עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Black_Citadel,

איך ליבת הVOLARI V8 ? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814270005 הכרטיס הוא 256bit (וגם 256mb אבל זה פחות חשוב)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, רכשתי כרטיס מסך חדש מתוצרת ASUS דגם:EAH5770. את הכרטיס התקין טכנאי מחשבים של רשת מחשבים ידועה וגדולה בארץ. לאחר התקנתו בוצע פירמוט מלא והתקנה נקיה של מערכת ההפעלה - ללא כל שגיאות ו/או תקלות כלשהן,והותקן הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך זה. לאחר התקנתו הופיעו שיבושים בתצוגה כמו: לפעמים הפירסומות באתרי האינטרנט מופיעות כמלבנים/ריבועים שחורים,התמונות באתרי האינטרנט מופיעות לפעמים כריבוע לבן ריק,כשבתוכו X אדום,סרגלי הכלים (סרגל גוגל וסרגל רדיו ישראל) מופיעים תמיד בצורה משובשת,לא תקינה וחסרה.לפעמים החלק השמאלי של שורת המשימות מוצג בצורה חסרה בפרטים ולא תקינה.לפעמים קורה שהתצוגה כולה מופיעה כחסרה בפרטים ומשובשת לגמרי. זה קורה לא רק בתצוגת דפי אינטרנט,אלא גם בתצוגה לא תקי…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. כמו שהכותרת מציינת, אני מעוניין לרכוש VR (עדיין לא יודע אם אוקולוס או vive) אך לא יודע אם החומרה שיש לי תוכל לתמוך ברמה שאהנה מהמוצר. אני מריץ שני כרטיסים של R9 290 OC, ידוע לי שאין תמיכה ב- CF ל- VR, לכן באופן אפיקטיבי רק כטיס מסך אחד יעבוד. האם זה מספיק? שווה לקנות עכשיו או לחכות? או שבכלל להחליף את הכרטיסי מסך לכרטיס מדגם אחר?

4. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. יש לי ראדון 9000 פרו. הלכתי להגדרות של התצוגה ובחרתי את המסך השני (זה של הדיפולט). המסך ניהיה שחור ואז חוזר. אין לי מושג מה לעשות, כל עצה תתקבל בברכה. ד"א השתמשתי במתאם של S-VIDEO ל-RCA ואז RCA רגיל לטלויזיה. מה שמוזר שבמתאם של ה-S-VIDEO יש פחות פינים מאשר כניסות שיש ליציאה. (נניח שביציאה של האס וידאו יש מקום ל10 פינים, אז במתאם יש רק 3 שנכנסים לתוכו. זו רק דוגמא ולא המספרים האמיתיים רק כדי שתבינו את הרעיון.)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ariel7766,

איך אני בודק את ה- FPS במשחקים יש תוכנה או משהו ?

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by jhracham,

האם אפשר לבדוק FPS גם במשחקים שאין להם תצוגה פנימית של פנימית בעזרת תוכנה חיצונית למשל במשחק JEDI KNIGHT 2 או ב SOLDIER OF FORTUNE 2 כל תשובה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by GMTK,

שלום לכולם הגיע לי המחשב סוף סוף. ועכשיו השאלה שלי איך אני בודק FPS במשחקים? איך בודקים ב3DMARK את הביצועים? כאילו האם צריך להוריד תתוכנה ומאיפה ואיך משתמשים בה? ואיך לכוון תכרטיס לביצועים טובים?,למשחקים וליצור עוד משתמש לסרטים הבנתי שאפשר ליצור יוזרים בכרטיס מסך. כאילו 1 שיהיה לביצועים של סרטים והשני למשחקים. למה אני ממש לא מבין בATI. ואיך מורידים עידכונים לכרטיס מסך? יש בתוכנה של הכרטיס אפשרות UPDET ועשיתי וזה עידכן האם זה מעדכן באמת? ובהתחלה ה3D לא עבד לי ואז פתאום הוא החליט שבא לו לעבוד אבל הוא מורח לי תתרגום ואת כל המסך. האם אפשר לשנות את זה? שיעבוד טוב המחשב מחובר לטלוויזיה 3D 42 אינץ? ואני משחק על הרזולציה הכי גבוהה בבטלפיד מאדאף ואר והוא רץ לי ואני לא מרגיש תקיעות…

• 22 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. אני רוצה לבדוק אם יש לי כרטיס מסך X1300/X1300 PRO - אם איזה תוכנה אני יכול לעשות זאת? אני יודע את המהירויות שאמורות להיות לכל אחד, אז לחילופין עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את המהירות MHZ של כרטיס המסך? (ניסיתי עם REDONATOR שבאתר וזה לא מראה לי את המהירות)

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. יש לי 7600gs ויש לי הרגשה שהוא לא עובד מספיק טוב במשחקים... יש איזה תוכנה שמאמצת אותו ונותנת תוצאה של בדיקה שניתן להשוות מול כרטיס תקין .? תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Lupin,

איך אני בודק אם יש לי TV OUT?

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך GEFROCE6800 GS אם זה קשור.. השאלה כבר נשאלה בנושא, תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by razoli,

אנילא זוכר איזה גרסה מותקנת ושמעתי שיש פקודה שמראה לך את הגירסא הבנתישכותבים אתה ב (run)

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך מעפן, אני רוצה לבדוק את הביצועים שלו ואז להשוות אותם לביצועים של הכרטיס מסך שקניתי כבר ושאני הולך להרכיב אותו על המחשב החדש בעוד שבוע או פחות. בכל זאת אני רוצה לדעת איך הביצועים של הכרטיס הישן, זה שיש לי איתן עכשיו במחשב. אני אבדוק את הביצועים שלו במשחק call of duty מישהו יודע איך אני עושה את זה? אם יש תוכנה אז תביאו לי קישור אליה גם בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. איך אני בודק את הביצועים של הכרטיס מסך שלי? ואיך אני יכול להגיע למקסימום ביצועים? ???

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  16. רציתי לבדוק לפי הדגם אם הטלויזיה היא מולטיסיסטם . החברה היא MATH משהו כזה... איך אני ידוע אם היא מולטיסיסטם לא ררשום עליה דגם אלא כל מיני מספרים . ואם אני מוצא תא הדגם איפה אני יכול לבדוק על הטלויזיה? מצטער אם זה לא קשור לפה .א בל לא ראיתי מקום אחר.

• 16 תגובות
    • 9.3k צפיות
  17. אני נכנס לקונטרול פאנל חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי. לאן בדיוק אני אמור להגיע?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by BoRiS.K,

איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי בויסטה יש לי NVIDIA

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by kobt,

הורדתי EVERST וזה מראה לי בSENSOR רק את הCPU והלוח אם ואין שם את הטמפ' של הכרטיס ...יש לי R9600XT איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו.???

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  20. ל9600XT שלי אין חיישן אז בEVERST לא כתוב אז איך אני בודק?? נעלו לי פעם שעברה את הדיון והביאו לי באן בגלל ששאלתי אותה שאלה בדיון אחר אבל לא הביאו לי תשובה!!! וזה היה בכרטיס אחר....

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  21. יש לי כרטיס ולוח תומכים AGP 8 איך אני מברר על כמה הם עובדים ומשנה?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  22. קניתי את הכרטיס של החברה TUL/POWRCORLOR יש לחברה שתי סוגים 256BIIT/128BIIT איך אני בודק שייש לכרטיס 256BIIT יש לי את התוכנה AIDA32+ Everest אז איך בודקים זה דחוף! :-\

23. אין לי מה להוסיף??

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  24. חברה משהו מוזר אני לא מצליח לעלות את הזיכרונות ליותר מ1.2 ואת הליבה ליותר מ461 למה??? העם זה בגלל הקירור (שדרך הגב הזמנתי בלוק קרור מיים שיגיע עוד איזה שבועיים בערך .. ועם הקרור מיים של זלמן (שהוא רק לכרטיס מסך) אני מקווה להגיע רחוק חח.. בכול מקרה עוד שאלה הבנתי שאפשר לצרוב ביוס לאולטרה אקסטרים אפשר קקצת הסבר?? מומלץ או לא? איך? וכו וכו? תודה.. עריכה: עם אפשר אז לינק להורדה לש עידכון לביוס של ה albatron 6800 u שלי.. ? תודה..

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. יש לי רדאון 9600 xt 128 זיכרון ו128 ביט :-\ על כמה יעבוד לי fps יש מבחן?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.