כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Geforce 6600GT, הורדתי את הדרייבר העדכני והבעיה היא שאני לא מצליח לשדר לטלויזיה בצבע, רואים רק שחור לבן. אני משתמש ביציאה S-VID OUT ומערכת ההפעלה היא WIN7. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי חברה אני חדש פה קניתי מחשב חדש מעבד של אינטל I7 920 , לוח אם X58, זכרון 3GB DDR3, ספק 600W רציתי לדעת לגבי הכרטיס מסך איזה ספק כח מומלץ? האם זה משנה שהוא יעבוד עם מעבד אינטל או AMD. מה עדיף לשנות/להוסיף? כמו כן אני מאוד מתלבט בינו לבין GTX 280 ישנו עניין שאני עדיין לא יודע לגבי Memory Interface ב 5850 זה 256bit לעומת זאת ב GTX זה 448BIT. האם זה משמעותי? אשמח עם תעזרו לי תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"8.3 האם יש סיכון בהתקנת הדרייברים הללו? הדרייברים הללו מפותחים כבר הרבה זמן והם אמינים. אבל חשוב מאוד לזכור כי הדרייברים האלה אינם נתמכים ומאושרים לא ע"י מייקרוסופט ולא ע"י חברות כרטיסי המסך. כאשר מתקינים את הדרייבר ומשהו כן יקרה, לא תוכלו לממש את האחריות להם אתם זכאים." איך הם יכולים לגלות את זה ? ואם מדובר בבעיית חומרה אם לא אמורים ליכנס למחשב שלי הכי הרבה מכליפים כרטיס ובמיקרה אם זה בעייה במרכת אני יוכל לפושט לימחק את הדריבירים נכון?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט למישהו שצריך להריץ 3Ds Max וחשבתי להתחיל עם מערכת מבוססת לוח אם עם כרטיס מובנה של AMD: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3156 הכרטיס המובנה הוא ATI 4200 HD האם הוא יוכל להסתדר עם התוכנה? ניסיתי לחפש בדרישות התוכנה אבל לא יודע איזה כרטיס מקביל לו מאלו המפורטים כאן: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?id=13571366&siteID=123112 וכאן: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/item?siteID=123112&id=13606773 אנא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, כשהמחשב נמצא בעבודה לא מאומצת (למשל כתיבת מסמך WORD, גלישה באינטרנט) המסך נצבע שחור ו Windows מוציא את ההודעה: העניין קורה אך ורק במנוחה (במשחקים כבדים, למשל crysis זה לא קורה). יש לכם איזשהו רעיון איך אפשר לפתור את זה או למה זה קורה? פסלתי את העניין של התנגשות עם תוכנה אחרת כי התקנתי מחדש ווינדוס. אני מאמין שזו או בעיה של ווינדוס 7 או של הדרייבר. תוכלי למקד אותי בפתרון של זה? נתוני מערכת: מערכת הפעלה: windows 7 64 bit כרטיס מסך: HD5970 2gb דרייבר: Catalyst 9.12 (ניסיתי גם עם hot fix, אותה בעיה נשארת..) תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD4850 512 MB של Gigabyte. יש לי מסך 19 אינץ' ככה שהביצועים סבבה לגמרי אבל השאלה כמה תוספת ייתן לי לעשות OC לכרטיס? ואיך הוא בעקרון מסתדר עם אוברקלוק, לא תהיה התחממות מטורפת? תודה עריכה: בדקתי גם את הטמפרטורות והם 46 בזמן מנוחה ו78 במאמץ במשחקים כבדים יחסית.. האם זה גבוה?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מאז המעבר שלי לATI ,אני לא מסוגל להגדיר יותר מ-8x AA, כשהיה לי לפני זה NVIDIA אז בכל משחק היה לי יותר,עד 16xQ. לדוגמא SF IV או CRYSIS WAHEAD ,שעכשיו בשני המשחקים האלה או בשאר המשחקים האפשרות המקסימלית היא 8x. למה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי לוח אם מסוג MSI MS-6728 865PE Neo2-S P4 http://www.usereasy.com/product_6082.html החלטתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך הישן שלי לכרטיס מסך קצת יותר נורמלי ומהיר, אני אמנם לא משחק במשחקים חדשים או משהו אבל עדיין שיצא לי להיתקל במשחקים שדורשים קצת יותר "פרטים" על המסך העסק נהיה קצת איטי. לפי מה שהבנתי, החיבור של הלוח אם הזה, בשל היותו מיושן, הוא AGP לאחר כמה חיפושים ראיתי שיש AGP, AGPX4 ו AGPX8 אין לי מושג מה יותר טוב מה יעבוד ומה לא יעבוד אצלי חיפשתי ומצאתי את הכרטיס מסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4152 אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך הכרטיס מסך הזה והאם הוא יעבוד לי? או אם יש למישהו המלצה על כרטיס מסך אחר כלשהו בטווח המחירים …
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה עדיף על מנת לקבל תוצאה טובה יותר? מסך:W2362TQ 23 LCD 2ms 1:70000 DVI WideScreen Black. ספק כוח: 750W. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 5770 ויש מגוון שלהם: הנה חמישה מהחנות שאני מעוניין לקנות בה: GIGABYTE ATI 5770 1GB DDR5 - 927 HIS ATI 5770 1GB DDR5 Dual DL-DVI Native HDMI - 886 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 - 923 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 Phoenix version - 923 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 VAPOR-X - 1023 תחום המחירים כ 15% מהמחיר שזה די הרבה ואפילו מאותן חברות יש מספר דגמים. מה ההבדלים בין הכרטיסים? למה לשים לב? נושא ספציפי שחשוב לי הוא שקט. איזה יהיה הכי שקט? איך ניתן לדעת?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
חיפשתי בהגדרות של הכרטיס דרך הלוח בקרה של ATI ולא מצאתי. בחלק מהשחקים אין אופציה כזאת. אני עכשיו משחק ב CRYSYS וישה TEARING נוראי. חשבתי אולי הVSYNC יפתור את זה אבל אני לא מוצא את זה לא בהגדרות של המשחק ולא של הכרטיס המסך. מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי לוח עם 2 חריצי הרחבה ואני מיתכוון ליקנות תHD4870X2 שיחובר למסך ואני רוצה גם לחבר לחריץ השני 260GTX בשביל PHYCS האם זה אפשרי או שיש דרך אחרת בשביל לחבר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 4350 ודרייברים מעודכנים ו catalyst מעודכן ואני ב WIN XP . המסכים שאני משתמש בהם הם lcd דרך ה hdmi ומסך מחשב דרך ה DVI. עכשיו כל פעם שאני מעלה את הווינדוס המסך שמופעל הוא ה LCD למרות שהוא כבוי. אני מעוניין לעשות שהמסך הראשי שהווינדוס עולה יהיה מסך המחשב דרך ה DVI איך אני עושה את זה? עשיתי שני פרופילים אחד של המסך והשני של ה LCD ואני מפעיל אותם עם hotkey ועשיתי גם קיצור דרך לפרופיל של המסך ושמתי אותו בתקיית ההפעלה (ה startup) של הווינדוס ועדיין המסך שפועל בהתחלה זה ה LCD. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 8600 שהיה סביר מינוס בזמן שקניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי, אבל היום כבר מתחיל להראות את גילו... Tales of Monkey Island מקרטע בקטעים מסוימים, וזה כבר ממש עצוב. המסך שלי תומך ברזולוציה של עד 1024 על 1280 ואני גם ככה בקושי שם לב להבדל מעבר לרזולוציה של 1024 על 768 (במשחקים, לא בקריאת טקסט כמובן...). הבנתי שכרטיס מסך באזור ה500-600 שקלים צריך להספיק לצרכים שלי, אבל אני מתלבט בין הATI 4850 לGeforce 9800. אגב, אני חושב שהלוח אם שלי לא תומך בDDR3 כזיכרון רגיל (GA-965P), האם זה משנה משהוא לכרטיס מסך? (אולי עדיף לקנות גרסה זולה יותר...) תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך Gigabyte 9600GT 512MB Zalman לאחרונה המאוור שלו מרעיש בצורה מחרידה אך הוא עובד טוב ובמהירות שהייתה מאז ומתמיד. ניסיתי בעזרת WD40 לשמן. אך לא עזר.. האם מישהו מכיר פיתרון נוסף? תודה, משה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב גיימינג הכוללת את הכ.מסך הבא - Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ציינתי בםני המוכר שהתקציב שלי לכ.מסך הא עד 1000 ש"ח. יש לכם התרשמויות מהכרטיס ? האם ניתן למצוא משהו יותר טוב בטווח המחירים המצויין לעיל ? תודה רבה לעוזרים,
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במסך 24" (ברזולוצית 1920 על 1200). יש ברשותי כרטיס מסך XFX 8800GTS 512MB השאלה אם כרגע הוא יוכל "לסחוב" משחקים חדשים שיוצאים באיכות טובה. האם שווה להשקיע עליו OC? או שכבר עדיף להיפטר ממנו ולהביא כרטיס חדש? אני מאמין שאני אוכל להמשיך איתו עוד כמה חודשים עם OC אבל השאלה אם הOC ייתן שיפור מורגש בביצועים או סתם יחמם לי את הכרטיס.. ואם אתם ממליצים על כרטיס חדש איזה כרטיס הכי מומלץ? קראתי הרבה על HD5850 (שמעתי גם שמעולה לOC) אבל השאלה אם שווה להשקיע עכשיו 1500 שקל או שעדיף לחכות לירידת מחירים? בקיצור, אני צריך עצות ועדיף מאנשים שמבינים ויש להם ניסיון עם כרטיס כמו שלי / דומה. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode= יפעל לי על הלוח הזה? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ZcyLktAZjt2bXqgs ראיתי שכתוב שזה כרטיס DDR2 ובלוח שלי כתוב שזה DDR400 , זה יפעל או שזה לא קשור
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איך התמורה, שווה לי? איך הכרטיס 4850 ייסחוב רזולוציות 1900X1200 ? ועד כמה פעם הביצועים בינו לבין ה- 4870 ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע כמה זה קשור לפורם זה. שלום יש לי מסך BenQ T2200HD ואני מעוניין לראות במסך זה טלוויזיה האם יש אפשרות באמת לראות באיכות HD, השדורים יהיו איכותיים והאם שווה להשקיע בזה אם אפשר תשובות מפורטות מאוד יעזור מתלבט כבר כמה חודשיים תודה והמשך שבוע טוב נ.ב נגיד ואתם ממליצים על ברטיס טלוויזיה טוב אפשר בבקשה דגם וחוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
פרט שחשוב להזכיר, המעבד אליו יחובר הכרטיס הינו E8400 תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי? קניתי לא מזמן את הכרטיס מסך הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=290 הוא עלה 900 שקל, רציתי לדעת אם הוא יריץ לי Carmageddon 2 ואם לא אז מה הוא כן יריץ לי...
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
האם ה DDR בכרטיס המסך צריך להיות אותו DDR כמו בזכרונות? אני מתכוון אחד יכול להיות DDR1 והשני DDR2?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, 1. איפה קונים 9500GT במינימום מחיר (תוך כדי שיהיה דגם טוב ועדיפות לדגם שצורך הכי מעט חשמל)? 2. קיבלתי תשובות סותרות בעבר להאם הספק שלי יחזיק את הכרטיס, אם זה אכן מסוכן אנא המליצו לי כרטיס אחר חלש יותר (אך לא 4670 ו 4650 מאחר ולא נתמכים בהאקינטוש ואני לא מעוניין לשדרג ספק כרגע כי אין לי זמן לזה לצערי). עדכון: ענו לי שהספק יחזיק..האם שמתם לב שהמעבד שלי הוא Q6660 ? ספק הכח הנוכחי הינו של צ'מפיון (ובמחשב של צ'מפיון) ואלו פרטיו: Champion, switching PS lp4 ATX 350WPS CE v2.2 output(max): | +3.3v 12A | +5v 14A | +12v1 8A | +12v2 10A | -12v 0.5A | +5v :B 2.0A | +5v & +3.3v combined LOAD 160w +5v & +3.3v & +12v combined LOAD 320W Total output i…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-