עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yakirsh4,

שלום,קניתי מסך חדש לאחורנה ואחרי שחיברתי אותו בHDMI למחשב שלי שמתי לב שהאיכות לא גבוהה במיוחד בתח לא באיכות שזה צריך להיות המסך הוא מסך 1080P של חברת HAIR בגודל 39 אינץ הכרטיס מסך Sapphire 5670 1GB GDDR5 HDMI גם אחרי הרבה משחק בהגדרות (גם בשביל להגיע לזה שהכרטיס מסך ישדר ב1080 וגם משחק בגודל של התמונה שגם עד עכשיו לא הצלחתי להתאים במדויק לגודל של המסך) עדיין אני לא מקבל תמונה באיכות שאני מצפה לה אני לא משחק במשחקים אלא אני מדבר על איכות של סרטים (הסרטים באיכות 1080 כמובן) האם קניה של כרטיס מסך חדש תעזור? אם כן התקציה הוא עד 500 עם עדיפות לחסוך כמה שיותר שאר המערכת: Corsair VS Series 350W Corsair DDR3-1600 2X4GB Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray Seagate Barracuda 1…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

אני אתייחס לתמונות של דום3 ששוחררו אתמול. אם יש לי וודוו3(שלא יריץ את המשחק 100%) אז איך אני יכול לראות את התמונות באיכות של הג'יפורס4\RADEON9700? האם זה בגלל הפורמט של התמונה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by oleg_rak,

אהלן אשמח לשמוע קצת חוות דעת מקצועית על ה 6600 של gigabyte הגירסא הרגילה לא ה gt.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mixtape,

שלום, בימים אלו אני מתלבט בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש. ראיתי באינטרנט דיונים רבים בנוגע לכמות ה-GRAM הנכונה לכרטיס מסך שמצופה ממנו לעמוד במשחקים הכי חדישים בשנה שנתיים הקרובות. אז מה דעכם? האם יש סיבה להשקיע עוד 600 שח לגרסה זהה של כרטיס לה 4 GB של זיכרון? הם באמת יש משחקים שיחוו ירידה ביצועים עם 2 GB בלבד? יובל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by parker8,

אח שלי התחיל עובד ב-3D MAX... עכשיו ראיתי שיש כרטיסים ש"מיוחדים" אך ורק לזה... עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) כמה עולה כרטיס של "רמת כניסה"? 2) האם אפשר להפעיל משחקים עם הכרטיס? או שזה אך ורק לרינדור? * אם לא, יש אפשרות שיהיה במחשב כרטיס מסך למשחקים "רגיל" ואחד לרינדור- QUADRO? אשמח לעוד מידע בנושא... תודה לעוזרים מראש

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tomerg,

איפה אני יכול להשיג כאלה נגיד בכמה עשרות שקלים, באזור ת"א ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by G@L,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש של חברה נורמלית. אני לא צריך DVI ולא 256 מגה, רק שיהיה מהיר ופשוט. חשבתי להוציא סכום של בערך 1000-1500 על הכרטיס ואני מעדיף לקנות OEM כדי לחסוך. חשבתי לקנות את Hercules 3D Prophet 9600 Pro 128mb שעולה בערך 1200....נראה לי מחיר מעולה בשביל כרטיס שהמהירויות שלו זה 400 מגה-הרץ בליבה שלפי מה שאני מבין זה המון תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Matan Romanov,

שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד i7 860 2.8gh כרטיס מסך radeon 8050 12 RAM Power Supply - Seasonic SS-620GM Active PFC F3 Computer 620W מעוניין להחליף את כרטיס המסך בZotac GTX 1070 Mini. מודע לכך שיהיה צוואר בקבוק. משחק בעיקר משחקים תחרותיים (Overwatch) וכרגע סובל מביוצעים עלובים. אינני מעוניין לשדרג פריטים אחרים, אלא רק את כרטיס המסך. מה אתם אומרים יהיו הביצועים לאחר החלפת הכרטיס והאם כדאי להחליף לכרטיס זה?

9. Started by snop,

כבר לא נעים לי לשאול בפורום .. אני מתכוון לקנות X1900XT של Sapphire אבל בחנות שהייתי מוכרים של Gigabyte והוא אמר לי שזה יותר טוב.. ה-ספייר עולה 2170 והג'יגהבייט עולה 2400.. אבל המוכר לא יודע אם זה עם קירור רגיל של החברה או עם קירור מיוחד.. מה דעתכם איך מוכרים עם קירור מיוחד ? ג'יגהבייט בכלל חברה בסדר ? כי אני לא רוצה לקחת כרטיס מסך ושהוא יישרף לי חס וחלילה... ואל תגידו לי לשאול בחנות כי המוכר אמר לי שהוא לא יכול לדעת.. הוא ניסה לברר... הוא אמר שג'יגה בייט חברה מעולה ושהם יודעים איזה קירור צריך כזה כרטיס אז שבטוח הם שמו קירור מעולה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אתמול קיבלתי אותו התקנתי,הופתעתי שצריך לחבר אותו לספק קיצר הכרטיס מתחמם יותר מידי לדעתי,לא? intel dual core 2.3 ghz 4 gb ram

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by pringles,

תמליצו על כרטיס מסך אני רוצה כרטיס סביר שלא יקר ופשוט יתן לי ביצועים נורמליים אני בכלל לא מתכוון לשים ויסטה אז נראה לי שלא יהיה לי שימוש בכרטיס שמיועד לDX10 ובכך עולה קצת יותר מכרטיס של DX9C שמביא אותם ביצועים במשחקים............... לא כך? אני רוצה לשחק במשחקים ברזולוציה 1024 על HIGH בלי פילטרים(בעיקרון זה מה שאני מצפה מהכרטיס לתת עם כמות פריימים שמאפשרת לשחק נורמלי, אפשרי להתפשר על הרזולוציה אבל ה1024 זה האופטימלי) מפרט AMD athlon 64bit 3000 gigabyte k8nf9 ultra kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 2ג'גה זיכרון בדואל

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני עובד על פיקס לוודוו, אז אני צריך שתפעילו את הקובץ ArmyOps.ini בתיקייה System. עכשיו. אמור להיות לכם למעלה Protocol=unreal ProtocolDescription=Unreal Protocol כזה דבר. אם יש, אז זה הקובץ הנכון. פיסקה מתחת לזה אמור להיות דבר כזה [Engine.Engine] RenderDevice=***** איפה שהכוכביות זה השם של הדוייס של הכרטיס- אני צריך את השם. לפני שאתם נותנים לי, חפשו דבר כזה: [*******] HighDetailActors=False UsePrecaching=False UseTrilinear=True AdapterNumber=-1 ReduceMouseLag=False UseTripleBuffering=False UseHardwareTL=True UseHardwareVS=True UseCubemaps=False DesiredRefreshRate=25 UseCompressedLightmaps=False MaxPixelShaderVersion=255 אני צריך שמה שבסוגריים ומה שברנדר דוייס יהיה תואם. …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yogev_k,

יש לי 7600 ג'יטי חדש ששלשום קיבלתי מהחברה וכשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי 62 מעלות משהו כזה. מוזר לא?? כששיחקתי פאר קרי ויצאתי אחרי 45 דקות הוא הראה לי 68 מעלות. יש מצב שהמאוורר מסתובב על מהירות נמוכה.?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, כמו שנראה המצב כרטיס המסך שלי (Leadtek Geforce 8800 GTS 512MB) על סף הליכה לעולמו... ניסיתי לוודא, נכון לעכשיו עושה רושם שזה המצב. בדקתי את מצב כמעט כל שאר הרכיבים במחשב, ומאחר ונשאר רק כרטיס המסך, לוח האם והספק... ללוח אם אין נטייה להתקלקל והספק הוא 500W של Antec. האחריות בתוקף עד סוף החודש, אבל מאחר והחברה פה בארץ פשטה את הרגל אני צריך לשלוח את הכרטיס לטיוואן, ובטח לחכות לפחות חודשיים-שלושה עד שאני אקבל אותו בחזרה. הזמן העצבים והכסף שכל התהליך הזה הולך לעלות לי פשוט לא משתלם יחסית לכרטיס בן קרוב לשנתיים ששווי השוק שלו היום בקושי 500 ש"ח. זה המפרט הנוכחי: לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד: Intel E8400 זיכרון: Samsung DDR2 800MHZ 2x1GB דיסק קשיח: WD320AAKS SAT…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MDK,

שלום! אני עורך סקר זה במטרה לשתף אתכם בדילמה שלי. ציינתי את כל הכרטיסים שאני חושב שראויים להיות מועמדים (לא הזכרתי Gainward ti-4200 128mb כי המחיר שלו יקר והוא יותר איטי מכל מי שכן רשמתי, חוץ מה-MSI 4200 ). המחירים של הכרטיסים: כרטיס 1 - 1200 ש"ח כרטיס 2 - 1500 ש"ח כרטיס 3 - 1200 ש"ח כרטיס 4 - 1600 ש"ח (בחלק מהחנויות שבדקתי) כרטיס 5 - 1600 ש"ח כרטיס 6 - 1150 ש"ח כרטיס 7 - אין עדיין בארץ, אך בהתחשב שה-ti4400 זול מאוד, אז אני מניח שגם הti-4200 לא יהיה יקר. כרטיס 8 - 1600 ש"ח התיחסו בתשובתכם לכרטיס הכי משתלם מבחינת יציבות\פיצ'רים ואיכות פילטרים. אני רוצה כרטיס חזק שיחזיק לכמה שיותר זמן וגם אני לא מתכנן אוברקלוקינג (לפחות לא בשנה הקרובה ). שמתי SUMA SE כי גם …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. מפרט המחשב: כ.מסך gigabyte geforce gtx650 2gb 1600MHZ 2X4gb ram 3.2ghz intel-i5 4570 ספק כוח W550 gx-ii coolermaster לוח אם gigabyte 1150ga-h87-d3h מסך 22 אינץ 1080X1920

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי את ה- 6600GT החדש ( 128MB ) והוא מכוון על PAL-B רק שלא רואים בטלוויזיה בצבע. לעבור לTVTOOL?!?!? ואם לא לעבור, אז אם מישהו יכול גם לכוון אותי לאיך את הסרטים אראה בTV ולא במסך. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by 3emi,

הגיע הסטריקס אני עכשיו מנסה להבין אותו לא נוגע ב OC רק שימוש רגיל שמתי לב אבל שהתדר העליון בבוסט משתנה כל הזמן בלייב בתוך משחק בכרטיס הקודם שלי התדר היה נשאר קבוע בבוסט זתומרת התדר היה יורד ל 135 בסרטוני מעבר ודסקטופ אבל ברגע שהבוסט נכנס לפעולה הוא היה יציב על התדר הקבוע שלו 1202 והצלחתי להביא אותו ל 1280 ב OC יציב כרגע שהכרטיס נכנס לתדר בוסט יש משחק של בערך 50 לפה ולשם הכי גבוה שראיתי 1367 הכי נמוך 1300 ומשהו יהיה קצת קשה לבצע OC מדוייק שהתדר משחק ככה עריכה" נראה לי שעליתי על העניין ה POWER LIMIT היה על 100 אחוז ברגע שהעלתי אותו אז התדר במשחק היה יציב על 1367 וראו שהשימוש בכח הגיע גם ל 113-115 אחוז אז כנראה זה קשור מה שאני לא מבין זה למה שהכח היה על 100 אחוז בה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by lion101,

מבקש המלצות לכרטיס: SAPPHIRE TOXIC HD 6870 1GB GDDR5 OVERCLOCKED http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-toxic-6870-1gb-gddr5-overclocked-p-12801?cPath=67 אשמח לדעת כייצד מגיב ב BF3 ומשחקים אחרים, האם מרעיש במצבי קיצון? טמפ' מקס' ובכלל האם כדאי (בסכום של כ-1000 ש"ח). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mandarin,

שמעתי שבקרוב הולך לצאת ה 4850X2, האם כדאי לחכות לו והאם הוא יהיה עדיף מה 4870 (גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת קירור). האם גם ה 4850X2 ינוצל טוב יותר על ציפסט של P45 יותר מאשר שני כרטיסים בפועל של 4850 (בגלל המהירות כפול 8 של הבאס או משהו כזה) ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SilentBob,

היצרנית האדומה מציגה מתחרה ל-GeForce GTX 950, שהוא למעשה ה-Radeon HD 7870 מצוייד בשכבת צבע חדשה לכתבה: http://hwzone.co.il/מיישרת-קו-amd-משיקה-את-ה-radeon-r9-370x/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by udi,

אני חושב לקנות את הכרטיס ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card אבא שלי טס לחול ואני חושב ששם זה הרבה יותר זול מבארץ { שפה זה עולה 2400 } אני צריך המלצות האם כדי לקנות את הכרטיס ? האם כדי לחכות למשהו אחר שעומד לצאת ? או האם אתם בכלל ממליצים על כרטיס אחר ? תודה רבה על העזרה נ.ב כבר עשיתי חיפוש לשאלה שלי אז אל תתנו לי תשובה כמו עשה חיפוש !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shibby15,

אני כנראה מקבל מסך שלהם ורציתי לדעת איך החברה והמסכים שלה באופן כללי דרך אגב מסך 17" ואני דיי בטוח שהדגם הוא MCM 173V

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by mr.click,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב בסביבות 500-600 שקל. אני לא גיימר כבד אבל קניתי מחשב חדש ואיתו בא הדחף לחזור לשחק. אני גם לא מחפש לעשות OverClocking. המפרט של המחשב הוא: לוח אם: Intel® Desktop Board DH67BL מעבד: Intel® Core™ i7-2600 Processor (8M Cache, 3.40 GHz)זיכרון: Kingston 2GB DDR3 1333 X 4 מארז מיקרו סטנדרטי. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברים, אני צריך חוות דעת והמלצה על כרטיס מסך למחשב קיים. אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים שישתלם לשנה שנתיים הקרובות. התקציב הוא בערך 600 - 700 שקלים פלוס מינוס. מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-P35C-S3 דיסק קשיח: Western Digital WD3200YS ,320GB זכרון: Corsair 2* DDR2 2048MB 800MHZ CL4 xms מארז: Enermax Chakra ECA5001-bs ספק: OCZ StealthXStream 600W קירור למעבד: Thermaltake BigTyp 120 VX מסך: Viewsonic VP930B 19" רזולוציה: 1280 *1024 היה לי כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB והוא עבד לי טוב מאוד עד ששבק חיים. אני רוצה משהו שיהיה יותר טוב ממה שהיה לי. אבל התקציב מוגבל. אני עשיתי סקירה קטנה לגבי השוק ויש כמה כרטיסים ש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים