כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
לא הבנתי משהו האם צריך להתקין דרייבר של כרטיס מסך וכאלה אם יש לי xp ??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
THE FIXER 3 זו הייתה סדרת פרסומות כל כך מביכה ומשעשעת כאחד. חבל שהם הפסיקו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי כ.מסך sapphire hd5770 new edition ומאז שיש לי אותו המחשב קופא, קורס, ויש לא מעט פעמים מסך כחול או חום עם קווים אנכיים.. יש פיתרון למצב?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי גי פורס 3 , דרייברים 23.11 , ווינדוס אקס פי וNVRefreshTool 1.0. כיוונתי שברזלוציה של 1024*768 קצב הרענון יהיה 100 ובווינדוס זה עובד טוב אבל שיחקתי במשחק שחבר שלי הביא לי (thief 1) ולמרות שהרזלוציה בהתחלה היתה על 480*640 קצב הרענון היה 75! וכמובן גם אחרי שהגדלתי את הרזולוציה שום דבר לא השתנה. למה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הי הכלתתי לקנות כרטיס מסך חדש כי הישן (9600XT) כבר לא סוחב מפרט המחשב שלי הוא P-4 3.0 HT 775 לוח אם של GIGABYTE זיכרון 2*512 של GEIL 400MHZ והכרטיס הקיים הוא RADOEN 9600 XT של ABIT חשבתי על משהוא בסביבות ה 1400 שח מה אתם אומרים אל GEFORSE 6600GT של GIGABYTE ו אל GEFORSE 6800 של ASUS אני ארגיש את האבדל?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
GF TI 4200 של אסוס או של MSI אני יודע שMSI נחשבת חברה יחסית בינונית בכל מה שקשור לכרטיסי מסך, אבל ממה שהבנתי, הכרטיסים האחרונים של אסוס לא היו מי יודע מה... נ.ב אני מתכוון לקנות גם צלעות קירור ומאוור אחר...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או ללכת על 5870 אני מתלבט קשות בין הכרטיסים האלו אני חייב לדעת איזה לקנות תודה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע תקציב לא מוגדר, בחופש יהיה לי מספיק בשביל לשדרג את המחשב שלי שהוא: 7950 i5 2400 HDD לא משנה הנפח קירור די טוב של noctua לוח אם של גיגה ביית H61M-D2-B3 וספק 620 וואט איכותי ומארז גדול מאוד ומאוורר של קולר מאסטר רציתי להוסיף למערכת SSD אבל הלוח לא מתאים, אז אני אשדרג כנראה (למרות שגם עם SATA 2 אפשר לשרוד) ובכללי כדאי לי למכור את ה 7950 בשביל שאוכל לקנות R9 290/R9 290X או פשוט להוסיף עוד 7950 והאם יהיה לי צוואר בקבוק שיפריע למהלך הזה אני מאוד מתלבט לגבי זה כי בסך הכל אני משחק על 1920x1080 , ויכול להיות שזה יהיה אוברקיל כי זה לא ינוצל כמו שצריך מה דעתכם לגבי זה ומה אתם מציעים לעשות כדי שהחומרה תנוצל? בכל זאת יהיה לי מספיק כסף לשדרג את המחשב וקשה לדעת מאיפה …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והאם לדעתם קיים מסך טוב יותר מאשר DELL 2700FP שהוא 20.1 אינטץ...אם יש לדעתכם דגם יותר טוב למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי מעבד ולוח אם חדש. פרמטתי את המחשב, התקנתי דרייברים, והגעתי לדרייבר של הכרטיס מסך (R9 280X) הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של AMD, ושאני לוחץ על ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: תודה רבה על העזרה, שתהיה שבת שלום וחג שמח אנשים יקרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטון חדש בערוץ ה-YouTube הרשמי של יצרנית השבבים חושף את אחד מדגמי השוק הגבוה הנייחים של החברה בדור ה-Alchemist - עם יתרון קל על פני דגם הביניים הנפוץ של NVIDIAלכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
למה אני צריך לעשות אתחול למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ב TV מהמחשב? דרך HDMI ? שהמחשב דלוק והטלויזיה מכובה ואז אני מדליק אותה אני לא רואה כלום על המסך תרק שאני עושה ריסטרט אני רואה ב טלויזיה מה שיש במחשב.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל הודעה מהדרייברים של NVIDIA שהכרטיס שלי לא מקבל מספיק כח, והנמיך את הביצועים שלו למנוע סכנות, בלה בלה בלה, הספק שלי 400W שמסופק עם המארז של COMPUCASE. מישהו יודע למה זה קורה ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי הצעה לקנות את המסך 710N של חברת Samsung במחיר של 1770 ש"ח. ברשותי כרגע מסך מסך CRT פשוט לפני כ 5 שנים בערך (לא שטוח). האם המסך הנ"ל שווה קנייה? האם יש הצעות טובות יותר בטווח המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה ב3DMARK טוב קיבלתי בו את הציון הכי גרוע שאפשר לקבל והוא: תופים חצוצרות 430 איך זה יכול להיות? יצאתי מכל התוכנות וניסיתי כמה פעמים וזה מה שאני מקבל תסתכלו גם על המפרט מחשב שלי הוא לא כזה גרוע!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המפרט מחשב שלי נכון לעכשיו הוא: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz זיכרונות: 2XKINGSTON 2GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 Series לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l ואני יכול לקבל כמעט בחינם את הכרטיס מסך gtx560 ti ורציתי לשאול האם הוא יפעל על המערכת שלי? האם יווצר צוואר בקבוק משמעותי? תודה מראש לעונים.
-
איך אני מסיר את הדרייברים של NV בצורה מוחלטת כלומר כל הריגים וה INFים למינהם? יש לי WIN XP PRO וה Detonator Destroyer לא עזר! בבקש אני צריך הסבר מפורט!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לחבר 3 מסכים לאותו המחשב כידי לקבל תצוגה פנורמית. כרגע במחשב מותקן כרטיס מסך X1350 של ATI, ואליו מחוברים 2 מסכים. אני זקוק או לכרטיס PCIE שיוכל לתמוך ב 3 מסכים, או בכרטיס PCI שיחובר במקביל ואליו יחובר המסך השלישי, עדיופות לכרטיס LP, עם קיים אחד כזה. המחשב מיועד לעבודה משרדית ולכן אני מחפש את הפתרון הזול ביותר, ורעיונות אחרים יתקבלו בברכה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לעדכן את גרסת הביוס של הכרטיס מסך שלי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה השיפור בזה והאם זה תמיד יותר טוב מPRO?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי GTX 980 TI של EVGA כשאני בשולחן עבודה או סתם גולש באינטרנט לא משחק הGPU CLOCK נמצא רוב הזמן על 1101MHZ לפעמים הוא יורד ל135 לשני שניות ואז שוב עולה. לפי מה שידוע לי בזמן מנוחה התדר לא אמור להיות על 1101MHZ אלא הדרייבר אמור להוריד אותו למינימום כי אין מאמץ. אשמח אם מישהו יסביר לי למה זה קורה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האמת שהכותרת טיפה מטעה, היום אני מחבר 3 מסכים למחשב: מסך ראשי, טלוויזיה ומסך משני. הראשי והTV מחוברים לכ. מסך שלי (Nvidia GForce GT9600) והמסך המשני מחובר דרך "כרטיס" מסך USB של DisplayLink שקניתי ב-DEALEXTREME. הUSB עבד די טוב - מדי פעם היו תופעות מוזרות אבל סה"כ עשה את העבודה (כמובן שהביצועים על הפנים אבל זה בעיקר לגלוש/לקרוא) עד ששבק חיים. בכל אופן השאלה שלי היא זו, האם כדאי לי לקנות עוד USB כזה (~230 שקל) והאמת שיש גם בחצי מחיר יותר פשוטים, או שיש אלטרנטיבה - הNVIDIA שלי תומך ב-SLI, האם אפשר לקנות כרטיס מסך פשוט וזול יחסית של NVIDIA שיאפשר לי SLI...וכאן בעצם השאלה, האם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב-SLI יאפשרו לי בעצם לחבר 4 מסכים סה"כ? אני משער שאם המחיר דומ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם CCC. אני מעוניין לבצע OC ל-6950 שלי. איך כדאי לעשות את זה - באמצעות CCC או MSI AB? האם יש יתרון בביטול CCC והפעלת MSI AB במקומו? או שאני אמור להריץ את שניהם במקביל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל אני קורא פה באופן כמעט יום יומי בכל אופן מה שאני צריך זה כרטיס מסך שיוכלו להתחבר אליו 3 מסכים בו זמנית: אחד בVGA-אני מניח שזה יעשה באמצעות מתאם DVI-VGA, אחד בDVI. אחד בHDMI- אין לי שום בעיה אם לא יהיה חיבור HDMI אלא DVI ואשתמש במתאם. אין צורך בכרטיס שיכול להריץ משחקים כבדים, הוא ישמש לשימוש משרדי. מה כרטיס המסך הזול ביותר שעונה על הדרישות שלי? תודה רבה, אריאל!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-