כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרגע Geforce 8800 GTS 640MB בן 4, על לוח P5Q של אסוס (PCIe 2.0 X16) אני חושב לקנות מחשב ברגע שיצאו מעבדי ה-Sandy Bridge, בינתיים אני רוצה לקנות כרטיס מסך שאולי אני אעשה לו חיבור ב-CF או SLI כאשר אני אקנה מחשב, הכרטיס הוא בעיקר למשחקים כבדים Call of duty Black Ops וכדומה, בהמשך המחשב יהיה גם לפיתוח. אני רוצה שהכרטיס ישאר חזק להרבה זמן. אני מתלבט בין GTX470 ל-GTX570 כאשר אני מבין שה-HD6950 עובדים כבר ב-PCIe 2.1. התקציב בעקרון עד 2000 שקל.. תודה ואשמח להצעות גם עבור יצרני כרטיסים, יובל
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי בפורום משהו שיתאים לתקציב שלי ולא מצאתי לכן פתחתי דיון חדש. אני זקוק למסך דק בתקציב של 1600 שקל ( לא יותר). המסך מיועד ל: 1. גלישה באינטרנט. 2. ממש קצת משחקים ( אבל ממש קצת וגם לא הכי חדשים). 3. צפייה בסרטים. אנא אם ניתן להוסיף גם חוות דעת למה המסך הוא טוב או לא טוב . תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Does anybody know if this card and its drivers are good with ELSA 3d glasses(like NVIDIA stereo view?)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי יש את ה9700 פרו של גיגה בייט ורציתי לדעת מה זה בכלל סדרת הALL IN WANDER שך ATI ומה ההבדל בינה ומה יותר טוב ועדיף
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי באתר הזה שב - radeon 8500 של gigabyte יש תוכנה שאפשר לעשות איתה את זה, זה נכון? ואיך עושים over clocking ????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב למשחקים? כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 285 2048MB DDR3 PCIe ¤2332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=952020 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1027 כמות:2 שני כרטיסים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים האלה לווינדווס XP והם עובדים בסדר חוץ מזה שיש לפעמים הפרעות כאלה בתמונה (גם במשחקים) הבנתי שזאת בעיה מוכרת בדרייברים האלה (משהו עם refresh rate ). מצאתי לזה תיקון אבל לפי מה שהבנתי הוא לא מאושר ע"י מיקרוסופט (לכן כנראה אין אותו באתר של nvidia) אז אני לא רוצה להוריד אותו - לא רוצה בעיות ותקלות. מה אני יכול לעשות? להוריד דרייברים יותר ישנים? (אם כן אז מאיפה) ועוד שאלה - אם אני מוריד דרייברים יותר ישנים אני חייב להסיר קודם את החדשים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, ראשית, המפרט: Intel E6750 2.66Mhz 4GB Ram Gefore 8800GTS 320MB OCZ 500W אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי... אני משחק סטארקראפט 2 ( ) ואני מגדיר הכל על Low מכיוון שאם אעלה את זה ל High אוטומטית המעלות של הכרטיס מסך קופצות מ 60 ל-70 צלזיוס. וכן, זה גם מקרטע בזמן משחק... חשבתי על כרטיס המסך Gefore GTS450. מה דעתכם עליו? האם ארגיש שינוי? תודה רבה, תום
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או ללכת על 5870 אני מתלבט קשות בין הכרטיסים האלו אני חייב לדעת איזה לקנות תודה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז נפל עליי סכום כסף נכבד והחלטתי לשדרג את כרטיסי המסך שלי. יש לי כרגע 6970X2, שעובדים מעולה. אבל כל המחשב שודרג השנה אז... אין כמו להתחיל שנה חדשה עם החלק האחרון שלא שידרגתי עוד הבעיה: אני נמצא בעמדה ה"אדומה" כבר יותר מ6 שנים, ואין לי מושג ירוק(PUN INTENDED) מה זה ZOTAC.... זאת חברת כרטיסים טובה? המחיר אומר שכן, אבל לא מצאתי ביקורות שמעידים האם באמת שווה לי להוסיף כמעט 1000 שקל(2000 אם אני משדרג את 2 הכרטיסים, וזה כנראה הכיוון) בהבדל בין 2 ל4 GB... או איך הכרטיס בהשוואה לאחרים באותו טווח מחיר... בקיצר, גוגל לא התיידד איתי בחיפוש אחר ביקורת טובה ואמינה. האם יש למישהו פה נסיון אישי עם הכרטיס? אני עורך ווידאו/גיימר. עורך על האדיוס, עם מדי פעם נגיעות באפטר, אבל ממש בקטנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם CCC. אני מעוניין לבצע OC ל-6950 שלי. איך כדאי לעשות את זה - באמצעות CCC או MSI AB? האם יש יתרון בביטול CCC והפעלת MSI AB במקומו? או שאני אמור להריץ את שניהם במקביל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קצר בכסף אבל הגיע הזמן להחליף כרטיס - מה דעתכם חברי הפורום הנכבדים על RADEON 9100 TV,DVI 128MB של ATI
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן חברה, אני מקווה שההודעה שלי קשורה לכאן.. יש לי בעיה פתאומית שכשאר אני מדליק משחקים כמעט כל משחק או תונכה אשר משתמשת בDX8.1 כותבים לי הודעת שגייה ובהם מקור DIRECTX! עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה להתקין את הDIRECTX מחדש! ובשביל זה אני צריך למחוק את ההתקנה הישנה! הכיצד אני עושה זאת?? : : : תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה מוזרה במסך מופיעים לי פסים שחורים דמוי צל על המסך(LCD) החלפתי כבל וזה לא עזר יש לי דרייבר מעודכן מה יכולה להיות הבעיה תעזרו לי......
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לקנות את אחד מהכרטיסים הללו ואני רוצה לדעת איזה מהם נותן ביצועים טובים יותר ואיזה טוב יותר לאוברקלוק? תודה, עמית
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על כרטיס מסך FX 6800 GS -GIGABYTE הוא עולה היום 1090 שח אני שואל, כי שמעתי שכרטסי מסך של GIGABYTE יש להם בעיות התחממות, וביצועים לא משהו ביחס לאחרים האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944&products_id=13322 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271_2216&products_id=13381 ---עריכה--- עים פתיחת צינורות זה ניראה טוב.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5550
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב או ברמה יותר גבוהה? Geforce GT 610 או Geforce GT 7600 ואם עש למישו המלצה טובה על כרטיס מסך ברמה גבוהה למשחקים בתקציב של עד 500 ש״ח זה יעזור
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 4650 שמחובר למסך מחשב בחיבור DVI ברזולוציה 1680*1050. בנוסף, רכשתי טלוויזית 26 אינץ' בעלת חיבור HDMI ברזולוציית HD READY. 1. האם ניתן מאותו מחשב לעבוד במסך ולהקרין סרט בטלוויזיה? או לפחות להפעיל תצוגה בטלוויזיה של המחשב מדי פעם בצורה יעילה ובלי הרבה סיבוכים? 2. כאשר אני רוכש כבל HDMI לחבר את המחשב לטלוויזיה יש משהו חשוב שעליי לשים לב? אני צריך אורך 10 מטר והמחירים נעים בין 140 שקל לסביבות ה-400. תודה מראש, אור.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני דיי מרוצה ממנו אבל 2 שאלות: 1) למה הוא פועל הAGP*1 (בביוס האפשרות נותנת AGP*4) 2) למה בתוכנה של האובר קלוק לא מופיע הטמפ' (אחלה של תוכנה){ולכל החכמים צריך להיות שם גם טמפ') 3) האם אילו ההגדרות הנכונות של התוכנה 3DMark2001 (אני מקבל רק 3100) בתודה מראש, יאיר
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי בדיקת מאפיינים לכרטיס תוכלו להסביר לי מי מביניהם יותר חזק ? ראיתי שההבדל בינהם הוא של6570 יש יותר פרוססרים במעבד, לעומת 5670 יש מהירות מעבד גבוהה ופחות פרוססרים מהראשון. אז מה עדיף ומה יותר חזק ? מדובר בשימוש לחיבור 2 מסכי FULL HD לוידאו. (לא למשחקים!) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הבנתי משהו האם צריך להתקין דרייבר של כרטיס מסך וכאלה אם יש לי xp ??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע אלי כרטיס מסך Gigabyte GV-NX86T512H. אני לא ממש מבין, אבל השאלה שלי היא: מה הוא נותן לי? איזה כוח עיבוד גראפי יש לו בערך? מה הגבולות שלו? להבנתי, הוא כרטיס לשוק הבינוני של 2007, אבל אני לא באמת מבין מה זה אומר לגבי. אני רוצה להשתמש בו (אין לי כרטיס מסך נורמאלי). איזה משחקים כבר גדולים עליו (DX 10 ומטה כמובן). תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בודק בימים האחרונים על כרטיסי מסך ורציתי שמישהוא יעשה לי סדר בבקשה. קודם כל, יש לי מסך עם קצב רענון די נמוך של 60HZ וכרטיס מסך GTX 1060 6 GB אני רוצה להשתדרג קצת.. אני רוצה לעבור לRTX. ולפי מה שאני שומע בהרבה ביקורות שתכלס הRAY TRECING לא באמת עובד טוב במיוחד לא על הדגמים הזולים יותר בסדרה (2060 או 2060S) מה ששלח אותי לחשוב אולי לעבור ל GTX 1080 שאותו אפשר להשיג ביד שניה 1200 שח בערך. רק השאלה האם יש עניין לקנות בכלל להשתדרג כשיש לי מסך כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לחבר 3 מסכים לאותו המחשב כידי לקבל תצוגה פנורמית. כרגע במחשב מותקן כרטיס מסך X1350 של ATI, ואליו מחוברים 2 מסכים. אני זקוק או לכרטיס PCIE שיוכל לתמוך ב 3 מסכים, או בכרטיס PCI שיחובר במקביל ואליו יחובר המסך השלישי, עדיופות לכרטיס LP, עם קיים אחד כזה. המחשב מיועד לעבודה משרדית ולכן אני מחפש את הפתרון הזול ביותר, ורעיונות אחרים יתקבלו בברכה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-