עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PrefaceAlumni,

כן כן, אני יודע ששתי החנויות על הפנים , שירות, אחריות וכו... אבל בואו נקרא לזה "הרע במיעוטו". בKSP הכרטיס עולה 995 באייבורי 1000. ??What it's goona be תודה אורי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Farmalot,

שלום אנשים שאלה שאלתית: לא מזמן המהרתי את ה6800 שלי ל 510 (מ 425). מי ששואל איך, התשובה היא קירור מים. עכשיו, קצת עשיתי לו נזק (מי ששואל איך, התשובה היא קירור מים +נזילה) ואני חושב על להחליף. אחרי ריחרוח, הבנתי שהכרטיס הכי הכי הוא 8800. במקרה שמתי לב שהוא רץ על 500, שזה נמוך ממה שאני הגעתי אליו. והשאלה הנשאלת היא עד כמה יש שינוי (אם בכלל) בין ה500 שלו ל 510 שלי (שלי יותר גדול)? אני יודע שזה רק בתיאוריה כי יש לו יותר צינורות עיבוד וכי וזכרונות שלו רצים יותר מהר גם כן, אבל רק בתיאוריה, עד כמה יש הבדל?? יש גם את הקטע, שאם הצלחתי להמהיר מ 425 ל 510 (עוד בלי לנגוע במתח) אז מ 500, השמים הם הגבול (יותר נכון 650 הוא נראה לי הגבול). יש עצה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. תראו קניתי לפני כמה חודשיים את ה6800NU של Leadtek ועוד לפני שקיבלתי אותו היו צינורות דפוקים כי אחרי שקיבלתי אותו עשיתי OC ופתיחת צינורות ואחרי שראיתי את התוצאות החלטתי להחזיר הכל לכמו שקיבלתי אותו ועדין יש לי תופעות לוואי כאלה עכשיו אני רוצה לסדר אותם איך אפשר לדעת איזה צירונות והאם בכלל אפשר מבחינה פיזית!?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by compman112,

http://www.ati.com/ מה הסתיים הספירה לאחור לא?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by The-Devil,

דוד שלי מחפש מסך דק למחשב אחד שיחזיק לו לכמה שנים ושיהיה טוב אז איזה חברה הכי טובה LG , MAG , proview, samsung , philips אלה נראה לי החברות החזקות יותר. אם יש המלצות זה יהיה מעולה התקציב כרגע הוא - אין תקציב (כלומר מה שיהיה טוב הוא יקח, אבל חבר'ה בכול זאת לא מחירים בשמיים ) תודה לכולם...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by hp1080pp,

שלום יש לי מחשב נייד עם 2060 לפי הבנתי הוא אמור להריץ גבוה בFHD בפועל METRO 2033 ו- METRO LAST NIGH רצים על מדיום וזה אחרי ששיניתי כי באוטומט המשחק עולה על LOW והקטע שדרך NVIDIA EXPERIENCE הוא מראה ש METRO LAST NIGHT אמור לרוץ על VERY HIGH ועדיין כשאני מפעיל את המשחק דרכו הוא עולה על LOW . הדרייברים מעודכנים ועוד שאלה לגבי ה NVIDIA EXPERIENCE שהוא לא מוצא את כל המשחקים במחשב . מדובר במחשב נייד של MSI אשמח לעזרה

7. Started by masteryoda91,

שלום יש לי כרטיס מסך 285GTX OC2 של BFG ומעבד E8500 3.16 במשחק CRYSIS WARHEAD כאשר הרזולותיה על 1680X1050 והכל על מקסימום אז בזמן המשחק יש לי FPS בין 30 כאשר יש הרבה DETAILS ל 70 כשאר יש פחות DETAILS וב GTA IV בזמן שמחשיך במשחק ובמיוחד בלילה יש לי לפעמים תקיעות האם יש לי צוואר בקבוק והאם מעבד QUAD 9950 3.0GZH יכול לפתור את הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by integral,

למישהו יש נסיון איתו? יש משהו משתלם יותר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by matanyaniv,

האם שפורפרת הTrinitron של המסך הזה: 17" Sony G220 Flat Monitor או שפורפרת הDiamentron של הMAG 796 FD2 17"?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Sweet_Tooth,

וכמובן שיהיה טוב

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by RealTime,

שלום חברים. אני שוקל לעשות שדרוג קטן. ה- X1950 PRO כרטיס סבבה ויש לי אותו בדיוק שנה עם קירור שקט לחלוטין, הנה תמונה בכל מקרה, אני שוקל לקחת את הכרטיס הבא: ‏9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ של GIGABYTE, בעלות של 709 ש"ח ב-KSP. אני יודע שעדיף ה-4850 שהוא טיפה יותר טוב אבל עדיין, 700 נראה לי מחיר סבבה לחלוטין. אני בעיקר רוצה לשחק CRYIS WARHEAD החדש, אוליי גם שוב את הקודם עם גרפיקה יותר טובה , ASSASINS CREED, BROTHERS IN ARMS וכו' מה נראה לכם? שווה? כדאי משהו אחר? דרך אגב,יש לי 2GB זכרון, יש טעם להוסיף עוד 2? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DS,

כי לחבר שלי יש GF 7 והוא אמר 7300 וכשראיתי אותו משחק במישחקים כמו: GTA SA,הסנדק,MAFIA,FIFA הם קירטעו לו. ומה שהכי הדהים אותי שבסן אנדרס על גרפיקה HIGH הכל הוא מקרטע רק על LOW זה עובד טוב. לי היה GF 4 440 וזה עבד על LOW. מישהו יכול להסביר את התופעה המוזרה הזו? :s05: ???

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mb7,

לפני כמה ימים קניתי G-FORCE4 TI 4200 128 התקנתי את הדרייבר שהיה בקופסה הכול פועל מהר וטוב חוץ מ GTA3 שאין בו חדות ורואים לפעמים מטושטש ואזה חוזר להיות רגיל ! במטרה לסדר את העניין הורדתי דרייבר DETNTOR 29.42 ל WIN 98 ואז בכלל ראו גרוע ובכול המשחקים הורדתי והתקנתי את שלי [ מה שהיה בקופסה] מה לעשות ? האם זה בגלל WIN 98 ? האם XP PRO תומך יותר טוב בכרטיס המסך שלי ? ??? ??? ??? [המחשב שלי מספיק טוב בשביל להפעיל GTA3 - אינטל פנטים 4 1.7 מגה הרץ 256 זיכרון פנימי !!!]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by saharbz,

שלום לכולם, אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה אבל בכל זאת. אני רוצה לקנות את ה- R9 270X, כיוון שראיתי שיש באנדל הכולל את BF4, בדקתי וראיתי שזה כולל רק את הכרטיסים של Sapphire, למרות שרציתי את ה- MSI, אבל בכל זאת לחסוך 250 ש"ח על המשחק לא הולך ברגל. נגשתי היום ל-KSP אבל הם אמרו שלפי מה שהם יודעים זה לא כלול, אז נכון לעכשיו טרם קניתי. השאלה האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הכרטיס כולל הבאנדל בארץ אם בכלל? ואם אי אפשר אז עדיף באמת ללכת על MSI, SAPPHIRE או GIGA? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by J S Bach,

היי, אני מתלבט כרגע בין שני הכרטיסים. אני יודע שתאורטית אני יכול לפתוח את ה-6950 (רק גרסת ה-2GB, נכון?) ל-6970 במחיר שהוא נמוך מה-570. השאלה היא בסופו של דבר מה היסכוי שזה יעבוד ואיך כרטיסי AMD בהשוואה לכרטיסי NVIDIA עם רוב המשחקים המודרניים (קרייסיס 2 / וויצ'ר 2 /באטלפילד 3 וכד')? למי דרריברים יציבים יותר וכו'? למרות שחשבתי לשדרג את כל המערכת, כרגע זה הרכיב היחיד שאחליף. עד כמה בעייתי יהיה צוואר הבקבוק שיוצרים המעבד והזיכרון? (סביר להניח שאאלץ להוסיף עוד 2GB זיכרון, נכון?) *רזו' - 1920*1080. שימוש עיקרי: משחקים וסרטים. כאשר ברצוני לשחק על הגדרות מקסימליות. בתודה מראש. נ.ב. האם כדאי לדור חדש של כרטיסי מסך מאחת החברות? הבנתי שיכול להיות שאנווידיה תשחרר את הסדרה החדשה לקרת…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Ronfer123,

היי חברה, אני בשבוע הקרוב קונה מחשב כניראה, ואני ממש מתלבט בין GTX770 VS R9 280X . מה אתם ממליצים? לגיימינג כבד כגון BF4 COD GHOST הינה כמה השוואות שמראות שה- GTX770 יותר חזק במיוחד אחרי שהמחיר של שניהם שווה אחרי הורדת המחירים. הינה: http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-280X-vs-GeForce-GTX-770 http://www.hwcompare.com/15840/geforce-gtx-770-vs-radeon-r9-280x/ תודה רבה על העזרה !!!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by palad1n,

היי, לפני כמה ימים רכשתי את הכ.מ הבא: Msi GeForce 6600gt 128gb ddr3 pic-e VGA/dvi/s-video nx6600gt-td128e כן, אני יודע שהוא ישן, חרא, בדיחה ולא משנה מה.. אבל הייתי צריך משהו. עכשיו חפשתי הרבה באינטרנט דרייבר בשבילו ולא מצאתי. אף פעם לא התעסקתי עם זה ממש, אז חשבתי אולי יהיה פה מישהו שיכול לעזור לי למצוא דרייבר בשבילו. השמח לעזרה ממכם חבר'ה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב. הייתי מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך חדש למחשב שלי (מפרט מלא בצד). אני משחק בעיקר ARMA-2 אבל שיהיה טוב גם למשחקים כבדים אחרים. חשבתי על הHD4870 או ה5770. שניהם בערך באותו מחיר. אני לא בטוח אם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד או לא, והאם הספק כוח מספיק. בנוסף יש לי מסך 22 אינץ בעל רזולוציה טבעית של 1680X1050 כאשר אולי אחליפו בעתיד למסך 24 אינץ. אז צריך לקחת כל זאת בחשבון. נב: אם יש עוד פרטים שלא צרפתי אז אנא ציינו זאת לפני. ננב: אני מעדיף לקנות בזיגזג (קרוב לי לבית יחסית ורכשתי אצלהם בעבר). או חנות אמינה אחרת באזור המרכז.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מחפש כרטיס מסך שמיועד לצפייה בסרטים 4K ושלא יהיה יקר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by aeonf,

אני קונה בימים אלו כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין: 1. Palit GeForce FX5600 256mb RAM 2. Gigabyte R96128D 128mb RAM הרדאון הוא 9600 רגיל ולא הפרו. איזה לפי דעתכם עדיף ??? המטרה היא לשחק *עם* פילטרים !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by User_Name,

האם כדאי לקנות כזה כרטיס או לקחת את הגרסה עם AGPx4 בלבד? ההבדל במחיר בערך 30\40 שקל...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by coorva,

קניתי כרטיס 6600GT AGP ואני נמצא בהגדרות של הכרטיס בחלק שנקרא performance & quality settings יש שם קטגוריה שנקראת image settings וניתן לכוון לאחת מהקטגוריות הבאות: performance high performance quality high quality באיזה מארבעתם מומלץ לבחור ומה ההבדל ביניהם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום מנסה להגדיר 3 מסכים שונים באמצעות הrx550 הdvi והhdmi מחוברים ונותנים dual display ללא בעיה, הDP לא מציג כאשר הוא מתחבר, בנוסף, הוא אינו מציג גם כשהוא בודד, בנוסף, בעת ניסוי וטעיה בהגדרות מערכת eyefinity הגדרתי את המסך הנ"ל כראשי וכעת בכל זיהוי של חיבור לdisplay port אני מקבל שלושה מסכים שחורים. ברצוני לקבל extended display ל3 מסכים ושאלתי כזו יש דרך להפעיל את הdisplay port לבדו? ישנה דרך לאפס את הeyefinity ללא הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר? כיצד עם הeyefinity החדש (השונה מגרסת הקרימזון אותה הכרתי) ניתן לייצר כזו סוג של תצוגה? שכן אני הצלחתי רק לייצר תצוגה פנורמית ברזולוציה גבוהה והאופציה הזו נורא מיותרת לי... קצת מידע כללי: …

25. Started by CXC,

שלום. קראתי שעל המעבדים יש מאיצים גרפיים שיכולים לשפר את מספר הפריימים בשנייה במשחקים וכל מיני בנצ'מארקים שונים. רציתי לדעת אם I5 2500 יחד עם לוח אם ga-h61m-s2v-b3 יכולים לתמוך בזה, ואם כן אז מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את זה... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים