כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו הערכה מתי פלוס מינוס תצא הסדרה החדשה של אנוידיה? מתי אמורה להיות ההכרזה? אני מאד מתלבט אם לרכוש כרגע מחשב חדש או להמתין. הכל שאלה של כמה זמן אני צריך להמתין....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע בעוד חודשיים לארה"ב וחשבתי לשדרג את כרטיס המסך באמצעות רכישה דרך אמזון. המפרט שברשותי די עתיק: מעבד:E8400 core 2 duo לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L כרטיס מסך:HD4870 זכרון:4GB DDR2 אני לא גיימר "מטורף" אבל משחק מידיי פעם במשחקים חדשים. על מה אתם ממליצים בתקציב של כ-800-900 ש"ח? האם רכישה בארה"ב כדאית ביחס לארץ (פער במחיר מול חוסר אחריות למוצר)? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שווה הכרטיס במחיר הזה????? וכן זה כולל את המכס ומשלוח
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://lamir.co.il/product.asp?product=8651
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה , והוא כותב לי שחייבים 512 ראם זה הגיוני? אפשר להריץ גם עם 128?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש מ-KSP אילת את הכרטיס הבא: EVGA GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 1) אני רוצה לדעת האם יש תאימות בין הכרטיס מסך לחומרה של המחשב שברשותי? מפרט מחשב: Intel Core i7-4790 @ 3.60GHz לוח Gigabyte ga-h97-hd3 ספק כוח - Corsair RM650 Modular Gold 80 plus מערכת הפעלה ווינדוס 10 Pro F9C - BIOS(גרסאה) 2) בנוסף מעוניין בהמלצה על מסך 27 אינץ' מ-KSP שיתאים לכרטיס עד - אלף ש"ח. המסך ישמש בעיקר לעבודה גרפית - פוטושופ, אילוסטרייטור(גם לגיימינג בינוני אבל פחות רלוונטי לי). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב 400 שקל. לא משנה לי מאיפה רק שיהיה כרטיס מסך הכי טוב לתקציב שלי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה לקנות כרטיס מסך זול ופשוט עם כנסת HDMI למערכת עם לוח אם של אינטל בדגם: [h=1]DH61HO.[/h] דבר שני יש לי מחשב שקניתי לפני כ-4 שנים עם כרטיס מסך GTX 570. בהנחה שאני יכול להריץ שניים כאלה - האם ריאלי ואפשרי בכלל לקנות היום עוד כרטיס כזה בשביל SLI? האם זה כדאי? (האלטרנטיבה היא לחכות שהמחשב כבר לא יריץ משחקים ולקנות קומפלט חדש.) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בTMS (כאילו לבחור חלקים ושירכיבו לי) ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת..... מה ההבדל בין 9600GT של חברה מסוימת לבין 9600GT של חברה אחרת... אני לא מבין בזה... יעזור לי מאוד אם מישו יראה לי כמה כרטיסי מסך שהוא ממליץ עליהם (מקסימום 850-600 שקל) ושיראה לי FPS של כל הכרטיס מסך שהוא ממליץ בכל משחק (לא יודע איך בדיוק להסביר את זה... אני ראיתי שעושים את זה באתר הזה אז כניראה שאתם יודעים איך לעשות את זה) תעזרו לי בקשה אני חייב נ.ב אם אני עובר על חוק מסוים בפורום אז סלחו לי אני חדש פה ואל תנעלו בבקשה ת'אשכול או לא תענו זה ממש חשוב לי תודה רבה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבחור בין הכרטיסים הבאים : ASUS EAH3850 TOP/HTDI/512M http://uk.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=602&l4=0&model=2040&modelmenu=1 Gigabyte GV-RX385512H http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2717 יש אפשרות לכרטיס נוסף של Gigabyte בתוספת נוספת של כ- 300 ש"ח GV-R485-512H-B http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2856 זקוק לעזרתכם, מה ההבדל בין הזוג הראשון ? יש עדיפות לאחד מהם ? לגבי האפשרות השלישית, כדי להוסיף את ההפרש מבחינת תמורה לביצועי הכרטיס קרור תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי מערכת המחשב במפרט בה מותקן כרטיס המסך hd2600xt (עם דרייבר מעודכן להיום). המחשב מופעל ע"י מערכת הפעלה windows7 32 אולטימיט (חוקי). למחשב מחוברים שני מסכים בשיטת dual view (כלומר extended desktop) מסך crt כמסך ראשי (זמני, זמני) טלויזיה סוני 32v5500 כמסך משני. (עמוד הטלויזיה http://www.sony.co.uk/product/t32-v-series/kdl-32v5500#pageType=TechnicalSpecs ) מסיבה לא ברורה, תצוגת המחשב בהמסך הטלויזיה אינה מתפרסת על מלא השטח אלא נשארת מעין מסגרת שחורה (בעלת פרופורציות אחידות) סביב התמונה. דבר הקורה בכל היישומים והינו די מעצבן (לטלויזה כבר יש מסגרת שחורה ואיני רואעה צורך במסגרת נוספת). הדבר קורה באופן דיי מוזר. טרם התקנת הדרייבר לאחר התקנת הwindows7 תמונת המסך …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת מחשב AMD PHENOM X6 היום אני עובד עם כ. מסך שמובנה בלוח אני רוצה להתחדש בכ.מסך אני לא יודע מה כדאי לי ATI או NVIDIA מה שכן אני יודע זה שהלוח שלי תומך ב CROSSFIRE ובגלל זה אולי שווה לי לחשוב יותר על ATI או שלא ? הייתי שמח לקבל המלצה לכ.מסך טוב תקציב 1000 1150 שח השימוש העיקרי שלי הוא עריכת ווידאו אבל כן אני מריץ גם משחקים תודה על העזרה שי מילגי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כ מסך GTX 950 המאוורר לא עובד האם הוא עובד רק במאמץ? או שמשהו לא תקין תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יודע למה לדור החדש של כרטיסי המסך,pci-e 2 אין לוחות שתומכים בsli ורק בcrossfire? וכמו כן אילו לוחות מתאימים יש? :s05:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כ.מסך של גי פורס אבל לא יודע מתוצרת מי הכי כדאי... ממי אתם אומרים ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי שהגיע הזמן לשדרג וה7850 דיי קורץ לי מבחינת המחיר והביצועים אבל אני מפחד שהמפרט לא יסחוב את הכרטיס (מפרט בצד). מה אתם אומרים מיותר או שהמפרט המיושן כן יסחוב? ואם כן איזה חברה לקחת? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מכיר את החברה TYL -טי יו אל משהו מכיר את החברה אזות? השם של החברה TYL או TUL זה חברה טובה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס geforce4 128 ti4200 של leatek שהוא באמת ממש מעולה מערכת הקירור שלו הכי גדולה שראיתי אי פעם! אבל ישנם לי כמה שאלות: 1) אומרים לי שמדי פעם אולי פתאום המחשב התכבה וזה בגלל הספק איזה הספק צריך? 2) כאשר אני מחבר ל-tvout הכל טוב ויפה אבל כאשר אני רואה סרט על מתוח הסרט מטשטש ונהיה בו זרמים ובמסך אני רואה מצויין איך אני מסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם האיכות מורגשת? ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך חדש עם יציאת TV טובה במחיר של 400-450 +/- וההתלבטויות שלי הן: XFX G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT + DVI Sparkle G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT + DVI MSI G4MX440SE-T - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT Triplex Silver Geforce 4 MX440 64MB DDR TV-Out Retail ALBATRON GEFORCE MX 440SEN GAINWARD GF4 PRO 600 GIGABYTE ATI RADEON 7500LE 64 mb TwinView TV OUT Retail Sparkle Geforce 4 MX440 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard ATI RADEON 7500LE 64MB SDR DVI GAINWARD GF4 600 PRO MX 440 TV OUT GIGABYTE GA-AR64S-H RADEON 7500 POWER COLOR RADEON 7500LE 64MB SDR DVI מה אתם מציעים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס די סיפק אותי בתקופה שבה עבד, אני מחפש משהו שווה ערך / חזק יותר. אין לי עדיפות מסויימת ל AMD או Nvidia, ואין לי בעיה עם כרטיס משומש / מחודש / יד"ש. שאר המפרט מפורט בצד. (ד"א, יש רכיב שמהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסויים)? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לשכן שלי בעית צבעים במחשב והוא ביקש ממני לכתוב פה את הבקשה לעזרה. יש לו כרטיס מסך נ.וידיה ג'יפורס 6200 ווינדוס XP. הבעיה היא שהצבעים דומים מאוד לצבעים כמו בsafe mod. כלומר לא נכונים, הקרנה לא מדויקת בעיקר בצבע ירוק במקום שחור וכו'. בעיה קיימת לא רק בוינדוס, אלא גם בכל מקום אחר במחשב, מרגע ההדלקה עד לרגע הכיבוי. מישהו יודע מה הבעיה? אם צריך אני אספק מידע נוסף (רק לומר איזה). דניאל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלושתם עולים פלוס מינוס 2400 שקל, נתונים די זהים, מה בכל זאת עדיף, או אולי אפילו מסך אחר דק של 19 אינטש באותו המחיר... תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-