומתי השימוש ב DX9 יתחיל ויראה במשחקים ואיפה יהיה השינוי ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. נגיד אני רוצה לירכוש עוד 8800GTX ולהשים אותו במערך SLI, הביצועים הישתפרו בכמה אחוזים? בעיקר ברזולוציות הגבוהות. ואיזה ספק כוח אני יצתרך בישביל להריץ מערך SLI. העם כדי לי לחכות לדור הבא של Nvidia? תודה לעזורים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ravid,

חבר שלי רוצה לקנות אחד e-dimantional זה עולה לו 400 שקל כי זה מחו"ל אין דרך טובה יותר להשיג אותם?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Cupid Me,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7740

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני לא יודע בכלל אם שווה לקנות אותו אבל הוא יספיק לי אני יודע מה המחיר ששוה לשלם עליו?

8. Started by Alduin,

כזכור אולי לחלק מחברי הפורום לפני הרבה זמן ביקשתי עזרה עם מסך LCD ולבסוף ירדתי מהעניין (בעיות עם ייבוא הVP171-2...), היום הוחלט כבר שהגיע הזמן לרכוש מסך LCD במקום הCRT שיש לי כרגע. מאחר והרבה זמן אני לא ממש מתעמק בנושא (רק בכלליות על המסכים החדשים) אני זקוק לעזרה שלכם לבחור מסך. ההתלבטות שלי כרגע היא בין ה1780Q של LG לVX724 של Viewsonic (אגב עשיתי חיפוש ולא מצאתי השוואה בין השתיים) שלמיטב הבנתי הטובים בשוק כרגע. המסך ישמש למשחקים, סרטים וכו.. חשוב לי שיהיה למסך Pivot וחופש תנועה עם המסך (הגבהה וכו..), אז חשוב לי גם לדעת אם שווה לוותר על זה בשביל הVX724. כמו כן אני גם אשמח לשמוע דעות על ה M1700 של EIZO: http://www.eizo.com/products/lcd/m1700/spec.asp כמובן שאשמח גם לקב…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shibby15,

הוא לא היה אמור להיות מוכרז היום?? ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן חברים, לאחר הרבה בירורים והתיעצויות אני צריך להחליף את הHD4870 שלי בכרטיס מסך חדש. המפרט שלי: CPU: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III‎ ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W מרוב ההמלצות הבנתי שכדאי לי ללכת על GTX560 TI. השאלה שלי היא כזאת. בדקתי בKSP ובאתר שלהם קיימים 2 כרטיסים, אחד של אסוס ואחד של גיג'ה בייט בגירסת OC כאשר הכרטיס שבא עם OC זול יותר, האם כדאי לקחת אותו? או שבכלל כדי לי ללכת על ה570 של Sparkle? בTMS הוא לא עולה הרבה יותר מה560 והשאלה האם אני ירגיש הבדלים בזמן עריכת וידיאו או שזה תוספת של400 שקל לחינם? ולמה הSPARKLE זול בהרבה מהמתחרים? תודה מר…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מבין איך מעבד עם 2 ליבות או 4 ליבות עובד. אבל איך בדיוק עובד כרטיס מסך עם 2 ליבות? מה זה נותן? האם זה עדיף על כרטיס 8800GT/S?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. גם מפתחת השבבים מסנטה קלרה עשויה להעניק לנו בקרוב מאוד כרטיס גראפי בסיסי חדש, שיאפשר לנו להיפרד אחת ומתמיד מליבות דור ה-28 ננומטר הוותיקות לכתבה

13. נמאס לי מה 5700LE הישן והמאעפן שלי... הוא בקושי מריץ PES על הגדרות בינוניות... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהוסיף זיכרון וככה לשרוד עם המחשב עוד שנה ואז לקנות מחשב חדש. מה אתם אומרים? 7600GS נכנס בתקציב? או שכדאי 6800NU ולנסות לפתוח לו צינורות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם...... מי שיכול לתת לינק לדריבר של המסך שמצוין בנושא ולינק ל-fix של Nvidia (בקשר ל-HZ במשחקים) שיתן בבקשה...אני יהייה מאוד כי העינים שלי נתכנות!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Jack_g,

יש לי כרטיס מסך GF4 TI 4800SE את השאר ה מחשב אפשר לראות הפירוט מחשב. הבעיה אצלי זה שבמשחקים הצללים הם בעלי פסים מוזרים ומהבהבים כל הזמן בקיצור מאוד מוזר, אני משתמש ב דרייבר 43.00 ואותה הבעיה גם הייתה ב דרייבר 42.68(נראה לי שזו הגירסא) זה כבר בשניי משחקים הראשון היה SPLINTER CELL ו עכשיו אני רואה שזה אותו דבר גם ב BLACK HAWK DOWN. תעזרו בבקשה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. במנוחה-100 מאמץ- 125 עם ארטיפקטים. עכשיו אתם שואלים את עצמכם איך זה הגיוני ככה פתאום, והתשובה היא שעד עכשיו שמתי עליו 120MM שקירר אותו בצורה משמעותית, ופשוט הסרתי אותו עכשיו. אני בלי OC וזה עדיין קורה. כמובן שנשאר לי שנה וחצי של אחריות אצל GigaByte. מה כדאי לי לעשות? א: להביא אותו לחנות(במטרה שיחליפו לי אותו(בתקווה במשהו מתקדם יותר כי לא ישאר להם את הדגם)) תוך כדי שאני אומר להם שהוא מתחמם? ב: להחזיר את המאוורר ולשכוח מכל העסק? ג: לנסוע לקנדה(סתם אופציה לא קשורה)?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ag43,

יש באפשרותי לקבל מספר כרטיסי דור קודם של נודיה. אני מתלבט אם לצרף אחד מהם למחשב שבמפרט בצד כדי שישמש ככרטיס פיזיקה יעודי. מדובר על כרטיסי 9600,280GTX ועוד כרטיסים בסגנון. איזה כרטיס יוכל לשמש אותי באופן מלא לפיזיקה ויצרוך הכי מעט חשמל?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Inertia,

התסכלתי בדיון מאגר הכרטיסים המומלצים (המוצלח למדי) וראיתי שם מחירים שניראים לי לא מחוברים למציאות חיפוש בזאפ מעלה עבור - למשל - הכרטיסים 9600GT, HD4770 מחירים גבוהים בכ100-200 שקל ממה שרשום מאיפה צצו המחירים בכתבה? אולי אני לא מחפש נכון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ghreg,

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB GDDR5 PCI-e Super OC וספק 500 enermax נתקע המסך קופא ויש תסאונד של המשחק עדין הדרייבר עדכני אני עים ווינדוס XP לעבור לשבע אולי או אין קשרררר בעיה חמורה מה עושים ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

איך אני בודק את הפריימים במשחקים של ID? תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מתכוון לקנות בימים הקרובים את המסך Samsung 701T, אבל יש לי כמה שאלות בקשר לזה. אני יודע שהרזולוציה הטבעית במסך הזה היא 1280X1024, ואני חושש שלא תמיד המחשב שלי יתן לי להריץ את המשחק ברזולוציה הזאתי (הוא מתיישן, ויש משחקים ממש כבדים כמו BF2 לדוגמה שאני חייב להריץ את המשחק ב- 1024X768 בשביל שהוא יעבוד על הגדרות גבוהות חלק). אני יודע שכשהמסך לא מציג ברזולוציה הטבעית שלו, איכות התמונה יורדת והיא נראית פחות טובה, האם אני אראה את זה במשחקים? והאם זה יזיק למסך? חוץ מזה, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך, ואולי המלצות למסך אחר אם יש יותר טוב בתקציב של 1800 ש"ח. תודה!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לפי מה שקראתי הם מקבילים... אבל אני רואה מלא בפורום שATI עושים בעיות והכרטיסים שלהם חמים(טמפ'), שהדרייברים שלהם עושים באגים לפעמים, ושהם מתיחייסים רע ללקוחות... (ושהמשחקים שיוצאים מותאמים יותר לכרטיסים של nividia) רציתי לדעת אם זה נכון ואזיה כרטיס מבין ה2 האלה עדיף בשביל המפרט הבא? (תודה רבה לעוזרים ואם אפשר להסביר גם למה בחרתם) מסך כרגע 19 אינץ רזולוציה 1284 על 1200 ובקרוב 20 אינץ כנראה 1600 על 1200 הכרטיסים: ‏9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ - עולה 950 מפרט טכני של זה: http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=216&Itemid=315 או ‏HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ - עולה 980 מפרט טכני של זה: http://www.asus.c…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by aaabb,

יש לי כרטיס מסך של הרקולס על בסיס אן-וידיה מדגם: prophet 3d ddr-dv 32mbi אני לא מצליח להתקין את הדריבר(ניסיתי גם אצל האתר של הרקולס) צריך עזרה! בתודה AAABB

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. איזה כרטיס מסך כדי לי עד 1400 שקל המפרט שיש לי עכשיו הוא : מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 Box זכרון: 4 ג'יגה Kingston מהירות 667 לוח אם: ASUS P5K SE כרטיס מסך: 1900XT 512 MB

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני מחפש כרטיס מסך ל PCI E בקתציב כמו שכתבתי בכותרת...רק שיש מלא סוגים...איזה הכי מומלץ ולמה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים