עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה השיפור בזה והאם זה תמיד יותר טוב מPRO?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by SyndromE,

בכרטיסי Nvidia, נאמר סדרה 7xxx ומעלה... האם יש השפעה כל שהיא על איכות התמונה במצב CLONE או DualView ? אני לא מדבר על ביצועים או בעיות טכניות כאילו ואחרות, אלא ירידה באיכות נטו. אישית, אני מאמין שאין בעיית איכות, הסיבה שאני שואל היא בגלל ויכוח עם חבר שמתעסק בתחום הוידאו, הוא טוען כי הוא השתמש בכרטיס שת'כלס מבצע רק CLONE (של matrox) והאיכות ירדה. הוא אומר שהיום הוא משתמש במפצל חיצוני (נלווה) שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. אז אוקי, הוא אומנם לא בדק איכות פיצול של Geforce 7800gt, אבל הוא נחוש בדעתו שהוא יודע מה הוא אומר. יש תגובות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by core_i7,

ב TMS הכרטיס עולה 2340שח ב KSP עולה 2590שח מישהו יודע מה הסיבה להבדל של כ-10% במחיר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by omri_ro,

SUMA 64MB SE :jump: התקנתי והכל עובד אחלה רק שאלה קטנה לי: איך אני משנה בדרייברים שזה לא יהיה בעיברית, זה פשוט צורם לי בעניים! ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי מחשב שולחני סבבה עם sapphire 9600XT 256DDR נקנה לפני שלושה חודשים ב כ 1300 שקל... לפני כשבוע קניתי מחשב נייד ואני מעביר את המחשב השולחני שלי לאחותי בת ה- 13, שבעיקרון מתכוונת לשחק SIMS, SIMS 2, וגם GTA... עכשיו הציעו לי לקנות ממני את הראדון שלי במחיר של 600 שקל, ולהביא לי בנוסף כרטיס מסך של GeForce 4 440 128MB... אחרי בירור מהיר שלי לא מצאתי כרטיס MX440 של 128MB ובנוסףך אינני יודע את שם החברה אשר יצרה את הכרטיס הנ"ל. נוכחתי לגלות לפי האתר "זאפ" כי יש רק 64MB, שם לפחות. השאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף עם הבנאדם בכרטיסים ושבנוסף הוא ישלם לי 600 ש"ח, והאם הכרטיס שאני אקבל אחרי זה יכול להריץ משחקים כגון SIMS 2 ו GTA האחרון. והאם בכלל הוא יחזיק לי לשנה הקרובה כאשר יצאו …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Tibbers22,

שלום, קיבלתי במתנה כרטיס מסך Sapphire R7 360 2GB נכון לרגע זה המפרט הוא E8500 3.16Ghz EP43-DS3L 4 ג'יגה DDR2 800Mhz HD4870 512mb Seasonic 520W אני משחק בעיקר ב-Armored warfare על הגדרות נמוכות עם כמה על בינוני ומקבל בין 25 ל-35 FPS, לא מושלם אבל שחיק. השאלה היא, האם הכרטיס עם המפרט הנוכחי ייתן שיפור כלשהו או שלא כדאי בכלל לפתוח את האריזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Natanel555,

קניתי מחשב.. היום אני הולך לקחת אותו....... הכרטיס מסך שלו זה ATI HD4870X2 2GB... וקניתי מסך של סמסומג 19 אינץ הדגם T190P .. יכול להיות שזה לי ינצל משו מהכ. מסך??? כמו זיכרון.. או בכלל הוא לא ינצל כרטיס אחד .. יכול להיות תענו דחוף!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הכרטיס תומך כמובן ב directX11 שאין גירסה כזו לXP ? והמקסימום שניתן זה DX10 ? תודה למי שעוזר

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ravid,

מצגת של ATi (בתקווה שהיא אמיתית ולא מפוברקת) מראה כמה דברים מעניינים... http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/WhatToExpect/1 תמצית ממה שרשום שם: הכרטיסים של nvidia לא תומכים ב SM3 במלואו. בעיות באיכות התמונה. nvidia לא הראשונה שהתחילה עם HDR. יש שמץ של אמת כאן?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. חברים בזמן האחרון גמלה בליבי ההחלטה לקנות כרטיס GTX 460 ושמתי לב שהכרטיס מגיע בשני וריאציות או 768MB או 1GB כמו כן שימו לב שה480 מגיע עם 1536MB וה470 מגיע עם 1280 שאלה ראשונה מדוע הזכרון כאן נראה מוגבל ? שאלה שניה היא ששמתי לב שרק לגבי ה 460 יש כמה חברות שהוציאו גרסא עם 2GB שדווקא לא עולה כל כך יותר אבל לא ראיתי שום מבחני ביצועים עליו שיספרו האם תוספת הזכרון אכן יש בה איזה ערך מוסף אשמח לקבל את תגובותיכם המקצועיות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by idooo,

עדיפות לחנות מירושלים חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך עד 500 ש''ח (כמובן שאפשר לחרוג טיפונת) מפרט מחשב : מעבד CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200 לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2 תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מיועד למשחקים ועדיף שיהיה בו VIVO .

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לפני חצי שנה רכשתי Panasonic VT-20 "50 וכרטיס מסך תומך HD תלת-מימד Radeon HD 6450 וכבל HDMI 1.4 תומך 3D. בזבזתי המוון שעות במשחק עם ההגדרות של כרטיס המסך והפלסמה, הקרנתי ב-WMP ב-QT ב-Dvix והורדתי סירטונים איכותיים וPlayer תומך תלת. עד לרגע זה לא הצלחתי לצפות בתלת כמו שצריך. ב-Side By Side התמונות מסרבות להגיע לחפיפה מלאה ובסוגים אחרים של תלת בכלל אין תוצאה מענינת. לפנסוניק עצמה יש רק 4 מצבים: אוטומטי, SBS אופקי, SBS אנכי, ומקור, ואופציה לבחירת 3D או 2D (ממזג את התמונה אבל אז אין תלת). המשקפים תקינות ונטענות. צריך רמז איך להתקדם כי בטוח אני מפספס פה משהו (מלבד האפשרות הסבירה שהHD6450 פשוט לא מסתנכרן עם הפנסוניק בשום צורה או שיכולות התלת שלו פיקטיביות).

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by uriby,

על פי ההמלצה במפרטים חיפשתי כרטיס מסך 6600LE. הכרטיס הזול ביותר עולה 385 ש"ח (הזמנתי ב-PCCHIP כרטיס של Leadtek ב-333 ש"ח והתקשרו שלא מיוצר יותר וניסו למכור לי 6600 במחיר יקר יותר. נראה לי סתם תרגיל למשוך לקוחות). חיפשתי ב-eBay וניתן לקנות כרטיס 6600GE ב-GPB51, בערך 420 ש"ח, כולל משלוח לארץ. באתר של nVidia לא מצאתי התייחסות לצ'יפ כזה אלא רק 6600LE, 6600 ו-6600GT. המוכר כתב לי שזו מהדורה מוגבלת. על פי הנתונים קצת יותר חלש מ-6600GT. קישור לאתר היצרן: http://www.galaxytech.com/news/listst1.asp?s_id=13 האם ידוע לכם משהו והאם משתלם במחיר זה? אני יודע שבמפרט כבר לא ממליצים על צ'יפ זה אבל במחיר זה אני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני מעוניין בכרטיס GTX460 ורציתי לדעת אם שווה להוסיף 250 ש"ח בשביל הגרסא של ה 1GB המחשב שלי מחובר למסך 32" ומאמין שבקרוב יהיה מחובר למסך יותר רציני FHD מעבד E8500 4GB RAM עריכה: או בכלל לקחת את GAINWARD GTX465 1024MB בתופת של 370 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by blabla2002,

מה??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, א' אתחיל בכך שזה בעיה מאוד מעניינת למתקדמים וגם ומאתגרת (לפחות אותי) אבל היא קצת ארוכה כי רציתי להיות הכי מפורט שאני יכול. זוהי בעיה שעדיין אין לי עליה תשובה, וגם לא נראה לי שתהיה אבל אני מאמין שהמומחים פה באתר יוכלו לעזור לי. הנושא: בעת הפעלת משחקים על כרטיס המסך 8800GT במחשב שלי (ותכף אסביר למה אני מדגיש שלי) המחשב קופא. המפרט שלי: מעבד 4 ליבות Q6600 של intel ספק Thermaltek 500W לוח אם גיגהבייט P35-Ds3L זיכרונות 4 ג'יגה (4X1) של corsiar 800MHZ דגם CM2X1024-6400C4DHX 8800GT leadtek 3 מאווררים + 1 של המעבד (SCYTE KAMA KROSS). הרגילים: 2 של 8 ואחד של 12. מחוברים אליו HD פנימי של WD 320 GB HD חיצוני של WD 360 GB (notebook ללא חשמל) HD חיצוני 1TER…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הורדתי את הדרייברים האלה לווינדווס XP והם עובדים בסדר חוץ מזה שיש לפעמים הפרעות כאלה בתמונה (גם במשחקים) הבנתי שזאת בעיה מוכרת בדרייברים האלה (משהו עם refresh rate ). מצאתי לזה תיקון אבל לפי מה שהבנתי הוא לא מאושר ע"י מיקרוסופט (לכן כנראה אין אותו באתר של nvidia) אז אני לא רוצה להוריד אותו - לא רוצה בעיות ותקלות. מה אני יכול לעשות? להוריד דרייברים יותר ישנים? (אם כן אז מאיפה) ועוד שאלה - אם אני מוריד דרייברים יותר ישנים אני חייב להסיר קודם את החדשים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן, האם כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס בן 3-4 חודשים), אני מתלבט בגלל שהמחיר נראה לי גבוה (חדש עולה 930), וגם המחיר לא רחוק מ5850/6850. חרשתי את האינטרנט ולא הצלחתי להבין איזה מהכרטיסים יותר טוב :s05: עוד דבר, המערכת שלי היא של AMD (מעבד: ATHLON II 640 ולוח ג'יגהבייט 870-UD3, יכול להיות שהכרטיס מסך של AMD יתחבר יותר טוב עם המערכת מאשר הכרטיס של NVIDIA? מה לגבי הPHSYX והCUDA, עד כמה הם חשובים? והאם הם צריכים להוות שיקול בעת קניה של כרטיס מסך? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. השאלה שלי בנושא השמח לתשובה...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. טוב עכשיו אחרי שהדרי סיפר לנו על הכרטיס 9800 שהוא קנה עכשיו אני דיי מתלבט יש לי שני אופציות ואני לא יודע במה לבחור מכמה סיבות האופציות הן: Twintech GeForce 9800GTX+ HeatPipe 512 = שיוצא סביבות ה 890-900 ש"ח מפוקסי-פיסי ואופציה שניה היא: EVGA 512-P3-N879-AR GeForce 9800 GTX+ 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 שיעלה לי 200 דולר אחרי התוספת מס. שזה יוצא בערך 800 שקל כרגע. השאלה היא כזאת.. יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים? בכרטיס הראשון יש קירור איכותי יותר? וגם המסך שאני מתכנן עליו הוא ה 2408WFP של דל. וכרגע יש לי ספק כוח של 400 וואט הספק יספיק לכרטיס שכזה? או שאני חייב להחליף גם אותו? והאם הכרטיס יתאמץ אם אני אפעיל משחקים על רזולוציה מקסימלית על מסך שכזה? צריך לקבל החלטה היו…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by psychuil,

במידה ויש לי כרטיס מסך ישן, בן שנתיים-שנתיים וחצי, ועלי לממש אחריות, כבר לא מוכרים את הכרטיס המדובר יותר. הבנתי שעל החנות (לפי חוק?) לספק לי כרטיס חלופי מקביל. השאלה שלי האם הכרטיס צריך להיות מקביל מבחינת ביצועים או מקביל קטגורית (אותה רמת מחיר)?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by rony77,

היי. קניתי r9 280X של גיגבייט ואני סובל מתקיעות של המחשב. החשד המרכזי שלי הוא שהספק שלי cougar rs 550w לא מחזיק את המערכת... הוא אמור להחזיק או שללכת לקנות ספק?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by leahd3,

אוקיי אז אם אתם עוקבים אחרי הפורום אתם וודאי ראיתם שהיה לי בעיית מתחים בין שני כרטיסי 970 ב SLI לאחר התעסקות רבה מצידי גילית מה הגורם לבעיה וזהו הדרייבר עם שילוב של ASIC של הכרטיסים אצלי היה בעיה שאחד הרכטיסים נתן בוסט ל 1380 ואחד נתן ל 1418 מה שגרם בSLI להורדת תדרים ששניהם יעבדו על 1380 ןבהתאם הכרטיס המהיר יותר הוריד מתח לאזור ה 1.115 שזה נמוך מאוד!!! במיוחד למאמץ מלא. דבר זה גרם לי לקריסות אפילו בווינדוס. היום הלכתי לTMS ושלומי וקיריל פשוט קיבלו אותי בזרועות פתוחות והבנה.... למרות שאחד הכרטיסים נררכש יד שנייה ( יומיים לפני). יכלו לומר לי נשלח ליבואן חכה שבוע ודברים בסגנון אבל ממש לא!!! פשוט מאוד דאגו לי לכרטיס עם ASIC תואם עכשיו יש לי 82% ו 78% כאשר אחד בבוסט ל …

25. Started by Bam65,

יש לי אפשרות להחזיר את הכרטיס שלי שהוא 320MB ולהוסיף 500 ש"ח לגרסאת ה 640MB של BFG. (נותנים לי רק BFG...) אני לא יכול לשחק ברזולוציה יותר גבוהה מ 1280X1024 אז זה בכלל משתלם לי? :-\

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים