כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה לכרטיס מסך חדש. כרגע יש לי GTX260 מעבד: I7 750 ספק: antec earthwatts 650W מעוניין שיריץ על הגדרות הכי גבוהות battlefield 3 בעיקר חשבתי על ה 560 TI שעולה באיזור ה 1000 אבל עכשיו כשיצא הדור של ה GTX 6XX אני תוהה האם לחכות קצת (שמועות לגבי 650,660) כי כרגע כרטיס כמו ה 670 די יקר וזה חריגה די רצינית מהתקציב אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים כי אני משדרג כרטיס גם ככה פעם בכמה שנים אז הכרטיס הנ"ל ילווה אותי לפחות בשנתיים הקרובות. ויצטרך לעמוד בדרישות גבוהות גם בעתיד. מה אתם אומרים לחכות? או לקנות? ד"א אני מעדיף רק נוידיה בגלל שאני עובד הרבה בתוכנות עריכה גרפית ותלת מימד אז כרטיסים מבית AMD לא חלק מהמשוואה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, ואני לא יודע מאיזה חברה. אני מתלבט בין BFG XFX Leadtek מה לדעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
SUMA GEFORCE 4 TI 4200 64 MB NOT SE! OVERCLOCK- 250/500 ---> 290/600 BEFORE OC- 9308 3DMARKS! AFTER OC -10022 3DMARKS!!! !!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זו ההגדרה הזו? היא אצלי כרגע על 64MB, ולכרטיס המסך שלי יש 128mb של זכרון. יש קשר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על הכרטיס מסך? ואיך הוא יעבוד בגיימינג כבד? קישור לכרטיס:http://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=2748&motherboard=Gigabyte%20GA-Z97M-D3H%20(rev.%201.0)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בכוונתי לקנות כרטיס מסך GF4 ואני מתכוונן לעבר 4200. פה באתר ממליצים על LEADTEC - רציתי לדעת למה ?. (הוא הכרטיס הכי יקר בקטגוריה). ומה רע כל כך ב ASUS או GAINWARD. משהו יכול להמליץ לי על מקום לקנות עדיף לא באינטרנט (מניסיון מר ביותר) אלא בחנות רגילה באזור ראשל"צ - רחובות - תל אביב.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקום מאוורר יש לי פלטה מתכתית עליו. זה אומר שאני צריך לקנות מאוורר לכרטיס מסך או שהמשהו המתכתי אמור לפזר את החום בצורה טובה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ??? אני מחפש כרטיס מסך טוב(עד 700-800 ש"ח),משהו איכותי אז תמליצו לי בבקשה וגם מה הקטע עם ה-64M,128M מה זה בדיוק נותן ואם אני קונה את אותו הכרטיס 64 ו-128 אני באמת ארגיש הבדל בניהם?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום באפשרותי לקנות בארה"ב כרטיס gtx1070 בסביבות 1500₪. ברשותי כיום gtx970, האם הקנייה כדאית ואם כן בכמה ניתן למכור את ה 970 שלי ביד 2? נ.ב. אני משחק ברזולוציה של 1080, 60הרץ משחקי AAA
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המבחנים אחרי סצנת הNATURE נחשבים בתוצאות? כי אני רואה הרבה אנשים שלא עושים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה התקנתי לחבר שלי גיטיאי סאן אנדרס ואחרי שסיימתי להתקין לחצתי על האייקון של המשחק הוא חשב לשניה ולא נכנס. התקנתי לו דיירקטיאקס, התדכנתי לו את הדרייברים של הכרטיס מסך ל-81.85 (יש לו ג'יפורס 4 אמאקס) וזה לא עזר. לקחתי את המחסך שלו אלי, ניסיתי להפעיל את המשחק אצלי עם המסך שלו וגם אז זה לא עבד, כאשר חיברתי למסך שלי זה עבד מעולה (LG F700P) התקנתי פרו אבולושן סוקר 5 וזה עבד גם על המסך שלי וגם על המסך שלו מעולה על הרזולוציה הכי גבוה. התקנתי מקס פיין 2 על המחשב שלי עם המסך שלו וזה עבד על רזולוציה של 1280X1024 ו-32 צבעים בלי בעיה. ניסיתי להפעיל את באטלפילד 2 וכאן זה נכנס למשחק היה מסך שחור לכמה שניות ויצא ואילו אצלי זה נכנס בלי בעיה. החלפתי למסך שלי נכנסתי לגיטיאי הורדתי את …
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך הישן+מסך 144HZ + זכרונות וכנראה שאצטרך גם לקנות ספק כוח חדש(לכרטיס מסך)(המערכת נבנתה לפני 7-6) ספק כוח: seasonic 620w מעבד: amd phenom black edition 3.4Ghz לא מוממהר לוח אם:gigabyte ga ma790gpt ud3h זכרונות: kingston ddr3 1332Mhz 4G כרטיס מסך: ati readon 5850 GDDR5 השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי כאן בהתחשב בכך שזה מחשב של משחקי FPS ומסך חדש שברצוני לקנות של 144HZ של asus ליתר דיוק. אני חשבתי על GTX970 אם זה אפשרי להתקין במערכת הזאת ויש כל כך הרבה גירסאות שאני כבר לא יודע מה הכי טוב מבינהם. השידרוג הזה כנראה לא הולך לעלות לי זול כולל הכרטיס מסך מסך זכרונות וספק כוח יגמר בסביבות ה4K …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני עתיד לקבל את ה- RIFT מתישהו בקרוב, ורציתי לשאול האם משחקים רגילים (כמו bf4 וכו') יעבדו איתו, או שאני צריך לחכות לדרייבר או מודול מיוחד של המשחק כדי לשחק עם קסדת VR.. תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב DELL עם מעבד E7500 2.93GHz 3GB DDR2 ומסך גם של DELL 1366*768 האם ה5750 יתאים למערכת שלי? אני לא מתכוון כול כך לשחק אבל כשאני משחק אני רוצה גרפיקה ריאלסטית.. המשחק שאני משחק כרגע COD MW2 והאם הספק חשוב מאוד במקרה של ה5750 והספק סטנדרטי של DELL יחזיק (300W)? והחיבור הוא PCIe 16X בנוסף אני לא ממהר לקנות כרטיס מסך, אז האם שווה לחכות לכרטיסים של NVIDIA ואז לבחור?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://img368.imageshack.us/my.php?image=34865660ou4.jpg מה יותר טוב מה שרשום פה או הרדאון 4850? כי אמרו לי שהם בערך באותה רמה שזה טוב
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו 9600GT והוא לא מתאים למסך שלי שהחיבור שלו VGA יש מתאמים שפותרים תבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהי התוכנה הטובה ביותר והנוחה ביותר לראיית טלווזיה+הקלטה וכל האופציות השונות בחיבור ממיר דיגיטלי למחשב עם VIVO ועוד משהו: בממיר יש יציאת USB, למה היא משמשת? ועוד משהו אחרון: לקבל וידאו למסך המחשב הבנתי איך, אבל איך יהיה לי סאונד? מה מחברים ולאן כדי שאני אקבל סאונד מהממיר ? 1. 2. 3. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כרגע ברשותי החומרה הבאה: AMD 955 Gigabyte 990xa-ud3 sli 2x 560 8gb ram FSP 700W לפני כמה ימים, לוח האם שלי נשרף (יצא עשן מהמוספטים!) ועכשיו אני בדילמה: 1. לקנות לוח אם כמו שהיה לי בכמעט 500 ש"ח (זו האפשרות היחידה שמצאתי בארץ שמתאימה לצרכים שלי, שהם לוח לסוקט של המעבד שלי שתומך ב SLI) 2. לקנות ביד 2 לוח יותר זול (200 ש"ח) שתומך במעבד שלי אך לא ב SLI, למכור את הכרטיסים שלי ולקנות כרטיס יחיד. אני מתחיל לחשוב לכיוון האפשרות השניה, מכיוון שה SLI עשה לי לא מעט בעיות. האם יש לכם המלצה לכרטיס מסך יחיד בתקציב של 500-700 ש"ח (עדיף ביד 2 כדי לקבל תרומה טובה למחיר) שיהיה בערך ברמה של ה SLI שהיה לי? אני כרגע חייל, אין לי הרבה כסף ולכן מעדיף לא להשקיע יותר מידי במחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב או ברמה יותר גבוהה? Geforce GT 610 או Geforce GT 7600 ואם עש למישו המלצה טובה על כרטיס מסך ברמה גבוהה למשחקים בתקציב של עד 500 ש״ח זה יעזור
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי, הם יותר חזקים מכרטיסים כמו 9800GTX+ אבל הם ישנים יותר. הבנתי גם שהם פשוט נעלמו מהעולם, אפילו שהם היו כרטיסים חזקים ביותר. אשמח לדעת איך ולמה זה קרה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מי יותר טוב כי אני רוצה לדעת שלמי יש כרטיסי מסך טובים יותר כאשר בעתיד אני אקנה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיך לי לקנות : יש לי תקציב של בערך 700 ש''ח מפרט: Gigabyte p43 e5300 יכל להיות שאני יעשה לו oc ספק כוח 480watt mustiff מסך Samsung Syncmaster p2350 1920.1080 ועכשיו העיקר: Radeon HD 6770 או Ge Force GT 450 Gigabyte OC ובהפרש של כמה האחד יותר טוב מהשני והאם הוא יפעל טוב על ספק כח Seasonic סדרת Bronze הספק 430W
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-