עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 00Amir,

כאשר אני משחק ב COD:MW2 המשחק רץ על 60fps ואם אני מפעיל 3D אז הוא יורד ל 20Fps - ונתקע , כאשר אני מוריד את הרזולוציה קצת הוא חוזר לעבוד ב 30Fps ורץ יפה ב 3D . במשחק Command & Conquer 4 Tiberian Twilight - הוא רץ על 30Fps ואם אני מפעיל 3D הוא יורד ל 9Fps (תשע!!) יכול להיות שמשחק אסטרטגיה דורש יותר מMW2 ??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היום שמתי לב שהטמפ' של הכרטיס מסך שלי גבוהות בטירוף במנוחה ה GPU הגיע ל 80!! אהההה ו ה AMBIENT הגיע ל 58 אני עכשיו עובד עם מאוורר של החדר צמוד על המחשב אז הטמפ' צנחו באיזה 20 מעלות הכרטיס מסך של LEADTEK יש מצב שהמאורר של הכרטיס מסך חדל לעבוד!??! אלוהים :'( ??? תעזרו לי בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DOGMA,

במהלך השיטוט השבועי בregistry כדי למפות את מבנה הדרייברים, כן אפשר למצוא מיפויים ברשת אבל אי אפשר ללמוד ולזכור מזה כלום. נתקלתי בRegKey בשם Hypermemory שהיה מבוטל בדרייברים, לאחר כמה חיפושים ברשת והצקות לכמה אנשים התברר לי שאפשר להפעיל את הHM על כל כרטיס של ATi מבוסס R300 ומעלה, אולם השיפור יהיה זניח ביותר אם תזמוני הזכרונות הם לא ברצפה(2225 או משהו מאוד קרוב לזה). הפעלת הHM הובילה לשיפור של כ5% ב3Dm03 ולשיפור של קצת פחות מ10% ב3Dm05, על זכרונות PC3200 2-3-2-5 T1. כדי להפעיל את הHypermomry תכנסו לRegistry editor ע"י הרצת הפקודה regedit בrun, תריצו חיפוש על Hypermemory ותשנו את הערך מ-No (0x00000000) לYes (0x00000001).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RDS,

אוקי, אז יש לי את הכרטיס הנ"ל, ובזמן האחרון (עד כמה שאני זוכר נכון), כנראה מהדרייבר האחרון שהורדתי, במהלך משחקים כמו Oblivion, Rainbow Six Vegas, יש קריסה. לאחר הקריסה, זה נותן לי הודעה של "Send", "Dont Send", של ATI (לכן באתי לפורום הזה)... בעיה מוכרת עם הדרייבר האחרון? יש פתרון? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by devilh,

אני קונה מחשב -ולחנות לא היה את הכרטיס מסך שאני רציתי (SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL) אז הציעו לי את הכרטיס הזה : MSI NX 8800 GTS t2d320e OC PCIe לא מצאתי ביקורות באינטרנט או חנויות ברשת(בישראל) שמוכרות אותו(ולכן אין לי השוואת מחיר) אני אשמח לדעת איך הוא בהשוואה לספרקל אייס שאני רציתי,מחיר מומלץ והאם בטוח כדאי MSI? (יש לי ניסיון עבר גרוע עם לוחות אם שלהם) תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. במחשב החדש שלי יש כ"מ 8600GT 256MB של LEADTEK, אבל משום מה המחשב מזהה שלכרטיס מסך יש זכרון של 512MB. למישהו יש מושג למה זה קורה? (לא שאני מתלונן, פשוט מסקרנות)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by יונתן4,

שלום המליצו לי על הHD2900PRO במקום 8800GTS 320MB מישו מכיר את הכרטיס? או יודע מתי הוא מגיע וכמה הוא יעלה? לא מצאתי אותו בשום חנות הוא באמת עדיף (בשביל משחקים בינוני וגלישה) או שלא שווה לחכות? ואם כבר, הוא יכנס לי בP150? או שזה כמו GTX? מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 245 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אח…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bbking,

שלום הכרטיס מסך הנ"ל אחרי שאני מריץ Far Cry 4 על הגדרה HIGH הוא עושה לי תקיעות באמצע המשחק ויש לציין שהטמפ' 90-91 מעלות המחשב הוא חדש ככה שאין לו אבק או דברים אחרים שמפריעים מה יכול להיות חוץ מזה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nir_123,

מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך חדש אשר ישמש לגיימינג (משחקים כמו: Titanfall, Assassin's Creed black flag, Battlefield 4 ) כרגע משתמשים בכרטיס מסך on board. מפרט המערכת הוא: 1. מעבד: Intel core i3 1155 3220 3.3 GHz2. זיכרון: 4GB DDR3 1600 Mhz 3. לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4151#ov 4. ספק כח: A.PFC FSP460 5. מארז: Thermaltake V3 מע' הפעלה Win8 64 bit האם כדאי בנוסף לרכוש עוד 4GB? התקציב גמיש בכ 200 ש"ח במידה ויתקבל שיפור משמעותי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by יקירn95,

יש את הgtx 650ti יש את ה6850oc edition ואת ה7770 ..אני יודע שבתוספת של 150 שקל אני יכול להביא 7850 אבל זה כסף שאין לי מה אתם אומרים מה כדאי לגיימינג? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , רציתי לשאול אם מישהו שמע על הבעייה הזו שיש לי ..? בזמן שאני משחק פתאום המסך כבה ונכנס לסטנד ביי. מערכת חלונות XP - SP1 ודרייוורים אומגה. בדרייוורים CAT 3.7 שהיו לי עד עכשיו זה היה קורה גם אבל בתדירות נמוכה יותר.. אולי אחת לכמה ימים ועכשיו זה אחרי שעה של משחק פחות או יותר. אני בכלל לא בטוח שזה קשור לדרייוורים ולא כל כך בא לי להוריד אותם כי הם פשוט אדירים מבחינת התמונה והביצועים לפי מה שעד עכשיו ראיתי... למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות ? אולי ספק חלש מדי? יש מצב בביוס לעלות את התדר של AGP ל 1.6 - 1.7 זה יכול לעזור ? כרגע אצלי זה על AUTO . אם אני לא טועה AUTO זה 1.5 . אם אני אשנה את זה ויעלה ב 0.1 ל 1.6 זה יכול לפגוע בכרטיס ? סליחה שפוצצתי אותכם עם הרבה ש…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by marking,

עדיין לא הבנתי למה לכרטיסי מסך סוגים אחרים ושונים... כלומר יש את רדאון 8500, ויש את TI4600 אז מי שלא מבין בכרטיסי מסך יחשוב שהרדאון מוביל, אבל זה לא נכון. במספרים... כל מני מספרים ושמות דפוקים... שימו לב לסדרות: רדאון 32 MB DDR (בלי מספר) -רדאון 7000- רדאון 7500- רדאון 8500... גיפורס 2 TI (גם בלי מספר)- גיפורס TI 200 - גיפורס TI 500- בלה בלה בלה... -4600TI קצת מצחיק נכון... אבל מי שהוא יכול להסביר ? מה הקשר בין המספרים לכרטיסים? ולמה החברות לא משתמשות באותם המספרים? למשל: הרדאון 8500 שווה לTI4400 ! אז למה לא נותנים להם את אותו הסוג? או שניהם יקראו TI8500 או שניהם יקראו TI400? אני מתכוון שיהיה אפשר להשוות בניהם בלי כל מני מבדקים... ולפני שאתם עונים תנמקו בבקשה! :…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ibrow-Now,

אתם חושבים שהוא יעבוד בסדר על מערכת פנטיום 4 1.8A זיכרון KINGSTON PC2100 266MHz 256MB וכרטיס מסך Leadtek Winfat GeForce 4 MX440 ? המשחק אמור לעבוד ברזולוציה של 640*480 אולי 800*600 אם זה ייתאפשר למרות שלא בטוח. אם יורידו את הרמת פרטים למדיום...... נראה לכם שהמשחק יעבוד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by lubian,

שלום לכם. יש לי במחשב כרטיס מסך Inno3D 8800GT AC Accelero X1 והמאורר של גוף קירור בקושי מיסתובב, אז טמפרטורה עולה. קצת שימנתי אותו, אבל אני מאמין שהוא יעצור בקרוב. האם יש אפשרות להחליף רק מאוורר שלו? האמת גם צלאות קצת סתומות מבפנים באבק. אם אי אפשר להחליף רק מאוורר, אז איזה גוף קירור עדיף לשים לו? מעדיף משהו עם מאוורר 120 ממ שיהיה קל להוריד ולנקות או להחליף מאוורר. ויש איפהשהו מדריך או וידאו איך לעשות זאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יום אחד היה לי ריח מסריח מהמחשב וקלטתי שהמאוורר של הכרטיס מסך היה מנותק וישר חיברתי אותו לאחר שראיתי שהטמפ של הכרטיס 110 מעלות ויום לפני זאת שיניתי את המתח בביוס של הכרטיס מסך מה שיותר מוזר בrivatuner הוא מראה לי שהכרטיס עובד על פס pci לפי הביוס הוא פועל על agp 8. עכשיו השאלה שלי למה הציון כל כך נמוך פעם הייתי מקבל כ3500 בלי oc עם oc כ4200 עכשיו עם oc רק 1000.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כרגע יש ברשותי RADEON 9800PRO 128MB AGP ואני שוקל להחליף את כרטיס המסך בגלל משחקים שיצאו לאחרונה כגון ספלינטר סל והמערכת שיש לי הוא 1 גיגה רם P4 2.66 הרד דיסק 160 גיגה ורציתי לדעת איזה כרטיס אתם ההיתם ממליצים לי לקנות? הסתכלתי בפורם וראיתי שכתוב ש 256MB 7600GT דיי טוב במחיר של כ1000 ש"ח אבל ראיתי שיש גם X1600PRO 512MB במחיר של 750 ש"ח וכמו כן בחודש הבא אמור לצאת X1950PRO 256MB שהוא עולה כ250 דולר אם איני טועה אז על מה אתם ממליצים? נ.ב מחיר המקסימלי שאני יכול להוציא הינו 1500 ש"ח ותודה מראש לאלה שיעזרו...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by uzibu,

כמו הכותרת, אני צריך כרטיס PCI (ולא PCI E) של חברת ATI בלבד הזול ביותר... איזה כרטיס זה יהיה, עלות ומהיכן ניתן לקנות? אגב, מהאתר (newegg) אני יכול לקנות ב-25$ מישהו מכיר את האתר? האם משתלם לקנות משם כמה יעלה כולל משלוח?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מסוג XFX Radeon RX 580. יש לי לוח אם די ישן, GIGABYTE GA-Z77-DS3H. בלוח אם הזה יש מקום ל־PCIEX16 (שזה למעשה PCI Express 3.0 x16), לכן הכרטיס מסך אמור להתאים. השאלה היא האם הלוח אם ידע גם למצות אותו. כאן נכנסת השאלה, כי אני לא בקיא מספיק. הלוח אם הנ"ל תומך בזיכרון DDR3 (כך לפי המפרט), בעוד הזיכרון של כרטיס המסך הנ"ל הוא GDDR5 (לפי המפרט). כיוון שזה כרטיס מסך ולא כרטיס זיכרון, אני לא יודע אם זה קשור. אם זה יעבוד או לא, ואם יעבוד בביצועים מופחתים. אם הביצועים יהיו מופחתים, אשמח להמלצה לכרטיס זיכרון זול יותר שאקבל בו את מלוא היכולות עליהן אשלם עם לוח האם שברשותי. אגב, אני קו…

19. הזמנתי את הGTO ULTIMATE ואם ההפרש לא רציני אז אני יכול לחסוך כ400 ש"ח אשמח אם תענו לי ולא תפנו אותי לחיפוש משום שזאת כבר ניסיתי תודה. עריכה: טוה אני מבין שאוטוטו עומדים לצאת הכרטיסים החדשים של ATI, אז אני אחכה עם הכרטיס יש כבר בנצ'ים ל1600XT או משו כזה? כי זה כרטיס שמור להחליף את 6600GT\X800GT נכון? יש עליו כבר ביקורות? מחירים משוערים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. השאלה בכותרת... ליתר דיוק, מלחיצות "עוצמתיות" על המסך כשהוא כבוי... קיבלתי היום את המסך LCD שלי ושמתי לב שה"זכוכית" שלו מאוד נוקשה, יכול להיות שגרמתי לנזק מבדיקה עד כמה נוקשה הוא ?

21. שלום , אני השארתי את המחשב דלוק בלילה , עכשיו שקמתי הדלקתי את המסך והוא הראה אור כתום כאילו המחשב לא מחובר אליו , אז כיביתי את המחשב והוא העלאה לי את המסך הבא לפני עליית הווינדוס (הווינדוס לא עולה דר"כ) : Scaning Bios Image in Hard Disk can't find BIOS Image in Hard disk ! מזה אומר ? המחשב היה מצוין אין לי מושג מה קרה לו , ניסיתי לאוורר את הרכיבים לנתק , וזה במקרה הטוב הוא מציג הודעה רוב אם לא כמעט כולם שהמסך לא מתחבר ומראה אור כתום , רק במקרה והצלחתי לעלות את ההודעה הזאת . אשמח לעזרה חברה , זה מחשב חשוב לי מאוד .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה שאלתית ואני מקווה שהיא לא טיפשית אם יש לי 2 כרטיסי מסך, אחד של ati השני של nvidia אני יכול נגיד לשים אחד מהם ככרטיס מסך ראשי שאליו ייתחבר המסך והכל ואת השני לשים בסלוט השני ולעשות איזושהי הגדרה למשל שכרטיס אחד יטפל בכל מה שקשור פיסיקה וכו ושכרטיס שני יעשה את השאר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mj23,

מה המצב אנשים קניתי לפני חודשיים משו כזה ת 4870 512 מגה ולא שאני מתלונן או משו כל המשחקים עובדים על מקס+פילטרים בלי שום בעיה אבל עדיין יש לי תתחושה הזאת שהדריברים פשוט מעקבים תכרטיס שלי מלפרוץ את כל הכוח שיש לו כאילו לא יודע הרגשה מוזרה כזאת אז רציתי לשאול עד כמה באמת ההרגשה הזאת נכונה כאילו עד כמה הדריברים משחקים תפקיד והאם בעתיד הקרוב אני יוכל להנות מיותר כוח מהכרטיס שלי בגלל הדריברים?!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rikimaru,

אני בדילמה עשיתי הזמנה ל-HD 4870 מנעה מחשבים עם 1G זיכרון אך הכרטיס הזה לא במלאי יש להם כרגע 512, השאלה שלי היא האם שווה לי לחכות 14 ימי עסקים לכ.מ עם 1G? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lmlm,

Fudzilla מדווח שאנוידיה רוצה עוד לסחוט את המיץ (G80) ותשחרר כנראה עוד שיפור שיקרא D10U-30 D10U-30 כנראה יהיה הכרטיס/ים האחרון שיבוא לפני GT200 (שיבוא ד"א ברבעון השלישי/רביעי). הכרטיס החדש יכלול זיכרון של 1GB GDDR3 ויכול להיות שיהיה גם 55נ"מ. אנוידיה אמרה לשותפיה לצפות מהכרטיס לצריכת חשמל בין 225W ל 250W (ל 9800GX2 יש PCB שיכול לתת בפועל 200W אבל הכרטיס צורך רק 160-170W) לפי הצריכה אפשר לנחש שעוד כרטיס כפול ליבה בדרך (דמוי 9800GX2)ך D10U-30 מתוכנן לבוא ברבעון הזה (בין אפריל-יוני) מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6647&Itemid=1

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים