עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avram,

מחפש המלצה לAGP עד 500 שקל שיתמוך במשחקים חדשים יחסית (CIV4 וכו )

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by xZiPeR,

שלום לכולכם, לאחרונה פניתי לTMS בקשר לעלייה במחירי כרטיסי המסך (בעיקר), והם הציעו לי בתגובה את הכרטיס 8800GT של PALIT במקום של SPARKEL שהיה במפרט המקורי שלי. הכרטיס של PALIT באמת זול בהרבה - 1394 ש"ח, אבל.. הוא מגיע עם אחריות של שנתיים בלבד + בחיים לא שמעתי על החברה הזו. אז עזבו כרגע את האחריות - החברה הזו טובה (מתוכנן OC בסיסי) ? שווה את המחיר ? כמו כן, הם הציעו לי להחליף את הזכרונות של Gskill מהמפרט שלי לשל OCZ, אבל עם זה לא אמורה להיות לי בעיה.. נכון ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

תגידו גם לכם "פג התוקף" של הדריבר כל חודש?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  4. אני הולך ליקנות כץמסך חדש אני לאעושה OC כימעט אולי טיפונת אבל אני רוצה אחד איכותי !!! לא מבין למה אבל בפורום אני מקבל מסר שLEADTEK יותר טובים זה נכון??? אני בגדר תקציב 1200 גג תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי יש לי את המסך שיש בחתימה... רציתי לדעת איך אני יכול לכוונן את ההתושבת של המסך כלפי מעלה או מטה. שמעתי שיש PIVOT או משו כזה.. אבל זה לא מעניין אותי - אני מעוניין לעשות כמו במסכי CRT שיש למטה שמתכוונן והמסך עולה טיפה מעלה, ככה אני צריך תודה מראשששששש

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by maazg,

היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה

7. לאחר האכזבה הכללית מהשקת ה-Radeon RX 6500 XT, נקווה כי הדגמים הבאים בדור ה-RDNA 2 יוכלו לספק לנו קצת נחתלכתבה

8. יש להם מלא דגמים של ג'י פורס. מישהו פה יכול לתת לי את הפירוש שלהם כי אני תמיד רואה אותם כ- LEADTEK WINFAST250 וכל מיני כאלה...א תגידו מה זה כל אחד :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה לקנות כל אחד מהכרטיסים בא אם קירור מעולה וראיתי ביקורות של MSI שהכרטיס רץ במהירות של 400@900 וראיתי ביקורות של לידטאק וגם הכרטיס הזה רץ מהר מאוד ולשני הכרטיסי ראיתי שיש אחוזי הצלחה גבוהים מאוד של פתיחת צינורות עיבוד ויחידת VS אחד שנעולה בכל NU אז מה אתם אומרים מה כדי בעצם אני בדלמה קשה... ושמעתי ש-6800NU מריץ HL2 גרוע יותר מהכרטיס הנוכחי שלי 9700פרו או שזה סתם שטויות :-\

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by 7278608,

GTX 480 אם 95 מעלות בזמן משחק? הכרטיס יכול להגיע לפי היצרן עד 105 מעלות . זה נורמאלי אם יש לי בזמן משחק 95 ובמנוחה 75?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. בס"ד שלום רב. ברשותי מחשב נייח להלן נתונים המחשב לא הכי חדש אלו הנתונים. Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz זיכרון 16 RAM צג BenQ GW2255 כרטיס מסך nvidia geforce GTX 960 רזולוציה 1920*1080 אני מנסה לשחק במשחק Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered למעשב בהתחלה לא הצלחתי בכלל, עכשיו אחרי שהסרתי והתקנתי מחדש ידנית דרייבר מעודכן, הצלחתי לשחק חלק נכבד, אבל שוב חוזרת התקלה. מה התקלה? המסך נתקע ומתנתק, ואז מופיעה הודעה שהמסך מנותק, כמו למשל שתנתק את המסך מהחשב , כתוב שקבל HDMI לא מחובר. אני מצרף ניטור של תוכנת hwinfo , בקובץ PDF או בקישור הבא באקסל. אני מדגיש שלא עשיתי בתוכנה עצירה לניטור כי אין לי גישה אחר…

12. Started by IG,

OK, הסיפור כזה: יש לי מסך צעצוע 15" שעלה לכיתה א' ואני רוצה אחד חדש. משהו איכותי שיחזיק כמה שנים טובות, רצוי עם תדירות ריענון של 75 HZ (או כמה שיותר גבוהה בתקציב) למי שעדיין לא הבין: ני מחפש מסך CRT (טכנולוגיה ישנה וטובה )

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. חברה אני מעוניין לקנות למחשב של אחי כרטיס מסך חדש התקציב שלי הוא מקסימום 700 ש"ח אני מעוניין בכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות עד 700 שקל שייתן לי את הביצועים הטובים ביותר ביחס למפרט שיש לאחי זה המפרט של המחשב שלו : מעבד- ‏Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB‎ לוח אם -‏ ‏945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ כרטיס מסך - ‏7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E‎ דיסק קשיח W.D ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ זיכרון - 2GB KINGSTON צורב DVD - ‏LG DVD±RW GSA-H12 x18 Black‎ ספק כוח - ‏550W Active PFC, 12cm Fan (24pinChieftec מארז - ‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver מסך - ‏ 740BF 17'' LCD 2ms DVI‎ Samsung חברה יש לו כבר את המחשב הזה כמעט שנתיים עכשיו אני לא יודע אם המחשב…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מקבל בתאריך 16/12 כרסטיס מסך 9800XT 256 MB לכבוד היום הולדת... איזה קירור אתם ממליצים לי לא ממש משנה תמחיר רק שהיה סביר... בבקשה SASMONG

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by AsDoNaTiOn,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח - למשחקים (CoD, Crysis, GTA IV). בנוסף, אני אודה לכם מאוד אם גם תביאו חנות מומלצת לקנות בה באזור ת"א, חנות שאתם מכירים וסומכים על הבעלים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  16. אני צריך כרטיס שיהיה PCI-E אם אפשר של 256 מגה זה בשביל משחקים לאחי הקטן אני צריך שזה יעלה משחקים כמו פיפא דברים מהסוג הזה... מחיר 400 שקל

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בכרטיסי המסך החדשים של ATI ישנה תקלה שגורמת למחשב להיתקע ולהציג מסך אפור עם פסים אנכיים. מATI נמסר שידוע להם על התקלה ושהיא קורא רק בחלק קטן מהכרטיסים החדשים, ושהם עובדים על תיקון. בנוסף לזאת הם טוענים (עפ"י הבנתי) שהתקלה אינה תקלת חומרה אלה באג בדרייבר. משיטוטים בפורומי חומרה בחו"ל הגעתי למסקנה שהתקלה לא קוראת בחלק קטן מהכרטיסים אלא באחוז מאוד נכבד ממנה. (בפורום מסויים, לא זוכר בדיוק איזה נראה לי שלTOM, הדיון על התקלה הגיע ל 20 עמודים כאשר חלק נכבד מהפוסטים הם של אנשים שחוו את התקלה) האם התקלה באמת בדרייבר או שATI מנסים לכסות על משהו? לדעתי הם מכסים על תקלת חומרה וכשהם יוציאו את ה"תיקון" הוא עלול לפגוע בביצועים. לסיכום אני ממליץ לכל מי שמתכוון לקנות את הכרטיסים החדשי…

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

האם הדריברים מרייג'3D מתאימים גם לכרטיסי BUILT BY ATI וגם לכרטיסי POWERED BY ATI?

19. לפי מה ששמתי ה ati redon hd5830 היה אמור לצאת ב 25 לינואר למישהו יש מושג למה הוא עדיין לא יצא?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by OR007,

אף פע לא יצא לי להבין את מהות הדבר אז אם מישהו יוכל לתת לי הסבר כללי בין ההבדלים זה יעזור מאוד...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by andrei21,

נראה לי החלטתי ללכת על gtx 570 צריך המלצה לדגם טוב, חשבתי על: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/gigabyte-geforce-gtx-570-1280mb-gddr5-320bit-overclocked-p-12183?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sparkle-geforce-gtx-570-1280mb-gddr5-320bit-overclocked-p-11335?cPath=67 בנוסף התיעצות לגבי הספק ENERMAX 525W שהוא די ישן , אני מניח שיעשה את העבודה כי ישב עליו 7950X2 ו 4870 , השאלה גם איך הוא יתמודד בנוסף עם OC למעבד ולכרטיס ?? אשמח להמצלה לדגם 570

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. סתם לידע כללי :)

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by surfface,

מאושר והכל בדף הדריברים מישהו ניסה? http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by gggilad13,

התקנתי 3DMARK2003 וכשאני מנסה להפעיל אותו זה כותב: DIRECT3D INITIALIZITION FAILED מה זה אומר ומה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by ROEY--1,

היי חברה יש לי את הכרטיס MSI TI 4200 8X אם למישהו יש אותו או חנויות שונות עם מחירים עליו תגידו לי בבקשה תודה (כרטיס תותחי).

• 2 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.