עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Eli100,

קריידיט לProteus מפורום אחר... שוב Sapphire לא מאכזבת עם עיצוב! איזה יפה הוא! http://img256.imageshack.us/img256/9946/hd5970pcie2gbgddr5c03.jpg http://img132.imageshack.us/img132/6559/hd5970pcie2gbgddr5fbc.jpg

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by r1plet,

עברתי פה בכמה ת'רדים ושמתי לב לכמה הודעות על צאוור בקבוק, האם ייתכן שהמעבד שלי (E5200 על 3GHZ) יוצר צאוור בקבוק לכ. המסך שלי? (GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE) :-\

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by JonyPony,

ייעוד: הרצת משחקים על רזולוציית FULLHD, עדיף עם AA ופילטרים. מפרט המחשב כרגע כמפורט בצד. (עובד עם WIN7, 64BIT אז עדיף משהו שתומך בDX11, אבל לא חובה) אין העדפה לATI או NVIDIA. תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  4. שלום... השאלה - כמו בכותרת. יש משהו מומלץ מבין PowerColor, Connect3d, ASUS וכו'... ? ומה אחוז המע"מ שלוקחים על הכרטיסים האלו בארץ? דבר אחרון - מה תאריך השחרור העדכני ביותר המאושר של כרטיס ה- Fermi?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. השאלה בכותרת, האם אפשרית לפי טמפרטורה\ על ידי תוכנה חיצונית ?

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by asmy999,

יש לי כרטיס מסך gt9500 כאשר הוא מחובר דרך יציאת הVGA אין בעיות, כאשר אני מחובר דרך יציאת ה DVI ויש עומס הכי קטן על הכרטיס (לדוגמא פתחתי את הממשק של nvidia ומופיע שם אייקון מסתובב) התצוגה מחשיכה לכמה שניות וחוזרת , ושוב מחשיכה וחוזרת וחוזר חלילה. התצוגה אינה מהבהבת אלא מופיעה ונכבית לסירוגין. זמן הכיבוי של התצוגה משתנה בהתאם לגרפיקה, אם היא כבדה, ההפסקות יהיו לזמן ממושך יותר. מישהו מכיר את הבעיה? יש לה פתרון? תודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. מדובר במחשב עם כרטיס מסך ישן שעבד עד עכשיו נפלא עם חלונות XP. החלטתי לשדרג לחלונות 7, ATI אומרת שהיא לא תומכת בכרטיס יותר, אך חלונות 7 תומכת בו מהקופסא, וגם אפשר להתקין את CATALYST אם ממש רוצים. בעקרון המחשב מחובר למסך טלוויזיה ולמסך רגיל. בחלונות XP יכולתי לקבוע את התצוגה ל CLONE MODE ולקבוע שוידאו יוצג במסך מלא על מסך הטלוויזיה. ב ATI זה נקרא Theater Mode כך ניתן היה לעבוד על המחשב בזמן שצופים בסרט בטלוויזיה. זה היה מצב מאוד נוח. בחלונות 7 מיקרוסופט חסמה את האפשרות הזאת, ולכן יצרני הכרטיסים העלימו אותה מהכרטיסים שלהם. למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר את האפשרות הזאת, אולי תוכנה מסויימת או דרייבר ישן יותר? אחת האפשרויות שמצאתי היא לצפות בסרטים עם WMPC ואז יש לו שם אפשרות …

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by foxil821,

ברשותי סמסונג B450 חיברתי את כבל ממחשב בחיבור VGA‏, אני שוקל לחבר את מDVI‏ ל-HDMI‏ ויש לי מספר שאלות: 1. ברשותי כרטיס מסך 7600GS‏ לא הצלחתי למצוא באתר על איזה רזלוציה מקסימלי יכול להגיע בחיבור DVI‏ לטלוויזיה? 2. ברשותי מסך מחשב LCD‏ בחיבור DVI‏ יכול להגיע מקסימום עד 1440X900, האם חיבור חלופי VGA‏ יכול להגיע למקסימום זהה לחיבור DVI?‎‏ ואין שינוי משמעותי באיכות המסך? (המסך המחשב לא תומך בHD FULL‏)‏. 3. איך אני יכול לחבר קול ממחשב לטלוויזיה עם חיבור DVI‏ לhdmi‏ בערוץ אחד?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. שלום. צירפתי תמונה של המדבקה שעל ספק הכח שלי עם כל הפרטים שלו. איזה כרטיס מסך הכי חזק יש שעדיין מתאים לספק הכח שיש לי? האם GeForce GTS 250 Green 512MB יתאים? (אם זה קשור בגלל צריכת ההספק, אז יש לי שני דיסקים קשיחים) תודה רבה. הערה: העברתי את הפוסט לפורום ספקים, שנראה לי מתאים יותר, אך אני לא מוצא אפשרות למחוק את הפוסט מכאן. סליחה על הבלאגן, זה לא יקרה שוב - אפשר למחוק. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by asafs,

שמעתי שהכרטיס הנ"ל מרעיש מאוד.. האם זה נכון ועד כמה זה משמעותי? מדובר בגירסה של GIGABYTE או SAPPHIRE

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by roey12,

הכרטיס מסך שלי היום לא מריץ פשוט כלום . אני רוצה לחדש, אבל לא להשקיע יותר מ-250. כמו כן אני לא גיימר, סך הכל אני רוצה פוטבול מנג'ר שירוץ השנה ועוד שנה שנתיים. אני לא כל כך מבין, הבנתי רק שצריך שזה יתאים ללוח אם , אין לי מושג. מחכה להמלצות.. Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name WINXPSP3 User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2600 MHz (13 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (08/28/03) Communication Port…

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  12. שלום לכולם! המפרט הוא כזה: מעבד : Pentium D 2.66GHz ספק: Enermax Modu 425W לוח אם: Asus P5L-MX כרטיס מסך: nVIDIA 7600gs ברשותי מסך 24"(1920X1200) אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך. איזה כרטיס כדאי לי לרכוש בתקציב של עד 1000 שקל במגבלות המעבד והלוח-אם? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  13. המערכת: intel e6400 2gb ddr2 לא זוכר את הלוח אם. יש לי כרגע 8600gt , די חלש לא מצליח להריץ משחקים חדשים נורמלי...חשבתי לשדרג בכרטיס יד 2, וראיתי את ה8800gt cבטווח מחירים הזה. האם כדאי ללכת עליו<? מה ההבדל בין כל הדגמים השונים, הן במהיריות הזיכרון והן בליבה. אולי כדי ללכת על כרטיס אחר שיתן ביצועים טובים יותר באותו מחיר? ( לא מכיר את הכרטיסים של ati). עריכה: שחכתי לציין מסך 19אינצ סטרטנדרנט ( 1280X) , והמערכת כוללת ספק חזק liberty 400W.

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by frogface,

האם כדאי לקנות עוד כרטיס 8800GT ב350 ש'ח כדי לעשות לו SLI כך שיצא 8800GT X2 כמה תוספת לביצועים זה ייתן למשחקים אני מבקש שתגידו ברמות של אחוזים ? האם כדאי לוותר על הרעיון כי אולי זה לא שווה את ההשקעה וכדאי ללכת על כרטיס חדש ? המפרט שלי בצד המעבד עבר המהרה ל 3GH מסך 19 של LG L1952TQ רזולוציה 1280*1024 מתוכנן להחליף מסך בעוד כמה חודשים משחק במשחקי FPS למינהם ולדורותיהם בברכה ארז

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  15. שלום יש לי כרטיס של- RX 1300 PRO- ATI דגם . רציתי לשדרג מ XP ל windows 7 אבל הבנתי שיש בעיה לגבי הדרייבר של הכרטיס הזה וחלונות 7. עקב המעבר ל DIRECT X 10 של חלונות 7, הכרטיסים שאינם תומכים ב direct x 10 אלה ב Direct x 9, החברה החליטה פשוט לא לייצר דרייברים בשבילהם(לחלונות 7 ). האם צריך להתקין דרייבר של VISTA בימקום? האם זה יעבוד כמו שצריך? או שמא, כבר עדיף להחליף כרטיס מסך (תקין וטוב) לכרטיס חדיש יותר? איזו נטישה חסרת אחריות מצד החברה הזאת ATI, נכון? ת

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  16. שלום לכולם לפני שאני אתן את המפרט של המחשב - אני אשאל את השאלה הקריטית : * מה הכרטיס המסך הכי טוב\מקסימלי\הכי אחרון בשביל המעבד E6750 כך שלא יהיה "צוואר בקבוק" ? * בהמשך לשאלה , איך ניתן לדעת \ לבדוק את הצוואר בקבוק בין כרטיס X למעבד Y ? המחשב שבו דרוש השדרוג : - לוח אם ASUS - COMMANDO - S775 - זכרון 4GB OCZ REAPER 44412 - מסך 17 אינץ דק * כרגע אין תכנון לשינוי מסך , אם יהיה צורך להחליף מעבד בשביל שיפור משמועתי - אז כן .

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  17. כרטיס מסך-4850 עם התוכנה של ATI CCC

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  18. Started by Palarya,

על יבש.. בסקייפיסי, 4850 של גיגהבייט עולה 505 ש"ח 4770 של פאוורקולור עולה 567 250GTS 512MB של פאליט עולה 575 המחירים הם פחות או יותר זהים.. בהנחה והמעבד הוא E6300 על מהירות סטוק והספק הוא 450TE HEC (תקן 80+) מה מהכרטיסים הנ"ל אטרקטיבי יותר? אשמח לפירוט. והאם המעבד יוצר צאוור בקבוק בשילוב עם אחד הכרטיסים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by motiovadya,

שלום אנשים ! מבקש את עזרתכם בעניין , אני עובד עם תוכנות revit 2009 ועם 3dmax בעלי מנועי רינדור v-ray ו mental-ray ואני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הנ"ל , מכיר כאלו שעובדים עם הג'יפורס וטוענים לביצועים טובים ומצד שני כאלו שממליצים על הקוואדרו שתומך בדרייברים , שניסיתי להתעמק בביצועים של כל אחד ואחד גיליתי שזה לא קל בככל העסק הזה. מבקש את עזרת המומחים . http://www.nvidia.com/object/product_geforce_gtx_260_us.html http://www.nvidia.com/object/product_quadro_fx_580_us.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

שלום, המפרט שלי הוא: E8400 4GIGA 260GTX. מסך SAMSUNG 240T עכשיו אני מתלבט אם לשדרג את הכרטיס ל 5850 החדש, כשאני משחק אני חייב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות אפילו אם זה פוגע בFPS, עכשיו השאלה שלי אם כדאי לשדרג? מה יהיו הבדלי הביצועים? (OC מתוכנן) או כדאי לחכות לחדשים של NVIDIA או בכלל להישאר עם ה260GTX שלי?

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by mx-3,

שלום, כשמחברים את ה5850 למחשב, צריך לחבר לו גם מתח חיצוני, נכון? בכרטיס מאחורה, יש 2 חיבורים של מתח חיצוני. צריך לחבר את שניהם? אחד מהם? או בכלל לא? תודה

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by TAMIRRR013,

תיראו יש לי תכרטיס zotac 9800gtx+ 512mb וכתוב לי ב gpu-z שיש לכרטיס שלי GPU CLOCK 740 MHZ וה memory clock 1100mhz הגיוני? באתר של החברה כתוב שאמור להיות לי ה memory 2200 הינה הלינק http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&view=article&id=214%3Azotac-unleashes-geforce-9800-gtx&catid=1&Itemid=268〈=en זה היאתר של היצרן,והינה תמונה מהתוכנה http://img291.imageshack.us/img291/6053/125818777864.jpg

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  23. שלום אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של Gigabyte GA-73VM-S2 Nforce630i במחשב שלי יש לי מיותר בבית כרטיס של ATI Radeon 1600X PCI EX מי מהשניים חזק יותר בעצם כדאי הוסיף את הכרטיס למסך ???? סליחה על חוסר הידע ! הלואי שהיית השוואה בטבלה בין דגמים שונים

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by msika25,

שלום לכולם. כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיות בגרפיקה תלת מימד במשחקים ועוד בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכרטיס מסך אך כבר החלפתי פעמיים וזו לא הבעייה הוספתי כאן שתי תמונות שימו לב. יש חורים בדמויות חלקים שקופים ומריחות של הצבע. כבר יצאתי מדעתי אשמח לעזרה. תודה רבה. אסף מסיקה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  25. היי יש לי כרטיס מסך HD4850 ומערכת הפעלה ווינדוס 7. חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם כבל VGA. הגדרתי ב CATALYST שהטלויזיה תעבוד וזה עובד. אבל הבעיה היא שרואים מטושטש ולא טוב... חשוב לציין שלפני שהיה לי 4850 וווינדוס 7, היה לי כרטיס מסך 5200FX עם ווינדוס XP עם חיבור VGA וראו מעולה .. ראו חד וטוב. מאז שעברתי ל 4850 עם WIN7 רואים מטושטש ולא איכותי כמו שראיתי פעם.... מה אני צריך לעשות? צריך קודק מסויים? דרייבר? הכרטיס מסך הזה אמור לתת תמונה יותר טובה מ 5200FX .. אני לא מבין את זה. אשמח לעזרה תודה!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים