כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם הכרטיס. קודם, הכרטיס: GeForce 6600 256MB - GIGABYTE עכשיו, במשחקים, ה FPS עולה לי ויורד. למשל, ב NFSMW, כשאני משחק (על פילטרים מלאים), זה על 20FPS (טוב נו, די בינוני, אבל מצויין להתחשב בעובדה שזה כרטיס די חלש לעומת האחרים), אבל כשאני נגיד מסתכל אחורנית עם האוטו, אני רואה את ה FPS עולה באיזה רמה או שתיים. והכי מחמיר, כשאני שובר איזה מחסום \ משיג נקודות, רואים שה FPS עולה לאיזה 30 פתאום, ויורד. אוקיי, מה הבעיות שלו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם יש כאטיס מסך לגיימינג ל rdram3 עד 1000-1300 שקל? צריך תשובה דחוף
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בעשר שנים האחרונות כרטיסי המסך נהפכו מכרטיסים קטנים ותמימים למראה לרכיבים מפלצתיים וחשובים מאין כמוהם הודות לקרב נצחי בין NVIDIA ו-AMD לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד e8400 בלי OC אני רוצה לקנות כרטיס מסך 4850 x2 יהיה צוואר בקבוק או שהמעבד מספיק טוב?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיחזיק כמה שיותר זמן ולשמור על יחס עלות/תמורה טוב דרך אגב בבקשה לא לומר לי לחפש של חברות אחרות או לחכות לסדרות החדשות תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 6800, אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל יש לי בעיה די מעצבנת כשאני משחק ב NFS CARBON יש ארטיפקטים על המסך, לא יודע אם קורה במשחקים אחרים כי אני לא ממש משחק בזמן האחרון.. הכרטיס מסך חדש, Inno3d 6800 128mb AGPX8, השאלה שלי האם יכול לקרות הדבר בגלל זכרונות מומהרים או מעבד מומהר להלן נתוני המחשב: לוח: GA-7VAXP @ f15 hacked bios זכרונות: 512mb ddr 400mhz adata 256mb ddr 333mhz samsung 128mb ddr 266 hynix 895mb ram total ד. קשיח: לא רלוונטי.. מעבד: amd athlon xp 2500@3000 המהירות באס של המחשב והזכרונות זה 176..השאלה שלי האם הארטיפקטים יכולים להגרם בגלל המעבד המואץ/הזכרונות שהואצו או שהבעיה בכרטיס או במשחק? משתמש בדרייבר של נוידיה המעודכנים …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם ה-Turing הנגיש ביותר מוכן להשקה שלו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: עד 800 ש"ח חריגה מקסימלית: 50 תאריך מתוכנן לקניה: שבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס גיימינג קל עד בינוני, League of legend, heroes of the storm, skyforge- בעיקר משחקי MOBA ו MMORPG מפרט המחשב: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm טכנולוגית לוח אם: Intel Corporation DH55TC (XU1) כרטיס מסך נוכחי: ATI Radeaon HD 5770 (1gb) זכרון ראם: DDR3 4 GB מארז: Huntkey (לא מצליח למצוא דגם) ספק כוח: Huntkey LW 6550 hg איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? LG W2486, רזולוציה מקסימלית 1920X1080 הערות נוספות: המחשב נקנה לפני כ 5 וחצי שנים ועובד בצורה טובה, אם יש צורך לשדרג …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק אותי טוב לשנה הקרובה התקציב שלי הוא 600-700 + - :] תודה לעוזרים!!!
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי הכתבה בשער הראשי רשום ש- Radeon X1950XTX יצא ב- 4 לספטמבר... מתי תהיה ירידת מחירי הכרטיסים בארץ ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כמו דיאבלו 3 ומקס פיין 3. לא מעוניין להריץ אותם בהגדרות הכי גבוהות אלא שימוש סביר. התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח. כמו כן , המפרט שלי כרגע כולל- לוח אם - asus p5b-vm , עם PCIe 1 ולא 2 (האם עד הפרש הביצועים יהיה עד כדי כך משמעומי ומורגש?) ספק - HEC 350W (האם מספיק, או שנדרש גם להחליף ספק?) מעבד Core 2 Duo e6300 @ 2Ghz. DDR2 4 GB. תודה רבה לממליצים. מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע התחיל המעבר בין שני ה- APIים ואני מאמין שבתוך שנה לכל גיימר עם קצת תקציב יהיה כ.מ עם תמיכה בזה, אבל עוד לא ממש הבנתי מה באמת ההבדל בין DX9 לDX10 ? אני יודע שזה שורה של פקודות שמתכנתי המחשבים מתעסקים ונעזרים בהם אבל אני רוצה ליראות ממש תמונות השוואה אמיתיות בין כ.מ HIGH-END DX9 ל HIGH-END DX10. תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההורים שלי חזרו מחו"ל והביאו לי מסך דק ColorTac המפרט שלו: 17 אינץ' מקס' רזולוציה: 1280X1024 15 פינים קצב רענון: 31.5-80 KHz 56-75 H מה אתם אומרים??
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר קיימים היום בשוק והמחירים אמנם יקרים אבל לא בשמיים. והנה הלינק : http://www.dti3d.com/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן עושה השוואות לכרטיסי מסך פה ושם.. הרבה מכם אומרים שההבדל היחיד הוא 50 מ"ה לליבה, זה ממש לא נכון ההבדלים (הנראים לעין על ה PCB) חיבור מולקס אחד במקום שניים (אנווידיה ממליצה ספק 320 וואט, ו480 וואט לאולטרה) [ מה שכבר הורג פלאש לביוס של אולטרה, כי הביוס של האולטרה בטח צורך מתחים גבוההים יותר שהGT לא יכול לספק] יש לו קירור שלוקח רק סלוט אחד בניגוד לשנים באולטרה (זה מה ששמתי לב, אם יש עוד תקנו אותי ואני אוסיף) מבחינת מהירויות הזכונות שלו במהירות שעון איטית ב100 מ"ה מאשר האולטרה והליבה ב50 מ"ה הזכרונות איטיים יותר (בחלק מהמפיצים הם כן ובחלק הם לא) זה מה שידוע לי עד עכשו, אני בעצמי מתלבט בין השניים האלה או בין ה XT..(פרו הוא לא אפשרות וגם לא 6800 רגיל P…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו השתמשתי ה 4850 על מסך 22" (1680X1050) עכשיו אני רוצה לחבר אותו למסך 42" (1920X1080) FHD הספק 500W OCZ שתי מסילות של 18A כך שצריכת החשמל מוגבלת (הוא יסתדר עם כרטיס עם צריך של 200W אבל אני לא רוצה להעמיס עליו ) הכרטיס צריך להפעיל את המשחקים הכי חדשים בהגדרות גואות בשנתיים הקרובות וסרטים 1080P אני חושב על 5850 1GB בגלל שהצריך שלו היא 151 W והוא כרטיס מאוד חזק מישהוא חושב שיש כרטיס יותר מתאים ?< לא להתייחס למחירים כרגע כי אני לא אולך לקנות אותו בימים הקרובים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתכלו מה מצאתי בפורום של גיימר, שאחד אמר: Dear Customer, Thank you for contacting ATI Technical Support. Radeon 9xxx Specifications The Radeon 9000 series (Radeon 9000 Pro and Radeon 9700) will run on Win XP, Win 2000 and Win Me. It will not work in Windows 98/se/95/NT, therefore there will be no driver support for these operating systems. לידיעה המלאה לחצו פה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה מחשב חדש ובכרטיס מסך מדגם gigabyte 512mb 8500GT יש 2 כניסות אחת VGA השניה DVI באתי לחבר את המסך לכניסת ה VGA וגיליתי שאני לא רואה כלום אז חיברתי את המסך לכניסת ה DVI וכן ראיתי אבל המצב הזה לא טוב לי כי יש לי כבל DVI ל HDMI שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרכו אבל אם הDVI תפוס אז תהיה לי בעיה יש אולי דרך לשנות את זה ? שהכניסה הראשית בכרטיס מסך תהיה VGA ולא DVI ? ואז תיפתר לי הבעיה המוזרה הזאת ? עשיתי המון ניסיונות : התקנת דרייברים שונים בדיקה בביוס וכ'ו ולא הגעתי לפיתרון תודה לעוזרים בן
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלומות , ברשותי כרטיס 9800פרו של MSI ואני רוצה להפוך אותו לXT. שמעתי שאפשר לעשות זאת בעזרת משהו שנקרא סופטמוד במקום לצרוב ביוס חדש. מישהו יכול להבהיר את הנושא ו\או לספק יותר פרטים?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרייברים חדשים ....71.60 "משופצים" על OC מכובד ביותר עם קירור NV SILENCER6 ...... פשוט יופי של כרטיס ..... הגולש ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לפני שנתיים וחצי קניתי 1070. 1. כמה זמן התיקון / החלפה לוקח? 2. כמה המחסור בכרטיסי מסך הולך להשפיע על זה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך CRT דיי ישן כבר איזה 4 שנים בשם LG FLATRON 775FT יש לי כ2 בעיות איתו 1. ממש קשה לקרוא כיתוב, במיוחד עם זה כתוב על רקע לבן או משהו כזה, הכתב פשוט מטושטש ניסיתי להוריד בהירות זה עוזר אבל עדיין קשה לקרוא, קשה לי במיוחד לקרוא את השמות של האייקונים בדסקטופ ואכן גם אחרי כמה שעות מתחיל לכאוב לי העיניים.. מה הבעיה במסך ? האם זה בעיה כתוצאה מהתיישנות המסך ? 2.בעיה נוספת היא בHZ,כיוונתי את הגדרות של המסך לעבוד ב1024x768 על 85HZ ( המקס של המסך ברזולציה זו ), כאשר אני נמצא בדסקטופ המסך עובד על 85 HZ כמו שהגדרתי אותו אבל כאשר אני נכנס למשחק ( לדוגמה Counter Strike ) הוא אוטומטית משתנה ל60HZ וזה ממש מפריע לי (בעניין של עקרון). האם מישהו יכול להגיד לי למה זה משתנה, ומה ה…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-