עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sweet_Tooth,

וכמובן שיהיה טוב

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Weihenstephan,

שלום כולם.. רציתי לקנות כרטיס מסך באיביי.. איזה חברות כרטיסים נותנים אחריות בינלאומית שבמידת הצורך אני אוכל לממש את האחריות על הכרטיס בארץ? אשמח לתשובות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by uNco,

טוב אז ככה אני קונה מחשב וההתלבטות שלי היא בין ATI 4850 512mb HD לבין הGeforce 9800GT 1GB מה עדיף? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. במנוחה-100 מאמץ- 125 עם ארטיפקטים. עכשיו אתם שואלים את עצמכם איך זה הגיוני ככה פתאום, והתשובה היא שעד עכשיו שמתי עליו 120MM שקירר אותו בצורה משמעותית, ופשוט הסרתי אותו עכשיו. אני בלי OC וזה עדיין קורה. כמובן שנשאר לי שנה וחצי של אחריות אצל GigaByte. מה כדאי לי לעשות? א: להביא אותו לחנות(במטרה שיחליפו לי אותו(בתקווה במשהו מתקדם יותר כי לא ישאר להם את הדגם)) תוך כדי שאני אומר להם שהוא מתחמם? ב: להחזיר את המאוורר ולשכוח מכל העסק? ג: לנסוע לקנדה(סתם אופציה לא קשורה)?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הכרטיס מסך המדובר (הוצאתי מ- GPUZ) של חברת ASUS ATI RADEON X300/500 GPU - RV370 Technology - 110nm Transistors - 75M PCI - E X16 Shaders 4 Pixel/2Vertex Direct X Support 9/Shader Model 2 Pixel fillrate - 1.3 GTPixel/s Texture fIllrate - 1.3 GTPixel/s Memory - 32MB GPU Clock - 324Mhz Memory Clock - 294Mhz רשום שה- PCB יוצר בסין - בצבע אדום קירור פאסיבי שחור

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך 8800GTS-320 כדאי לי ליקנות בימקומו 260GTX ? מסך 22" לא מתוכנן OC והאם הוא ירוץ על CORSAIR 520W ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DS,

כי לחבר שלי יש GF 7 והוא אמר 7300 וכשראיתי אותו משחק במישחקים כמו: GTA SA,הסנדק,MAFIA,FIFA הם קירטעו לו. ומה שהכי הדהים אותי שבסן אנדרס על גרפיקה HIGH הכל הוא מקרטע רק על LOW זה עובד טוב. לי היה GF 4 440 וזה עבד על LOW. מישהו יכול להסביר את התופעה המוזרה הזו? :s05: ???

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by mb7,

לפני כמה ימים קניתי G-FORCE4 TI 4200 128 התקנתי את הדרייבר שהיה בקופסה הכול פועל מהר וטוב חוץ מ GTA3 שאין בו חדות ורואים לפעמים מטושטש ואזה חוזר להיות רגיל ! במטרה לסדר את העניין הורדתי דרייבר DETNTOR 29.42 ל WIN 98 ואז בכלל ראו גרוע ובכול המשחקים הורדתי והתקנתי את שלי [ מה שהיה בקופסה] מה לעשות ? האם זה בגלל WIN 98 ? האם XP PRO תומך יותר טוב בכרטיס המסך שלי ? ??? ??? ??? [המחשב שלי מספיק טוב בשביל להפעיל GTA3 - אינטל פנטים 4 1.7 מגה הרץ 256 זיכרון פנימי !!!]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הוא באמת טוב, אבל האכות תמונה של הr98 עדיין יותר טובה. אבל הם שיפרו http://www20.tomshardware.com/graphic/20040414/index.html האתר איטי - עמוס

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. רציתי לשאול: אני קונה מחשב חדש עם הכרטיס הזה והבנתי שיש לו מאוורר דפוק ורציתי לשאול אם אני צריך לקנות לו קרור? ואם כן איזה? אני לא הולך לעשות לו oc (מי צריך עם כרטיס כזה). תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Turbine,

שלום לכולם יש לי פנטיום 4 LGA 775 3200 512 DD2 אני מחפש כרטיס מסך PCI-E עד 500 שקל... משהו שיוכל להריץ לי ניד פור ספיד אנרגראונד 2 ברזולוציה הכי גבוהה ללא בעיות יש דבר כזה במחיר הזה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by 8-Ball,

אני קונה את הכרטיס מסך הנ"ל מ KSP, יש להם MSI ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? ב1370 ו ATI ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? ב1470 היה גם של ספיר, פתאום אין. בקיצור השאלה שלי היא איזה מהם עדיף? מה ההבדלים? הבנתי שזה הבאנדל (שלפי מה שהבנתי זה רק מה שבא עם הכרטיס ולא הביצועים עצמם) האמת ATI נשמע לי יותר טוב אחרי הכל הם פיתחו את הRADEON והם חברה עם שם יותר טוב וזה רק 100 שקל אבל אולי הMSI יותר טוב? מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חברה אני צריך שתגידו לי אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך במחשב או חלק במחשב אם יש לי צוואר בקבוק תודה לעוזרים בבקשה תעזרו [br]פורסם בתאריך: 30.08.2010 בשעה 01:57:35 בבקשה תענו

14. Started by who_Cares,

איזה מהנ"ל יציג ביצועים יותר טובים ויותר משתלם? נ.ב. אפשר גם להתייחס לגרסאות החזקות שלהם (PRO/ULTRA). תודה ;D

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by oren99,

יש אפשרות להגדיר ב RIVATUNER AA שונה לכל משחק שישתנה אוטומטית? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DeadHunt,

הכרטיס הזה טוב? -הכרטיס מיועד למשחקים- http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6073 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5685 -------------------------------------------------------------------- מב נותן הכרטיס, אני יראה יותר באיכות את המשחק? (יש לי fx5200 אני יראה שיפור רב ?)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Idanp,

אני רוצה להחליף את ה 4870 שלי שכבר התיישן בכרטיס חזק יותר עד 1500 שח המערכת: amd phenom 945 4gb ספק 550 של hec רזולציה 1920X1080 יש המלצות ? איך HD 7850 2GB ב1370 שקל ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by arikg,

שלום אנשים, מבקש חוות דעת על הכרטיס בכותרת, האם שקט ? מתחמם ? יהיה טוב למשחקים "חזקים" ? התרשמתי מהקרור של ZALMAN האם עושה את העבודה ביעילות ? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6525 (מעוניין בכרטיס שקט "וקריר" ללא שדרוגי קירור) אשמח לתגובות או להמלצות נוספות ... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, כמו שראיתם בכותרת, קיבלתי את החלקים שלי לגבי חיבור הכרטיס מסך - הכרטיס מסך שיש ברשותי כרגע מחובר בשתי חיבורי 8 פינים, ה970 הוא עם חיבור אחד של 8 ואחד של 6, ה8 מורכב מ6+2, זאת אומרת שחיבור אחד אני מחבר כמו שהוא, ואת השני אני מחבר רק את ה6 ואת ה2 אני משאיר ככה תלוים בצד ? זה בסדר ? לגבי ה840 איבו, יש לי בחלון האחורי של המארז חיבורי הארדיסקים פנוים שזה כמה יציאות כאלה על כבל אחד, מחבר אחד מהם אליו וסטה וזהו ? ולגבי SATA, יש לי לוח אם Z77X-UD5H, אני לא מצליח להבין כמה חיבורי SATA 3 יש לי, ואיפה הם נמצאים, באתר של גיגהבייט רשום : Chipset: 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3 0/SATA3 1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 4 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 2~5)…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by q,

הי, המפרט הנוכחי שלי: פנטיום 4 3000MHz לוח אינטל 915 GB 1.5 DDR כ.מ: ATI X600 בקיצור ענתיקה קטנה. העניין הוא שרכישה של מפרט חדש רק עוד שנה משיקולי תקציב והבעיה היא שלאחרונה שום משחק נורמלי לא עולה על המערכת (לא מדבר על מינימום תצוגה אלא מסך שחור או פליקרים..) ועכשיו השאלה, האם כדאי "לשדרג" במשהו כמו כ 200-300 ש"ח לכרטיס שכן יצליח להראות משהו (לא מדבר על ביצועים בכלל רק היכולת לשחק נורמלי) או שמא חבל על המאמץ והכסף ולהתמחות במשך שנה בסוליטר? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני מחפש כרטיס מסך למערכת Pentium D-925 ו-ASUS P5WD2 ו-3 ג'יגה RAM. תקציב עד 450 ש"ח ... PCI-e כמובן חיפשתי משהו בתקציב ומצאתי 3 כרטיסים Leadtek 7300GT Gigabyte 7300GS ו-Gigabyte HD2400XT שהוא הכי יקר מביניהם ותומך ב-DirectX 10. השימושים בכרטיס יהיו למשחקים כמובן , לא ברזולוציות מטורפות , אבל גם שיהיה סבבה. איזה מהם כדאי לי לקנות או שבכלל יש הצעות אחרות ?? תודה !

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ה4850 שלי הלך לעולמו...ימח שמם של FOXPC גם שאני לא יכול לממש אחריות בגללם. בקיצור צריך כ.מ חדש,אני לקראת צבא ואמרתי לעצמי שעדיף לקנות משהו משומש,בעיקרון אני לא משחק במשחקים כאלה כבדים...מפה לשם פיפא שיוצא לי או פוטבול מנג'ר. 300 ש'ח זה מחיר מספיק הוגן לTwintech GF 9800GTX+ 512MB XT OC ? והבאתי גם ספק חדש מסוג EM LIBERTY 400W שהוא עם 30A במסילת ה12V המערכת שלי- E5200 כרגע ללא OC אבל בהמשך יהיה,מאמין שיהיה צ.ב עם הכ.מ. G41 ES2L 2GB-סטיק בודד SS F1 640 SS F3 1TB אולי עוד קשיח בהמשך.. איפה הכ.מ הזה גם עומד בין ה4870-4850-260GTX תודה על העזרה וחג שמח!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yamamoto,

בתקציב של 1300 שקל מה הכי כדאי? בעיקרון אני מתלבט בין HD6950 ובין GTX560 TI

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by es88,

המשחק רץ על 8500GT, זיכרון 1GB, רזולוציה של 600\800, 61 HERTZ, לפי המסך. (CRT) הגדרות של הכ.מסך נמצאות על V-Sync On, שאר ההגדרות על ברירת מחדל. דריבר מעודכן. המשחק עצמו עובד בסה"כ טוב, רץ בסדר גמור, אבל בזמן האחרון לעיתים במהלך המשחק יש לפעמים כמו איזה "גליצ'ים באנימציה" או FPS שפתאום קופץ, כך זה נראה, כלומר, אם המשחק עובד על מהירות מסויימת ונורמלית, פתאום במהלך תנועה של שחקן לכיוון נגדי או ממצב עמידה למצב מהיר של ריצה, לאיזה שניה\שתי שניות המשחק ניהיה מאוד מאוד מהיר, ברמה שלא צריכה להיות, ואז המשחק חוזר למהירות רגילה, משהו מוזר. השאלה לאיזה כיוון יכולה להיות הבעיה הזאת? אני לא משחק עוד משחקים אז ככה שאני לא יודע אם זה רק ב-PES, מה אתם אומרים? הייתי בהתחלה בטוח שזה אולי א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by gggil,

מה הכרטיס מסך PCIE הכי חזק שיש בו חיבור לכבל כוח של 4 פינים בלבד? כזה: ועוד שאלה, אם לספק יש 4 מסילות של12V ובכל אחת נגיד 15A, והכרטיס מסך שאני רוצה צורך 25A במסילת 12V אז האם הספק יחזיק אותו או שצריך ספק אחר שעל מסילת של12V יהיה 25A? תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים