כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... אני לא גיימר ולא כלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני סגור על מה אני יקנה TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אם כבר אני משחק לעיתים רחוקות מאוד אני משחק ב: Medal of Honor GTA San Andreas וקול אוף דוטי השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה יספק אותי (כולל OC כמה שיתן) GIGABYTE 6200 128MB DDR 128 BIT BULK PCI-EXPRESS
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה קורה פה? באגים או משהו לא בסדר? 500/1120 טמפ' בסדר גמור.. לפני שעה שיחקתי AOE3 על 570/1290 והיה מצוין מה קורה פה? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3267 משתלם לקנות אותו ב500 ש"ח? והספק ה350W הג'נרי שלי יספיק בשבילו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר טוב crossfire xpress 3200 or quad sli מה יותר חזק ומה הקטע של 4 כרטיסי מסך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כשקניתי את המחשב במפרט קיבלתי 250GTS 1GB ובקשתי לשדרג ל260GTX. כשקיבלתי את המחשב (הכרטיס של sparkle אם זה משנה) קיבלתי את הקופסא של המארז בה היה המחשב המורכב וקופסא של הלוח אם עם דרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך ומתאם DVI זכר ל VGA נקבה. עכשיו לפי מה שאני יודע אני אמור לקבל גם מתאם DVI-HDMI וכבל לSPDIF שמתחבר ללוח אם שלא נמצאים בקופסא משום מה. אם אני בכל זאת ארצה לחבר את המחשב בDVI-HDMI כולל קול אני אוכל לקנות בנפרד כבל (שאין לי מושג איפה אפשר לקנות אם בכלל) ומתאם לדוגמה זה: http://cable.co.il/sg_product~620167~9~107.htm או שעליי לדרוש מהחנות ממנה קניתי את המחשב כבל ומתאם שלא קיבלתי (אם בכלל הייתי אמור לקבל)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי בהתחלה כרטיס מסך nVIDIA GeForce 9400GT ולאחר אכזבה מהכרטיס הנ"ל הלכתי על הכרטיס של ATI שהומלץ לי כאן בפורום כאמור אין שום הבדל בין הביצועים במשחק GTA וביתר המשחקים חבל שביזבזתי סתם עוד 200 ש"ח על שדרוג...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37581 OMG זהו,הפעם זה רשמי,חזרנו לתקופת הVoodoo
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ לגבי החלפה של כרטיס שהוכרז כתקול. כרטיס מסוג gigabyte 7950 windforce 3gb נקנה במרץ השנה. לאחר מספר בדיקות בחנות בה נקנה הוחלט כי הכרטיס תקול והוחלף בכרטיס זהה פעמיים אך ללא פתרון הבעיה. לבסוף הוחלף בכרטיס 7950 sapphire dual x שגם סבל מאותה בעיה. בסופו של דבר הוחלט (למיטב הבנתי) שבהינתן אישור מיוחד של היבואן יתאפשר לי לקבל כרטיס חדש ולא refurbished ובשאיפה של NVIDIA, והחנות עצמה תבחן איזה כרטיסים תוכל להקצות עבורי ואני אוכל לבחור מתוך מבחר (כמובן שעבור כרטיס מסוים זה או אחר אתבקש להוסיף תשלום). הכרטיס המקורי נרכש כ- retail במרץ במחיר של 1600-1700 שקלים לערך. רציתי להתייעץ אילו דגמים מקבילים בביצועים ולא יהוו עבורי ירידה ברמה. אין לי כוונה להוסיף תשלום…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש מ-KSP אילת את הכרטיס הבא: EVGA GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 1) אני רוצה לדעת האם יש תאימות בין הכרטיס מסך לחומרה של המחשב שברשותי? מפרט מחשב: Intel Core i7-4790 @ 3.60GHz לוח Gigabyte ga-h97-hd3 ספק כוח - Corsair RM650 Modular Gold 80 plus מערכת הפעלה ווינדוס 10 Pro F9C - BIOS(גרסאה) 2) בנוסף מעוניין בהמלצה על מסך 27 אינץ' מ-KSP שיתאים לכרטיס עד - אלף ש"ח. המסך ישמש בעיקר לעבודה גרפית - פוטושופ, אילוסטרייטור(גם לגיימינג בינוני אבל פחות רלוונטי לי). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,קניתי מסך חדש לאחורנה ואחרי שחיברתי אותו בHDMI למחשב שלי שמתי לב שהאיכות לא גבוהה במיוחד בתח לא באיכות שזה צריך להיות המסך הוא מסך 1080P של חברת HAIR בגודל 39 אינץ הכרטיס מסך Sapphire 5670 1GB GDDR5 HDMI גם אחרי הרבה משחק בהגדרות (גם בשביל להגיע לזה שהכרטיס מסך ישדר ב1080 וגם משחק בגודל של התמונה שגם עד עכשיו לא הצלחתי להתאים במדויק לגודל של המסך) עדיין אני לא מקבל תמונה באיכות שאני מצפה לה אני לא משחק במשחקים אלא אני מדבר על איכות של סרטים (הסרטים באיכות 1080 כמובן) האם קניה של כרטיס מסך חדש תעזור? אם כן התקציה הוא עד 500 עם עדיפות לחסוך כמה שיותר שאר המערכת: Corsair VS Series 350W Corsair DDR3-1600 2X4GB Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray Seagate Barracuda 1…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הדרייבר החדש שיצא היום, 364.47 יקריס לכם את המערכת במידה ותנסו להתקין אותו עם יותר ממסך אחד בזמן ההתקנה. לאחר שהמערכת תקרוס - היא לא תצליח לעלות בחזרה! אפשר או לחכות עם עדכון הדרייבר או לנתק את כל המסכים לפני התקנת הדרייבר ולאחר מכן לחבר אותם בחזרה. אני מניח שראשים נערפים במחלקת ה QA שם כרגע.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד i7 860 2.8gh כרטיס מסך radeon 8050 12 RAM Power Supply - Seasonic SS-620GM Active PFC F3 Computer 620W מעוניין להחליף את כרטיס המסך בZotac GTX 1070 Mini. מודע לכך שיהיה צוואר בקבוק. משחק בעיקר משחקים תחרותיים (Overwatch) וכרגע סובל מביוצעים עלובים. אינני מעוניין לשדרג פריטים אחרים, אלא רק את כרטיס המסך. מה אתם אומרים יהיו הביצועים לאחר החלפת הכרטיס והאם כדאי להחליף לכרטיס זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אמאזון מציעה כרטיס מסך נאה מבית EVGA המחיר קורץ במיוחד, עבור מהירי ההחלטה שביניכם לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
צירפתי את מיפרט המחשב שלי. אני צריך כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות. אני משתמש במסך מדגם DELL 2209WAf.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי יש לי כרטיס מסך R9-270 של היצרנית גיגבייט שמשום מה לא מראה את הטמפרטורה בתוכנות CPUID HWMONITOR+GPU-Z ואפילו בתוכנת המהרה של גיגבייט VGA - OC GURU II בדקתי בשני מחשבים...אחד WIN 10 PRO והשני עם WIN 7. GV-R927OC-2GD האם אני מפספס משהו או שהסנסור/חיישן תקול?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף מחשב מכיוון שהנוכחי כבר לא סוחב. אני מעוניין להריץ סרטים ברזולוציה של 4K גם מתוך מקור פנימי מהמחשב וגם ביוטיוב. האם כרטיס מסך מובנה שמגיע בתוך מעבד i3 יספיק לשם כך ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, בימים אלו אני מתלבט בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש. ראיתי באינטרנט דיונים רבים בנוגע לכמות ה-GRAM הנכונה לכרטיס מסך שמצופה ממנו לעמוד במשחקים הכי חדישים בשנה שנתיים הקרובות. אז מה דעכם? האם יש סיבה להשקיע עוד 600 שח לגרסה זהה של כרטיס לה 4 GB של זיכרון? הם באמת יש משחקים שיחוו ירידה ביצועים עם 2 GB בלבד? יובל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם עדיף לי לקנות gtx 980 ti אחד או 2 כרטיסים אחרים שיעלו אולי קצת יותר אבל יהיו חזקים ממנו יחד.? והאם יש לך המלצה על כרטיס כזה? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה שבק כרטיס המסך הקודם שלי,שהיה אצלי כמה וכמה שנים, GF 8600 GT 512M היות שאני לא גיימר ארד-קור,וגם לא איזה מעצב גרפי,הסתפקתי בקניית כרטיס מסך הכי זול שמצאתי,שגם הוא כמובן,להתחשב ב-GF 8600,היה קפיצת מדרגה. אז קניתי ראדון 5450, 1024M. חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייברים מהדיסק. כשהפעלתי משחק שמותקן אצלי (ופעל חלק בכרטיס הישן) פתאום הופיע הודעה על זה שהדרייברים כנראה לא עדכנים. המשחק שלח אותי לאתר שלו,ובו הופנתי לאתר של AMD על מנת לעדכן דרייברים, יש לציין שוב שמדובר במשחק ישן (SC2) שפעל טוב אפילו בכרטיס הקודם. באתר של AMD הופנתי לעמוד הזה: http://support.amd.com/en-us/download בו יש תוכנה שיש להוריד,והיא אוטומטית מאתרת את הכרטיס ומתקינה את הדרייברים. ה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? Club3D GeForce 7800GT 256MB eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E GIGABYTE 7800GT 256MB 256bit PCI-E או משהו אחר בין 2000-3000 שקל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי את כרטיס המסך - MSI Radeon 9800 Pro. למרות שעכשיו אני מתלהב יותר מ-X800, גיליתי שבזיגזג אפשר לקנות את כרטיס המסך Radeon X700 Pro (!) במחיר של רק 1236.99 ¤ ואת ה-9800 פרו קניתי ב-1230.99 ¤ ז"א תוספת של רק 6 שקלים. אז מה שווה יותר? בבקשה הצביעו בסקר והוסיפו תגובה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מפעילים את הAAX4(לדוגמא) בכרטיסי ATI, ואיך(אם אפשר) להפעיל ANISTROPIC FILTERING. כמו כן, הבנתי שAA משנן את הקצוות על חשבון קצב הפריימים, ומישהו אמר לי איכות התמונה-זה נכון? מה עושה ANISTROPIC FILTERING?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה תשמעו הטכני שלי אמר שהכרטיס מסך geforce 220gt יותר מתקדם מgeforcre 9800gt מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-