עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lipa,

אני לא מתכוון ליתרונות כמו עיצוב , משקל , או מקום על השולחן יש יתרונות בכלל ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הכרטיס מסך שלי שנקנה לפני 4 שנים מתחיל לעשות לי בעיות.. Nvidia Geforce 460gtx(איך שאני נכנס למשחקים המסך מתחיל לקרטע, הדרייבר של הכרטיס מפסיק לעבוד ואני מקבל ריסט..) עכשיו בכללי אני לא הכי בטוח שאני צריך להחליף אפילו.. אבל חיברתי כרטיס מסך אחר למחשב וזה לא עשה לי את הבעיות האלו.. אני מחפש כרטיס למשחקים+ סרטים HD שיעבוד טוב בתקציב של 700-800 ש"ח.. יש דבר כזה? לא שולל קניה מיד שניה משהו משתלם.. הנה המפרט של המחשב.. Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪955 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-P55M-UD…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך להריץ משחקים חדשים על פנטיום 4 מהירות 2 ג'יגה, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lipa,

http://www.nordichardware.com/news,6422.html

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BarakCoder,

דוחים את קניית המחשב,ומחכים ל-GTX 760i? http://hwzone.co.il/hardware/news/142016

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yosizach,

ראידון 9700פרו או ראידון 9600 xt

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by barak_i,

חברה... בזמנו המלצתם לי על 9600Pro lite ATI, של Power Color הבעיה היא הלוח שלי תומך רק AGP X4!!!! :s05: :s05: :s05: והכרטיס הזה הוא לא תומך ב X4 אלא רק ב X8!! אז אני מוסיף קצת לתקציב... עד 350, שוב חשוב שיהיה יציאת DVI ושיתמוך AGP X4 תודה רבה! נ.ב. קיבלתי ת'מחשב החדש עם PX7600GS extreme שהמלצתם לי... של winfast חבל"ז של כרטיס..... תודה רבה!!!

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מתעניין באחד מהכרטיסים האלו כרגע יש לי 760GTX WF OC אני רוצה לדעת איזה מהם עדיף ? לפי הבנאצ'ים שראיתי ה 7790 חזק יותר אבל עדיין מעדיף לשמוע דעתכם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לקחנו לסיבוב ביצועים בשלל משחקים את כרטיס המסך החדש החזק ביותר בעולם - ה-GeForce RTX 5090 של NVIDIA מדגם Founders Edition. מדובר בשיפור ביצועים רציני על פני הדור הקודם בשלל מישורים, אך לא תקבלו זאת בלי תג מחיר מבהיללכתבה

10. היום באופן רשמי משיקה NVIDIA דור ביניים חדש של כרטיסי מסך - סדרת ה-RTX 40 SUPER. לקחנו את הראשון שבחבורה לסיבוב ביצועים. צפו בשיפור הביצועים של RTX 4070 SUPER לעומת קודמולכתבה

11. Started by shahar77,

צריך המלצה לכרטיס עד 300 ל-AGP.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הזמנתי מחו"ל Radeon 9700Pro של ATI קיבלתי אותו, ואני לא יכול עדיין להתקין אותו אצלי במחשב (מחכה למחשב חדש) איך אני יכול לוודא שזהו אכן 9700 Pro ושלא עשו עלי קומבינה? (אולי לפי צ'יפים מסויימים?) ???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מה קורה פה? באגים או משהו לא בסדר? 500/1120 טמפ' בסדר גמור.. לפני שעה שיחקתי AOE3 על 570/1290 והיה מצוין מה קורה פה? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Tzion,

שלום לכל חברי הפורום אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש במקום הVOODOO3 שיש לי ורציתי לשאול כמה דברים: 1) איזה חברה הייתם ממליצים לי- ASUS או MSI הכוונה לדגם הG4 ti 4200 שלהם. 2) יש לי מעבד פנטיום 667 ואמרו לי שאני צריך לשדרג כדי שהכרטיס יפעל יותר טוב. אז חשבתי על מעבד AMD Duiron 1000 ולוח BIOSTAR K-6/7 וספק כוח 300W. מה אתם חושבים על הבחירה? (אני יודע שזה לא ממש הפורום אבל מישהו יכול לתת לי פרטים על הלוח הזה, כי לא מצאתי פרטים עליו באתר החברה :-\) ומה אתם חושבים על הכרטיס? האם למישהו יש ניסיון, והוא מרוצה ממנו?? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כי הכתבה שהיה אליה לינק באתר הראתה הפרשים לא כל כך גדולים אבל ההפרש הזה לא ישתנה בעתיד ככל שהכרטיסים יתקדמו ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by LazyCat,

איזו קונפיגורציה תהיה חזקה יותר לרזולוציה 1920x1200 בהתחשב בזה שאלו האפשרויות היחידות ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by uzibu,

כמו הכותרת, אני צריך כרטיס PCI (ולא PCI E) של חברת ATI בלבד הזול ביותר... איזה כרטיס זה יהיה, עלות ומהיכן ניתן לקנות? אגב, מהאתר (newegg) אני יכול לקנות ב-25$ מישהו מכיר את האתר? האם משתלם לקנות משם כמה יעלה כולל משלוח?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, לפני כמה ימים ניסיתי לחבר טלוויזיה בנוסף למסך מחשב לכרטיס המסך שלי. היו לי בעיות עם זה וניסיתי כל מיני המלצות שראיתי ברשת (התקנת גירסאות ישנות של ati catalyst, לנקות את הדרייברים עם תוכנות כגון driver sweeper ןכדומה). בסוף פתרתי זאת ע"י חיבור הטלוויזיה למחשב בעזרת כרטיס המסך onboard. הבעיה עכשיו היא שכרטיס המסך החיצוני שמחובר לא מזוהה טוב ע"י ווינדוס. בdevice manager יש סימן קריאה לידו, ובסטטוס כתוב: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) ניסיתי להתקין את הגירסא האחרונה של הדרייברים וזה לא עזר. ניסיתי להסיר את הדרייברים בעזרת amd cleanup utility ואז להתקין וגם זה לא עוזר. …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by HoTShoT07,

יש לי מערכת לא רעה .. וכשמתי את ההגדרות על HIGH המשחק לא רץ חלק , מקרטע פה ושם במיוחד בסיבובים קשים ! :-\ המפרט שלי : P4 2.8E ASUS 800-P- E DELUXE gexube radeon 9800 pro 512 ddr333 עכשיו רציתי לדעת אם המשחק הזה נחשב למשחק בעל גראפיקה כבדה בלא בלא בלא

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by noamb,

אולי זה ישמע מטופש , אבל כרגע יש לי כרטיס abit fx5600 ultra , אני מעניין להחליף ורציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם ההבדלים מבחינת הביצועים בין הכרטיסים מצדיק הוצאה של 1500 ש"ח , תודה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Omry,

לפי מה שהבנתי, הם יותר חזקים מכרטיסים כמו 9800GTX+ אבל הם ישנים יותר. הבנתי גם שהם פשוט נעלמו מהעולם, אפילו שהם היו כרטיסים חזקים ביותר. אשמח לדעת איך ולמה זה קרה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by hosham,

הזמנתי מחשב חדש וראיתי לפי התגובות שלכם שה 8600GTS אינו כרטיס משתלם. אינני גיימר מושבע, משחק רק פעם בכמה חודשים. המפרט המוזמן הוא: e6550 asus p5k 2giga 800mhz geil p150 seagate 250 gigabyte 8600gts zalman cnps7700 אני חושב לשים LCD בבית ולכן חשבתי שכן משתלם לקחת אותו,אך אם תתנו לי טענות משמעיות למה לא אשמח לשנות כדי לקבל תמורה מלאה לכספי. תודה רבה מראש.

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shoeyal,

לשניהם מחיר דומה ו DVI מי ייתן יותר(ללא חשיבות לצפייה בסרטים)

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היום מושק באופן רשמי ה-Radeon RX 5600 XT - כרטיס המסך החדש של AMD שרוצה לעשות בלאגן אל מול מתמודדי NVIDIA בשוק הביניים. האם הוא מצליח במשימה? יצאנו לבדיקה מקיפה לכתבה

25. Started by udi,

אני חושב לקנות את הכרטיס ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card אבא שלי טס לחול ואני חושב ששם זה הרבה יותר זול מבארץ { שפה זה עולה 2400 } אני צריך המלצות האם כדי לקנות את הכרטיס ? האם כדי לחכות למשהו אחר שעומד לצאת ? או האם אתם בכלל ממליצים על כרטיס אחר ? תודה רבה על העזרה נ.ב כבר עשיתי חיפוש לשאלה שלי אז אל תתנו לי תשובה כמו עשה חיפוש !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים