כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין זה ספיר HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E לספרקל Geforce9600GT 1GB 256 BIT PCIe מחבר פחות מחודש בשימוש לא הולך להפעיל משחקים כבדים על פול רזולוציה מחשב סטנדרטי תודה אם יש הצעה אחרת אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך שימצה את היכולות של המסך הזה שאותו אני רוצה לקנות. http://www.amazon.com/gp/product/B000BXEUDY/ref=pd_cp_pc_title/104-2859564-7869558?%5Fencoding=UTF8&v=glance&n=172282 חיפשתי פה בפורום כמה כרטיסים אבל אני לא מבין בזה כלל ואני מעדיף לשמוע מכם ישירות המלצות מאשר לקנות 'על עיוור'. חשבתי על ה-X300 או ה-X550. זה יתאים? הולך להיות לי על המחשב 1 GB זיכרון ואני לא רוצה שהכרטיס יקח ממנו זיכרון לפי חלק מהדברים שקראתי פה. אם לא בכרטיסים שציינתי אז איזה כרטיס כן יתאים שלא ייקח מהזיכרון של המחשב? תודה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשעתיים קניתי מסך CRT חדש מהחנות "למיר" בהרצליה. המסך הוא LITEON R17AN 17 אינץ', 8MS ורואים בו טוב מאוד לדעתי :-) הבעייה היא שהמרגע שחיברתי אותו, יש למעלה מצד שמאל פיקסל קטנטנן שהוא תמיד ירוק. זה פיקסל מת? והאם יחליפו לי את המסך? הרגע קניתי אותו!! ויש כבר פיקסל מת? בתעודת האחריות לא כתוב כלום על פיקסל מת, כתוב רק 3 שנים אחריות.. האם החנות תחליף לי את המסך? אני מודאג תודה מראש! אלון
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצות לכרטיס מסך לדברים קטנים. כמו THE SIMS וכו' כול מיני משחקונים קטנים. לעבודות WORD, POWER, לא משהו "כבד" תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי כדאי שתתחילו לעשות קנייה קבוצתית לכרטיס הזה? ;D אומרים שהכרטיס הזה ירסק את ה690 Nvidia לחתיכות נ.ב-התמונה להמחשה בלבד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום אני עובד עם ה Ti4000 deluxe של ASUS השימושים העיקריים הנדרשים הם : 1. חיבור למשדר בעל כניסות Svideo ו RCA, אפשרות ל duaL view. 2.המשחק הכי כבד שאריץ שעולה בדעתי יהיה Half life 2 3.עדיפות לפסיביים המארז מאוורר היטב (2-5 מעלות יותר מהחדר). 4.השיקול השלישי והאחרון הוא המחיר. 5.עדיף שיתמוך ב DX10 אם ארצה לעבור לויסטה. תודה למשיבים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 1) איך החברה? אמינה? טובה? 2) איך הקירור שבא עם הכרטיס? טוב? 2) לכמה זמן בערך הכרטיס יחזיק לי מעמד? 3) והאם המילה HeatPipe הכוונה לכך שהכרטיס מוכן ל-OC? בקיצור.. אני צריך את דעתכם הכללית על הכרטיס שהבאתי..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה ?? אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי ל 460GTX , ורציתי לברר אם המעבד Q6600 יגרום לצוואר בקבוק ?? בינתיים המעבד עובד על תדר של 3.0 עד שאחליף את המאורר אני אעלה את זה עוד .. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך pci-express שמתאים ל - 8 ערוצים (x8) ולא 16
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי זה ישמע מטופש , אבל כרגע יש לי כרטיס abit fx5600 ultra , אני מעניין להחליף ורציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם ההבדלים מבחינת הביצועים בין הכרטיסים מצדיק הוצאה של 1500 ש"ח , תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס. קודם, הכרטיס: GeForce 6600 256MB - GIGABYTE עכשיו, במשחקים, ה FPS עולה לי ויורד. למשל, ב NFSMW, כשאני משחק (על פילטרים מלאים), זה על 20FPS (טוב נו, די בינוני, אבל מצויין להתחשב בעובדה שזה כרטיס די חלש לעומת האחרים), אבל כשאני נגיד מסתכל אחורנית עם האוטו, אני רואה את ה FPS עולה באיזה רמה או שתיים. והכי מחמיר, כשאני שובר איזה מחסום \ משיג נקודות, רואים שה FPS עולה לאיזה 30 פתאום, ויורד. אוקיי, מה הבעיות שלו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך די בינוני geforce 4 mx 440 אבל אני רוצה ביצועים יותר טובים וגם יותר גרפיקה עשירה במשחקים. השאלה שלי היא האם כדאי להחליף את הכרטיס הישן ולקנות רדאון 9500 פרו? ואם תוכלו לרשום מה יותר טוב הרדאון או ה-gf4 ti 4400 וכמה עולה היום בישראל הרדאון 9500, חח מקווה שלא הגזמתי בשאלות... ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לhtpc.. עכשיו תכננתי לקנות לו כ.מסך חדש וזכרונות חדשים בקיצור רציתי לשאול אם מעבד של pentium 4 3Ghz בנוסף לכרטיס מסך טוב יכול להריץ סרטים של 1080p כמו שצריך או שלא שווה בכלל להתאמץ בשביל המחשב הזה, בנוסף האם הספק שלי יוכל להפעיל את הכרטיס מסך שנתתי.. פרטים חשובים: ספק כוח: nzxt pf400 מעבד : pentium 4 3Ghz 64bit זכרונות: 2gb 800mhz לוח אם: abit aw8-max הכרטיס מסך שחשבתי עליו זה : http://tms.co.il/product/7244 אשמח לתשובה בהקדם תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
RIVA TNT2 32 MB ב85$ (הייתי נותן את הלינק אבל אני חושב שזה פרסום תקנו אותי אם אני תועה) אני אישית קניתי GFORCE 2 64 MB ב300 אז איך יכול להיות שהכרטיס המסריח הזה יעלה 400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-כותרת- GTX260 SP192 מתוצרת אינויז'ן יסתדר בCF עם GTX260 SP216 מתוצרת חברות שונות ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לברר עם כרטיס המסך:[h=3]AMD Radeon HD 7750[/h]מתאים לי, הדרישות שלי הם: מריץ משחקים יפה דוגמא: planetside2. ומסוגל לשדר סרטונים באיכות גבוהה. פרטי המחשב מצורפים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך : ATI RADEON HD 4670 1GB המאוורר שלו התחיל ממש להרעיש !! ניסיתי לנקות אבק...קצת WD40 לשימון ... עדיין עושות קולות גסיסה רועשים איך ניתן לטפל בזה ? איפה ניתן גם לקנות מאוורר חלופי מתאים לכרטיס הנ"ל ?? (מאוורר מאוד קטן) תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
מסך 22 אינץ' רזולוציה 1200*1900 ספק SEASONIC 500 מעבד 8400 לוח GIGABAYTE P43DS3L
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שניהם פרו, שניהם פחות או יותר באותו מחיר ושניהם עם 128 מגה זיכרון אז מה בדיוק ההבדל?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך הישן+מסך 144HZ + זכרונות וכנראה שאצטרך גם לקנות ספק כוח חדש(לכרטיס מסך)(המערכת נבנתה לפני 7-6) ספק כוח: seasonic 620w מעבד: amd phenom black edition 3.4Ghz לא מוממהר לוח אם:gigabyte ga ma790gpt ud3h זכרונות: kingston ddr3 1332Mhz 4G כרטיס מסך: ati readon 5850 GDDR5 השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי כאן בהתחשב בכך שזה מחשב של משחקי FPS ומסך חדש שברצוני לקנות של 144HZ של asus ליתר דיוק. אני חשבתי על GTX970 אם זה אפשרי להתקין במערכת הזאת ויש כל כך הרבה גירסאות שאני כבר לא יודע מה הכי טוב מבינהם. השידרוג הזה כנראה לא הולך לעלות לי זול כולל הכרטיס מסך מסך זכרונות וספק כוח יגמר בסביבות ה4K …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגדול יש כבר משחקים שהכרטיס לא סוחב , חסר לו DX 11.. חשבתי אל 5850 ולהשאיר אותו לפיזיקס או לחכות ל 465 שלפי השמועות אמור ליהיות אחלה כרטיס. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני ראיתי באיזה חנות את הכרטיס TRIPLEX SILVER GEFORCE 4 TI4200 128 MB DDR VIVO TV-OUT RETAIL ב1060 ש"ח.רציתי לדעת איך החברה ואיך הכרטיס כי זה פעם ראשונה שאני שומע אל החברה הזאת וגם איך המחיר יקר/זול אה ויש לי עוד שאלה האם המחירים של כרטיסי המסך ירדו כשה RADEON 9700 יגיע לארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם קוראים לי סתיו ואני חדש פה! אני לא מבין כל כך בכרטיסי מסך אז יש לי כמה שאלות אליכם: 1. חבר של אבא שלי הציע כרטיס מסך GeForce 8500GTS בתמורה ל600 ש"ח האם זה שווה? 2. במידה ואקנה את הכרטיס הנ"ל האם אוכל להריץ איתו משחקים עכשיויים? (Crysis,Bioshock ועוד...) 3. האם יש כרטיס אחר עד 700 ש"ח שיוכל להריץ אץ המשחקים הנ"ל? כשאני מדבר על להריץ אני מתכוונן שאני אוכל לשחק הגדרות מדיום בערך... תודה רבבה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הזה... ויש לי הרגשה שהוא לא נותן את כל מה שהוא אמור לתת. יכול להיות בגלל שיש לי ספק של 400W? (בדרישות מינימום כתוב 350W) אז אם מישהו יודע בבקשה שיגיד. תודה אלון
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-