עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ohadzu,

המפרט שלי הוא: pentium dual-core e5200 2.5 ghz 2 GB זיכרון ספק של NZXT, PF400 400 וואט אני רוצה כרטיס מסך שהמשחק 6 call of duty ירוץ איתו חלק. התקציב שלי הוא נכון לכרגע 300 ש"ח. איזה כרטיס מסך מומלץ לתקציב זה? שאלה נוספת: אם התקציב יהיה 500 ש"ח, איזה כרטיס מומלץ במחיר זה? והאם בכלל שווה להשקיע את ה-500 ולא פשוט להסתפק בתקציב הקיים למשחקים של היום (עם דגש על COD6) תודה.

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by naaem,

שלום לכולם...... אני מעוננין בכרטיס מסך שיחליף את הכרטיס הקיים nvidia geforce 8800 gt שיהיה תואם למפרט שלי intel cure 2 quad q6600 asus p5q moterboard kingston ddr2 800mhz 4gb thermelatik 500w אני רוצה כרטיס שיריץ את כל המשחקים בלי בעיות עם חיבור HDMI עד 1000ש"ח אבל שיתאים ללוח אם של אסוס. אני מעוניין בכרטיס מתוצרת nviria ולא ATI אני גם קונה מסך SAMSUNG 24 אינץ FULL HD

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום כרגע אני לא יודע מה לבחור בין ה4870 שנותן יותר פריימים וFPS לבין ה5770 החדש שתומך ב DX 11 וגם צריכת החשמל של קצת נמוכה כך שספק 450 מינימום יעשה את העבודה ובנוסף עידכון הדרייברים שלו יהווה משהו? הכרטיס מיועד לרזולוצית 1680X1050 התלבטות בין שניהם לא יודע מה לבחור (למבינים בלבד)

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  4. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של geforce חשוב לי כמובן שתהיה לו יציאת HDMI ושיוציא 1080p. התקציב הוא עד 350. זה חשוב לי בעיקר לסרטים לראות במחשב, כמובן שיש לי מסך full hd. יש כרטיס במחיר כזה שיעמוד בדרישות שלי? ואני לא הכי אוהב את חברת ati.... אני מודה לעונים. תודה..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by gilad_b,

שלום אני צריך המלצה על כרטיס מסך בישביל סירטי HD זה הדבר היחיד שבישבילו אני צריך עכשיו שאני רואה סרט התמונה מקרטעת איזה כרטיס מסרך אתם ממליצים לי ליקנות לא צריך יקר המפרט של המחשב שלי מצורף בתמונה http://img187.imageshack.us/img187/4...6150544571.jpg תודה רבה

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by ido88000,

ביקשתי מפרט והביאו לי את הכרטיס מסך הזה: כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪545 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 איך הוא? מה אני יכול לקנות טוב יותר בערך בסכום הזה? תודה ויום טוב *****אני ממש לא מבין בזה... זה יתאים למסך 20" ~ ? זה יראה באיכות טובה? יחזיק יותר משנה? שורה תחתונה- יש יותר טוב במחיר בסדר גודל כזה?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  7. הנה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444091.msg3802184;boardseen#new אפשר שמות של כרטיסי מסך שיתאימו למערכת שלי למקרה שאני אצטרך להחליף אותו... קניתי את המחשב עם הכרטיס מסך לפני שנה וחצי מ-KSP . תמחקו לי את האשכול השני,הדפדפן קורס לי בלי הפסקה.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by king123321,

היי אני חדש פה ושמעתי שיש פה טכנאים ואנשי מקצוע , בכל מקרה הנה הפרטים : מחיר : בין 550-590 לוח אם : Asus P5KPL-CM כרטיס מסך נוכחי :Palit 9500GT 512MB יעד : גיימיניג , וOVERCLOCK ספק כח : AbPower ATX-500W מעבד :C2D E7400 אם אפשר אז גם תמליצו לי על חנות טובה מפתח תקווה אם אפשר או חנות ארצית

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by Little SAVAGE,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים במחשב מבוסס i5, והפריט האחרון החסר לי להשלמת המפרט הוא כרטיס המסך. אני משתמש במסך 19 אינץ'. אני מעוניין שכרטיס יהיה מסוגל להריץ משחקים בצורה טובה. שיהיה אפשר להריץ בו סרטים באיכות גובהה וגם פוטושופ מדי פעם. איזה כרטיס מסך יהיה המשתלם ביותר עבורי? אשמח לעזרה.

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by aviel131,

אהלן קניתי את הכרטיס ATI Radeon HD 5750 אני משחק עכשיו במשחקים על רזולזיה גבוהה ועובד טוב מאוד קניתי ב775 ש"ח שווה?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by tal_p,

חיפשתי בפורום ובעוד כמה מקומות על איך להפעיל CROSSFIRE ב9.12 ולא מצאתי... הכרטיסי מסך הם HD5770 ו HD4850.. הקטע הוא שהCCC מזהה שניים אבל אחד מהם מוגדר DISABLE ואין לי אפשרות להפעיל אותו, או אפשרות לCROSSFIRE בכלל... הלוח תומך בHYBRID CROSFIRE

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by avieln,

אשמח לקבל עזרה לגבי קניית כרטיסי מסך כיוון ואני כבר לא כל כך בעניינים. אני קונה כרגע מחשב חדש עם מעבד חזק יחסיתq9550, כאשר רוב השימוש שאני עושה איתו זה עבודה גרפית, עיצוב בתלת מימד וכו'. כיוון שאני לא מריץ המון משחקים (אם בכלל) העדפתי להשקיע יותר במעבד מאשר בכרטיס מסך. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא "זבל" אלא שיהיה סביר אם יום אחד יתחשק לי להפעיל איזה משחק ובכל זאת להנות ממנו. על איזה כיוון וטווח מחירים אני צריך ללכת? האם כרטיסים של סביבות ה300-400 שקל יספקו אותי? יש למישהו המלתה ספציפית על כרטיס? חשבתי ללכת על gf9500GT של point of view או על sapphire radeon 4650 אשמח לקבל המלצות. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  13. [br]פורסם בתאריך: 20.12.2009 בשעה 19:28:29 מצטער, משהו התפקשש לי כאן וזה מופיע כציטוט, לא יודע איך לתקן.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by danieltrt,

שלום לכולם אתמול רציתי לראות טרילר של הסרט החדש AVATAR באיכות 720P בהתחלה רציתי לראות אותו דרך האינטרנט ואז ראיתי שיש תקיעות אז הורדתי אותו. גם כשפתחתי אותו כקובץ על המחשב היו תקיעות ואז בדקתי ושמתי לב שיש הרבה עומס על המעבד. האם המעבד שלי מהווה צבר בקבוק או שזו בעיה אחרת? המפרט שלי בצד אני עובד על WIN7 ו 9.12 תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by guandms,

שלום לכולם אני יודע שיש כרטיסי מסך עם 128 ביט וכאלה עם 256 ואפילו יותר מזה 368 או משהו כזה ... אני מעוניין לדעת מה זה אומר ועל מה זה משפיע . לדוגמא כרטיסי המסך של סדרת HD57XX של ATI באים עם 128 ביט לעומת GEFORCE 250SGTS שבאים עם 256 והכטיסי מסך של ATI יותר טובים בביצועים ...חייב לדעת את התשובה לזה ואם אפשר בבקשה פירוט מורכב כדי שאני אבין באמת את ההבדל ....

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אז ככה , אני קונה טלויזיה FULLHD לחדר עם חיבור HDMI ולכרטיס מסך שלי אין יציאת HDMI אז רציתי הצעות לכרטיסי מסך עם חיבור HDMI שיתאימו למפרט שלי המפרט של המחשב שלי הוא intel core 2 duo e7400 מעבד gigabyte ga-ep31-ds3l לוח 500gb 16mb הרד דיסק sparkle feforce 9600gt 512mb כרטיס מסך thermaltake 450w tr2 rx ספק a-data 4gb ddr2 800 זכרון

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by harur,

קורא לי במשחקים מסויימים דברים מוזרים: או שבמשחק מסויים, האודיו מקדים לי את הוידאו, או ההפך או שבמהלך משחק, אני שומע גמגום של של הדיבור, כלומר המילה שנאמרת על ידי השחקן חוזרת על עצמה למשך עשירית שנייה כמה פעמים. רציתי לדעת האם זו בעייה של כרטיס המסך (או של כרטיס הקול? או של חומרה אחרת?)?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  18. אוקי היום הלכתי ל KSP ושאלתי את המוכר אם הוא יכול להרכיב לי מחשב ב 4500 ש"ח. הוא אמר שהוא יכול להכין איזה i5 U וכרטיס מסך gt 260 של nvidia. וככשאלתי אותו למה לא לקחת את ה ATI HD 5770 (יש לי מסך בגודל 22אינץ') כי הוא תומך ב Direct X 11 וגם אני חושב נותן ביצועים לא פחות טובים, אז הוא אמר של ATI יש בעיית תאימות למשחקים שונים ולכן הוא ממש אבל ממש לא ממליץ לקחת אותם. חוץ מיזה הוא אמר שאם אני יכול לחכות בינואר יוצאים גם ל nvidia כרטיסי מסך התומכים ב dx 11 ואז כל המחירים של יצנחו ואני יוכל לקנות אחלה של מחשב... רציתי לדעת מה אתם חושבים? איזה כרטיס מסך כדאי לי? האם זה נכון עיניין התאימות? האם באמת נוידיה מוצאים אותם ב ינואר - אם כן אשמח לקישור לכתבה בנושא? והאם המוכר ב KSP הוא טמ…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  19. Started by hezi508,

שלום לכולם עד כמה הכרטיס הזה חזק יותר מהכרטיס של אינטל 4500HD? לאיזה כרטיס שולחני הוא מקביל? תודה חזי

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  20. שלום לכולם , מחשב בעל לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. לוח אם של אינטל + E6300. מעוניין בכרטיס מסך וכרטיס קול בעל 5.1 (צריך שיהיה על הכרטיס מסך אופצייה לחיבור קול בשביל ה HDMI ) כמובן במינימום תקציב ושימוש בHTPC . המחשב בעל 2GB אם זה משנה. תודה רבה וערב מהנה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by fredi157,

אפשר חריגה קטנה. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי בתקציב הנ"ל ואני עוד מעט משדרג ל4G זיכרון לכן אני גם רוצה כרטיס מסך טוב. אני חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712769 (האם הוא טוב למשחקים? יריץ משחקים חדשים על הכי גבוה למשך כמה זמן? שנה?) (מה עם זה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=712839 איזה מהם יותר טוב?) אבל אני לא מבין מה זה DDR5? צריך להביא תמונה של מפרט מאיזשהי תוכנה או משהו? בינתיים מה שאני יודע זה: שידרוג ל4G זיכרון מעבד X2 PENTIUM D 3GHZ כרטיס מסך GE FORCE 7600GS

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by stropic,

אני עם ווינדוס 7 64BIT והורדתי את הדרייברים המתאימים התחלתי את ההתקנה וזה נתקע על Enumerating source media for installable packages אחרי איזה 10 דקות יצאתי מההתקנה מחקתי את הדרייבר עם DRIVER SWEEPER ואז השארתי את ההתקנה דלוקה כל הלילה וזה עדיין היה תקוע על אותו הדבר עריכה: הצלחתי לסדר את הבעיה אפשר לנעול

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. המפרט: pentium dual-core e5200 2.5 ghz 2 GB זיכרון ספק 400 וואט מה הכרטיס הכי טוב בתקציב זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by rankomemy,

מישהו יודע מתי NVIDIA צפויים להשיק את הכרטיסים החדשים? האם משתלם לחכות להם?או לירידת המחירים שהם יגרמו לדעתכם? אין לחץ כרגע לקנות כרטיס מסך חדש. מצטער,כרגע ראיתי שמישהו שאל שאלה דומה היום.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  25. -כותרת- GTX260 SP192 מתוצרת אינויז'ן יסתדר בCF עם GTX260 SP216 מתוצרת חברות שונות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים