עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by djz,

שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך עד 800 שקל + - 50 אני מחליף משדרג בימים אלו את הכרטיס מסך והמסך שלי (המסך כנראה יהיה U2311) הכרטיס יהיה לעבודה בשוטף של אינטרנט וסרטים בHD וכמובן גם משחקים CRYSIS, PES, COD וכו' המפרט שלי הוא: מעבד E8400 לוח GA-EP45-DS3 ספק SEASONIC SS-500ET תודה מראש לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by spellbinder,

מכיוון שאני עובר למערכת PCI-E אני נאלץ להפרד מה X850XT platinum edition שמשרת אותי בנאמנות כבר יותר משנה. אני זוכר שכשקניתי אותו הוא היה הכרטיס החזק ביותר לAGP אבל עכשיו יש כל מיני כרטיסים חדשים לAGP... יש לכם מושג כמה הוא שווה כיום? תודה מראש, Spellbinder

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכם! אני צריך כרטיס מסך עד 300 ש"ח שיוכל להריץ משחק כמו NFS MW פרטי המחשב: Win XP Pentium Daul Core 2.6GHz MB 512 כרטיס מסך אתם תקבעו! תודה על העזרה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kfirlion,

רציתי לדעת מי יותר טוב כי אני רוצה לדעת שלמי יש כרטיסי מסך טובים יותר כאשר בעתיד אני אקנה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כבר הייתי בדרך לקניה של ה-GTX 970 עד שנתקלתי בתופעת ה-Coil Whine. השאלה האם החדשים של אמדי יהיו סביבות אותו התקציב ואותה הרמה ובכלל מתי הם אמורים לצאת? תודה.

6. כרטיס המסך הבא של NVIDIA מקבל מחיר מומלץ ופירוט רשמי מלא, לפני ההשקה החגיגית בשבוע הבא לכתבה

7. Started by HdSkiller,

למשחקים כמו fifa 20 וNBA 20 ב4K שווה את ההשקעה ל2060 SUPER לעומת 2060 הרגיל?או בכלל לקחת את הrx 5700?הבעיה שהבנתי שב5700 יש בעיה עם הדרייברים המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה 4K

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nec_000,

9. Started by eins,

שלום, בשעה טובה קניתי gigabyte 970 g1 שמתי לב aהלד על הכרטיס לא נדלק בשיטוט באינטרנט מצאתי שאפשר להפעיל את הלד בעזרת התוכנה Gforce experience אבל שאני משחק עם האפשרויות אני לא רואה שהלד נדלק בנוסף שאני חוזר בחזרה לתפריט של ה LED בתוכנה אני רואה שהממשק הזה לא שומר את ההגדרות עדכנתי את התוכנה לגרסא העדכנתי ביותר אך זה לא עזר, מישהו נתקל בזה ? האם יש פתרון ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by House M.D.,

היי, כרגע ברשותי החומרה הבאה: AMD 955 Gigabyte 990xa-ud3 sli 2x 560 8gb ram FSP 700W לפני כמה ימים, לוח האם שלי נשרף (יצא עשן מהמוספטים!) ועכשיו אני בדילמה: 1. לקנות לוח אם כמו שהיה לי בכמעט 500 ש"ח (זו האפשרות היחידה שמצאתי בארץ שמתאימה לצרכים שלי, שהם לוח לסוקט של המעבד שלי שתומך ב SLI) 2. לקנות ביד 2 לוח יותר זול (200 ש"ח) שתומך במעבד שלי אך לא ב SLI, למכור את הכרטיסים שלי ולקנות כרטיס יחיד. אני מתחיל לחשוב לכיוון האפשרות השניה, מכיוון שה SLI עשה לי לא מעט בעיות. האם יש לכם המלצה לכרטיס מסך יחיד בתקציב של 500-700 ש"ח (עדיף ביד 2 כדי לקבל תרומה טובה למחיר) שיהיה בערך ברמה של ה SLI שהיה לי? אני כרגע חייל, אין לי הרבה כסף ולכן מעדיף לא להשקיע יותר מידי במחשב …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tiger2014,

איך אני יודע אם הכרטיס הזה יתאים לי למחשב?http://m.ebay.com/itm/160983884926?nav=SEARCH יש לי ספק כוח 425w לוח אם dfi bloodiron p35-t2l מעבד core to duo e8400

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by flounder12,

שלום לכולם כרטיס המסך שלי קרס עושה הרושם וכרגע המחשב בקושי מתפקד לכן אני זקוק בדחיפות להמלצה. אני משחק במשחקים שדורשים ביצועי כרטיס מסך לעיתים נדירות אבל הייתי רוצה כרטיס מסך שיוכל לתפקד בצורה טובה במידה ואני אכן משחק. לדוגמא APB, XCOM enemy unknown Fifa). אינני רואה סרטים באמצעות המחשב. ענה המליצו לי על כרטיס מסך מתאים בטווח מחירים של 400 עד 800 ש"ח רצוי מKSP אני לא ממש מבין בנושאי חומרה. יש במציאון של KSP כרטיסים דומים לשלי האם לרכוש אחד מהם ואם לא מה כן הייתי ממליצים במסגרת התקציב והדרישות. תודה מראש Asus GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-Eב405 ש"ח כרטיס מסך מציאון Gigabyte GTX460 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ב480 ש"ח מפרט מסך LG W2261VP LCD רזולוציה מקסי…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אני מחפש דרך להקליט את מה שקורה על המחשב באיכות הגבוה ביותר. - יש מכשיר שמאפשר לחבר אליו את הכרטיס מסך ישירות ולהקליט ? - יש אפשרות לנגן דרך FW את מה שקורה על המחשב ? - מתאמים בין DVI לבין FW ? - אפשרויות שלא חשבתי עליהם ? - תוכנות להקלטה לא עושות את העבודה (כמובן שלא בדקתי את כוללללם רק כמה) המחשב גם מריץ את הכל רגיל וגם מריץ את ההקלטה = קפיצות בהקלטה.. תודה מראש אליאור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Eonblueapoc,

שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל- 9800GT, המפרט שלי הוא Intel® Core2 CPU E6300 1.86GHz Gigabyte Lakeport-G i945G 2x512 MB (DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 7600 GS מסך 19" רזולוציה 1280X1024 האם 9800GT יהיה חזק מידי בשביל המפרט? אני בטוח הולך גם להחליף את הזיכרון ל-2GB או 4GB, לא סגור עדיין. ואם אפשר גם להמליץ לי על יצרן טוב לכרטיס המסך הזה, לא למטרות OC. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by DooM Man,

כדאי לי להחליף מ-TI 4200 שקניתי לאחרונה, וביצועיו כנראה לא מספקים כל כך, ל-9700 PRO של GIGABYTE? מדובר בהפרש מחירים של 1,000 ש"ח, אבל כפי שראיתי, פער הביצועים הוא עצום. ??? אה, וקיבלתי 9688 ב-3DMARK 2001 SE.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. זה מה ששמעתי בשמועות שרצות ברשת.... האם זה נכון? מישהו שמע על זה? אם מ 3.1 ל 3.2 קיבלתי הפרש ביצועים דיי גדול...אז ל 3.3 עוד? יששש!!! :jump: (מקווה ;D )

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קניתי מפרט זה: p4-2.4 asus 533 מארז זכרון DDR 256 רדאון 9000 PRO סה"כ 3000 ש"ח ..... מחיר גבוהה אני יודע ... השאלה שיל האם להשאיר את ה רדאון או להחליפו ב GFORCE 3 - TI - 200 תשובות כמה שיותר מהר אם אפשר זה חשוב לי תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. תראו קניתי לפני כמה חודשיים את ה6800NU של Leadtek ועוד לפני שקיבלתי אותו היו צינורות דפוקים כי אחרי שקיבלתי אותו עשיתי OC ופתיחת צינורות ואחרי שראיתי את התוצאות החלטתי להחזיר הכל לכמו שקיבלתי אותו ועדין יש לי תופעות לוואי כאלה עכשיו אני רוצה לסדר אותם איך אפשר לדעת איזה צירונות והאם בכלל אפשר מבחינה פיזית!?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי כולם קוראים לי סתיו ואני חדש פה! אני לא מבין כל כך בכרטיסי מסך אז יש לי כמה שאלות אליכם: 1. חבר של אבא שלי הציע כרטיס מסך GeForce 8500GTS בתמורה ל600 ש"ח האם זה שווה? 2. במידה ואקנה את הכרטיס הנ"ל האם אוכל להריץ איתו משחקים עכשיויים? (Crysis,Bioshock ועוד...) 3. האם יש כרטיס אחר עד 700 ש"ח שיוכל להריץ אץ המשחקים הנ"ל? כשאני מדבר על להריץ אני מתכוונן שאני אוכל לשחק הגדרות מדיום בערך... תודה רבבה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by lipa,

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html שמישהו יבדוק אותם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. מסיבות שלא אפרט עכשיו, הגיע לידי כרטיס מסך GTX 560 Ti. א-ב-ל, מדובר על כרטיס שמיוצר כולו על ידי NVIDIA. ז"א - לא מדובר, אם אני מבין נכון, ב Reference Card השאלה: האם אכן אני צודק? ממתי NVIDIA מייצרים כרטיסי מסך בעצמם? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לשדרג את הכרטיס המסך הישן שלי (GT9600) למשהוא יותר חזק. (בעיקר בשביל ה BF3) המעבד שלי הוא qx9770 נראה לי שהוא יהי מספיק חזק ורק צריך כרטיס חדש. התקציב בסביבות 1000 ש"ח וחשבתי על : [table][tr][td][table][tr][td]‏HD 6870 FLEX 1GB DIRT 3 GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E‎ שעולה 980 ש"ח ב KSP זה כרטיס טוב? או שיש רעיונות יותר טובים? ואיזה ספק אני יצתרך? [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by davidt99,

במקום מאוורר יש לי פלטה מתכתית עליו. זה אומר שאני צריך לקנות מאוורר לכרטיס מסך או שהמשהו המתכתי אמור לפזר את החום בצורה טובה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הציעו לי ככה: הכרטיס HD5850 חברה: Club - ב 1250 ש"ח XLI או משהו כזה - ב 1325 ש"ח GigaByte - ב 1595 ש"ח זה באמת משתלם ?? חשבתי על ה Club. מה אתם אומרים ?? זה דחוף !! עריכה: למה זה כזה זול ? יכול להיות שיש בזה משהוא לא טוב ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך חזק למשחקים שיתאים למערכת שלי, אני עובד ברזולוצית FULL HD עם מסך 40" מפרט בצד. הספק שלי יחזיק את רוב כרטיסי המסך השאלה היא כמה באמת המעבד שלי מגביל אותי, תודה מראש עידן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים