עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם. אני חדש בפורום לכן אבקש את סובלנותכם ועצתכם. ראשית כל המפרט שלי : מעבד AMD PHENOM 2 X6 1055T לוח אם +MSI 970A -G46 AM3 זיכרון 16GB דיסק 1TB WD BLACK ודיסק 2TB WD RED לאחסון מע הפעלה : WIN7 PRO ספק 750W CORSAIR כרטיס מסך נוכחי AMD 5850 אני מעוניין לשחק במשחקי אסטרטגיה ברמת פירוט גבוהה אבל גם להיות מסוגל להריץ משחקי פעולה בצורה גרפית-בצורה חלקה. להדגיש אני לא גיימר אבל אהנה מרמה גרפית גבוהה ותנועה חלקה. העוקץ נעוץ במסך שלי DELL U2711 ברזולוציה 2560X1440 פנל IPS כרגע כרטיס מסך שלי קצת רעש ולאור סקירות של המשחק באינטרנט מול רזולוציית מסך שלי נראה לי קצת חלש ושווה לשדרוג. אני לא מחפש ביצועים טובים ביותר אלה תמורה טובה ביותר לכסף שתעבוד בצורה מייטבית עם החומרה הקי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dino,

חבר שלי קנה מחשב לפני שבוע, והתוצאה שהוא קיבל היא 7900 נקודות, תגידו לי עם זה בסדר למערכת כזו: INTEL PENTIUM 4 2000MHZ ECS (ELITR GROUP), P4S5A2 MOBO 256MB DDR333 SAMSUNG PALIT GEFORCE 4 TI4200 128MB MAXTOR 40GB 7200 ATA133 אלה החלקים שאמורים להשפיע על התוצאה, שאר הדברים לא נראה לי חשובים. הדריורים מעודכנים לגירסה האחרונה (לפחות לפי מה שאני יודע), DENTOR 40.72. וההגדרות שהרצנו בהם את הבדיקה הם: 1024X768, 32BIT, NO FSAA. ותגידו מה זה בכלל FSAA (אני רוצה הסבר קטן, לא שזה יהפוך לנושא של ההודעה). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by DS,

כי לחבר שלי יש GF 7 והוא אמר 7300 וכשראיתי אותו משחק במישחקים כמו: GTA SA,הסנדק,MAFIA,FIFA הם קירטעו לו. ומה שהכי הדהים אותי שבסן אנדרס על גרפיקה HIGH הכל הוא מקרטע רק על LOW זה עובד טוב. לי היה GF 4 440 וזה עבד על LOW. מישהו יכול להסביר את התופעה המוזרה הזו? :s05: ???

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by jackhammer,

לפני כמה שנים שמעתי על פרויקט מצד נוידיה של כרטיסי מסך חיצוניים במחירים שפויים (לא 1000 דולר פלוס איזה כרטיס מסך שתרצה לשים כמו שעולה היום) מישהו יודע מה הולך עם הדבר הזה? איך קראו לפרויקט או למוצר עצמו? יש סיכוי בכלל שזה יעבוד עם יציאות סטנדרטיות כמו USB3 (מבחינת רוחב פס שיספיק למשחקים)?

5. Started by lmlm,

כל המידע על הכרטיס מסך שלך תמצא ב GPU-Z http://www.techpowerup.com/downloads/777/TechPowerUp_GPU-Z_v0.0.2.html

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by AtomiX,

for games

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחפש כרטיס מסך שמיועד לצפייה בסרטים 4K ושלא יהיה יקר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. כרגע יש ברשותי RADEON 9800PRO 128MB AGP ואני שוקל להחליף את כרטיס המסך בגלל משחקים שיצאו לאחרונה כגון ספלינטר סל והמערכת שיש לי הוא 1 גיגה רם P4 2.66 הרד דיסק 160 גיגה ורציתי לדעת איזה כרטיס אתם ההיתם ממליצים לי לקנות? הסתכלתי בפורם וראיתי שכתוב ש 256MB 7600GT דיי טוב במחיר של כ1000 ש"ח אבל ראיתי שיש גם X1600PRO 512MB במחיר של 750 ש"ח וכמו כן בחודש הבא אמור לצאת X1950PRO 256MB שהוא עולה כ250 דולר אם איני טועה אז על מה אתם ממליצים? נ.ב מחיר המקסימלי שאני יכול להוציא הינו 1500 ש"ח ותודה מראש לאלה שיעזרו...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by disturbia,

שלום פורום HW מחפש כרטיס מסך למשחקים ב700 שקל עם אפשרות לחריגה אם שווה (לא יותר מדי) עדיף מאייבורי, KSP או TMS הקרובים לבית המפרט שלי : E8400 3.0MHZ כרטיס מסך : 9800GT ז"ל (אין אחריות) זכרונות : 2GB ספק כוח : 500W ג'נרי לוח אם של אסוס תודה מראש חברים !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ovid,

המחשב שלי לא עובד ואני חושד שזה בגלל כרטיס המסך. המחשב כבר ישן, משנת 2008 בערך, אני מניח שיש חלופה לכרטיס הזה במחיר נמוך .. אני לא משחק אז כבר אין לי צורך בכרטיס שווה כח לכרטיס הזה או חזק ממנו, אבל אולי יש כרטיס שמתקרב לפחות לביצועיו בעד 700 שח ? או שעדין לא הגענו לזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ran-erez,

המחשב שלי: [TABLE=width: 333] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD] ‏ASUS‎ P8P67 REV3.1[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD=align: right]Intel Core i5-2500K 3.3GHz[/TD] [/TR] [/TABLE] זיכרון 4*8GB [TABLE=width: 333] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD=align: right]ATI HD5870 vipor[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק[/TD] [TD=align: right]Corsair TX 750W[/TD] [/TR] [/TABLE] לא משחק הרבה \ מספר פעמים בשנה. מחפש כרטיס שיריץ את המשחקים שקיימים ושיצאו ב 3-4 שנים הקרובות ללא תקיעות, לא חשוב לי אכויות גבוהות, אני נהנה בעיקר מהסיפור של המשחק . תקציב +- 1200 אבל אם כרטיס שיספק אותי יעלה 600 זה יהיה גם טוב. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב למי שמעוניין הכרטיס שלי למכיר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום ולילה טוב תגידו,איך הכרטיס מסך ללפטופ ATI MOBILE HD 5470 עם זכרון 1 גיגה? האם יריץ משחקים סבבה? תודה רבה ליאור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. עדיין לא חשבתי על תקציב כי אני קודם כל רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מקסימום שיריץ לי משחקים ב1680 על 1050 ללא צוואר בקבוק במחשב כמו שלי שזה amd6000x2 athlon 2x1024 g skill ddr2 הלוח אם של אלבטרון ותומך עד ddr3 לכרטיס מסך ספק SEASONIC 400W : SS-400ET אחרי שאני אדע את הכרטיס המקסימום . אני אתחיל לחשוב על התקציב ואני אשנה את הכותרת

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ועדיין לעבוד בCF במשחק על DX11 לי יש 4870 שתומך DX10.1 האם במערך CF עם 5870 יהיה ניתן לשחק בDX 11 ועדיין להפעיל CF או שאאלץ לשחק בDX10.1

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. המסך שלי הוא 22" Full HD LED LCD Monitor 1920X1080 מפרט מחשב : CPU Intel Core i5 2320 @ 3.00GHz 40 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM ‎8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) Motherboard Dell Inc. 0GDG8Y (CPU 1) Graphics E2240 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GT 530 (Unknown) 46 °C Storage 465GB Seagate ST3500413AS ATA Device (SATA) 38 °C 7GB ADATA USB Flash Drive USB Device (USB) Optical Drives TSSTcorp DVD+-RW SH-216AB ATA Device Audio High Definition Audio Device Motherboard(לוח אם לא יודע מה לרשום בדיוק , שלחתי הכל כמעט..) Manufacturer Dell Inc. Model 0GDG8Y (CPU 1) …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. במחשב החדש שלי יש כ"מ 8600GT 256MB של LEADTEK, אבל משום מה המחשב מזהה שלכרטיס מסך יש זכרון של 512MB. למישהו יש מושג למה זה קורה? (לא שאני מתלונן, פשוט מסקרנות)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by NeoTrix,

שלום חברים, יש לי שאלה.. איזה מהכרטיסים יותר טובים? בתכלס אני רואה הבדל עצום במחירים. מצד שני, עם הידע הממוצע פחות או יותר שלי בחומרה, אני רואה שהנתונים שלו יותר גבוהים (אני צודק בכלל?) אז אני רוצה לברר, בתכלס, איזה מהם יותר חזק? אני צריך כרטיס בשביל גיימינג, לא למטרות כמו עריכה וכו'.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Delux,

תגידו יש אפשרות לשפר את היכולת של הכרטיס שלי (RIVA TNT2 32MB) בלי לעשות OC מה צריך דרייברים? נ.ב: אם אני ישים מאוורר על הכרטיס זה יעזור במשהו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by NOLOL,

קראתי מאמר אצלכם על הדבר הנפלא הזה וגם כאן http://www.nvidia.com/object/tessellation.html?cid=maxpc לא הבנתי מה יש בדיוק ל- AMD איך היא מתמודדת עם Tessellation קראתי גם את המאמר המדהים שלכם על 8870 http://hwzone.co.il/hardware/news/139327 ולא הבנתי חוץ מכוח איפה האיכות הטקסטורות ? איפה הפיסיקה של AMD ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tibia,

כרטיס מסך ב 500 למשחקים ובבקשה אל תגידו לי תגדיל את התקציב ... אם זה משנה אז זה למשחק כמו counter strike חשבתי על ה6200 הגיגבייט לא TC !! אבל אמרו שהוא לא מהיר במשחקים אז לא יודע מה לעשות ... מבקש עזרה תודה.. תנסו עד הערב כי היום אני מזמין .. ואם זה אפשרי תתנו לי לינק למוצר באיזו חנות תודהההההההההההההההההה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בכנס עיתונאים שערכה בלאס וגאס הכריזה כעת AMD על השקת ארכיטקטורה גרפית חדשה ואיתה זוג כרטיסי מסך מתקדמים שרוצים לשנות את נוף הגיימינגלכתבה

23. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם. רציתי לשדרג את כרטיס המסך שלי והייתי יחסית סגור על 6600GT. אבל עכשיו שאני מסתכל ב-KSP המחיר של ה-6600GT עלה בעוד 200 שקל וה-6800LE נכנס שוב לשיקול שלי. אז רציתי לדעת, איזה כרטיס יותר טוב מבין השתיים ללא אוברקלוק, איזה כרטיס מביא את התמורה הטובה ביותר למחיר,ובמידה ופתיחת הצינורות מצליחה ב-6800LE, איזה שיפור מתקבל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Armageddon1,

שווה לקנות את המסך הזה ב1600 שקל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים