עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by שוקו,

לחבר שלי יש HD4850, ו2 מסכי 19". אם הוא רוצה לשחק (CRYSIS לדוג'), על שני המסכים כשהם צמודים-רחב. איך להגדיר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yonir,

שידרגתי את המחשב שלי עם כרטיס מסך "חדש" - כנראה Geforce2 במקום Riva TNT שהיה לי. את כרטיס המסך לקחתי ממחשב ישן שהספק שלו נשרף ולא צריך אותו יותר. אני מנסה לפענח איזה כרטיס מסך זה.. את ה-GPU עצמו אני לא יכול לראות (מאחורי מאוורר) אבל מעליו רשום: Geforce 2200 ה-2 אחרי ג'יפורס מעוגל כזה, וה-200 רשום בקטן לידו. חוץ מזה כשהמחשב עולה הדבר הראשון שמופיע (מידע מה-BIOS של הכרטיס אם אני לא טועה) זה: Nvidia Gefore 2200/ MX400/ MX200 version 3.10.00.09.00 32MB אבל, כשאני מפעיל GPUz (גרסה 0.2.3) הוא רושם ב-name: Nvidia Quadro (נראה לי שהשם הזה מגיע מה-driver האוטומטי של windows או משהו). וב-GPU הוא רושם NV10 שזה (לפי ויקיפדיה) Geforce 256. גם שאר הפרטים מתאימים לזה, טכנולוגיה 220mm, …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש ברשותי ג'יפורס 6800GS 256MB והוא סבבה של כרטיס.. אפילו הוספתי לו גוף קירור רק בשביל לפנק אותו.. עכשיו שאוטוטו יוצא הNFS החדש ועוד כמה משחקים טובים אחרים.. הגיע הזמן לשדרג.. מבחינת כסף אין לי בדיוק עודף כסף אבל אני רוצה להשקיע.. אני מעוניין בכרטיס ג'יפורס 7600 או 7800 מקסימום וידוע לי שיש דגמים כמו GS ו- GT ו- GTX והשאלה שלי מה ההבדל ביניהם ומה באמת שווה לקחת? והאם כדי לשים חצי ג'יגה זיכרון או להישאר עם 256? ואם יש משו להוסיף בשביל הידע אני אשמח.. תודה מראש לעוזרים!! גמר חתימה טובה!!

4. אני משתגע! פירמטתי תמחשב ונאבד לי הדרייבר של הכרטיס טלויזיה! הדגם super digital video dazzle series/pal bg 7130 tv tuner pci card עכשיו אני זוכר שעל הדיסק לא היה שם של החברה הוא בצבעי כחול אדום ככה ורשום עליו driver והוא בא עם windvr זה דיסק להתקנה כללית של כרטיסי מסך אני חושב. עכשיו לפרס מי שימצא לי תדריבר המתאים יקבל מספר 7 ספרות xyza לאיסיקיו ! 6460065 המספר הזה יהיה של מי שימצא לי דרייבר. תודה ויום טוב..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13190&PHPSESSID=7ee8dbeb3eb79e7290fe423df2e2806b יקר לא ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, דבר ראשון אני כמובן לא גיימר לא שואף ומעולם לא שאפתי להיות, מדי פעם אני משחק Counter Strike 1.6 שזה משחק שרץ אפילו על פנטיום 3 עם כרטיס גיפורס 2 ו256 ראם!!! . אני סך הכל רוצה לשחק את המשחק הזה עם 99 FPS יציב (זה מאוד חשוב למשחק הזה, מי ששיחק יבין למה) מפרט: IBM ThinkCentre A50 Intel Pentium 4 3.0 GHz Hyper-Threading RAM 3GB Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP Windows XP SP3 אל תגידו לי שהמחשב ישן ולקנות חדש, אני יודע שהוא ישן אבל - לא למשחקים האלה. אני מצליח לשחק BioShock על 30-40 FPS שזה כמו שצריך למפרט שלי....... הבעיה היא במשחקים ישנים, CS 1.6 , סאן אנדרס , MOST WANTED אני מקבל בסביבות ה50 FPS גם בגרפיקה הנמוכה ביותר. Most Wanted למשל כשאני מעלה גרפיקה ה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מעוניין בזה : Gigabyte GeForce 9800GT 1024MB DDR3 GV-N98TOC-1GI וכרגע יש רק את זה: Sparkle GeForce 9800GT 1024MB DDR3 SF-PX98GT1024D3-HPL האם ישנו הבדל מהותי של ממש שנותן הבדל מחירים ? האם כדאי להמשיך ולרכוש את ה Sparkle או להתעקש על Gigabyte ? איך השם הכללי של Sparkle ? הם טובים ? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ב RSM מוכרים את 5870 ב 1063 ב TMS מוכרים 6950 ב 1389 מה עדיף?[br]פורסם בתאריך: 26.01.2011 בשעה 16:20:22 6950 שווה את הפרש?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה ליקנות אבל אני לא יודע איזה הכי טוב תעזרו לי בבקשה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הי יש לי כזה כרטיס וגם המסך וגם הטלויזיה מחוברים אליו. האם הכרטיס מאפשר למשל לראות סרט בטלויזיה ובאותו הזמן לגלוש באינטרנט? אם כן, איפה אני יכול למצוא מדריך להגדרות? ומתוך סקרנות, אם לא, איזה כרטיס כן מאפשר? תודה

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Yosafe,

Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by asafmanor,

כבר שאלתי שאלה זאת כמה פעמים ואף פעם לא קיבלתי תשובה ברורה. :-\ למה הRefresh Rate שלי כל-כך נמוך (fps בgta3 צונח מתחת ל30 ומגיע עד ל10 מינוס)?! הRadeon8500 le החדש שקניתי עלה לי לא מעט כסף ושיפור בינו לבין הtnt2 m64 ממש לא גדול. לעומת זאת בבנצ'מרקים הוא מראה תוצאות מן הסתם הרבה יותר טובות. בבקשה אל תגידו לי "תשדרג מחשב" כי אני מתכוון לעשות זאת (בחודש-חודשיים הבאים) תסתכלו על המפרט שלי... ואם כבר מדברים על שידרוג מחשב אז לפי התקציב שלי אני מתכוון לקנות: amd athlon xp 1600 motherboard epox ddr333 via kt-333 זיכרון ddr266 pc2100 128mb אז מה הבעיה והפתרון? בינתיים אני לא קונה את הרכיבים הללו אז מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את קצב הרענון שלי? יש לי מסך mag innovis…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מאחר והפסיקו לשווק בארץ את סינרג'י 400 של טרה טק (בעקבות המכס שהוטל על כרטיסי טלויזיה), אי אפשר להשיג אותו בארץ. אם אני אקנה את הכרטיס מחו"ל הוא יפעל כמו שצריך,או שצריך לחפש אחד, ששיטת השידור שלו היא כמו בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המחשב שלי: Intel Pentium® III @ 798 MHz ראם: 128 *מתכוון להוסיף עוד 128 MB לפחות* אז אני בדקתי, חקרתי, וגיליתי ש הכרטיס: לGeForce 4 Ti4200 128MB Leadtek, מתאים לי מבחינה כלכלית, מבחינת ביצעוים, וחברה מעולה. אבל הכרטיס לא ירוץ באופן אופטימלי על מחשבי, עד כמה זה ישפיע? כמה אחוזים מכוחו של הכרטיס מחשבי לא ינצל? ואיזה מחשב אני צריך בשביל שהוא ינצל את הכרטיס באופן אופטילי? תודה לעוזרים

15. Started by zomb,

חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי כי הוא כבר מיושן ומרגישים את זה. בגדול אני משחק FIFA 15 ולפעמים קצת משחקי פעולה שונים ( כל פעם מנסה משהו אחר הכל בסגנון COD) תקציב: מקסימום 600 - אין לי בעיה עם משומש העיקר שיהיה תקין. ד"א ראיתי את ה7950 בפלונטר שכרגע נמצא באופציה אחת ואשמח לשמוע עוד. המפרט שלי: מעבד: i7-4790 לוח אם: Fatal1ty B85 Killer זיכרון: 8GB DDR3 1600MHz מארז: Thermaltake Versa G2 ספק: seasonic 650w כרטיס מסך: hd4870 - כן אני יודע.. כרטיס על הפנים. האם אני יכול למכור את הכרטיס שלי? ואם כן בכמה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Nir47,

מה דעתכם על הכרטיס הזה מישהו התנסה? קנה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by YinnoN,

שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך חדש על 800 שקל (לא משנה אם זה pci-e או agp). מה מומלץ ? מה זה הforsa 6600gt ? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם זה שווה את זה, האם זה שווה לקנות כ.מסך חזק בשביל שיהיה אפשר לאפשר אותם או שזה לא ממש מורגש, כי זה ממש קורע את הכרטיס ולפעמים מוריד חצי מהביצועים במקרה הטוב ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by מוטי יאיר,

שלום לכולם, אתמול רכשתי כרטיס מסך של חברת "ספייר" ורציתי להתעניין ואולי להיכנס לעולם הOC לכרטיסי מסך. (במחשב עצמו אני כבר בOC) אגב לאיזה מהירות אם כך קוראים לזה בכלל אני יכול להגיע בOC בממוצע? לאן אני אמור להגיע? ז"א הכרטיס הוא 256MB ו128BIT מה "יומהר" הרי במחשב אני מעלה את הMHZ של המעבד אז בכרטיס מסך מה בעצם מעלים? ועם כרטיס מסך כזה לאן אפשר להגיע (בלי להיכנס עדיין להוצאות על קירור - או שחייבים ישר על התחלה )? תודה על הסבלנות מראש.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מעוניין לקנות כרטיס AGP, משהו ששווה את המחיר, אבל אני לא יודע איזה עדיף ומאיזה יצרו עדיף . תציעו לי כרטיסים בטווח ה500ש"ח מקסימום... אה ועוד משהו, הHD3850 AGP, הרי יש לו DX10.1, SHADER 4, HD, אבל בכל זאת איזה משחקים הוא יכול להריץ? הרי הוא כרטיס יחסית ישן אבל טכנולוגיה מתקדמת , אז מה אוכל להריץ איתו? אני לא מתכנן לקנות אותוכי הוא יקררר אחו שרמוטה, אבל סתם לדעת תודה מראש, גיל

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Omry,

לפי מה שהבנתי, הם יותר חזקים מכרטיסים כמו 9800GTX+ אבל הם ישנים יותר. הבנתי גם שהם פשוט נעלמו מהעולם, אפילו שהם היו כרטיסים חזקים ביותר. אשמח לדעת איך ולמה זה קרה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by stropic,

כותרת והאם הוא מביס אותו? איזה כרטיס רמה אחת מעל המתחרה מביס כבר את הHD4870? ואם אפשר לראות בנצ'מרקים אז תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by le cat,

אחרי כל ההמלצות וההשתפכויות על Iiyama, יש לי שאלה: היכן אפשר לראות תצוגת מסכי Iiyama באיזור המרכז? חיפשתי חנויות המחזיקות מסכי Iiyama ולא מצאתי. רק יבואנים שאינם מאפשרים תצוגה... האם מי שיש לו מסך Iiyama קנה אותו ללא "בדיקת עיניים"? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. יש עלו מן טביעות אצבעות וכתמים מעצבים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by LazyCat,

איזו קונפיגורציה תהיה חזקה יותר לרזולוציה 1920x1200 בהתחשב בזה שאלו האפשרויות היחידות ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים