עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מאחר והפסיקו לשווק בארץ את סינרג'י 400 של טרה טק (בעקבות המכס שהוטל על כרטיסי טלויזיה), אי אפשר להשיג אותו בארץ. אם אני אקנה את הכרטיס מחו"ל הוא יפעל כמו שצריך,או שצריך לחפש אחד, ששיטת השידור שלו היא כמו בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SpLAsH,

התכוונתי לgeforce2 mx400

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by starter,

אני צריך שאתם (המומחים) תמליצו לי על כרטיס מסך עד 1000 שקל.... אפשר לגלוש קצת יותר אולי ב100 שקל אם זה משהו באמת טוב.. המטרה היא בעיקר מישחקים וביצועים... תודה מראש חן.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש ברשותי ג'יפורס 6800GS 256MB והוא סבבה של כרטיס.. אפילו הוספתי לו גוף קירור רק בשביל לפנק אותו.. עכשיו שאוטוטו יוצא הNFS החדש ועוד כמה משחקים טובים אחרים.. הגיע הזמן לשדרג.. מבחינת כסף אין לי בדיוק עודף כסף אבל אני רוצה להשקיע.. אני מעוניין בכרטיס ג'יפורס 7600 או 7800 מקסימום וידוע לי שיש דגמים כמו GS ו- GT ו- GTX והשאלה שלי מה ההבדל ביניהם ומה באמת שווה לקחת? והאם כדי לשים חצי ג'יגה זיכרון או להישאר עם 256? ואם יש משו להוסיף בשביל הידע אני אשמח.. תודה מראש לעוזרים!! גמר חתימה טובה!!

5. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13190&PHPSESSID=7ee8dbeb3eb79e7290fe423df2e2806b יקר לא ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by jammblues,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד מהם עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE MX 440, נקרא לו מחשב 1. לקחתי את הכרטיס מסך ממחשב 1 והתקנתי אותו במחשב 2, מחשב 2 קלט אותו אוטומטית, והיה מוכן לפעולה, ואילו במחשב 1 התצוגה הייתה על הפרטים הכי נמוכים, שלא איפשרו עבודה נורמלית. השאלה היא האם הבעיה היא בעיה של הגדרות, ואם כן איך פותרים את זה, או שזאת בעיית חומרה ואני צריך איזשהוא מתאם תצוגה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני משתגע! פירמטתי תמחשב ונאבד לי הדרייבר של הכרטיס טלויזיה! הדגם super digital video dazzle series/pal bg 7130 tv tuner pci card עכשיו אני זוכר שעל הדיסק לא היה שם של החברה הוא בצבעי כחול אדום ככה ורשום עליו driver והוא בא עם windvr זה דיסק להתקנה כללית של כרטיסי מסך אני חושב. עכשיו לפרס מי שימצא לי תדריבר המתאים יקבל מספר 7 ספרות xyza לאיסיקיו ! 6460065 המספר הזה יהיה של מי שימצא לי דרייבר. תודה ויום טוב..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yonir,

שידרגתי את המחשב שלי עם כרטיס מסך "חדש" - כנראה Geforce2 במקום Riva TNT שהיה לי. את כרטיס המסך לקחתי ממחשב ישן שהספק שלו נשרף ולא צריך אותו יותר. אני מנסה לפענח איזה כרטיס מסך זה.. את ה-GPU עצמו אני לא יכול לראות (מאחורי מאוורר) אבל מעליו רשום: Geforce 2200 ה-2 אחרי ג'יפורס מעוגל כזה, וה-200 רשום בקטן לידו. חוץ מזה כשהמחשב עולה הדבר הראשון שמופיע (מידע מה-BIOS של הכרטיס אם אני לא טועה) זה: Nvidia Gefore 2200/ MX400/ MX200 version 3.10.00.09.00 32MB אבל, כשאני מפעיל GPUz (גרסה 0.2.3) הוא רושם ב-name: Nvidia Quadro (נראה לי שהשם הזה מגיע מה-driver האוטומטי של windows או משהו). וב-GPU הוא רושם NV10 שזה (לפי ויקיפדיה) Geforce 256. גם שאר הפרטים מתאימים לזה, טכנולוגיה 220mm, …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by stropic,

כותרת והאם הוא מביס אותו? איזה כרטיס רמה אחת מעל המתחרה מביס כבר את הHD4870? ואם אפשר לראות בנצ'מרקים אז תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Omry,

לפי מה שהבנתי, הם יותר חזקים מכרטיסים כמו 9800GTX+ אבל הם ישנים יותר. הבנתי גם שהם פשוט נעלמו מהעולם, אפילו שהם היו כרטיסים חזקים ביותר. אשמח לדעת איך ולמה זה קרה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב. הייתי מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך חדש למחשב שלי (מפרט מלא בצד). אני משחק בעיקר ARMA-2 אבל שיהיה טוב גם למשחקים כבדים אחרים. חשבתי על הHD4870 או ה5770. שניהם בערך באותו מחיר. אני לא בטוח אם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד או לא, והאם הספק כוח מספיק. בנוסף יש לי מסך 22 אינץ בעל רזולוציה טבעית של 1680X1050 כאשר אולי אחליפו בעתיד למסך 24 אינץ. אז צריך לקחת כל זאת בחשבון. נב: אם יש עוד פרטים שלא צרפתי אז אנא ציינו זאת לפני. ננב: אני מעדיף לקנות בזיגזג (קרוב לי לבית יחסית ורכשתי אצלהם בעבר). או חנות אמינה אחרת באזור המרכז.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מעוניין בזה : Gigabyte GeForce 9800GT 1024MB DDR3 GV-N98TOC-1GI וכרגע יש רק את זה: Sparkle GeForce 9800GT 1024MB DDR3 SF-PX98GT1024D3-HPL האם ישנו הבדל מהותי של ממש שנותן הבדל מחירים ? האם כדאי להמשיך ולרכוש את ה Sparkle או להתעקש על Gigabyte ? איך השם הכללי של Sparkle ? הם טובים ? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ב RSM מוכרים את 5870 ב 1063 ב TMS מוכרים 6950 ב 1389 מה עדיף?[br]פורסם בתאריך: 26.01.2011 בשעה 16:20:22 6950 שווה את הפרש?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. תודה רבה לכל מי שעונה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by le cat,

אחרי כל ההמלצות וההשתפכויות על Iiyama, יש לי שאלה: היכן אפשר לראות תצוגת מסכי Iiyama באיזור המרכז? חיפשתי חנויות המחזיקות מסכי Iiyama ולא מצאתי. רק יבואנים שאינם מאפשרים תצוגה... האם מי שיש לו מסך Iiyama קנה אותו ללא "בדיקת עיניים"? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. יש עלו מן טביעות אצבעות וכתמים מעצבים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Nir47,

מה דעתכם על הכרטיס הזה מישהו התנסה? קנה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zomb,

חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי כי הוא כבר מיושן ומרגישים את זה. בגדול אני משחק FIFA 15 ולפעמים קצת משחקי פעולה שונים ( כל פעם מנסה משהו אחר הכל בסגנון COD) תקציב: מקסימום 600 - אין לי בעיה עם משומש העיקר שיהיה תקין. ד"א ראיתי את ה7950 בפלונטר שכרגע נמצא באופציה אחת ואשמח לשמוע עוד. המפרט שלי: מעבד: i7-4790 לוח אם: Fatal1ty B85 Killer זיכרון: 8GB DDR3 1600MHz מארז: Thermaltake Versa G2 ספק: seasonic 650w כרטיס מסך: hd4870 - כן אני יודע.. כרטיס על הפנים. האם אני יכול למכור את הכרטיס שלי? ואם כן בכמה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, כפי שאנחנו יודעים LEADTEK 8800 GTS 640 MB הוא אחד מהזולים מהכרטיסי 8800 עם 640 MB וזאת הסיבה שכנראה הוא נמכר כמו לחמניות חמות וממליצים עליו בפורום פה כמעט בכל מפרט, אחרי שכבר אני גם הייתי בטוח שאני הולך עליו נכנסתי לאתר newegg.com שאני מבקר בו מדי פעם ורציתי לראות את הפידבקים שאנשים נתנו על הכרטיס - ראיתי שם לפחות 7 אנשים (!) שדיווחו על התחממות מטורפת של הכרטיס אצל אחד זה גרם לקריסה במשחקים אצל שני המאוורר הפסיק לעבוד והכרטיס הלך וכן הלאה... ברור לי שה8800 GTS אמור להתחמם אך השאלה היא האם לLEADTEK יש נטייה להתחמם יותר ( נכנסתי לפידבקים על BFG TECH ו EVGA ולא נתקלתי בכל כך הרבה איזכורים כמו בLEADTEK על התחממות יתר). אני אשמח אם אנשים עם הדגם הנ"ל ייתנו את דעתם …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by achiya1,

נתחיל בזה שהמסך שלי היה על הפרצוף לפני התקרית אבל עכשיו זה בלתי נסבל אוקי אז ככה :נכנסתי ללוח בקרה ולבקר הזה של נבידיה ...ואז שיחקתי קצת בניגודיות ובצבעים אולי ישתפר משהו בתמונה אבל זה נהיה גרוע יותר ועכשיו המסך שלי זוהר כמו בחור שאוהב בנים (שפה עדינה) שיחקתי עם זה בניסיון להחזיר למצב הקודם אך לשווא יש שם אופציות מוזרות כמו גאמה ובהירות דיגיטלית שאין לי שמץ מה עושים בחיית תנו לי פה יד תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הי יש לי כזה כרטיס וגם המסך וגם הטלויזיה מחוברים אליו. האם הכרטיס מאפשר למשל לראות סרט בטלויזיה ובאותו הזמן לגלוש באינטרנט? אם כן, איפה אני יכול למצוא מדריך להגדרות? ומתוך סקרנות, אם לא, איזה כרטיס כן מאפשר? תודה

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by LazyCat,

איזו קונפיגורציה תהיה חזקה יותר לרזולוציה 1920x1200 בהתחשב בזה שאלו האפשרויות היחידות ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RusTy7,

שימושים: After Effects CS6 Premiere CS6 Photoshop CS6 Illustrator CS6 BattleField 3 כל יתר המשחקים הכבדים יציאות שאני צריך: 2 X DVI 1 X HDMI מפרט המחשב: i7 2600K @ 4.1Ghz Gigabyte Z68X-UD3P-B3 4x4GB DDR3 1666 ספק כח Antec 520 (ככל הנראה ישודרג, כי יש לי גם 7 הארד דיסקים ו 2 כוננים) 3 מסכים: DVI - Philips 22" 228C (1920x1080) Full HD DVI - Philips 22" 228C (1920x1080) Full HD HDMI - Philips PFL558007k (1920x1080) Full HD הכרטיס שנראה לי הכי משתלם הוא: Nvidia GeForce 680GTX 4GB GDDR5 EVGA http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8705 לא בקיא ומתמצא כל כך בחומרה הנוכחית, אשמח לעצות והכוונה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gal555,

הוא יעלה כ30$ יותר מהגרסה הרגילה http://www.hardwarecanucks.com/news/video/sapphire-launching-hd-5750-vaporx-video-card/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pergola,

יהיה לי כרטיס מסך מובנה טיפה יותר טוב מגיפורס 2.. הוא יוכל להריץ את ויסטה עם גיפורס 2 (בלי הAERO) אם הוא יוכל אז אני ישים לב לאיטיות? (המשחב מספיק חזק 2G ראם וE6300) או בסרטים אני יראה מריחות וכאלה? והאם הוא יוכל אולי גם להפעיל את הAERO אבל הוא יעבדו ממש לאט..

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים