כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך מעפן, אני רוצה לבדוק את הביצועים שלו ואז להשוות אותם לביצועים של הכרטיס מסך שקניתי כבר ושאני הולך להרכיב אותו על המחשב החדש בעוד שבוע או פחות. בכל זאת אני רוצה לדעת איך הביצועים של הכרטיס הישן, זה שיש לי איתן עכשיו במחשב. אני אבדוק את הביצועים שלו במשחק call of duty מישהו יודע איך אני עושה את זה? אם יש תוכנה אז תביאו לי קישור אליה גם בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חודש הבא אני מתכנן לרכוש כ.מסך חדש. התקציב שלי מאוד מוגבל, באזור ה 600 שקל. אני גיימר קזואל ואין לי צורך בכ.מסך חזק בכל מקרה, כרגע אני על Intel2500 וזה מספיק לי לרוב המשחקים, ולא לא מדובר במשחקי פייסבוק... אני משחק ב DOTA2, ב CS:GO, DW:U ו - KERBAL SPACE PROGRAM. כולם עובדים על 50+ FPS, כאשר CS:GO הוא היחידי שאני משחק על ההגדרות המינימליות. כמו גם שאני נעלץ לשחק ב WINDOWED MODE כי מסך מלא מעמיס יותר מידי על הצ'יפ הגראפי. בבקשה רק מחנויות עם סניפים באזור חדרה (אייבורי, KSP וכו) ראיתי באייבורי את ה Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 1GB GDDR5 ב 560 שקל ו Sapphire AMD Radeon R7 250X Vapor 1GB GDDR5 ב 590 שקל מה אתם אומרים? עריכה, מצאתי גם את Sapphire HD 7790 1GB GDDR5 ב 590…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
סרטון חדש בערוץ ה-YouTube הרשמי של יצרנית השבבים חושף את אחד מדגמי השוק הגבוה הנייחים של החברה בדור ה-Alchemist - עם יתרון קל על פני דגם הביניים הנפוץ של NVIDIAלכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה.. איזה מהכרטיסים יותר טובים? בתכלס אני רואה הבדל עצום במחירים. מצד שני, עם הידע הממוצע פחות או יותר שלי בחומרה, אני רואה שהנתונים שלו יותר גבוהים (אני צודק בכלל?) אז אני רוצה לברר, בתכלס, איזה מהם יותר חזק? אני צריך כרטיס בשביל גיימינג, לא למטרות כמו עריכה וכו'.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה שנים שמעתי על פרויקט מצד נוידיה של כרטיסי מסך חיצוניים במחירים שפויים (לא 1000 דולר פלוס איזה כרטיס מסך שתרצה לשים כמו שעולה היום) מישהו יודע מה הולך עם הדבר הזה? איך קראו לפרויקט או למוצר עצמו? יש סיכוי בכלל שזה יעבוד עם יציאות סטנדרטיות כמו USB3 (מבחינת רוחב פס שיספיק למשחקים)?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה... הרבה אנשים כל הזמן שואלים מה עדיף והגעתי למסקנה שגם אם לוקחים 16 או 12 העין לא רואה בזה שום שינוי... לא ככה ? אז הנה: 12MS = 83~ FPS 16MS = 63~FPS לפי מחקרים הוכיחו שהעיין האנושית לא רואה יותר מ 30~ FPS ! מה אתם אומרים האם זה שווה את כל הקשקשת של 12MS, 16MS 22MS ? ? ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אתייחס לתמונות של דום3 ששוחררו אתמול. אם יש לי וודוו3(שלא יריץ את המשחק 100%) אז איך אני יכול לראות את התמונות באיכות של הג'יפורס4\RADEON9700? האם זה בגלל הפורמט של התמונה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול לכנות כבל D-SUB To 5 BNC ? עריכת המודר: כותרת.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, אז יש לי את הכרטיס הנ"ל, ובזמן האחרון (עד כמה שאני זוכר נכון), כנראה מהדרייבר האחרון שהורדתי, במהלך משחקים כמו Oblivion, Rainbow Six Vegas, יש קריסה. לאחר הקריסה, זה נותן לי הודעה של "Send", "Dont Send", של ATI (לכן באתי לפורום הזה)... בעיה מוכרת עם הדרייבר האחרון? יש פתרון? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצות לכרטיס מסך לדברים קטנים. כמו THE SIMS וכו' כול מיני משחקונים קטנים. לעבודות WORD, POWER, לא משהו "כבד" תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב מאיבורי עם כרטיס מסך SAPHIRE Radeon HD 4870 עכשיו כמו שהבנתי הכרטיס עצמומהמותג SAPHIRE צריך ליהיות בצבע אדום....אצלי הוא בירוק.. יש סיכוי שזה זיוף מה שיש לי? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ ואני נורא מתלבט בין 2 מסכים 1. סמסונג 959NF 2.IIYAMA PRO VISION 454 ההבדל הניכר לעין בין שניהם הוא החיר תוספת של כ 800 שקל למחיר הסמסונג אני יודע שמסך מחליפים רק אחת לכמה שנים טובות אבל אני עדיין לא יודע אם שווה להשקיע את ה 800 שקל האלה ולקנות את ה IIYAMA אז בבקשה תעזרו לי להחליט
-
יש לי את הכרטיס החלש הבא: nVidia Riva TNT 2 32 MB ואני מעוניין לקנות חדש. לפני שאני אקנה כרטיס חדש, הורדתי מהאתר תוכנה לשינוי הביוס של הכרטיס, ואני לא ממש יודע איך להשתמש בה. שמעתי שמסוכן להשתמש בתוכנות כאלה אבל אני בכל זאת רוצה משום שגם ככה אני קונה כרטיס חדש אז לפחות לנסות לשפר את הכרטיס הנוכחי. התוכנה שהורדתי היא nVidia Bios Editor . אם מישהו יודע איך להשתמש בתוכנה שיפנה אליי איי סי מספר 152344811 או באי מייל הזה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש תוכנה נוחה ופשוטה לניהול מסכים ? מלבד המובנה של וינדוס או של דרייבר כרטיס מסך העניין שיש לי 2 כרטיסי מסך : hd 4870 למשחקים hd 6450 לסרטי תלת מימד אני כבר מאוייש מהשליטה, האם יש אופצייה מהירה פשוט להחליף כרטיס מסך מבלי לעשות לאחד disable ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. פירטמתי את המחשב והתקנתי את הדרייבר הכי עדכני, עכשיו הקונטרול פאנל של NVIDIA בשפה שלא מובנת לי, עכשיו לפני הפירמוט הוא היה לי בעברית ואני לא זוכר איך עשיתי את זה. אשמח לעזרה איך לשנות את השפה לעברית בממשק. כי אני משתמש בו הרבה וקשה שלא מבינים. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס מסך ב 500 למשחקים ובבקשה אל תגידו לי תגדיל את התקציב ... אם זה משנה אז זה למשחק כמו counter strike חשבתי על ה6200 הגיגבייט לא TC !! אבל אמרו שהוא לא מהיר במשחקים אז לא יודע מה לעשות ... מבקש עזרה תודה.. תנסו עד הערב כי היום אני מזמין .. ואם זה אפשרי תתנו לי לינק למוצר באיזו חנות תודהההההההההההההההההה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם יש כאטיס מסך לגיימינג ל rdram3 עד 1000-1300 שקל? צריך תשובה דחוף
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היצירה החדשה של PowerColor מרשימה גם בביצועים וגם בעיצוב - רק חבל שהמחיר הרשמי הוא פרוע לחלוטין לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. 3 הטראדים הקודמים שלי זכו ל- 0 תשובות (לא במדור הזה אבל עדיין.. :s05:) נקווה שעכשיו ילך טוב יותר.. המפרט שלי: Intel Pentium Dual-Core E5200, Schyte Shuriken cooling GIGABYTE GA-73PVM-S2H G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB LG GSA H42N X18 PATA DVD Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit Enermax modu 425 watt CASE: ANTEC SOLO LCD MONITOR: DELL 2209WAF מערכת הפעלה win_7_HP_64bit מעוניין להוסיף כרטיס מסך שיתמוך בצורה טובה יחסית בקידוד וידיאו ביתי. אני לא מבין בזה כל כך, אבל , כאמור, יש לי כבר כרטיס טלויזיה עם כניסות AV ו- SVIDEO להמרה של וידיאו אנלוגי. מה שאני צריך זה גם לערוך את הסרטים הביתיים ביעילות גב…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן, אני יודע ששתי החנויות על הפנים , שירות, אחריות וכו... אבל בואו נקרא לזה "הרע במיעוטו". בKSP הכרטיס עולה 995 באייבורי 1000. ??What it's goona be תודה אורי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי היתלבטות בין r9800PE של powercolor http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=1&cat3=293 לבין gf5900xt של innovision שבטח אתם מכירים... (שתיהם 128MB) דרך אגב לא ידעתי שיש PE חשבתי שיש רק את אלה: 9800se 9800np 9800pro 9800xt ו PE עוד לא שמעתי איפה עומד ה 9800PE ברשימה הזאת? ומה עדיף כמו שרשמתי בהתחלה תודה רבה לכולכם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחר הרבה בירורים והתיעצויות אני צריך להחליף את הHD4870 שלי בכרטיס מסך חדש. המפרט שלי: CPU: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W מרוב ההמלצות הבנתי שכדאי לי ללכת על GTX560 TI. השאלה שלי היא כזאת. בדקתי בKSP ובאתר שלהם קיימים 2 כרטיסים, אחד של אסוס ואחד של גיג'ה בייט בגירסת OC כאשר הכרטיס שבא עם OC זול יותר, האם כדאי לקחת אותו? או שבכלל כדי לי ללכת על ה570 של Sparkle? בTMS הוא לא עולה הרבה יותר מה560 והשאלה האם אני ירגיש הבדלים בזמן עריכת וידיאו או שזה תוספת של400 שקל לחינם? ולמה הSPARKLE זול בהרבה מהמתחרים? תודה מר…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי :-) אני מעוניינת לקנות מחשב לגיימינג ואני צריכה לבחור כרטיס מסך. החלטתי כבר שזה יהיה ה-9800gt של zotac אבל יש לו שני דגמים eco ו-synergy. הנושא הזה דיי בלבל אותי. המוכר בחנות אמר ש-synergy עדיף כי הוא לוקח חשמל ישר מספק הכוח, בניגוד לeco שלוקח אותו מלוח האם ולדעתו זה פחות טוב כי זה מעמיס על לוח האם. מצד שני, בעיון באינטרנט הeco הוא חדש יותר ואמור להיות טוב יותר דווקא כי הוא צורך פחות חשמל (למרות שחלק מהביצועים נראים שונה, אבל ב-zotac אומרים שהביצועים נשארו זהים פחות או יותר). ההבדל במחיר לא משמעותי (20 ש"ח), אז אשמח לדעת מה לדעתכם טוב יותר לגיימינג (אני משחקת wow, heroes of newreth, sims 3 וכ'ו). תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשו הורדתי את הדריבר הנ''ל מהאתר של ניבדיה ושאני לוחץ על התקנה המחשב אומר בוצעה פעולה לא חוקית או משהו בסגנון אני משתמש בוינדוס 98 SE וכן הורדתי את הדריברים ל98 אז מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-