כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
-
-
בס"ד שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש לצורכי גיימינג. הנושא של השאלה שלי הוא כזה. אני רוצה לדעת האם אתם ממליצים לקנות כרטיס מסך מאמאזון? יש כרטיס מסך שמצאתי באמאזון שהוא זול יותר ב600 שקל מהמחיר בארץ! אותו כרטיס בארץ עולה 1800 שקל ובאמאזון אחרי מכס ומשלוח זה יוצא 1200 שקל. הבעיה שלי היא לגבי האחראיות. בדקתי את זה עם אמאזון ומהם אני מקבל אחראיות של 30 יום החזרה חופשית בכל מקרה, גם אם אני משתמש בכרטיס 29 יום אני יכול להחזיר אותו ביום ה30. ולגבי האחראיות התקשרתי למרכז של PNY בצרפת והם אמרו לי שאני מקבל אחראיות 3 שנים. אם תהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך אני צריך ליצור איתם קשר (אני מתקשר דרך סקייפ יש לי מנוי). והם ינסו לעזור לי טלפונית ולבדוק אם הבעיה היא בעית תוכנה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מפרט זה: p4-2.4 asus 533 מארז זכרון DDR 256 רדאון 9000 PRO סה"כ 3000 ש"ח ..... מחיר גבוהה אני יודע ... השאלה שיל האם להשאיר את ה רדאון או להחליפו ב GFORCE 3 - TI - 200 תשובות כמה שיותר מהר אם אפשר זה חשוב לי תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח להריץ את CRYSIS ברמה שאפשר לשחק המישחק בקושי זז 15-20 FPS המחשב שלי הואלא חיית מישחקים אבל גם לא ישן CPU:AMD ATHLON II X2 250 OC 3.7 MHZ MOTHEBOARD: GIGABYTE GA-M770 UD3 REV 1.0 GRAPHIC-CARD: SAPPHIRE HD4850 512MB CATALYST 10.1 DRVER MEMORY: PATRIOT 1X3 GB 800 MHZ PSU- CORSAIR 550W CPU-COOLER- AC FREEZER PRO 64 CASE- NZXT ALPHA BLACK מה יכולה להיות הסיבה והאים יש המלצות לשידרוג כרטיס המסך
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה אחוזים המחשב שלי יסחוט מכרטיס המסך RADEON 8500LE TV+DVI 128MB???? :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני קנייה של HD4850 של חברת Sapphire בכ-720 ש"ח. הבחנתי בגירסה יקרה יותר של הכרטיס HD 4850 Vapor של חברת sapphire. שאלותי הן: 1) האם תוספת המחיר מוצדקת בהתחשב בעובדה שאינני מתכוון לעשות OC? 2) האם הכרטיס היקר יותר ממולץ יותר בלי קשר? 3) האם Sapphire היא חברה מומלצת לכרטיס HD4850 או שישנן יצרניות טובות יותר? האם כרטיס דומה של XFX שיקר יותר בכ-200 ש"ח עדיף על Sapphire? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב לדעת שאני כותב פה אחרי שקראתי את המדריך הנעוץ על הכרטיסים המומלצים אז ככה ברשותי יש כרטיס מסך 8600 GT של PALIT 256 MB ואני מעוניין לרכוש כרטיס חדש לקראת צאתם של המשחקים החדשים והכבדים כמו FAR CRY 2 וקרייסיס החדש עכשיו ברור לי שהכרטיס שלי לא יהיה מסוגל להריץ את המשחקים האלו (תקנו אותי אם אני טועה) וגם אם כן אז על ההגדרות הכי הכי נמוכות ויראו זוועה לכן אני מעוניין לחדש את העסק ולרכוש כרטיס מסך חזק שיחזיק לי לאורך זמן למרות שיוצאים כרטיסים חדשים וטובים יותר כל הזמן המטרה שלי בכרטיס היא בעיקר למשחקים חזקים תקציב:500-1000 ש"ח אשמח לקבל הצעות אגב יש לי ספק כח של 500 וואט אבל ג'נרי האם אני יהיה חייב להחליף גם אותו?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש כרטיס זול עם יציאת DisplayPort , HDMI ו DVI. מה הכרטיס הכי בסיסי שמכיל את כל שלושת היציאות הללו כיום? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב עד 700 ש"ח ללא חריגה. ולגבי ספק.... 400W אמיתי של Corsair (או איך שלא השם שלהם) יספיק ? או שכדי ללכת על 550W כדי שיהיה מתח ספק ואם אני יחבר למחשב עוד מאוורר הוא לא יקרוס הוא עולה 630 ב KSP והוא של Sapphire והכרטיס הוא לרזולוציה מקסימלית של מסך 19 אינצ' (1280X1024)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתכלו מה מצאתי בפורום של גיימר, שאחד אמר: Dear Customer, Thank you for contacting ATI Technical Support. Radeon 9xxx Specifications The Radeon 9000 series (Radeon 9000 Pro and Radeon 9700) will run on Win XP, Win 2000 and Win Me. It will not work in Windows 98/se/95/NT, therefore there will be no driver support for these operating systems. לידיעה המלאה לחצו פה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מסקרן אותי מה המחיר...אני שוקל להחליף את ה 5850-אם המחיר יהיה אטרקטיבי.תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה התקנתי לחבר שלי גיטיאי סאן אנדרס ואחרי שסיימתי להתקין לחצתי על האייקון של המשחק הוא חשב לשניה ולא נכנס. התקנתי לו דיירקטיאקס, התדכנתי לו את הדרייברים של הכרטיס מסך ל-81.85 (יש לו ג'יפורס 4 אמאקס) וזה לא עזר. לקחתי את המחסך שלו אלי, ניסיתי להפעיל את המשחק אצלי עם המסך שלו וגם אז זה לא עבד, כאשר חיברתי למסך שלי זה עבד מעולה (LG F700P) התקנתי פרו אבולושן סוקר 5 וזה עבד גם על המסך שלי וגם על המסך שלו מעולה על הרזולוציה הכי גבוה. התקנתי מקס פיין 2 על המחשב שלי עם המסך שלו וזה עבד על רזולוציה של 1280X1024 ו-32 צבעים בלי בעיה. ניסיתי להפעיל את באטלפילד 2 וכאן זה נכנס למשחק היה מסך שחור לכמה שניות ויצא ואילו אצלי זה נכנס בלי בעיה. החלפתי למסך שלי נכנסתי לגיטיאי הורדתי את …
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חושבים שהעתיד של כרטיסי המסך הוא אך ורק בזכרונות ה-HBM2? כדאי שתשקלו זאת שוב, משום שתקן ה-GDDR5 מאותת שהוא מתכנן קאמבק מפתיע לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מתי ה fx5900 מגיעה לחנויות בישראל למישהו יש מושג
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי אתמול את הכרטיס Sapphire R9 290 Tri-x, ומבחינת הביצועים שלו אין לי שום תלונות. הוא מריץ את המשחקים עם הדרישות הכי גבוהות ב-ULTRA בלי בעיות מיוחדות. הכרטיס עולה כ-400 ש"ח יותר מ-MSI R9 290 למשל והסיבה שהעדפתי אותו היא שקראתי שטמפ' העבודה שלו נמוכה משאר כרטיסי ה-R9 290 וגם שהוא פחות רועש מהם משמעותית. למשל כאן בתחתית הדף הכותב משבח את הרעש הנמוך של הכרטיס וכותב שהוא מדד 41.1 דציבלים בזמן הפעלת CRYSIS 3 למשל: http://www.anandtech.com/show/7601/sapphire-radeon-r9-290-review-our-first-custom-cooled-290/4 הכרטיס הקודם שלי היה HD 5770, הוא רעש הרבה פחות וקראתי שעוצמת הרעש שלו היא כ-45 דציבלים בזמן פעילות. אין לי מושג כמה דציבלים הכרטיס החדש מפיק אצלי, אבל הרעש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! :hi: צפיתי באתר של nvidia וראיתי כרטיס מסך nvidia geforce gtx 460 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gtx-460-us.html חיפשתי את הדגם בישראל וראיתי שאין את הדגם הספציפי אלה זה תמיד בשיתוף עם חברות אחרות. כמו זה למשל: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SGTX461D5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he רציתי לדעת למה אין בארץ את המוצר מהאתר הרישמי???עם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את המוצר שיקפיץ קישור לחנות תודה רבהה :yelclap:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דיי ישן, ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסך כדי שיוכל להריץ משחקים לא כבדים כמו Euro Truck Simulator 2 בלי לאגים. מפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8.00GB RAM DDR2 Geforce 8800GT
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שלא יעלה על 400 שח ושיהיה טוב למשחקי מחשב... כמו כן רצוי שיהיה עם יציאת tv... תודה רבה רבה!! הא כן רצוי שיהיה אחד שניתן לעשות לו c! תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך ל AGP עד 1000 ש"ח, כמה שיותר טוב !!! צריך תשובה כמה שיותר מהר...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי יש לי כזה כרטיס וגם המסך וגם הטלויזיה מחוברים אליו. האם הכרטיס מאפשר למשל לראות סרט בטלויזיה ובאותו הזמן לגלוש באינטרנט? אם כן, איפה אני יכול למצוא מדריך להגדרות? ומתוך סקרנות, אם לא, איזה כרטיס כן מאפשר? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב ישן יחסית, האם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד והזכרון? מעבד פנום 965 oc 4.2 8גיגה זכרון dd2 800 כרטיס gtx 560ti מחפש את הכרטיס שייתן את התמורה הטובה לכסף לbf4. המערך כרגע מתקשה להריץ את המשחק על high תודה רבה לעוזרים(:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית, המפרט של המחשב: AMD Athlon XP 3000+ Barton ABIT NF7-S v2.0 GEIL PC3200 512MB * 2 WD 80GB SATA אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך ל-AGP 8X עד 900 ש"ח, כמה שפחות יבורך ואפשר גם כרטיסי מסך יד-שניה. אני חשבתי לקנות X800XL, או 6800GT, או 6800GS, או 6600GT ואז התחיל כבר לכאוב לי הראש, לכן פתחתי את הטופיק הזה. ב-X800XL גרסת ה-PS וה-VS היא 2.0, לעומת 3.0 בכרטיסי ה-6X00 - זה משמעותי בכלל? ולעתיד? שיהיה לכולם יום טוב ואחלה סוף שבוע!
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי הצעה לקנות את המסך 710N של חברת Samsung במחיר של 1770 ש"ח. ברשותי כרגע מסך מסך CRT פשוט לפני כ 5 שנים בערך (לא שטוח). האם המסך הנ"ל שווה קנייה? האם יש הצעות טובות יותר בטווח המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי: Intel Pentium® III @ 798 MHz ראם: 128 *מתכוון להוסיף עוד 128 MB לפחות* אז אני בדקתי, חקרתי, וגיליתי ש הכרטיס: לGeForce 4 Ti4200 128MB Leadtek, מתאים לי מבחינה כלכלית, מבחינת ביצעוים, וחברה מעולה. אבל הכרטיס לא ירוץ באופן אופטימלי על מחשבי, עד כמה זה ישפיע? כמה אחוזים מכוחו של הכרטיס מחשבי לא ינצל? ואיזה מחשב אני צריך בשביל שהוא ינצל את הכרטיס באופן אופטילי? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-