עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המחשב שלי: Intel Pentium® III @ 798 MHz ראם: 128 *מתכוון להוסיף עוד 128 MB לפחות* אז אני בדקתי, חקרתי, וגיליתי ש הכרטיס: לGeForce 4 Ti4200 128MB Leadtek, מתאים לי מבחינה כלכלית, מבחינת ביצעוים, וחברה מעולה. אבל הכרטיס לא ירוץ באופן אופטימלי על מחשבי, עד כמה זה ישפיע? כמה אחוזים מכוחו של הכרטיס מחשבי לא ינצל? ואיזה מחשב אני צריך בשביל שהוא ינצל את הכרטיס באופן אופטילי? תודה לעוזרים

2. היי יש לי את הכ.מסך nvidia 9500 gt 1giga כדאי לי להחליף? אם כדאי למה להחליף? אני מחפש מחיר נמוך לא אכפת לי מחול או יד שנייה אני משחק בעיקר במשחקים כמו mw3 bf3 ואני משחק על מסך 42 אינץ בלי hd ופעם ב על 22 אינץ תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב חדש.החלטתי לקחת כרטיס מסך מסדרה HD 4800 של ATI. בחרתי ב-HD4870. עכשיו אני מטלבת על איזה חברה ללכת (ASUS, SAPPHIRE ,GIGABYTE)??? בבקשה תנו לי המלצות והסברים למה... ???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bennnn,

מסקרן אותי מה המחיר...אני שוקל להחליף את ה 5850-אם המחיר יהיה אטרקטיבי.תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tomerg,

איפה אני יכול להשיג כאלה נגיד בכמה עשרות שקלים, באזור ת"א ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אני יודע שהכרטיס שאני הזמנתי זה ראידון 9700 פרו ספייר אך אני יודע שזה רטריל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ravid,

3D-PROPHET-FDX-8500LE 750 שקל "אני לא יכול להגיד לכם איפה" אבל זה שווה או לא? :smoke:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dudik432,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין כרטיסי מסך של חברות שונות.. ומה הזכרון של הכרטיס אומר אם יש לי 1G או 2G מה זה אומר?? נגיד מה ההבדל בין AMD Mobility Radeon™ HD 7470M לבין Intel® HD Graphics לבין NVIDIA® GeForce® GT 525M 2GB עכשיו אני מבין שהכרטיסים אולי לא באותה רמה אבל זה לא העניין כי מה שאני שואל זה מה ההבדל נגיד בין כרטיס של radeon לgeforce וגם intel hd graphics בהנחה שהם חופפים בערך ברמה שלהם ובמחיר...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קניתי בהתחלה כרטיס מסך nVIDIA GeForce 9400GT ולאחר אכזבה מהכרטיס הנ"ל הלכתי על הכרטיס של ATI שהומלץ לי כאן בפורום כאמור אין שום הבדל בין הביצועים במשחק GTA וביתר המשחקים חבל שביזבזתי סתם עוד 200 ש"ח על שדרוג...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני עובד על פיקס לוודוו, אז אני צריך שתפעילו את הקובץ ArmyOps.ini בתיקייה System. עכשיו. אמור להיות לכם למעלה Protocol=unreal ProtocolDescription=Unreal Protocol כזה דבר. אם יש, אז זה הקובץ הנכון. פיסקה מתחת לזה אמור להיות דבר כזה [Engine.Engine] RenderDevice=***** איפה שהכוכביות זה השם של הדוייס של הכרטיס- אני צריך את השם. לפני שאתם נותנים לי, חפשו דבר כזה: [*******] HighDetailActors=False UsePrecaching=False UseTrilinear=True AdapterNumber=-1 ReduceMouseLag=False UseTripleBuffering=False UseHardwareTL=True UseHardwareVS=True UseCubemaps=False DesiredRefreshRate=25 UseCompressedLightmaps=False MaxPixelShaderVersion=255 אני צריך שמה שבסוגריים ומה שברנדר דוייס יהיה תואם. …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Alphadog676,

שלום, יש לי מחשב דיי ישן, ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסך כדי שיוכל להריץ משחקים לא כבדים כמו Euro Truck Simulator 2 בלי לאגים. מפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8.00GB RAM DDR2 Geforce 8800GT

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לו P3 500 עם 256 זיכרון פנימי... כרטיס מסך GeForce 4 440 MX... והוא קיבל רק 1400 נקודות ! אמרתי לו להתקין את הדרייברים הכי חדשים של נבידיה... וזה לא עזר... למה זה ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום רב, מבקש המלצה לכרטיס שיענה על הדרישות הנ"ל: צפייה בסרטים ברזולציה 1080i, תוך כדי חיבור ושימוש בו זמני בשני מסכי LCD בעלי רזולציה FHD. כרגע הייתי עם כרטיס מסך NVIDIA 7600GT שעשה את העבודה אבל שבק חיים וכעת הייתי שמח למצוא לו מחליף בתקציב לא מוגבל, הכי חשוב שיענה על הדרישות וכמובן שעדיף אחד שייתן את המקסימום תמורה למחיר בהתחשב בצרכים שלי. תודה מראש, אוהד : -)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eyalsd,

שלום. קניתי מחשב נייח פשוט ב-1000 ש"ח לפני חצי שנה בk.s.p משיקולי תקציב כעת התפנו לי עוד כ-1000 עד 1500 ש"ח ואני ממש רוצה להריץ עליו משחקים כבדים האם זה אפשרי ע"י שדרוג כרטיס המסך בלבד? ואם כן אז איזה כ.מסך כדאי ביותר? (1000-1500 ש"ח) אשמח לכמה אופציות. המפרט הוא בערך כזה: intel E5700 3.0 Ghz זיכרון 2 ג'יגה (תוכנה בשם cpu wizard מכריזה שיש לי 4 אבל הווינדוס מזהה רק 2) כרטיס מסך: intel hd graphics לוח אם: Asus P5G41T-M LX זוהי שאלתי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 114508534,

מה זה TV TUNER יש לי 1 כזה בבית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bobby323,

רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Tov_Tov,

יש ברשותי מסך CRT דיי ישן כבר איזה 4 שנים בשם LG FLATRON 775FT יש לי כ2 בעיות איתו 1. ממש קשה לקרוא כיתוב, במיוחד עם זה כתוב על רקע לבן או משהו כזה, הכתב פשוט מטושטש ניסיתי להוריד בהירות זה עוזר אבל עדיין קשה לקרוא, קשה לי במיוחד לקרוא את השמות של האייקונים בדסקטופ ואכן גם אחרי כמה שעות מתחיל לכאוב לי העיניים.. מה הבעיה במסך ? האם זה בעיה כתוצאה מהתיישנות המסך ? 2.בעיה נוספת היא בHZ,כיוונתי את הגדרות של המסך לעבוד ב1024x768 על 85HZ ( המקס של המסך ברזולציה זו ), כאשר אני נמצא בדסקטופ המסך עובד על 85 HZ כמו שהגדרתי אותו אבל כאשר אני נכנס למשחק ( לדוגמה Counter Strike ) הוא אוטומטית משתנה ל60HZ וזה ממש מפריע לי (בעניין של עקרון). האם מישהו יכול להגיד לי למה זה משתנה, ומה ה…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מצטער על הבורות - אבל בכל זאת: מה ההבדל בן שני סוגי הPCI אקספרס? אני יודע שזה שהוא מיסיכ 16 = הוא לכרטיסי המסך החדשים אבל למה משמש זה שהוא PCI אקספרס X 1 ? איזה סוגי כרטיסים THX

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שבוע טוב, רציתי לברר כמה דברים - ברשותכם: ברצוני לקנות מפרט מחשב למשחקים שיעבוד ברזולוציה של 1050 1680 הבנתי שבטווח מחירים הזה יש שני כרטיסי מסך מומלצים- ב 700 ש"ח -hd4890 ב 1000 ש"ח- gtx 460 768 mb האם שווה להוסיף את ה 300 ש"ח האלה? (לשנתיים הקרובות) כמו כן במידה ואקנה את ה460 איזה חברה מומלצת [רעש, איכות, וכד'] : palit או gainward או ששוה להוסיף 70-90 ש"ח ולקנות leadtek ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה עדיף לי לקנות 9800 se ולשים עליו את האומגה ופתיחת 4 הצינורות יצליחו או 9800 Np ולצרוב לו את הביוס של פרו????????

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

אני אתייחס לתמונות של דום3 ששוחררו אתמול. אם יש לי וודוו3(שלא יריץ את המשחק 100%) אז איך אני יכול לראות את התמונות באיכות של הג'יפורס4\RADEON9700? האם זה בגלל הפורמט של התמונה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה מסך טוב לא דק שיתמוך לגמרי בכרטיס x1900xt. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תודה.

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DooM Man,

כדאי לי להחליף מ-TI 4200 שקניתי לאחרונה, וביצועיו כנראה לא מספקים כל כך, ל-9700 PRO של GIGABYTE? מדובר בהפרש מחירים של 1,000 ש"ח, אבל כפי שראיתי, פער הביצועים הוא עצום. ??? אה, וקיבלתי 9688 ב-3DMARK 2001 SE.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן חברים, לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 6800, אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל יש לי בעיה די מעצבנת כשאני משחק ב NFS CARBON יש ארטיפקטים על המסך, לא יודע אם קורה במשחקים אחרים כי אני לא ממש משחק בזמן האחרון.. הכרטיס מסך חדש, Inno3d 6800 128mb AGPX8, השאלה שלי האם יכול לקרות הדבר בגלל זכרונות מומהרים או מעבד מומהר להלן נתוני המחשב: לוח: GA-7VAXP @ f15 hacked bios זכרונות: 512mb ddr 400mhz adata 256mb ddr 333mhz samsung 128mb ddr 266 hynix 895mb ram total ד. קשיח: לא רלוונטי.. מעבד: amd athlon xp 2500@3000 המהירות באס של המחשב והזכרונות זה 176..השאלה שלי האם הארטיפקטים יכולים להגרם בגלל המעבד המואץ/הזכרונות שהואצו או שהבעיה בכרטיס או במשחק? משתמש בדרייבר של נוידיה המעודכנים …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים