כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אהלן קודם כל נתחיל במפרט : מעבד - intel i7 920 לוח אם - MSI Platinum X58 זכרונות - 1066 6GB GEIL דיסק קשיח - 640GB SATA2 כרטיס מסך - Gigabyte GF9800GTX 1G ספק - Spire 550W כרטיס מסך הלך לעולמו... ואני מעוניין לקנות חדש . תקציב : 1000-1500 ש"ח (מספיק כדי לאפשר לי לקנות כרטיס מסך ברמה גבוהה שיחזיק להרבה זמן ללא צורך החלפה ? ) אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסקרן אותי מה המחיר...אני שוקל להחליף את ה 5850-אם המחיר יהיה אטרקטיבי.תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. קיבלתי את הכרטיס הזה "בירושה" וראיתי שהוא קטן ומיועד ללוח ITX השאלה האם הוא חזק מספיק כמו האחים בסדרת 970 הוא שבגלל גודלו הוא יסחוב פחות טוב? לצורך העניין far cry 4(יש לי אפשרות להחליפו בתוספת תשלום) הכרטיס משודך ללוח GIGABYTE H97-HD3 i5 4690 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי אתמול את הכרטיס Sapphire R9 290 Tri-x, ומבחינת הביצועים שלו אין לי שום תלונות. הוא מריץ את המשחקים עם הדרישות הכי גבוהות ב-ULTRA בלי בעיות מיוחדות. הכרטיס עולה כ-400 ש"ח יותר מ-MSI R9 290 למשל והסיבה שהעדפתי אותו היא שקראתי שטמפ' העבודה שלו נמוכה משאר כרטיסי ה-R9 290 וגם שהוא פחות רועש מהם משמעותית. למשל כאן בתחתית הדף הכותב משבח את הרעש הנמוך של הכרטיס וכותב שהוא מדד 41.1 דציבלים בזמן הפעלת CRYSIS 3 למשל: http://www.anandtech.com/show/7601/sapphire-radeon-r9-290-review-our-first-custom-cooled-290/4 הכרטיס הקודם שלי היה HD 5770, הוא רעש הרבה פחות וקראתי שעוצמת הרעש שלו היא כ-45 דציבלים בזמן פעילות. אין לי מושג כמה דציבלים הכרטיס החדש מפיק אצלי, אבל הרעש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי ASUS 560 GTX TI... רציתי לדעת האם במצב מנוחה הוא עדיין צובר חשמל וכמה ואם יש לי אפשרות להשבית או לבטל אותו לזמן מסויים?...לדוגמא בלילה ובכלל המחשב שלי בדרך כלל דולק {אני מוריד ומעלה דברים} רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל אותו או להוריד משמעותית את צריכת החשמל שלו מתי שאני הולך לישון או יוצא מהבית לזמן ארוך ושאני חוזר להחזיר אותו? האם שאני מוריד לו את התדרים ב MSI זה עושה משהו? תודה {ד"א יש לי כרטיס מסך מובנה אם זה עוזר איכשהו}
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום נראה לי זו שאלה למומחים בלבד או לבעלי נסיון. אני מתכוון לקנות מחשב עם כרטיס מסך: HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?leg=&psn=0001&pid=1189&lid=1 אבל רוצה לדעת האם יש אופציה להוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו למגבר, אך בו זמנית, להוציא וידאו מיציאת ה DVI שלו למקרן. הרקע לשאלה נובע מכך שאני רוצה לחבר את ה HDMI למגבר, ומהמגבר (בעל יציאת אחת) לטלביזיה. ובכך לראות תכני HD ו 3D כולל הסאונד. אך אם אני רוצה לראות את הסרטים (HD בלבד) במקרן שלי, אני צריך שהסאונד יגיע למגבר מה HDMI והתמונה למקרן מה DVI. ופה אני תקוע, האם זה אפשרי ? (הבנתי שישנה אופציה לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI אך זה יקר מדי.)…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=786&l1=2&l2=6&l3=0
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני מסיים לבנות מפרט למחשב שמיועד לעבודה בבורסה, אל המחשב יחוברו ארבעה מסכים בגודל 24' כל אחד. אני מחפש כרטיס המסוגל לחבר אליו 4 מסכים, והבנתי שלא כל כרטיס בתצורת SLI / CF מסוגל לכך. קיבלתי המלצה על שני 5670, איך הכרטיסים האלו? אפשר לחבר אליהם 4 מסכים ללא בעייה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביצועים ראשוניים של הכרטיס מתחילים לזרום ברשת, נעים מאוד להכיר :-)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך שלי התאבד לפני יומיים וכעת, לאחר שיצאתי מההלם של לראות את יחס הביצוע למחיר של הכרטיסים הנוכחיים לעומתו (הידד לכריית מטבעות מבוזרים.), אני מחפש את החלופה המשתלמת ביותר. מסך: Dell U2311H (כלומר 1920x1080 ו-60hz) לוח-אם: MSI B75MA-E33 מעבד: Intel i5 3470 3.2Ghz זיכרון פנימי: Corsair 8GB DDR3 1600MHz אני מתעתד לרכוש מחשב בחודשים הקרובים אבל טרם החלטתי אם אני רוצה להישאר ב1080p או לעלות ל1440 - מסכי IPS עם קצב רענון גבוה עולים המון, מסתבר. ייתכן מאוד שאשאיר את כרטיס המסך במחשב הנוכחי במקום שימשיך איתי למחשב הבא. שימושים: עבודה משרדית שוטפת עם וידאו (לא עריכה), משחקים שהמעבד יכול לסחוב (נהנה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הערוץ הבא גילה משהו מוזר - בבדיקת ביצועים ב 1080P כרטיס חלש משמעותית כגון ה 5700XT של AMD השיג תוצאות טובות משמעותית מול כרטיס חזק משמעותית כגון ה RTX 3080 של NVIDIA. אחרי חקירה מעמיקה הם הגיעו להבחנה שבשימוש בכרטיס של NVIDIA המעבד מציג ניצולת הרבה יותר גבוהה, מה שבתורו מוביל לביצועים נמוכים יותר ברזולוציית 1080P. הזוי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
*הכרטיס מופיע במקום הראשון בתמונה הלא מעודכנת, אם יצא כבר R9 FURY X2 אז זה לא הכי חזק. מחיפוש ביוטיוב של Titan X vs , Titan Z vs ו- 980Ti vs עולה מנצח 1.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובקשר לכרטיס מסך אני משתגע לא יודע איזה לקחת... X1600XT \ X800GTO ? מה יותר עדיף למרות שמה שעולה יקר יותר טוב..אבל המלצה לא תהרוג..ואם יש משו אחר שיותר עדיף תגידו לי זה המפרט 2x Twinmos 512MB DDR400 PC3200 1x ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 כרטיס מסך לאיודע איזה 1x Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 1x Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse OEM 1x AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 1x Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במסגרת שדרוג למחשב, אני הולך להחליף גם את הכרטיס מסך, אבל מוטרד האם הכבל הקיים מהמסך יעבוד מולו, הכרטיס מסך שיש לי היום זה: Gainward GeForce GT 430 ואליו מחובר מסך סמסונג T220 בחיבור DVI, והכרטיס שאני הולך לקנות הוא: ARKTEK GT1030 DDR5 2GB 64Bit לפי האתר החיבור נראה ככה: https://arktekco.com/uploads/GT1030_Output.jpg כלומר, לא בדיוק אותו חיבור, דומה. והכבל הקיים שלי בכלל נראה קצת אחרת... אני תוהה אם אוכל להשתמש באותו כבל, או שצריך להחליף כבל? או שיש מתאם? מה עושים? כרטיס מסך קיים: כבל קיים:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היתרון של כרטיסי מסך חזקים זה שהם יכולים לתת ביצועים גבוהים ברזולציות גבהות אז מה הטעם בלקנות כרטיס מסך כזה שעולה נגיד בסביבות 1500 שקל כשהרזולוציה הכי גבוה שאתה יכול לקבל ברוב מסכי ה LCD זה 1280X1024
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני קנייה של HD4850 של חברת Sapphire בכ-720 ש"ח. הבחנתי בגירסה יקרה יותר של הכרטיס HD 4850 Vapor של חברת sapphire. שאלותי הן: 1) האם תוספת המחיר מוצדקת בהתחשב בעובדה שאינני מתכוון לעשות OC? 2) האם הכרטיס היקר יותר ממולץ יותר בלי קשר? 3) האם Sapphire היא חברה מומלצת לכרטיס HD4850 או שישנן יצרניות טובות יותר? האם כרטיס דומה של XFX שיקר יותר בכ-200 ש"ח עדיף על Sapphire? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתלבט אם לקנות עכשיו את ה8800GT החדש שעולה בחנויות 1400 ש"ח ככה ... או לחכות עוד יותר משבועיים ולקנות את ה8800GTS החדש מה אתם אומרים ... כי לפי התגובות על היצועים שלו ששמו פה ... הוא לא יותר מדי חזק כמו שכולם חשבו אז מה אתם אומרים לקנות עכשיו את ה8800GT ולחסוך איזה 300-400 ש"ח או שלחכות .... תעזרו לי בבקשה מה לעשות ... תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו זאת המערכת שלי: AMD Phenom II 4x 965 3.4GHz Gigabyte 790XT RAM 2G 1333MHz SeaSonic 520W S12II Bronze ומסך 17 עם חיבור VGA ( אולי אני קונה עוד מעת חדש) האם הכרטיס Sapphire HD 5750 1GB יספיק לי להרצת משחקים כבדים? ( אשמח לחוות דעת על הכרטיס הזה)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי rx460 חיברתי אותו לטלוויזיה ולמסך מחשב את הטלוויזיה לחיבור hdmi והמסך מחשב לdvi. הבעיה שלי היא שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה התמונה יוצאת מהמסגרת בטלוויזיה והzoom משתנה (בzoom אני מתכוון לזה שבוחרים בוודינדוס בקונטרול פנאל 125%,100% ו150%). אבל שאני מנתק את המסך מחשב מהמחשב התמונה בטלוויזיה חוזרת לרגיל ולא יוצאת מהקווים. אני מחפש דרך להגדיר zoom 150% בטלוויזיה ו100% במסך מחשב ולהגדיר שאם מסך אחד מכובה והאחר דלוק אז מזה שדלוק יצא קול. שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה הקול עדיין יוצא מהרקומלים usb שיש לי במחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 6800, אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל יש לי בעיה די מעצבנת כשאני משחק ב NFS CARBON יש ארטיפקטים על המסך, לא יודע אם קורה במשחקים אחרים כי אני לא ממש משחק בזמן האחרון.. הכרטיס מסך חדש, Inno3d 6800 128mb AGPX8, השאלה שלי האם יכול לקרות הדבר בגלל זכרונות מומהרים או מעבד מומהר להלן נתוני המחשב: לוח: GA-7VAXP @ f15 hacked bios זכרונות: 512mb ddr 400mhz adata 256mb ddr 333mhz samsung 128mb ddr 266 hynix 895mb ram total ד. קשיח: לא רלוונטי.. מעבד: amd athlon xp 2500@3000 המהירות באס של המחשב והזכרונות זה 176..השאלה שלי האם הארטיפקטים יכולים להגרם בגלל המעבד המואץ/הזכרונות שהואצו או שהבעיה בכרטיס או במשחק? משתמש בדרייבר של נוידיה המעודכנים …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב שלום אני הולך למכור את המחשב הישן ולקנות אחד חדש חייתי עם כל התוספות אני חושב למכור את המחשב בלי המסך הישן שלי בן חמש השנים (packard bell 15 לא שטוח או כלום אבל לאחרונה הלכתי לכוון אותו והיום התמונה בו חדה וטובה מאוד לא אני לא חושב על מחשב חייתי עם מסך מעפן אלא שהמסך ישמש כמסך שני שמציג תמונה אחרת האם הradeon 9500 תומך בשתי מסכים עם תמונה שונה ומה אפשר לעשות עם זה בכלל האם זה שווה לי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
3D-PROPHET-FDX-8500LE 750 שקל "אני לא יכול להגיד לכם איפה" אבל זה שווה או לא? :smoke:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין כרטיסי מסך של חברות שונות.. ומה הזכרון של הכרטיס אומר אם יש לי 1G או 2G מה זה אומר?? נגיד מה ההבדל בין AMD Mobility Radeon™ HD 7470M לבין Intel® HD Graphics לבין NVIDIA® GeForce® GT 525M 2GB עכשיו אני מבין שהכרטיסים אולי לא באותה רמה אבל זה לא העניין כי מה שאני שואל זה מה ההבדל נגיד בין כרטיס של radeon לgeforce וגם intel hd graphics בהנחה שהם חופפים בערך ברמה שלהם ובמחיר...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושי מחשב עיקריים: מחשב ביתי: גלישה באינטרנט, צפייה בסירטונים HD, משחקי דוס וחלונות 3.11/95 ישנים או משחקי נוסטלגיה קלים. המשחק המשמעותי היחיד שמשוחק במחשב: דום דרך Doomsday Engine גרסה אחרונה. מפרט המחשב של אבא שלי: ספק כוח: SAMA דגם 550W גנרי לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H, rev 1.4 ערכת שבבים (צ'יפסט): Intel Ibex Peak H55, Intel Ironlake מעבד: DualCore Intel Core i3-540, 3066 MHz זיכרון: 2GB DDR3 כרטיס מסך חיצוני: nVIDIA GeForce GT 220 כרטיס מסך מובנה: מופיעים שלושה כרטיסי מסך באתר של Gigabyte, ואינני יודע מי מהם נמצא בלוח האם של אבא שלי מסך: Samsung SyncMaster 2253LW, גודל "22 LCD עם תאורה פלואורסצנטית ורזולוצייה של 1050x1680 מאחר ולכרטיס המובנה של לוח האם של המחשב של …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-