כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מתלבט בין 2 הכרטיסי מסך האלו: LeadTeak GeForce 8800GTS BFG GeForce 8800GTS OC2 מה אתם מציעים??.. האובר קליק יקצר את חייו? ויש לי על שתיהם אחריות לכל החיים... מה יותר מומלץץ?????..
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בשיפור המחשב שלי למטרות משחק, אלא הפרטים: אני רוצה להוסיף זיכרון ולראות אם יש לי סיבה טובה לקנות כרטיס מסך חדש, הוא עובד אחלה אבל אני לא יודע לעוד כמה זמן עם כל המשחקים החדשים שיוצאים (שימו לב שהמחשב למטרת משחקים). חשבתי על להוסיף עוד DDR ולקנות כרטיס מסך חדש, השאלה היא אם ATI או NVIDIA פעם שמעתי ש ATI יותר טוב ואחר כך שהוא לא עובד כל כך טוב וכו... אני רק לא רוצה לרוץ לקנות משהו אם הוא לא הולך להריץ משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה לעוד שנה-שנתיים או יותר... דרך אגב אמרו לי שהכרטיס מסך שלי לא רע, בכמה אתם חושבים שאני אוכל למכור אותו ביד שנייה אם אקנה חדש? התקציב שלי הוא 1500-2000. תודה מה שיש לי כרגע: Intel Pentium 4A, 2400 MHz 18 x 133 Gigabyte GA-8ST800 -…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה להחליף את המסך CRT שלי ל LCD .. (נראה לי שהגיע הזמן) . אני צריך המלצה למסך שיתאים למשחקים בעיקר , התקציב עומד על עד 2500 ש"ח או בסביבות .
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.community.tomshardware.com/forum/showflat.m?Cat=&Board=comp_graphics&Number=572551&page=0&view=collapsed&sb=5 375-400 million of transistor on 90-nm process 550-600 MHz core 1600 MHz 256Mb (Support for upto 512Mb) GDDR3 Graphics Core 256-bit Memory Interface 256-bit 32 (24 real) pixels pipelines (on the Ultra model) 32 Vertex Shader Engines 51.2 GB/sec Bandwidth (GDDR 3) Fillrate 12.8 billion texetls /sec. Textures per Pixel 32 (maximum in a single redering pass) Nvidia's LMA - IV DirectX 9.0d UMI-23 וואלה אם זה זה באמת זה יהיה גדול תראו איזה שיפור מאוגוסט 99 שיצא גיפורס 256
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://developer.nvidia.com/view.asp?IO=nv30_emulation הכל כתוב שם, צריך בשביל זה את הדרייברים הכי חדשים - 40.41...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש ורציתי לדעת איזה מסך יותר טוב, ה-Iiyama 452Pro Vison Master או ה-ViewSonic P90F, המסך ישמש למשחקים ואינטרנט {בקיצר להכל}, אני לא ממש יכול לדעת מי יותר טוב בגלל שהמפרט הטכני דיי זהה, ל-ViewSonic קצת יותר גבוהה אבל עדיין לא הפרש גדול, אז תעזרו לי. תודה מראש, מתן.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן הוא הלך. שמתי את הקירור שלי לחבר עם 9600 והוא מגיע ל 500 בלי בעייה בכלל אבל הוא צריך וולט מוד כדי לעלות. תשתתפו בצערי. אגב אין אחריות בגלל שהחלפתי קירור. עכשיו אני חוסך ל 6800 יש מצב שמצאתי עבודה אז זה לא יהיה כל כך ארוך.
-
אוקי... שלום אנשים אני אלדר.. אהבתי מאוד את האתר....במיוחד את המדריכים...קיצר : יש לי G-Force 2MX400.... פנטיום 3 500 128 זיכרון אס.די.ראם לא מחשב על... אבל סביר. : ) הורדתי את כל הדרייברים האפשריים לכרטיס שלי (מהחדש ביותר ועד לדרייבר של ערבים) ותמיד מתי שאני משתמש במחשב אחרי כמה זמן שאני עובד עליו.. הוא עושה לי פלאש שחור כזה וחוזר לי לווינדוס... משהוט מעצבן תחת!! יש לי את הדרייבר 40.72 אמרו לי שזההכי טוב... עדין אותה בעיה... אם למישהו מכם יש רעיון ... תבורכו : ) ;D
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי G4MX440 הבאתי GFX5200 ולא ראיתי שינויים (רק הגראפיקה קצת יותר טובה, המשחק עדיין לא עובד יותר מהר) עכשיו המחיר של הATI RADEON יקר לי מידי (אין עלי אלף שקל מיותרים) שראיתי את ה FX5700 המחיר התחיל לרדת קצת 900-800 שקל שראיתי את הרדאון 9600 של FIC המחיר ירד ל 700 שקל לא מספיק לי חחח אין לי מזומנים להשקיע במחשב כרגע ראיתי רדאון 9200 של גיגהבייט ב400 או 500 שקל (ההבדל ב100 שקל זה חיבור Vivo, למה לאזעזל שאני ישלם על זה 100 שקל..) השאלה בכלל איך האיכות של כרטיס כזה זול.. (זה המחיר של ה FX5200 שלא הראה תוצאות מי-יודע-מה.. )
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני חשבתי על X1600 pro 512 יש משו יותר טוב להציע.? ושאלה שנייה מהו כרגע הכרטיס הטוב ביותר ל AGP.?? תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד E6300 לוח אם MSI P965 NEO-F מה כרטיס המסך PCIE הזול ביותר? אני קונה באייבורי אגב.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה מביניהם לוקח??..7800GTX vs X1950PRO כי אני משיג את שניהם באותו מחיר...(1300שח)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך שברשותי 8600 GT ל4850?היה שיפור ניכר בביצועים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב למשחקים? כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 285 2048MB DDR3 PCIe ¤2332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=952020 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1027 כמות:2 שני כרטיסים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס כ9 חודשים בתקופה האחרונה ה FPS ממש נמוך גם על משחקים של שנים עברו הוא קופץ מ20 ל60 וזה גורם לעיתים לתקיעות.. למשל במשחקי יריות אני צריך להתקרב למסך כי פשוט דמויות "ממוזגות" עם הסביבה, טקסטורות לפעמים מפוקסלות... סתם שאלה, יש סיכוי שהכרטיס לא מחובר כמו שצריך? כי לפני כמה חודשים הוצאתי אותו כדי לנקות אבק בגלל בניה או שהכרטיס הזה מעאפן ברמות?.... גם עושה רושם שלאף אחד לא אכפת מ"הגרוטאה" הזאת בבקשה תעודדו אותי הוצאתי עליו כסף רב בזמנו
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לשלב בין גירסת הפלוס לגירסה הרגילה של ה-9800GTX במערך SLI? בעיקרון הטענה היא תמיד שהכרטיס חייב להיות עם אותו מעבד. השאלה מה ההבדל בין הכרטיסים, לא מצאתי תשובה החלטית. כרגע יש לי לוח SLI עם 9800GTX אחד רגיל, ואני מעוניין להוסיף לו אחד נוסף. אני חייב לקנות זהה לחלוטין או שהפלוס גם תופס?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hey all. I have a little question, which should be obvious from the title Sorry for writing in English and not Hebrew if this confuses someone, it's just that I'm on a foreign computer and they have no Hebrew here :-\ Which company makes the best Geforce 6800? Taking into account everything (cooling, power, whatever) in the world? Not just in Israel? It's just that I'm in Japan right now and if something isn't here, it prodably doesn't exist (I've seen a department store with an entire floor dedicated to video cards). BTW, along my voyages through the stores around here I've encountered this little thing: http://www.inno3d.com/products/geforce6/systems_6800gt.html I…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
GIGABYTE 6600GT 128MB DDR 128 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS 1000 שקל ??למישחקים הוא יחזיק מעמד אן שיש משו יותר טוב במחיר דומה!? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר טוב Sapphire x800GT 256MB או Radeon x800 256MB
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע אלי כרטיס מסך Gigabyte GV-NX86T512H. אני לא ממש מבין, אבל השאלה שלי היא: מה הוא נותן לי? איזה כוח עיבוד גראפי יש לו בערך? מה הגבולות שלו? להבנתי, הוא כרטיס לשוק הבינוני של 2007, אבל אני לא באמת מבין מה זה אומר לגבי. אני רוצה להשתמש בו (אין לי כרטיס מסך נורמאלי). איזה משחקים כבר גדולים עליו (DX 10 ומטה כמובן). תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי: Dual Core E5400 2.7 GHz installed memory: 2GB 32bit כרטיס מסך- Geforce GT 220 1GB יש לי battlefield 3 ה multiplayer עובד על low אבל נורא נורא איטי ואי אפשר לשחק באיטיות הזאת. אני רוצה לדעת שאם אני ישדרג את הכרטיס מסך יעבוד לי המשחק הכבד Battlefield 3 על medium או high אני רוצה לכרטיס מסך מivory של NVIDIA האם כרטיס המסך הזה יעשה זאת- http://www.ivory.co.il/product.asp?p...69&CatCode=529 או לאיזה כרטיס מסך אחר של NVIDIA צריך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
300W ספק כוח מעבד C2D 2.93 ו3GB RAM דרוש כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו CODMW2 אבל לא יזלול חשמל (אני יודע שזה כמעט לא אפשרי..)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במסך CRT ישן שמחובר אליו כבל ובקצה שלו חיבור VGA אני רוצה לחבר את המסך הזה לכרטיס בעל חיבור DVI . האם מתאם פשוט של כמה שקלים שישב על הכרטיס מסך יספיק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לhtpc.. עכשיו תכננתי לקנות לו כ.מסך חדש וזכרונות חדשים בקיצור רציתי לשאול אם מעבד של pentium 4 3Ghz בנוסף לכרטיס מסך טוב יכול להריץ סרטים של 1080p כמו שצריך או שלא שווה בכלל להתאמץ בשביל המחשב הזה, בנוסף האם הספק שלי יוכל להפעיל את הכרטיס מסך שנתתי.. פרטים חשובים: ספק כוח: nzxt pf400 מעבד : pentium 4 3Ghz 64bit זכרונות: 2gb 800mhz לוח אם: abit aw8-max הכרטיס מסך שחשבתי עליו זה : http://tms.co.il/product/7244 אשמח לתשובה בהקדם תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-