כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
נשרף לי הלוח אם ואני צריך להחליף אותו. כשעברתי על אפשרויות להחלפתו של לוח האם, נתקלתי בלוחות שיש בהם מאיץ גרפי (בד"כ GeForce 4 MX) מובנה. יש לי מאיץ גרפי לא צעיר בכלל 3 VOODOO עם 16 MB זיכרון. אין לי כסף לקנות מאיץ גרפי חדש יותר, אבל ההפרש בין לוח אם עם מאיץ גרפי ללוח אם נטול מאיץ הוא לא עד כדי כך גדול, 50-100 שח, הרבה פחות מכרטיס גרפי (גם הכי פשוט שיש). אני לא משחק יותר מידי משחקים, אבל הייתי מעדיף לפעמים שאני כן משחק כרטיס גרפי טוב יותר (מדובר במחשב ישן, אז אין צורך במשהו מפואר מידי). האם כדאי לי לקנות לוח אם עם מאיץ, או שאין מה לטרוח. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפניכם מדריך מלא המכיל את כל הכרטיסים המומלצים לעת כתיבתו. הנתונים מתעדכנים כל חודש, או כל פעם כשהעדכון הוא חיוני ביותר. אתם מקבלים הצעות על סמך מחירים משוערים ומבחני ביצועים אמינים! חלק זה של המדריך עוסק בהמלצה לכרטיסים באפיק PCIE, כרטיסים מומלצים לאפיק AGP -למעטה. הכרטיסים במדריך מסודרים על פי טווחי המחירים המתאימים לשוק הכרטיסים, הם מהווים חלק עיקרי לעיון וחיפוש אחר כרטיס מומלץ במדריך. בסוף כל טווח מחיר יופיע סיכום על הכרטיסים - מה כדאי לקנות אם יש אפשרות להוסיף מעט לתקציב, על מה כדאי להתפשר והערות אחרות. כל כרטיס יקבל ציון בהתאם ליעילותו ובהתאם לכרטיסים אחרים בקטגוריה: - יחס עלות/ביצועים נדיר! כרטיס מומלץ ביותר! - יחס עלות/ביצועים טוב, הכרטיס הטוב ביותר בטווח ה…
-
- 213 תגובות
- 54.9k צפיות
-
-
-
אוקי יש לי בעיה מאוד מוזרה... יש לי GF6800NU של לידטק... בהתחלה הכרטיס התחיל לעשות קולות כל פעם שגללתי למטה (כן הכרטיס עצמו...הקולות באים מהליבה...לא יודע לתאר אותם...מאין כאילו מכות חשמל קטנות) עכשיו שיחקתי HL2 וגם...כל פעם שהכרטיס היה צריך לרנדר משהו הכרטיס החל להשמיע צלילים כן בדקתי מליון פעם אם זה מהכרטיס ומאיפה בכרטיס זה בא וזה בא ממתחת להיטסינק...עכשיו זה לא יכול להיות מאוורר כי העלתי אותו למלא הכוח והוא לא עושה שום קולות הכרטיס מוציא תוצאה הגיונית לחלוטין ב3DMARK ככה שאני לא חושב שיש לו בעיה (אולי יש ואני סתם לא מודע...איך אפשר לבדוק עוד?) בכולופן...מישו מכיר ת'בעיה? מה ניתן לעשות? זה פשוט מציק נורא ואני משתדל לא לגלול אגב...זה קורה רק כשאני גולל למטה למעלה …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב מדיה סנטר לוח אם של ASUS מדגם M4A78-VM. הלוח תומך בcross fire ויש עליו גם כרטיס מסך מובנה. הכרטיס מסך הראשי שיש לי במדיה סנטר הוא HD4850 ורציתי לבצע cross fire בין ה4850 לכרטיס המובנה בלוח אם אבל הבעיה היא שהמחשב לא מזהה בכלל את הכרטיס מסך המובנה ואני לא יודע איך לגרום לו לזהות אותו. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הקירור של הג'יגהבייט שקט ויעיל משל הספייר? בשאר הבחינות הם כמעט זהים.. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אני מקווה שזה הפורום הנכון תעבירו אם לא.. תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה... Radeon HD4850 512MB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus או Geforce 9800GTX+ 512MB 256bit - Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, Sparkle, Club-3D מה יותר שווה לי לקחת?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, אני עוד חודש+ קונה מחשב לגיימינג וכחלק מהמפרט הביאו לי (פה בפורום) את הכרטיס מסך Sparkle Geforce GTX760 2GB Retail. ב tms המחיר הרגיל שלו הוא 1300 ואם קונים אותו עם מחשב חדש הוא יורד ל 1080. למיטב הבנתי הכרטיס הזה הוא גירסה מקבילה ומשתלמת יותר של ה Nvidia GeForce 670GTX. קראתי פה: http://www.gadgety.co.il/79022/amd-%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-r7-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%A0%D7%9E%D7%95%D7%9A-%D7%95-r9-%D7%9C%D7%A9%D7%95/ שהכרטיס החדש של amd - ה R9 280X הוא מתחרה של ה gtx 770, אבל המחיר שלו זהה לכרטיס ה sparkle, למרות שה sparkle הוא כביכול המקבילה הזולה של כרטיס הרבה יותר חלש ועוד במ…
-
- 66 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם נגיד אני עושה SLI עם שני כרטיסים של NVIDIA כמובן מאותו סוג ,האם אני חייב גם שני מסכים או שאני יכול להפעיל אותם גם על מסך אחד,כי ברוב הסירטונים וההסברים שראיתי הראו שני מסכים .
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני עומד לפני החלטה די חשובה מבחינתי, ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך, אבל השאלה העיקרית שלי היא לגבי הכרטיס הבא: http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850.htm למישהו כאן בפורום יש אולי את הכרטיס הזה, ויכול לתת חוות דעת בקשר לטמפרטורה שלו במנוחה ובמאמץ? טכנאים מוסמכים שדיברתי איתם אמרו לי שבמנוחה הכרטיס עומד על-43 מעלות, ובמאמץ (Crysis) הוא לא עובר את ה-65 מעלות, זה נראה לכם נתונים הגיוניים..?! אפילו שמדובר בקירור של AC, קשה לי קצת להאמין :\ חוץ מזה, זה נכון שככל שהכרטיס מקרר יותר, ככה הוא פולט יותר חום לתוך המארז (מתייחס רק לכרטיס 4850)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קנו לי את המחשב הזה עם 1G DDR2 ... אני מתלבט הרבה לגבי קניית כרטיס מסך חזק שיעבוד טוב עם משחקים חדשים.. כמו קוויק 4 וכאלה roller coaster tycoon 3 בלי שהוא יגמגם... השאלה אם המעבד טוב למשחקים כאלה ויותר מיזה לקנות NVIDIA או ATI .. בלוח יש PCI-E... תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מזמין בימים הקרובים את ה6800GT ויש לי התלבטות קשה בין האלסה לאלבטרון.... האלסה עולה בסביבות 150 שקל יותר, אבל זה לא שיקול.... על מה אתם ממליצים??
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אבקש את עזרתכם בנידון מציאת דרייבר לכרטיס מסך מסוג : Video Adapter VIA/S3G Unichrome Pro Integrated תודה !
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
התקנתי מערכת נקייה של חלונות XP, הכל עבד כשורה אח"כ התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של ATI וביצעתי איתחול, המחשב עלה רגיל, הופיע הלוגו של XP ואז במקום להיכנס למערכת ההפעלה המסך הפך לשחור והנורה הירוקה שעל המסך החלה להבהב כאילו הוא לא מוצא את "מקור" האות. הפעלתי את המערכת בSafe Mode, הסרתי את הדרייבר, הפעלתי מחדש והכל עובד כשורה. סתם בשביל לבדוק, התקנתי גם גרסה מאוד ישנה של הדרייבר, ללא ה CCC, אולם ללא הצלחה. בקצרה, עם דרייבר XP לא עולה ובלי הדרייבר עובד טוב. מישהו ניתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום . המפרט שלי נמצא בצד . אני לא כזה גיימר ומשחק בדרך כלל רק בכמה משחקי רשת . שיחקתי עם המחשב הזה הזה בCOD4 בהגדרות נמוכות-בינוניות די חלק אבל COD5 בקושי זחל עליו . אז אני בכלל לא מצפה שהCOD החדש יעבוד על המחשב . יש טעם לשדרג כרטיס מסך ? אם אני ישדר לאיזה כרטיס אז המחשב יצליח להריץ את המשחקים החדשים במדיום ? ואני יוכל לשחק נורמלי בCOD החדש ובBF החדש שאמור לצאת ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו כרגע כסף לקנות מחשב עם 280X אבל הוא מתעקש על 290X או 780TI כי יש לו כרגע מחשב מאוד ישן אז הוא רוצה ביצועים מעולים.. מה לומר לו? לתת לו לחסוך עוד חודש ושהוא יקח 290X? או שה-280X יספק אותו מצוין? איך להסביר?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי את המסך SAMSUNG SyncMaster 793DF ובשבועיים האחרונים יש לי ממנו רעש ארוך של צפצוף לעיתים קרובות, כדי לפתור את הבעיה אני מנענע טיפונת את המסך וזה מסתדר. השאלה היא אם הבעיה פתירה או שלקחת את המסך כמה שיותר מהר לתיקון(יותר נכון החלפה) במקרה שעדיין יש לי עליו אחריות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
איזה כ. מסך יותר כדאי? (משחקים) Leadtec GeForce 4 Ti4600 MSI GeForce FX 5200 מפרט: P4 3.0 Ghz MSI PT8 512 DDR 400 Mhz
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רב, אשמח לעזרתכם במציאת פתרון לפיצול וידאו. לאחרונה רכשתי שמונה טאבלטים מסוג ONYX BOOX MAX 2. עוד פרטים על הטאבלט כאן: https://onyxboox.com/boox_max2. אני מעוניין להציב אותם אחד על יד השני, 2X4, על מנת ליצור מסך אחד גדול. לטאבלטים יש מצב מוניטור משמע אפשר להוציא מהם כבל HDMI ולהקרין וידאו. לטובת פיצול הוידאו בצורה טובה על שמונת המסכים (המטרה שכל אחד יציג 1/8 מהסרטון) רכשתי מפצל וידאו: https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HDMI-4K-S8&lang=heb&cart= הוא לא עבד, הטאבלטים לא הצליחו לקבל ממנו את הוידאו. אותו דבר קרה גם עם המפצל הזה: https://www.aliexpress.com/item/4000345300732.html?src=google אני …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב: p3 800 mhz 256 sdrm וכרגע --- gforce 2mx אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין 2 כרטיסים וזיכרון אז מה עדיף לי::::???? g-force 4 mx 440 + זיכרון 256 sdrm??? או radeon 7500 64mb ddr + זיכרון 256 sdrm??? שניהם עולים בערך אותו מחיר אז מה כדאי לי יותר?????
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכול! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש מכיוון שהכרטיס הנוכחי שלי- NVIDIA GeForce MX 440 64 MB, לא מפעיל כבר את המשחקים החדשים. משחקים שאני רוצה להפעיל לדוגמא: Medieval 2 Total War, The Matrix - Path of Neo, THE NEXT GTA . אך יש לי שתי בעיות: א. התקציב שלי מוגבל עד 400 שקל בשאיפה למצוא משהו כמה שיתר זול (לא להגיע אפילו ל400), ב. הלוח אם שלי תומך רק בAGP x8, ג. אני צריך גם לקנות כרטיס זיכרון אז התקציב מצטמצם עוד יותר. :'( אז מצאתי כמה אופציות, אני יסדר את זה מהיקר לזול, ורציתי לברר אם הכרטיסים הזולים, שבסוף יוכלו גם לעשות את העבודה?: 1. 7600GS- http://www.skypc.co.il/pl_product~LV079~8~0.htm. 2. X1650- http://www.skypc.co.il/pl_product~GV062~8~0.htm. 3. 7300GT- h…
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה וכתוב פה באתר שיצאו דרייברים חדשים אז מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איזה אני צריך להוריד כי אני לא מבין בזה??
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-