עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by base1,

התלבטות חברה של הכרטיס לפני רכישה 8800GT חשבתי על ה-BFG אך אני לוקח כרטיס מסך יש לי אופציות Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 של BFG ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A שיותר יקר קצת או --Sparkle Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail PASSIVE COOLING CoolPipe 3 יש גם את חברת LEADTEK עכשיו כל העניין הזה לגבי הכרטיס מסך יצר לי בילבול גדול, אני סגור על 8800GT אך האם שם החברה משנה? ועם יש חברה שעליי להתרחק מימנה? אשמח לדעת.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Canter-Points,

ניראה לי שהכותרת מסבירה את הכל... אני רוצה את המסך הדק הכי טוב מבחינת איכות, בגודל של 17" ולא משהוא בעשרות אלפי שקלים...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by תמיר.......,

האם מסך סאמסונג 753 DF/DFX 17 אינץ' יותר טוב מאשר מסך מאג טריניטרון 786 DF? והאם יש מסך יותר טוב סביבות המחירים האלו (בסביבות ה-1,200 שקל)?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by DaTHE,

שלום, למפרט זה: Intel core i5 760 Tray Arctic Cooling Freezer 7 pro rev. 2 Gigabyte GA-P55-US3L Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 X2 Samsung F3 500GB LG GSA-GH24N X24 SATA DVD CM690 Seasonic S12II 620W DELL U2311H מה יותר עדיף מבחינת ביצועים?? ומה הכוונה בפיזקס שמדברים על ניודיה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by -T.G-,

שלום, אני מעוניין בשיפור המחשב שלי למטרות משחק, אלא הפרטים: אני רוצה להוסיף זיכרון ולראות אם יש לי סיבה טובה לקנות כרטיס מסך חדש, הוא עובד אחלה אבל אני לא יודע לעוד כמה זמן עם כל המשחקים החדשים שיוצאים (שימו לב שהמחשב למטרת משחקים). חשבתי על להוסיף עוד DDR ולקנות כרטיס מסך חדש, השאלה היא אם ATI או NVIDIA פעם שמעתי ש ATI יותר טוב ואחר כך שהוא לא עובד כל כך טוב וכו... אני רק לא רוצה לרוץ לקנות משהו אם הוא לא הולך להריץ משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה לעוד שנה-שנתיים או יותר... דרך אגב אמרו לי שהכרטיס מסך שלי לא רע, בכמה אתם חושבים שאני אוכל למכור אותו ביד שנייה אם אקנה חדש? התקציב שלי הוא 1500-2000. תודה מה שיש לי כרגע: Intel Pentium 4A, 2400 MHz 18 x 133 Gigabyte GA-8ST800 -…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by bennash,

יש לי לוח אם GIGABAYTE UD3 P55-US3L עם שני חריצים PCIE 2.0/2.1 ואני רוצה לקנות שתי GF 680 או ATI 7970 שמתאימים לPCIE 3.0/3.1 האם עלי לשנות את לוח האם שלי (סתומרת כבר עדיף לקנות מחשב חדש) או שהכרטיסים האלה יתאימו לי ויעבדו במהירות 2.0/2.1 . אשמח לתשובה הולמת.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by roie,

אנשים אם תוכלו לעזור לי לבחור מסך ולהשלים כמעט סופית את המפרט של המחשב שליי.. אני מתלבט עדיין בהתחלה הייתי סגור על דגם של מאג 776ms 12m2 זמן תגובה שלו 12 ms אבל אמרו לי שהLG יותר טובים אז תנו לי המלצה לאיזה LCD של LG משהו נחמד ולא מחיר בשמיים...

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by LazyBoy,

אהלן, אני עומד לקנות 5770 ותוהה איזה מבין אלה הוא המומלץ: 5770@newegg האם יש הבדלים בצריכת החשמל + פליטת חום בין הכרטיסים? האם ההבדלים בCore Clock יובילו להבדלים מורגשים (או כלשהם) בביצועים? לא מתוכנן OC אני לא אקנה אחד שמציע רק "VGA Replacement Only Return Policy" תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by hardware maniac,

שלום, אני משחק HALF LIFE 2. הלכתי להגדרות ושיניתי הכל להכי גבוה.שמתי AA על x6 ו HDR על Full(if available). יש לי 7900GTX (נוודיה כמובן!) ואמרו פה שלכרטיסי נווידיה אין תמיכה בו זמנית גם ב AA וגם ב HDR. ??מה הולך פה? עריכה:הוספתי תמונה: http://i3.tinypic.com/x6if54.jpg

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Spook77,

היי, קניתי לפני כשבועיים את הכרטיס הנ"ל למחשב ה-HTPC שלי, על מנת לקבל כרטיס מסך שתומך באודיו דרך HDMI בפורמטים החדשים. הכרטיס עובד בלי בעיות למשך זמן מה, אבל פעם בכמה זמן הוא מאבד את היכולת להשמיע סאונד דרך ה-HDMI בכל פורמט שאינו סטריאו. כשמסתכלים ב-Properties של ה-Playback Device, תחת סעיף ה-Supported Formats מופיע No format supported או משהו דומה. לאחר אתחול מחדש של המחשב המצב מסתדר (עד שהוא קורה שנית מעצמו לאחר זמן מה). רק כדי להמחיש, המחשב תפקד בסדר גמור, עזבתי אותו פתוח למשך הלילה (כפי שהוא תמיד נשאר), וכשחזרתי בבוקר וניסיתי לראות משהו, הוא לא השמיע סאונד וראיתי את התופעה ב-Properties שתיארתי למעלה. ורק אחרי האתחול מחדש הפורמטים מופיעים במסך ה-Properties והסרט משמיע …

11. Started by emperor,

שלום לכולם, אני נוסע בעוד חודשיים לארה"ב וחשבתי לשדרג את כרטיס המסך באמצעות רכישה דרך אמזון. המפרט שברשותי די עתיק: מעבד:E8400 core 2 duo לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L כרטיס מסך:HD4870 זכרון:4GB DDR2 אני לא גיימר "מטורף" אבל משחק מידיי פעם במשחקים חדשים. על מה אתם ממליצים בתקציב של כ-800-900 ש"ח? האם רכישה בארה"ב כדאית ביחס לארץ (פער במחיר מול חוסר אחריות למוצר)? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by KoDkOd,

שלום,אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עקב מחסור בביצועים מהכרטיס שלי [geforce 2 mx 400] רציתי המלצות לכרטיס בתום כספי של 600-1000 ש"ח תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gggil,

לפי מה שהבנתי המחירים של הרטיסים האלו לא בשמיים אז הכרטיס הכי טוב שללא חיבור כח נוסף מהספק, בבקשה תיידעו ותביאו לכאן אני יודע שעדיף כבר להחליף ספק ולקנות כרטי מסך נורמלי אבל אין לי מספיק כסף גם בשביל ספק טוב וגם בשביל כרטיס מסך טוב..אזז בבקשה ;D תודה רבה מראש לעוזרים, גיל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי קניתי כרטיס מסך יד שנייה MSI X1300 PRO 256MB ליבת RV515 ויש לי שתי בעיות הראשונה משום מה אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס במצב של שני מסכים בו זמנית אני יכול להפעיל או על הטלוויזיה או על המסך מחשב אבל לא בו זמנית מוזר אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו :bash: בעיב נוספת אני לא מצאתי תוכנה שמאפשרת לשלוט על מהירות המאוורר שלו או לדעת מה הטמפ' שלו למרות שאני יודע שיש לו חיישן מהירות ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shloosh,

תסתכלו במפרט שלי.... 3DMARK 2001 SE 330 14852 pts aquamark3 38,000 עכשיו ב-aquamark 3 לשים fsaa 4x כשאני עושה בדיקה? ????

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by WildFire,

שלום לכולם, במרץ השנה דוד שלי נוסע לחו"ל וקונה לי משם כ. מסך שאבחר (עד 250$). בגלל זה אני רוצה לדעת מה עדיף לקנות ATI 3870HD 512MB GDDR4 או GeForce 8800GT 512MB GDDR3. או, אם אתם ממליצים על כרטיס אחר, יתקבל בברכה הנה כמה השוואות שמצאתי ברשת: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=166820 http://homepage.mac.com/ctopper/.Pictures/gpu1.jpg http://homepage.mac.com/ctopper/.Pictures/gpu2.jpg לפי ההשוואות שמצאתי אין ממש הבדלים, וגם במחיר אין הבדל משמעותי... לכן רציתי לדעת (ועדיף אנשים שהתנסו בכרטיסים הנ"ל) איזה כרטיס אתם הייתם בוחרים? בנוסף, אם יש לכם המלצות לכרטיסים אחרים בסביבות 250$ (לא לפי המחירים בארץ!) תנו כאן דגם. תודה רבה לכולם ושבוע טוב

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו COD4 על HIGH ברזולוציה 1024X768. אני מחפש את הכרטיס הכי זול שיכול לעשות את זה. חשבתי על משהו כמו 8600GT.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yair_gobani,

שלום, יש לי את המסך PROVIEW 17" 772m :'( ורציתי לשאול 2 שאלות 1) משהוא יכול להביא לי לינק לדרייברים 2) בכמה הרצים הוא תומך {75,80...} בתודה מראש יאיר גובאני

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eranir,

שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש, ומכיוון שכמעט ואיני משחק משחקים (בערך אחת ל-3 חודשים אני מוצא שבת פנויה לשרוף על משחק רנדומי כלשהו) רציתי לדעת האם יש סיכוי שאוכל להסתדר עם כרטיס מסך מובנה לעבודה על מסך 24 אינץ' (1920*1200), או שאאלץ לקנות אחד בכל מקרה. אציין רק שבניגוד למשחקים, סרטים כן תופסים חלק גדול מזמני. תודה, ערן

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by יניב קופר,

Nvidia 9600GT הכרטיס צפוי לתחרות לכרטיס HD3850 http://en.expreview.com/?p=132 מקור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. האם זה בגלל שעדיין לא הגיע לארץ? אם כן מתי צפוי? P.S. אשמח אם תשלחו לי בהודע פרטית, סוחרים מהימנים (כאלו שרכשתם וקיבלתם מה שרציתם) באינטרנט, מהם ניתן לקנות חומרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by carman,

היי, יש לשכן שלי בעית צבעים במחשב והוא ביקש ממני לכתוב פה את הבקשה לעזרה. יש לו כרטיס מסך נ.וידיה ג'יפורס 6200 ווינדוס XP. הבעיה היא שהצבעים דומים מאוד לצבעים כמו בsafe mod. כלומר לא נכונים, הקרנה לא מדויקת בעיקר בצבע ירוק במקום שחור וכו'. בעיה קיימת לא רק בוינדוס, אלא גם בכל מקום אחר במחשב, מרגע ההדלקה עד לרגע הכיבוי. מישהו יודע מה הבעיה? אם צריך אני אספק מידע נוסף (רק לומר איזה). דניאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. החברה שלי קונה מחשב, ואני המייעץ, שצריך יעוץ. היא הולכת לחרוש שעות על אופיס ותכנותים, אבל לפעמים גם משחקים. בתור מסך סטנדרטי חשבנו על LG F700B, השטוח לגמרי, אבל הקצב רענון שלו גרוע. בתור אופצייה נוספת חשבנו על CTX PR705F עם הרענון המשופר, אבל Trinitron שהוא גלילי. עם מדובר בין שניהם מה עדיף מבחינת האיכות? ומה יותר טוב לחוסר כאב עיניים לאחר שעות רבות, המסך השטוח לגמרי או הקצב רענון הגבוהה יותר? אולי משהו אחר באותו סדר גודל של מחיר? אפשרות אחרת היא ללכת על Proview DX997 שהוא 19" בערך באותו המחיר. איתו נוח יותר לעבוד עם הרבה חלונות. הוא גם די שטוח(בחנות נראה קצת גלילי) וקצב הרענון שלו גם לא רע בכלל, אפילו גבוהה יותר מה-CTX. מה בכלל רע במסכי ה-Proview האלה? ואם כבר בנושא אז …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Jar with me,

הורדתי את התוכנה , והוא כותב לי שחייבים 512 ראם זה הגיוני? אפשר להריץ גם עם 128?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שאני משחק במשחק.. אז לפעמים הוא יוצא לי ככה באמצע מהמשחק וצריך להתחיל הכל מהתחלה. יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro 128M. מה הבעיה? האם למישהו זה קרה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים