כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי את המפרט הבא : Inno3D 9600GT 512M Intel Dual core E5200 2GB DDR2 Ram Thermalteck 450W בקיצור בזמן האחרון הכרטיס מסך עושה בעיות. אני צריך בבקשה המלצות לכרטיס מסך עד 450 ש"ח. אם יהיה ממש צורך אז אפשר לחרוג ב-50 ש"ח (יוצא 500 ש"ח ד"א) המטרות הן גלישה באינטרנט ומשחקי פעולה כלל משחקים חדשים. אני צריך את הכרטיס שיתן את מירב הביצועים בסכומים האלה... שימו לב שהמסך הוא מסך FHD... זאת אומרת שהרזולוציה היא 1920X1080 חובה שהכרטיס יהיה מ-KSP. אשמח לקבל הערות.... אני אקנה את הכרטיס מחר (25.04.2012)... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום את המחשב האחרון שלי רכשתי לפני כ-10 שנים, והוא עדיין משמש אותי ליומיום אחרי כל כך הרבה שנים לא הרגשתי צורך ממש לשדרג אותו חוץ מהוספת זיכרון לאורך הדרך והרד דיסק SSD לפני כמה שנים בכל מקרה, הגיע הזמן לשדרג, הבן כבר התחיל לשחק, וחוץ מהפלייסטיישן הוא רוצה גם במחשב, האמת שגם אני התגעגעתי לשחק, אז יאללה, יש תירוץ מתאים עכשיו בכל מקרה רכשתי במהלך בלאק פריידיי מעבד AMD i5-2600X רכשתי לוח אם GIGABTYE B450 AORUS M רכשתי זיכרון CORSAIR 16 GB CL15 רכשתי הרד דיסק נייד SSD , CRUCIAL P1 500MB M.2 את המארז אני פשוט מנקה מהחלקים הישנים ומשאיר אותו, גם ככה לא מעניין אותי המראה שלו וספק כוח יש לי THERMALTAKE TR2 4…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
התקנתי את הדרייבר החדש, וגיליתי שאחרי האוברקלוקינג המקסימלי שעשיתי, הניקוד שקיבלתי ב 3dmark2001 היה קרוב למהירויות הסטוק של הכרטיס עם הדרייבר הישן... עריכה: ירידה של בערך 400 נקודות (רבע מהביצועים של הכרטיס)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו הזמנתי מחשב והתכוונתי לקנות את הכרטיס הזאת של חברת palit יש לחברה את הכרטיס הזה אבל לא של palit אז לקחתי msi. מה אתם אומרים ? זה משנה החברה של הכרטיס ? או שאני יתעקש שיזמינו של חברת palit או בכלל לקחת את אותו הכרטיס של חברת ג'יגאבייט.? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
3D-PROPHET-FDX-8500LE 750 שקל "אני לא יכול להגיד לכם איפה" אבל זה שווה או לא? :smoke:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר לא נעים לי לשאול בפורום .. אני מתכוון לקנות X1900XT של Sapphire אבל בחנות שהייתי מוכרים של Gigabyte והוא אמר לי שזה יותר טוב.. ה-ספייר עולה 2170 והג'יגהבייט עולה 2400.. אבל המוכר לא יודע אם זה עם קירור רגיל של החברה או עם קירור מיוחד.. מה דעתכם איך מוכרים עם קירור מיוחד ? ג'יגהבייט בכלל חברה בסדר ? כי אני לא רוצה לקחת כרטיס מסך ושהוא יישרף לי חס וחלילה... ואל תגידו לי לשאול בחנות כי המוכר אמר לי שהוא לא יכול לדעת.. הוא ניסה לברר... הוא אמר שג'יגה בייט חברה מעולה ושהם יודעים איזה קירור צריך כזה כרטיס אז שבטוח הם שמו קירור מעולה...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. קיבלתי את הכרטיס הזה "בירושה" וראיתי שהוא קטן ומיועד ללוח ITX השאלה האם הוא חזק מספיק כמו האחים בסדרת 970 הוא שבגלל גודלו הוא יסחוב פחות טוב? לצורך העניין far cry 4(יש לי אפשרות להחליפו בתוספת תשלום) הכרטיס משודך ללוח GIGABYTE H97-HD3 i5 4690 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין כרטיסי מסך של חברות שונות.. ומה הזכרון של הכרטיס אומר אם יש לי 1G או 2G מה זה אומר?? נגיד מה ההבדל בין AMD Mobility Radeon™ HD 7470M לבין Intel® HD Graphics לבין NVIDIA® GeForce® GT 525M 2GB עכשיו אני מבין שהכרטיסים אולי לא באותה רמה אבל זה לא העניין כי מה שאני שואל זה מה ההבדל נגיד בין כרטיס של radeon לgeforce וגם intel hd graphics בהנחה שהם חופפים בערך ברמה שלהם ובמחיר...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושי מחשב עיקריים: מחשב ביתי: גלישה באינטרנט, צפייה בסירטונים HD, משחקי דוס וחלונות 3.11/95 ישנים או משחקי נוסטלגיה קלים. המשחק המשמעותי היחיד שמשוחק במחשב: דום דרך Doomsday Engine גרסה אחרונה. מפרט המחשב של אבא שלי: ספק כוח: SAMA דגם 550W גנרי לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H, rev 1.4 ערכת שבבים (צ'יפסט): Intel Ibex Peak H55, Intel Ironlake מעבד: DualCore Intel Core i3-540, 3066 MHz זיכרון: 2GB DDR3 כרטיס מסך חיצוני: nVIDIA GeForce GT 220 כרטיס מסך מובנה: מופיעים שלושה כרטיסי מסך באתר של Gigabyte, ואינני יודע מי מהם נמצא בלוח האם של אבא שלי מסך: Samsung SyncMaster 2253LW, גודל "22 LCD עם תאורה פלואורסצנטית ורזולוצייה של 1050x1680 מאחר ולכרטיס המובנה של לוח האם של המחשב של …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל- 9800GT, המפרט שלי הוא Intel® Core2 CPU E6300 1.86GHz Gigabyte Lakeport-G i945G 2x512 MB (DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 7600 GS מסך 19" רזולוציה 1280X1024 האם 9800GT יהיה חזק מידי בשביל המפרט? אני בטוח הולך גם להחליף את הזיכרון ל-2GB או 4GB, לא סגור עדיין. ואם אפשר גם להמליץ לי על יצרן טוב לכרטיס המסך הזה, לא למטרות OC. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את לוח האם שלי msi 865pe-neo3 ללוח אם אחר שיתמוך ב pci expressx16 אבל מבלי להחליף את המעבד, האם זה אפשרי? ואם כן, אם תוכלו לתת לי לינקים ללוחות אם במחיר של עד 550 ש"ח בכדי שישאר מספיק כסף לקנות כרטיס מסך טוב...גם כאן יש התלבטות בין sapphire x1800xt 256mb לבין leadtek px7900gt 256mb איזה מהם טוב יותר? תודה על העזרה.
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/geforce-gtx-960-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91-22-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8-%d7%95%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%a2%d7%a8/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, כרטיס מסך און-בורד שבק חיים. אני מחפש כרטיס חיצוני להחליף אותו. השימושים כיום הם פשוטים (אינטרנט, מסמכים) אבל בעתיד תהיה קצת עבודה עם פוטושופ ותוכנות Adobe אחרות (לא עריכת וידיאו, רק עריכה גרפית בסיסית-בינונית). תקציב לענין - לא רוצה לעבור את ה-400 ש"ח, אם יש משהו איכותי בפחות מזה, כמובן שעדיף. ספק הכוח של המחשב הוא SeaSonic 400W , כך שהוא לא בעיה. לוח אם של GB, עם חריץ PCI-E 16. מסך "19, לא מתכוון לשדרג בקרוב. אני נמצא בחולון, כך שחנות בסביבה עדיפה. חשבתי על Sapphire 6670 DDR3 ב-385 ש"ח ב-TMS . אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 6800GT וברגע שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לצפצף. הצפצוף הוא צפצוף אחד מתמשך ואינו נגמר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-2060-launching-at-349-us-on-15th-january-gaming-performance-numbers-leaked-will-deliver-60-fps-with-rtx-dlss-enabled-on-1080p/ בהחלט מעניין.... תקציר מנהלים: מחיר משוער 350$ - כלומר מחליף במחיר את gtx1070 הנוכחי ביצועים באזור חיוג gtx1070Ti התחלת מכירה ב- 15.1.2019
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עדכונים אחרונים חביבים מ-Computex 2016: אסוס הציגה גירסה מעודכנת לעמדת ה-XG Station שלה, שמאכלסת כרטיס מסך שולחני ומאפשרת לחבר אותו באופן חיצוני לכל מחשב עם חיבור USB Type-C תומך Thunderbolt 3. הדגם המעודכן מתבסס כאמור על טכנולוגיית ה-Thunderbolt 3 (במקום על מחבר ייחודי שהוצג בעבר) וכולל גם ספק כוח של לא פחות מ-680 וואט, שמתוכם 500 וואט מיועדים לכרטיס המסך (השאר לחיבורי USB לטעינה מהירה שקיימים בעמדה) ומבטיחים שכל דגם בסביבה יוכל לעבוד עם העמדה. ה-XG Station 2 אמורה להגיע לשוק רשמית לקראת סוף השנה, והנעלם הגדול הוא כמובן המחיר - האם היא תהיה זולה מספיק בכדי להוות פתרון אפשרי לגיימר הממוצע, או שצפוי לנו עוד מוצר בעלות של 500 דולר כמו עמדת ה-Razer Core החי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הזמן אני שואל את עצמי שאלות לגבי כרטיסי מסך... אני גיימר חובב. משחק משחקים כמו COD, BF3, Crysis ובעיקר משחקי FPS... אני משתמש כבר 3 שנים ב-GTX260 הוא די עושה את העבודה מבחינתי, ברור שיש מקום גדול לשיפור. העניין הוא שאני לא מבין למה נועדו הכרטיסים במחירים הגבוהים מאוד (3000 ומעלה). האם זה קשור לריבוי מסכים? האם זה קשור לרזולוציה גבוהה של מסכי מחשב בגודל 30 אינץ'? איך אני יודע איזה כרטיס להתאים לכל צורך? מאיפה מתחילים? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. פירמטתי מחשב וכבר עם עליית הדוס ראיתי שמשהו בתצוגה מוזר מאוד. כשעלה הווינדוס ראיתי שלא ניתן כמעט לראות כלום על המסך, עיוות וצבעים משונים. פתחתי ומצאתי שהמאוורר של כרטיס המסך כלל לא עובד והכרטיס חם מאוד. לפני שאלך לקנות חדש - האם לפי נסיונכם הלך הכרטיס או שתיקון מאוורר עשוי לפתור את הבעיה ? על הכרטיס יש תו אחריות שנגמר לפני שנה לערך. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב תראו אחרי מחשב רבה אבל באמת רבה התחלתי לחשוב על לקנות את ה X-800 XT איך שהו בחול :\ ולהביא אותו לארץ כי בחול הוא עולה כבערך 2000 +- עכשיו השאלה האם באמת כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה או שאני יקנה את MSI RADEON 9800 PRO ! כי אני ממש מפחד שבמשחקים כמו Hl2 ו CS:SOURCE אני בכלל אפילו לא יוכל לשים את זה על HIGH ולקבל את המקסימום מהמשחקים וזה מה חשבתי שאני יקבל אני לא רוצה לשחק CS SOURCE על HIGH אבל עם 40-30 FPS זה מה שמדאיג אותי :\ אז מה נראה לך שבאמת ככה זה יהיה מה שציינתי למעלה ? 30-40 FPS במשחקים האלה ? מפחיד אותי שבסופו של דבר אני יצטרך לשחק כל משחק חדש על MEDIUM או LOW ואלה בכלל לא היו הציפיות שלי אני קונה מחשב חדש כדי שכל המשחקים ירוצו לי על HIGH…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה זמן הוא יכול להשאר דולק בidle בלי שיגרם לו נזק? והאם LCD אפשר להשאיר דולק כל היום בidle או שכמו CRT אסור?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בזה : Gigabyte GeForce 9800GT 1024MB DDR3 GV-N98TOC-1GI וכרגע יש רק את זה: Sparkle GeForce 9800GT 1024MB DDR3 SF-PX98GT1024D3-HPL האם ישנו הבדל מהותי של ממש שנותן הבדל מחירים ? האם כדאי להמשיך ולרכוש את ה Sparkle או להתעקש על Gigabyte ? איך השם הכללי של Sparkle ? הם טובים ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפרום אני רוצה לדעת אם יש לי חיישן בכרטיס מסך שלי (fx 5200) ואם לא איך אני מסיג???. הוא שייש תוכנה הוא משהו?. תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי כמה בדיקות לרדאון, ואחת מהם היא בדיקות הSmoothVision . שמתי רווליציה על 600*800*32BIT בשביל שהגודל הקובץ לא ישתגע... כמובן שכל ההגדרות היו על HIGH. המשחק הוא לא אחר מאשר MOHAA! (בגלל המנוע המצוין!) שמתי פעם אחת על FSAA 6X (התמונה העליונה) ופעם אחת ללא FSAA (התמונה התחתונה) סימו לב ל*יד* במיוחד בשני המקרים! כמובן שהתמונה עם הX6 יותר טובה! (יחסית לJPG) (ניסיתי להתאים את התמונות שיהיה באותו המקום...) אז הגעתי לשאלה כזאת, ניתן להפעיל את הSmoothVision אבל איך לעזאזל מפעילים את הטכנולוגיה- TruForm? אני לא מוצא את האפשרות בדריוורים! ועוד שאלה! מה זה האפשרות "סינון אנאיזוטרופי"? הינה תמונה, תסבירו לי מה היא עושה? ומה יקרה אם אני אשים את האפשרות על 16?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קודם כל נתחיל במפרט : מעבד - intel i7 920 לוח אם - MSI Platinum X58 זכרונות - 1066 6GB GEIL דיסק קשיח - 640GB SATA2 כרטיס מסך - Gigabyte GF9800GTX 1G ספק - Spire 550W כרטיס מסך הלך לעולמו... ואני מעוניין לקנות חדש . תקציב : 1000-1500 ש"ח (מספיק כדי לאפשר לי לקנות כרטיס מסך ברמה גבוהה שיחזיק להרבה זמן ללא צורך החלפה ? ) אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-