עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם הוא יכנס למארז טריניטי? האם ציפ'טק 400W יספיק? האם Gigabyte GA-8i945GZME-RH תומך בו? האם הוא יעשה לי צוואר בקבוק אם מעבד 3.4 GHZ P-D? האם הוא שווה בכלל? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150172 תודה למגיבים P: אה ומפרט: P-D 3.4 GHZ 2GB RAM 667 MHZ GEFORCE 7300LE 512MB Gigabyte GA-8i945GZME-RH 160 GB ספק G-PRO 500W

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, דבר ראשון אני כמובן לא גיימר לא שואף ומעולם לא שאפתי להיות, מדי פעם אני משחק Counter Strike 1.6 שזה משחק שרץ אפילו על פנטיום 3 עם כרטיס גיפורס 2 ו256 ראם!!! . אני סך הכל רוצה לשחק את המשחק הזה עם 99 FPS יציב (זה מאוד חשוב למשחק הזה, מי ששיחק יבין למה) מפרט: IBM ThinkCentre A50 Intel Pentium 4 3.0 GHz Hyper-Threading RAM 3GB Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP Windows XP SP3 אל תגידו לי שהמחשב ישן ולקנות חדש, אני יודע שהוא ישן אבל - לא למשחקים האלה. אני מצליח לשחק BioShock על 30-40 FPS שזה כמו שצריך למפרט שלי....... הבעיה היא במשחקים ישנים, CS 1.6 , סאן אנדרס , MOST WANTED אני מקבל בסביבות ה50 FPS גם בגרפיקה הנמוכה ביותר. Most Wanted למשל כשאני מעלה גרפיקה ה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by אוריפ,

יש לי כרגע את הרדיאון 9800 פרו עם 128 MB DDR1 מתוצרת הרקולס. רציתי לדעת מה הבדלי הביצועים בין שני הכרטיסים, ואיך אני אוכל להעלות את הביצועים של הכרטיס שלי, כדי שיתקרבו ל-XT (הבנתי שה-XT הוא בדיוק אותו דבר, רק יותר מהיר...). תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by liordavid,

לפי הכתבה בשער הראשי רשום ש- Radeon X1950XTX יצא ב- 4 לספטמבר... מתי תהיה ירידת מחירי הכרטיסים בארץ ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by terabit,

קניתי אתמול GEFORCE 6600 של GIGABYTE, ושאני מנסה להיכנס לאיזה משחק זה עושה לי משו בסגנון הזה: (בקובץ המצורף) זה שהתקנתי תDRIVERים שקיבלתי בדיסק, אם אני מתקין את הDRIVERים החדשים של NVIDIA אני לא יכול להיכנס לWINDOWS כי נהייה לי כל המסך שחור כזה בהתחלה. יש לי DIRECT X 9.3C וWINDOWS XP SP2. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אני יכול לתת. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Omry,

לפי מה שהבנתי, הם יותר חזקים מכרטיסים כמו 9800GTX+ אבל הם ישנים יותר. הבנתי גם שהם פשוט נעלמו מהעולם, אפילו שהם היו כרטיסים חזקים ביותר. אשמח לדעת איך ולמה זה קרה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Obg1,

אני מקבל הודעה מהדרייברים של NVIDIA שהכרטיס שלי לא מקבל מספיק כח, והנמיך את הביצועים שלו למנוע סכנות, בלה בלה בלה, הספק שלי 400W שמסופק עם המארז של COMPUCASE. מישהו יודע למה זה קורה ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קיבלתי את הכרטיס מסך R9800Pro ואני לא יודע של איזה חברה הוא. על הקופסה רשום: *למעלה מצד ימין (ובעוד מקומות) - POWERED BY ATI *מצד שמאל רשום - GEXCUBE מישהו יכול להגיד לי אם החברה שיצרה את הכרטיס היא ATI או GEXCUBE (אם יש חברה כזאת). אני אנסה להעלות תמונה של הקופסה. ד"א הכרטיס עצמו בצבע אדום. ממש תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך AMD Radeon 7870 xt והמחשב התחיל להתנהג מוזר בימים האחרונים - המסך נכבה לפעמים, למרות שהמחשב עצמו דלק והמסך לא עלה שוב והייתי צריך לאתחל אותו. היום עשיתי איפוס למחשב והוא עבד בסדר עד שהתקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים שוב צצו הבעיות והווינדאוס עבר למסך כחול עם השגיאה video_tdr_failure. מה אפשר לעשות? עריכה: חשבתי להתקין דרייברים ישנים כפי שראיתי שמישהו עשה בדיון על הדרייברים של AMD לאחר שגם לו היו בעיות. איפה אפשר למצוא דרייברים ישנים יותר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by itaysk,

מה ההבדל בין 8500 ל 8500LE?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ועוד שאלה. איזה דרייבר מומלץ ל - GF 7800gt ?. באתר של NVIDIA ממליצים על דרייבר - 163.71 אשמח לתגובות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by orlupo,

אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במקום הג'יפה FX 5200. ההורים שלי נוסעים עוד כמה חודשים לחו"ל. אני ואבא שלי נורא פוחדים להביא משם כרטיס מסך כי לך תדע, אולי הוא בכלל לא עובד?! מה עושים??? בתודה orlupo

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי יש לי את הכ.מסך nvidia 9500 gt 1giga כדאי לי להחליף? אם כדאי למה להחליף? אני מחפש מחיר נמוך לא אכפת לי מחול או יד שנייה אני משחק בעיקר במשחקים כמו mw3 bf3 ואני משחק על מסך 42 אינץ בלי hd ופעם ב על 22 אינץ תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by bennnn,

מסקרן אותי מה המחיר...אני שוקל להחליף את ה 5850-אם המחיר יהיה אטרקטיבי.תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב עם המפרט הטכני הבא: לוח אם MSI K9N NEO AMD 940 AM2 מעבד AMD ATHLON 64 3200+ AM2 זה 2GHz אם אני לא טועה. 3Gb RAM אני עובד עם Windows XP ובדרך כלל אני משחק במשחקי Real Time Strategy. אני מעוניין להחליף כרטיס מסך כי שלי ישן וחלש - MSI Geforce 6200 LE-TD 128Mb התקנתי לא מזמן את המשחק Total Commander והוא מן הסתם עובד לי לאט ומקוטע גם באיכות הכי נמוכה. אני לא מחפש לעבוד באיכות הגבוהה ביותר ורזולוצית המסך שקבעתי היא 1024X768 אבל כן הייתי רוצה שהמשחק יעבוד חלק באיכות סבירה ושהכרטיס מסך יחזיק לי באיכות סבירה למשחקים עתידיים (כמו נגיד Command & Conquer 4 כשיצא). חשבתי על סכום של 300 שקל בערך ומצאתי Gainward Geforce 9500GT 512Mb DDR2 ב- 280 שקל. Gainword Geforc…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bagetrek,

מה קורה אנשים ?! קיצור אני חושב שהגיע הזמן שאני צריך לקנות איזה כרטיס מסך ולהחליף את הג'יפה 5 ( 200 ) שלי ... נו כי כמה עוד אפשר " להרגיש בלי " ... אז ככה , התקציב שלי כרגע הוא 700 - 800 שקל , אני לא חושב שאני הולך לחרוג לכיוון ה- 1000 .. הספק שלי הוא ג'נרי ( ראו מפרט ) . טוב עד כאן ותודה לכם !

17. אני יודע שהכרטיס שאני הזמנתי זה ראידון 9700 פרו ספייר אך אני יודע שזה רטריל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by assaf990,

מבקש עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב מבוסס AMD 2500XP למשחקים עד 600 שקל/ INNOVISION FX5500 256 MB 128 BIT TV OUT KIT - 550 SHEKEL OR INNOVISION FX 5700 LE 128 MB 64 BIT - 550 shekel OR Peak: RADEON 9550 TV,DVI 128MB 430 shekel אולי משהו אחר? תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by O_man,

תקציב: עד 800 ש"ח חריגה מקסימלית: 50 תאריך מתוכנן לקניה: שבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס גיימינג קל עד בינוני, League of legend, heroes of the storm, skyforge- בעיקר משחקי MOBA ו MMORPG מפרט המחשב: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm טכנולוגית לוח אם: Intel Corporation DH55TC (XU1) כרטיס מסך נוכחי: ATI Radeaon HD 5770 (1gb) זכרון ראם: DDR3 4 GB מארז: Huntkey (לא מצליח למצוא דגם) ספק כוח: Huntkey LW 6550 hg איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? LG W2486, רזולוציה מקסימלית 1920X1080 הערות נוספות: המחשב נקנה לפני כ 5 וחצי שנים ועובד בצורה טובה, אם יש צורך לשדרג …

20. Started by omery000,

ראיתי את הכתבה על הדרייבר החדש של AMD שנותן תוספת ביצועים מעולה ובנוסף לכך מי שיקנה כרטיס מסדרת ה-79XX מקבל 3 משחקים מתנה (שהם בדיוק המשחקים שאני חוסך אליהם). הנה הכתבה. עכשיו כרטיס חדש כזה עולה בסביבות ה-2500 ש"ח~ ועוד הזיכוי של המשחקים ששווים 500 שקל לפחות, ההוצאות בכללי יעלו לי 2000 ש"ח בערך הנה הכרטיס: קישור 1 קישור 2 לי יש מערך של Gigabyte GTX560 Ti OC שאני יכול למכור אותו ב-1500-1400~ בקיצור השאלה שלי היא אם שווה לי להשקיע 500-600 שקל בשביל הכרטיס הזה? התוספת ביצועים תהיה משמעותית? שאר המפרט שלי נמצא בחתימה, תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by UV1,

יש לי כרטיס ATI HD radeon 4670 עם קרור פסיבי המחשב שלי די חזק משמש בעיקר לעיבוד תמונה ושימושים רגילים אני צריך עוד מחשב לאופיס סרטים ואינטרנט ולכן חשבתי להעביר את הכרטיס הזה למחשב החדש ולקנות כרטיס יותר חזק השימושים לא השתנו - המסך הוא 22 אינץ לשני המחשבים חשוב לציין שהמחשב שקט מאוד ולכן אני מעדיף קרור פסיבי אני נוטה לכרטיסים של Nvidia תקציב 500 +-

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by lipa,

אני לא מתכוון ליתרונות כמו עיצוב , משקל , או מקום על השולחן יש יתרונות בכלל ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by oooz,

איזה כרטיס יותר טוב?? על אתם ממליצים? FX5200 או FX5500 תודה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by OdLahitMeAlonit,

היי, יש לי מספר שאלות: 1)האם יש שיפור שמורגש מ GTX560 TI לכל אחד מהכרטיסים בכותרת ? 2) האם שווה לקנות את ה 6950 ב1399שח או שכדאי להשקיע 1685 כדי לקנות את ה GTX570? 3) איזה ספק כח חזק מספיק בשביל להחזיק את המערכת הבאה: כרטיס מסך אחד מהכותרת, 4 הרד דיסקים, צורב DVD ומעבד i5-760? (כרגע יש לי ספק כח 500W של HEC) 4) מטרת קניית הכרטיס היא לשחק MW3 ו BF3 5) האם לדעתכם זה בזבוז להוציא סכום של 1400 או 1700 שח על כרטיס מסך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by CrashZone,

שלום, אני ברוב טיפשותי שרטתי בטעות את מסך הLCD שלי שהוא סמסונג סינקמסטר 151S עם המארז... שריטה לא הכי גדולה אבל בהחלט לא קטנה, חצי סינטימר אורן וכמילי רוחב... עכשיו אני משער ששרטתי רק את שכבת המגן נגד סינוור של מסך הLCD בעיקר בגלל שהריטה היא אפורה כלומר כנראה עדיין הפיקסלים מאחורה הם בסדר האם זה נכון? האם אפשר לתקן את זה?כמה זה אמור לעלות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.