כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים , הכרטיס מסך שלי התקלקל (9800GX2 1GB) והודיעו לי שאין כבר אספקה של הכרטיס הזה ואני צריך לבחור בין שתי אפשרויות: ATI 4870X2 או 285GTX. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך הוא הטוב מבין השניים (המפרט למטה). תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
חבר מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטי HD בלי בעיות וגם למשחקים שכרגע מה שמעניין אותו זה GTA4. המחשב הוא מדיה סנטר שמחובר ל- LCD 47 אינצ' FHD. יש לו מעבד E7200 ו- 4GB זיכרון. התקציב שלו הוא 1000 ש"ח ואני אשמח להמלצות ו/או הערות שונות אם משהו לא מתאים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד E8400, שאר המפרט מצד ימין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי HD שאני רוצה להריץ אצל מישהו במחשב. (מדובר בקבצי MKV, X264, 720, בגודל של כ2 וקצת ג'יגה כל אחד) יש לו פנטיום D במהירות 3.0 וכרטיס מסך 6600, או 6600GT. האם זה ירוץ? (לנסות להתקין משהו ספציפי שיעזור?), או להשיג גרסה שהיא DVD רגילה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום האם מעבד פנטיום 4 3ghz וכרטיס מסך hd 4350 512 mb וזכרון 1 גיגה יספיקו למדיה סנטר? אני מעוניין להריץ סרטי hd 720p וגם 1080p על פלאזמה 42 אינטש וגם מידי פעם גלישה באינטרנט על הפלאזמה.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בכרטיסי המסך החדשים של ATI ישנה תקלה שגורמת למחשב להיתקע ולהציג מסך אפור עם פסים אנכיים. מATI נמסר שידוע להם על התקלה ושהיא קורא רק בחלק קטן מהכרטיסים החדשים, ושהם עובדים על תיקון. בנוסף לזאת הם טוענים (עפ"י הבנתי) שהתקלה אינה תקלת חומרה אלה באג בדרייבר. משיטוטים בפורומי חומרה בחו"ל הגעתי למסקנה שהתקלה לא קוראת בחלק קטן מהכרטיסים אלא באחוז מאוד נכבד ממנה. (בפורום מסויים, לא זוכר בדיוק איזה נראה לי שלTOM, הדיון על התקלה הגיע ל 20 עמודים כאשר חלק נכבד מהפוסטים הם של אנשים שחוו את התקלה) האם התקלה באמת בדרייבר או שATI מנסים לכסות על משהו? לדעתי הם מכסים על תקלת חומרה וכשהם יוציאו את ה"תיקון" הוא עלול לפגוע בביצועים. לסיכום אני ממליץ לכל מי שמתכוון לקנות את הכרטיסים החדשי…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש לי מעבד CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ ולוח אם של Asus A8N5X ו זיכרון אחד ג'יגה עם כרטיס מסך של נווידיה GT 7600 256MB ואני רוצה להפעיל את המשחק GTA4 וזה לא מספיק אז אני מחפש איזה כרטיס במחיר זול ושיעשה תעבודה לא צריך משהו בומבסטי ועוד איזה 2 ג'יגה זיכרון התקציב לכרטיס מסך באזור ה300 שקלים יהיה נחמד מאד תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב עם לוח אם של אינטל G45 ומעבד E7500 למרות שיש אפשרות לחבר את הLCD ללוח אם (מגיע עם HDMI וDVI) ברצוני לקנות כרטיס מסך נפרד עם יציאות DVI וHDMI. הצורך הוא רק לצפיה בסרטים 1080P. התקציב הוא עד 300 שח אני רוצה כרטיס שקט (אני לא חושב שהמארז מספיק מאוורר לכרטיס פסיבי אבל אני לא מבין בזה מספיק) מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך של NVIDIA > כשאני מחבר את כרטיס ה ATI חדש מספיק הCD שלו כדי שההתקנה תעבור חלק נכון ? ואז אני פשוט מסיר את הדרייברים של NVIDIA ? ומעדכן דרייברים לATI ? זה לא אמור לעשות בעיות המעבר הזה? מומלץ להחליף טכנולוגיות בלי להתקין מערכת הפעלה מחדש ?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מאז שהוא קיים אצלי (חצי שנה) המהירויות שלו משתנות לGPU 165 וMEMORY 300 Mhz הקבוע הוא GPU:750 MEMORY:873. השאלה היא למה זה יורד לי ככה? הכרטיס חם מידי או פגום? טמפ' קבועה 38.5+-.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אין לי כרגע תקציב לרכישת מזרימדיה או מחשב HTPC, ובנייד שלי אין יציאת HD, לכן בינתיים חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש לנייח שלי, ולנייד אותו מידי פעם לסלון כדי לראות סרטי HD. בנוסף חשבתי שאם כבר אז נשפר את היכולות של המחשב בתחום המשחקים. אין לי מושג לגבי מחירי כרטיסים כאלה לכן לא פרסמתי תקציב, אבל אני רוצה לקבל אופציות לכרטיסים משני סוגים: 1. כרטיס שיתאים לשידור HD ברמה טובה, ולהפעלת משחקים ברמה בסיסית/סבירה במחשב. 2. כרטיס שגם ישדר HD ברמה טובה וגם יפעיל משחקים במחשב (וב-LCD אם אפשרי) ברמה טובה (אבל לא עד כדי מחירים של high end). ב"רמה טובה של HD" אני מתכוון שתהיה הפעלה חלקה של סרטים ב-1080p/תכני blu-ray בקידודים/תקנים שונים. המפרט שלי: WIN 7 64bit מעבד: Intel E6750 ל…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! יש לי מחשב ישן P4 אך הכרטיס מסך אינו תומך ברזולוציה המקסימלית 1050X 1680 על איזה כרטיס אתם ממליצים הזול ביותר לצורך צפייה בסרטים,אופיס,וגלישה כרטיס PCI-E כמובן תודה
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני בדרכי לקניית מחשב חדש ו(בהתאם להרבה הצעות שראיתי בפורומים פה) בחרתי בכרטיס ATI Radeon 5850. משיקולי תקציב אני שוקל לעבור לכרטיס טיפה פחות יקר (לדוגמא ATI Radeon HD4870 או אפילו ATI Radeon HD4850). השאלה שלי היא האם הייתם ממליצים על המעבר? (או שההבדל בביצועים כל כך דרמטי שהוא באמת שווה לשלם פי שתיים על הכרטיס) (המפרט המיועד הוא: מעבד: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray לוח אם: Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET זיכרון: A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 מסך: LG W2220P 22')
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז ככה בקרוב אני מחליף את כל המחשב וכל העסק... ורציתי לדעת אם הספק שנקנה לא מיזמן (יחסית) יחזיק לי את המערכת + הכרטיס מסך המערכת בטח תיהיה core i7 4 ג'יגה זיכרון וכל זה.. לא ניכנס לזה עכשיו אבל השאלה אם הוא יחזיק גם את המארז הסופרנו שלי+hd5850 ואולי אפילו hd5870 הספק הוא 450w של cheiftec תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האים זה משפיע על התוצאה של הבדיקה ולמה זה כך ב-VISTA זה לא קרה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
כאשר הרזולוציה במחשב על 1680X1050 התמונה בטלויזיה מרוחה. ההבדל בין התמונה החלקה במחשב לעומת התמונה בטלויזיה ניכר מאוד לעין. רק כאשר אני מוריד את הרזולוציה במחשב ל1280X1024 התמונה נהיית חלקה. אני משתמש בחיבור HDMI לטלויזית HAIER HDREADY. עכשיו הדבר המוזר- הדבר רק התחיל לקרות לאחרונה, עד לפני כמה זמן הכל עבד חלק והטלויזיה הראתה תמונה חלקה בכל רזולוציה. האירוע שקרה הכי קרוב לפרק הזמן שבו שמתי לב לשינוי בטלויזיה הוא שהמחשב שלי קפא והייתי צריך להוציאו מהחשמל ולהדליקו מחדש. אני משתמש בASUS G1 בעל כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GO 7700. אשמח לקבל כל עזרה במה בדיוק הבעיה והעיקר מה ניתן לעשות בנידון.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי ATI 1950XT שלא עובד ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס במחיר של 400 ש"ח בערך. האם במחיר הזה יהיה שיפור רציני בביצועים? למישהו יש המלצה לכרטיס במחיר הזה? (או בקצת יותר אם זה באמת שווה את זה)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Mirillis הפולנית עובדת כבר זמן מה על נגן איכותי עם יכולות שלא נופלות מנגנים מוכרים בשוק. היום שוחררה גרסא 1.1 של הגרסא החינמית Splash Lite, המשתמשת בקודקים מובנים לפענוח MPEG-2, AVC/H.264 ו-VC-1 הגרסא החינמית תומכת בהאצת חומרה (ל-H.264 בלבד), כתוביות, אופטימיזציות לריבוי ליבות CPU, כרטיסי טלויזיה, power management לנידים, כיווני Lipsync , ממשק נוח ופשוט למשתמש, בנוסף ל-2 פיצ'רים של מנוע ה-Picture² שלהם, Deinterlacing והמרה מ- 1080i ל-1080p, ללא כל תלות ביכולות\תמיכת כרטיס המסך עצמו - המנוע משתמש ב-CPU וב-GPU יחדיו ע"מ להגיע לתוצאות מרשימות. בדקתי את התוכנה והיא עובדת יפה מאוד, רוב קבצי ה-MKV שלי פוענחו עם האצת חומרה, למעט כמה בפרופילים גבוהים (L5.1) בשילוב referenc…
-
- 47 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
האם כרטיס כזה יספיק לצפיה בסרטי hd : HD 4350 512MB (1G Hyper Memory) GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E הוא ממש זול מצאתי אותו ב 180 שקל...
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי שיפעיל משחקים כמו שצריך כרגע זה המפרט שלי: AMD +3200 2 GHz 1GB RAM X1600XT האם יספיק לי לשדרג רק את הכרטיס מסך? משהוא בסביבות ה500 ש"ח להפעלת משחקים בצורה נורמלי (40 FPS) לא אכפת לי שתיהיה איכות בינונית, אני אשמח לשמוע המלצות לכרטיס מסך במחיר הזה. האם אני יצטרך להחליף את כול המארז? תודה,
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי במספר תגובות כאן בפורום שאנשים משתמשים בכרטיס NVIDIA לפיזיקס בשלוב עם כרטיס של ATI כמעבד גרפי ראשי(אם הבנתי נכון) יש לי REDON 5770 וגם 9800GT על מערכת אחרת.האם אשפר לשלבם ביחד על לוח אחד?וכיצג מגדירים מי יהיה הכרטיס הראשי ? האם זה אמור לשפר ביצועים במשחקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי מערכת המחשב במפרט בה מותקן כרטיס המסך hd2600xt (עם דרייבר מעודכן להיום). המחשב מופעל ע"י מערכת הפעלה windows7 32 אולטימיט (חוקי). למחשב מחוברים שני מסכים בשיטת dual view (כלומר extended desktop) מסך crt כמסך ראשי (זמני, זמני) טלויזיה סוני 32v5500 כמסך משני. (עמוד הטלויזיה http://www.sony.co.uk/product/t32-v-series/kdl-32v5500#pageType=TechnicalSpecs ) מסיבה לא ברורה, תצוגת המחשב בהמסך הטלויזיה אינה מתפרסת על מלא השטח אלא נשארת מעין מסגרת שחורה (בעלת פרופורציות אחידות) סביב התמונה. דבר הקורה בכל היישומים והינו די מעצבן (לטלויזה כבר יש מסגרת שחורה ואיני רואעה צורך במסגרת נוספת). הדבר קורה באופן דיי מוזר. טרם התקנת הדרייבר לאחר התקנת הwindows7 תמונת המסך …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם לא , איזה כרטיס כדאי לי לקנות עד 200 דולר? (האם עדיף שיביאו לי מארה"ב או שהמכירים כאן זהים / האחריות כאן משתלמת יותר) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי, אני בונה מפרט למחשב ונתקלתי בבעיה בכרטיס המסך. הציעו לי ללכת על ATI SAPPHIRE 5770 VAPOR X, ואז מישהו אמר שהוא מכיר אנשים שהיו להם בעיות עם גרסת ה-VAPOR X. האם לשמוע לו וגרסת VAPOR X היא באמת לא טובה, או ללכת על זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום המערכת שברשותי : athlon 3800 x2 socket 939 , לוח asus a8n-e אין OC . ספק : hec ar-tf 300 watts עם עד 15 אמפר ב rail של 12v 1) האם הספק יתאים לכרטיס hd4650 של powercolor http://www.powercolor.com/eng/products_features.asp?ProductID=4596 או asus http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=sHoHi2mw3t8Dieuj 2) האם יש צורך בחיבור 6 פינים מהספק לכרטיס ?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-