כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
מחפש בנרות עדכון של כרטיס מסך זה לWIN7. יש לי מחשב של ASUS אבל באתר שלהם אין עדכון של היצרן לכרטיס המסך ובאתר של NVIDIA העדכון הוא ישן לאללה. למישהו יש מושג איך אני משיג את עדכון?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לאופציית הTV OUT. אנ יכרגע משתמש בכרטיס מסך מובה שיש בלוח אם ואין לו את אופציית הTV OUT. מה ניתן לעשות ע"מ להפעיל את האופציה הזו? יש בלוח אם חיבור מתאים לכרטיס PCI\PCIE האם רק קניית כרטיס מסך חדש תאפשר את האופציה הנל? אם כן, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך פשוט מאוד, שלא צורך הרבה חשמל וקטן (קטן מימדים - פיזית). מדובר במחשב עם לוח אם בגודל MINI ITX ולכן המארז שלו קטן. אני זקוק לכרטיס מסך שיכנס במארז קטן ...
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו עד לאיזה מהירות אני יכול לעלות אותו ב Catalyst בלי שיתחמם יותר מידי ולא יקרוס מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
המערכת שלי כרגע היא: AMD Athlon X2 5600 2GB זיכרון. (ישודרג ל4 בעתיד) כרטיס מסך 9800GT של חברה בינונית. ווינדוס 7. הספק הוא 550W או 600W לא זוכר כרגע. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך בסכום של עד 700 שח שיריץ משחקים ברזולוציה של 1024*1280 באיכות הכי גבוהה. ושיהיה שקט. האם יש טעם? האם המעבד מגביל אותי באיזשהו אופן. האם השיפור מכרטיס המסך הקודם יהיה משמעותי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כבר שנה וחצי שאני רואה סרטים HD ויש מעין קטיעות כאשר המצלמה נעה מעל נוף כלשהו לדוגמא. יש לציין שהתמונה מצויינת, חדה וברורה, והקרטועים באים רק בזמן שהתמונה כולה נעה. המחשב מחובר למסך LG 47 FULLHD. יש לו כבל איכותי של מונסטר - HDMI. המעבד הוא T7200 וכרטיס המסך שהיה לי הוא NVIDIA GEFORCE 9600GT. כרטיס המסך התקלקל ואני רוצה לשדרג אותו למשהו יותר חזק. לאיזה כרטיס מסך צריך לכוון על מנת להיפטר מהקרטועים? תודה מראש לעונים.
-
- 41 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מה עדיף ? בהנחה שהE8400 שלי ללא אוברקלוק , מה יתן לי לשחק משחקים על הגדרות גבוהות יותר , אם אשדרג את ה4870 ל5870 או את המעבד לI5/I7/QUAD
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום חברים. שדרגתי את המחשב ל5850 בהפעלה הראשונה של המחשב לפני התקנת CATALYST המחשב עלה בסדר גמור אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך אך שאני עושה ריסטארט המחשב עולה ולא מראה תצוגה. מראה לי 2 פסים לבנים במאונך אחר כך מסך שחור ואז עולה הוינדואוס 7 לפני זה היה לי 4890 והוא עבד מצויין
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת מהו כרטיס המסך המשתם ביותר עד כשהתקציב הוא עד 650 ש"ח. אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה טוב גם בעתיד . בנוסף אני מחבר טלויזיה של 32 אינטש למחשב (חוץ מסך של 22 אינטש דק). אשמח לקבל הצעות.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך אשר לא יפול מביצועי 8800GTS320MB. מחיר הכרטיס שאני מחפש, שלא יהיה מעבר ל600 ש"ח. אם ישנו שינוי מהותי בביצועים אז פער מחיר של עוד 150 ש"ח, זה גם אחלה. שימוש של הכרטיס הוא משחקים, סרטים ועבודה רגילה (לא מעוניין לעשות OC לכרטיס). מפרט שלי: E6850, 4GB 800MHZ OCZ, ולוח אם של גיגהבייט P35-DS3L. ספק 400W שלHEC. תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך OB והוא פשוט " זבל " במילה עדינה למרות הפירסומים של אינטל שהוא " כרטיס גרפי משובח " בא לי להגיש נגדם תביעה יצוגית על הטעיה תסתכלו על זה פשוט בושה : 3DMARK 2001 - 3DMARK2005 - 3DMARK2006 - התוכנה עובדת כמה שניות ואז קורסת שיתביישו להם ה GF 6100 המובנה של NVIDIA יותר טוב , אז מה אני יכול לעשות עם הכרטיס מסך הזה רק אינטרנט ולשחק FIFA2001 , PQ , LARRY ? בא לי מרוב עצבים לשבת מול המפעל בקרית גת עם הבנצמרקים האלה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קודם כול הסרתי את הדרייברים הישנים של הכרטיס,כי אמרו לי להחליף דרייבר, אז הסרתי את הדרייבר של ATI ואח"כ השתמשתי ב DRIVER SWEEPER ומחקתי את הדרייבר בכלל....התקנתי עכשיו הכל הלך חלק,ואז הור דרש ריבוט,הויסטה נתקע על המסך של "SUTTING DOWN" אז ראיתי שלא זז כבר 10 דקות,אז עשיתי ריסט ידני...המחשב עלה ואז נתן לי את ההודעה הזו: Imageshack - 30620129.jpg לאחר מכן ניסיתי שוב להתקין את הדרייבר, הוא נתן לי באמצע ההתקנה את השגיאה הזו: Imageshack - 96538277.jpg מה לעשות???? זה דחוף ניסיתי סתם להפעיל סרט HD פתאום המחשב קרס....עזרה ! :s05: בסוף ההתקנה הוא גם נתן לי דו"ח,הנה: Catalyst™ Install Manager Installation Report 02/05/10 16:15:32 Hardware information NameATI Radeon Graphics Proc…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אולי כבר ענו אבל אני מודה שאני מעט מתעצל (ובעיקר קצר בזמן) מלחפש ביסודיות. הכוונה לכיבוי של ממש, כולל המאוורר של הכרטיס כשי לקבל מערכת דוממת ככל שניתן. הכוונה היא לבנות מערכת I5-660 עם לוח H57 ככל הנראה + כרטיס HD5850 לגיימינג. ה-DELL2407WFP יחובר ב-VGA לכרטיס המסך וב-DVI ללוח האם: * בעבודה רגילה עם טקסט (שימוש אינטנסיבי במיוחד) וסרטים אני רוצה איכות תצוגה מקסימלית עם מינימום רעש כך שהייתי רוצה שרק הכרטיס המובנה יעבוד וה-5850 יהיה כבוי כדי לחסוך חום, הספק ורעש כמובן. * בגיימינג אעבוד דרך ה-VGA ואז רמת הרעש הרבה פחות קריטית (אם כי ללא ספק אעדיף דגם שקט ככל האפשר שעדיין משתלם למחירו). 1. אפשרי? 2. מה דעת המומחים? 3. יש חלופות עדיפות? מפרט AMD לא בא בחשבון לצערי כיוון שאני ע…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך יכול להידפק או להתקלקל בצורה כלשהי? מאז ששמתי WIN7-32bit כל פעם שאני רואה סרטים בפורמט mkv אני שם לב שקצב הריענון של המסך איטי, כלומר התמונה מקרטעת לעיתים, ניתן מידי פעם לשים לב לפיקסלים. במחשב מותקן המקודד של MATROSKA, הדבר שמוזר הוא שעד שהתקנתי WIN7 (השתמשתי בXP) הכל עבד כמו שצריך וכעת יש כל מיני הפרעות קטנות כשרץ הוידאו. אשמח לקבל עזרה
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש ATI CLUB3D 4870 OVERCLOCK ובמשחקים יש לי בעיה בDX9 שאני רק נכנס למשחק יש לי כזה כל מיני דברים כאלה שאני לא יכול לראות כלום בXP שלי זה לא היה אבל בwindowns 7 זה התחיל בחלק במשחקים של DX9
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין 4 כרטיסי מסך של ATI: 1. 4870: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=694 2. 4890: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=822 3. 5770: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1274 4. 4870 2GB: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=810 האם אין בעיות עם VAPOR X? מה זה Toxic Edition? מה הכי משתלם וטוב? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה, 5850, עכשיו בבדיקה באתר של CAN YOU RUN IT רציתי לראות אם אני יוכל להריץ את המשחק BATTLEFILED BAD COMPANY והתוצאות הפליאו אותי, אולי למישהו מכם יש מושג מה זה אומר Recommended: 512 MB Graphics card (NVIDIA GeForce GTX 260 + / ATI Radeon HD 4870 +) You Have: ATI display adapter (0x6899 required you have Pixel Shader version - 4.0 3.0 Vertex Shader version 4.0 3.0 Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement מה זה בדיוק ה 4.0 האלה? היתכן שכרטיס חדש כבר לא מתאים ? ובהזדמנות זו, אשאל איך אני יודע מתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך לצפיה בסרטי HD, עם יציאה לטלויזיה (svideo).. הבעיה אצלי שכניסת החשמל על ההלוח אם מהספק צמודה מלמעלה בסלוט ה PCIEX לכן אני מחפש כרטיס עם גוף קירור קטן ועדיף שיהיה פסיבי עד 250 שקל, יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך עדיף שיהיה שקט והתקציב שלי הוא עד 400 אבל אם זה ממש שווה את זה אני מוכן לשלם יותר רוב המשחקים אני משחק ב PS3 אבל יש משחקים שאני לא מסוגל לשחק שם ואני חייב מחשב כמו MW2 (לא מסוגל לשחק את זה ב PS3) המחשב שלי מחובר ל LCD 32" ורוב הזמן מריץ סרטים ב HD המפרט שלי הוא E8400 P31-ES3G 4GB RAM 8600GT אה.. ושחכתי יש לי בעיה... יש לי עדיפות חזקה ל NVIDIA תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד E5200 ולוח אם Asus מבוסס G31 ששימש לעבודה משרדית אני מעוניין להוסיף לו כרטיס מסך כך שיוכל לשמש גם למשחקים. אני מחפש כרטיס ברמת ביניים. במחיר של בערך 400 ש"ח. לאחר קריאה בפורומים חשבתי שהכי מתאים יהיה הכרטיס של Sapphire מדגם Radeon HD 4670 עם 1024MB GDDR3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726717 390 ש"ח באיבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4071 האם לדעתכם יש כרטיס כדאי יותר בטווח מחירים זה? תודה, קובי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מפרט חדש: מעבד: CORE I7 940 לוח אם: GB EX58 EXTREME זכרונות : GSKILL TRIDENT 2000MHZ DDR3 מארז: ANTEC 300 ספק: SEASONIC 500W MODULAR רציתי לקבל המלצה לגבי כ.מסך למשחקים קלים-בינוניים ובעיקר למשחקי רשת+אינטרנט קלים. די מתלבט בין 9600 או 9800 למינהם לבין הATI 5670 החדש. תקציב : 400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי האם יהיה צוואר בקבוק רציני עם מעבד כזה, ראיתי שגם אין צורך בחיבור מתח לכרטיס . רוני
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף לוח אם למחשב שלי (פנטיום 4 3ghz) וחשבתי לקנות לוח G41 של גיג'הביט (GA-G41M-ES2L) האם הכרטיס מסך שמגיע עם הלוח אם הזה (X4500) מספיק חזק כדי להריץ סרטים ב-1080p בצורה חלקה? ראיתי שבכל המפרטים למחשבי HTPC ממליצים על לוחות עם ציפסט nForce 630i, זה בגלל שהX4500 לא מספיק חזק?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים , הכרטיס מסך שלי התקלקל (9800GX2 1GB) והודיעו לי שאין כבר אספקה של הכרטיס הזה ואני צריך לבחור בין שתי אפשרויות: ATI 4870X2 או 285GTX. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך הוא הטוב מבין השניים (המפרט למטה). תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
חבר מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטי HD בלי בעיות וגם למשחקים שכרגע מה שמעניין אותו זה GTA4. המחשב הוא מדיה סנטר שמחובר ל- LCD 47 אינצ' FHD. יש לו מעבד E7200 ו- 4GB זיכרון. התקציב שלו הוא 1000 ש"ח ואני אשמח להמלצות ו/או הערות שונות אם משהו לא מתאים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-