כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם אני יכול לשלוט בעזרת השלט של המחשב במסך(להעביר ממצב DVI למצב HDMI וכו')? יש לי מסך LG LED 24 W2486L.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום, הכרטיסים החדשים של נווידיה יצאו כבר, ובארץ המחיר שלהם יהיה כנראה ממש גבוה ויקח לפחות עוד שלושה שבועות עד שהם יגיעו לארץ. אז אני ועוד כמה אנשים חשבנו לפתוח קנייה קבוצתית שתוריד מהמחיר.. והכרטיסים יהיו פה יותר מהר.. ככה שזה יצא יותר זול (בערך 1600 שקל) ויגיע יותר מהר מאשר שהכרטיסים יגיעו לארץ. רציתי לדעת אם יש אנשים שיהיו מעוניינים לקנות ביחד את הכרטיסים, אתם משלמים רק כשאתם מקבלים את הכרטיסים ככה שאין לכם מה לפחד. כבר בדקתי והמחיר של 470GTX מארה"ב אמור להיות בערך 1500~1600. ככה שאנחנו מקבלים הנחה גדולה של 400 שקל בערך. אם יהיו אנשים שירצו, אנחנו כבר נדבר על הכל בפרטי\בטלפון ונסגור הכל כשנראה שכולם רציניים. לשאלות אפשר לשאול פה או בפרטי. אנשים המעוניינים: 1.saharb14 s…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע על בעייה להכניס כרטיס מסך 5770 של אסוס מדגם ASUS CuCore Series EAH5770 למארז של אנטק מדגם P182 מבחינת גודל או מרחק מהכלובים או כל דבר אחר הוא ישב על לוח של גיגה בייט מבוסס X58
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מיתכוון ליקנות תHD5850 באזור המרכז מעדיף חנות כמה שיותר אמינה, ושיהיה כמה שיותר זול מבקש מי חברי הפורם לימצוא לי חנות כזאת, התקציב 1400 שקל, לא אכפת של איזה חברה רק שהיה 3 שנים אחריות וכמה שיותר זול. תודה לכולם.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה היום סופסוף אני הולך להשלים את המחשב שלי בכרטיס מסך שחסר לי וחלק אמרו לי את הגרסא הרגילה וחלק אמרו את הnew edition ובלה בלה ופתאום יש את הגרסאת heatpipe fan שאני בכלל לא רואה עליה מידע באתר של sapphire אז קיצר החלטתי שאני כבר אביב את הכרטיס עם קירור טוב אבל לא מצליח להחליט איזה... עד עכשיו הייתי בטוח שאני מביא את הvapor-x ואז ראיתי את הmsi hd5770 hawk ונידלקתי עליו נראה שיש לו קירור אכזרי ביותר הפאק היחידי שיש לו רק dvi אחד. ואז אמרו לי שבכלל גם הvapor-x מקרר פחות טוב מהקירור הרגיל עשו לי סלטטט בקיצור עצה שלכם לפני קניה 5770 vapor-x 5770 hawk 5770 heatpipe fan מה לקחת? (כולם אותו מחיר.)
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני בערך חצי שנה המפרט GIGABYTE GA-P55M-UD2 לוח אם INTEL CORE I7 860 מעבד זיכרון 4 גיג'ה DDR3 ספק כח 500W ומסך 22 של סמסונג אני לא מרוצה מהביצועים של הכרטיס שלי ואני מעוניין לקנות HD 5870 רציתי לדעת קודם כל אם הקניה תהפוך את הביצועים בצורה משמעותית? , איפה אפשר לרכוש אותו זול עם אחריות באזור המרכז ,האם הוא בכלל מתאים למערכת שלי ומה ההבדל בין הדגמים הקיימים כי שמתי לב שהמחירים שלו נעים בין 2000 ל2300 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי כיום (7600GT) למשהו קצת יותר חדיש. עיקר השימוש הוא לצורך משחקים, או בעצם משחק אחד Modern Warfare 2. תקציב: עד 500 ש"ח אשמח לקבל המלצות לכרטיס שיתאים למפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz לוח אם: Intel DQ965GF זכרון: 4GB DDR2
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להחליף את הכרטיס הישן שלי, שגם כבר לא מתפקד במשחקים כבר יותר משנתיים (משהו נדפק בו - הוא כל הזמן קורס ומציג ארטיפקטים). אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך, במיוחד לאור המפרט הקיים שיש לי (צווארי בקבוק וכו'). זה המפרט שלי - אני מתכוון להוסיף לו סטיק של גיגה RAM: (אם נדרש יותר אשמח אם תאמרו) E6300 1.86Ghz Gigabyte 965P-DS4 1GB RAM DDR2 667 Sapphire X1900XT 512 MB 250 GB HDD Enermax Liberty 400W התלבטתי בין מספר אפשרויות: HD5670/GT240/GTS250 (בגירסאות 1 GB) יש לציין שהכרטיס ישמש למשחקים, גם חדשים ונדרש שיפעיל אותם סביר (מן הסתם במסגרת המפרט לא ניתן להפעיל על הגדרות גבוהות, ולא נדרש גם...) כמו כן המחשב משמש אותי לצפייה בסרטים, לכן עדיף כרטיס עם פיענוח HD מתאים וח…
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאח שלי עם כרטיס מסך און בורד ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר את הכרטיס מסך הישן (9700pro) על ההתקן החדש PCI-E. לוח אם של המחשב החדש: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע המפרט שלי הוא כזה: AMD Athlon 64 X2 4200 2GB RAM ATI X1950Pro איזה כרטיס מומלץ בטווח מחירים של 300-400 ש"ח? האם ההבדל שיהיה בביצועים שווה את ההשקעה?
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי אני ממש רגע לפני הזמנת מחשב חדש (i7 860, 6GB RAM), והדבר היחיד שאני לא סגור עליו כרגע הוא הכרטיס מסך. אני לא גיימר, אבל אני כן רוצה שתהיה לי האפשרות לשחק משחקים פה ושם, בנוסף - המחשב ישמש גם לצפיה בסרטים, ככה שחשוב גם שיהיה TVOUT (כרגע לטלויזיית CRT, אבל בקרוב אני אצטרך יציאת HDMI לטלוויזיה קצת יותר רצינית). המחשב הולך להירכש מKSP, ככה שרצוי מאד שהכרטיס ימכר על ידם, ניסיתי לבודד את הכרטיסים שעומדים בטווח מחירים שהקצבתי - אני ממש לא מבין בכרטיסי מסך, וכאן אני צריך את עזרתכם, באיזה מהם לבחור? אין לי בעיה לנצל את מלוא התקציב ולהגיע לכרטיס היקר ביותר - אבל אין לי שמץ של מושג אם אני באמת צריך אותו. להלן רשימת הכרטיסים הרלוונטיים: Gigabyte HD 4650 OC 1GB GDDR2…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, אני צריך לרכוש כרטיס מסך שיכול להיתמודד עם עיבוד וידאו בזמן אמת זה הולך לשמש אותי בתוכנה לעקיבת וידאו. אני מנסה להבין את ההבדלים בין כרטיסי המסך בתכונות שלהם כדי להתאים לי את הכרטיס האופטמילי. אני אשמח להסבר קצר מה המאפיינים החשובים בכטיס ואיזה כרטיס עדיף לצרכים שלי. מפתחי התוכנה שאיתה אני מתכוון לעבוד המליצו לי על GTX 280 שאיתו הם עובדים כרגע, איך הכרטיס הזה יחסית לכרטיסים מסדרת QUADRO שהבנתי שזו סידרה לעבודה מקצועית יותר למרות שבחלק מהנתונים הטכניים ראיתי שהGTX 280 נותן ביצועים יותר טובים וגם מחיריו יותר זול. תודה,
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459 וברשותי לוח אם ASUS M2N-E עם חיבור PCI-E X16 האם הכרטיס יתאים לי ללוח אם ?? אם לא אנא תייעצו לי לקנות כרטיס מסך שיתאים בתקציב של 800 שקל מודה על העזרה .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב מספיק כדי להפעיל משחקים כמו FIFA וכו'
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כיום רוב המשחקים החדשים שאני מנסה להפעיל לא מצליחים לפעול על מדיום, אלה רק על הגדרות נמוכות. אז חשבתי לרכוש כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת האם כדאי לי את הכרטיס 260GTX? איזה ספק כוח אני יצטרך? והאם הוא יתאים למפרט שלי כיום? הלוח אם שלי: Abit IP35-E זיכרון: 2GB DDR-2 מעבד: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2733 MHz (8 x 342) כרטיס המסך שלי: NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB) מערכת הפעלה WIN7 תודה לעוזרים.
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפעמים נדמה לי שכל מה שעושים בכרטיסי מסך זה להוסיף עוד סטריים פרוססורס ועוד זכרון ועוד MHZ ואז קוראים לזה בשם חדש.. אני שואל למה לא עושים נגיד כרטיס עם 4 ליבות של דגם ממוצע, 2 GB זכרון ופי 2 סטרים פרוססורס? הרי אם עושים CF או SLI בכרטיסים ממוצעים מקבלים תוצאות טובות שלפעמים עוקפות כרטיסים יקרים.. אז למה לא 4?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב, זה הנושא שאני הכי פחות מבין בו בכל הנושא אז הייתי שמח לקבל עזרה מהמבינים יותר בכל הקשור ל-NV ומה שהיא מציעה. (ממ, Syndrom ) בכל אופן יש לי כרטיס של ATI ואני לא רוצה לוותר על כל הטכנולוגיה של פיזיקס וכד' וניחוש שלי שזה יהפוך להכרחי בעתיד, מה שגם אני עובד בכל הקשור לגראפיקה ומתכוון להתקדם יותר בתחום אז שכן התמיכה פה תציע לי הרבה, ובהתחשב בזה שיש לי PCI-E פנוי ועוד טיפה כסף חשבתי שאולי כדאי להשקיע כרטיס מסך לפיזיקס בלבד, אבל אני זקוק למשהו לא Overkill במיוחד. אז רציתי לשאול אם יש איזשהו כרטיס סביר של NV שיספיק לבדו להריץ אך ורק תכני פיזיקס בלי לפגוע בביצועי הגיימינג עצמם? (כמו ב-Dark Void למשל, שיהיה ניתן להריץ עם פיזיקס על ON בלי איזה 30-20FPS) חשוב לי שהכרטיס ל…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. עדכנתי את הדרייברים, ולצערי שכחתי איך בפעם הקודמת הגדרתי שאני אשמע את הקול דרך הטלויזיה. הייתה אפשרות איפשהו ב CCC לבחור את הכרטיס קול של הכרטיס מסך, אבל משום מה הפעם אני לא מוצא. בבדיקות שעשיתי הקול עובר למסך טוב ( לוח הבקרה - קול - שם אני מצליח לעשות בדיקה על הכרטיס קול ושומעים בטלויזיה ). הבעיה שזה מסורבל כל פעם אחרי שמגדרים העברת תמונה לטלויזיה גם לקבוע יציאת קול חדשה, וכמו שאמרתי אני בטוח שלפני שעדכנתי דרייברים שיניתי את זה ככה שכל פעם שאני אבחר בפרופיל שיצרתי, הקול יעבור דרך ה HDMI. אני מנסה כבר שעה לחפור ב CCC אבל לא מוצא כלום :( מה שעשיתי פעם זה יצרתי 2 פרופילים אחד Dual ואחד Singel בסינגל זה היה מוגדר רק על המסך של המחשב ב Dual זה היה מוגדר…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן, ה 4870 שלי שבק. הוא באחריות כמובן. עדיין לא ידוע כלום אבל נרמז לי בגלל שאין יותר 4870 בשום מקום החלפת הכרטיס תיהיה כנראה ל 5770. נראה לי שזה הוגן אבל בכ"ז הייתי מעוניין לקבל את דעתכם בעניין... תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט הנוכחי של המחשב שלי - מעבד i7 860 לוח אם - Gigabyte GA-P55-UD3 כרטיס מסך - Radeon HD5770 הייתי רוצה לדעת: א. אם בכלל אפשר לעשות Crossfire במפרט הנוכחי (הבנתי שיש לזה בעיה עם תושבת 1156 או משהו?). ב. האם אפשר נגיד לעשות Crossfire עם כרטיס מסך אחר (מגירסא 5xxxx) או שחייבים שגם הכרטיס השני יהיה 5770? ושאלה שכנראה לא תיהיה לה תשובה: ג. האם אפשר לעשות Crossfire עם סדרות radeon עתידיות (במפרט הנוכחי) (אני לא מעוניין בלעשות את זה כרגע, רק רוצה לדעת אם זה אפשרי, לעתיד)
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, אז ככה.. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה.. אבל לדעתי הוא יקר (בערך 2000 שקל..). חשבתי אולי לדבר עם היבואן של הכרטיס או כל חנות אחרת בארץ שמוכרת את הכרטיס בסטוקים ועושה הנחות.. ואולי לארגן עוד כמה אנשים שרוצים לקנות את הכרטיס בהנחה.. לדוגמא 10 אנשים שאומרים שהם רוצים.. אני מדבר עם היבואן\החנות ומנסה לסדר לנו מחיר טוב.. כלומר בערך 1600 שקל כולל הכל.. אחריות וזה..וככל שיהיו יותר אנשים המחיר בטח יהיה יותר זול.. ולא צריך להתחייב או משהו או לשלם לפני.. אם נארגן מספר אנשים.. אני אדבר עם החנות אבצע את הקנייה ואז אפגש איתכם ואביא לכם את המוצר אישית.. ככה שאתם משלמים רק כשאתם מקבלים את כרטיס.. רציתי לדעת אם יהיו פה אנשים שמעוניינים? תודה, סהר ***מנהלים אל תנעלו לי אני לא חושב שזה…
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן, צירפתי תמונה של ספק שברשותי. האם יחזיק 4770? שאר המערכת היא לוח G31 מעבד E5200 זוג זכרונות של 1GB כל אחד הארדיסק בודד של 160 ג'יגה לא יבוצע אוברקלוק לאף אחד מהרכיבים. במידה ולא, איזה כרטיס החזק ביותר אוכל לרכוש במחיר של עד 450 שקלים למטרת גיימינג קליל? מערכת הפעלה XP ולכן אין צורך בתמיכה בDIRECTX 11. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי כולם התקנתי את הדרייבר העדכני, אבל זה עדיין קורה מדי רבע שעה בערך יש הבהוב שחור (או יותר) בחיבור לטלויזיה. כלומר, זה ככל הניראה קשור לHDMI. זה קורה לא רק בזמן ניגון סרטים אלא בכל שימוש שהוא במחשב. אולי יש לכם רעיון לפתרון?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש איזה חיבור בקופסא: http://eliad.org/viewer.php?id=1270209980.jpg צריך לחבר אותו לאנשהו??
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן , קונה מחשב חדש שבוע הבא זה המפרט: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 , יחידות 1 ₪133 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1378 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪564 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪331 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=16…
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-