כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות כמה סרטי וידאו אני לא צריך משהו ברמה אבל אני מצלם בדרך כלל כל סרט משהו כמו שעה שעתיים רציתי שתמליצו לי על מסרטה טובה התקציב הוא עד 450-400 שח גג! ועוד דבר אני לא מתכוון לקנות שום כרטיס DV אז חשבתי אולי יש מצלמה שמתחברת ליציאת הUSB?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע מחפש כרטיס שישלב גיימינג ויכולות רינדור לעיצוב ו-level design. הבעיה היא, שתוכנות מסויימות תומכות יותר בחברה אחת מהשנייה, לרוב, התמיכה היא בנבידיה. התוכנות בהן אני משתמש ואשתמש בעתיד הן: Unity3d, 3dsMax, Cinema4D, Blender, After Effects. ה-Maxwell "ידועים" בתור טובים לגיימינג, והרבה פחות לרינדור. יצא לי לראות הרבה את ה-GTX580,670/660 כשמדובר בשילוב של רינדור עם גיימינג, מישהו יודע עוד משהו על זה? תודה רבה (ד"א התקציב לכרטיס הוא 2K max).
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Mustek GSMART MINI 8MB ב400 שקל ואני פשוט לא מצליח להבין מה החסרונות של המידות שלו (והמחיר)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני קונה מחשב למטרת משחקים רצוי גרפיקה גבוהה ורציתי לחסוך קצת בכרטיס מסך וללכת על משהוא יותר חלש , השאלה שלי זה מה ההפרש בביצועים בין שני הכרטיסים הללו ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 6800GT וברגע שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לצפצף. הצפצוף הוא צפצוף אחד מתמשך ואינו נגמר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מי יותר טוב כי אני רוצה לדעת שלמי יש כרטיסי מסך טובים יותר כאשר בעתיד אני אקנה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
PCI EX אמור להיות יותר קטן בהרבה מPCI רגיל אז איך זה שבלוח שלי 945-S3 אותו אורך?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל, מתוצרת Plait, בחנות skypc. הבעיה שהמחיר "טוב מדי". עד כדי כך טוב שאני חושד שמדובר באיזשהו חתול בשק..לא ברור לי איך כרטיס כזה יכול להיות כל כך זול, למרות שאני יודע שמדובר בחברה יותר זולה מהשאר. למישהו יש נסיון עם הכרטיס הזה או החנות הזאת? מה אתם ממליצים לי? העניין הוא שאני מאד מוגבל בגלל שיש לי AGP. קישור לכרטיס: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב: HD4850 E8400 4GIG RAM MUSHKIN 460W רזולוציית מסך 1680X1050 אני מעוניין לשדרג כ.מסך מבלי להחליף ספק אני מעוניין במקס' גיימינג מינימום מחיר
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה זמן הוא יכול להשאר דולק בidle בלי שיגרם לו נזק? והאם LCD אפשר להשאיר דולק כל היום בidle או שכמו CRT אסור?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המשחק GTA3 יש לי כרטיס Voodoo3 והמשחק לא נראה כל כך טוב... האם יש איזשהי דרך לשפר את האיכות...אולי עדכון הכרטיס ואם צריך לעדכן אותו אז איך?
-
אם יש - אז מתי הוא מתוכנן לצאת? הוא יהיה יותר טוב מסדרת geforce 4Ti ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלם קוראים לי ליהי ואני צריכה יעוץ לגבי כרטיס מסך asus rog strix radeon rx 5700 oc gaming 8GB GDDR6hdmi 3xDP אני רוצה לדעת אם זה טוב מספיק בשביל להריץ משחקים כבדים כמו COD או GTA
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי g-force 2 mx 32mb וכשאני משחק בסוגי משחק למניהם ,בדר"כ יש מן קרטוע כזה , כאילו המשחק נתקע ל0.3 שנייה ואז ממשיך כרגיל. כאילו קופץ כזה! מה יכולה להיות הבעיה? האם זה בגלל שהכרטיס לא טוב מספיק למשחקים החדשים כיום? או האם זה בגלל שהוא מחובר לי ב- AGP X2 (אין לי x4) ? והאם בכרטיס ה- ATI RADEON 8500 LE 128mb שאני מזמין בשבוע הבא, הבעיה הזו תימשך? ??????
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1811 נקודות 3DMARK03 עם ג'יפה 5200 128\64 ביט אחרי OC נחמד ! מפרט מחשב : מעבד פנטיום 4 2000 לוח אם : P4P800SE 865PE דואל זיכרונות : 2X256\400 SAMSUNG הארדיסק : WD 80 GB 8 MB כרטיס מסך : ג'יפה 5200 128\64 ביט סטנדרט - ליבה 250 , זכרונות 360 כמובן התוצאה 1811 אחרי אוורקלוק הגעתי ל- 300 ליבה ו .. 500 זיכרון המחשב מקורר היטב מעבד לפחות 22 +/- מעלות לוח אם גם כן 24 +/- והארדיסק 31 מעלות +/- רציתי רק לקבל חוות דעת מה אתם אומרים ..תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, הזמנתי את ה RADEON 9700 אך כנראה הוא אזל. ישנם את הכרטיסים הבאים: ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card - NIS 1,199.98 ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card - NIS 1,199.87 המחירים זהים. איזה כרטיס יותר טוב? (אם זה צריך להיות קשור למארז, הוא מופיע בצד מתחת לשם שלי).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום אני לא מצליח יותר להכנס להגדרות תצוגה המתקדמות של הכרטיס - למישהו כאן יש כרטיס כמו שלי ואולי מכיר את זה? בקובץ המצורף יש את הודעת השגיאה. קצת נתונים על המחשב שלי: CPU: AMD Athlon 64 processor 3000+ 1800Mhz Motherboard: Gigabyte GA-K8NF-9 Memory: 1024 MB BIOS: Award F3 Graphic Card: ASUS ATI X1600 512 MB Windows XP SP2 למישהו יש מושג מדוע אין לי גישה להגדרות? לא ברור איך זה נחסם. הגדרת פרופיל המשתמש שלי בווינדווס זה "מנהל מערכת" כך שלא אמורה להיות לי איזושהי חסימת גישה לביצוע כל פעולה במחשב. ההודעה מופיעה מייד עם הפעלת המחשב או בכל פעם שאני מנסה לפתוח את ההגדרות של הכרטיס. למישהו יש מושג בבקשה? אפילו שהסרתי את הדרייברים לגמרי ולאחר מכן התקנתי שוב, גם לאחר ההתקנה שוב …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש (דואל2קור, 1 ג'יגה זיכרון). השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים ואלי קצת משחקים. השאלה שלי היא האם כרטיס מסך זול בתקציב של 200 שקל כדוגמת: FX5500 128MB 6200LE 512MB Max 7100GS 128MB (Max 512MB יכול להספיק לי לשימושים אלו וגם אולי למשחקים באופן כללי (ברור שלא להכי חדשים ואיכותיים) - אם בכל "יקרוץ" לי לשחק? ואיזה מהם עדיף? (כי אני לא חושב שיש לי צורך להוציא למשל כ-450 שקל על ה-7300GT Sonic, אם אני לא ממש יינצל אותו)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, כרטיס מסך און-בורד שבק חיים. אני מחפש כרטיס חיצוני להחליף אותו. השימושים כיום הם פשוטים (אינטרנט, מסמכים) אבל בעתיד תהיה קצת עבודה עם פוטושופ ותוכנות Adobe אחרות (לא עריכת וידיאו, רק עריכה גרפית בסיסית-בינונית). תקציב לענין - לא רוצה לעבור את ה-400 ש"ח, אם יש משהו איכותי בפחות מזה, כמובן שעדיף. ספק הכוח של המחשב הוא SeaSonic 400W , כך שהוא לא בעיה. לוח אם של GB, עם חריץ PCI-E 16. מסך "19, לא מתכוון לשדרג בקרוב. אני נמצא בחולון, כך שחנות בסביבה עדיפה. חשבתי על Sapphire 6670 DDR3 ב-385 ש"ח ב-TMS . אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
WIN 7 64BIT E6750 2G RAM כרטיס נוכחי - 8800 GTS (הראשון לא ה512MB). אני משחק ברזולוציה 1920 על 1080 (על טלוויזיה 32 אינץ') חשבתי לקנות את ה Radeon HD 5850. הוא בדיוק ממצה את התקציב (בסביבות 1300) ובגלל שאומרים שהוא "טוב לOC" אני מעריך שואכל להסתפק בו בכמה שנים הקרובות. אבל, שמעתי שהסדרה החדה של RADEON תגיע בנובמבר, האם שווה לחכות? כי גם קראתי שההבדלים לא אמורים להיות גדולים מידי, ואני כבר רוצה לשדרג כמה שיותר מהר כדי לשחק בRISEN חלק (בלי צל עובד סבבה, ברגע שיש צל אפילו LOW המשחק כבר לא מספיק חלק). וגם אולי תיהיה ירידת מחירים חודש(יים) לפני או משו? ומה המחירים המוערכים לסידרה החדשה, אולי באמת יהיה כרטיס עדיף? בבקשה עזרה :>
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3083 20 אינץ'LCD בכזה מחיר!!!!! חשבתי לקנות לי לחדר אחד... אבל האם יש איזה דרך לחבר אותו במקום הטלוויזיה בחדר??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב -ולחנות לא היה את הכרטיס מסך שאני רציתי (SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL) אז הציעו לי את הכרטיס הזה : MSI NX 8800 GTS t2d320e OC PCIe לא מצאתי ביקורות באינטרנט או חנויות ברשת(בישראל) שמוכרות אותו(ולכן אין לי השוואת מחיר) אני אשמח לדעת איך הוא בהשוואה לספרקל אייס שאני רציתי,מחיר מומלץ והאם בטוח כדאי MSI? (יש לי ניסיון עבר גרוע עם לוחות אם שלהם) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש באג שגורם משום מה ל-HD5850 אחרי זמן מסויים לעבוד על 99% ניצול GPU. למשל אם אני מפעיל את המשחק אז המחשב נתקע... איך מסדרים דבר כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפתחת השבבים האמריקאית מכריזה על אירוע חי בסימן GeForce - וברשת כבר מתחילים להתלבט האם זו הבמה להשקה עבור ה-GeForce RTX 3080 Ti, עבור ה-GeForce RTX 3060 או שאולי בעצם עבור דגמי מובייל ראשוניםלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כדי לקחת? מטרת משחקים משחקים אינטרנט ומשחקים וגרפיקה גם ..PHOTOSHOP...בעתיד אני משתגע יוווו מה רובכם ממליצים? XT PRO 128MB 256MB איזה סוג ומה המחיר שלו ומאיזה אתר לקחתם יווווווו :'(
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-