כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום. מסיבות שלא אפרט עכשיו, הגיע לידי כרטיס מסך GTX 560 Ti. א-ב-ל, מדובר על כרטיס שמיוצר כולו על ידי NVIDIA. ז"א - לא מדובר, אם אני מבין נכון, ב Reference Card השאלה: האם אכן אני צודק? ממתי NVIDIA מייצרים כרטיסי מסך בעצמם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזו קונפיגורציה תהיה חזקה יותר לרזולוציה 1920x1200 בהתחשב בזה שאלו האפשרויות היחידות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך הישן+מסך 144HZ + זכרונות וכנראה שאצטרך גם לקנות ספק כוח חדש(לכרטיס מסך)(המערכת נבנתה לפני 7-6) ספק כוח: seasonic 620w מעבד: amd phenom black edition 3.4Ghz לא מוממהר לוח אם:gigabyte ga ma790gpt ud3h זכרונות: kingston ddr3 1332Mhz 4G כרטיס מסך: ati readon 5850 GDDR5 השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי כאן בהתחשב בכך שזה מחשב של משחקי FPS ומסך חדש שברצוני לקנות של 144HZ של asus ליתר דיוק. אני חשבתי על GTX970 אם זה אפשרי להתקין במערכת הזאת ויש כל כך הרבה גירסאות שאני כבר לא יודע מה הכי טוב מבינהם. השידרוג הזה כנראה לא הולך לעלות לי זול כולל הכרטיס מסך מסך זכרונות וספק כוח יגמר בסביבות ה4K …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! שואלים למה אני שמח.. טוב.. אז תקראו את האשכול הבא: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=45256&st=0 (אני הוא LosNir) למי שאין כח לקרוא את האשכול, אז ככה: לכל מי שיש 7600GT / 7xxx אולי שם לב שיש המון בעיות ריצודים ופליקרים כשתמשים ב Dual Display בדריברים החדשים (1xx), הפתרון הוא להתקין את הדריבר בגירסא הבאה: 93.71 הורדה: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html עכשיו לדבר המפתיע: כנראה שלא רק הדריבר הזה מתקן את אותן הבעיות שיש, אלא הוא מגדיל את הביצועים במשחקים! מסתבר שלאחר כמה בדיקות זה הוא הדריבר הטוב ביותר לגירסאת ה 7xxx של nVidia. בהתחלה, עם הדריבר בגירסא 163.71, Prey ועוד המון משחקים זזו לי מאוד לאט, עכשיו אחרי שהתקנתי את 93.71.. המש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, משום מה התדר ליבה שאפשר להגיע איתו באופן מקסימלי הוא 775MHz ב-HD5850 שלי. יש אפשרות להסיר את ההגבלה (ההגבלה היא זהה כמו בדרייבר Catalyst)?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר את הכרטיס שלי (מסיבות ברורות) ורציתי לדעת מה מהירות הdefault של הליבה והזכרון
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDMSI98PR32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 עסקה מצויינת, לכל מי שמחפש לקנות את ה 9800 זו העסקה. סיכויים מהגבוהים ביותר לקבל כרטיס בעל ליבת הR360 + באנדל פשוט מעולה. בהצלחה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב במפרט קיבלתי 250GTS 1GB ובקשתי לשדרג ל260GTX. כשקיבלתי את המחשב (הכרטיס של sparkle אם זה משנה) קיבלתי את הקופסא של המארז בה היה המחשב המורכב וקופסא של הלוח אם עם דרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך ומתאם DVI זכר ל VGA נקבה. עכשיו לפי מה שאני יודע אני אמור לקבל גם מתאם DVI-HDMI וכבל לSPDIF שמתחבר ללוח אם שלא נמצאים בקופסא משום מה. אם אני בכל זאת ארצה לחבר את המחשב בDVI-HDMI כולל קול אני אוכל לקנות בנפרד כבל (שאין לי מושג איפה אפשר לקנות אם בכלל) ומתאם לדוגמה זה: http://cable.co.il/sg_product~620167~9~107.htm או שעליי לדרוש מהחנות ממנה קניתי את המחשב כבל ומתאם שלא קיבלתי (אם בכלל הייתי אמור לקבל)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(מקווה שהכל לפי הכללים) אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לצפות בוידאו בזמן אמת על המסך שלי בלי שיקרטע. כשאני כותב "זמן אמת" אני לא מיתכוון לצפיה פשוטה בסרט מוכן (קובץ אחד) אלא למצב שבו יש לפחות קובץ אחד לוידאו, קובץ נוסף לכותרת, מספר קבצים לאפקטים, וכל שכבת קול היא קובץ ניפרד. כל הקבצים האלה מנוגנים בוזמנית ע"י תוכנת העריכה, דבר הגורם לוידאו לקרטע. קירטוע זה נפתר ע"י שימוש במוניטור חיצוני, דבר שאני רוצה שישתלם לי לחסוך. אני לא מדבר על תוכנת עריכה אלא על כרטיס מסך (למיטב הבנתי וניסיוני זה כל מה שדרוש) ע"מ לצפות בוידאו המנוגן בתוכנת העריכה בזמן אמת.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אינני טועה אני משחק במחשב כבר מעל לשנה ועוד לא יצא לי רגע שבו ממש ממש אבל ממש היה חשוב לי שהדרייבר של ATI יעבוד. עכשיו זה הגיע, כאשר קניתי כרטיס טלוויזיה (סוף כל סוף) אבל אי אפשר לראות במסך המשני את הטלוויזיה! אני רק יכול לשער שדרך הCATALYST אני יוכל לסדר משהו בכל אופן הוא כלל לא פועל. במשחקים אני מקבל רמת ביצועים טובה מאוד -באופן יחסי כמובן לכרטיסים נחותים כגון 8600GTS\X1950XT. ובגלל זה בעצם לא היה אכפת לי. ניסיתי DRIVER CLEANER וכל מיני חרטות הכל ניסיתי שום דבר לא עזר! אולי מישהו יודע משהו ?!?!?! בלי להגזים התקנתי והסרתי מעל ל40 פעמים. וזה ממש מעצבן, זה התחיל עוד מההתחלה ביום שהתקנתי אותו הדרייבר שלו סירב לעלות. לפניו עבדתי עם דרייבר של HD2400PRO SONIC של PALIT ופעל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום על איזה כרטיס ב-600+ הייתם ממליצים עבור מסך 22" 1680X1050 המערכת בבניה עדיין, הספק כנראה VX450 עדיף חנות מאיזור חיפה\קריות...KSP, נעה, TMS, פנדה... תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
NVIDIA הכריזה בהפתעה על מסיבה עיתונאים מחר לפני AMD זה קרה בעבר כאשר AMD עומדת להכריז על מוצרים חדשים NVIDIA גונבת את ההצגה בהכרזה על משהוא זה קרא עם AMD FURY X הכרזיה על GTX 980 TI ??? כבר ראינו הדלפות ברשת על כך שיש TITAN VOLTA כנראה הולכים לראות הכרזה רישמית או הכרזה על סדרה חדשה של GTX 2080 / 2070 ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בחלק מהמשחקים הוא נתקע לחצי מייה וממשיך כל המשחק זה קורה בעיקר בUT99 ב2003 זה פחות מורגש וגם בפרוג'קט נומאדס התקנתי 2.5 וDX 8.1 עוד פעם לא עוזר.... :-\ מישהו יש איזה עצה איך לסדר את זה? זה לא בעיה של FPS כי זה בערך על 75 ככה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל אחד שיתרום שקל... סתם אני צריך המלצה לחברה וחנות אין בעיה עם חנויות מחול העיקר שישלחו לארה"ב או לישראל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכיוון שאני עובר למערכת PCI-E אני נאלץ להפרד מה X850XT platinum edition שמשרת אותי בנאמנות כבר יותר משנה. אני זוכר שכשקניתי אותו הוא היה הכרטיס החזק ביותר לAGP אבל עכשיו יש כל מיני כרטיסים חדשים לAGP... יש לכם מושג כמה הוא שווה כיום? תודה מראש, Spellbinder
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם רציתי להתייעץ אתכם לפני שאני הולך לקנות כבלים לחיבור המחשב לטלוויזיה. פירוט החומרה: כרטיס מסך - GEFORCE6800GT http://www.evga.com/products/pdf/N349.pdf טלוויזיה - TOSHIBA 27WL65G יש כניסת HDMI, DVI SVIDEO, SCART ו-Component עכשיו הצלחתי כבר לחבר את המכשירים באמצעות כבל S-Video, רואים יפה אבל אני חושב שאפשר לראות יותר טוב. בכרטיס מסך שלי יש חיבור DVI אז אולי אפשר לראות יותר טוב. אולי אפילו אם המחשב עדיין מתחבר מ-SVIDEO אבל לטלוויזיה זה מתחבר עם Component או DVI אז התמונה משתפרת? אני ממש להוט לקנות כבלים אבל זה יקר אז חייב ייעוץ! תודה רבה אנשים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני ממש לא מבין בנושא של כרטיסי המסך, אני לא יודע מה טוב מה פחות טוב ומה מתאים לי, אז אני ממש צריך את עזרתכם. המפרט שלי : מעבד - intel core 2 E7500 2.93 GHz RAM - 2.00 GB אני לא יודע מה הספק והלוח אם. איך בודקים? יש לי מסך FHD SERIES 4 samsung שמחובר ישירות לטלוייזיה דרך HDMI. אני צריך כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו PES 2011 COD 7 BF3. ועכשיו אם תשאלו אותי מה התקציב שלי... אז אני לא יודע, שאלתי את אבא שלי הוא אמר לי שאני ייקח משהו שמתאים לצרכים שלי אבל לא מחיר שיהיה בשמיים. ושאלה קטנה: לרוב אני קונה מאייבורי, אתם לא ממליצים עליהם? כי שמעתי "שמלכלכים" עליהם הרבה. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שקרב האיתנים בין ה-GeForce GTX 980 Ti וה-Radeon Fury X הסתיים בסוג של תיקו רועם, ב-NVIDIA מתפנים על פי הדיווחים להשקה של דגמי ביניים חדשים שיבוססו על Maxwell 2.0 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%9c%d7%a7%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%97-nvidia-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-geforce-gtx-950-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב עכשיו אחרי שהדרי סיפר לנו על הכרטיס 9800 שהוא קנה עכשיו אני דיי מתלבט יש לי שני אופציות ואני לא יודע במה לבחור מכמה סיבות האופציות הן: Twintech GeForce 9800GTX+ HeatPipe 512 = שיוצא סביבות ה 890-900 ש"ח מפוקסי-פיסי ואופציה שניה היא: EVGA 512-P3-N879-AR GeForce 9800 GTX+ 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 שיעלה לי 200 דולר אחרי התוספת מס. שזה יוצא בערך 800 שקל כרגע. השאלה היא כזאת.. יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים? בכרטיס הראשון יש קירור איכותי יותר? וגם המסך שאני מתכנן עליו הוא ה 2408WFP של דל. וכרגע יש לי ספק כוח של 400 וואט הספק יספיק לכרטיס שכזה? או שאני חייב להחליף גם אותו? והאם הכרטיס יתאמץ אם אני אפעיל משחקים על רזולוציה מקסימלית על מסך שכזה? צריך לקבל החלטה היו…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך סופית! זהו כרטיס ששילמתי עליו לא מעט כסף.. (4870X2)... הכרטיס של חברת sapphire וכזכור לי הוא עדיין באחריות.. הבעיה היחידה היא שהוא נקנה מפנדה. האם אפשר לממש את האחריות מול היבואן ישירות? ומישהו יודע מי היבואן פה בארץ? תודה על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
GF TI 4200 של אסוס או של MSI אני יודע שMSI נחשבת חברה יחסית בינונית בכל מה שקשור לכרטיסי מסך, אבל ממה שהבנתי, הכרטיסים האחרונים של אסוס לא היו מי יודע מה... נ.ב אני מתכוון לקנות גם צלעות קירור ומאוור אחר...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נהרס במערכת של חבר טוב הכרטיס מסך gtx 480 של leadtek שעלה בזמנו 3000 שקל אני מחפש ואשמח לקבל את עזרתכם למצוא כרטיס מסך ב800 שקל - התקציב הוא גמיש, אבל בהחלט אני מעדיף לחסוך מאשר להוציא יותר אלא אם יש משהו משמעותית טוב יותר שצריך למתוח בשבילו (מעט) את התקציב. המסך כרגע ברזולוציית HD עם צפי לעבור ל FHD בעוד מספר חודשים. מעבד intel core i7 980 extreme לוח אם intel dx50so זכרונות - kingston 2GB DDR3 1600Mhz X4 ספק כח - 750W של rosewill. (ווידאתי כבר בדיון נפרד שפתחתי בפורום ספקים שהוא לא ג'נרי ואיכותי) מארז Dragon של MGE. יכול להיכנס בו כל אורך של כרטיס אין בעיה עם זה המשחקים שרצים על המחשב בדרך כלל - GTA,COD,BF,AC על כל דורותיהם. בנוסף דברים כמו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני צריך כרטיס מסך למטרת פריסה של לפחות 4 קטעי וידאו במקביל. הוידאו מקודד בMPEG2 או H264, ומוזרם בtransport stream למחשב. האם כרטיס המסך הנ"ל (QUADRO FX 1800 ) מתאים לביצוע העבודה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עידן ה DX10 התחיל, ומצפים לנו בשנה הקרובה המון שינויים רציניים בגראפיקה במשחקים. אך כמובן שללא חומרה מתאימה, המסוגלת לעבד את גראפיקת הדור הבא, ה-DX10 לבדו לא שווה שום ערך. נכון להיום, אין שום משחק או אפליקציה התומכת ב DX10, אך שתי חברות פיתוח מעבדים גראפיים מובילות (ATi ו NVIDIA) ממהרות להראות למה מסוגלים מוצריהם החדשים, התומכים כמובן ב DX10 החדש. (ה G80 של NVIDIA שעליו מבוססים הכרטיסים 8800GTS וה 8800GTX, הם הראישונים בעולם שתומכים ב DX10, כבר הוכרזו לפני פחות משבועיים. התגובה של ATi אמורה להגיע בתחילת השנה הבאה.) עם פיתוח המעבדים החדשים, באים בעיות שונות כמו צריכת החשמל המרובה שמובילה לפליטת חום גדולה, גודל ליבה גדול יחסית שמוביל לעלויות גבוהות יותר מצד הייצרן (שמתגלגל…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-