עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bazuka,

שלום... יש לי מסך שהפלאג חיבור שלו קרוע. קניתי פלאג VGA חדש אבל אין לי מושג איזה חוט להלחים לכל פין. יש למישהו שרטוט או דרך לעזור לי בזה? אני יודע איך למספר את הפינים אני רק צריך אפילו איזושהיא טבלה שאומרת איזה צבע לאיזה מספר או משהו...... תודה!!! ;D ;D ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , יש לי התלבטות קטנה בין 2 כרטיסי מסך.. CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO או X1800XT 256mb לא מתכוון להתעסק עם פתיחת צינורות ,ו- OC למחשב חדש E6300 GA-965P-DS3 איזה כרטיס עדיף ?? תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  3. Started by barak_i,

:s05: טופ... סורי שאני משגע אתכם.... אבל מבטיח- פעם אחרונה!! איזה מהם: Palit Geforce 6800GS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1412 או Point of view Geforce 7600GS http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13501 thanks

• 43 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. Started by DaNiEl360,

שלום, הכרטיס מסך שלי HD4850 עשה בעיות אז שלחתי אותו לבדיקה בחנות, אז הביאו לי כרטיס חלופי, 7300LE אז רציתי לשאול אם 6600 יותר חזק ממנו בשביל משחקים כמובן, כי יש לי בבית אחד כזה ואני רוצה לדעת אם יש טעם לחבר אותו או שלא יהיה שיפור.. תודה למגיבים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עבור המערכת הבאה - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB - כרטיס מסך נדפק ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) COOLER MASTER II ADVENCE מארז ומסך 20' של ASUS אני חושב שאני מעדיף לקחת הפעם כ.מסך של NVIDIA, משהו תומך DX11, כמובן שאם אתם חושבים שיש כרטיס ATI באותו מחיר בעלי ביצועים טובים יותר אשמח לשמוע ...

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by matanch,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לגיימינג מפרט מחשב: כרטיס מסך כרגע: Generic Non-PnP Monitor על NVIDIA GeForce GTX 550 Ti מעבד: intel core i5 2500 ספק כוח: 550w זיכרון ram: 8gb ddr3 לוח אם: asus p8p67 מסך: full hd (רזוליציה) תקציב: ללא הגבלה בקיצור שינצל את המפרט עד הטיפה האחרונה משחק בעיקר ב Battlefield 3

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by hike101,

שלום אני מתלבט בין ATI radeon 9800 pro 128 MB ל saphire radeon 9600XT 256MB. אמנם יש הבדל די גדול במחירים אבל האם כדאי את ה 9600XT עם 256 מגה זיכרון על ה 9800 הרגיל עם רק 128 מגה זיכרון. תודה על היחס.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  8. אם למישהו יש כבר פתרון, שישתף. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by greenvector,

היי האם הספק הזה: http://thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000903&id=C_00000904&name=TR2+550W&ov=n&ovid= יחזיק GTX 460? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6802 במידה ולא איזה ספק מומלץ? רצוי ספק טוב שיתמוך גם בשידרוג עתידי (אולי הוספת כרטיס נוסף עוד כשנתיים).

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by levihaim,

הי, חבר שלי רוצה כרטיס ב-500 ש"ח. הוא תכנן לקנות משהוא זול ב-200 ש"ח למחשב קיים ולקחת משם riva tnt2. אמרתי לו (ואני מקווה שאני צודק) שעדיף להשקיע 500 ש"ח בכרטיס חדש עם ביצועים נחמדים. הוא לא גיימר מטורף אבל משחק מדי פעם כמו כן חובה להכיל TV OUT. בבקשה אל תציעו יותר ממחיר זה (50 ש"ח יותר זה הגג) זה פשוט לא יהייה רלוונטי תודה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by bumpd,

עד עכשיו כל הזמן היתי הבעלים הגאה של ATI ,איזה דריוור הכי מומלץ עכשיו לכל המשחקים העדכניים??(גרסה ) תודה מראשש....

12. Started by foxil821,

שלום, ברשותי 7600GS‏ שהפסיק לעבוד, אני מעוניין לקנות את כרטיס מסך בתקציב 350 -/+ מה שחשוב שיהיה תמיכת יציאת HD‏ לטלוויזיה ומשחקים שיצאו מלפני שנה. (לא גיימר כבד ומשחק רק פעם בחצי שנה למשחק אחד) לא משנה‎‏ אם זה NVIDIA OR ATI. העיקר שיעבוד טוב ולהינות מצפייה. מפרט מחשב שלי: INTEL ISLETION 946GS D946GZIS INTEL CORE 2 DUO E6300 שאלה: יש לי זיכרון 1 גיגה אך שוקל להחליף אותו ל2 וחצי גיגה, מה מביא אותי לשיפור ביצוע? למשל יהיה שיפור מהירות בחלונות 7? ומה עוד? תודה.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by qpalzm,

אתר TechPowerUp חשף פרטים ראשונים על סדרת 7xxx לניידים, שתכיל שלושה כרטיסים: GF 7200 Go עם 8 צינורות עיבוד, מבוסס G74M, לשוק הנמוך. GF 7600 Go עם 12 צינורות עיבוד, מבוסס G73M, לשוק הבינוני. GF 7800 Go עם 16 צינורות עיבוד, מבוסס G71M, לשוק הגבוה. נתון מעניין הוא שהשניים האחרונים יתמכו בSLI ??? ומעניין לראות איך הטכנולוגיה תיושם במחשבים ניידים. למקור: http://www.techpowerup.com/index.php?4042

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. עברתי מוינדוס XP לוינדוס 7 64 BIT לא הצלחתי להגדיר דריבר לכרטיס הטלויזיה שלי את התוכנה שהייתה לי WIN PVR התקנתי תוכנה שנקראת DScaler ואיתה הצלחתי לראות טלויזיה אבל לא לשמוע. המוזר שבתוך הקול וידאו ובקרי משחק בתוך המנהל ההתקנים יש CONEXANT BTPCI ליד הוידאו קיים סימן קריאה אך ליד ההתקן סאונד נראה כאילו הכל בסדר. איפה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים נ.ב. במחשב אפשר לשמוע מוזיקה וכו' ככה שהבעיה לא במחשב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הרצתי היום את 3dmark 2003 כדי לבדוק את הביצועים של הרדיאטור 9800 פרו של סאפיר. התוצאה הייתה : 5040 . זאת תוצאה נמוכה ? המפרט : athlon xp 1700 + 512 ddr זכרון

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by parker8,

כמובן שניהם אני רוצה עם חיבור PCI EXPRESS ו-256 MB. תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by navk2,

1.שמעו, אני משער לעצמי שכולם פה שמעתם על ה- G80 ועל המחירים שלו... אז מה שרציתי לשאול זה אם יהיה אפשרי לקנות כ.מ DX10 סביר במחיר של 1000 שקל עם ספק כוח [glow=red,2,300]ELITA 500W [/glow] כבעוד 3-5 חודשים ואין לי בעיה לחכות קצת... חשוב לציין שאני לא רוצה צוואר בקבוק 3hz HT p4 1.5 gig ram 2.מישהו פה שמע על עוד ליבות של DX10 ? 3. הודעה ראשונה שלי !!! יאי ~!!

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by uri230,

שלום לכולכם, מקוה שתוכלו לעזור. רכשתי לאחרונה מחשב חדש במטרה לערוך איתו וידאו על תוכנת אוויד. ע"פ המלצות אוויד, הרכבתי על המחשב כרטיס מסך Nvidia Quadro FX 580. לכרטיס יש יציאת dvi אחת ושתי יציאות displayport. אני מנסה לחבר לכרטיס שני מסכים שלשניהם יש חיבור vga בלבד. מסך אחד חיברתי לחיבור dvi דרך מתאם vga to dvi. את המסך השני אני מנסה לחבר לdisplayport דרך מתאם displayport to vga. http://www.amazon.com/CablesToBuy-DisplayPort-Display-Converter-Adapter/dp/B0026REL8C/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1293320175&sr=1-7 המסך שמחובר דרך הdvi עובד מצוין והתצוגה נראית. לגבי המסך השני, נראה כאילו המחשב מזהה אותו וגם מציג כאילו 2 מסגים מחוברים בתצוגה דואלית אבל המסך…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by amigamerlin,

שלום, באתר של powerColor רשום שהזכרון של הכרטיס הוא 200X2 DDR. ואילו באתר של ATI, רשום שהכרטיס בא עם זכרון של 300X2 DDR, וכך גם בביקורות על כרטיס של כל מיני חברות, כמו ג'יגה-בייט. אשמח אם מישהו יאמר לי איך זה יכול להיות שpowercolor הורידו את המהירות של הזכרון, עד כדי כך (זה די איטי), על אף שהוראות היצרן הן ל 300 מגה-הרץ. יש את האפשרות לרכוש את הכרטיס, ורציתי לדעת אם כדאי לי. תודה.

20. Started by Southpark,

השאלה בכותרת, מי מבין הכרטיסי מסך הבאים הוא המישתלם ביותר מבחינת ביצועים למחיר. ואיך הוא יסחוב משחקים חדשים שיצאו לשוק? thanks

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מכרתי את ה9800NP ועכשיו אני צריך לקנות אחד חדש אני מתלבט בין 9800 פרו לבין הMSI 5900 שיש בזיגזאג אני יודע שהרדאון יותר טוב אבל הוא בא OEM והMSI בא ריטייל יפה מאוד וחוץ מזה בא לי יותר לקנות ג'יפורס כי היה לי רדאון ולא הייתי מרוצה מהביצועים שלו מספיק ראיתי בפנדס 9800 פרו ריטייל שווה לי לקנות אותו? תודה לכל העונים נ.ב אני עכשיו עם 2 GTS אז זה קצת דחוף לי לקנות מהר תודה

• 72 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by DrizziTx,

רציתי לקנות 5770 אבל כל היציאה של line כרטיסי ה-6xxx גרמה לי לחכות ליציאה של היורש... לצערי כבר עברו חודשיים ועדיין כל מה שיצא בהסידרה הנ"ל הם כרטיסים רציניים ויקרים יותר. תהיתי אם מישהו יודע מתי אמור לצאת היורש שלו? לי לא ידוע על איזהו timetable של AMD אבל אולי מישהו כאן יודע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by slimshady21,

בדיוק כרגע אני קורא על הכ.מסך החדש של NVIDIA- י 6800XT שאמור להתחרות בX800GT של ATI. עכשיו אם הוא באמת יהיה כמצופה, NVIDIA תשתלט גם על השוק הבינוני , לא פתחו כבר נושא על זה , נכון?. קבלו: http://www.theinquirer.net/?article=26165

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by Bakshi1,

היי רציתי לדעת איזה דרייבר פועל הכי טוב לכרטיס שלי (יתאים מכול הבחינות ויעבוד בלי בעיות) הכרטיס: x1950pro .

• 9 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.