עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_707&products_id=9728 זה מיועד למסך 19 ספק של HEC 400 ומעבד של AMD 6000

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  2. אני משחק לא מעט ובעיקר ברזולוציה המקסימלית של המסך שלי(1920X1200) אני מוכן לחרוג מהתקציב אם זה אומר שאני אוכל לקבל כרטיס מסך טוב שיחזיק מעמד בכבוד כמו ה8800 שלי, את המפרט ניתן לראות בצד. תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by NTT,

שלום! חבר שלי שינה את תדירות התצוגה בווינדוס ל100HZ ומסך הLCD שלו עושה עכשיו מסך שחור, איך אני מחזיר את תדירות התצוגה ל60HZ בלי שיש לי מסך CRT? (ניסיתי SAFE MODE - לא עובד). תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  4. אני כבר מבולל מכל הסוגים, חשבתי בהתחלה ללכת על כרטיס מסך מסוג Quadro FX 580 512MB GDDR3 ואז מישהו אמר לי שה GTX275 יותר מתאים לעריכה, במחיר הזה ראיתי גם דגמים של 5770,ATI HD 5830 עם DDR5 אני חוזר ומדגיש הכרטיס ישמש אותי אך ורק לעריכה גראפית עם תוכנות מהסוג של: finel cut, premier, Avid מישהו יכול להסביר לי מה היתרון של הQuadro על פני האחרים כי ראיתי שהוא הכי נפוץ לכרטיסי עריכת ווידאו אשמח אם מישהו יענה בהקדם זה דחוף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. שלום לכולם. המחשב שלי כרגע הוא - e5200 2gb ram ddr2 800 7800gt hec 400w *אני הולך לקנות עוד 2 GB זכרון, אם זה משנה הסיפור הוא כזה - פנדה מחשבים (יהיה לכלוך כי זה בלתי נפרד מהבקשה לעזרה) התקשרו אלי שבוע לאחר ההזמנה של הPOWERCOLOR 4770 כדי להודיע לי שאין להם אותו. בתור פיצוי, הם יכולים לתת לי הנחה של 10% בערך על כרטיס מסך חלופי, אני מאמין שאוכל למתוח את זה עוד קצת. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך ששווה את השימוש בהנחה, שיעבוד עם הספק ויכנס בתקציב של 500 שקל ~, או שפשוט לבטל את ההזמנה וללכת לקנות במקום אחר (לא חושב שיש 4770 בבאר שבע חוץ מאצלם). תודה וסליחה על החפירה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by RUONXHEV50,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך לגיימינג עד 500 ש"ח!!! בבקשה מהר כי אני צריך להזמין בעוד יום!!!! תודה לעונים רום

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by Tony_Almeida,

שלום יש לי מחשב עם לוח של אינטל DG41BI מעבד E7500 ו2 גיגה זכרון רציתי לחבר לו כרטיס מסך חיצוני על מנת לשחק קצת במשחקים. הכרטיסים שברשותי הם: VTX HD 4350 PCI-E DDR2 512MB SAPPHIRE X1650 512MB PCI-E SAPPHIRE HD 3450 512MB PCI-E איזה מהם כדאי לי לחבר על מנת להוציא את מיטב הביצועים למשחקים אני יודע ששלושת הכרטיסים חלשים אבל מה הכי חזק מבניהם.. תודה.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך מסוג 9600GT 1GB 256bit ויש לו VGA וDVI ןSVIDEO . אני קונה בקרוב מאוד (שבוע שבועיים) טלוויזיה חדשה של LG 32LH35FR ‏32 ‏אינטש. איך אני אוכל לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה כך שאוכל גם לשמוע מהמחשב בטלוויזיה וכמובן גם לראות? האם יש אפשרות להשתמש גם בחיבור של HDMI על ידי מתאם כלשהו כדי לקבל את מירב איכות הצפייה במסך מהמחשב? תודה מראש לעוזרים!!

9. שלום אנשים, המפרט של המחשב שלי הוא: amd athlon X2 3600 3 ג'יגה ראם במהירות 667 nforece abit kn9 ultra 570 sli Gigabyte 7600GT FSP 400W PAF אני אוהב לשחק לפעמים במחשב ומעצבן אותי שאני כבר לא יכול להריץ כלום... יש טעם להחליף כרטיס מסך במחשב כזה או שכבר עדיף לחסוך למחשב חדש? חשבתי על 9600GT, HD4670, HD4730... נראה לי שכרטיס בסגנון הזה יתן לי תוספת ביצועים משמעותית בלי להיות חנוק מדי ע"י המעבד. אשמח לקבל מכם תגובות... תודה אנשים.

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by eladrevach,

השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל ביניהם..? עכשיו אני יודע שההבדל הוא רק בצורה ובקירור אבל השאלה האמיתית היא נגיד ראיתי שבksp הפסיקו עכשיו למכור את הגרסא הקודמת. השאלה שלי אם מישהו יודע לאיזה מהם הקירור יותר טוב (ואם מישהו היתנסה יותר טוב) חוץ מהvapor-x שלו יש את הקירור הכי טוב. וגם ראיתי עוד גרסא של sapphire Heatpipe Fan שאותה יש רק בארץ לא ראיתי עליה שום דבר באתר של sapphire בקיצור איזה הכי ממולץ לקנות (ואל תגידו לי את ההכי זול.. בבקשה) יעני בקיצור מי מקרר הכי טוב הרגיל או הnew edition ?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  11. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום חברים, אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר את מקור הבעיה.. פרטים:חומרה: מעבד e-8500 לוח אם p5q-e זכרון 4 גיגה crosshair (נדמה לי) כרטיס מסך readon 4870 500mb מערכת הפעלה נכון להרגע win7 אני נוטה לחשוב שמקור הבעיה הוא דווקא בכרטיס המסך, אך עם זאת אני לא בטוח בכך.. הייתי רוצה לאתר את מקור הבעיה במדויק ואיני יודע איזה כלים צריך כל עזרה תתקבל בברכה g0vner_x3

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, והסיבה היחידה היא כדי שהמחשב שלי יוכל להריץ את המשחקים הבאים, ברמה שאני גם אוכל לשחק באינטרנט מול אנשים אחרים ולא רק מול המחשב: (שניהם לא יצאו עדיין) Starcraft II Diablo III אין הודעה רשמית מבליזארד לגבי הדרישות של כל אחד מן המשחקים האלה. אבל מתוך ההערכות למיניהן שקראתי, הבנתי שאני לא חייב לשדרג את המעבד שלי, שאותו אני ממש לא רוצה לשדרג (סיבות כספיות) Dual Core E5200 2.5 GHZ 32bit את הזיכרון RAM אני מתכוון לשדרג ל8GB והשאלה היא מה לעשות עם הכרטיס מסך כי אני לא מבין בזה כלום. הלוח אם שלי הוא של ASUS intel G31 Express Chipset תודה רבה

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  13. אורח
    Started by אורח,

אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי, זה המערכת שלי: E8400@3.6 4Giga 260GTX Seasonic 500W Samsung 260T אני משחק רק על ההגדרות הכי גבוהות עם הפילטרים על מקס, ו260 כבר לא מספק את הסחורה... מה כדאי לי 480 או 5870? OC מתוכנן. והאם הכרטיסים האלה יראו שיפור משמעותי על ה260?

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אז ככתוב לעיל, לאח שלי יש כרטיס מסך GeForce9600 וכשמאמצים אותו קצת הוא גורם למחשב לאתחל את עצמו. המחשב שלו הוא כזה: מעבד: pentium 4 @ ~3ghz. RAM: 512Mb. כרטיס מסך: *כמוזכר* הביעה הופיעה לראשונה כשהוא שיחק בGarrys mod. אבל הבעיה עושה רושם שהיא ממשיכה גם כשכיבינו את הכרטיס דרך הBIOS והעברנו את העיבוד לכרטיס המובנה על הMotherBoard. למישהו יש פיתרון? והשאלה השני: איך עושים OC דרך הדרייברים של nVidia?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by thedarkman,

האם HD5850 יהיה טוב עם המסך SAMSUNG T220? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by roiavraham,

הוצע לי לקנות מחשב 4gb ddr3 זיכרון פנימי עם מעבד i5 החדש של אינטל וכרטיס גרפי 128mb. השאלה אם הוא יעשה עבודה כמו מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce 105m 512mb עם ליבה כפולה דור שני. הבנתי שיש מאיץ גרפי בליבות החדשות של אינטל ויעילות מסוימת בהעברה מהירה יותר של נתונים מהמאיץ למעבד בגלל השבב החדש (P55). בקיצור.האם זה מתאזן?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by עדיאל,

איזה כרטיס מסך ליבחור בשביל לראות סרטים במחשב בLCD בסלון Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP Sapphire , Memory Interface: 128 Bit... SAPPHIRE S4831GD3 ATI RADEON 4830 1GB GDDR3 PCIE Retail HDMI Memory Interface: 256 Bit ההבדל במחיר זה 200 ש"ח איזה כרטיס יראו יותר איכות תמונה או שזה קשור לכבל HD

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. אני ראיתי כמה כרטיסים מסך PCI-EXPRESS בין מחירים 800 עד 2000 ש"ח. אני לא יודע איזה מתאים למשחק חדש למשל call of duty 6 ויש עוד הרבה משחקים שיצאו לאחרונה. תקציב שלי עד 1000 ש"ח ולא יותר. הכי חשוב שכרטיס מסך חזק יתאים לכל משחקים שיצאו בעתיד למשל בשנה הבאה שנה 2011 יצאו משחקים חדשים וקנה משחק שיעבוד לי במחשב שלי. ובלי דרישות כרטיס מסך להחליף.מבינים? משהו כזה שכרטיס מסך יחזיק מעמד 5 שנים שכל משחקים יעבדו בלי בעיות ובלי דרישות מינימום כרטיס מסך. מה אתם מציעים לי,ומה מומלץ לי ליקנות,איזה דגם טוב יותר? הייתי רוצה כרטיס מסך זיכרון 1GB 512bit בתודה מראש בן

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by SenDeR,

איזה כרטיס יותר טוב ומשתלם ? והאם יש ביניהם פער גדול ומשמעותי ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. זה למשחק אני צריך .. זה המסך פתיחה שאני נכנס לזה של הדרייבר .. : http://www.siz.co.il/my.php?i=myxjtamozznx.jpg

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  21. שלום אני צריך חוות דעת על כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 220GT האם הוא טוב מה הוא מסוגל להריץ האם הוא מסוגל להקרין hd ואיזה מסכים מתאימים לו האם הוא מתאים למפרט שלי? זה המפרט של המחשב שלי מעבד:Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח m: לוח Gigabyte דגם GAP55US3L צ'יפסט P55 דיסק קשיח:Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer זיכרון פנימי:Kingston 4096MB (4GB) DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ספק:Hec 600W דגם WIN+600 אשמח גם לקבל דעה כללית על המחשב האם הכל מתאים אחד לשני והאם הוא טוב תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אז קניתי את הכרטיס מנעה מחשבים, 600ש''ח ל-1GB שזה ממש טוב. התאכזבתי קצת מהבאנדל כי לא היה כלום, רק הכרטיס והדיסק התקנה. ביצועים: METRO 2033 אפשר להגיד על הפנים אבל אני מבין שהמשחק ממש כבד (וגם מדהים כמה שהוא יפה) אז על DX11 אני לא יכול לחלום אפילו להפעיל אותו כי זה מקרטע, DX10 המשחק עובד עדיין לאט אבל יותר טוב, ועל DX9 המשחק עובד הכי טוב, יש רגעים שהמשחק צונח ל 10-15 FPS אבל בדרך כלל זה 40-50 FPS תלוי אם זה INDOOR או OUTDOOR. DIRT 2 ללא בעיות על DX11 עובד מעולה. 60FPS. FALLOUT 3 עובד גם כן מעולה על 50FPS. MASS EFFECT 2 ללא בעיות מיוחדות גם סביב ה-50FPS. STARCRAFT 2 עובד מעולה, המשחק ניראה ממש טוב, 60-70FPS. [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Neo810,

היי, כרטיס המסך שלי (palit 8600GT PCI-E DDR3 TVout 2DVI) הלך ואני צריך מחליף. הכרטיס ענה על כל הצרכים שלי כך שאסתפק בכרטיס המקביל ליכולותיו (לא חייב יציאת טלויזיה) לכן מצד אחד אני מחפש כרטיס שלא יהיה נמוך ברמת ביצועיו, מצד שני אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי ואסתפק בכרטיס הזול ביותר העונה על הגדרה זו. יציאת DVI זה חובה, יישב בסלוט PCI-E. תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by etain2,

שלום רב, איזה גודל מסך (20 או 22 כניראה) מביא ביצועים הכי טובים עם הכרטיס הזה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  25. הציעו לי לקנות שני מחשבים ניידים. המפרט זהה פחות או יותר וכולל זיכרון פנימי של4 gb .המעבדים וכרטיסי המסך שונים. באחד יש מעבד אינטל ליבה כפולה דור שני 2.2 וכרטיס מסך geforce 512mb ובשני מעבד 2.26 i5 430 עם כרטיס מסך מובנה של אינטל 128mb האם יש הבדלים משמעותיים בין האיכויות המתקבלות בטיב התמונה בסרטים וכדו'??? האם הכרטיס המובנה מקבל שידרוג מהמעבד שבו לפי הבנתי קיים סוג של מאיץ גראפי מובנה???

• 3 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים