כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום המפרט מחשב שלי נכון לעכשיו הוא: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz זיכרונות: 2XKINGSTON 2GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 Series לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l ואני יכול לקבל כמעט בחינם את הכרטיס מסך gtx560 ti ורציתי לשאול האם הוא יפעל על המערכת שלי? האם יווצר צוואר בקבוק משמעותי? תודה מראש לעונים.
-
-
כי הכתבה שהיה אליה לינק באתר הראתה הפרשים לא כל כך גדולים אבל ההפרש הזה לא ישתנה בעתיד ככל שהכרטיסים יתקדמו ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיסים הם: Gigabyte Geforce GTX560 1GB Gigabyte Geforce GTX650 OC 1GB Sapphire Radeon HD7770 1GB
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוצאה הסופית שקיבלתי היא 8383 רציתי לדעת עד כמה זה טוב לפי הטבלאות שלהם אני מדורג 93 זה המפרט שלי: INTEL C2D E6600 2.4GHZ ASUS COMMANDO CORSAIR XMS2 1GB (2X512) 800MHZ CL4 THERMALTAKE TR2-500W RAIDMAX SMILODON LEADTEK WinFast PX8800 GTS 640MB GDDR3 SEGEAT ST3160023AS 160GB SOUNMAX INTEGRATED DIGITAL HD AUDIO ורציתי לדעת עד כמה יהיה שיפור אם אני יוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון של ג'י סקיל 800MHZ CL4?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לדעת אם מישהו כבר הצליח, כי ככה אוכל להחליט על איזה כרטיס ללכת, תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך להריץ משחקים חדשים על פנטיום 4 מהירות 2 ג'יגה, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במסך CRT ישן שמחובר אליו כבל ובקצה שלו חיבור VGA אני רוצה לחבר את המסך הזה לכרטיס בעל חיבור DVI . האם מתאם פשוט של כמה שקלים שישב על הכרטיס מסך יספיק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי. כי בהגדרות של הכרטיס אין שום דבר כזה, וגם ctrl + alt + down לא עובד..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את האפשרות לבחור בין שני כרטיסים: האחד הוא רדאון 9550 חדש - 128 ביט 256 מגה זיכרון כנראה של ספייר או של פווור קולור והשני הוא של צ'יינטק - גיפורס FX 5600 VIVO . מה לדעתכם עדיף מבחינת ביצועים, איכות תמונה ובאופן כללי? בברכה.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני בקרוב מתכוון לרכוש כרטיס Gainward Gf4 128 mb mx440 עכשיו רציתי לדעת אם הוא כרטיס שיספיק לי לשנה הקרובה ? פשוט אני לא מצליח למצוא תהבדל בינו ובין ה Ti אני ירגיש כל כך הרבה הבדל ? האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה ב 400 שקל ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מצב למצוא השוואה ביניהם? ואיפה בין השלושה X1800XT נמצא? תודה לעוזרים מראש
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעזאזל, אני לא מוצא ביקורת ספציפית שבוחנת אותו מול הראדונים האחרים ממשפחתו, וכל ה ti4200 .ואני לא יודע מה להחליט. קיבלתי סכום כסף קטן(1200 שקל), ואני חושב ובהחלט רוצה להחליף את הודוו שלי, אני חושב שטחנתי אותו עד הסוף. אם מישהו יכול לעזור לי בבחירה אני אודה לו מאוד. בבקשה חבר'ה,תמליצו מכל הלב. אני פשוט חייב להרגיש מה זה כרטיס טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה מביניהם לוקח??..7800GTX vs X1950PRO כי אני משיג את שניהם באותו מחיר...(1300שח)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! (וחג שמח.) ככה, יש לי כרטיס מסך - Matrox G550 32mb DualHead על הכרטיס: חיבור-1 = עבור מסך סטנדרטי - VGAזכר. חיבור-2 = חיבור מסוג DVIזכר. כמו-כן, יש לי X2 מסכים, שלשניהם יש חיבור סטנדרטי - VGAנקבה. אני זקוק לאדפטור: DVI-נקבה. VGA-זכר. אפשר ליראות תמונה שלו ב LINK הזה: http://www.gefen.com/kvm/product.jsp?prod_id=1309 שאלתי היא: - איפה אני יכול להשיג את זה בארץ? (שמעתי כבר תשובות כמו: "היית אמור לקבל את זה עם הכרטיס...."), אבל בכל זאת, אני ממש זקוק לעזרתכם ידידי. ושוב, חג-שמח, ותודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא טוב? או שיש מסכים טובים אחרים בתחום ה700 שקל (שהם 17 אינץ').. ולא מצאתי Reviews עליו, אז אם יש למישהו כאן זה יהיה מצוין. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מבין כל חברה ייתן את המקסימום למסך 20 אינץ רחב
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מסיר את הדרייברים של NV בצורה מוחלטת כלומר כל הריגים וה INFים למינהם? יש לי WIN XP PRO וה Detonator Destroyer לא עזר! בבקש אני צריך הסבר מפורט!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לשלב בין גירסת הפלוס לגירסה הרגילה של ה-9800GTX במערך SLI? בעיקרון הטענה היא תמיד שהכרטיס חייב להיות עם אותו מעבד. השאלה מה ההבדל בין הכרטיסים, לא מצאתי תשובה החלטית. כרגע יש לי לוח SLI עם 9800GTX אחד רגיל, ואני מעוניין להוסיף לו אחד נוסף. אני חייב לקנות זהה לחלוטין או שהפלוס גם תופס?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה שלי בנושא השמח לתשובה...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך במחשב Leadtek WinFast PX8800 GTS TDH 320MB Extreme ויש לי טלויזיה LCD של גרונדינג HD-Ready האם אפשרי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת יציאת ה-DVI בכרטיס מסך לכניסת הHD בטלויזיה...? ואם כן, אם אני מציג סרטון וידיאו באיכות HD 720p במחשב האם אני אראה את זה בטיוי באיכות HD? תודה לעוזרים 8)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאנחנו יודעים LEADTEK 8800 GTS 640 MB הוא אחד מהזולים מהכרטיסי 8800 עם 640 MB וזאת הסיבה שכנראה הוא נמכר כמו לחמניות חמות וממליצים עליו בפורום פה כמעט בכל מפרט, אחרי שכבר אני גם הייתי בטוח שאני הולך עליו נכנסתי לאתר newegg.com שאני מבקר בו מדי פעם ורציתי לראות את הפידבקים שאנשים נתנו על הכרטיס - ראיתי שם לפחות 7 אנשים (!) שדיווחו על התחממות מטורפת של הכרטיס אצל אחד זה גרם לקריסה במשחקים אצל שני המאוורר הפסיק לעבוד והכרטיס הלך וכן הלאה... ברור לי שה8800 GTS אמור להתחמם אך השאלה היא האם לLEADTEK יש נטייה להתחמם יותר ( נכנסתי לפידבקים על BFG TECH ו EVGA ולא נתקלתי בכל כך הרבה איזכורים כמו בLEADTEK על התחממות יתר). אני אשמח אם אנשים עם הדגם הנ"ל ייתנו את דעתם …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 3 מסכים בתקציב של כ-1300 ש"ח: 17'' VIEWSONIC G75F Samsung 757DFX 17 17 CTX PR705F WEGA TRINITRON שני הראשונים עולים 1250 ש"ח ועל ה-CTX צריך להוסיף כ-100 ש"ח. אשמח לקבל את חוות דעתכם. תודה. נ.ב: ה-ViewSonic מדורג גבוה באתר PcWorld: http://webcenter.pcworld.aol.com/computing/aolcom/topcharts.asp האם אפשר לסמוך על הדירוגים האלה?
-
שלום, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך עדיף: ATI ראדון 9000 רגיל או גיגה ביט ראדון 9000 פרו ההפרש הוא: שהגיגה ביט יותר יקר כ80~ שקל. האם ניתן להשלים את הביצועים של הראדון הרגיל ע"י OC ? יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-