עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. התחרות בין שותפותיה הרבות של NVIDIA מתרוממת לשיאים חדשים עם גירסת ה-Hall of Fame החדשה של GALAX ו-KFA2 לכתבה

2. Started by yaniv15,

מה הייתם קונים היום (1080P)? 1660 Super ב- 1900-2100 ש"ח 6600XT ב- 2000-2200 ש"ח 1080 TI (יד 2) ב- 1800 ש"ח

3. או ללכת על 5870 אני מתלבט קשות בין הכרטיסים האלו אני חייב לדעת איזה לקנות תודה לעזורים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Load,

אהלן! אני מחפש לקנות מסך LCD 17 אינץ בגבול ה 2100 ש"ח אודה למי שיוכל להמליץ עדיף מניסיון כמו כן הוספתי קישור של מסך במכירה אם תוכלו לתת ביקורת עליו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1018507

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dedicon,

אז נפל עליי סכום כסף נכבד והחלטתי לשדרג את כרטיסי המסך שלי. יש לי כרגע 6970X2, שעובדים מעולה. אבל כל המחשב שודרג השנה אז... אין כמו להתחיל שנה חדשה עם החלק האחרון שלא שידרגתי עוד הבעיה: אני נמצא בעמדה ה"אדומה" כבר יותר מ6 שנים, ואין לי מושג ירוק(PUN INTENDED) מה זה ZOTAC.... זאת חברת כרטיסים טובה? המחיר אומר שכן, אבל לא מצאתי ביקורות שמעידים האם באמת שווה לי להוסיף כמעט 1000 שקל(2000 אם אני משדרג את 2 הכרטיסים, וזה כנראה הכיוון) בהבדל בין 2 ל4 GB... או איך הכרטיס בהשוואה לאחרים באותו טווח מחיר... בקיצר, גוגל לא התיידד איתי בחיפוש אחר ביקורת טובה ואמינה. האם יש למישהו פה נסיון אישי עם הכרטיס? אני עורך ווידאו/גיימר. עורך על האדיוס, עם מדי פעם נגיעות באפטר, אבל ממש בקטנ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by huber,

נו, אז מסתבר שלא חייבים specialized RT Cores בשביל להריץ Ray tracing. יאופשר אפילו בכרטיסי PASCAL בכל כרטיס מעל 1660 (1700, 1800 וכו). יגיע בעידכון דרייבר הבא ויאופשר ע"י הפעלה ידנית של האופציה בדרייברים:

7. אוקיי ... בשעה טובה ומוצלחת תקעתי 2 LCDים על השולחן , הכל נראה טוב ויפה , אבל .... אני צריך איזושהי תוכנה שמגדירה לי חלונות נפתחים על מסך אחד , ועושה לי הפרדה בין המסכים , לבד לגרור ממקום למקום זה לא הכי לעניין . השאלה היא אם קיימת תוכנה כלשהי , שיכולה לעשות את זה . אודה על הפנייה , עזרה או כל דבר שיוכל להקל עלי קצת את החיים .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by War-Hammer,

החלטתי היום (אחרי שבועיים שה HTPC שלי היה מוכן) לקחת את הנושא לידיים ולהפעיל את הכל שיהיה מוכן לסרטים. מפרט ה HTPC : Pentium 3 600mhz 256k Mother board - MSI N1996 192mb of SDRAM 133mhz WD 2.4gb (soon will be replaced)5400RPM Voodoo 3 3000 16mb TV-Out Intel lan card 10/100 350W Generic PSU DVD - LG 16X win 2000 ומארז שוכב של IBM שעומד לעבור המון המון מודינג, קודם כל שהכל יעבוד לי טוב (תמונות יהיו...) עד כאן הכל נחמד... התקנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס מסך מהאתר www.voodoofiles.com קניתי כבל של S-Video (אני לא בטוח שככה קוראים לזה אבל זה מה שיוצא מהכרטיס מסך) אל 21 פינים שמתחבר לטלוויזיה. הכבל אמור להיות איכותי, מוזהב וכל זה, ורואים שהוא איכות (גם המחיר - 180…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by wow,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך מסוג לידטק TI4200. אני לא יודע בדיוק איזה דרייברים להתקין ואיזה סתם מיותרים אז אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי מה כל אחד אומר אני אשמח. יש לי בדיסק את הדברים הבאים: DRIVER INSTALL 6.3 WINFAST PVR WINFOX V2.0

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. חשוב לי שיהיה בו VIVO מזאפ יש מפלונטר את ה1900XTX ב1852, זה עדיף על ה1950XT? מהי החנות הכי זולה (בין החנויות האמינות) שאני יכול לקנות ממנה את הכרטיס. ואם גם מישהו מכיר חנות זולה באזור חיפה הקריות שיש לי את הכרטיס שיגיד בבקשה. תודה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, רציתי להתייעץ לגבי החלפה של כרטיס שהוכרז כתקול. כרטיס מסוג gigabyte 7950 windforce 3gb נקנה במרץ השנה. לאחר מספר בדיקות בחנות בה נקנה הוחלט כי הכרטיס תקול והוחלף בכרטיס זהה פעמיים אך ללא פתרון הבעיה. לבסוף הוחלף בכרטיס 7950 sapphire dual x שגם סבל מאותה בעיה. בסופו של דבר הוחלט (למיטב הבנתי) שבהינתן אישור מיוחד של היבואן יתאפשר לי לקבל כרטיס חדש ולא refurbished ובשאיפה של NVIDIA, והחנות עצמה תבחן איזה כרטיסים תוכל להקצות עבורי ואני אוכל לבחור מתוך מבחר (כמובן שעבור כרטיס מסוים זה או אחר אתבקש להוסיף תשלום). הכרטיס המקורי נרכש כ- retail במרץ במחיר של 1600-1700 שקלים לערך. רציתי להתייעץ אילו דגמים מקבילים בביצועים ולא יהוו עבורי ירידה ברמה. אין לי כוונה להוסיף תשלום…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DoT12,

בין : מסך ''17 LCD (דק) NewVision+רמקולים לבין : מסך ''17 LCD (דק) Viewpoint 16ms דגם VP175D שתיהם אותו דבר...מה יותר כדאי? זה די חשוב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. רגע לפני כניסתו של ה API החדש של Micrisoft, ה DirectX10, מנסים מפתחי הכרטיסים הגראפיים להרשים את הלקוחות בפעם האחרונה עם כרטיסים תוכמי DirectX9 במחירים ובהצעות אטרקטיביות. המלחמה הנוכחית היא על המלוכה תחת שוק ה Mid של הכרטיסים (השוק הבניוני), כשהמחירים מזכירים את שוק הכרטיסים הנמוך - ממש כמו מכירות סוף עונה לכרטיסי DirectX9. הכרטיסים X1950Pro ו 7900GS הם הנציגים של כל אחת מהחברות (של ATi ושל nVIDIA בהתאמה) במלחמה הזאת, וככל הנראה ש X1950Pro מנצח את 7900GS ביחס עלות מול תועלת. אך ATi בכל זאת לא נרפים וממשיכים להפתיע את השוק ואת המתחרה בהצעות וברעיונות חדשים. X1950GT הוא המחליף המאושר של ה X1950Pro. ההפתעה הגדולה כאן היא שהכרטיס החדש אמור להיות מעט חלש מה X1950Pro ה"וותי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן יש ברשותי את המחשב הנ"ל, דרייברים מעודכנים, DX כנ"ל, ווינדוס 8. ידוע לי שמדובר במחשב נייד, אבל מדוע יש את התקיעות המעצבנות שנקראות STUTTERING גם כאשר ה FPS גבוה יחסית ויושב על 40-50 ומעלה? לדוגמא, 40 FPS בקרייסיס 3 וזה מופיע. מעצבן מאוד. (הופיע גם בבאטלפילד 3+4, אפילו באטמן ORIGIN - שזה בבירור לא בעיה בחומרה) לעומת זאת, כשאני מבטל SLI, הכל רץ טוב יותר (בעלות של FPS נמוך יותר כמובן). איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Jar with me,

שלום יש לי גי פורס 3 , דרייברים 23.11 , ווינדוס אקס פי וNVRefreshTool 1.0. כיוונתי שברזלוציה של 1024*768 קצב הרענון יהיה 100 ובווינדוס זה עובד טוב אבל שיחקתי במשחק שחבר שלי הביא לי (thief 1) ולמרות שהרזלוציה בהתחלה היתה על 480*640 קצב הרענון היה 75! וכמובן גם אחרי שהגדלתי את הרזולוציה שום דבר לא השתנה. למה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ברצוני לחבר 3 מסכים לאותו המחשב כידי לקבל תצוגה פנורמית. כרגע במחשב מותקן כרטיס מסך X1350 של ATI, ואליו מחוברים 2 מסכים. אני זקוק או לכרטיס PCIE שיוכל לתמוך ב 3 מסכים, או בכרטיס PCI שיחובר במקביל ואליו יחובר המסך השלישי, עדיופות לכרטיס LP, עם קיים אחד כזה. המחשב מיועד לעבודה משרדית ולכן אני מחפש את הפתרון הזול ביותר, ורעיונות אחרים יתקבלו בברכה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dimkafkh,

אני צריך כ.מסך דחוף בבקשה עד 600 שקל של NVIDIA שיהיה יותר חזק מה 4850 HD(שכרגע ברשותי) (אני יודע שאולי לא יהיה אפשר ביצועים גדול,ואני יודע שאולי כרטיס של MDA במחיר כזה יהיה יותר משתלם,אבל אני צריך כ.מסך לפי הבקשה. אני משחק במשחקים כבדים על רזולוציה מקסימלית FHD זאת המערכת שיש לי עכשיו GIGABYTE MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a - SeaSonic SS-500ET 500W - 120mm-Fan 408W@12V Active-PFC 80Plus:Bronze (OEM) AMD Athlon II X4 #620 Quad-Core 2.6GHz 512KB/Core_L2-Cache 2GT/s/Direction-Bus Tray Arctic Cooling Freezer 64 Pro - for AMD ASUS AMD-ATi Radeon HD4850 512MB-GDDR5 HDMI PCIe-2.0 Seagate 500GB 16MB-Cache S-ATA ST3500418AS וחייב שהכ.מסך י…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zahi74,

פישששששששש הכרטיס הזה מצליח להפתיע http://www.vr-zone.com/?i=5309 בסוף הוא יחשב לכרטיס יותר מוצלח מכרטיס 8800GTS ? אני עם 8800GTS 640MB הגעתי 9600 ב-3DMARK06 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by BONO,

בכרטיס הכי טוב שכיים בשוק GIGABYET READON 9700 PRO יש VIVO?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הכרטיס תומך כמובן ב directX11 שאין גירסה כזו לXP ? והמקסימום שניתן זה DX10 ? תודה למי שעוזר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, יש לי כרגע Geforce 8800 GTS 640MB בן 4, על לוח P5Q של אסוס (PCIe 2.0 X16) אני חושב לקנות מחשב ברגע שיצאו מעבדי ה-Sandy Bridge, בינתיים אני רוצה לקנות כרטיס מסך שאולי אני אעשה לו חיבור ב-CF או SLI כאשר אני אקנה מחשב, הכרטיס הוא בעיקר למשחקים כבדים Call of duty Black Ops וכדומה, בהמשך המחשב יהיה גם לפיתוח. אני רוצה שהכרטיס ישאר חזק להרבה זמן. אני מתלבט בין GTX470 ל-GTX570 כאשר אני מבין שה-HD6950 עובדים כבר ב-PCIe 2.1. התקציב בעקרון עד 2000 שקל.. תודה ואשמח להצעות גם עבור יצרני כרטיסים, יובל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ronik56,

מבצע על הדגם של ג'יגהבייט ל-RX570 4GB ל-3 ימים ב-New egg במחיר של 150$ (אפשר לדאוג לא לשלם מס ולשלוח עם Shipo/Ushops ואז המחיר יהיה 175$ בערך): https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125966 אותו דגם באמאזון במחיר זהה, עם אפשרות למשלוח + מיסים של אמאזון עצמם, 190$, עם קאטץ' שהכרטיס לא זמין במלאי עד ה-7.10 (כלומר ישלח רק עוד שבוע וחצי): https://www.amazon.com/gp/product/B06Y3RT952/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Obg1,

אני מקבל הודעה מהדרייברים של NVIDIA שהכרטיס שלי לא מקבל מספיק כח, והנמיך את הביצועים שלו למנוע סכנות, בלה בלה בלה, הספק שלי 400W שמסופק עם המארז של COMPUCASE. מישהו יודע למה זה קורה ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by com,

שאלה: אילו כרטיסי מסך זולים יש עם vivo? חשבתי להרכיב מחשב עם לוח משולב וכרטיס טלויזיה, אבל אולי אפשר לקבל כרטיס מסך עם כניסת קומפוזיט באותו מחיר, או במחיר דומה.. (ולבחור לוח זול יותר ללא כרטיס מסך מובנה) ואחרון יש כל מיני כרטיסי טלויזיה, וישנם גם כרטיסי טלויזיה כאלו שבאים בממשק USB. עקרונית אני צריך את הכניסות הרגילות שקיימות בכולם (סאונד קומפוזיט וSVIDEO) השאלה היא - איך אני יודע מי מבנהם איכותי ומי מבנהם דרעק? יש לציין שחוץ מהאפשרות להכניס וידאו למחשב אין לי שום שימוש מקצועי אחר (מה שבעצם משנה זה רק הממירים מאנלוגי לדיגיטלי..)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mr.click,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב בסביבות 500-600 שקל. אני לא גיימר כבד אבל קניתי מחשב חדש ואיתו בא הדחף לחזור לשחק. אני גם לא מחפש לעשות OverClocking. המפרט של המחשב הוא: לוח אם: Intel® Desktop Board DH67BL מעבד: Intel® Core™ i7-2600 Processor (8M Cache, 3.40 GHz)זיכרון: Kingston 2GB DDR3 1333 X 4 מארז מיקרו סטנדרטי. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים