עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, דבר ראשון אני כמובן לא גיימר לא שואף ומעולם לא שאפתי להיות, מדי פעם אני משחק Counter Strike 1.6 שזה משחק שרץ אפילו על פנטיום 3 עם כרטיס גיפורס 2 ו256 ראם!!! . אני סך הכל רוצה לשחק את המשחק הזה עם 99 FPS יציב (זה מאוד חשוב למשחק הזה, מי ששיחק יבין למה) מפרט: IBM ThinkCentre A50 Intel Pentium 4 3.0 GHz Hyper-Threading RAM 3GB Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP Windows XP SP3 אל תגידו לי שהמחשב ישן ולקנות חדש, אני יודע שהוא ישן אבל - לא למשחקים האלה. אני מצליח לשחק BioShock על 30-40 FPS שזה כמו שצריך למפרט שלי....... הבעיה היא במשחקים ישנים, CS 1.6 , סאן אנדרס , MOST WANTED אני מקבל בסביבות ה50 FPS גם בגרפיקה הנמוכה ביותר. Most Wanted למשל כשאני מעלה גרפיקה ה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by אוריפ,

יש לי כרגע את הרדיאון 9800 פרו עם 128 MB DDR1 מתוצרת הרקולס. רציתי לדעת מה הבדלי הביצועים בין שני הכרטיסים, ואיך אני אוכל להעלות את הביצועים של הכרטיס שלי, כדי שיתקרבו ל-XT (הבנתי שה-XT הוא בדיוק אותו דבר, רק יותר מהיר...). תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. גם דגם ה-Turing הנגיש ביותר מבית NVIDIA אמור לזכות בשדרוג אל הזכרונות הגראפיים של הדור החדש, לתחרות אפקטיבית יותר מול דגמי הביניים החדשים של היריבה לכתבה

4. Started by flounder12,

שלום לכולם כרטיס המסך שלי קרס עושה הרושם וכרגע המחשב בקושי מתפקד לכן אני זקוק בדחיפות להמלצה. אני משחק במשחקים שדורשים ביצועי כרטיס מסך לעיתים נדירות אבל הייתי רוצה כרטיס מסך שיוכל לתפקד בצורה טובה במידה ואני אכן משחק. לדוגמא APB, XCOM enemy unknown Fifa). אינני רואה סרטים באמצעות המחשב. ענה המליצו לי על כרטיס מסך מתאים בטווח מחירים של 400 עד 800 ש"ח רצוי מKSP אני לא ממש מבין בנושאי חומרה. יש במציאון של KSP כרטיסים דומים לשלי האם לרכוש אחד מהם ואם לא מה כן הייתי ממליצים במסגרת התקציב והדרישות. תודה מראש Asus GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-Eב405 ש"ח כרטיס מסך מציאון Gigabyte GTX460 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ב480 ש"ח מפרט מסך LG W2261VP LCD רזולוציה מקסי…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by omri_ro,

התקנתי 3DMARK 2002SE ולהלן התוצאות: דריברים 28.32 5549 בלי AA 5138 AA*2 הגדרות הבדיקה הם ברירת המחדל(חוץ מAA) דרייברים 30.82 הרצתי 3 פעמים לבדיקה: 5192 5249 5520 בלי AA לאור התוצאות חזרתי לדרייברים הקודמים (עדיין לא הרצתי בדיקה(צריך לזוז)) מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by mulderfox,

טווח מחירים: 1200-1500 שקל. מה שיותר טוב, ולמה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ORANGEJUICED,

מה הטמפ שלכם במנוחה ? בתמונה זה 48 34 אבל אחרי ניקיון זה 47 32 מה שלכם ? רק לאלה שיש להם תלידטק תענו לי בבקשה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by le cat,

אחרי כל ההמלצות וההשתפכויות על Iiyama, יש לי שאלה: היכן אפשר לראות תצוגת מסכי Iiyama באיזור המרכז? חיפשתי חנויות המחזיקות מסכי Iiyama ולא מצאתי. רק יבואנים שאינם מאפשרים תצוגה... האם מי שיש לו מסך Iiyama קנה אותו ללא "בדיקת עיניים"? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. כותר הפעולה הפופולרי עשוי להיות השני שיזכה לתמיכה במנגנון החלקת הקצוות החדשני מבית NVIDIA - בתוספת לעקיבת הקרניים שכבר מובנית בו לכתבה

10. לא יודע אם כבר נפתח אשכול אבל ANYWAY, לפי הביקורות זה גרסה עוד יותר חזקה של 560 TI כולל זכרון מוגדל ורוחב פס 320 ביט. טוענים גם שהכרטיס עושה אוברקלוק כמו שד למהירויות של GTX580...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by almor12,

היי אנשים וחג שמח אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי - אני לא גיימר אבל אני משחקים מדיי פעם. אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך עד 500 ש"ח. המערכת שלי היא intel i3 2120 ddr3 8GB 1333mhz asus p8h61-m le אני יודע שאני צריך גם לשדרג את הספק כוח שלי - SEASONIC 300W שנקנה מזמן. ראיתי במדור יד שנייה מספר כרטיסים שנמצאים בתקציב שלי יש לי התלבטות בין אם לקנות חדש או לקנות משומש (המשומשים שראיתי הם ASUS GTX 460 או RADEON HD 6850) אשמח לתגובות ולהצעות נוספות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shibby15,

אני מחפש משהו שיחזיק כמה שיותר זמן ולשמור על יחס עלות/תמורה טוב דרך אגב בבקשה לא לומר לי לחפש של חברות אחרות או לחכות לסדרות החדשות תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Idanbs,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 עכשיו אפילו יותר מפעם כדאי לקנות X1900XT עם הקירור שנועה נותנת לנו למרות שלמי שיש את הסבלנות כמוני יחכה עד ירידת המחירים

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by iDanVas,

הי הכלתתי לקנות כרטיס מסך חדש כי הישן (9600XT) כבר לא סוחב מפרט המחשב שלי הוא P-4 3.0 HT 775 לוח אם של GIGABYTE זיכרון 2*512 של GEIL 400MHZ והכרטיס הקיים הוא RADOEN 9600 XT של ABIT חשבתי על משהוא בסביבות ה 1400 שח מה אתם אומרים אל GEFORSE 6600GT של GIGABYTE ו אל GEFORSE 6800 של ASUS אני ארגיש את האבדל?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by HuGeMouTh,

לפני שהיה לי את ה 8800GTS שינינו את ההגדרות של הביוס וביטלרנו את הכרטיס מסך המובנה של הלוח, במקרה אבא שלי מצא ATI RAGE ל PCI (מאחד המחשבים הישנים שלנו), הכרטיס עובד וניראה כמו חדש ;D כמה בערך הכרטיס שווה (אני יודע שזה שאלה מוזרה)? אפשר למכור אותו כמוצר אספנות או לתת לו עוד כמה שנים? אני גם צריך עזרה בזיהוי של עוד 2 כרטיסי מסך שיש לי בבית (של Cirrus Logic, בחיים שלי לא שמעתי עליהם): cl-gd5440-j-qc-b http://labmaster.mi.infn.it/a2/1111.jpg ו cl-gd5430-qc-b שאני לא מוצא תמונה שלו גם הם במצב חדש אבל לא בדקתי אם הם עובדים. תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DooM Man,

כדאי לי להחליף מ-TI 4200 שקניתי לאחרונה, וביצועיו כנראה לא מספקים כל כך, ל-9700 PRO של GIGABYTE? מדובר בהפרש מחירים של 1,000 ש"ח, אבל כפי שראיתי, פער הביצועים הוא עצום. ??? אה, וקיבלתי 9688 ב-3DMARK 2001 SE.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני צריך כרטיס שיהיה PCI-E אם אפשר של 256 מגה זה בשביל משחקים לאחי הקטן אני צריך שזה יעלה משחקים כמו פיפא דברים מהסוג הזה... מחיר 400 שקל

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zigi,

כמה שאני חיפשתי לא מצאתי שום בנצ'מארק שמשווה בין שניהם ישירות מצאתי איזה בנצ'מארק אחד שהראה של 980TI של MSI עשה ביצועים יותר טובים, אבל מצד שני הוא גם נבדק על מערכת שונה משל ההיא שה GYGABITE נבחן עליה אז השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

אתם רואים משהו מוזר בתמונה המצורפת? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by oooz,

איזה כרטיס יותר טוב?? על אתם ממליצים? FX5200 או FX5500 תודה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by wickreDz,

מה אתם אומרים על זה? http://www.aliexpress.com/store/product/GTX770-2GB-2048MB-GDDR3-DDR3-256bit-GTX-Nvidia-Geforce-Video-Card-Graphics-Cards-for-Games-Desktop/136271_1447785714.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zahi74,

פישששששששש הכרטיס הזה מצליח להפתיע http://www.vr-zone.com/?i=5309 בסוף הוא יחשב לכרטיס יותר מוצלח מכרטיס 8800GTS ? אני עם 8800GTS 640MB הגעתי 9600 ב-3DMARK06 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מאחר והפסיקו לשווק בארץ את סינרג'י 400 של טרה טק (בעקבות המכס שהוטל על כרטיסי טלויזיה), אי אפשר להשיג אותו בארץ. אם אני אקנה את הכרטיס מחו"ל הוא יפעל כמו שצריך,או שצריך לחפש אחד, ששיטת השידור שלו היא כמו בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yossi77,

אהלן! אני מסיים לבנות מפרט למחשב שמיועד לעבודה בבורסה, אל המחשב יחוברו ארבעה מסכים בגודל 24' כל אחד. אני מחפש כרטיס המסוגל לחבר אליו 4 מסכים, והבנתי שלא כל כרטיס בתצורת SLI / CF מסוגל לכך. קיבלתי המלצה על שני 5670, איך הכרטיסים האלו? אפשר לחבר אליהם 4 מסכים ללא בעייה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by tamir2,

אלהן!! טוב ככה..קניתי את הכרטיס הזה לא מזמן...והבעיה היא שאני רואה על האריזה שלו שהוא תומך ב AGP x8 וכשאני מסתכל באפשאריות האלה של הכרטיס מסך....אני רואה שהוא תומך רק ב AGP x4....למה זה??? ואיך אני משנה את זה ??(עם אפשאר). ותודה לעוזרים.....

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים