עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ilanb0,

מה יהיה ההבדל בביצועי כרטיס ati radeon 9550 256m אם הוא משתמש בסלוט של 4 או 8 (AGP)?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by ep-120,

מה ההבדל בין ALL IN WONDER לרדאון רגיל? יש הבדל משמעותי?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. היי ,אני רואה בזמן שאני משחק עצמים נבנים בהתאם להיכן שאני מסתכל.. וזה קורה לי בכל משחק BC/CRYSIS וכו'. האם יש פתרון לבעיה? תודה. יש לי מעבד Q9550 וכרטיס 6950 .

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  4. Started by qpalzm,

פיצ'ר מצוין לצורבי ביוס סדרתיים שלא רוצים לסכן את הכרטיס: http://guru3d.com/article/Videocards/248/1/

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  5. שלום לכולם, שוב... אני מחפש לחבר שלי כרטיס מסך עם היציאות הנ"ל - לא משנה ישן/חדש רק שלא יעלה מעל ה- 300 ש"ח (גם יד שניה תופס) מחפש את שמות הדגמים... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gman27,

שלום חברים!!! יש לי שאלה נשרף לי כרטיס המסך ולכן אני מחפש כרטיס לAGP ולכן השאלה יש לי AMD 734 לוח אם KV8PROשל ABIT האם כדי לקנות את ה 7600GT או להחליף כבר את הלוח אם (לא רוצה להוציא עכשיו 3000 ש"ח) והאם משהו יודע על חנות שה7600GT אכן נמצא בא בסטוק או שי שמחסור עולמי לזה!!!!! תודה מראש

7. Started by roc,

שלום,עד היום תמיד רציתי 6800 עד שראיתי לאחרונה של6600GT יש מהירות זכרונות וליבה הרבה יותר מהירות משל 6800 אז למה כולם ממליצי םעליו??

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. שלום חברים ותודה מראש לעוזרים.. ברשותי שני כרטיסי מסך מדגם 7970, גרסאות שונות. רציתי לדעת מה תיתן לי צריבת ביוס? האם זה כדאי,האם ישפר במשהו את הביצועים, האם זה לא מסוכן(ידוע לי שיש DUAL ביוס )?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by LLLLiran,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך gfroce 7600GS ועוד 512 DDR ואני רוצה לדעת עם המחשב שלי ינצל את הכרטיס מסך ועם שווה לקנות בשבילו עוד 512 זכרון Amd athlon xp 2800+ Barton Sumsung 512 DDR 400 Epox 8RDA3+ Gigabyte 9600SE

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by klayman,

שלום לכולם וחג שמח ! ברשותי כרטיס של גיגהבייט 5950 GT עם VIVO לפני כמה ימים כרציתי לצפות במחשב בטלויזיה , מה שתמיד מחובר ועובד טוב, התצוגה שראיתי בטלויזיה הייתה משובשת לגמריי, וזאת מבלי ששינתי שום הגדרות ושום דרייברים. מאז אינני יכול לראות את המחשב בטלויזיה, חרף כל הניסיונות להתקין מחדש דרייברים, להחליף כבל וכו'. האם המקרה הוא שהצ'יפ של ה VIVO נדפק ? ומה אפשר לעשות במקרה כזה ?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by nec_000,

sapphire HD7950 Vapor-X - overclocking experience הקדמה: בשבוע שעבר הצטיידתי בכרטיס שבנדון מדגם Sapphire HD7950 Vapor-X שנרכש ביד שניה. הכרטיס היה בן כחודש ימים לערך (יצור מחודש אפריל 2013), הגיע באריזתו המקורית על תכולתה, ללא כל אבק נראה לעין ועודנו מפיק ניחוח קל של פלסטיק חדש. התחושה לפחות, היא של מוצר כמעט חדש ואם זה מה שעוזר לעקל את ההוצאה הכספית אז דיינו. ומה מאז? מאז לימוד, ניסוי, קריאת חומר, הורדת כלים נדרשים והתאמת המערכת שאצלי (שהיתה קודם לכן עם כרטיס ממותג nvidia) כך שתתאים ל- AMD החדש, אם אלו ניקוי יסודי של דרייברים ישנים והתקנת דרייברים עדכניים של AMD מגרסת 13.4 הרשמית והעדכנית ביותר. מי הוא HD7950 Vapor-X: הכרטיס שלפנינו מעט שונה מ- 7950 רגיל, דבר ראשון לומדי…

• 98 תגובות
    • 8.7k צפיות
  12. Started by hichcock,

היה לי כרטיס מדגם radeon 9800xt hercules מעוניין לקנות משהו... לוח אם - asus p4p800 deluxe מעבד - intel 2400c תקציב - 1000 שקל. תודה.

13. Started by jakijaki,

מה עושים כדי לעבוד ברזולוציה המקסימלית של המסך בלי לקבל שוליים שחורים במסך

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by 3liran,

שלום, אני עוסק בעריכת וידאו, בעיקר עם תוכנת Premier. רציתי לדעת אם יש כרטיסי מסך ומומלצים לעבודה בתוכנה הנ"ל ולעריכת וידאו בכלל. תודה!

15. Started by yanivd28,

מחשב לנובו מסך 13 אינצ' ווינדוס 10 כרטיס מסך intel hd graphics 520 ברירת מחדל של הרזולוציה 1360x768 כשאני מחבר למסך גדול ב hdmi מגדיר רזולוציה ל 1920x1080 , במסך הגדול הרזולוציה נשארת 1360 , התצוגה גדולה וצריך לגלול עם העכבר בצדדים. מישהו יודע מה הסיבה? ואיך אפשר לסדר ? תודה

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  16. אם אני קונה את הכרטיס ATI X800PE מארה"ב אז יש לי אחריות בארץ הכוונה אם אני מקבל 3 שנים אחריות אז אני יכול לממש אותה בארץ לדוגמה ללכת לחנות בארץ שמזמינה מ- ATI כרטיסים אז אני יכול ללכת אליה והיא תשלח את הכרטיס שלי ליצרן???????????????????????? עזרה בבקשה אני מתחנן כי צריך לקנות אותו שבוע הבא

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by DuDsAn,

אהלן... רכשתי היום עוד HD 6780 ואני רוצה להפעיל את הקרוספייר... חיברתי את שני הכרטיסים ואת הגשר... מה הלאה?

• 40 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=1775 אני מחפש ביקורת בונה מאתר עולמי\ישראלי על המוצר הזה בדיוק. תודה ;D

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  19. אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר מסך HD רגיל וטלוויזיית HD במקביל. הבנתי שהיום אפשר בכל מחשב פשוט לקנות מתאם DP-HDMI כי בכל הכרטיסים החדשים יש גם DP וגם HDMI, וכך הבעיה נפתרת. אשמח אם המומחים כאן יוכלו לאשר או להציע פתרון חלופי... רק אדגיש שהכוונה היא למצבים בהם אני רוצה לראות סרט על הטלוויזיה בלי לנתק כל פעם את המוניטור הרגיל. זו לא טלוויזיה עם זמן תגובה שמתאים למשחק... תודה!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  20. יש לי על המחשב כרגע GTX 650, אני מחליף אותו ב - GTX 760 GV-N760OC-GD2 שאני אקנה בקרוב. בכמה מומלץ למכור GTX 650 יד שנייה במצב חדש עובד 100% כמו שצריך? ובכמה מומלץ למכור Radeon HD 5670 יד שנייה במצב חדש עובד 1005 כמו שצריך? תודה

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  21. שמתי לב לכמה מבצעים, בהם 5870 זול ביותר מ 600 שקל מ 6950 הבנתי שהכרטיסים מציגים ביצועים כמעט זהים, אם 6950 לא נפתח ל 6970 . באמת שווה לזרוק עוד 600 שקל על 6950 ? המחשב אמור להריץ את המשחקים הכי כבדים על רזולצייה והגדרות מקסימליות (24 אינצ)

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by lior505,

שלום לפני חודש קניתי מחשב חדש: amd 1075t 6x 3.0ghz 4gb ram gigabyte 890gpa-ud3h amd windwos 7 ultimate ושתי כרטיסי מסך radeon 6850hd shappire עשיתי תenbale crossfire C נכנסתי למשחק FALLOUT 3 NEW VEGAS שמתיח תהגדרות האלה 16:9 1280x720 AA 4 AF OFF screen effect HDR יש מקומות שיש לי ככה FPS ויש מקומות ככה קיצר הלכתי על מקום שיש לי בו הכי קצת עומד על 40 FPS (נמוך) הוצאתי כרטיס מסך אחד הדלקתי תמחשב עדיין היה לי 40 FPS החזרתי תכרטיס השניי הכל מחבור טוב כמו שצריךך עשיתי ENABE CROSSFIREX נכנסתי למשחק עדיין 40 FPS כמו שהיה בלי הכרטיס למה?! מישהו יכול לעזור?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Danniel,

שלום לכולם יש לי מחשב לנובו V520 מעבד i5-7400 זיכרון 2100 של TEAM 8GB וכן נראה לי שמגיע עם המחשב ספק כוח של FSP 180W שזה די עלוב אני לא גיימר רציני איזה כרטיס מסך עדיף אם יש את מגבלת הספק כוח משחקים ישנים

24. כידוע, המשחק דורש כרטיס מסך עם 512MB בכדי לשחק בהגדרה הזאת.. שאלתי היא, האם במחשב המפותח ע"י Alienware, האמור להציג שני כרטיסי GF6800 עם 256MB כ"א, המשחק יעבוד בהגדרות אולטרה..

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  25. האם זה הגיוני שברזולוציה של 1280*1024 המחשב לא מצליחל להריץ קארבון? כשזה עם אני אליאזינג אז זה בסביבות ב20 FPS ומורגש שהתמונה מתדעכנת לאט בלי אנטיאליאזינג זה בסביבות של FPS אבל מדי פעם יש צניחות של הFPS וזה די מורגש, המפרט שלי זה מה שבצד, (לעצלנים E6300 2GB DDR2667 X1950XTX)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.