כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שצריך חומרה שתומכת השאלה שלי אם צריך איזהשהוא תוכנה מסויימת או שפשוט נגנים שתומכים בתכונה הזאתצ יודעים לנצל אותה לבד מה מי מו בקיצור ? תודה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
hd 4890 , hd 5770 איזה כרטיס הייתם בוחרים שניהם במחיר די זהה. ועד כמה התמיכה בDirectX 10.1/11 חשובה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש כרטיס מסך שיחליף את השימוש בכרטיס המובנה. הכרטיס ישמש לצפייה בfull hd והתחבר למסך 32 אינץ דרך Hdmi . משחקים לא מהווים פרמטר(יש xbox 360). המפרט של המחשב הוא מעבד:intel e5200 לוח אם:p5kpl-cm asus זיכרון פנימי: 2048mb 800mhz יש חשיבות לקירור שקט! ראיתי ה9400gt הבאשמגיע עם קירור פאסיבי ? http://ivory.co.il/product.asp?productid=4209&CatCode=529 אשמח להמלצות ולהתייחסות לדגם הנ"ל. תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס HD 4870 512MB של סאפייר בזמנו שקניתי היה הבדל במחיר בין ה 512 MB ל 1GB וכיום ה 4890 עולה כמעט במחיר שקניתי את ה 4870 שלי בלי קשר סתם לדעת מה ההבדל בגודל זיכרון האם זה משמעותי? או זה לא ממש משמעותי מתי זה יבוא לי לידי ביטוי ההבדל?(יש לי 4 ג'יגה זיכרון בווינדוס XP שמזהה רק 3.25)
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס XP ויש לי כרטיס מסך HD4870 הכרטיס תומך ב דיירקט 10.1 זה אומר שאוטומטית בלי קשר לווינדוס יש לי 10.1? אפילו אם יהיה רשום 9.0c ? ואם אני יתקין ווינדוס 7 יהיה לי דיירקט 11?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה ה DVD שלי שבק חיים והחלטתי שבמקום לקנות אחד חדש אחבר מחשב שולחני לטלויזיה. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור 21 פינים - SCART וחיבורי RCA במחשב שמיועד לחיבור יש כרטיס מסך מובנה ללא חיבורים אפשריים מלבד הרגיל שאליו מחובר מסך המחשב ( מסך רגיל, גם לא LCD) פנטיום 4 מערכת הפעלה Win XP כן אני יודע שכולם כבר עברו לLCD אבל אני מסתפק במה שיש לי כרגע. בכל אופן אני צריך/רוצה לקנות כרטיס מסך וכבל שיתחבר לטלויזיה . חבר אמר לי שבגלל שהדרישות שלי נמוכות כל כרטיס בעל יציאות מתאימות אפילו הפשוט ביותר יעשו עבורי את העבודה , האם הוא צודק ? כשאני אומר דרישות נמוכות ז"א שאני לא משחק משחקים ואני מתכוון להשתמש באופציית חיבור זו רק לשם צפייה בסרטים וסדרות דרך הטלויזה. ראיתי …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון מספר משחקים עם גרפיקה גבוהה, לדוגמה, Grid ו-COD:World At War גורמים לכרטיס מסך שיש לי (ati radeon x1950xt 512mb ddr3) להתחמם יתר על המידה.. סביבות 110 מעלות. בפעילות רגילה הוא נמצא על אזור ה-70. תופעה זו הביאה אותי למסקנה שעליי להחליף כרטיס מסך. לכן, אני שואל ומתייעץ:: א. האם הסקתי את המסקנה הנכונה? ב. האם הוספת גופי קירור תספיק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את מסך המחשב גם לטלביזיה בסלון ולכן אני צריך כרטיס מסך עם שתי יציאות, אחת למסך והשנייה לטלביזיה בHDMI הדרישות מהכרטיס מסך לא גבוהות... אבל שיוכל להריץ את הממשק של WIN7 חלק. עדיף קירור פאסיבי!! אני יכול לשלם עד 500 אבל אם לא הכרחי אז עדיף פחות. יש לי לוח אם GA-P35-DS3 של ג'יגהבייט מה שאומר שיש לי PCI Express x16. לא אכפת לי להוסיף 100 שקל למחיר אם זה אומר שהכרטיס יהיה מחברה טובה ואמינה יותר. תודה! נ.ב. המסך שלי הוא dell 2007FP שהוא 20" ברזולוציה 1600x1200 יחס 4:3 הטלביזיה LCD "32 ברזולוציה 1366x768 יחס 16:9 אני כמובן מעדיף כרטיס שידע להוציא את הרזולוציות הטבעיות של המסכים שלי. נ.נ.ב ראיתי שצריך לוודא שהספק יכול לתמוך בכרטיס... אז הספק שלי הוא Enermax 400W E…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
הוא יעלה כ30$ יותר מהגרסה הרגילה http://www.hardwarecanucks.com/news/video/sapphire-launching-hd-5750-vaporx-video-card/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בימים אלו כרטיס מסך 4850 512MB (לא נכנס אם הוא מתאים למחשב שלי או לא, כבר בדקתי את זה) יש לי מסך 22" רחב 1. מצאתי את הכרטיס במחיר כמעט זהה וההבדל הוא רק שם החברה. אני מתלבט באיזה לבחור, אם יש בכלל הבדל. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=266 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4887 *אני צריך את הכרטיס לאיכות גרפיקה במשחקים 2. אני קונה את הכרטיס בשביל המשחקים החדשים שיצאו בשבועות הקרובים(קוד6 ואססין קריד3), האם יש צ'אנס שהמחיר של הכרטיס בזמן הזה ירד וכדי לחכות את השבועיים האלו? 3. יש לי מאבד 6000 AM2 AMD אמרו לי שהוא יגביל את הכרטס מסך קצת, האם זה קריטי או אין לי מה לדאוג? אשמח לשמוע המלצות אחרונות לפני הקניה תודה לעוזרים …
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פתחתי והברגתי את הכרטיס מסך radeon 1900x כדי לנקות אותו עם פן ולהוציא אבק מיותר ממנו חוץ מזה לא נגעתי בשאר המארז ולא הזזתי שום דבר ממקומו,אחרי שהחזרתי את הכרטיס למקום כמו שהוא היה פתחתי את המחשב והוא פשוט נתקע על המסך הראשון שמראה לי ללחוץ על f2 או f11 כדי לעבור למסך אחר ניסיתי ללחוץ על שני הכפתורים והמחשב לא הגיב פשוט איאפשר לעבור לשום מסך גם לא לבוט,מה אתם מציעים לי לעשות והאם יש אפשרות שהכרטיס מסך נהרס למרות שהמאוורר שלו פועל וגם המסך הראשוני נפתח?..
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס יחד עם מערכת מחשב שלמה (עוד לא קיבלתי אותו). שאלתי אם יש בו יציאת HDMI טבעית ונאמר לי שכן אך זה לא נכון. במסגרת הפרטים על הכרטיס באתר כתוב שאפשר להעביר דרכו גם סאונד (המטרה לחבר לLCD גדול בעל חיבור HDMI ולהרוויח גם את הסאונד). האם אפשר לעשות זאת עם הכרטיס הזה או שהטעו אותי? אם כן, איך. אם לא, אימרו לי בהקדם כדי שאוכל לבטל את ההזמנה.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי lcd full HD חדש של LG (קצב רענון גבוה ו- 100MHz) אני מעוניין לחבר מחשב עo כבל HDMI אל ה LCD על מנת שאוכל לראות סרטים באיכות גבוה ויש לי מספר שאלות בנושא 1. איזה מחשב (מפרט מינמאלי) אני צריך על מנת שאוכל לראות FULL HD כמו שצריך ללא הפרעות בעיות וצבע וכו'. 2. האם מחשב ישן עם AGP ומעבד AMD SAPMRON 2400 יוכלו לעשות את העבודה 3. האם יש חשיבות לאורך כבל HDMI? ואילו אורכים מומלצים על מנת שהתמונה תישאר חלקה? תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אמור לקבל אחד משני הכרטיסים האלה, רק לבחור אחד מבין שניהם. האם יש הבדלים ביניהם, השימושים שלי הם לרוב צפיה בסרטים, תוכן HD, מעט משחקים. למי יש יתרון ב הקרנת HD? אני יודע ש 4650 תומכים גם ב H.264 ו VC1 וה 8600 תומך רק ב H.264 אבל יש את ה CUDA . מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הבעיה שייכת לכאן אך אני אנסה מסך 22 אינץ' כרטיס מסך 4890 XFX XT הבעיה היא פליקרינג מרגיז במשחקים מסויימים כמו GTA IV ו RISEN. ממה זה נובע?? יש לדבר הזה פתרון?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשCuda או PureVideo מופעלים הוידאו מקרטע בחלק מסרטי הBD שאני מפעיל, כשאני מבטל את זה הסרטים רצים חלק. זה לא קורה תמיד אלא רק בסרטים ספציפיים, מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את הבעיה? הכרטיס מסך הוא 9800GT תוצרת Inno3D והדרייברים הכי חדשים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל.. רציתי לדעת מי מבחינת ביצועים טוב יותר?? השימוש העיקרי משחקים וסרטים... מפרט: amd phenom II X3 710 Gigabyte MA-790x-DS4 3 GB RAM 667mhz תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יצא לי להתעניין בדגמי ומחירי כרטיסי מסך למחשבי משחקים. ראיתי שבעוד שרוב החברות מוכרות למשל את כרטיס ATI HD4850 512MB GDDR3 בסביבות המחיר 700 ש"ח (ממוצע - תלוי איזה חברה), חברת Power Color מוכרת את כרטיס זה עם זכרון 512MB GDDR5 ב550 ש"ח בלבד. איך זה ייתכן? האם יש פה קאץ'? רק אני חשדן בגלל זה והאם יש לחשדנות הזו סיבה? אגב, תופעה דומה לזו קוראת גם עם הרבה כרטיסים אחרים. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי בעיה ...לפעמים שאני על המחשב המסך הופך לשחור לאיזה 10 שניות ואז אחרי זה חוזר...וזה קורה בלי סיבה ... רציתי לפרמט את המחשב כי חשבתי שזה יסדר את הבעיה אבל אני לא מצליח לפרמט כי שאני מכניס את דיסק הפירמוט זה עושה מסך שחור ואני לא יכול לפרמט ... לא עולה כלום ... אתם חושבים שזה בעיה בכרטיס מסך ? לקחת אותו לחנות שיראו איפה הבעיה ... כי הבעיה היא או במסך או בכרטיס מסך ואני לא חושב שהבעיה היא במסך אז לקחת את כול המחשב או רק את הכרטיס מסך ? ויש איזה תוכנה שיכולה לבדוק אם כול החלקים של המחשב עובדים כמו שצריך ? שכאילו מבצעת פעולות אז ככה בודקת אם הכול עובד בצורה תקינה .. ? תודה מראש לעונים ..
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום... ברשותי כרטיס מסך מדגם: 8800 gts. הרצתי את המשחק Call of Duty® - World at War(TM כבר שיחקתי בכמה שלבים , אבל באחד מהשלבים בטעינה שלו המשחק פשוט נתקע ,ואחרי זמן מה קופצת הודעה שמדברת על ה compatible Direct3d devices . אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה..
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס מסך, לפני שעברתי לWIN7 הייתי בויסטה כל הדרייברים הכי עדכניים של NVIDIA, והיה לי LINK WIDTH X1, עכשיו שאני מסתכל זה עומד על LINK WIDTH X16, יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי את הדרייברים הבטא החדשים שיצאו לפני יומייםשל NVIDIA?! בגלל שבמשחקים וכאלה הכול עובד בסדר וכמו שעבד בויסטה אולי קצתץ פחות טוב וגם אין לי ארטיפקטים.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם הלוח מגביל איכשהו את הכרטיס הנל? היום ראיתי את זה וזה נראה ממש מוזר. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף מבין הכרטיסים הבאים? יש לציין שהמחיר הוא אותו מחיר ואין לי עניין לחבר אותו לטלוויזיה. אני צריך לקנות בזמן הקרוב ... בתודה מראש לכל העוזרים .. כרטיס מסך תוצרת Sparkle דגם GeForce 9500GT מעבד גרפי GPU NVIDIA GeForce 9500GT מהירות ליבה Engine Clock 550MHz זכרון Video Memory 512MB DDR2 מהירות זכרון Memory Clock 800MHz PCI Express 2.0, 128 bit יציאות Output D-Sub, DVI, HDTV תמיכה Support Microsoft DirectX 10, OpenGL 2.1 קוד דגם Product Code SF-PX95GT512U2-HM כרטיס מסך תוצרת Asus דגם GeForce 9400GT מעבד גרפי GPU NVIDIA GeForce 9400GT מהירות ליבה Engine Clock 550MHz זכרון Video Memory 1024MB DDR2 מהירות זכרון (Memory Clock 800MHz (400MHz DDR2 PCI Express 2.0, 128 b…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום הכרטיס מסך שלי נשרף ואני מעוניין בלקנות כרטיס מסך חדש. מטרה: לשחק משחקים באיכות גבוהה (exp: call of duty 4 באיכות הכי גבוהה או משחקים באותה שנה באיכות גבוהה) ממשק חיבור PCIE (אני לא ממש יודע כמה Bit החיבור 128 או 256...) תקציב: בסביבות 600 שקל אני מצרף את מפרט המחשב שלי: מעבד : intel conroe 1.86g (core2duo לוח אמ: intel iselton ddr2 מהירות 667m זכרון: generic 1G/ddr2 האם המפרט של המחשב שלי בצירוף כרטיס מסך נכון (שאתם תמליצו ) יכול להריץ משחקים באיכות גבוהה. אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 14:38:41 סליחה, שכחתי נתון נוסףאני מעוניין שתהיה יציאה לכרטיס מסך HDMI.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-