עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה התקנתי לחבר שלי גיטיאי סאן אנדרס ואחרי שסיימתי להתקין לחצתי על האייקון של המשחק הוא חשב לשניה ולא נכנס. התקנתי לו דיירקטיאקס, התדכנתי לו את הדרייברים של הכרטיס מסך ל-81.85 (יש לו ג'יפורס 4 אמאקס) וזה לא עזר. לקחתי את המחסך שלו אלי, ניסיתי להפעיל את המשחק אצלי עם המסך שלו וגם אז זה לא עבד, כאשר חיברתי למסך שלי זה עבד מעולה (LG F700P) התקנתי פרו אבולושן סוקר 5 וזה עבד גם על המסך שלי וגם על המסך שלו מעולה על הרזולוציה הכי גבוה. התקנתי מקס פיין 2 על המחשב שלי עם המסך שלו וזה עבד על רזולוציה של 1280X1024 ו-32 צבעים בלי בעיה. ניסיתי להפעיל את באטלפילד 2 וכאן זה נכנס למשחק היה מסך שחור לכמה שניות ויצא ואילו אצלי זה נכנס בלי בעיה. החלפתי למסך שלי נכנסתי לגיטיאי הורדתי את …

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בולשיט ירוק או פופאי על תרד משודרג, מי יוצא לבדוק הכצעקתה ? http://www.tweaktown.com/news/13154/gt300_could_outperform_the_radeon_hd5870/ http://www.fudzilla.com/content/view/15535/1/ באיזה צבע רושמים FIGHT !! ?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by coch,

אניח את זה פה. https://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_rtx_2060_review_(founder),34.html עצוב להגיד שזה הופך 590\580 ללא רלוונטיים למחשבה אפילו. האמת שזה הכרטיס היחיד מכל הסדרה המחורבנת הזו, שאפשר להגיד עליו לא רק שהוא מוצלח אלא אפילו מבריק כחבילה אחת... עומד איפשהו בין 1070Ti ל 1080 מבחינת ביצועים, עם פוטנציאל המהרה לא זניח לגמרי, וזכרון שיספיק מעל ומעבר ל FHD. להוסיף לזה אופציה* להנות ממשחק בודד או שניים רק בשביל לבדוק את כל עניין ה RT על הגדרות ממוצעות ומטה ולקבל באיזור ה 50 פריימים.. ( ב - 349 דולר על הנייר ). הכרטיס הזה - הוא עסקה מוצלחת מאוד כחבילה אחת כל עוד הוא נשמר באיזור חיוג הזה של המח…

4. Started by tzr84,

ATI Radeon HD 4670 512MB DDR3 איך הוא? נחשב לכרטיס טוב? העלות שלו 400 שקל בערך... לאיזה כרטיס הוא מקביל בערך היום של nvidia ואיך הוא לעומת 4850 או ה9800?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הציעו לי יד שנייה. לקנות או לא ?

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by eliranl,

אם אני פותח אותו ל16 צינורות עיבוד וקצת OC הוא מגיע לרמה של GT?? ה128MB ישפיעו בעתיד? או ששווה לקנות 6800GT שיהיה 256MB זה יהיה משמעותי בעתיד?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם. התגלגל לידי כרטיס Radeon HD 4870 1GB תוצרת SAPPHIRE. יש מה לעשות אתו היום? הוא עדיין יכול להתמודד עם משחקים? סה"כ כרטיס בן 10 שנים. ואיך הוא מבחינת כח עיבוד לעומת Radeon HD 7770?

8. Started by Alonzzzz,

אהלן, ראשית אני רוצה להגיד לכם תודה רבה אתם עושים עבודה חשובה ונהדרת לאנשים כמוני שקצת פחות מבינים ולא רוצים שירמו אותם. התייעצתי פה בעבר בנוגע לקניית מחשב ואכן קניתי מפרט דומה בסופו של דבר למה שהציעו לי כאן. המפרט שלי כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT 1.00GB זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך כי אני רוצה שהמשחקים החדשים כמו (GTA V, WATCH DOGS) וכו ירוצו לי על HIGH. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לרכוש בשביל זה? (אני צריך משהו שיהיה טוב ל3 שנים הקרובות לפחות כי אין לי כוונה להחליף עוד כרטיס למחשב הזה) אני מחפש משהו מסדרת NVIDIA GEFORCE תקציב: באיזור ה1000 ש"ח. ת…

9. Started by DakloN,

של ASUS או של BFG ?? שניהם במחיר של 3900.. מבחינת באנדלים וקירור ואחריות.. מה עדיף? או שחברה אחרת במחיר הזה....?

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by -=Snoop=-,

אהלן אנשים אני עידו בקהילת פורומים אחרת לא הצליחו לעזור לי ואז מצאתי את הפורום הזה (שנראה ממש רציני אגב) בכל מקרה אני "גיימר בנשמה" ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי להינות במקסימום מהעוצמות של המשחקים החדשים! אני אגש לעניין. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אפשר לחרוג אם זה קריטי במאה ש"ח, אני מעוניין לקנות מחנות בארץ, קנייה מחו"ל לא אפשרית כרגע. קצת מפרט טכני: המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח ZP550W והמסך שלי הוא Dell Ultrasharp 23" תודה ע-נ-ק-י-ת לעוזרים :)

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by aka_katz,

יש לי כרטיס 8600GT של Innovision... הורדתי את RIVA אבל לא ממש יודע איך לעבוד איתה אשמח לקבל עזרה.. תודה

12. Started by BandiT,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס בתקציב סביב 750 שקל. מה עדיף ENGTX460 DirectCU TOP/2DI/768MD5‎ של ASUS במחיר של 750 שח. GainWard GeForce GTX550 Ti 1024MB GDDR5 192Bit במחיר של 743 שח Leadtek GeForce GTX550Ti OC 1024MB GDDR5 במחיר של 753 שח שלושתם בערך באותו מחיר איזה כרטיס חזק יותר ומומלץ לרכוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  13. אז עם העובדה שכל התחום מתקדם, אני בודק את האפשרות של להתקדם גם ולשדרג מעט את הכרטיס מסך, כי הבסיס לדעתי עדיין טוב מאוד. המפרט המלא: i5-750 + קירור Scthe Ninja Rev/ B Gigabyte GA-P55M-UD2 G. Skill DDR3 4096MB ( 2048X2 ) 1333MHz 9-9-9-24 ATI RADEON HD4890 TWIN TURBO PRO 1024MB ספק Seasonic S12II 500W מארז Lian Li A17 השאלה היחידה היא - באיזה טווח מחירים של כרטיסים חדשים הכרטיס של נמצא? כי אם נגיד הכרטיס הזה היום עומד מול כרטיסים ב 500-600 ש"ח, אני תאכלס לא חושב שאני אקנה חדש בנתיים, זה בערך הטווח שאני מציב לי לשיפור הכרטיס מסך ( מניח שאצתרך גם זכרון נוסף ) מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  14. היי.. יש לי כרטיס מסך מהסוג INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB איך לשנות לו את מהירות המאווררים?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  15. Started by shu sha,

יש לי כרטיס מסך מובנה 6100 בלוח האם ואני מרגיש שהוא לא עובד כמו שצריך ממש אני מוציא בניד פור ספיד אנדרגראונד 2 משו כמו 33 פריימים על ההגדרות הכי נמוכות ואם אני מעלה להגדרות נורמליות זה יורד עד ל20 בערך... שיחקתי את המשחק על מחשב נייד עם כרטיס מובנה וגם אני משחק אותו כרגע על מחשב נייח עם כרטיס מובנה inter® 82865G והמשחק פועל במחשבים הללו בצורה הרבה יותר חלקה ובהגדרות יותר גבוהות אני יודע שזה מובנה והכל ולא אמור לספק ביצועים מעולים אבל בביקורות על הכרטיס קראתי שאפילו בדום בהגדרות הכי נמוכות הוא אמור להוציא 24 פריימים... הורדתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא שינה כלום יש למישו מושג ממה זה נובע? זה ממש מתחיל להמאס ואודה לכם אם יש לכם עצות בשבילי תודה

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  16. שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש בקרוב את המסך החדש של VS הזה : http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/ אני אשמח אם למישהו יש מידע מתי הוא אמור להגיע לארץ ואשמח לקבל גם לינקים לביקורת עליו ברשת במידה ויש. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אבל בכל זאת במידה ומישהו מצא אשמח לקבל לינק.

17. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב שלי פועל כ"כ חלש במשחקים חדשים? יכול להיות שאני צריך לשדרג את הכרטיס מסך? או שהמחשב התיישן וכדאי לי כבר לקנות מחשב חדש לגמרי בנוסף לכרטיס מסך? המפרט שלי זה: Model : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ Speed : 2.3GHz Mainboard : ASUSTeK Computer INC. M2A-VM Total Memory : 2GB DIMM DDR2 Memory Bus Speed : 2x 329MHz (658MHz) Adapter : Radeon X1950 Series (PS3.0, VS3.0 499MHz, 256MB 594MHz, PCIe 1.00 x16) Operating System Windows System : Microsoft Windows Vista Ultimate 6.00.6001 (Service Pack 1) ספק כוח FSP 450 W output Model:ATX-45OPNR והציונים שאני מקבל ב3dmark הם: ב3d mark 05 10456 3DMarks CPU Score: 7689 CPUMarks 3d mark 06…

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by mz155,

כשאני מנסה לבדוק ארטיפקטים בעזרת התוכנה atitools הוא רושם לי את זה (בתמונה): המערכת הפעלה שלי היא ויסטה וההוראות בתומנה הם לxp ואני לא מוצא את מה שהם אומרים בויסטה... מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by DocJ,

שלום לכולם, לפני פחות משנתיים רכשתי מחשב לגיימרים ב- KSP אשדוד. בשבוע שעבר נוכחתי לדעת שכרטיס המסך, Gigabyte GTX 560 TI, תקול ושהוא מתחמם (מאוורר אחד לא עבד בכלל והשני היה מרעיש ועובד לסירוגין). על הכרטיס אחריות ל-3 שנים ולכן מסרתי אותו לתיקון/החלפה במסגרת האחריות. אתמול, לאחר עשרה ימים ללא מחשב יצרו איתי קשר מ KSP אשדוד ואמרו לי לבוא לקחת את הכרטיס. כשהגעתי לחנות אמרו לי שהכרטיס לא היה ניתן לתיקון ובמקומו נתנו לי כרטיס אחר MSI GTX 650 שהוא "חדש וטוב יותר". לאחר שהתקנתי את הדרייברים והרצתי את המשחקים בהם אני רגיל לשחק ראיתי כי ביצועי הכרטיס שניתן לי, ירודים מה- GTX 560 TI שמסרתי לתיקון. בחלק מהמקרים ראיתי 7 FPS בעוד שבכרטיס התקול זה היה מגיע ל-13 FPS במקרה הרע. היום פני…

• 27 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by lmlm,

האם אפשר להגיע איתו לביצועים גבוהים כמו ה 7800GTX?

• 73 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. Started by sgsg,

שלום, בזמן האחרון שמתי לב למשהו מוזר במסך שלי. כשאני מסובב אותו לצדדים התמונה משנה את המקום שלה, כאילו כל שטח התצוגה זז הצידה ולמעלה. בדקתי אם בגלל הזווית זה נראה ככה, ואני חושב שלא. מישהו שמע/ראה/התנסה בתופעה הזאת ? זה בסדר ? ??? המסך הוא IIYAMA 413 PRO, די חדש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי כרגע ג'יפורס 4 MX ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאוכל לשחק במשחקים החדשים למשך שנה בערך . אין לי תקציב גדול בערך 400 שקל אולי כצת יותר. ראיתי בחנות ג'יפורס FX 5500 שנראה סבבה אבל לא כתוב עליו הכל למשל לא כתוב כמה צבעים הוא מעבד וכמה צינורות יש לו וכו"... אני גם יכול לקנות ג'יפורס 4 TI 4400 יד שנייה שנדמה לי אמור להיות יותר חזק אבל בלי חלק מהתכנולוגיות החדשות שיש ב FX אז השאלה שלי מה כדאי יותר לקנות והאם התכנולוגיות החדשות שיש ב FX משמעותיות לעומת ה 4 TI ? http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT34BNA הלינק ל FX

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  23. יצא בזאפ היום הכרטיס שלהם ואני רוצה לקנות

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחפש מסך מחשב שתהיה לו כניסות נוספות מלבד ה-vga זאת אומרת כניסות rca או s-video או scart או להפך טלוויזיה שיש לה כניסת vga המחיר לא משנה למה זה שווה את זה! אבל חשוב לי שתהיה איכות מצוינת ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Time_Is_Money,

באילו משחקים אני יכול לשחק עם 3 מסכים VP191b ? האם שווה להשקיע בקנייה של 2 כרטיסי X1950PRO בשביל לשחק במשחקים האלו? (בהנחה שיש לי כבר 3 מסכים כאלו). תודה

• 5 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.