עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה...יש לי איזה 1300-1500 שח..(ואי אפשר להתגמש...)... אני צריך מסך...בעיקר לסרטים וגם למשחקים...אבל המשחקים זה לא העיקר...ממש לא העיקר...זה אולי 10% ממה שאני עושה על המחשב במשך השבוע..!!..(משהו כמו 2-4 שעות בשבוע) אני מחפש מסך איכותי...אני לא יכול להוציא יותר מזה כסף...ובגלל זה ירדה האפשרות של הLG F900P... אז ככה הנה רשימת המסכים(קישורים לאתרי יצרן): Samsung 955DF Samsung 997DF Hyundai Q995 ViewSonic E92f+SB עכשיו פירוט על המסכים: Samsung 955DF: שפורפת מסך - Dynaflat רזולוציה מקסימלית - 1600X1200 תדר אופקי - 30Khz עד 85Khz תדר אנכי - 50Hz עד 160Hz רוחב פס - 185Mhz גודל נקודה - 0.2 תמונה - Samsung 997DF: שפורפת מסך - Dynaflat רזולוציה מקסימלית - 1…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by udi,

אני חושב לקנות את הכרטיס ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card אבא שלי טס לחול ואני חושב ששם זה הרבה יותר זול מבארץ { שפה זה עולה 2400 } אני צריך המלצות האם כדי לקנות את הכרטיס ? האם כדי לחכות למשהו אחר שעומד לצאת ? או האם אתם בכלל ממליצים על כרטיס אחר ? תודה רבה על העזרה נ.ב כבר עשיתי חיפוש לשאלה שלי אז אל תתנו לי תשובה כמו עשה חיפוש !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם. לאחרונה שבק כרטיס המסך הקודם שלי,שהיה אצלי כמה וכמה שנים, GF 8600 GT 512M היות שאני לא גיימר ארד-קור,וגם לא איזה מעצב גרפי,הסתפקתי בקניית כרטיס מסך הכי זול שמצאתי,שגם הוא כמובן,להתחשב ב-GF 8600,היה קפיצת מדרגה. אז קניתי ראדון 5450, 1024M. חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייברים מהדיסק. כשהפעלתי משחק שמותקן אצלי (ופעל חלק בכרטיס הישן) פתאום הופיע הודעה על זה שהדרייברים כנראה לא עדכנים. המשחק שלח אותי לאתר שלו,ובו הופנתי לאתר של AMD על מנת לעדכן דרייברים, יש לציין שוב שמדובר במשחק ישן (SC2) שפעל טוב אפילו בכרטיס הקודם. באתר של AMD הופנתי לעמוד הזה: http://support.amd.com/en-us/download בו יש תוכנה שיש להוריד,והיא אוטומטית מאתרת את הכרטיס ומתקינה את הדרייברים. ה…

4. Started by Bladiks,

שלום רציתי לברר עם כרטיס המסך:[h=3]AMD Radeon HD 7750[/h]מתאים לי, הדרישות שלי הם: מריץ משחקים יפה דוגמא: planetside2. ומסוגל לשדר סרטונים באיכות גבוהה. פרטי המחשב מצורפים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yuval_cohen,

קראתי השוואות של הדרייברים החדשים(דטונטור 40)- והכרטיסים של הבדיקה הם תמיד GF4-TI הבדיקות מראות על שיפור של 5-10 אחוז האם השיפור יבוא גם בכרטיס מסך שלי? או שלא כדאי לי להחליף דרייברים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by lowbo,

מעוניין בקנית כרטיס עקב כל מיני שידרוגים המפרט הוא: QX6700 אקסטרים GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte GV-NX68G256DB-ED 6800GS G skill 4GB 800 620HX series corsair מארז גיגב ביט האורה בלוח אם יש PCI E X 16 אני יכול לקנות את ה ati 4870 בראש שקט בלי בעיות? מה כדי לקנות כדי לשפר את הביצועים כי בגלל המעבד יש לי צוואר בקבוק כנראה. תודה רוני.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. https://www.tgspot.co.il/nvidia-rtx-3060-ti-to-be-launched-before-regular-3060/amp/

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. חושבים שהעתיד של כרטיסי המסך הוא אך ורק בזכרונות ה-HBM2? כדאי שתשקלו זאת שוב, משום שתקן ה-GDDR5 מאותת שהוא מתכנן קאמבק מפתיע לכתבה

9. שלום. יש לי כרטיס מסך במחשב Leadtek WinFast PX8800 GTS TDH 320MB Extreme ויש לי טלויזיה LCD של גרונדינג HD-Ready האם אפשרי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת יציאת ה-DVI בכרטיס מסך לכניסת הHD בטלויזיה...? ואם כן, אם אני מציג סרטון וידיאו באיכות HD 720p במחשב האם אני אראה את זה בטיוי באיכות HD? תודה לעוזרים 8)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by White Raven,

תודה רבה לכולכם !!! אני כנראה הולך על ה- nvidia geforce fx 5900XT מקווה לשיפור טוב! ושוב תודה לכולכם!!!! [glow=blue,2,300]ATI Radeon 9600XT AGP 8X 2Heads 128MB DDR DVI + TVOUT ATI Radeon 9600XT AGP 8X 2Heads 128MB DDR VIVO ATI Radeon 9800SE AGP 8X 2Heads 128mb DDR DVI + TVOUT[/glow] ??? ??? ??? ??? אני צריך להחליף כרטיס מסך אני צריך לבחור אחד מהנ"ל עד יום שישי!!! ;D לפי מה שהבנתי הם עולים כל אחד[glow=yellow,2,300] $189 $222 $225 [/glow] בהתאמה. בבקשה הסבירו לי מה ההבדלים בין הם ומי מהם עדיף??? תודה מראש white raven . p.s : א שמח לקבל הצעות נוספות בכרטיסים השונים מ- ATI Radeon תרגישו חופשיים להציעה את כל העולה ברוחכם בתווח המחירים הללו כול עוד ז…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Money_Man,

הכרטיס מסך טוב עד 1200 שקל? אני רוצה להריץ את כל המשחקים ב2-3 שנים הקרובות ( ברור שכשהוא יתישן אז ההגדרות יהיו הכי נמוכות אבל עדיין) הכרטיס הנ"ל עולה 1260 ש"ח...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by lipa,

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html שמישהו יבדוק אותם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הכרטיס מסך שלי שנקנה לפני 4 שנים מתחיל לעשות לי בעיות.. Nvidia Geforce 460gtx(איך שאני נכנס למשחקים המסך מתחיל לקרטע, הדרייבר של הכרטיס מפסיק לעבוד ואני מקבל ריסט..) עכשיו בכללי אני לא הכי בטוח שאני צריך להחליף אפילו.. אבל חיברתי כרטיס מסך אחר למחשב וזה לא עשה לי את הבעיות האלו.. אני מחפש כרטיס למשחקים+ סרטים HD שיעבוד טוב בתקציב של 700-800 ש"ח.. יש דבר כזה? לא שולל קניה מיד שניה משהו משתלם.. הנה המפרט של המחשב.. Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪955 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-P55M-UD…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yogev_k,

יש לי 7600 ג'יטי חדש ששלשום קיבלתי מהחברה וכשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי 62 מעלות משהו כזה. מוזר לא?? כששיחקתי פאר קרי ויצאתי אחרי 45 דקות הוא הראה לי 68 מעלות. יש מצב שהמאוורר מסתובב על מהירות נמוכה.?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by evman007,

ראיתי את ה X700PRO בלוגיק במחיר כמעט אותו דבר כמו ה6600. ה X700PRO אמור להיות טוב יותר לא?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by The_Byter,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kip,

ישנו הבדל של כ 15 מעלות בקריאות בין שתי התוכנות לגבי טמפ' כרטיס המסך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אם אינני טועה אני משחק במחשב כבר מעל לשנה ועוד לא יצא לי רגע שבו ממש ממש אבל ממש היה חשוב לי שהדרייבר של ATI יעבוד. עכשיו זה הגיע, כאשר קניתי כרטיס טלוויזיה (סוף כל סוף) אבל אי אפשר לראות במסך המשני את הטלוויזיה! אני רק יכול לשער שדרך הCATALYST אני יוכל לסדר משהו בכל אופן הוא כלל לא פועל. במשחקים אני מקבל רמת ביצועים טובה מאוד -באופן יחסי כמובן לכרטיסים נחותים כגון 8600GTS\X1950XT. ובגלל זה בעצם לא היה אכפת לי. ניסיתי DRIVER CLEANER וכל מיני חרטות הכל ניסיתי שום דבר לא עזר! אולי מישהו יודע משהו ?!?!?! בלי להגזים התקנתי והסרתי מעל ל40 פעמים. וזה ממש מעצבן, זה התחיל עוד מההתחלה ביום שהתקנתי אותו הדרייבר שלו סירב לעלות. לפניו עבדתי עם דרייבר של HD2400PRO SONIC של PALIT ופעל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by or,

אני רוצה המלצה לאחד טוב אבל לא יותר מדיי יקר!!!!!!!! (300-500 ש"ח(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום יש לי את הכרטיס מסך : ATI RADEON HD 4670 1GB המאוורר שלו התחיל ממש להרעיש !! ניסיתי לנקות אבק...קצת WD40 לשימון ... עדיין עושות קולות גסיסה רועשים איך ניתן לטפל בזה ? איפה ניתן גם לקנות מאוורר חלופי מתאים לכרטיס הנ"ל ?? (מאוורר מאוד קטן) תודה !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, בעוד כחודש אסע לתאילנד . אשמח לדעת ממי שביקר שם האם רמת המחירים שם זולה יותר מאשר בארץ .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי מעבד e8400 בלי OC אני רוצה לקנות כרטיס מסך 4850 x2 יהיה צוואר בקבוק או שהמעבד מספיק טוב?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Tzion,

שלום לכל חברי הפורום אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש במקום הVOODOO3 שיש לי ורציתי לשאול כמה דברים: 1) איזה חברה הייתם ממליצים לי- ASUS או MSI הכוונה לדגם הG4 ti 4200 שלהם. 2) יש לי מעבד פנטיום 667 ואמרו לי שאני צריך לשדרג כדי שהכרטיס יפעל יותר טוב. אז חשבתי על מעבד AMD Duiron 1000 ולוח BIOSTAR K-6/7 וספק כוח 300W. מה אתם חושבים על הבחירה? (אני יודע שזה לא ממש הפורום אבל מישהו יכול לתת לי פרטים על הלוח הזה, כי לא מצאתי פרטים עליו באתר החברה :-\) ומה אתם חושבים על הכרטיס? האם למישהו יש ניסיון, והוא מרוצה ממנו?? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. מסיבות שלא אפרט עכשיו, הגיע לידי כרטיס מסך GTX 560 Ti. א-ב-ל, מדובר על כרטיס שמיוצר כולו על ידי NVIDIA. ז"א - לא מדובר, אם אני מבין נכון, ב Reference Card השאלה: האם אכן אני צודק? ממתי NVIDIA מייצרים כרטיסי מסך בעצמם? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

אתם רואים משהו מוזר בתמונה המצורפת? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים