עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. דיווח חדש מצהיר כי עידן ה-Volta של מפתחת השבבים עשוי לפרוץ עוד השנה, בליטוגרפיית 12 ננומטר לכתבה

2. Started by UnrealEnvy,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות GTX295 אבל אני רואה משהו בפורומים של nVidia שקצת מרתיע אותי: האם עקב כך שמדובר ב-2 כרטיסים על אותו מעגל מודפס, מדובר ב-SLI? האם זה אומר שאם משחק לא תומך SLI אני למעשה אעבוד עם כרטיס אחד בלבד? (מה שאומר, 260 למעשה)? האם זה אומר שאני צריך לוח שמאפשר תמיכה ב-SLI? שאני צריך ספק לתמיכה ב-SLI? זה לא סוד שיש ל-SLI הרבה בעיות וחשוב לי לדעת: האם הכרטיס הזה הוא SLI לכל דבר, או שהוא עובד ככרטיס בודד ואני צריך להתעלם ממה שכתוב בפורומים של nVidia? אשמח לקבלת תשובות - תודה, טל.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by le cat,

e-Pit@m, ראיתי שיש לך מסך iiyama HM903DT Vision Master Pro454. השאלה שלי מה הגובה של בסיס המסך (שכולל גם רמקולים אם הבנתי נכון)? כלומר מהשולחן ועד למסך עצמו - כמה ס"מ? האם המסך אינו גבוה מדי? ובכלל אתה ממליץ עליו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. בכוונתי לקנות כרטיס מסך GF4 ואני מתכוונן לעבר 4200. פה באתר ממליצים על LEADTEC - רציתי לדעת למה ?. (הוא הכרטיס הכי יקר בקטגוריה). ומה רע כל כך ב ASUS או GAINWARD. משהו יכול להמליץ לי על מקום לקנות עדיף לא באינטרנט (מניסיון מר ביותר) אלא בחנות רגילה באזור ראשל"צ - רחובות - תל אביב.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by pC gUy,

http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=37863 תראו את ההבדל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ymalool,

please tell me if the gigabyte radeon 8500 will work with elsa gladiac 3d glasses.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

היכן אפשר למצוא פרטים מלאים עליו או אפילו ביקורת? חיפשתי באלטה ויסטה וקיבלתי רק מחירי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by com,

שאלה: אילו כרטיסי מסך זולים יש עם vivo? חשבתי להרכיב מחשב עם לוח משולב וכרטיס טלויזיה, אבל אולי אפשר לקבל כרטיס מסך עם כניסת קומפוזיט באותו מחיר, או במחיר דומה.. (ולבחור לוח זול יותר ללא כרטיס מסך מובנה) ואחרון יש כל מיני כרטיסי טלויזיה, וישנם גם כרטיסי טלויזיה כאלו שבאים בממשק USB. עקרונית אני צריך את הכניסות הרגילות שקיימות בכולם (סאונד קומפוזיט וSVIDEO) השאלה היא - איך אני יודע מי מבנהם איכותי ומי מבנהם דרעק? יש לציין שחוץ מהאפשרות להכניס וידאו למחשב אין לי שום שימוש מקצועי אחר (מה שבעצם משנה זה רק הממירים מאנלוגי לדיגיטלי..)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם אחרי בדיקת מאפיינים לכרטיס תוכלו להסביר לי מי מביניהם יותר חזק ? ראיתי שההבדל בינהם הוא של6570 יש יותר פרוססרים במעבד, לעומת 5670 יש מהירות מעבד גבוהה ופחות פרוססרים מהראשון. אז מה עדיף ומה יותר חזק ? מדובר בשימוש לחיבור 2 מסכי FULL HD לוידאו. (לא למשחקים!) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by asaf1212,

שלום! כרגע יש לי 9500GT 1GB NVIDIA, ואני רוצה להשתדרג קצת, רציתי לשאול איך הכרטיס הזה: AXLE 9800GT 512MB, http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4167 ועוד שאלה, אם אני משאיר את הכרטיס הנוכחי שלי בפורט שלו, ומוסיף בפורט PCI-E מתחתיו את ה-9800, יהיה שיתוף פעולה ביניהם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. חבר שלי קנה DFI ULTRA-D וקירור למעבד TR XP-120 באתר של TR כתוב שהXP120 חוסם את הסלוט הראשון של הPCI-E, אז אני שואל אם לא צפויות שום בעיות\ירידה ביכולת עקב שימוש בסלוט השני של הPCI-E הנמוך יותר שקרוב יותר לסלוטים של הPCI ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by waizman,

כמו שהכותרת אומרת, איזה הכי טובה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by helo,

זה הספק,אשמח אם תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. התחרות בין שותפותיה הרבות של NVIDIA מתרוממת לשיאים חדשים עם גירסת ה-Hall of Fame החדשה של GALAX ו-KFA2 לכתבה

15. שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך שלי ... 8500GT DDR3 שעשה עבודה נאמנה... כמו שאני עושה תמיד אני משדרג את הכרטיס מסך פעם בשנה וחצי... עד שהכרטיס ממש כבר עייף בשבילי. הבנתי שלתקציב 450-550 מומלץ ה HD4670 או 9600GT אני אציין שאני לא חולה על רזולוציות מטורפות וגרפיקה הטופ שבטו. המחשב שלי משמש אותי לתוכנות גרפיות 3D (שזה הפרנסה שלי ;D) ... וכמובן משחקים מפרט מצויין בצד... אני צריך לקבל עוד מעט את ה4GB DDR2 800MHZ GAIL אבל זה בעיקר לתוכנות גרפיות אשמח לתגובות והמלצות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by segev22,

התוצאה הסופית שקיבלתי היא 8383 רציתי לדעת עד כמה זה טוב לפי הטבלאות שלהם אני מדורג 93 זה המפרט שלי: INTEL C2D E6600 2.4GHZ ASUS COMMANDO CORSAIR XMS2 1GB (2X512) 800MHZ CL4 THERMALTAKE TR2-500W RAIDMAX SMILODON LEADTEK WinFast PX8800 GTS 640MB GDDR3 SEGEAT ST3160023AS 160GB SOUNMAX INTEGRATED DIGITAL HD AUDIO ורציתי לדעת עד כמה יהיה שיפור אם אני יוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון של ג'י סקיל 800MHZ CL4?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yamamoto,

האם יש לינק למיקום שמפרט איזה דגמים ספציפיים אפשר לפתוח ואיזה לא אני רוצה לקנות כרטיס ולהיות רגוע שאפשרי לפתוח אותו האם נדגמים הנ"ל ידועים ככאלה שאפשר לפתוח ל6970 ? HD 6950 1GB DIRT 3 GDDR5 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1041&pid=1271&psn=000101&lid=1&leg=0 HD 6950 2GB DIRT 3 GDDR5 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1041&pid=1235&psn=000101&lid=1&leg=0#

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Load,

אהלן! אני מחפש לקנות מסך LCD 17 אינץ בגבול ה 2100 ש"ח אודה למי שיוכל להמליץ עדיף מניסיון כמו כן הוספתי קישור של מסך במכירה אם תוכלו לתת ביקורת עליו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1018507

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by GRiM,

אני מעוניין לברר אם כרטיס המסך (PINE) ?XFX MX4000 128MB PCI? יעבוד על המחשב (העתיק) שלי, מפרט המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm כמו כן, הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי בכלל לשדרג. כלומר, האם משחקים שעדיין עובדים אצלי עכשיו יעבדו יותר טוב? לדוגמא, המשחק CS:CZ עובד אצלי בסדר, אבל האם הוא יעבוד יותר טוב? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BarVaZ,

אני חייב כרטיס מסך חדש.... יש לי בשביל זה 1000 שקל.... וחשוב שהכרטיס יהיה חזה למשחקי FPS.... הכרטיס הנוכחי שלי redon x800 gto 256MB של sapphire

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by KoDkOd,

שלום , אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל שאני יוכל לראות סרטים במסך גדול אז יש לי כמה שאלות [geforce 2 mx 400 ] הגיע לי עם הכרטיס כבל עם בננה צהובה מה אני עושה איתו ? 1) זה אפשרי ?! 2) איך אני מחבר? מה לאיפה ? 3) צריך לשונת הגדרות או להורידת תוכנה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי שלום ברשותי כרטיס מסך בעל יציאה מסוג TVOUT , בנוסף יש לי כבל S-VIDEO זכר ל-RCA זכר הצד הזכרי של ה-S-Video מתחבר ליציאה בכרטיס ה-TVOUT הצד הזכרי של הRCA מתחבר ליציאת ה-VIDEO (בצבע צהוב) מאחורי הטלויזיה שלי (Audio אני שומע מהמחשב, הוא קרוב) בנוסף לכל הדברים שנכתבו הנ"ל יש לי גם ממיר שצריך להתחבר לטלויזיה ביציאת ה-VIDEO כל פעם שאני רוצה לחבר את ה-TV OUT של המחשב אני צריך להוציא את החיבור של הממיר וכן ההפך למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה שאני לא אצטרך להוציא כל פעם את חיבור ה-VIDEO ולהחליפו בשני ? ??? תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by rollita,

שלום, יש לי את המפרט הבא: AMD athlon 64 3000 socket 939 gigabyte GA-K8Nf-9 nForce4 Socket 939 - לוח supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 X2 - זכרונות Thermaltake TT420APD 2-fan APFC - ספק Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-E 128MB - כרטיס מסך כרטיס המסך שלי נדפק ואני צריך להחליפו. מבקש המלצה על כרטיס מתאים, בתקציב של לא יותר מ-800 ש"ח. תחת שני השיקולים הבאים: 1. לא לקנות כרטיס שהוא סתם overkill למפרט הנוכחי שלי 2. לקנות כרטיס שיוכל לשמש אותי גם למחשב חדש, אם אחליף את הנוכחי. תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bck,

שלום עד לא ממזמן היו לי את הדרייברים 23.11 אבל החלטתי לעבור ל29.42. אחרי שראיתי שהביצועים יורדים , רציתי לחזור ל23.11 , אבל מחקתי את קובץ ההתקנה , הלכתי לאתר של נווידיה , נכנסתי להורדת דרייברים , ויש שם את 23.11 אבל הקובץ שוקל רק 2.8 מגה , זה נראה לי חשוד , האם אלו הם באמת הדרייברים ? (רק בשביל השוואה , הדרייברים החדשים שוקלים 8.25 מגה) ועוד שאלה , מה זה Detonator? בגלל שיש באתר את הdetonator של 23.11 ואני לא בדיוק מבין מה זה ץודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

כתבתי ת'ראד על זה בעבר אבל אינני מצליח למצוא אותו וגם אני לא חושב שיש צורך לבצע לו הקפצה מתהום הנשיה... בכל מקרה יש לי לוח אם ישן (Abit NF-7) + מעבד ישן (Sempron 3200) + כ.מסך ישן (Radeon 9800 128MB) משחקים חדשים כבר מקרטעים עליו, ואני שוקל לשדרג את הכל עכשיו או לקנות כ.מסך מתקדם יותר לשנה הקרובה ולחסוך קצת כסף לשדרוג משמעותי יותר. אני צריך כרטיס AGP כך שאני לא בטוח אם אלה שנמכרים כיום יניבו שיפורים משמעותיים או אם ישפרו בכלל את הביצועים.... האם יש כרטיס שיעלה באופן ניכר את מספר הפריימים, ושאינו עולה יותר מ800 ש"ח? תודה.

דיונים חדשים בפורומים