עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roeiw,

שלום פעם דובר פה וראיתי באיזה תרד על תוכנה לבדיקת ביצועי הכרטיס מסך.. זאת הייתה תוכנה קלה יחסית ללא התקנה אם אני לא טועה ובמהלך הבדיקה היא הייתה מציגה מלא כדורים שכאלו בכל מיני צבעים אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר אני ישמח לקבל את השם שלה.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by godisme171,

אני מעוניין בכרטיס מסך חדש עם יציאת TV טובה במחיר של 400-450 +/- וההתלבטויות שלי הן: XFX G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT + DVI Sparkle G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT + DVI MSI G4MX440SE-T - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT Triplex Silver Geforce 4 MX440 64MB DDR TV-Out Retail ALBATRON GEFORCE MX 440SEN GAINWARD GF4 PRO 600 GIGABYTE ATI RADEON 7500LE 64 mb TwinView TV OUT Retail Sparkle Geforce 4 MX440 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard ATI RADEON 7500LE 64MB SDR DVI GAINWARD GF4 600 PRO MX 440 TV OUT GIGABYTE GA-AR64S-H RADEON 7500 POWER COLOR RADEON 7500LE 64MB SDR DVI מה אתם מציעים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אורח חולי חוליגאן
    Started by אורח חולי חוליגאן,

מבקש המלצה לחנות אינטרנט לקנייה של כרטיס מסך (gtx 1070). ללא משלוח לארץ - מביאים לי משם.. [מישהו מכיר את זו?: https://www.overclockers.co.uk/pc-components/graphics-cards/nvidia/geforce-gtx-1070?ckSuppliers=219&ckTab=0&sSort=2 תודה!

4. Started by Eternal Thought,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות משחקים, בשאיפה סוף סוף לשחק כמה דברים על הגדרות מקסימליות. מפרט המחשב שלי הוא: מערכת הפעלה - ווינדווס 7 מעבד - intel core2 quad 2.4 GH 2 ג'יגה זיכרון (אני חושב DDR2, לא זכורה לי המהירות) מסך - 20 אינץ', 1680x1050. ספק - 430 וואט. לגבי טווח המחיר, אני חושב שיותר חשוב לי שהוא יוכל להריץ את מה שאני רוצה (dawn of war 2 ו-starcraft 2, אם זה מעניין) בהגדרות מקסימליות. האם יש לדעתכם כרטיסים לא יותר יקרים מאיזור ה-700 ש"ח שיספקו את זה? אגב, לא רלוונטי לי יכולות האובר-קלוקינג או דברים אחרים, אין לי יותר מדי סבלנות או אומץ להתחיל להתעסק עם זה כרגע. ושאלה נוספת, אם את רוב רכיבי החומרה שלי נמכרו תחת השם Gigabyte (לא ברור לי אם הם מפיצים או משה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. איזה רזולציה טובה למשחקים(17 CRT)? שימו לב זה מסך LG FLATRON 775FT זה מסך טוב נכון?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by TapUdi,

שלום, מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בסכום של 1,200 שקלים מקסימום? אפשר לחרוג מממש טיפה לא אכפת לי אם זה רדאון או נוידיה מה שמומלץ. לא מעוניין לעשות OC

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שמתי לב שמגירסאות 70 של ה Forceware, בעבודה השוטפת של חלונות, באיזורים שקיימת בהם הנפשה כלשהי (תיבות שיח, גלילות של חלונות וכו')... מופיעות להן נקודות שחורות בגודל של פיקסל או מס' פיקסלים בודדים. לא צריך עין חדה מדי בשביל להבחין בנקודות האלה, אבל הן מדי פעם מופיעות ונעלמות לאחר שהאיזור עובר "הנפשה" חוזרת. יש לציין שבכל פעם מופיעות להן 3-4 נקודות, לא יותר... זה לא מגיע למצב שכל המסך מתמלא לי בנקודות כאלה, אבל פה ושם זה תופס ת'עין. אני יכול לומר די בוודאות שכל דרייבר אחרי 69.93 גורם לתופעות האלה. (אם אני עכשיו אחזור ל 66.93 או שתיים-שלוש גירסאות עדכנית יותר, לא אתקל בתופעה הזו). התופעה לא כזו מטרידה, אבל אני תוהה אם זה קורה לעוד מישו. מייל מפורט ל Nvidia יישלח בקרוב. מצורפו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי HD4870 של גיגבייט חדש עם מחשב חדש לוח גיגבייט P45 4 גיגה זכרון 2*2 קינגסטון E8400 קירור גיגהבייט במנוחה 23 מעלות ספק CHIEFTECH 550 איכותי העניין הוא שאני משחק משחקים כרגע GRID הכל על HIGH והמשחק טס העניין הוא שלפעמים יש לי לגים קטנים כלומר האטה של המשחק לשניה ואז הוא פשוט כאילו משלים את הפער וטס שניה קדימה דרייברים והתקנתם מחדש ולא עוזר(הסרה דרך YOUR UNINSTALLER) לכרטיס שונה ה XML של שליטה על הFAN למהירות גבוהה יותר ועדיין יש את הלגים מה לדעתכם הבעיה???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by avivlevy,

איזה כרטיס מסך יותר טוב? Club3D GeForce 7800GT 256MB eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E GIGABYTE 7800GT 256MB 256bit PCI-E או משהו אחר בין 2000-3000 שקל

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי לכולם ברשותי מערכת המחשב במפרט בה מותקן כרטיס המסך hd2600xt (עם דרייבר מעודכן להיום). המחשב מופעל ע"י מערכת הפעלה windows7 32 אולטימיט (חוקי). למחשב מחוברים שני מסכים בשיטת dual view (כלומר extended desktop) מסך crt כמסך ראשי (זמני, זמני) טלויזיה סוני 32v5500 כמסך משני. (עמוד הטלויזיה http://www.sony.co.uk/product/t32-v-series/kdl-32v5500#pageType=TechnicalSpecs ) מסיבה לא ברורה, תצוגת המחשב בהמסך הטלויזיה אינה מתפרסת על מלא השטח אלא נשארת מעין מסגרת שחורה (בעלת פרופורציות אחידות) סביב התמונה. דבר הקורה בכל היישומים והינו די מעצבן (לטלויזה כבר יש מסגרת שחורה ואיני רואעה צורך במסגרת נוספת). הדבר קורה באופן דיי מוזר. טרם התקנת הדרייבר לאחר התקנת הwindows7 תמונת המסך …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אז נתחיל ככה זה המפרט שלי DualCore Intel Core 2 Duo E6300 ASRock ConRoe945G NVIDIA GeForce 7600 GS אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים הכרטיס התחרפן. מופיעות נקודות על המסך, לרוב בירוק, אך גם בצבעים אחרים. במשחקי הכרטיס מזייף ומופיעים מן ריבועים שחורים והתמונה מתחרבשת. פעם שעברה שכתבתי הודעה על זה, לא עזרו לי, אני מניח כי אף אחד לא ידע. אז חקרתי קצת ומצאתי את הדף הזה http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=19181 לפי מה שהבנתי זה פאק שקורה בכרטיסים בסדרה 7 של נוידיה. הפיתרון היחיד הוא כזה: 1. להעביר לדרייברים הקודמים (למרות שניסיתי וזה לא שינה). 2. לכבות את הSLI 3. לשלוח לתיקון שאני ממש מעדיף שלא, אם זה מה שהם יעשו, אני מעדיף לעשות את זה בעצמי ולגמור עם זה. אז נתחיל בזה שהד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. באתר של nvidia יש מפרטים של השניים הנ"ל ויש שוני גדול למדי. מה ההיגיון בזה? ??? אין אני מבדיל בינהם כשאני קונה כרטיס מיצרן? מי מהם בכלל יותר חזק? http://uk.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-560ti/specifications http://uk.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-560-ti-oem/specifications לדגם ה OEM

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ar2r,

אני חייב כרטיס מסך יש לי כבר את כל המחשב כפי שרואים במפרט אני חושב לקנות כרטיס מסך מהסידרה החדשה אך לא יודע עם משתלם לי.. יש לי מסך 22

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by תמיר.......,

האם מסך סאמסונג 753 DF/DFX 17 אינץ' יותר טוב מאשר מסך מאג טריניטרון 786 DF? והאם יש מסך יותר טוב סביבות המחירים האלו (בסביבות ה-1,200 שקל)?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קונה מחשב חדש להלן המפרט. מחפש כרטטיס מסך לשימושים במשחקים קלים. בעיקר Civilization V. יחד עם זאת מחליף מחשב כל 4 שנים לערך ורוצה משהו סביר שיחזיק תקציב: 400 - 750 ש"ח אודה למתן המלצה. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H[/TD] [TD=width: 10%, align:…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי מחשב שולחני סבבה עם sapphire 9600XT 256DDR נקנה לפני שלושה חודשים ב כ 1300 שקל... לפני כשבוע קניתי מחשב נייד ואני מעביר את המחשב השולחני שלי לאחותי בת ה- 13, שבעיקרון מתכוונת לשחק SIMS, SIMS 2, וגם GTA... עכשיו הציעו לי לקנות ממני את הראדון שלי במחיר של 600 שקל, ולהביא לי בנוסף כרטיס מסך של GeForce 4 440 128MB... אחרי בירור מהיר שלי לא מצאתי כרטיס MX440 של 128MB ובנוסףך אינני יודע את שם החברה אשר יצרה את הכרטיס הנ"ל. נוכחתי לגלות לפי האתר "זאפ" כי יש רק 64MB, שם לפחות. השאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף עם הבנאדם בכרטיסים ושבנוסף הוא ישלם לי 600 ש"ח, והאם הכרטיס שאני אקבל אחרי זה יכול להריץ משחקים כגון SIMS 2 ו GTA האחרון. והאם בכלל הוא יחזיק לי לשנה הקרובה כאשר יצאו …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by יניב קופר,

Nvidia 9600GT הכרטיס צפוי לתחרות לכרטיס HD3850 http://en.expreview.com/?p=132 מקור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by .AloN,

כמה פריימים בממוצע צריך למשחק פעולה כדי שיראו טוב ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://lamir.co.il/product.asp?product=8651

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mnm,

מה עדיף לי לקחת בסדרת הTI? איזו כרטיס מבין ה2 יותר טוב לאוברקלוק? ולאיזה איכות תמונה יותר טובה? אל תתיחסו בהמלצה לכסף...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Jar with me,

הורדתי את התוכנה , והוא כותב לי שחייבים 512 ראם זה הגיוני? אפשר להריץ גם עם 128?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by idooo,

עדיפות לחנות מירושלים חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך עד 500 ש''ח (כמובן שאפשר לחרוג טיפונת) מפרט מחשב : מעבד CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200 לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2 תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חיפשתי הרבה בפורום ובאתר של ATI, לא מצאתי תשובה חד משמעית למקרה שלי. הגעתי להתלבטות בין HD 5670 ,HD 6570, וגם HD 5570 למערכת שמבוססת על AMD Athlon II x3 450 gigabyte GA MA 78 זיכרון 4 GB 1333 המטרה של המערכת היא שימוש כללי אבל שתוכל לעמוד במשחקים חדשים וישנים פה ושם עם ווינדוס 7, מסך 19" והגדרות בינוניות. התקציב הוא בסביבות המחיר של הכרטיסים 300-400 בערך. סרטי HD וכו' לא חשוב. איזה מביניהם [או בעצם תוכלו להמליץ לי על אחד אחר יותר טוב?] הכי כדאי? ואיזה ספק כוח אני אצטרך למערכת הנ"ל עם הכרטיס הנבחר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מה עדיף למטרות משחקים בעיקר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי רדאון 9600 xt 128 זיכרון ו128 ביט :-\ על כמה יעבוד לי fps יש מבחן?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים