כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
יש לי HTPC עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, Radeon HD 3200. לצערי אני צריך להשתמש (לפחות באופן זמני, בשנה הקרובה) בפונקציית ה-keystone שקיימת רק בדרייברים של nvidia ולא בשום כרטיס של ati/amd. אז חשבתי שאם כבר אני מוסיף כרטיס מסך יעודי (כאמור, של nvidia בלבד), מעניין אותי איך הולכים ביצועי הגיימינג שלו... אם אני מסתכל למשל על כרטיס המסך הכי זול שאני רואה, Geforce GT210, או אולי הגירסה השניה הכי זולה, Geforce GT610/720/730 - איך הם בהשוואה ל-radeon 3200 למשל? או בהשוואה לדוגמה לכרטיס מסך המובנה ב-i7 3770 למשל? (סתם בשביל לקבל פרספקטיבה, לא קשור לאותו מחשב, שמבוסס על AMD). הכרטיסים האלה רלוונטים בכלל למשחקים ברמה סבירה, או שמדובר בכרטיסים "לפרוטוקול בלבד" ובאופן עקרוני הם לא נותנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מסך LCD (כל חברה) טוב למשחקים? מה החסרונות במסך LCD??? (חוץ משזה יקר מאוד) כדאייי??????????????? ??? תודה על התגובות גיל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בשביל gaming, למחשב מרובע ליבות חזק, עם מסך 19 אינץ' רחב, מה עדיף לקנות 8800GTS או שני 9600GT? תודה מראש, יובל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום יש לי X1950GT קניתי את המסך לפני שבועיים,ואני מחפש כרטיס מסך חדש.. אין לי בעיה לעשות OC לבד,תודה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
:jump: יש לי תקציב של 3000 שקל הגעתי למסקנה שהמחשב שלי מספיק טוב (לעכשיו !) בכדי להחליף בסכום זה מחשב שלם לכן החלטתי לשים סכום זה על כרטיס מסך. מפרט המחשב: intel 2.6 GHZ H.T - מעבד GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel - זכרונות Gigabyte GA-8IPE1000-L Intel 865PE PGA 478 - לוח אם W.D. 80 GB 8 M.B BUFFER כפול 2 - הארדיסק :yelclap:
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר דרייבר 97.92 עכשיו באתר של ניווידיה הורדתי דרייבר 158.19 1. האם צריך להתקין רק את החדש שיוצא ז"א שהוא כולל את כל מה שהיה קודם או שצריך להתקין את שתיהם? 2. בכללי כל דרייבר שיוצא הוא כולל את קדמו פלוס שיפורים או לא?
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כנראה שכן! לפי אתר DailyTech מעבד הG80 יהיה למעשה כפול-ליבה עם 48 צינורות עיבוד לכל ליבה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2785 מה שאומר שצריכת החשמל תרקיע שחקים :errrr:
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי gigabyte gtx570 הרגיל עם מאורר אחד. ביחד עם זה יש לי מסך 120HZ עכשיו ברגע שאני מפעיל 120HZ הטמפרטורות עולות בצורה מפחידה מגיע עד 55 בשולחן עבודה הורדתי MSI Afterburner שינתי תמהירות של המאורר למקסימום שזה 85 הטמפרטורה הגיעה ל35 בשולחן עבודה! ובתוך משחק [bf3 online] ל67 מקסימום! ניסתי גם לשים על 65 מהירות מאורר טמפרטורה בשולחן עבודה הגיע ל44 במשחק ל70 יש לציין שמצב האוטמוטי היה על 42! השאלה שלי היא על איזה מהירות כדאי לשים? ועם אני שם על הכי גבוהה יש סיכונים בזה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצא לי תוצאה של 9183DMarks בתוכנה הזאת! מזה אומר? הסבירו בבקשה....
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי GTX260 216SP כפי שמצויין במפרט בצד, הוא אחלה כרטיס ואני מרוצה ממנו, אבל בזמן האחרון יש לי איתו בעיות מסויימות... אני משחק לרוב ב- TF2, ויש לי לאחר כמה דקות תקיעות ופריזים, מה שמצריך אותי לפעמים לעשות ריסטארט למחשב (WTF??). יש עוד מקרה, בו המשחק מתמזער לי ומודיע על Video Driver Error, משהו כזה - ההודעה היא בצורת בלון בצידו הימני של שורת ההתחל (VISTA באנגלית). אמרו לי פעם לעשות סריקת וירוסים, עשיתי, התגלו 3 דברים שה- NOD32 ניקה אם אינני טועה, אבל הבעיה המשיכה והתעצלתי להמשיך לבדוק את העניין... הכרטיס ללא אוברקלוק. השאלה שלי היא האם מדובר בתקלת חומרה, האם לשלוח את הכרטיס לסקאיי בראשון? זו טיפונת בעיה בשבילי כי אני גר בירושלים, אז אני רוצה להיות בטוח ל…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, כרטיס המסך של אחיין שלי נהרס לאחרונה והוא רוצה להחליף אותו בתקציב של עד כ- 1000 ש"ח, חדש בלבד. הכרטיס מיועד למשחקים, בעיקר GTA-V, truck simulator. עיקרי המפרט: i3-4150 8gb ram מסך FHD seasonic s12ii 520w עד היום הוא עבד עם gtx560 (וקצת התלונן עליו) אך זה שבק חיים. חשבתי לרכוש באילת r9 280x, זה נראה כמו הכרטיס הכי חזק בתקציב הזה.. יש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בKSP ארבע גרסאות שונות.. האם יש ביניהם הבדל? http://ksp.co.il/?select=.1044..35..347.&list=1&sort=3&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=1951
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מתכוון לעומת הגירסה הרגילה..... אם הוספת המחיר שווה את השיפור בביצועים. אני לא יעשה OC לכרטיס מסך כי אני לא מבין בגלל זה אני רוצה לדעת. וגם ראיתי שגירסת ה-320MB XXX עוקפת בבצועים את הגירסה הרגילה בהרבה בגלל זה אני רוצה לדעת.
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי X800GTO ורציתי לדעת איפה אני יכול לראות את הטמפרטורות של הכרטיס באוורסט... גם רציתי לדעת מה פחות או יותר הטמפרטורות הסבירות לכרטיס... והאם תוכנת האוברקלוק שבאה עם הכרטיס טובה? (TRIXX) תודה.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inndo3D Geforce 6600 (בבקשה על תגיבו בתגובות כמו "למה קנית inno3d?" "זה חרא של חברה" וכו') עכשיו יש לי חשש שהוא מתחמם יותר מידי איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו ומה הטמפרטורה המוממלצת לליבה הזאתי? (גם במנוחה וגם במאמץ) תודה רבה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
האם הספק שלי יוכל להפעיל 8600GTS? הספק: TT430W מייצר 16A במסילת ה-12V ואין לי 12V 2.0... באתרים של החברות בכל מקום שהסתכלתי אמרו שצריך 20A במסילת V12... זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מחפשת כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי, שימוש בעיקר למשחקים ברמה בינונית פלוס מבחינת מינימום כרטיס מסך (ברמה של NVIDIA GeForce 7900 GS ומעלה). אני יודעת שקשה למצוא כרטיס מסך טוב במחיר כזה אבל אם יש משהו באזור המחיר הזה... ההבנה שלי בחומרה מאוד בסיסית אז אני פשוט אצרף צילום של Everest: ועוד שאלה אחת - איך אפשר לדעת אם כרטיס המסך הנוכחי שלי מובנה? ואם כן, מה לעשות איתו כשאני אתקין כרטיס חדש? תודה רבה, יעל
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני נוסע עכשיו לקנות כרטיס מסך חדש למחשב בסביבות של 500-600 שקלים: אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך דגם Radeon HD 5670 1024MB GDDR5 מומלץ לקחת אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר במחיר הזה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מדובר בכרטיס מסך [h=1]Asus Radeon HD 7850 DirectCU 1GB [/h] חדש לגמרי עם אחריות ל3 שנים מציעים לי ב370 שח. השאלה שלי האם המחיר משתלם או עדיף דבר לקחת כרטיס אחר עד 400 שח יותר חזק? (אם בכלל קיים דבר כזה עלות מול תועלת במחיר) השאלה בכלל אם יעבוד על הלוח קיים שלי GA-M61PME-S2P ספק 360W SESONIC GOLD אני חייב לקנות בימים הקרובים כי הכרטיס מסך שלי הקיים שלי קרס. אינני מעוניין בכרטיסים יד שניה והשאלה שלי מופנת לכרטיס חדש בלבד. תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אוקיי כנראה נשרף לי הכרטיס מסך או הצ'יפסט אבל רוב הסיכויים שזה הכרטיס מסך. אז ככה אני צריך המלצה לכרטיס מסך אך ורק מKSP!!!!!. אני משחק רק פיפא , אנ בי אי , המשחק הכי כבד ששיחקתי היה CoD 2 ... אני לא מדליק שום פילטרים חשוב לי רק שירוץ על 1024X768. ולא אני לא מוסיף אפילו שקל לתקציב תודה מראש. שאר המיפרט AMD 3200+ DFI NFORCE 4 ULTRA 1GB 533MHZ *פה אמור להיות כרטיס מסך* 400W PSU GENERIC
-
- 11 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הבנתי מהביקורת באתר שהכרטיס מסך עושה בעיות ברזולוציה של 1920X1200, וזו הרזולוציה שתהיה במסך שלי אז זה אומר שעדיף להשקיע עוד בשביל GTX670? כי אני לא מעוניין שיהיו לי ביצועים לא משהו ב- 1920X1200
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא דרייבר למסך MAG s776 ואני לא כ"כ מצליח עד כה... ניסיתי באתר של MAG, אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש. תודה מראש, דניאל
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני התקנתי ASSASSINS CREED UNITY ועכשיו אני לא מצליח לשחק על הגדרות גבוהות ..זה בגלל הכרטיס מסך או המעבד או בגלל שתיהם ביחד?אם אני אקנה כרטיס מסך חדש אבל השאר עם המעבד הנוכחי אני אוכל לשחק בהגדרות גבוהות עם FPS טוב? או שצריך להחליף כרטיס מסך ומעבד?מפרט המחשב:מעבד:Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח אם:Gigabyte GA-B75M-D3Hכרטיס מסך נוכחי:AMD Radeon HD 7970 3GB GDDR5 OC זכרונות:Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 מארז:מארז של TMSספק כוח:Seasonic ECO 600W מסך:BENQ XL2430TMax Res: 1920x1080
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מישהו בכלל ניסה את זה? זה הצליח? יש הפרעות? צריך כבר ליישב אחת ולתמיד את הסוגיה אם האפשרות הזאת באמת מעשית, או רק תיאורתית. אנחנו הרי לא יכולים להמליץ על ימין ועל שמאל לאנשים לעשות את זה, בלי לדעת אם זה באמת עובד או לא. אז מי כבר ניסה את זה? שתפו אותנו...
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-