עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך G-force 4 ti4200 128MB by ASUS קרתה לי בעיה נוראה !!! כמובן התלהבתי מהרכישה החדשה ורציתי לראות איזה ציון היא תקבל מהתוכנה 3DMark הרצתי את תוכנת הבינצ'מרקיג הכל היה סבבה בשני מבחנים האחרונים הצבע נדפק והתחיל להימרח בלאגנים וזה נשאר ככה !!! ניסיתי הכל שופ דבר לא עוזר משחקים נתקעים !! המצב קשה מישהו יכול להגיד לי מה עושים ?!?! ד"א ישר אחרי הרגשתי שמשהו לא טוב ומהר מאוד כיביתי את המחב ניתקתי את הכרטיס מסל ורחתי אותו טוב טוב ולא היה שום ריח או סימן שנשרף משהו בבקשה תעזרו לי זה מאוד מאוד חשוב כמו שאמרתי עניין של חיים או מוות בתודה מראש lir@n

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. נגיד אני רוצה לירכוש עוד 8800GTX ולהשים אותו במערך SLI, הביצועים הישתפרו בכמה אחוזים? בעיקר ברזולוציות הגבוהות. ואיזה ספק כוח אני יצתרך בישביל להריץ מערך SLI. העם כדי לי לחכות לדור הבא של Nvidia? תודה לעזורים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, היכן ניתן לראות כמה המעבד CPU מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך? כלומר, היכן ניתן לראות את אותה המע' עם מעבד שונה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני כבר הרבה זמן עושה השוואות לכרטיסי מסך פה ושם.. הרבה מכם אומרים שההבדל היחיד הוא 50 מ"ה לליבה, זה ממש לא נכון ההבדלים (הנראים לעין על ה PCB) חיבור מולקס אחד במקום שניים (אנווידיה ממליצה ספק 320 וואט, ו480 וואט לאולטרה) [ מה שכבר הורג פלאש לביוס של אולטרה, כי הביוס של האולטרה בטח צורך מתחים גבוההים יותר שהGT לא יכול לספק] יש לו קירור שלוקח רק סלוט אחד בניגוד לשנים באולטרה (זה מה ששמתי לב, אם יש עוד תקנו אותי ואני אוסיף) מבחינת מהירויות הזכונות שלו במהירות שעון איטית ב100 מ"ה מאשר האולטרה והליבה ב50 מ"ה הזכרונות איטיים יותר (בחלק מהמפיצים הם כן ובחלק הם לא) זה מה שידוע לי עד עכשו, אני בעצמי מתלבט בין השניים האלה או בין ה XT..(פרו הוא לא אפשרות וגם לא 6800 רגיל P…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by AsDoNaTiOn,

חבר'ה אני מתלבט! הם עולים אותו דבר, אז מה עדיף? בבקשה רק מי שיש לו את הכרטיס או שראה אותו והתנסה בו. תודה רבה לעוזרים..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הכרטיס הנ"ל מוצע לדעתי במחיר זול מאוד בפנדה 1699 לא צריך להגיד לי שלא כדאי לקנות אצלם, כי אני בסך הכל מרוצה. כרגע יש לי 9500 פרו של הרקולס ובא לי להקיא ממנו, אי יציבות בלתי נסבלת, והוא גם חלש יחסית.. לא סוחב בDETAILS הכי גבוהים, לא ציפיתי ממנו לכזאת שפלות , מה גם בזמן האחרון הוא עושה בעיות. קיצור, החלטתי לעבור לnVidia בשל היותם יציבים יותר. מה דעתכם, שווה לקחת את הכרטיס הזה ? FX 5800 זיכרון 800 MHZ מהירות ליבה כנ"ל תודה לכולםםםםםםםםםםם :-*

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shibby15,

הוא לא היה אמור להיות מוכרז היום?? ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלומות , ברשותי כרטיס 9800פרו של MSI ואני רוצה להפוך אותו לXT. שמעתי שאפשר לעשות זאת בעזרת משהו שנקרא סופטמוד במקום לצרוב ביוס חדש. מישהו יכול להבהיר את הנושא ו\או לספק יותר פרטים?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shanyh,

יש כאן מישהו שמבין בקומפיילרים ויכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. למה זה קורהת אני זוכר שפעם ראיתי סרטים בכיף, עם אותו מחשב וכרטיס מסך וודו 3 ואז עזבתי את המחשב לכמעט שנתיים (חו"ל) ועכשיו הוא מריץ סרטים בצורה לא חלקה. יש לי AMD 500, על לוח של F5F93 ALI M1442A1 CHEEPSET) זיכרון 256 DDR 64 +DDR כרטי מסך GEFORCE4 MX440 128MB HD WD 40GB 7200 CD X44 מערכת הפעלה WIN XP משהו יכל לעזור? :'(

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ohmega,

בדגש על הפרטים הבאים: PCI-E זכרון- 256MB יציאות- DVI , TV-OUT קירור- צלעות בלבד (גם ככה יש לי רעש של מפעל מהמארז עקב פתרונות איוורור) ושאלה חשובה מאוד - הם כדאי לרכוש כרטיס של חברה עם מוניטין, או שניתן להתפשר על חברות אחרות במידה והצ'יפסט זהה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shibby15,

אני קיבלתי 712 ב VOODOO3 עם 800X600 ו16ביט צבע, זה סביר??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום בעוד כשבועיים אני אקנה כרטיס מסך חדש.... הכרטיס יהיה באפיק AGP וחשבתי על שתי דברים: אופציה ראשונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10413 אופציה שנייה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 את הכרטיס הראשון שציינתי אני יכול לקנות בפחות מ1100 ... אם אני אלך על הGTO אני אצטרך לחסוך עוד קצת כסף.... בכל מקרה רציתי לשאול אתכם: איזה כרטיס יותר טוב ? מה ההבדלים בין הכרטיסים הללו ? האם החברה gil forsa טובה ואמינה ? איזה כרטיס כדאי לקחת ? תודה לכולם...

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אז ככה אני לא ממש גיימר מובהק ... עד היום כרטיסים כמו R9259 , GF4 440MX , GF5200 שירתו אותי ... יש לי כרטיס כרטיס מסך מובנה במחשב . חשבתי לקחת GF7 7100GS לא מחפש ביצועים רק שמשחקים יעלו ... משחקים כמו ליגת האלופות , פיפ"א , משחקי יריות וכו' ... אני צריך כרטיס מסך שיעלה כל משחק כרטיס שלא יגביל אותי . ה 7100 תומך DX9 ? בדקתי את העלות של המאיץ הגרפי : 195 ש"ח לא יקר וזה מתאים לי . 7300GS עולה 370 ש"ח השאלה אם שווה להשקיע את ההפרש

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Le0n,

יש לי X800 PRO POWERCOLOR המפרט שלי מחזיק טוב את הכרטיס וגם יש לי ספק איכותי.. מה שקורה זה שלפעמים באמצע משחק כבד כלשהו לדגומא רומא מלחמה טוטלית, המשחק יוצא בלי שום התראה... לי בכרטי אני רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אני יכול לתקן את זה?? יכול להיות זה קורה בגלל שהתקנתי כמה פעמים דרייברים אחד על השני..

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Alduin,

כזכור אולי לחלק מחברי הפורום לפני הרבה זמן ביקשתי עזרה עם מסך LCD ולבסוף ירדתי מהעניין (בעיות עם ייבוא הVP171-2...), היום הוחלט כבר שהגיע הזמן לרכוש מסך LCD במקום הCRT שיש לי כרגע. מאחר והרבה זמן אני לא ממש מתעמק בנושא (רק בכלליות על המסכים החדשים) אני זקוק לעזרה שלכם לבחור מסך. ההתלבטות שלי כרגע היא בין ה1780Q של LG לVX724 של Viewsonic (אגב עשיתי חיפוש ולא מצאתי השוואה בין השתיים) שלמיטב הבנתי הטובים בשוק כרגע. המסך ישמש למשחקים, סרטים וכו.. חשוב לי שיהיה למסך Pivot וחופש תנועה עם המסך (הגבהה וכו..), אז חשוב לי גם לדעת אם שווה לוותר על זה בשביל הVX724. כמו כן אני גם אשמח לשמוע דעות על ה M1700 של EIZO: http://www.eizo.com/products/lcd/m1700/spec.asp כמובן שאשמח גם לקב…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Lancer,

המסך פשוט מדהים! יש לי כרטיס מסך Msi radeot 9800 pro שתומך בחיבור DVI ומן הסתם חיברתי את הכבל (שבא כמובן עם המסך). כיוונתי אותו לרזולוצייה 1280*1024 והאיכות פשוט לא מהעולם הזה! שלא לדבר על האפשרויות ב MENU של המסך. קיצור לפי מה שהספקתי לראות עד עכשיו המסך מומלץ בהחלט! אגב,את המסך קניתי בKSP סניף חיפה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tigerex,

איזה כרטיס מסך הכי מתאים לגרפיקאי שמשתמש ב- photoshop ו- 3ds max ?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כרגע יש ברשותי RADEON 9800PRO 128MB AGP ואני שוקל להחליף את כרטיס המסך בגלל משחקים שיצאו לאחרונה כגון ספלינטר סל והמערכת שיש לי הוא 1 גיגה רם P4 2.66 הרד דיסק 160 גיגה ורציתי לדעת איזה כרטיס אתם ההיתם ממליצים לי לקנות? הסתכלתי בפורם וראיתי שכתוב ש 256MB 7600GT דיי טוב במחיר של כ1000 ש"ח אבל ראיתי שיש גם X1600PRO 512MB במחיר של 750 ש"ח וכמו כן בחודש הבא אמור לצאת X1950PRO 256MB שהוא עולה כ250 דולר אם איני טועה אז על מה אתם ממליצים? נ.ב מחיר המקסימלי שאני יכול להוציא הינו 1500 ש"ח ותודה מראש לאלה שיעזרו...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by loladc,

שלום לכולם, אני משחק בעיקר League of Legends שלא מצריך דרישות מערכת גבוהות יש לי מחשב i5 750 CPU 2.67 GHZ כרטיס גרפי 6870 1GB GDDR5 לאחרונה ראיתי דיונים שממליצים לקנות כרטיס מסך יד 2 במיוחד שעכשיו יד 2 מלאה בכרטיסים ממש חזקים במחירים זולים עם אחריות האם כדי להשקיע ולשדרג את כרטיס המסך למשהו טוב? או שעדיף לי עוד שנתיים כבר לקנות מחשב חדש כולל הכל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. איזה כרטיס מסך כדי לי עד 1400 שקל המפרט שיש לי עכשיו הוא : מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 Box זכרון: 4 ג'יגה Kingston מהירות 667 לוח אם: ASUS P5K SE כרטיס מסך: 1900XT 512 MB

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by fatNjazzy,

ביחס לקופיגורציה. 3138, זו התוצאה ב 3DMARK05 P4 2.6 HT 478 צ'יפסט 915P 512MB X2 DUAL DDR 400 HD 40GB 7200 ללא OC. כשאני עובד על תכנות תלת מימד, הוא מאד מאד איטי (זה אולי לפורום אחר) אבל בכל זאת. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Farmalot,

שלום אנשים שאלה שאלתית: לא מזמן המהרתי את ה6800 שלי ל 510 (מ 425). מי ששואל איך, התשובה היא קירור מים. עכשיו, קצת עשיתי לו נזק (מי ששואל איך, התשובה היא קירור מים +נזילה) ואני חושב על להחליף. אחרי ריחרוח, הבנתי שהכרטיס הכי הכי הוא 8800. במקרה שמתי לב שהוא רץ על 500, שזה נמוך ממה שאני הגעתי אליו. והשאלה הנשאלת היא עד כמה יש שינוי (אם בכלל) בין ה500 שלו ל 510 שלי (שלי יותר גדול)? אני יודע שזה רק בתיאוריה כי יש לו יותר צינורות עיבוד וכי וזכרונות שלו רצים יותר מהר גם כן, אבל רק בתיאוריה, עד כמה יש הבדל?? יש גם את הקטע, שאם הצלחתי להמהיר מ 425 ל 510 (עוד בלי לנגוע במתח) אז מ 500, השמים הם הגבול (יותר נכון 650 הוא נראה לי הגבול). יש עצה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן חברים, לאחר הרבה בירורים והתיעצויות אני צריך להחליף את הHD4870 שלי בכרטיס מסך חדש. המפרט שלי: CPU: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III‎ ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W מרוב ההמלצות הבנתי שכדאי לי ללכת על GTX560 TI. השאלה שלי היא כזאת. בדקתי בKSP ובאתר שלהם קיימים 2 כרטיסים, אחד של אסוס ואחד של גיג'ה בייט בגירסת OC כאשר הכרטיס שבא עם OC זול יותר, האם כדאי לקחת אותו? או שבכלל כדי לי ללכת על ה570 של Sparkle? בTMS הוא לא עולה הרבה יותר מה560 והשאלה האם אני ירגיש הבדלים בזמן עריכת וידיאו או שזה תוספת של400 שקל לחינם? ולמה הSPARKLE זול בהרבה מהמתחרים? תודה מר…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים