עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sh2006,

בעקבות ירידות המחירים לG80- או 8800 בשמו הידוע, אני חושב שהגיע הזמן שיהיה דיון שיעדכן בירידת המחירים... כל אחד מוזמן להעלות קישור ו"לנצח" בקישור חנות זולה יותר לכרטיס , אני מאמין שנגיע למחירים מדהימים סה"כ זה מגיע לנו! אני אפתח בכך: 8800 בפחות מ-1700ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16904

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אוקי אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש כרטיס מסך ב-700 גג! השימושים שלו בעיקר משחקים! תודה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, א' אתחיל בכך שזה בעיה מאוד מעניינת למתקדמים וגם ומאתגרת (לפחות אותי) אבל היא קצת ארוכה כי רציתי להיות הכי מפורט שאני יכול. זוהי בעיה שעדיין אין לי עליה תשובה, וגם לא נראה לי שתהיה אבל אני מאמין שהמומחים פה באתר יוכלו לעזור לי. הנושא: בעת הפעלת משחקים על כרטיס המסך 8800GT במחשב שלי (ותכף אסביר למה אני מדגיש שלי) המחשב קופא. המפרט שלי: מעבד 4 ליבות Q6600 של intel ספק Thermaltek 500W לוח אם גיגהבייט P35-Ds3L זיכרונות 4 ג'יגה (4X1) של corsiar 800MHZ דגם CM2X1024-6400C4DHX 8800GT leadtek 3 מאווררים + 1 של המעבד (SCYTE KAMA KROSS). הרגילים: 2 של 8 ואחד של 12. מחוברים אליו HD פנימי של WD 320 GB HD חיצוני של WD 360 GB (notebook ללא חשמל) HD חיצוני 1TER…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dr,

Innovision Geforce 4 MX420 64MB TV-Out VideoCard או Innovision Geforce 2 TI VX 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard ומה יותר יקר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by אוריפ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3257787,00.html http://www.forbes.com/markets/economy/2006/05/31/amd-ati-technologies-0531markets10.html

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. צריך המלצה לכרטיס מסך חדש. כרגע יש לי GTX260 מעבד: I7 750 ספק: antec earthwatts 650W מעוניין שיריץ על הגדרות הכי גבוהות battlefield 3 בעיקר חשבתי על ה 560 TI שעולה באיזור ה 1000 אבל עכשיו כשיצא הדור של ה GTX 6XX אני תוהה האם לחכות קצת (שמועות לגבי 650,660) כי כרגע כרטיס כמו ה 670 די יקר וזה חריגה די רצינית מהתקציב אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים כי אני משדרג כרטיס גם ככה פעם בכמה שנים אז הכרטיס הנ"ל ילווה אותי לפחות בשנתיים הקרובות. ויצטרך לעמוד בדרישות גבוהות גם בעתיד. מה אתם אומרים לחכות? או לקנות? ד"א אני מעדיף רק נוידיה בגלל שאני עובד הרבה בתוכנות עריכה גרפית ותלת מימד אז כרטיסים מבית AMD לא חלק מהמשוואה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roie,

אנשים אם תוכלו לעזור לי לבחור מסך ולהשלים כמעט סופית את המפרט של המחשב שליי.. אני מתלבט עדיין בהתחלה הייתי סגור על דגם של מאג 776ms 12m2 זמן תגובה שלו 12 ms אבל אמרו לי שהLG יותר טובים אז תנו לי המלצה לאיזה LCD של LG משהו נחמד ולא מחיר בשמיים...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tidan31,

שלום! ניגשתי לנתק את הכבל מהכרטיס מסך והוא לא יצא ניסיתי בכוח ועדיין לא הצלחתי לנתק אותו לאחר מכן ראיתי בתחתית של הכבל שיש סימן של חץ שצריך ללחוץ עליו ולאחר מכן לנתק אותו השאלה שלי האם גרמתי נזק כלשהו ליציאה בכרטיס מכיוון שניסיתי למשוך אותו בכוח למרות שהכל עובד באופן תקין?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Zeev86,

StartPC מוכרים את הדגם הרגיל ASUS RTX2080Ti 11G D6 STRIX ב5790 שקל לעומת גרסת ROG-STRIX-RTX2080TI-O11G-GAMING ב6400 שח בפלונטר. מה עדיף? פלונטר טוענים שזה דגם יותר מהיר, אבל לפי גוגל אומרים שזה רק עבור מי שעושה OC ידנית. על מה הייתם הולכים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by carman,

היי, יש לשכן שלי בעית צבעים במחשב והוא ביקש ממני לכתוב פה את הבקשה לעזרה. יש לו כרטיס מסך נ.וידיה ג'יפורס 6200 ווינדוס XP. הבעיה היא שהצבעים דומים מאוד לצבעים כמו בsafe mod. כלומר לא נכונים, הקרנה לא מדויקת בעיקר בצבע ירוק במקום שחור וכו'. בעיה קיימת לא רק בוינדוס, אלא גם בכל מקום אחר במחשב, מרגע ההדלקה עד לרגע הכיבוי. מישהו יודע מה הבעיה? אם צריך אני אספק מידע נוסף (רק לומר איזה). דניאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Master Boo,

אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי כרטיס מסך 6580. חיבורים: DVI X 2 HDMI X 1 DisplayPort X 1 מחובר כרגע: לDVI מסך דל לHDMI טלוויזיה אני רוצה לחבר עוד מסך (בלי חיבור DisplayPort). מה הקונפיגורציה? הבנתי שצריך מתאם DVI-DP "אקטיבי". אבל לא מצאתי ממש בארץ ואני לא יודע אם סתם כבל של DVI-DP יעבוד או לא למישהו יש נסיון עם סט-אפ כזה? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

570GTX PHANTOM משתלם?מחירו כמעט 2000 שח.אני די מתלבט....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by KingYog,

שלום אני מחפש אתר שניתן להוריד ממנו תכנים של HD בדומה לmininova רק שיהיו שם סרטים חדשים, אשמח ללינקים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי אנשים ! מה קורה ברשותי המסך SAMSUNG 959NF שאני עד היום חושב שאין טוב מימנו ! הקטע זה שיש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח לסדר ! כאשר אני מותח את התמונה כדי שאני יראה על כל המסך אני מצליח להגיע עד 100 אבל עדיין חסר איזה ס"מ 1 מכל צד (שבא רואים שחור :\) שהוא לא הגיע אליו למרות שכתוב לי שהוא מתוח עד 100\100 כבר...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sayroni,

האם PS4 PRO יכול להריץ משחקים ב4K על 60 FPS או לפחות 30? בדקתי את החומרה שלו , את המעבד הגרפי.. ולפי השוואות באינטרנט בחול , הם אומרים שם שהוא לא יותר שווה ערך מאשר GTX 980.... ואם זה נכון.. לי יש GTX 980 TI במחשב , והוא לא קרוב ללהפעיל 60 FPS משחקים. אולי ב2K כן אבל 4K.. אין סיכוי. חשבתי לקנות טלוויזיה שתומכת ברזולוציה 4K במיוחד בשביל זה, כדאי? לכן אני קצת תמהה מה כל ההתלהבות הזאת?

16. Started by Wizard,

מה יותר טוב ASUS-V8200T2 Deluxe Geforce-3 64 Leadtek GF 3 Ti 200 128MB DDR ? (הלוח הוא גם של אסוס P4T-E, אז אולי יש את העניין של תאימות או משהו כזה ?)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by AVI.S.T,

מישהו יכול להגיד לי במה הDirectX עוזר או יותר נכון מה התפקיד שלו ועוד משהו מה עם DirectX 10 ?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אחרי חיפושים של שנה (כן שנה) אחרי המסך "הכי טוב" למשחקים וסרטים בתחום ה- 3,000 ש"ח אני מיואש... אני חייב את עזרתכם בלמצוא את המסך הנבחר... ובלי קטעים של עדיף מסך CRT וכאלה כי כבר החלטתי על LCD בתודה מראש נועם נ.ב אשמח לתגובה מהירה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by בן חדד,

אהלן שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש לפני שבוע וכשאני משחק בפלייט סימולטור במצב שדורש גרפיקה גבוהה המחשב פשוט נכבה לי ונדלק רק כאשר אני מוציא את הכבל חשמל יש לי ספק 480 וואט... בבקשה ממכם אני לא יודע מה לעשות השקעתי הרבה על הכרטיס הזה...

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רוצה כרטיס מסך ב700 שקל מקסימום אז חשבתי על 2 הכרטיסים הנ"ל Gforce 4 Ti 4200 של חברה שהיא לא ממש מוכרת http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/g4/ti/GeForce4-TI4200-8x.htm או Radeon 9000 Pro 2 של GigaByte http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm ואני שואל אתכם איזה כרטיס יותר טוב ואני לא ממש מעודכן בקשר ל R9100 או 9200 איזה מכל אלה עדיף ב700 ש"ח? אם יש כרטיס שאתם ממליצים לי ב700 ש"ח אז תגידו בבקשה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by spitzi,

כן, אני יודע שיש כאן סטיקי ארוך כאורך הגלות בנושא 96xx לעומת GTX5xx, קראתי חלק ממנו ולא הצלחתי להסיק מסקנות. בניתי כאן, בפורום מפרטי מחשב, מפרט מומלץ לגיימינג עם כרטיס 6950. אציין כי המפרט כולל מעבד i5 2500K שאני מתכוון להמהיר ב-40%. עכשיו נוכחתי לדעת ש-PhysX זו טכנולוגיה שלא מיושמת בכרטיסי ATI כגון 6950, אלא בכרטיסי Nvidia כגון 560Ti שדומה במחיר. ראיתי משחק Mafia II עם Physx וזה מאוד מצא חן בעיני. מאידך, אני חושב שאת ה-6950 ש-TMS מציעים אפשר לפתוח ל-6970 וכך לקבל יותר ביצועים באותו כסף. אבל מה משנה לי יותר FPS אם המשחק נראה פחות יפה ? אז עדיף לי ללכת על 560Ti במקום 9650 ? ובכלל, עדיף ללכת על Nvidia באותה רמת מחיר כמו ATI ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Revolver,

האם 5750 1GB מתאים למשחקים (לא הכי כבדים) על מסך 24"? איך הוא לעומת 4850, 4770, 4870? מבחינת ביצועים ושקט?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הדרייבר החדש שיצא היום, 364.47 יקריס לכם את המערכת במידה ותנסו להתקין אותו עם יותר ממסך אחד בזמן ההתקנה. לאחר שהמערכת תקרוס - היא לא תצליח לעלות בחזרה! אפשר או לחכות עם עדכון הדרייבר או לנתק את כל המסכים לפני התקנת הדרייבר ולאחר מכן לחבר אותם בחזרה. אני מניח שראשים נערפים במחלקת ה QA שם כרגע.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by supermario,

סתם בשביל להוציא עצבים.. למה ATI הדפוקים לא שמו שיידר מודל 3 בכרטיסים החדשים שלהם? רק בגלל זה אני קונה 6800GT במקום X850XT PE !!! ואם אפשר לקבל הסבר על השיידר מודל הזה כי שמעתי שבמשחקים בעתיד שישתמשו בו הכרטיסים של ATI שלא תומכים בו פשוט לא יפעילו את המשחקים לדוגמא יש לי כרטיס מסך כרגע GEFORCE 2MX (איזה חרא אה?) והוא לא מריץ ט'יף 3 _רק_ בגלל שהוא כותב שהכרטיס מסך שלי לא תומך בצלליות פיקסל 1.1

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by jorylit,

צירפתי את מיפרט המחשב שלי. אני צריך כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות. אני משתמש במסך מדגם DELL 2209WAf.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים