עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

היכן אפשר למצוא פרטים מלאים עליו או אפילו ביקורת? חיפשתי באלטה ויסטה וקיבלתי רק מחירי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Shmonzi,

שלום! כרטיס מסך המיועד להרצת משחקים עכשווים, על הגדרות בנוניות-. רזולוציה 1400x900. מעבד e7300, אולי יוחלף ל-e8400 בעוד מספר חודשים. 2GB ראם... אני לא רוצה מפלצת אלא משהו שיחזיק דירט 3.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Tzion,

שלום לכל חברי הפורום אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש במקום הVOODOO3 שיש לי ורציתי לשאול כמה דברים: 1) איזה חברה הייתם ממליצים לי- ASUS או MSI הכוונה לדגם הG4 ti 4200 שלהם. 2) יש לי מעבד פנטיום 667 ואמרו לי שאני צריך לשדרג כדי שהכרטיס יפעל יותר טוב. אז חשבתי על מעבד AMD Duiron 1000 ולוח BIOSTAR K-6/7 וספק כוח 300W. מה אתם חושבים על הבחירה? (אני יודע שזה לא ממש הפורום אבל מישהו יכול לתת לי פרטים על הלוח הזה, כי לא מצאתי פרטים עליו באתר החברה :-\) ומה אתם חושבים על הכרטיס? האם למישהו יש ניסיון, והוא מרוצה ממנו?? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב חדש.החלטתי לקחת כרטיס מסך מסדרה HD 4800 של ATI. בחרתי ב-HD4870. עכשיו אני מטלבת על איזה חברה ללכת (ASUS, SAPPHIRE ,GIGABYTE)??? בבקשה תנו לי המלצות והסברים למה... ???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13190&PHPSESSID=7ee8dbeb3eb79e7290fe423df2e2806b יקר לא ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כי הכתבה שהיה אליה לינק באתר הראתה הפרשים לא כל כך גדולים אבל ההפרש הזה לא ישתנה בעתיד ככל שהכרטיסים יתקדמו ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by HdInspect,

מתי יצא ה 9800GTX ...???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מה השיפור בזה והאם זה תמיד יותר טוב מPRO?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by boom!,

יש לי בעיה במסך, הוא מאוד חשוך, ואני מנסה למצוא תוכנה חינמית שאיתה אוכל להגביר את הבהירות ואת הקונטרסט של המסך, אני לא יכול לשנות זאת מהמסך עצמו כי זה לא עוזר, השתמשתי בתוכנה כזו כבר והיא מאוד עזרה לי אך היא הייתה לתקופת ניסיון בלבד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Tov_Tov,

יש ברשותי מסך CRT דיי ישן כבר איזה 4 שנים בשם LG FLATRON 775FT יש לי כ2 בעיות איתו 1. ממש קשה לקרוא כיתוב, במיוחד עם זה כתוב על רקע לבן או משהו כזה, הכתב פשוט מטושטש ניסיתי להוריד בהירות זה עוזר אבל עדיין קשה לקרוא, קשה לי במיוחד לקרוא את השמות של האייקונים בדסקטופ ואכן גם אחרי כמה שעות מתחיל לכאוב לי העיניים.. מה הבעיה במסך ? האם זה בעיה כתוצאה מהתיישנות המסך ? 2.בעיה נוספת היא בHZ,כיוונתי את הגדרות של המסך לעבוד ב1024x768 על 85HZ ( המקס של המסך ברזולציה זו ), כאשר אני נמצא בדסקטופ המסך עובד על 85 HZ כמו שהגדרתי אותו אבל כאשר אני נכנס למשחק ( לדוגמה Counter Strike ) הוא אוטומטית משתנה ל60HZ וזה ממש מפריע לי (בעניין של עקרון). האם מישהו יכול להגיד לי למה זה משתנה, ומה ה…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שאני משחק במשחק.. אז לפעמים הוא יוצא לי ככה באמצע מהמשחק וצריך להתחיל הכל מהתחלה. יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro 128M. מה הבעיה? האם למישהו זה קרה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by BoOoM2008,

1) Q8300 יעמוד בכרטיס HD4850X2? 2) אם לוקחים HD4850X2 נגד SLI HD4850 מי לוקח? 3) אם לוקחים HD4850X2 במערך SLI זאת אומרת שתי HD4850X2 זה אפשרי? 4)איך אני יכול בעצמי לבדוק לגבי כרטיסי מסך ולדעת באופן כללי בכמה % כרטיס מנצח כרטיס X את הכרטיס X ? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gta_man,

1.הגיע לי הכרטיס -7600GT, שהזמנתי בעצתו של דניס14(תודה לך!)והרכבתי אותו-כרטיס מצוין!השאלה שלי היא-איך אני יודע אילו דרייברים יש לי(התקנתי את אלה שבאו עם הכרטיס),ומה הם הדרייברים הכי טובים בשבילו? 2.יש לי עוד מחשב בבית- pentium 2 350Mhz,128MB SDRAM,ASUS Motherboard.. וחשבתי על להרכיב בו את הכרטיס הישן שלי- GeForce FX5700LE 128MB 128bit במקום ה-ATI 3D RAGE IIC או משהו כזה שיש לי בו עכשיו.. הוא ייצור צוואר בקבוק? תודה רבה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני עומד בפני קנייה של HD4850 של חברת Sapphire בכ-720 ש"ח. הבחנתי בגירסה יקרה יותר של הכרטיס HD 4850 Vapor של חברת sapphire. שאלותי הן: 1) האם תוספת המחיר מוצדקת בהתחשב בעובדה שאינני מתכוון לעשות OC? 2) האם הכרטיס היקר יותר ממולץ יותר בלי קשר? 3) האם Sapphire היא חברה מומלצת לכרטיס HD4850 או שישנן יצרניות טובות יותר? האם כרטיס דומה של XFX שיקר יותר בכ-200 ש"ח עדיף על Sapphire? תודה מראש לכל המגיבים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by חיקיים1,

שלום אני מעוניין בכרטיס מסך חדש 1. האם 770 יכול למתוח יותר HZ למסך ? האם זה אלמנט שקל להפעיל בכרטיס מסך ? ( לחיצת כפתור או צריך תוכנה מיוחדת ) 2. האם 48 ROP ויחידות עיבוד רבות ב-780 נותנים גם איכות תמונה חדה יותר ? נקייה יותר ? וכדומה ? 3. חוץ מיותר כוח עיבודמה מציע יותר 780 מול 770 ? חן חן למסבירים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מה עדיף לי לקנות 9800 se ולשים עליו את האומגה ופתיחת 4 הצינורות יצליחו או 9800 Np ולצרוב לו את הביוס של פרו????????

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. רגע לפני כניסתו של ה API החדש של Micrisoft, ה DirectX10, מנסים מפתחי הכרטיסים הגראפיים להרשים את הלקוחות בפעם האחרונה עם כרטיסים תוכמי DirectX9 במחירים ובהצעות אטרקטיביות. המלחמה הנוכחית היא על המלוכה תחת שוק ה Mid של הכרטיסים (השוק הבניוני), כשהמחירים מזכירים את שוק הכרטיסים הנמוך - ממש כמו מכירות סוף עונה לכרטיסי DirectX9. הכרטיסים X1950Pro ו 7900GS הם הנציגים של כל אחת מהחברות (של ATi ושל nVIDIA בהתאמה) במלחמה הזאת, וככל הנראה ש X1950Pro מנצח את 7900GS ביחס עלות מול תועלת. אך ATi בכל זאת לא נרפים וממשיכים להפתיע את השוק ואת המתחרה בהצעות וברעיונות חדשים. X1950GT הוא המחליף המאושר של ה X1950Pro. ההפתעה הגדולה כאן היא שהכרטיס החדש אמור להיות מעט חלש מה X1950Pro ה"וותי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כבר הייתי בדרך לקניה של ה-GTX 970 עד שנתקלתי בתופעת ה-Coil Whine. השאלה האם החדשים של אמדי יהיו סביבות אותו התקציב ואותה הרמה ובכלל מתי הם אמורים לצאת? תודה.

19. היי, אני מתעניין בNvidia GT 9600. אני משחק בעיקר בCompany of heroes ובWorld of warcraft. יש לי ספק כוח של Enermax עם 400W. האם הוא יספיק? (עד עכשיו הוא הספיק לRadeon x1950pro) בנוסף, יש לי מחשב בן שנה וחצי. אילו גורמים שווה לבדוק במחשב כדי לוודא שעם כרטיס המסך החדש לא יווצר צוואר בקבוק? נ.ב הכרטיס הזה נחשב חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי שלי, RADEON X1950?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Fungus Funk,

כרטיס מסך הכי טוב ומשתלם + קירור בנפרד עד 1300 [OC מתוכנן] שיחזיק טוב את השנה וחצי - שנתיים הבאות בהתחשב ב - DX10 ואם יש כרטיס יותר משתלם מבחינת עלות/ביצועים בחריגה קטנה או בפחות ..

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות כרטיס AGP, משהו ששווה את המחיר, אבל אני לא יודע איזה עדיף ומאיזה יצרו עדיף . תציעו לי כרטיסים בטווח ה500ש"ח מקסימום... אה ועוד משהו, הHD3850 AGP, הרי יש לו DX10.1, SHADER 4, HD, אבל בכל זאת איזה משחקים הוא יכול להריץ? הרי הוא כרטיס יחסית ישן אבל טכנולוגיה מתקדמת , אז מה אוכל להריץ איתו? אני לא מתכנן לקנות אותוכי הוא יקררר אחו שרמוטה, אבל סתם לדעת תודה מראש, גיל

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. :jump: יש לי תקציב של 3000 שקל הגעתי למסקנה שהמחשב שלי מספיק טוב (לעכשיו !) בכדי להחליף בסכום זה מחשב שלם לכן החלטתי לשים סכום זה על כרטיס מסך. מפרט המחשב: intel 2.6 GHZ H.T - מעבד GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel - זכרונות Gigabyte GA-8IPE1000-L Intel 865PE PGA 478 - לוח אם W.D. 80 GB 8 M.B BUFFER כפול 2 - הארדיסק :yelclap:

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by G@L,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש של חברה נורמלית. אני לא צריך DVI ולא 256 מגה, רק שיהיה מהיר ופשוט. חשבתי להוציא סכום של בערך 1000-1500 על הכרטיס ואני מעדיף לקנות OEM כדי לחסוך. חשבתי לקנות את Hercules 3D Prophet 9600 Pro 128mb שעולה בערך 1200....נראה לי מחיר מעולה בשביל כרטיס שהמהירויות שלו זה 400 מגה-הרץ בליבה שלפי מה שאני מבין זה המון תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by roadrunner,

שווה משהו? אני לא מכיר את החברה (בטח זה גם אומר משהו)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. האם הוא יכנס למארז טריניטי? האם ציפ'טק 400W יספיק? האם Gigabyte GA-8i945GZME-RH תומך בו? האם הוא יעשה לי צוואר בקבוק אם מעבד 3.4 GHZ P-D? האם הוא שווה בכלל? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150172 תודה למגיבים P: אה ומפרט: P-D 3.4 GHZ 2GB RAM 667 MHZ GEFORCE 7300LE 512MB Gigabyte GA-8i945GZME-RH 160 GB ספק G-PRO 500W

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.