כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי להבין כמה דברים בקשר לטכנולוגיות האלה של ריבוי כרטיסי מסך, איך זה עובד ? ומה יותר משתלם לעשות - מערך של כרטיסי מידריינג'(5750)או לקנות כרטיס חזק בודד (5850). ניתן לחבר יותר מ2 כרטיסים? השיפור שמתקבל מהקמה של מערך כזה הוא 100 אחוז ? והאם צריך לוח אם מיוחד בשביל זה ?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן אהלן, לפני משהו כמו חודש נשרף לי כרטיס המסך הקודם שלי, Club 3D Geforce 9800GTX מתוקף האחריות, החליפה חנות המחשבים שלי את כרטיס המסך בכרטיס מסך חלש ממנו, HD 5670. אחרי מריבה קצרה עם החנות, הם הסכימו להחליף לי את כרטיס המסך בכרטיס מסך שווה ערך בביצועיו, והתקינו לי Geforce 250GTS. הבעיה היא, שמהרגע שהכרטיס הותקן, התחלתי להרגיש ירידות ביצועים מוזרות שהלכו והחריפו עם הזמן. התופעה המוזרה ביותר היא "ירידות FPS" בזמן שימוש בווינדוס. למשל אפקט הגלילה בתלת מימד ממש מקרטע לפתע וכן אפילו מזעור ופתיחה של חלונות חדשים מקרטע לחלוטין. גם תוכנות כמו PHOTOSHOP CS4, שמסתמכות על המעבד הגראפי, לפתע מקרטעות, וגלילה ע"ג תמונה בתוכנה יהיה מקרטע. [יש לי ווינדוס 7, למקרה ותהיתם] במשחקים המצב …
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רב, איזה גודל מסך (20 או 22 כניראה) מביא ביצועים הכי טובים עם הכרטיס הזה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
התקציב הוא 3500 עד 4000 כולל מסך 22 הרדיסק בין טרה לחצי המטרה משחקים ברמה גבוהה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
רכשתי אתמול את המחשב הנ"ל, עם הנתונים הבאים: מעבד Intel® CoreTMi3 Processor 330M 2.13GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache מסך רחב 15.6 HD (720p) glossy WLED display ( 1366X768 ) with TrueLife ( מסך מבריק ) כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator HD דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 4GB DDR3 1066MHz dual channel הנתונים שהמחשב קיבל בווינדוס אינדקסינג: מעבד - 6.2 זיכרון - 5.9 גראפיקה - 4.6 גראפיקה במשחקים - 5.1 הארד דיסק - 5.7 עכשיו, ברמת העיקרון המחשב לא למטרת משחקים, אבל הופתעתי לראות כמה שה-FPS נמוך בצורה חריגה במשחק ישן כמו DoD 1.3. אפילו שהכרטיס מסך על ההגדרות הכי נמוכות, עם הרזולוציה הכי נמוכה במשחק (640X480), אני לא עובר את ה-50 FPS אפילו שאני מסת…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס מסך שלי הלך (9500GT), ואני מחפש אחד חדש במחיר יחסית זול. המטרה היא שהמשחק BF:BC2 (מי שמכיר...) יעבוד חלק, מצידי על גראפיקה נמוכה... בקיצור, הסתכלתי על ה-220GT, ואני לא ממש מבין מה ההבדל בינו ל-9500GT... אני בטוח שיש הבדל, אני רק רוצה לדעת מהוא ואם הוא משמעותי או לא... תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה בקרוב מחשב חדש ורציתי להתלבט בין שני כרטיסים... מבחינת תקציב אין לי תקציב גדול יותר מבין השניים האלו לכן אשמח לקבל עצה איזה מבינהם עדיף,או אלטרנטיבה באזור ה-650 שקל. אגב שניהם של חברת GIGABYTE. השימושים העיקריים שלי יהיו ברמה ביתית ולא מקצועית כמו פוטושופ/אוטוקאד,קצת משחקים,סרטי HD וכו'(אני סטודנט). יש לי מסך FULLHD 22. מה עדיף לדעתכם?
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לעבודה שבה אני צריך לערוך וידאו, קיבלתי הצעות של כמה מחשבים עם כרטיסי מסך של AMD, ושל ATI Mobility Fire. איך הם והאם יש כרטיסים טובים אחרים שמתאימים לעבודה בעריכת וידאו?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך. תקציב: מקסימום 700 ש"ח ללא חריגה. מפרט מחשב: מעבד i3 530 זיכרון 2GB DDR3 1333 לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2H ספק כח Seasonic S12II-500 מסך 19" (רזולוציה 1280x1024) - אין צפי לשינוי בעתיד הקרוב. שימוש:משחקים לא כבדים במיוחד. הייתי רוצה לקבל ביצועים טובים במשחקים כמו Dragon Age באיכות גבוהה עם רזולוצייה מקסימלית של המסך. ולהמשיך לקבל ביצועים טובים במשחקים מסוג זה בעתיד. חשבתי על ATI HD4850 או ATI HD5750. מה אתם ממליצים? אחד מהנ"ל? ATI אחר? הלכתי לכיוון ATI כי הלוח תומך ב-CrossFireX כך שאולי בעתיד אוכל להוסיף עוד כרטיס אבל זו אופציה רחוקה בעלת סבירות נמוכה. אם לדעתכם כדאי כרטיס של Nvidia אני פתוח להצעות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
תראו .. נשרף לי הכרטיס מסך והתכנאי שלי אמר שיש עוד כרטיס מסך בלוח אמ או לוח אף לא זוכר כבר מה הוא אמר לי .. בקיצור הוא אמר לי שזה כרטיס אחד המעפנים אבל ושזה לא יריץ לי שום משחק זה רק שהמחשב יחזיק .. הוא תכנאי שלי מלא שנים בקיצור השאלה שליי ------ זה אפשרי בכלל שהיו לי 2 כרטיסי מסך על המחשב אפילו אם אחד טוב ואחד מעפן לגמרי ? אם אפשר תשובה חד משמעית
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי יש כרגע כרטיס מסדרת ATI3650 אני מעוניין להחליפו בכרטיס מתקדם יותר (אבל לא להוציא הרבה מדי כסף) - מה שחשוב לי: 1. יציאת HDMI - חובה 2. יציאת VGA - חובה 3. משחקיות ב-1280X1024 אבל גם ב-1024X768 לא הולך לריב עם אף אחד - רב המשחקים הם אסטרטגיה (C&C, WARCRAFT, ומתי שיצא STARCRAFT2 ) 4. רצוי שיהיה קירור פאסיבי - או מאוורר שלא עושה יותר מדי רעש 5. ביצועים יותר טובים מהכרטיס הנוכחי 6. רצוי ATI - אני לא משתגע על הדרייברים של NVIDIA משום מה הם תמיד מצליחים לעצבן אותי לא מתוכנן OC רצוי מ-SKYPC שאני מכיר אותם טוב מצאתי שני כרטיסים - 1. 4670 http://skypc.co.il/pl_product~9S4670M5U~8~0.htm 2. 5570 שגם יתן DX11 http://skypc.co.il/pl_product~9S5570H2~8~0.htm תודה, ג…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מה עדיף? מבחנית ביצועים נטו ללא התחשבות במחיר וכו'.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיות בכרטיס מסך שלי כבר הרבה זמן, לאחרונה זה התחיל להיות יותר ויותר חמור. זה התחיל בכיבוי המסך במשחקי דורשי גרפיקה גבווה(אני יפרט בהמשך מה זה עושה שזה מכבה תמסך) וכרגע לפעמים יש לי נקודות וורודות על המסך וגם אחרי שעה במחקים מתחיל לי נקודות וקווים (יש תמונה בהמשך) - כיבוי המסך באמצע משחק או בבדיקה ישר איך שאני מתחיל את הבדיקה בתוכנה OCCT - שינוי הגרפיקה במשחק פתאומית - קווים במסך - נקודות וורודות תמונה http://up201.siz.co.il/up1/kndadmr5dmn1.jpg זה לא רק קורה במשחק הזה! - אין לי ביטוח לכרטיס מסך בגלל FOXPC שנסגרו(פשטו רגל). - המחשב נקי ללא אבק. - לפעמים שאני מדליק את המחשב יש לי בשולחן עבודה נקודות וורודות במסך קטנות שאני מבצע ריסטרט למחשב זה נעלם. - המחשב נק…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נכון של 5770 תומך ב DX11 , אבל דיי הרבה אנשים ומוכרים בחנויות ממליצים לי שלמחשב למשחקים כדאי לי ללכת על 250GTS אני לא הכי מבין בזה ולכן אני דיי מבולבל. זה לא שאכפת לי ש 5770 עולה עוד 200 ש"ח, אני פשוט לא רוצה לעשות בחירה שאצטער עליה. אז מה דעתכם חברים/מומחים? המחשב שאקנה מיועד למסך "26 ויהיה דיי דומה למפרט המומלץ שלכם לגיימרים עם I5-750 . ההתלבטות העיקרית שלי היא לגביי כרטיס המסך כאמור. נא עזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס שתומך ב דירקס 11. אני רוצה לציין שאני לא בעד אוברקלוק באופן כללי ואני לא מעונין לבצע. חשבתי על הכרטיס ATI RADEON HD5770 עכשיו בדקתי בהמלצות אחד אחריו ATI RADEON HD5850, כרטיס יותר יקר האם זה שווה את הכסף? אני משווה את שני הכרטיסים וברוב הסטנדרטים ה 770 לוקח חוץ Stream Pressosors שבו ה 850 לוקח (אני אפילו לא יודע מה זה, אשמח להסבר) אז מה ההבדלים בינהם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המחשב שלי בן כמה שנים כבר ולא מריץ יותר מדי עכשיו אז חשבתי איזה כרטיס מסך יתאים לפה..משו לא יקר אבל שיריץ נחמד MEDIUM וכאלה המפרט שיש לי : (NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB 3GB 800 זכרון CPU DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz לוח Gigabyte GA-8I945P-G-RH (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) לוח אם
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי כרטיס המסך שלי הלך לעולמו דגם Dleadetek winfast px8800 gts 640 gddr3 הכרטיס מסך הזה עלה לי הרבה כסף אני רוצה המלצה לכרטיס מסך יותר טוב ממנו ויותר תווח המחיא נע בין 1000 ל2300 ש"ח מפרט המחשב שלי מעבד: intel Quad 6600 קירור למעבד: ZALMAN CNPS9700 LED לוח אם: ASUS STRIKER II EXTREME זכרונות: OCZ TRIPLE CHANNEL {3x2} 6GB 1600MHZ CL7 ספק כוח: Enermax PRO82+ 625Watt Retai מסך: SAMSUNG LCD 931BW 19 מארז: Zalman GT1000 תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ג'יפור 9600 GT ואין לו כרטיס קול פנימי כמו שיש בכרטיס 5770 של ATI השאלה שלי היא איך אני מחבר לו כבל של קול ללוח אם במקרה שאני מחבר כבל DVI ל LCD ב HDMI אז יהיה גם קול ניתן לראות את הפרטים של המחשב שלי בצד תודה רבה לעונים מראש.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום. אני עובד עם PHOTSHOP וקצת עם 3DMAX אני קונה מחשב עם כ.מ G220 ומסך DELL UltraSharp 2209wa 22. 1.האם הכרטיס מסך יגביל אותי לבצפיה סרטים,עבודה בפוטושופ וכד'? (אני לא מדבר על רינדורים ב3D) 2. הכרטיס יותר טוב מ1900XT? (ללא קשר לDX10, אלה מבחינת ביצועים) 3. ללא קשר לכרטיס, איך אני יכל לחבר למסך גם TV(עם ממיר כמובן) וגם מחשב? איזה חיבורים צריך במסך? תודה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום , אני רוכש כרטיס מסך 5850 HD רציתי נורא כרטיס של SAPPHIRE אך אין אותו במלאי(בחנות הקרובה אליי ) אלא רק של CLUB 3D או POWERCOLOR לטענת המוכר , אין הבדל בין המותגים והם בדיוק אותו דבר ( רק מדבקות אחרות) האם יש צדק בדבר ? האם אני יכול לקחת כרטיס של CLUB 3D ולהיות רגוע ? או שעדיין SAPPHIRE עולה על האחרים מבחינת איכות.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לקנות 5750 ATI מסיבה של תמיכה בריבוי מסכים לאחר בירורים רבים התברר לי שאת המסך שלישי אני צריך לחבר דרך הDP ושאין אפשרות מבחינת חומרה לתמוך ביותר משני מסכים ללא DP מישהו יכול להסביר לי למה זה? ממה שאני יודע DP זהה לHDMI רק לא צריך לשלם על הפטנט והשאלה החשובה יותר איפה ניתן להשיג כבל או מתאם מ DP ל DVI חיפשתי בבאג ואופיס דיפו אין להם
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין השניים כל מה שאני יודע זה שה 5770 תומך בדירקס 11 ועל הנייר הוא קצת יותר טוב מה 4870 בפועל, אני רואה שעדיין ה 4870 יותר יקר, ועדיין ממליצים על ה4870 בתור כרטיס מסך למרות שקיימים דגמים יותר חדשים בשוק. זה לא קשור למפרט מחשב שאני עומד לקנות או משהו, זה פשוט לא מובן לי. אשמח להסבר \ השוואה בין השניים.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני לא מעונין ביד שניה, ובחנויות לא מצאתי. אז מי שמכיר, אשמח אם יאמר לי, תודה.
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שיפור של-3K בהוספה של כרטיס לפיזיקס מערכת ללא אוברקלוק..הכל בדיפולט תודה על העזרה שקיבלתי בנושא מי-Lanzar... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-