כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש להם OEM (כולל אותי) גם לי יש OEM ולכל אלה שהתלוננו על בעיות כאלו עד עכשיו יש OEM יכול להיות שכול סדרת הOEM דפוקה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם לפני קנייה של R9 290 למערך Crossfire. את הכרטיסים של sapphire ו- gigabyte ראיתי שניתן להשיג, האם יש בארץ כרטיסים של חברות אחרות? ועל איזה מהם אתם ממליצים? מפרט של המחשב שלי: i5 2500k ספק antec 900w gamer 3 מסכי דל 23" eyefinity הבנתי שהכרטיסים דורשים חיבור של 8 פינים ואחד נוסף של 6 פינים, בספק שלי יש 4 חיבורים של 6 פינים בלבד, ראיתי שקיים מתאם מ- 6 ל- 8 פינים, האם המתאם עובד כמו שצריך? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים הללו? (אני יודע שזה רק מבחינת פיצרים ומולטימדיה) האם שווה לחכות לגירסת myvivo שתגיע לארץ ? ? ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה זה קורהת אני זוכר שפעם ראיתי סרטים בכיף, עם אותו מחשב וכרטיס מסך וודו 3 ואז עזבתי את המחשב לכמעט שנתיים (חו"ל) ועכשיו הוא מריץ סרטים בצורה לא חלקה. יש לי AMD 500, על לוח של F5F93 ALI M1442A1 CHEEPSET) זיכרון 256 DDR 64 +DDR כרטי מסך GEFORCE4 MX440 128MB HD WD 40GB 7200 CD X44 מערכת הפעלה WIN XP משהו יכל לעזור? :'(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, שמי רובי ואני אדריכל ומעצב, שנים שעסקתי בהדמיות ותלת מימד, ובשנים האחרונות עובד בעיקר עם יישומים מבוססי ריל טיים, שעושים שימוש ישיר ב GPU ולאו דווקא ברנדר CPU. אחת מקפיצות הדרך המשמעותיות שהעולם בו אני נמצא חיכה להם, הוא היישום בריל טיים של ריי טרייסינג, ז"א השתקפויות, הצללות עדינות, קאוסטיק ושאר אלמנטי רינדור מאוד אינטנסיביים, שעליהם היה אפשר רק לחלום עד כה, כעת עם סדרת הכרטיסים מבוססי הטיורינג, שניכר שעושים את הצעד לשם, מישהו יכול להרחיב מה מצפה בתחום מבחינת מנועים כמו UNREAL או UNITY ודומיהם שבהם משתמשות התוכנות ריל טיים. אני מדבר על תוכנות כגול LUMION ו TWINMOTION למי שמכיר. אשמח למידע נוסף והכוונה. מתעתד לקנות LAPTOP או DESKTOP בשנה הקרובה, עבור רילטיים…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב של אחי יש geforce 4 ti4200 שקניתי מלפני 4 שנים אולי 3 וחצי ובמחשב נייד שלי יש Intel® Graphics Media Accelerator X3100 יכול להיות שהgeforce יותר חזק כי התקנתי carbon במחשב שלי והוא עובד על הפנים ואצל אחי הוא עובד חלק יכול להיות בגלל שהוא לוקח ראם ובגלל שאני עובד עם ויסטה אז המשחק איטי או שהכרטיס באמת כלכך גרוע שהוא לא יכול להפעיל את הcarbon
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. 1. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3216&catcode=478 2. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3042&catcode=447 כמה שאלות שאני צריך שתעזרו לי : 1. איזה כרטיס מבין השניים יש לו פוטנציאל אוברקלוק טוב יותר ? 2. במהירות שעון דיפולט - איזה מהשניים יתן ביצועים טובים יותר עם פילטרים ורוזולוציה 1280X1024 ? אם יש הצעות אחרות מהדגמים של ATI בלבד אז אשמח לשמוע. אני מעדיף ATI כי אני מקבל מחירים מיוחדים לכרטיסים שלהם. אני יודע שאולי במחיר הזה 6800GT היה עדיף לי אבל אני לא מעוניין בו. שמתי גם לב כאשר חיברתי את המסך שלי לכרטיס RADEON של חבר ראו הרבה יותר טוב מאשר ה-6600GT שלי. אין לי מושג למה אבל חרשתי על ההגדרות שבוע שלם…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! במסגרת הגל הגדול של אנשים שמוכרים את ציוד הכרייה שלהם קניתי כמו כמה חברי הפורום את הכרטיס של Gigabyte R9 290X Windforce במחיר שהיה שווה מאוד יחסית לשימוש של 9 חודשים. עכשיו, בבדיקות שאני עושה לכרטיס, שכוללות בין היתר משחקים כמו BF4 , בנצ'מארקים וstress test ל GPU אני מגיע לטמפרטורות של 85 מעלות כאשר המאווררים של הwindforce מגיעים ל90 אחוז יכולות...זאת בעצם הנקודה שהטמפרטורה מפסיקה לעלות ונשארת יציבה, מיותר לציין שבניתי פרופיל אוורור ידני בתוכנת afterburner. ועכשיו לשאלה, אני יודע שהכרטיסים האלה בקירור הסטוק מגיעים ל95 מעלות, אבל עם קירור חיצוני חשבתי שהטמפרטורות יותר נורמליות ולא 85 מעלות...מה אתם אומרים זה תקין? כמו כן קיבלתי את התוצאות הנ"ל בFire strike ור…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עכשיו מוכר את ה 9600 פרו שלי ב500 שקל... בשביל לקנות 9800 פרו אז האם כדאי? או לחכות ל nv40 ול r420?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי G-FORCE4 TI 4200 128 התקנתי את הדרייבר שהיה בקופסה הכול פועל מהר וטוב חוץ מ GTA3 שאין בו חדות ורואים לפעמים מטושטש ואזה חוזר להיות רגיל ! במטרה לסדר את העניין הורדתי דרייבר DETNTOR 29.42 ל WIN 98 ואז בכלל ראו גרוע ובכול המשחקים הורדתי והתקנתי את שלי [ מה שהיה בקופסה] מה לעשות ? האם זה בגלל WIN 98 ? האם XP PRO תומך יותר טוב בכרטיס המסך שלי ? ??? ??? ??? [המחשב שלי מספיק טוב בשביל להפעיל GTA3 - אינטל פנטים 4 1.7 מגה הרץ 256 זיכרון פנימי !!!]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש,סביר להניח שמקי.אס.פי. עכשיו,אני משחק מידי פעם אבל בהחלט לא באופן קבוע ואני לא צריך gts 450 או משהו מופרז כזה,אני צריך כרטיס מסך טוב,שיריץ משחקים בלי בעיות וככה גם סרטים,אבל שלא יהיה יקר מדי. השאלה היא בעצם,האם HD 5570 מספיק לשימושים שלי? או שרק בשימושים יותר אינטנסיבים בו יופיעו בעיות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי X800 PRO POWERCOLOR המפרט שלי מחזיק טוב את הכרטיס וגם יש לי ספק איכותי.. מה שקורה זה שלפעמים באמצע משחק כבד כלשהו לדגומא רומא מלחמה טוטלית, המשחק יוצא בלי שום התראה... לי בכרטי אני רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אני יכול לתקן את זה?? יכול להיות זה קורה בגלל שהתקנתי כמה פעמים דרייברים אחד על השני..
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובקשר לכרטיס מסך אני משתגע לא יודע איזה לקחת... X1600XT \ X800GTO ? מה יותר עדיף למרות שמה שעולה יקר יותר טוב..אבל המלצה לא תהרוג..ואם יש משו אחר שיותר עדיף תגידו לי זה המפרט 2x Twinmos 512MB DDR400 PC3200 1x ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 כרטיס מסך לאיודע איזה 1x Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 1x Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse OEM 1x AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 1x Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת עם יש עוד חברה שמיצצרת כרטיסי מסך חוץ מ-ATI וNVIDIA?? רציתי לדעת גם עם יש קירור כבר שאפשר לקנות ל6600GT ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי R9 290 בגרסאת רפרנס של Sapphire ויש לי איתו בעיה מאוד מאוד מעצבנת. תחילה הכרטיס מסך היה עושה לי BSOD פתרתי את זה על ידי פרופילי אוורור של הקירור שעשיתי דרך אפטרברנר עכשיו חפרתי לעומק כי רציתי לדעת את הסיבה הטכנית לתקלה הזאתי וגיליתי משהוא פשוט, הכרטיס מסך אחריי מאמץ של כמה שעות נתקע על תדר ליבה מקסימאלי והביצועים שלו הופכים לעל הפנים בגלל זה (אני מדבר בסדר גודל של 110 FPS ב BF4 על אולטרה לפני ו 40 אחריי) אפילו שהוא בIDLE הליבה נשארת על תדר מקסימאלי. והדרך היחידה לסדר את זה היא לכבות את המחשב להדליק מחדש (בגלל זה המחשב עשה BSOD) אשמח אם תענו מהר,שי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1000 ש"ח פלוס מינוס 100 ש"ח תודה :>
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס מסך הנ"ל מ KSP, יש להם MSI ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? ב1370 ו ATI ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? ב1470 היה גם של ספיר, פתאום אין. בקיצור השאלה שלי היא איזה מהם עדיף? מה ההבדלים? הבנתי שזה הבאנדל (שלפי מה שהבנתי זה רק מה שבא עם הכרטיס ולא הביצועים עצמם) האמת ATI נשמע לי יותר טוב אחרי הכל הם פיתחו את הRADEON והם חברה עם שם יותר טוב וזה רק 100 שקל אבל אולי הMSI יותר טוב? מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו מבחינה בריאותית מה יותר בריא מסך crt (מסך קונבנציונלי או מסך "רגיל") או מסך LCD אני מתלבט מה לקנות אנא עזרו לי האם קצב הריענון הנמוך שנמצא במסכי ה LCD "הורס" את העיניים? ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לחיזוק הכרטיס מסך הנוכחי שלי (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3429#ov bebv נקנה לפני שנתיים בערך) עכשיו, מישהו אמר לי שאם אני רוצה לחבר אותם ביחד הם צריכים להיות מאותה חברה, אותו סוג (ATI) ואות דגם בקיצור, משהו כמו RAID.... האם זה נכון או שאני יכול לחבר כרטיס מסך מדגם אחר של ATI? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אם כן יפגע בביצועים, האם זה יהיה משמעותי? בנוסף, אני לא בטוח אם יש לי PCIe 2.0 , אם יש לי PCIe 1.0 זה יפגע בביצועים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הרעיון? נראה למי יש הכי גבוה. שלי זה 14022 לינק אם זה נוגד את חוקי הפורום\WHATEVER, המודר מוזמן למחוק\לנעול כראות עיניו.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HD 5970 מבית sapphire או gigabyte? יש הבדל ביניהם?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אל תצחקו (אני יודע שזה מצחיק) אוף אני עצבני!!!!!!!! אני רוצה להעכביר למחשב את התמונות מהטיול שלי בחו"ל ואני לא סובל את התמיכה בעברית של הווינדוס 2000
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי ושלום לכולם יש לי עמדת מחשב שאני צריך לרכוש בשבילה כרטיס מסך PCI-E החברה שאני עובד דרכה שלחו לי מפרט עם כרטיסי מסך מומלצים וכאן תמונה הבעיה שכול הכרטיסים המומלצים ישנים בטירוף ! הינה מפרט מומלץ לטענתם והפירוט של הכרטיסי מסך Windows XP 32bit, Windows XP 64bit, Windows Vista 32bit, Windows Vista 64bit Pentium 4 / D / Core 2 RAM : Recommended 1 Gbt Advanced 2 Gbt Graphic Cards: Graphic card supports OpenGL Nvidia Quadro fx 540 128MB (PCI-E) Quadro fx 550 128MB (PCI-E) Quadro fx 560 128MB (PCI-E) Quadro fx 570 256MB (PCI-E) Quadro fx 1300 128MB (PCI-E) Quadro fx 1400 128MB (PCI-E) Quadro fx 1500 256MB (PCI-E) Quadro fx 1700 512MB (PCI-E) Quadro fx 3000 256MB (AGP)…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-