עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by The_Byter,

הכצעקתה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם. רציתי לשדרג את כרטיס המסך שלי והייתי יחסית סגור על 6600GT. אבל עכשיו שאני מסתכל ב-KSP המחיר של ה-6600GT עלה בעוד 200 שקל וה-6800LE נכנס שוב לשיקול שלי. אז רציתי לדעת, איזה כרטיס יותר טוב מבין השתיים ללא אוברקלוק, איזה כרטיס מביא את התמורה הטובה ביותר למחיר,ובמידה ופתיחת הצינורות מצליחה ב-6800LE, איזה שיפור מתקבל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by avi2014,

Leadtek Geforce FX6800 256Mb Retail PCI-Express http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=163 זה gt????

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by KoM,

האם ידוע לכם על כרטיס סלוט אחד (פתרון קירור דק יותר) מבין כל הכרטיסים האלה ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הדור הבא האימתני של מפתחת השבבים מתחיל לקבל צורה לכתבה

6. האם יש משמעות לסוג הזיכרון והמהירות של הזכרון (DDR2/3), כאשר הכרטיס מיועד לסרטי HD בלבד (ללא משחקים)?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Spider1,

אהלן יהיה פער איכות משמעותי בין כבל HDMI לHDMI לבין כבל DVI לHDMI? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לפני יומיים שיחקתי בGTA SA ופתאום המסך נהיה שחור והמחשב איתחל את עצמו. ככה זה חזר על עצמו מס' פעמים ואפילו במשחקים אחרים. ניסיתי קודם להתקין מחדש את המשחק אבל הבעיה חזרה וניסיתי להתקין מחדש את הדריברים וזה לא עוזר. מה גם שבאחת הפעמים היתה הודעה שאין מספיק חשמל לכרטיס וכו' אז כיביתי את המחשב וחיברתי בשנית את המולקס ואין שיפור. יש לציין שאין בעיות בכלל בשימוש רגיל במחשב אלה רק במשחקים... מה לעשות? תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by iDanVas,

הי הכלתתי לקנות כרטיס מסך חדש כי הישן (9600XT) כבר לא סוחב מפרט המחשב שלי הוא P-4 3.0 HT 775 לוח אם של GIGABYTE זיכרון 2*512 של GEIL 400MHZ והכרטיס הקיים הוא RADOEN 9600 XT של ABIT חשבתי על משהוא בסביבות ה 1400 שח מה אתם אומרים אל GEFORSE 6600GT של GIGABYTE ו אל GEFORSE 6800 של ASUS אני ארגיש את האבדל?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ovid,

המחשב שלי לא עובד ואני חושד שזה בגלל כרטיס המסך. המחשב כבר ישן, משנת 2008 בערך, אני מניח שיש חלופה לכרטיס הזה במחיר נמוך .. אני לא משחק אז כבר אין לי צורך בכרטיס שווה כח לכרטיס הזה או חזק ממנו, אבל אולי יש כרטיס שמתקרב לפחות לביצועיו בעד 700 שח ? או שעדין לא הגענו לזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי VISTA64 ואני מחבר יציאת טלויזיה ל TV-OUT. יש לי G-FORCE 7600. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Bruce,

שלום חברים. קיבלתי את הכרטיס הזה "בירושה" וראיתי שהוא קטן ומיועד ללוח ITX השאלה האם הוא חזק מספיק כמו האחים בסדרת 970 הוא שבגלל גודלו הוא יסחוב פחות טוב? לצורך העניין far cry 4(יש לי אפשרות להחליפו בתוספת תשלום) הכרטיס משודך ללוח GIGABYTE H97-HD3 i5 4690 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. דגם ה-DG1 שנחשף רשמית על הבמה המרכזית כבר נמצא בידיים של מפתחים - בתצורה עבור מחשבים ניידים וגם בתצורה שולחנית לכתבה

14. Started by benor,

יש לי Geforce2 MX200 איזה דרייברים הכי טובים בשבילו?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Green Apes 02,

שלום שלוםיש לי התלבטות שאני רוצה לשתף אותכם בה כדי שתעזרו לי אני מרכיב מפרט שתקציבו כ- 4.7K לכרטיס מסך התקציב 1,500-1,600 ש"ח השאלה שלי היא מה עדיף : לרכוש כרגע את הכרטיס מסך GTX570 1280MB עם OC של GIGABYTE שעולה 1,570 ש"ח או לחכות להתפתחות בנוגע ל GeForce GTX 670 Ti ? לפי מה שהבנתי ה GeForce GTX 670 Ti אמור לצאת עוד חודש והוא יעלה כ-300$ , כלומר יהיה בתקציב שלי וגם חזק יותר מה GTX580 אגב למי שמתעניין זה המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/9wbmanu3 מה לעשות :s05:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mushee,

אני מעוניין להחליף את לוח האם שלי msi 865pe-neo3 ללוח אם אחר שיתמוך ב pci expressx16 אבל מבלי להחליף את המעבד, האם זה אפשרי? ואם כן, אם תוכלו לתת לי לינקים ללוחות אם במחיר של עד 550 ש"ח בכדי שישאר מספיק כסף לקנות כרטיס מסך טוב...גם כאן יש התלבטות בין sapphire x1800xt 256mb לבין leadtek px7900gt 256mb איזה מהם טוב יותר? תודה על העזרה.

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם בזמן הקרוב אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עד 1000 שקל בלי שום חריגה. זה המחשב שלי: Intel C2D E6750 Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945GC System Memory 1GB NVIDIA GEFORCE 8500GT Disk Drive 250GB WD אז הנה ההתלבטויות: http://skypc.co.il/pl_products~8~0~101-82-758.htm אני לא יודע מה לבחור מבין כל אלה.... או זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 ועוד אחד המליץ לי על הכרטיס הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 אני לא יודע מה לקחת... תודה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עדכונים אחרונים חביבים מ-Computex 2016: אסוס הציגה גירסה מעודכנת לעמדת ה-XG Station שלה, שמאכלסת כרטיס מסך שולחני ומאפשרת לחבר אותו באופן חיצוני לכל מחשב עם חיבור USB Type-C תומך Thunderbolt 3. הדגם המעודכן מתבסס כאמור על טכנולוגיית ה-Thunderbolt 3 (במקום על מחבר ייחודי שהוצג בעבר) וכולל גם ספק כוח של לא פחות מ-680 וואט, שמתוכם 500 וואט מיועדים לכרטיס המסך (השאר לחיבורי USB לטעינה מהירה שקיימים בעמדה) ומבטיחים שכל דגם בסביבה יוכל לעבוד עם העמדה. ה-XG Station 2 אמורה להגיע לשוק רשמית לקראת סוף השנה, והנעלם הגדול הוא כמובן המחיר - האם היא תהיה זולה מספיק בכדי להוות פתרון אפשרי לגיימר הממוצע, או שצפוי לנו עוד מוצר בעלות של 500 דולר כמו עמדת ה-Razer Core החי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אני עובד עם שני מסכים אחד מחובר דרך DVI(וזה המסך הראשי) והשני דרך VGA הבעיה שלי זה כשהמחשב עולה כול מסכי הBIOS והBOOT מופעים על המסך השני ביציאת הVGA ככה עד שמערכת ההפעלה עולה ושם בהגדרות שיניתי את זה. יש אפשרות להגדיר שאני ראה דרך DVI את כול המסכים האלה ולא דרך יציאת VGA? תודה מראש נ.ב הכרטיס מסך שלי זה 460GTX

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sagi_10,

שלום לפני כשבוע קניתי רמקולים חדשים והיום פתאום ראיתי שיש שטח מת בצד המסך הימני אני ניסיתי לשחק המון עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא עזר...(או ששינה משהו על חשבון צד שמאל...) האם יש תוכנה או משהו שיכול לסדר את הבעיה הזאת? בתודה שגיא

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ilaysk,

כרטיס המסך שלי-7800 GTX היתקלקל והיום התקשרו אלי מKSP ואמרו לי שי לי שתי אפשרויות: 1. לחכות חודשיים עד לGTX חדש או מתוקן עם כרטיס חלופי 6800 128MB עד אז 2. לקבל מיידית 7800 GT מה לעשות ??? בבקשה זה דחוף

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מה הכי כדאי לקנות משלושת הכרטיסים האלה, מבחינת קירור וביצועים איזה נחשב הכי טוב? ויש לי עוד שאלה איך הכרטיס מסך RADEON X700? תודה מראש, טל.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dudimalka,

חשוב לדעת שאני כותב פה אחרי שקראתי את המדריך הנעוץ על הכרטיסים המומלצים אז ככה ברשותי יש כרטיס מסך 8600 GT של PALIT 256 MB ואני מעוניין לרכוש כרטיס חדש לקראת צאתם של המשחקים החדשים והכבדים כמו FAR CRY 2 וקרייסיס החדש עכשיו ברור לי שהכרטיס שלי לא יהיה מסוגל להריץ את המשחקים האלו (תקנו אותי אם אני טועה) וגם אם כן אז על ההגדרות הכי הכי נמוכות ויראו זוועה לכן אני מעוניין לחדש את העסק ולרכוש כרטיס מסך חזק שיחזיק לי לאורך זמן למרות שיוצאים כרטיסים חדשים וטובים יותר כל הזמן המטרה שלי בכרטיס היא בעיקר למשחקים חזקים תקציב:500-1000 ש"ח אשמח לקבל הצעות אגב יש לי ספק כח של 500 וואט אבל ג'נרי האם אני יהיה חייב להחליף גם אותו?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shahar77,

צריך המלצה לכרטיס עד 300 ל-AGP.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מפרט: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE ASUS M2N-E OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD מסך: HP lp2065 1600X1200 (לא ממש אכפת לי לשחק על 1280X1024) אני מעוניין לשדרג את המחשב על מנת שאוכל לשחק GTA4 כמו שצריך ולהנות מהגראפיקה, ולהכין אותו לSTARCAFT2 ודיאבלו3. האם שיפור בכ. מסך בלבד יעשה את העבודה? (חשבתי לקנות GTS220) תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.