עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Chelsea_FAN,

אוקיי שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה קשה אם הכרטיס המסך.הכרטיס יחובר למסך samsung t220 22" והשאלה העיקרית היא איזה כרטיס לקחת. 1- hd 4870 2- 9800GX2 1GB עכשיו בהתחלה חשבתי לקחת ללא ספק בכלל את ה-4870.אבל לאחר הרבה בעיות שהכרטיס הזה מביא איתו כגון מסכים ירוקים. ובעיות עידכון לביוס (שאין לי מושג בכלל מזה ואני ממש לא רוצה להתעסק אם זה).החלטתי להוסיף עוד 200 ש"ח ולהיות אם ראש שקט. עכשיו מפה באה הבעייה אם ה-9800 GX2 ,שמעתי שאת הכרטיס הזה לא מייצרים יותר וכל מה שנשאר לחנויות זה כרטיסים בודדים שנשארו במלאי. זה נכון בכלל.? אם כן,מה קורה לאחריות.אם אני יצטרך מסיבות כאלה ואחרות להחליפו יש פה בעייה לא? בבקשה תעזור אני ממש מבולבל.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by spider272,

שלום לכול חברי הפורום אני פעם ראשונה מתנסה עם כרטיסי נוידיה..ואני לא חושב שהכרטיס שקניתי נותן תביצועים שהוא מסוגל.. אז לכל בעלי כרטיסי נוידייה רציתי לשאול אותכם האם יש דברים נוספים שלא באים עם התקנת הדרייברים שצריך להתקין? אלה הדרייברים שמותקנים האם זה מה שצריך? תודות לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי את האפשרות לבחור בין שני כרטיסים: האחד הוא רדאון 9550 חדש - 128 ביט 256 מגה זיכרון כנראה של ספייר או של פווור קולור והשני הוא של צ'יינטק - גיפורס FX 5600 VIVO . מה לדעתכם עדיף מבחינת ביצועים, איכות תמונה ובאופן כללי? בברכה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by subarel,

המחירים דיי זהים בין שניהם... שניהם של ג'גבייט. בהשוואה הזאת http://www.techspot.com/article/88-geforce-9600gt-versus-radeon-hd3870/page10.html הם יוצאים דיי שווים , ה9600 יצא איטי יותר ב 0.8%.. יש עוד משהו שצריך לקחת בחשבון...? התקציב הוא 3000 שקל לכל המחשב, וזה משאיר +\- 800-900 שקל לכרטיס מסך. יש עוד אופציות בכזה טווח מחירים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by d.k.,

האם יש ההבדל משמעותי מבחינת רעש, בין הדגמים? ב4850 מדובר בקרור של החברה ולא בstock. שני הדגמים: 4770 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1747 4850 - albatron http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2173 4850 - saphire http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1431 4850 - gigabyte http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1484

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kfirlion,

רציתי לדעת מי יותר טוב כי אני רוצה לדעת שלמי יש כרטיסי מסך טובים יותר כאשר בעתיד אני אקנה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by bobby323,

לא מזמן השקעתי קרוב ל 8000 ש"ח במחשב חדש 7800GT הגיקסה המואצת של leadtek AMD 3800 כפול ליבה לוח DFI 2 ג'יגה זיכרון הייתי בטוח שזה יריץ כל משחק בלי להתאמץ, אבל זה לא ככה, נגיד oblivion במקסימום גרפיקה בלי AA אבל עם HDR רץ יפה, אבל לא ממש מהיר כמו שהייתי מצפה והא לא מתמודד עם שטחים פתוחים ברזולוציה מעל 1024*768 משהו מאט את המחשב? התוצאות שלי היו טובות במבדקים שעשיתי כשקניתי את המחשב (אחרי שראיתי שהכ.מסך נמצא על pci-e * 2 ולא על 16 אמרו לי פה בפורום שכפול 8 מספיק וזה נמצא כרגע על 8)

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, אני מחפש דרך להקליט את מה שקורה על המחשב באיכות הגבוה ביותר. - יש מכשיר שמאפשר לחבר אליו את הכרטיס מסך ישירות ולהקליט ? - יש אפשרות לנגן דרך FW את מה שקורה על המחשב ? - מתאמים בין DVI לבין FW ? - אפשרויות שלא חשבתי עליהם ? - תוכנות להקלטה לא עושות את העבודה (כמובן שלא בדקתי את כוללללם רק כמה) המחשב גם מריץ את הכל רגיל וגם מריץ את ההקלטה = קפיצות בהקלטה.. תודה מראש אליאור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by HF Integrale,

המסך שלי הוא LG 19 אינצ' מדגם Studioworks 995e. לפני משהו כמו חודש התחילה לי בעיה: מדי פעם, המסך הופך למטושטש כאילו שאני מוריד את המשקפיים...בהתחלה חשבתי שבאמת נדפקו לי העיניים, אבל שאלתי אחרים אם גם הם רואים מטושטש והם אמרו שכן. חשבתי שזה וירוס - ובדקתי, זה לא וירוס. זה קורה באופן אקראי לחלוטין. אם זה קורה ואני ישר מכבה אותו ומדליק אחרי 3 - 5 שניות - אז זה מסתדר. למשהו יש רעיון מה קרה למסך שלי ? (הוא בסך הכל בן 3 שנים). תודה HF

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yuval_cohen,

קראתי השוואות של הדרייברים החדשים(דטונטור 40)- והכרטיסים של הבדיקה הם תמיד GF4-TI הבדיקות מראות על שיפור של 5-10 אחוז האם השיפור יבוא גם בכרטיס מסך שלי? או שלא כדאי לי להחליף דרייברים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני רוצה לחבר להורים שלי מחשב למסך 42'' ולמסך מחשב עם כניסת DVI אצלי בבית אני מחובר ככה וזה עובד לי מעולה. אני מחליף בין המסכים בלחיצת כפתור WIN+P אני מקבל חלון הזה: ומחליף בקלות בין המסכים השאלה שלי אם אני אקנה אחד מכרטיסי מסך האלה, האם זה יעבוד בדיוק באותה צורה הכרטיס מיעוד לגלישה וצפיה בסרטים בלבד זה הלוח של המחשב GIGABYTE MA78LMT-S2 כרטיסי מסך זולים מKSP :Gigabyte GT210 Silent 1GB DDR3 DVI HDMI PCI-EMSI GT610 1GB DDR3 DX11 VGA DVI HDMI PCI-E אני רוצה לחבר אותם: כבל HDMI-HDMI למסך 42. כבל DVI-DVI למסך מחשב. ולהחליף בלחיצת WIN+P הכרטיסים יעשו את העבודה? ואם כן אני מבין שכמובן עדיף GT610? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by שוקו,

לחבר שלי יש HD4850, ו2 מסכי 19". אם הוא רוצה לשחק (CRYSIS לדוג'), על שני המסכים כשהם צמודים-רחב. איך להגדיר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shibby15,

אני מחפש משהו שיחזיק כמה שיותר זמן ולשמור על יחס עלות/תמורה טוב דרך אגב בבקשה לא לומר לי לחפש של חברות אחרות או לחכות לסדרות החדשות תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by urich,

טוב שלום אני הולך למכור את המחשב הישן ולקנות אחד חדש חייתי עם כל התוספות אני חושב למכור את המחשב בלי המסך הישן שלי בן חמש השנים (packard bell 15 לא שטוח או כלום אבל לאחרונה הלכתי לכוון אותו והיום התמונה בו חדה וטובה מאוד לא אני לא חושב על מחשב חייתי עם מסך מעפן אלא שהמסך ישמש כמסך שני שמציג תמונה אחרת האם הradeon 9500 תומך בשתי מסכים עם תמונה שונה ומה אפשר לעשות עם זה בכלל האם זה שווה לי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Xplosive,

לא היה מקום בכותרת אז השמות המלאים: ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL מחיר: 1,199 ש"ח או ALBATRON GeForce FX 5600EQ 256MB DDR מחיר: 945 ש"ח אני מתכוון יותר כדאי מבחינת מחיר, ביצועים ומשך הזמן שהכרטיס ישרוד למשחקים חדשים... ואני מצפה למשו כמו עוד שנה :\ תודה רבה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כרטיס 7600GT יכול להפעיל windows vista חלק?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טוב אז ככה..... יש לי RADEON 9800 PRO 128MBשל ATI.. P4 3.06 512DDR.. ואני משחק המון זמן SOLDIER OF FORTUNE 2.. ולאחרונה פשוט הFPS קורס לי ל 20-30..ובקושי אני יכול לזוזזזז התקנתי תדרייברים החדשים של ATI...מהאתר..בדקתי ב DXDIAG שהכל ENABLE.. הכל פיקס.. והגב במשחק ניסיתי גם גרפיקה הכי נמוכה לא עוזר בגרושש! ואני כבר נואש.. אם תוכלו לעזור לי בבקשה.. תודה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, מה הכרטיס החזק ביותר שאפשר לקנות עם ספק גנרי 350W? ומה לגבי 400W? (יש סיכוי שיחליפו לי ל-400W גנרי כי הבטיחו במפרט, מאידך עברו כמה חודשים מאז) עקרונית הייתי מסתפק בכרטיס מסך ה on board אך יש בעיות תאימות ולכן המינימום שאני צריך זה כרטיס מסך נפרד אם כבר אני קונה, אשמח מאוד שתהיה האפשרות לצפות בסרטי Full HD ולשחק משחקים חדשים. אני לא רוצה להוציא יותר מ600 ש"ח וכמו כן אינני מעוניין כרגע בשדרוג ספק. פרטי המחשב: המחשב של צ'מפיון מעבד Q6600 GO לוח אם DG31PR 2GB PC-6400 תודה רבה לכם.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי מחשב יחסית חלש למדיה סנטר 2180E עם כרטיס מסך GMA3100 של אינטל כאשר אני יכול לראות סרטים גם ב HD תחת UBUNTU שאלתי עם כרטיס מסך יכול להקל על המחשב ...ובעזרת איזה תוכניות \\.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/geforce-gtx-960-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91-22-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8-%d7%95%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%a2%d7%a8/

21. Started by felixil,

ביצועים ראשוניים של הכרטיס מתחילים לזרום ברשת, נעים מאוד להכיר :-)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, כרטיס המסך שלי התאבד לפני יומיים וכעת, לאחר שיצאתי מההלם של לראות את יחס הביצוע למחיר של הכרטיסים הנוכחיים לעומתו (הידד לכריית מטבעות מבוזרים.), אני מחפש את החלופה המשתלמת ביותר. מסך: Dell U2311H (כלומר 1920x1080 ו-60hz) לוח-אם: MSI B75MA-E33 מעבד: Intel i5 3470 3.2Ghz זיכרון פנימי: Corsair 8GB DDR3 1600MHz אני מתעתד לרכוש מחשב בחודשים הקרובים אבל טרם החלטתי אם אני רוצה להישאר ב1080p או לעלות ל1440 - מסכי IPS עם קצב רענון גבוה עולים המון, מסתבר. ייתכן מאוד שאשאיר את כרטיס המסך במחשב הנוכחי במקום שימשיך איתי למחשב הבא. שימושים: עבודה משרדית שוטפת עם וידאו (לא עריכה), משחקים שהמעבד יכול לסחוב (נהנה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בס"ד שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש לצורכי גיימינג. הנושא של השאלה שלי הוא כזה. אני רוצה לדעת האם אתם ממליצים לקנות כרטיס מסך מאמאזון? יש כרטיס מסך שמצאתי באמאזון שהוא זול יותר ב600 שקל מהמחיר בארץ! אותו כרטיס בארץ עולה 1800 שקל ובאמאזון אחרי מכס ומשלוח זה יוצא 1200 שקל. הבעיה שלי היא לגבי האחראיות. בדקתי את זה עם אמאזון ומהם אני מקבל אחראיות של 30 יום החזרה חופשית בכל מקרה, גם אם אני משתמש בכרטיס 29 יום אני יכול להחזיר אותו ביום ה30. ולגבי האחראיות התקשרתי למרכז של PNY בצרפת והם אמרו לי שאני מקבל אחראיות 3 שנים. אם תהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך אני צריך ליצור איתם קשר (אני מתקשר דרך סקייפ יש לי מנוי). והם ינסו לעזור לי טלפונית ולבדוק אם הבעיה היא בעית תוכנה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. מציעים לי GTX 1060 ב900 שקל שנקנה לפני 4 חודשים , אפילו לא צריך לחשוב על זה אם לקנות או לא נכון?

25. *הכרטיס מופיע במקום הראשון בתמונה הלא מעודכנת, אם יצא כבר R9 FURY X2 אז זה לא הכי חזק. מחיפוש ביוטיוב של Titan X vs , Titan Z vs ו- 980Ti vs עולה מנצח 1.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.