כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם המפרט : מעבד אינטל I3 530 לוח אם H55 אינטל זיכרון 2G DDR3 ספק 500 של HEC דיסק קשיח 500 סמסונג ואני רואה מלא חוות דעת על כרטיסי מסך ועוד לא יודע איזה לבחור השימוש משחקים כבדים סרטי HD יחבור למסך 32 של סמסנוג התקציב 500 ש"ח לכרטיס מסך, המליצו לי על 5670HD האם ללכת על זה? חייב את עזרתכם לפני סגירת עסקה תודה לכל העוזרים. אלירן
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
חבר'ה, אני יודע שאפשר לחבר את שני הכרטיסים. השאלה שלי היא, אם האחד לא יפגע בביצועים של השני? בדרייבר ניתן לבחור על איזה כרטיס הפיזיקס יעבוד, אבל אני לא יודע אם זה שווה ועד כמה יראה שיפור... -תודה!
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
חזק למשחקים? http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=TT-GTX260-896D3E-ACT-XT&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, המפרט: i7 930 ga-ex58a-ud3r 6gb ddr3 1600 cl9 intel x25-m 80gb sapphire 5850 3DMark Vantage - על רזולוציה של 1024x1280 ומצב PERFORMENCE, בלי לגעת בשום דבר בתוכנה. 3DMark 2006 - אותה רזולוציה ושוב בלי לגעת בכלום. עד כמה זה נמוך ומה אפשר לעשות ע"מ להגיע לתוצאות האופטימליות? תודה אנשים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI RADON 9550 אם זה משנה..איך מסדרים את זה ??!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 700 שקל לקניית כרטיס מסך חדש .. חשבתי לקנות ati 5750 שעולה 689 בול בתקציב וביצועים לא רעים ביחס למחיר.. יש לי ספק ג'נרי פשוט ביותר 350 וואט ברור לי שאני חייב להחליף אותו, השאלה היא האם הספק הזה יעשה את העבודה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_100&products_id=28209
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה?: http://www.skypc.co.il/sg_product~R63B-PE3FC~8~0.htm לעומת HD4350 ? ואיך הוא בOC?
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן חברים. אני בודק שילוב של 4770 בשתי מערכות שונות . אחת מבוססת AMD השנייה Intel. האם באחת מהן יווצר צוואר בקבוק בשילוב הכרטיס הזה? אם כן, באילו מהן הוא יהייה בעייתי יותר? AMD: Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Gigabyte MA78LM-S2H 2GB Kingston Value Western Digital 500gb AAKS Cooler Master eXtreme Power Plus 460W Intel: Pentium E6300 EP43-UD3L 2GB Kingston Value Western Digital 500gb AAKS Cooler Master eXtreme Power Plus 460W אגב, אשמח לשמוע חוות דעת כללית אם המפרטים בנויים כראוי,איזה מהם עדיף ואם יש איזון כללי ואם יש אלטרנטיבות יותר משתלמות בגזרת המעבד והלוח (לגיימינג. טווח ה 350 גג למעבד ו 400 גג ללוח. ) תודה רבה, לילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
צריך ייעוץ בבחית שדרוג לכרטיס מסך למפרט הבא: - לוח אם ASUS - COMMANDO - S775 - זכרון 4GB OCZ REAPER 44412 - מסך 22 דק - מעבד כפול E6750 -ספק כח : Zalman ZM500-HP הכרטיס המסך שחשבתי הוא : HD 5750 של ASUS או GIGABYTE - מה עדיף? צוואר בקבוק? OC לא מתוכנן - אבל אולי יהיה אם יהיה צורך - מאוור על המעבד ZALMAN משהו.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז רכשתי עבור חבר כרטיס 5770 VAPRO X של ספאייר כמובן, התקנתי לו על ווינדווס נקי וחדש (7 - 64 ביט) את הקטליסט 10.2 ונתקלתי שלוש פעמים בתופעות הבאות: הראשונה: איזור במסך התחילו להיות שחורים עם פסים כחולים ועשיתי הארד ריסט השניה: המסך קפא אבל אחרי כמה שניות חזר עם הודעה של ווינדווס שהדרייבר הפסיק לרנדר את התמונה או משהו כזה והמשכתי לעבוד רגיל. השלישית (כמה דקות אחרי השניה): בזמן WINDOWS UPDATE, התמונה באיזור של הפס ירוק של תהליך העדכון התחיל להתעוות עד שהכל קפא... ברגע שהורדתי את הדרייבר, עד עכשיו אין בעיות. לנסות את 10.1? לנסות שוב את 10.2? הצעות בבקשה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד QUAD6600 עם 4 ג'יגה זכרון DDR3. עכשיו ברצוני לרכוש את הכרטיס מסך הבא- http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTS250-1GD3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm כרגע יש לי 8800GT 512 מה אתם אומרים? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום! וחג שמח אני משתמש ב 3DMARK06 היא הכי מומלצת נכון? אחשיו בכל האתרים שבודקים איך הם בודקים על איזה הגדרות? כי אני בדקתי על DEFULT לא שיניתי כלום בהגדרות,ככה צריך ליבדוק? בנעוץ שילדים מפרסמים תוצאות מה 3DMARK שלהם הם גם עושים על DEAFULT ?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
המפרט שלי : מעבד : core2quad q9300 2.5 ghz לוח אם : DFI X38 ספק כוח : pc&power 610 watt זכרון : G.skill 4096 GB ddr2 800 מסך : samsung t240p 24 inch כרטיס מסך נוכחי : saphire hd4850 512mb תקציב : עד 2000 ש"ח חריגה : 100 היה לי במחשב את ה 4850 בקרוס פייר אבל כרטיס מסך במחשב אחר התקלקל אז העברתי אחד לשם עכשיו הייתי רוצה ללכת על 5850 או 5870 למרות שאני יודע שב 5870 יהיה לי צוואר בקבוק - השאלה בכמה % ירדו הביצועים? ולא כדאי לי לחכות לפרמי ? אפשר להסתדר עם 4850 בודד חודש .... הבעיה שהצוואר בקבוק לא יעלם המלצות יתקבלו בברכה ;D
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
נראה לי יותר מתאים לפה מאשר פורום וינדוס כי מדובר על תוכנת הדריוור של NVIDIA. יש לי שני מסכים מחוברים למחשב אחד עם EXTENDED DESKTOP. מסך אחד כרגע בPORTRAIT MODE והשני בLANDSCAPE אבל זה לא ממש קשור לעניין. הבעיה שלי היא שהמסך הראשי (PRIMARY) נמצא בצד ימין, והמסך המשני נמצא בצד שמאל בעוד שCONTROL PANEL של NVIDIA הוא יוצא מנקודת הנחה שהראשי בצד שמאל והמשני בצד ימין. מה שזה אומר זה שאני יוצא מהמסך הימני(ראשי) לצד ימין כדי להגיע לצד שמאל וחוזר חלילה. כמובן שזה מאוד לא הגיוני ונוח. איך לעזאזל אני הופך את המיקום של המסכים בתוכנה של NVIDIA כך שזה יהיה תואם את המיקום שלהם על השולחן ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן חברה, בעקרון כשקניתי מחשב זה היה לעבודה גרפית דו מימדית מכיוון שאני צלם ואני בעיקר צריך פוטושופ, כך שאין לי בכלל כרטיס מסך. אבל מתחשק לי שתהיה לי אפשרות לשחק במשחקים, לא בהגדרות הכי גבוהות, אבל כן משחקים כמו fallout 3 או GTA 4 בהגדרות נמוכות. זה המפרט שיש לי, והתקציב לכרטיס זה בערך 500 ש"ח. מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" – BOX לוח אם - XFX nFORCE 630i : MG-63MI-7159 זיכרון- X2 KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 דיסק קשיח – 2X WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ספק כוח - ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 מארז - ANTEC SOLO w/o PSU קרור למעבד - SCYTHE KAMA CROSS - 3 HEAT PIPES CPU COOLER צורב DVD – SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מסך - Del…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב חדש שקניתי לפני חודש בערך עכשיו המפרט הוא כזה pentiuem dual core E3500 2.60 ghz 2gb ram התקנתי gta iv החדש והמשחק לא עלה עכשיו אני יודע שהבעיה היא בכרטיס מסך כי כבר עשיתי בדיקות באתר שבודק עם המשחק יעלה על המחשב יש לי כרטיס מסך מובנה עכשיו השאלה אם אני יכול לקנות כרטיס מסך אחר מסוג raedon או nivdia ולהשים במחשב?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
עכשיו יש לי בעיה חדשה (מן הסתם...) של העברת הסאונד לLCD דרך חיבור הHDMI, אבל עדיף שאני כבר אפתח נושא חדש בשביל זה. את הנושא הזה אפשר לנעול. ושוב תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שאלה שעלתה בעקבות כתבה באתר http://hwzone.co.il/news/133113 כמה מסכים ניתן לחבר לכרטיס 5750 יש לו 4 יציאות שני DVI, HDMן, DP, לפי מה שהבנתי כרגע ניתן לחבר 3 מסכים שונים. בכתבה כתוב כי יצא כרטיס 5870 עם 6 יציאות DP שניתן יהיה לחבר לו 6 מסכים שונים כך שטכנית אפשרי לחבר לכל יציאה מסך. השאלה האם בעקבות עדכון תוכנה יהיה ניתן לחבר 4 מסכים לכרטיס 5750? תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי (במזל טוב?!) את מע' ההפעלה ל7. איני מצליח לראות את המחשב בTV. התקנתי דרייבר אחרון מבית NVIDIA. version 196.21 כשהיה לי XP , הייתי לוחץ קליק ימני על הDESKTOP ומשם נכנס להגדרות תצוגה. הייתי בוחר CLONE או DUPLICATE (לא זוכר את המילה המדוויקת) ואז נהנה מצפייה של המחשב על הטלוויזיה. מה אני עושה בחלונות 7? כרטיס גרפי של NVIDIA, GFORCE 9500 GT בזמנו גם ניתן לי קישור http://www.thothie.com/4jiggly6/nvidia_panel_classic.zip לסקריפט שממיר את הcontrol panel של הכרטיס הגרפי לתצוגה "בסיסית". האם הדבר דומה גם פה? כלומר אפשר לעבוד רק עם התצוגה הישנה והבסיסית של הכרטיס? עוד דבר, עם הXP הייתי בוחר יציאה של S-VIDEO לאחר שהמערכת תמיד היתה בוחרת AUTO כברירת מחדל. עם AUTO מע…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום רוב הסימנים מראים על כך שהרדאון 4870 הפגום שלי עושה את צעדיו האחרונים על פני המארז, ובגלל שהחנות FOXPC ניסגרה אין לי ברירה אלה לקנות כרטיס חדש. על הכרטיס יהיה להתמודד עם משחקים כגון BAD COMPANY2 וMETRO2033, התקציב הוא עד 1200 ש"ח, ללא חריגות גדולות. המפרט מצויין בצד, אם אני אזדקק להמהיר את המעבד אעשה זאת. הHD5830 מצא חן בעיני, האם זה נכון שהוא חזק יותר מהHD4890 ? אם כן מתי הוא יגיע לארץ ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לעזרה לבעיה שיש למחשב של אבי כבר הרבה זמן, ופשוט הזנחתי את הבעיה הזאת. לפני כשנה וחצי קניתי מחשב חדש לאבא שלי ובו לא כללתי כ.מסך חדש, אלא שהתקנתי לו כ.מסך שהיה אצלי מותקן לפני כן. התקנתי לו 7300GT, והכל עבד כמו שצריך עד שיום אחד החלטתי לחדש לו משחה טרמית. דבר שלא ידעתי שבכרטיס יש דבק טרמי, אבל בכל מקרה החלפתי, הכל עבד. אבל יום אחד משהו קרה (לא זכור לי, עבר הרבה זמן), ובסופו של דבר הורדתי את הכרטיס מהמחשב, מאז המסך מחובר לכ.מסך מובנה. לפי דעתי, ה-7300GT עובד בסדר גמור, לא שרוף וכדומה. אחרת היה לו כבר ריח של שרוף. כמו כן, אני חושב שכל הבעיה היא קשורה להגדרות ב-BIOS, משהו שקשור לכיבוי אוטו' של כ.מסך מובנה כאשר חיצוני מחובר. חיפשתי ולא מצאתי דבר שיכול לרמוז על כ…
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה : תקציב:500 חריגה מקסימלית:100 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: במרכז(\משלוח זול) עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): יש לציין כי במזומן המחיר יהיה נמוך יותר. באשראי\תשלומים\צ 'קים המחיר יהיה גבוה יותר. מפרט של המחשב: מעבד: Athlon X2 6400 לוח אם: Asus M3A78EMH HDMI כרטיס מסך נוכחי: Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 ספק: Recom 450W איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): 22" הערות ובקשות מיוחדות: חשבתי על זה : http://www.zap.co.il/model.aspx?mod…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קודם כל, חג שמח . ברשותי המפרט הבא: Q660 2.4 G0 INTEL DP35DP GainWard 8800GTS 512MB G92 Kingston 4GB 800MHZ CL5 antec 300 SeaSonic 500-HT המחשב נקנה לפני שנתיים וחצי והיה עם מארז גרוע של INTEL שמקבלים עם אינטל, וגם עם ספק כוח TT 400W שבקושי החזיק את המערכת, לאחר שנתיים וחצי המחשב הועבר אליי מאחי הקטן והחלטתי לעשות שינוי למחשב שכולל מארז + ספק כוח, תחילה כשרק קיבלנו את המחשב התוצאה שלו ב3DMARK06 הייתה 12,080 - הכי גבוהה. לאחר השינוי שעשיתי לעיל(ANTEC 300 + 500HT) התקנתי WIN7 32BIT והתוצאה הייתה 12.3K - שממש שימח אותי שהיא עלתה למרות שלא בגלל זה עשיתי את השינוי. את המחשב הרכבתי בעצמי, והכל עבד פיקס. הבעיה שהחיבור הקידמי השמע לא עבד - אוזניות/מיקרופון, אז ניסיתי לחבר…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הכתבה שעלתה על כרטיס חדש שיכול לתמוך ב6 מסכים. השאלה שלי היא מה התמיכה המקסימלית שיכול לתמוך היום כרטיס מדגם 5750 לפי מה שאני יודע זה מקסימום 3 מסכים אני לא בטוח ברזולוציה. האם לאור העובדה שיש לו 4 יציאות יכול להיות עדכון תוכנה שיאפשר לו לתמוך ב4 מסכים? תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מחפש דרייבר לכ. מסך Intel® Graphics Media Accelerator. באתר של INTEL מופיעים דרייברים מ2005 :-\ נראה לי קצת הזוי.. מישהו מכיריודע?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-