כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני בעליו החוקיים של IBM ThinkPad R50e ואני מעוניין לחבר עוד מסך דרך יציאת הRGB. האם קיימת דרך להרחיב את שולחן העבודה שלי לשני מסכים, שכן בד"כ חיבור הRGB משמש לחיבור למקרן למצגות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכי כדאי לקנות משלושת הכרטיסים האלה, מבחינת קירור וביצועים איזה נחשב הכי טוב? ויש לי עוד שאלה איך הכרטיס מסך RADEON X700? תודה מראש, טל.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נראה שכרטיס הזה סתם חרא אני יקנה עוד שנה כרטיס חדש אמרו שאפשר לעשות לאוברקולינג למישהו יש מושג על השג של הכרטיס הזה.משיהו יכול לשלוח מבחני ביצועים שלו
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://img368.imageshack.us/my.php?image=34865660ou4.jpg מה יותר טוב מה שרשום פה או הרדאון 4850? כי אמרו לי שהם בערך באותה רמה שזה טוב
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד e8400 בלי OC אני רוצה לקנות כרטיס מסך 4850 x2 יהיה צוואר בקבוק או שהמעבד מספיק טוב?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ATI Catalyst Software Suite Version 8.6 - יצא לפני יומיים. https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_86_release_notes.html טענת המחוקק היא, שאמור להיות שיפור בביצועים. מישהו ניסה ? יש בעיות עם הגרסה הזאת ? (אצלי XP עם - HD2600XT )
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם קניתי מחשב ואיתו את הכרטיס 4807x2 עם כל הכבוד לכח החישוב שלו אני מאוכזב ממנו כמו לא יודע מה הוא קורס בלי סוף (אפילו קרס לי פעם שהרצתי סתם טריילר מעאפן ב-quick time) מציג ביצועים בינוניים לדעתי (ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה) במשחקים מתחמם כמו חולה נפש רועש בצורה מזעזעת כשמכוונים את המאוורר שיעשה את העבודה שלו (כי במצב Auto הוא נתקע או משהו ב-45 אחוז ולא מקרר אותו מספיק) ושלא לדבר על הדרייברים שפשוט על הפרצוף עכשיו אני תמיד אהבתי את ATI היה לו את ה-9800 האגדי שלהם אחרי זה את ה-1650 פרו המציין שלהם ועכשיו זה אמור להיות הכרטיס הכי טוב בעולם ?! לא באתי פה לבכות, רק רציתי שתבינו את הבעיות שלי, ושמישהו יזדהה ויגיד לי שזה קורה גם לו שארגיש יותר טוב ולא אחשוב שהכרטיס מסך של…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חןשב שהכותרת אומרת הכל... נשרף לי הכרטיס מסך ורציתי לקנות RADEON 9700 פשוט כרגע אין לי מספיק כסף.... אז אני צריך לקנות משהו במקום.... תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של הרקולס על בסיס אן-וידיה מדגם: prophet 3d ddr-dv 32mbi אני לא מצליח להתקין את הדריבר(ניסיתי גם אצל האתר של הרקולס) צריך עזרה! בתודה AAABB
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך הרקולס 8500 עם יציאה לטלויזיה. אני רואה בטלויזיה את התצוגה של המסך אבל כשאני רוצה לראות סרטונים יש רק מסך של המדיה פלייר בלי הסרטון. יש למשהו פתרון איך אני יכול לראות סרטונים בטלויזיה? תודה רבה שרון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חבר שלי קנה מחשב לפני שבוע, והתוצאה שהוא קיבל היא 7900 נקודות, תגידו לי עם זה בסדר למערכת כזו: INTEL PENTIUM 4 2000MHZ ECS (ELITR GROUP), P4S5A2 MOBO 256MB DDR333 SAMSUNG PALIT GEFORCE 4 TI4200 128MB MAXTOR 40GB 7200 ATA133 אלה החלקים שאמורים להשפיע על התוצאה, שאר הדברים לא נראה לי חשובים. הדריורים מעודכנים לגירסה האחרונה (לפחות לפי מה שאני יודע), DENTOR 40.72. וההגדרות שהרצנו בהם את הבדיקה הם: 1024X768, 32BIT, NO FSAA. ותגידו מה זה בכלל FSAA (אני רוצה הסבר קטן, לא שזה יהפוך לנושא של ההודעה). תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי משחק ולפתע הוא דיווח לי שהוא בדק וראה ש- AGP Texture Acceleration אצלי נמצא במצב לא פעיל וזה ממש ממש חבל, כי אחרת הייתי רואה שיפור מדהים ונפלא בביצועים. הוא לא הסתפק בכך (המשחק) ואמר לי שאין לי מה לדאוג. אם אני אגש ל- dxdiag אני אוכל לשנות את זה שם ומייד הכל יהיה נפלא. כדאי!! ובכן, מייד הפעלתי את התוכנה המדוברת וחשכו עיני.. לא רק שהאפשרות AGP Texture Acceleration לא מופעלת אלא שהיא נמצאת במצב אפור לגמרי והתוכנה דיווחה עליה כ- Not Available בכלל.. לא אמרתי נואש והפעלתי את המשחק בכל זאת והנה, הכל רץ נהדר כאילו אין בכלל בעולם דבר כזה שנקרא AGP Texture Acceleration וכאילו הוא בכלל לא משפר את הביצועים. ככה שהכל בסדר, אבל נשאלת השאלה: מה זה בעצם AGP Texture Accel…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אין לו בעיית תקציב ,אין לו גם זמן לחפש. חיפשתי לו באינטרנט ולא מצאתי. זה הכרטיס: http://www.mvktech.net/content/view/3552/39/1/0/
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מה יותר כדאי HD2900XT או 8800GTX 768? תודה לעזורים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LG l1760tr בן שנה. וכרטיס מסך 8800GT בן חודשיים. כשאני מדליק את המחשב הכל עובד בסדר גמור. ולפתע כשאני נמצא בשולחן העבודה מופיעות סדרה של כמה פיקסלים שחורים. בהתחלה חשדתי שהם שרופים או תקועים, אבל כשאני מעביר עליהם את סמן העכבר הם נהפכיים ללבנים, כשאני מזיז את העכבר הם שבים להיות שחורים. כשאני פותח חלון (אינטרנט לדוגמא) הפיקסלים מראים כמו שצריך. כשאני סוגר את החלון וחוזר לתמונת השולחן העבודה הם שוב שחורים. במשחקים הפיקסלים עובדים בסדר גמור. מדובר בפיקסלים שנמצאים בפינה השמאלית עליונה. החלפתי תמונה- לא עזר. מה לעשות? איפה פה הבעיה? נ.ב הווינדוס שלי מלא ווירוסים. הוספתי תמונות. אם תגדילו את תמונה 1 תראו כמה פיקסלים שחורים על רקע שולחן העבודה. בתמונה 2 גררתי נגן סרט…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! חדש פה הכרטיס GainWard 6600 ULTRA 256MB שלי שנדפק, הוחלף בGainWard 7300GT 256MB. מה ההבדל בין הכרטיסים מבחינת ביצועים? איך ה7300GT בOC? ניתן לפתוח בגרסה זו צינורות? תודה, עידן..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המפרט והכרטיס מסך יריצו משחקים על High Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1GB 667 X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E בבקשה תגידו לי מה יפעיל לי את המשחקים האלה ביותר כוח? הX1900GT או ה7900GT של Galaxy או שאני יקח את ה7900GT?? משחקים כמו AA DOOM III Prey או אך שרושמים את זה FEAR והמשחק החדש CRYSIS על מדיומ או על היג? האם זה יריץ את זה על היג? בבקשה מאנשים שיש להם בערך אותו מפרט וכרטיס מסך כמעט אותו כוח
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בין : מסך ''17 LCD (דק) NewVision+רמקולים לבין : מסך ''17 LCD (דק) Viewpoint 16ms דגם VP175D שתיהם אותו דבר...מה יותר כדאי? זה די חשוב
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדור הבא האימתני של מפתחת השבבים מתחיל לקבל צורה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מבחן המבחנים יוצא לדרך, שלושת גרסאות Vega בהשוואה לתחרות מצד נוידיאה בכל הסגמנטים - תמונת מצב:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://www.aliexpress.com/store/product/GTX770-2GB-2048MB-GDDR3-DDR3-256bit-GTX-Nvidia-Geforce-Video-Card-Graphics-Cards-for-Games-Desktop/136271_1447785714.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום היקרים, ברשותי מחשב די וותיק (בן משהו כמו 5 שנים) בעל המפרט הבא: Core i7 950 - דור ראשון - בתדר של 3 גיגהרץ (כמובן 4 ליבות) 16 גיגה של זכרון ddr3 Radeon HD5870 ספק כח של Sapphire בהספק של 630W (אם אני זוכר נכון... מה שבטוח מעל 600) SSD של Transcend בנפח 256 וכמו כן (כמובן) מספר דיסקים קשיחים חלקם חיצוניים וחלקם פנימיים כל זה מחובר ל3 מסכים כאשר שניים מהם בעלי רזולוציה של 1920x1200 והשלישי הוא 1280x1024 (לא קריטי לדיון שלנו כ"כ...) השימוש העיקרי של המחשב הוא כמחשב אולפן - תחנת עבודה ליצירת מוזיקה. ככזה ממלא את תפקידו כראוי ואין לי (לפחות כרגע) צורך במשהו חזק יותר. שימוש המשני של המחשב (כפי שניתן להבין מכרטיס המסך...) הוא לגיימינג …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך ואני זקוק לכרטיס מסך חדש. היה לי Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL לוח אם שלי זה MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 55%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray [/TD] [/TR] [/TABLE] תקציב עד 1300 שקל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-