כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
טוב זה מ-FXP פתחתי שמה נושא ויש להם כזה טופס שאהבתי אותו אז אני יעתיק פשוט לפה פרטים על תקציב הקונה : זה התקציב לכרטיס מסך.. אם אפשר להכניס פה שדרוג גם לדוגמה של ספק או משו לא מאמין שהסכום יספיק אבל אם אפשר אז בכיף תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): מעצב גרפי עיצוב 3D האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: מעדיף KSP או אייבורי זה הכי קרוב אליי.. אם יש משו אחר אז גם סבבה עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset:…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע תקציב לא מוגדר, בחופש יהיה לי מספיק בשביל לשדרג את המחשב שלי שהוא: 7950 i5 2400 HDD לא משנה הנפח קירור די טוב של noctua לוח אם של גיגה ביית H61M-D2-B3 וספק 620 וואט איכותי ומארז גדול מאוד ומאוורר של קולר מאסטר רציתי להוסיף למערכת SSD אבל הלוח לא מתאים, אז אני אשדרג כנראה (למרות שגם עם SATA 2 אפשר לשרוד) ובכללי כדאי לי למכור את ה 7950 בשביל שאוכל לקנות R9 290/R9 290X או פשוט להוסיף עוד 7950 והאם יהיה לי צוואר בקבוק שיפריע למהלך הזה אני מאוד מתלבט לגבי זה כי בסך הכל אני משחק על 1920x1080 , ויכול להיות שזה יהיה אוברקיל כי זה לא ינוצל כמו שצריך מה דעתכם לגבי זה ומה אתם מציעים לעשות כדי שהחומרה תנוצל? בכל זאת יהיה לי מספיק כסף לשדרג את המחשב וקשה לדעת מאיפה …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי. כי בהגדרות של הכרטיס אין שום דבר כזה, וגם ctrl + alt + down לא עובד..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת לא רעה .. וכשמתי את ההגדרות על HIGH המשחק לא רץ חלק , מקרטע פה ושם במיוחד בסיבובים קשים ! :-\ המפרט שלי : P4 2.8E ASUS 800-P- E DELUXE gexube radeon 9800 pro 512 ddr333 עכשיו רציתי לדעת אם המשחק הזה נחשב למשחק בעל גראפיקה כבדה בלא בלא בלא
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עד לא ממזמן היו לי את הדרייברים 23.11 אבל החלטתי לעבור ל29.42. אחרי שראיתי שהביצועים יורדים , רציתי לחזור ל23.11 , אבל מחקתי את קובץ ההתקנה , הלכתי לאתר של נווידיה , נכנסתי להורדת דרייברים , ויש שם את 23.11 אבל הקובץ שוקל רק 2.8 מגה , זה נראה לי חשוד , האם אלו הם באמת הדרייברים ? (רק בשביל השוואה , הדרייברים החדשים שוקלים 8.25 מגה) ועוד שאלה , מה זה Detonator? בגלל שיש באתר את הdetonator של 23.11 ואני לא בדיוק מבין מה זה ץודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מצב למצוא השוואה ביניהם? ואיפה בין השלושה X1800XT נמצא? תודה לעוזרים מראש
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עד לא מזמן המחשב היה עובד פצצה, בזמן האחרון הוא כל הזמן איטי פירמטתי אותו לא עזר, אני עובד על הXP PRO ועובד עם המון תוכנות עריכה, לתמונות וסרטים. זה המפרט שלי Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור עכשיו אני חושב שזה הכ.מסך מידיי פעם נמרח נתקע במשחקים ניסתי להריץ עליו תוכנות לבדיקת עומסים ולא כל כך הבנתי מה הולך שם אני אשמח לעצות ופתרונו…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש חזק מאוד ואני שואל אם הgeforce 1080 ti extreme מתאים לאנימציה תלת מימדית?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מעבד 3.0 GHz לוח אם אינטל D945GTP 2G זיכרון פנימי ספק כוח Thermaltake 430W עכשיו אין לי מממש אופציות לכרטיס מסך למפרט כזה נאמר לי מנושא שפתחתי שאני יכול עד( 9500GT (400-445 עכשיו איזה מפרט מינימלי שזה מסתמא מעבד ולוח אני צריך בשביל לקנות למשל 9800GT שיעלה לי איזה 700 מעבד E8400 לדוגמא ולוח בסביבות 300-500 שקל ובאם זה שווה בכלל או שעדיף להסתפק ב 9500GT
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המפרט והכרטיס מסך יריצו משחקים על High Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1GB 667 X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E בבקשה תגידו לי מה יפעיל לי את המשחקים האלה ביותר כוח? הX1900GT או ה7900GT של Galaxy או שאני יקח את ה7900GT?? משחקים כמו AA DOOM III Prey או אך שרושמים את זה FEAR והמשחק החדש CRYSIS על מדיומ או על היג? האם זה יריץ את זה על היג? בבקשה מאנשים שיש להם בערך אותו מפרט וכרטיס מסך כמעט אותו כוח
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים שיחקתי בGTA SA ופתאום המסך נהיה שחור והמחשב איתחל את עצמו. ככה זה חזר על עצמו מס' פעמים ואפילו במשחקים אחרים. ניסיתי קודם להתקין מחדש את המשחק אבל הבעיה חזרה וניסיתי להתקין מחדש את הדריברים וזה לא עוזר. מה גם שבאחת הפעמים היתה הודעה שאין מספיק חשמל לכרטיס וכו' אז כיביתי את המחשב וחיברתי בשנית את המולקס ואין שיפור. יש לציין שאין בעיות בכלל בשימוש רגיל במחשב אלה רק במשחקים... מה לעשות? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש - אז מתי הוא מתוכנן לצאת? הוא יהיה יותר טוב מסדרת geforce 4Ti ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה על הדרייבר החדש של AMD שנותן תוספת ביצועים מעולה ובנוסף לכך מי שיקנה כרטיס מסדרת ה-79XX מקבל 3 משחקים מתנה (שהם בדיוק המשחקים שאני חוסך אליהם). הנה הכתבה. עכשיו כרטיס חדש כזה עולה בסביבות ה-2500 ש"ח~ ועוד הזיכוי של המשחקים ששווים 500 שקל לפחות, ההוצאות בכללי יעלו לי 2000 ש"ח בערך הנה הכרטיס: קישור 1 קישור 2 לי יש מערך של Gigabyte GTX560 Ti OC שאני יכול למכור אותו ב-1500-1400~ בקיצור השאלה שלי היא אם שווה לי להשקיע 500-600 שקל בשביל הכרטיס הזה? התוספת ביצועים תהיה משמעותית? שאר המפרט שלי נמצא בחתימה, תודה רבה!
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 3 מסכים בתקציב של כ-1300 ש"ח: 17'' VIEWSONIC G75F Samsung 757DFX 17 17 CTX PR705F WEGA TRINITRON שני הראשונים עולים 1250 ש"ח ועל ה-CTX צריך להוסיף כ-100 ש"ח. אשמח לקבל את חוות דעתכם. תודה. נ.ב: ה-ViewSonic מדורג גבוה באתר PcWorld: http://webcenter.pcworld.aol.com/computing/aolcom/topcharts.asp האם אפשר לסמוך על הדירוגים האלה?
-
סתם בשביל להוציא עצבים.. למה ATI הדפוקים לא שמו שיידר מודל 3 בכרטיסים החדשים שלהם? רק בגלל זה אני קונה 6800GT במקום X850XT PE !!! ואם אפשר לקבל הסבר על השיידר מודל הזה כי שמעתי שבמשחקים בעתיד שישתמשו בו הכרטיסים של ATI שלא תומכים בו פשוט לא יפעילו את המשחקים לדוגמא יש לי כרטיס מסך כרגע GEFORCE 2MX (איזה חרא אה?) והוא לא מריץ ט'יף 3 _רק_ בגלל שהוא כותב שהכרטיס מסך שלי לא תומך בצלליות פיקסל 1.1
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות GTX295 אבל אני רואה משהו בפורומים של nVidia שקצת מרתיע אותי: האם עקב כך שמדובר ב-2 כרטיסים על אותו מעגל מודפס, מדובר ב-SLI? האם זה אומר שאם משחק לא תומך SLI אני למעשה אעבוד עם כרטיס אחד בלבד? (מה שאומר, 260 למעשה)? האם זה אומר שאני צריך לוח שמאפשר תמיכה ב-SLI? שאני צריך ספק לתמיכה ב-SLI? זה לא סוד שיש ל-SLI הרבה בעיות וחשוב לי לדעת: האם הכרטיס הזה הוא SLI לכל דבר, או שהוא עובד ככרטיס בודד ואני צריך להתעלם ממה שכתוב בפורומים של nVidia? אשמח לקבלת תשובות - תודה, טל.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך שלי התאבד לפני יומיים וכעת, לאחר שיצאתי מההלם של לראות את יחס הביצוע למחיר של הכרטיסים הנוכחיים לעומתו (הידד לכריית מטבעות מבוזרים.), אני מחפש את החלופה המשתלמת ביותר. מסך: Dell U2311H (כלומר 1920x1080 ו-60hz) לוח-אם: MSI B75MA-E33 מעבד: Intel i5 3470 3.2Ghz זיכרון פנימי: Corsair 8GB DDR3 1600MHz אני מתעתד לרכוש מחשב בחודשים הקרובים אבל טרם החלטתי אם אני רוצה להישאר ב1080p או לעלות ל1440 - מסכי IPS עם קצב רענון גבוה עולים המון, מסתבר. ייתכן מאוד שאשאיר את כרטיס המסך במחשב הנוכחי במקום שימשיך איתי למחשב הבא. שימושים: עבודה משרדית שוטפת עם וידאו (לא עריכה), משחקים שהמעבד יכול לסחוב (נהנה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט מופיע בצד.. אם ניקח לדוגמא את המשחק COLIN DIRT אני משחק בו כרגע שכל ההגדרות על מדיום ועדיין במרוצים עם המון מכוניות המשחק לא רץ חלק.. משהו כאן לא הגיוני בכלל.. כל הדרייברים מעודכנים.
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה החלו לצאת לשוק המעבדים הגראפיים כרטיסי מסך בעלי זיכרון של 256MB. אני יודע שכיום משחקי המחשב היותר כבדים, לא מגיעים לצריכת זיכרון של יותר מ-150MB. השאלה היא אם שווה לקנות כרטיס מסך כדוגמת nVIDIA GeForce FX 5900 Ultra או ATi Radeon 9800PRO 256MB, ולהשקיע על כך יותר כסף ובעוד זמן מה משחקים יתחילו לממש כמות גדולה יותר של זיכרון ש"תאמץ" את הכרטיסים הללו וכך אני יממש את קניית הכרטיס (כך גם יהיה לי כרטיס טוב שיחזיק מעמד ליותר זמן). או שעדיף לקנות כרטיס בעל 128MB כדוגמת ה GeForce FX 5900 או ATi Radeon 9800 בפחות כסף והוא יספיק לי גם לזמן ממושך אך לא כמו גרסת הUltra בעלת זיכרון 256. בקיצור, עדיף לקנות 128 או 256? (בהתאם לרווחיות לביצועים ולכסף). או שאולי שוו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס GeForce4 MX 440, היו לי את הדרייברים הישנים, לא זוכר מה הם והורדתי עכשיו את הדרייברים החדשים (52.16 ) בתקווה לשפר את ביצועי הכרטיס. אך אבוי לי, לאחר התקנת הדרייברים (WINXP) ניסיתי להגיע להגדרות, כפתור ימני על שולחן העבודה->מאפיינים->הגדרות->מתקדם, שם לחצתי על הסימנייה של GeForce4 MX 440 והופיע לי השגיאה: Catastrophic failure. אולי מישהו יודע מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו מה יש לGAINWARD בFTP ftp://ftp.gainward.com/Lan/Nvidia/Driver/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
THE FIXER 3 זו הייתה סדרת פרסומות כל כך מביכה ומשעשעת כאחד. חבל שהם הפסיקו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם כבר נפתח אשכול אבל ANYWAY, לפי הביקורות זה גרסה עוד יותר חזקה של 560 TI כולל זכרון מוגדל ורוחב פס 320 ביט. טוענים גם שהכרטיס עושה אוברקלוק כמו שד למהירויות של GTX580...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש עם כ. מסך msi 2400 pro hd אחריי כמה דקות של עבודה על המחשב אני מקבל את השגיאה ati2dvag, המחשב נתקע וחייבים לעשות ריסט. מישהו נתקל בבעייה?. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז נפל עליי סכום כסף נכבד והחלטתי לשדרג את כרטיסי המסך שלי. יש לי כרגע 6970X2, שעובדים מעולה. אבל כל המחשב שודרג השנה אז... אין כמו להתחיל שנה חדשה עם החלק האחרון שלא שידרגתי עוד הבעיה: אני נמצא בעמדה ה"אדומה" כבר יותר מ6 שנים, ואין לי מושג ירוק(PUN INTENDED) מה זה ZOTAC.... זאת חברת כרטיסים טובה? המחיר אומר שכן, אבל לא מצאתי ביקורות שמעידים האם באמת שווה לי להוסיף כמעט 1000 שקל(2000 אם אני משדרג את 2 הכרטיסים, וזה כנראה הכיוון) בהבדל בין 2 ל4 GB... או איך הכרטיס בהשוואה לאחרים באותו טווח מחיר... בקיצר, גוגל לא התיידד איתי בחיפוש אחר ביקורת טובה ואמינה. האם יש למישהו פה נסיון אישי עם הכרטיס? אני עורך ווידאו/גיימר. עורך על האדיוס, עם מדי פעם נגיעות באפטר, אבל ממש בקטנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-