עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מאוד מראש על התשובה...

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by KF,

שלום לכולם אני מעוניין בכרטיס HD5850. כרגע יש לי מסך 22 אבל אני רוצה כרטיס חזק בשביל שימשוך איזה שנתיים + אופציה לשדרוג עתידי של המסך. האם הכרטיס הזה מסוגל להריץ משחקים ברזולוציות גבוהות יותר ממסך 22 כמו 1920X1200 עם פילטרים ? מישהו מצא מחיר זול יותר לכרטיס ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5795 ושאלה אחרונה, האם החיבור HD משפיע על המשחקים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by Elite_Sniper,

אבל יש לי שתי שאלות: 1) המעבד שלי E8400 יהווה צוואר בקבוק(הוא על OC ל3.7)? 2) הספק שלי מתאים(ZALMAN 460W)? תודה מראש.

4. Started by josef19,

אני רוצה לקנות את Club3D ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe במסגרת של עד 1000 שקל. אני עוד לא החלטתי על מסך - אשמח לקבל המלצות, יש לי 17 אינצ' ישן לפני כמעט 5 שנים, והוא מהגדולים לא LCD אז כנראה אני ישדרג אותו ל 21 או 22 אינצ' אם יש מסך שאתם ממליצים עד 900-1000 שקל תרגישו לעשות כך. חשוב לי שהכרטיס מסך יתמוך ב DX 11 אפילו אם לא משתמשים בזה עדיין, בגלל זה בחרתי בו, חשוב לי שזה יתמוך ב'טכנולוגיה של המחר' כי אני לא מתכוון להחליף כרטיס מסך ב3+ שנים הבאות. זה המפרט של המחשב שהילך איתו - מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪616 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31290…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by spike_staff,

שלום אנשים! יש לי 2 GTX 260, ואני רוצה להריץ עליהם GPU MEMTEST ב-OCCT. הבעיה היא שכאשר אני בודק 2 כרטיסים ביחד וSLI מופעל אני מקבל טונות של שגיאות, ואם לא ב-SLI אז הכל עובר בסדר. הוצאתי כרטיס אחד בדקתי רק עם השני ולהיפך והכל היה בסדר. בדקתי גם שהבעיה לא בסלוטים של הלוח, אז למה אני מקבל שגיאות כשSLI מופעל? OCCT גרסה אחרונה דרייבר 191.07-רשמי WINDOWS 7 X64

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  6. עכשיו ככה אני מתקין תדריברים והוא לא נותן לי להתקין אותם עד הסוף המיפרט שלי בצד עם יש שאלות עכשיו זאת הבעיה שהוא לא נותן לי להתקין תדריברים ואני מנסה עם 3 גירסאות שונות הראשונה העדכנית ביותר השניה הקודמת והשלישית זה הבטא לא יודע מה לעשות יש למישהו פיתרון ?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  7. המינימלי שיפעיל אותם בצורה טובה: 4670 4730 4770 4830 4850 ? אם אפשר אז שיהיה בהם גם SVIDEO

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  8. שלום לכם, אני מחפש כרטיס מסך למחשב שמיועד בעיקר לעריכת סאונד... אבל גם קצת לעריכת גרפית + משחקים. הבנתי שלעריכה גרפית עדיף NVIDIA בגלל התמיכה בCUDA. הבעיה היא שאני צריך כרטיס מסך כמה שיותר שקט. איזה מהכרטיסים הבאים יותר חזק ואיזה יותר שקט? CLUB3D 9600GT 512MB DDR3 Arctic-Cooling Cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9313 או LEADTEK PX9600 GT 512MB GDDR3 (S-FANPIPE) FAN - retail http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9615 אם יש לכם עוד הצעות בסביבות ה-600 שקל, אשמח לשמוע... תודה רבה, סהר

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by GILGILGIL,

האם SVIDEO מעבירה סאונד (מכרטיס מסך לטלוויזיה)? אם כן - האם יש בעיה מיוחדת עם היציאה הזאת? המתאם בין SVIDEO לCOMPOSITE הוא טוב? אם לא - איך זה הגיוני שיש מתאם בין SVIDEO ל3 הכבלים הצבעוניים (שכוללים סאונד)?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by aracer,

היי, יש לי WIN7 32Bit לאחר התקנת call of duty יש לי בעיה עם הכרטיס מסך (Geforce px8800 GTS) כאשר הווינדוס נותן לי שיגאה- CODE 43 ובביוס יש מן פסים לבנים מוזרים. ניסיתי להתקין דרייבר חדש אך ללא הואיל. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by mimzak,

שלום רב מחפש המלצה לכרטיס מסך אשר ישמש למשחקים כמו FIFA ו PRO 10 ושימושי אינטרנט לא משחקים כבדים אבל חשוב שיוכל להתחבר לפלזמה לצפייה בסרטים המסך מחשב הוא LG19 196TWQ מפרט מחשב I5 750 לוח GB US3L זיכרון 4 GB ספק COOLERMASTER 425W המחשב ישמש למשחקים קלים בלבד וגלישה באינטרנט הכרטיס עם עדיפות ליציאת HDMI עם סאונד תקציב -500 -600

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by Guy950,

פירסמתי את השאלה הזאת בנושא הראשי של הדרייבר כי לשם זה היה הכי מתאים, אבל אף אחד לא ענה לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388754.msg3771987#msg3771987 יש לי שני מסכים כרגע, אחד 19 אינץ' והשני 17 אינץ' שמשמש כמסך שני זמנית. הם מחוברים בDVI וVGA, וכרגע הם מוגדרים כמסך 1 ומסך 2 שאני יכול לגרור חלונות ביניהם חופשים, לראות וידיאו באחד ובשני לגלוש באינטרנט וכו'. אבל איך אני מגדיר שבמשחק שניהם יעבדו? בנוסף לכך, עוד שבועיים אני קונה מסך 24 אינץ' והמסך 19 אינץ' הנוכחי שלי (רזולוציה מקסימלית 1440X900) יהפוך למסך שני והוא יחובר דרך HDMI והמסך ה24 אינץ' יחובר דרך DVI. (המסך שמחובר בVGA עף לפח) רציתי לדעת עד כמה הרזולוציה של המסך 19 ישפיע על שיתוף עם מסך יותר גדול מ…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. Started by almonime,

העסק יצא לדרך, מתחילות להתווסף הצעות לאט ומעט אך בטוח. אם מישהו רוצה לעזור, בששון ושימחה, הצעות לשיפור התהליך יתקבלו בשלושה העתקים. ----------------------------------------------------------------------------------------- עידכון - 17.11.2009 רשימת המבקשים : 5770 : F430 avinatbezeq 5850 : Black_dregon Cha0stAlker Tzafrir isotope almonime HeroesCut X-WarrioR yotamavi k[]m tmpusr 1gever1 5870 : verynoti, DannyGG ---------------------------------------------------------------------------------------- *** אם למישהו יש מידע לגבי חנות או רשת שעדיף להמנע ממנה ( מסיבה טובה ) , נא לא להשמיץ ותשלחו לי הודעה בפרטי *** ** אם החסרתי או שכחתי חנות זו או אחרת, תזכירו לי ואני אברר …

• 105 תגובות
    • 9.4k צפיות
  14. Started by itamsh,

שלום אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שנמצא במחשבי, כשהייתי בחנות אמרו לי שאין הרבה כרטיסים שאני יכול לשדרג אליהם היות ושאר חלקי המחשב מחייבים כרטיסים מאוד מסוימים,אני לא זוכר באיזה חלק זה תלוי ואשמח לשמוע איזה חלק משפיע ולאיזה כרטיסים אני יכול לעבור,מה שידוע לי על הכרטיס שכרגע יש לי הוא: Geforce 6200 128+DVI AGP בתודה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Charlie17,

אוקי אז ככה חברים, אני עורך...גרפיקה דו ותלת...אך אני יותר מתמקד בדו...אז מהבחינת ביצועים איזה מאלה יותר מתאים לי? תודה רבה מראש!!! צ'ארלי17

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  16. Started by EpoXi,

שלום, אחותי קנתה מחשב והיא רוצה להוסיף כרטיס מסך התקציב קטן כמו שאתם רואים בסביבות 300 היא אמרה אפילו פחות אבל הסברתי לה שזה בדיחה =] אם אפשר הצעות להכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה אני אשמח. שימושים מחשקים וסרטים כמה שיהיה יותר טוב -יותר טוב. דניאל.

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by GILGILGIL,

נא למחוק

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by dudidu08,

אהלן יש לי טלויזיה 32 אינץ' ומחשב עם כרטיס מסך 8600GT שיש לו 2 יציאות DVI יציאת DVI אחת מחוברת למסך מחשב (שכרגע אני רואה בו) וליציאה השניה חיברתי כבר DVI-HDMI מהמחשב לטלווזיה אבל אני רואה רק במחשב... איך אני עושה שאני אראה גם במחשב וגם בטלוויזיה כלומר שכפול תמונה? ושהרזולוציה במחשב תהיה הרזולוצית מסך (1680X1050) והרזולוציה לטלוויזיה תהיה של HD REDY כלומר 1360X768 בטלוווזיה? תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by frogface,

האם כדאי לקנות עוד כרטיס 8800GT ב350 ש'ח כדי לעשות לו SLI כך שיצא 8800GT X2 כמה תוספת לביצועים זה ייתן למשחקים אני מבקש שתגידו ברמות של אחוזים ? האם כדאי לוותר על הרעיון כי אולי זה לא שווה את ההשקעה וכדאי ללכת על כרטיס חדש ? המפרט שלי בצד המעבד עבר המהרה ל 3GH מסך 19 של LG L1952TQ רזולוציה 1280*1024 מתוכנן להחליף מסך בעוד כמה חודשים משחק במשחקי FPS למינהם ולדורותיהם בברכה ארז

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  20. קיבלתי עם המחשב הנייד את הדרייברים הרגילים שבאים עם וינדוס 7, גרסה 8.134 לפי מה שרשום במידע. מהאתר הרשמי של ATI יש להורדה את גרסת 9.9, אני לא מבין האמת כלום בנוגע לדרייברים של ATI ובמיוחד למחשבים ניידים, האם יש איזושהי העדפה לדרייברים אחרים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  21. השאלה בכותרת, האם אפשרית לפי טמפרטורה\ על ידי תוכנה חיצונית ?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  22. מערכת ההפעלה היא ויסטה, ואולי בעתיד חלונות 7. עבודה משרדית בלבד ויש צורך בשני מסכים, כרגע משתמשים בכרטיס OB כך שיש רק יציאה. אחת. קניה בארה"ב. http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010380048%204802&bop=And&ActiveSearchResult=True&Order=PRICE

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  23. שלום, בכרטיס מסך יש dvi, hdmi, s video 7 pin. אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב דרך הs video, אבל לא הדריבר של nvidia ולא win 7 מזהים את הטלויזיה הישנה שלי. איך אני יכול להכריח את ווינדוס להוציא את אות הוידאו דרך הs video ולא הDVI? ניסיתי להגדיר מסכים מרובים, הורדתי את הרזולוציה למינימום, אבל כלום לא עוזר רואים על הטלויזיה רק את המסכים של הboot. ברגע שווינדוס עולה המסך נעלם. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by r1plet,

עברתי פה בכמה ת'רדים ושמתי לב לכמה הודעות על צאוור בקבוק, האם ייתכן שהמעבד שלי (E5200 על 3GHZ) יוצר צאוור בקבוק לכ. המסך שלי? (GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE) :-\

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by JonyPony,

ייעוד: הרצת משחקים על רזולוציית FULLHD, עדיף עם AA ופילטרים. מפרט המחשב כרגע כמפורט בצד. (עובד עם WIN7, 64BIT אז עדיף משהו שתומך בDX11, אבל לא חובה) אין העדפה לATI או NVIDIA. תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים