כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני לא גיימר (אבא שלי יותר גיימר ממני),ויש לו MX 460 דיי עלוב,אני רוצה לקנות לו משהו יותר נורמלי אבל משהו שלא דורש חיבור מספק כח (אין לו PCI-E כמובן),מישהו יכול להמליץ לי על כמה כרטיסים,גם של ATI וגם של NVIDIA ואיזה כרטיס הכי משתלם ביחס לכח שלו למרות שהם דיי ישנים. והאם יש כאלו שבאים עם קירור פסיבי?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית יצרה צמד שעשוי להיות הבחירה המושלמת למחשבים סלוניים צרים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למטרות גיימינג, התקציב שלי מתחיל ב-800 ש"ח אך אם קיימת אפשרות להביא כרטיס טוב יותר בצורה משמעותית אז אני מוכן לשלם עד 1000 ש"ח. תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=305242 מישהו פה יכול להסביר לי איך כרטיס מסך עם 256 מגה זיכרון עם חיבור agp x4 מגיע למחיר של כמעט 5000 שקל ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על פי ההמלצה במפרטים חיפשתי כרטיס מסך 6600LE. הכרטיס הזול ביותר עולה 385 ש"ח (הזמנתי ב-PCCHIP כרטיס של Leadtek ב-333 ש"ח והתקשרו שלא מיוצר יותר וניסו למכור לי 6600 במחיר יקר יותר. נראה לי סתם תרגיל למשוך לקוחות). חיפשתי ב-eBay וניתן לקנות כרטיס 6600GE ב-GPB51, בערך 420 ש"ח, כולל משלוח לארץ. באתר של nVidia לא מצאתי התייחסות לצ'יפ כזה אלא רק 6600LE, 6600 ו-6600GT. המוכר כתב לי שזו מהדורה מוגבלת. על פי הנתונים קצת יותר חלש מ-6600GT. קישור לאתר היצרן: http://www.galaxytech.com/news/listst1.asp?s_id=13 האם ידוע לכם משהו והאם משתלם במחיר זה? אני יודע שבמפרט כבר לא ממליצים על צ'יפ זה אבל במחיר זה אני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר שאלתי שאלה זאת כמה פעמים ואף פעם לא קיבלתי תשובה ברורה. :-\ למה הRefresh Rate שלי כל-כך נמוך (fps בgta3 צונח מתחת ל30 ומגיע עד ל10 מינוס)?! הRadeon8500 le החדש שקניתי עלה לי לא מעט כסף ושיפור בינו לבין הtnt2 m64 ממש לא גדול. לעומת זאת בבנצ'מרקים הוא מראה תוצאות מן הסתם הרבה יותר טובות. בבקשה אל תגידו לי "תשדרג מחשב" כי אני מתכוון לעשות זאת (בחודש-חודשיים הבאים) תסתכלו על המפרט שלי... ואם כבר מדברים על שידרוג מחשב אז לפי התקציב שלי אני מתכוון לקנות: amd athlon xp 1600 motherboard epox ddr333 via kt-333 זיכרון ddr266 pc2100 128mb אז מה הבעיה והפתרון? בינתיים אני לא קונה את הרכיבים הללו אז מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את קצב הרענון שלי? יש לי מסך mag innovis…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לי לעבודה עם גרפיקה. דגש על אפטר אפקט ושאר החבילה של אדובי CS5, יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://www.aliexpress.com/store/product/GTX770-2GB-2048MB-GDDR3-DDR3-256bit-GTX-Nvidia-Geforce-Video-Card-Graphics-Cards-for-Games-Desktop/136271_1447785714.html
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן! אני מסיים לבנות מפרט למחשב שמיועד לעבודה בבורסה, אל המחשב יחוברו ארבעה מסכים בגודל 24' כל אחד. אני מחפש כרטיס המסוגל לחבר אליו 4 מסכים, והבנתי שלא כל כרטיס בתצורת SLI / CF מסוגל לכך. קיבלתי המלצה על שני 5670, איך הכרטיסים האלו? אפשר לחבר אליהם 4 מסכים ללא בעייה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלך לי הgtx 460 , צריך המלצה לכרטיס מסך חדש בערך באותה רמה או קצת יותר טוב. תקציב ~ אין הגבלה, אבל שיהיה שווה את המחיר.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום ברשותי כרטיס מסך בעל יציאה מסוג TVOUT , בנוסף יש לי כבל S-VIDEO זכר ל-RCA זכר הצד הזכרי של ה-S-Video מתחבר ליציאה בכרטיס ה-TVOUT הצד הזכרי של הRCA מתחבר ליציאת ה-VIDEO (בצבע צהוב) מאחורי הטלויזיה שלי (Audio אני שומע מהמחשב, הוא קרוב) בנוסף לכל הדברים שנכתבו הנ"ל יש לי גם ממיר שצריך להתחבר לטלויזיה ביציאת ה-VIDEO כל פעם שאני רוצה לחבר את ה-TV OUT של המחשב אני צריך להוציא את החיבור של הממיר וכן ההפך למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה שאני לא אצטרך להוציא כל פעם את חיבור ה-VIDEO ולהחליפו בשני ? ??? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי זה ישמע מטופש , אבל כרגע יש לי כרטיס abit fx5600 ultra , אני מעניין להחליף ורציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם ההבדלים מבחינת הביצועים בין הכרטיסים מצדיק הוצאה של 1500 ש"ח , תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ב RSM מוכרים את 5870 ב 1063 ב TMS מוכרים 6950 ב 1389 מה עדיף?[br]פורסם בתאריך: 26.01.2011 בשעה 16:20:22 6950 שווה את הפרש?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה אחוזים המחשב שלי יסחוט מכרטיס המסך RADEON 8500LE TV+DVI 128MB???? :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לאחד טוב אבל לא יותר מדיי יקר!!!!!!!! (300-500 ש"ח(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך (LG E700B - CRT ) נשרף לי ובעקבות זה גם הכרטיס מסך (6600GT) הלך מה אתם אומרים על המסך הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 ומה הכרטיס הכי חזק ל-AGP בסביבות 1150 שקל ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין FX ל NX?? אני לא מבין את זה ותודה רבה לכם על העזרה..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה DFI ULTRA-D וקירור למעבד TR XP-120 באתר של TR כתוב שהXP120 חוסם את הסלוט הראשון של הPCI-E, אז אני שואל אם לא צפויות שום בעיות\ירידה ביכולת עקב שימוש בסלוט השני של הPCI-E הנמוך יותר שקרוב יותר לסלוטים של הPCI ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שעות,המאוורר של כרטיס מסך (sppharie) התחיל להכנס לטריפ ולהסתובב במהירות מטורפת שעושה רעש אכזרי. זה התחיל אחרי שעשיתי reset למחשב בצורה מסודרת. כעבור כמה שניות אחרי שהוינדוס עולה,המאוורר מתחיל לעבוד על מהירות 2800 RPM.משהו לא מוגדר ! הוצאתי כרטיס,פרקתי מתחים במחשב,ניקתי אבק (למרות שהוא כמעת נקי),החלפתי חוטים,bios מוגדר כמו שצריך. כרגע אני במצב safe mode,והבעיה לא צצה לי.הרצתי combofix,anti malware..שום דבר לא עוזר! אפילו עשיתי "ריפר" לוינדוס.. שום דבר. התוכנה היחידה שמזהה לי את המהירות היא CPUID HWMmonitor ב FAN2. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים.כרטיס עבד יפה לפני. בדקתי את הטמפרטורה של כרטיס - רגיל,35 מעלות.. חשבתי אולי שהכרטיס מחמם וזאת תגובת שרשרת. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ti-4200 מה אתה חושבים אל איכות הגרפיקה בגיפורס 4 ????
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חושבים שהעתיד של כרטיסי המסך הוא אך ורק בזכרונות ה-HBM2? כדאי שתשקלו זאת שוב, משום שתקן ה-GDDR5 מאותת שהוא מתכנן קאמבק מפתיע לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר לא נעים לי לשאול בפורום .. אני מתכוון לקנות X1900XT של Sapphire אבל בחנות שהייתי מוכרים של Gigabyte והוא אמר לי שזה יותר טוב.. ה-ספייר עולה 2170 והג'יגהבייט עולה 2400.. אבל המוכר לא יודע אם זה עם קירור רגיל של החברה או עם קירור מיוחד.. מה דעתכם איך מוכרים עם קירור מיוחד ? ג'יגהבייט בכלל חברה בסדר ? כי אני לא רוצה לקחת כרטיס מסך ושהוא יישרף לי חס וחלילה... ואל תגידו לי לשאול בחנות כי המוכר אמר לי שהוא לא יכול לדעת.. הוא ניסה לברר... הוא אמר שג'יגה בייט חברה מעולה ושהם יודעים איזה קירור צריך כזה כרטיס אז שבטוח הם שמו קירור מעולה...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתהליכי רכישת מחשב חדש I5 או I7 (סדרה 8), זיכרון 32GB, דיסק קיים Samsung 840 EVO 256GB, ספק קיים Corsair TX 750W משחק פעם במספר חודשים, הכרטיס מיועד לשימוש 3-4 שנים. המחשב מחובר ל TV ברזולוציה מקס 1080. כרגע משתמש בכרטיס מסך ATI HD5870 vipor, תגידו אתם אם יש מה להחליף. מחפש כרטיס שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. תקציב 800-1300 (אפשר לחרוג אם יש סיבה טובה). תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-