כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
ti-4200 מה אתה חושבים אל איכות הגרפיקה בגיפורס 4 ????
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חושבים שהעתיד של כרטיסי המסך הוא אך ורק בזכרונות ה-HBM2? כדאי שתשקלו זאת שוב, משום שתקן ה-GDDR5 מאותת שהוא מתכנן קאמבק מפתיע לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היום קניתי את המסך הזה, מסך CRT רציתי לדעת למה אני לא מצליח לשים קצב רענון גבוה מ60 כשאני על 1024*1280, נאמר לי בפורום זה שאפשר יהיה לשים קצב רענון של 85Hz, מישהו יכול להסביר לי איך?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נהרס במערכת של חבר טוב הכרטיס מסך gtx 480 של leadtek שעלה בזמנו 3000 שקל אני מחפש ואשמח לקבל את עזרתכם למצוא כרטיס מסך ב800 שקל - התקציב הוא גמיש, אבל בהחלט אני מעדיף לחסוך מאשר להוציא יותר אלא אם יש משהו משמעותית טוב יותר שצריך למתוח בשבילו (מעט) את התקציב. המסך כרגע ברזולוציית HD עם צפי לעבור ל FHD בעוד מספר חודשים. מעבד intel core i7 980 extreme לוח אם intel dx50so זכרונות - kingston 2GB DDR3 1600Mhz X4 ספק כח - 750W של rosewill. (ווידאתי כבר בדיון נפרד שפתחתי בפורום ספקים שהוא לא ג'נרי ואיכותי) מארז Dragon של MGE. יכול להיכנס בו כל אורך של כרטיס אין בעיה עם זה המשחקים שרצים על המחשב בדרך כלל - GTA,COD,BF,AC על כל דורותיהם. בנוסף דברים כמו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זה עדיין לא יהיה דור ליבות חדש - אך המפתחת הירוקה כן מכינה לנו ניידי גיימינג מתקדמים ביותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, ואני לא יודע מאיזה חברה. אני מתלבט בין BFG XFX Leadtek מה לדעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב כרטיס מסך חדש.... יש לי בשביל זה 1000 שקל.... וחשוב שהכרטיס יהיה חזה למשחקי FPS.... הכרטיס הנוכחי שלי redon x800 gto 256MB של sapphire
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הספק: Corsair HX520 המפרט אחרי השדרוג (מה שחשוב מבחינת הספק) ASUS Maximus Formula X38 MB C2Q Q9650 @ 3.6GHz 400MHz FSB 4GB OCZ SLi-Ready 1066MHz DDR2 (לפני: E8400 @ 3.6GHz) nVIDIA GeForce GTX460 1GB nVIDIA GeForce 9800GT 512MB (CUDA) (לפני: רק 9800GT) Auzentech X-Fi Prelude 7.1 ללא שינוי 2x 500GB Seagate RAID 0 SATA2 1TB WD SATA2 250GB WD IDE 8GB WD IDE (swapfile) ללא שינוי מה אתם אומרים? יחזיק? או בקושי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להחליף את לוח האם שלי msi 865pe-neo3 ללוח אם אחר שיתמוך ב pci expressx16 אבל מבלי להחליף את המעבד, האם זה אפשרי? ואם כן, אם תוכלו לתת לי לינקים ללוחות אם במחיר של עד 550 ש"ח בכדי שישאר מספיק כסף לקנות כרטיס מסך טוב...גם כאן יש התלבטות בין sapphire x1800xt 256mb לבין leadtek px7900gt 256mb איזה מהם טוב יותר? תודה על העזרה.
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי RADEON 9700 PRO לא ALLINWONDER ואני רוצה לחבר אליו DVD חיצוני האם ניתן לעשות את הדבר? אני צריך לקנות כרטיס טלווזיה או משהו? תודה לכל העונים. אני מצטער שאני פותח עח זה ת'רד חדש , אבל לא קיבלתי תשובה בקודם (זה חוקי? אם לא למחור בבקשה)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הלכידה PVR 2000 Aשל לידטק. יש אפשרות לקליטת ווידאו דרך מהמסרטה דרך S-VIDEO ויש CVBS. מה אתם חושבים שעדיף? שתי הפונקציות מתחברות למסרטה, ולא ראיתי העדפת איכות באחת מהדרכים 'על פניו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי כל ההמלצות וההשתפכויות על Iiyama, יש לי שאלה: היכן אפשר לראות תצוגת מסכי Iiyama באיזור המרכז? חיפשתי חנויות המחזיקות מסכי Iiyama ולא מצאתי. רק יבואנים שאינם מאפשרים תצוגה... האם מי שיש לו מסך Iiyama קנה אותו ללא "בדיקת עיניים"? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! כרטיס מסך המיועד להרצת משחקים עכשווים, על הגדרות בנוניות-. רזולוציה 1400x900. מעבד e7300, אולי יוחלף ל-e8400 בעוד מספר חודשים. 2GB ראם... אני לא רוצה מפלצת אלא משהו שיחזיק דירט 3.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס לSTAR<RUN<DXDIAG אז זה רושם לי שאני עובד עם DX9.0B אבל התקנתי DX9.0C וגם 3DMARK06(שעובד על גס9.0C) עובד לי טוב! יש דרך שאני יכל לדעת בוודאות איזה DX יש לי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב לדעת שאני כותב פה אחרי שקראתי את המדריך הנעוץ על הכרטיסים המומלצים אז ככה ברשותי יש כרטיס מסך 8600 GT של PALIT 256 MB ואני מעוניין לרכוש כרטיס חדש לקראת צאתם של המשחקים החדשים והכבדים כמו FAR CRY 2 וקרייסיס החדש עכשיו ברור לי שהכרטיס שלי לא יהיה מסוגל להריץ את המשחקים האלו (תקנו אותי אם אני טועה) וגם אם כן אז על ההגדרות הכי הכי נמוכות ויראו זוועה לכן אני מעוניין לחדש את העסק ולרכוש כרטיס מסך חזק שיחזיק לי לאורך זמן למרות שיוצאים כרטיסים חדשים וטובים יותר כל הזמן המטרה שלי בכרטיס היא בעיקר למשחקים חזקים תקציב:500-1000 ש"ח אשמח לקבל הצעות אגב יש לי ספק כח של 500 וואט אבל ג'נרי האם אני יהיה חייב להחליף גם אותו?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא יודע אם כבר נפתח אשכול אבל ANYWAY, לפי הביקורות זה גרסה עוד יותר חזקה של 560 TI כולל זכרון מוגדל ורוחב פס 320 ביט. טוענים גם שהכרטיס עושה אוברקלוק כמו שד למהירויות של GTX580...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי את הכ.מסך nvidia 9500 gt 1giga כדאי לי להחליף? אם כדאי למה להחליף? אני מחפש מחיר נמוך לא אכפת לי מחול או יד שנייה אני משחק בעיקר במשחקים כמו mw3 bf3 ואני משחק על מסך 42 אינץ בלי hd ופעם ב על 22 אינץ תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! פתחתי שבוע שעבר נושא, אבל השבוע יש התפתחות. יום ראשון הבא אני קונה את המעבד 3800*2 בסוקט 939. ואני משדרג גם כרטיס מסך. מצאתי ביד שניה 9800GT עם OC(לא מהמפעל) ב450 שקלים. ומצאתי ביד שניה 4850 עם OC(לא מהמפעל) ב500 שקלים. מה עדיף מבחינת ביצועים? והאם אני אראה הבדל בין השניים? בגלל המעבד הלא כ"כ חזק(שיעבור OC) אריאל
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתכלו מה מצאתי בפורום של גיימר, שאחד אמר: Dear Customer, Thank you for contacting ATI Technical Support. Radeon 9xxx Specifications The Radeon 9000 series (Radeon 9000 Pro and Radeon 9700) will run on Win XP, Win 2000 and Win Me. It will not work in Windows 98/se/95/NT, therefore there will be no driver support for these operating systems. לידיעה המלאה לחצו פה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה התקנתי לחבר שלי גיטיאי סאן אנדרס ואחרי שסיימתי להתקין לחצתי על האייקון של המשחק הוא חשב לשניה ולא נכנס. התקנתי לו דיירקטיאקס, התדכנתי לו את הדרייברים של הכרטיס מסך ל-81.85 (יש לו ג'יפורס 4 אמאקס) וזה לא עזר. לקחתי את המחסך שלו אלי, ניסיתי להפעיל את המשחק אצלי עם המסך שלו וגם אז זה לא עבד, כאשר חיברתי למסך שלי זה עבד מעולה (LG F700P) התקנתי פרו אבולושן סוקר 5 וזה עבד גם על המסך שלי וגם על המסך שלו מעולה על הרזולוציה הכי גבוה. התקנתי מקס פיין 2 על המחשב שלי עם המסך שלו וזה עבד על רזולוציה של 1280X1024 ו-32 צבעים בלי בעיה. ניסיתי להפעיל את באטלפילד 2 וכאן זה נכנס למשחק היה מסך שחור לכמה שניות ויצא ואילו אצלי זה נכנס בלי בעיה. החלפתי למסך שלי נכנסתי לגיטיאי הורדתי את …
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב לעבודה משרדית, סרטי HD ומשחקים קלים. כרגע הוא קונה מחשב עם ONBOARD בלבד, ובעוד מספר חודשים הוא ירכוש כרטיס מסך חיצוני. אין דוגמה ספציפית למשחק מסויים שהוא ישחק - הוא יתאים את עצמו לפי הביצועים של המחשב. השאלה היא איזה כרטיס יתן לו את הביצועים הכי טובים בתקציב של בערך 500-600 ש"ח? 7750? 6850? המחשב יתחבר למסך הזה: Haier L24F6 http://tinyurl.com/b7jpmts תודה רבה. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪273 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪311 מארז: באנדל תקציב…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום יתפרסם באתר על הHD2900פרו- http://hwzone.co.il/news/1190075610/87710/ לא מזמן היה פרסום באתר על כרטיס בשם X2950פרו באותו התימחור של הHD2900 פרו רק שלו היו גירסאות גם ב200$ כתבו בין 200 ל250$ לפי החוזק בX2950 פרו צינו שהוא יתמוך בDX10.1 אבל יהיה לו 256 ביט בבקר זכרון הHD2900פרו כתוב שיהיה לו 512 ביט בבקר זכרון אבל זה יכול להיות הבדלי גירסאות התמחור כמו שאמרתי אותו הדבר ובHD2900פרו לא צוין רק אם הוא יתמוך חומרתית בDX10.1 בקיצור מישהו יכול לעשות סדר בבלגן ? יהיו 2 כרטיסים שונים או שזה אותו הכרטיס שהיה אמור לצאת אם כמה שינוים ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעזור לידידי לחבר 4 מסכי טלויזיה (בעלי חיבור VGA), כך שיציגו תמונה שלמה אחת, כדי להקרין סרט. כל פתרון יתקבל בברכה. אם יש מוצר מוכן שלא דורש התעסקות, גם טוב. אולי אפשר גם בלי מחשב, למשל לנגן דרך ארבעה מכשירי DVD מאותו סוג שיקבלו את האות מהשלט בו זמנית... אני מנסה להיות יצירתי פה... התנצלותי אם שאלה זו נשאלה בעבר, אינני יודע מה מילת המפתח המתאימה כאן לחיפוש בפורום.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-