כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח G55-US3L ו כרטיס מסך 4870 512M... שאלה איך אני יכול לנצל את תמיכתו ב CROSSFIREXת עם בכלל??? כמו כן מארז שלי הוא ANTEC 300 ו ספק כח נמצא ממש ליד הכניסה לכרטיס מסך שני.. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך עד 1000 שקל שיריץ אתbc2 על הגדרות הכי גבוהות חלק? כרגע יש לי 8800gt ומעבד e6400
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס שנתיים, לא היו אף פעם בעיות. אין OC, הכל stock. עובד עם ספק של OCZ 600 וואט. כל החיבורים תקינים, הכרטיס יושב טוב בסלוט, המאוורר מסתובב כמו שצריך. Windows 7 64bit. לפני שבוע שיחקתי AC2 ואחרי כמה זמן, חצי שעה או יותר והתמונה התעוותה בצורה מוזרה, טקסטורות נהיו שחורות והופיעו סימנים אקראיים על המסך. קיבלתי מסך כחול לגבי DLL של nVidia כלשהו (nv**.dll לא זוכר בדיוק אם השם, אם יקרה שום אני ארשום פה). אחרי זה המחשב עלה תקין אבל זה קרה שוב 10 שניות בתוך המשחק - SC2 הפעם. עכשיו גם ב-BIOS היו ארטיפקטים, דברים לא היו במקום, כל המסך היה מעורבב. בכל מקרה, העפתי דרייברים ושמתי דרייברים 2-3 גרסאות אחורה (היה לי מותקן דרייברים בטא חדשים בשביל SC2). מאז הכל עבד חלק. היום…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כרטיס יד שניה למחשב החדש (שחלקיו השונים בדרך אלי). לא תהיה לי אפשרות להתקין מערכת הפעלה אצל המוכר של הכרטיס, והוא לא מעוניין להחליף את הכרטיס החדש שלו בישן לצורך הבדיקה. השאלה היא האם יש הפצת לינוקס שלא דורשת התקנה ושכוללת כלי מתאים לבדיקה של הכרטיס? אם יש, אז אוכל לבדוק את הכרטיס שלו במחשב החדש שלי. תודה! עריכה: בעצם יש לי כרטיס מסך PCI עתיק (לא PCI Express, אלא מהסוג שקדם ל-AGP). אולי אוכל להתקין באמצעותו את Windows ואז להגיע למוכר עם מחשב עובד שמוכן לבדיקה של הכרטיס שלו (שמשתמש כמובן בחיבור PCI Express). איזה מהרעיונות פחות הזוי?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקחת תHD4870X2 ואיתו לקחת ת240GT בשביל PHYCS וCUDA ואז יהיה לי מחשב מאוד חזק למשחקים מה אתם אומרים ? ויש גם תאפשרות ליקנות תHD5850 שכמו שהבנתי עם OC טוב אפשר להגיע לרמה של HD5870 אז זה הופך אותו לכרטיס ממש מיוחד שתומך גם בDX11 אני מזכיר זה למשחקים נטו אפשר להגיד אז מה אתם אומרים מה יותר טוב ? כרגע אני עם ה9800GX2 והוא אפשר להגיד לא מנצל תמסך שיש לי לכן יש לי איבוד ביצועים אז שבוע אחרי הקניה אני יקח מסך 24 1920X1080 HD וניגודיות של 1.2000000 שזה מה שאני יקנה עם אני קונה כרטיס מסך, אחת מי האפשרויות למעלה מה אתם אומרים הקניה תיהיה בסביבות 1700-1800 שקל ????
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת האם כדי ללשתמש בתוכנת SOLIDWORKS 2010 + משחקים כבדים עדיף את הכרטיס מסך GTX 470 או HD5850 תודה
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 5870 ASUS מעבד I5 750 6GB RAM1333 מערכת הפעלה VISTA U 64-BIT והביצועים לפי דעתי נמוכים מאוד FPS במשחקים נמוך כמו לדוגמה BC2 הכי גבוה 75 לא יודעה אולי בגלל VISTA או משהו צריך עזרה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ללוח אם ASUS P7H55-M PRO, מעוניין ב-HD . תודה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
זה המפרט שיש לי: מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) RAM: 2X2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) כרטיס קול (מובנה): Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] לוח אם: Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) יש לי עוד כרטיס מסך מובנה וספק כוח שאני לא יודע אם הוא 400W או 500W (אני לא הצלחתי להבין מהמדבקה עליו, כתוב שם גם 422W וגם 500W). 1) עכשיו אני רוצה לשדרג אותו בתקציב של 400-500 בעיקר בשביל מולטימדיה ומשחקים (אני צופה בהרבה תכני HD). עכשיו אני רוצה כרטיס שהוא יותר טוב מה9500 (יש לי כזה במחשב אחר), והמל…
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מנסה קצת תיכנות ב-delphi, אז מתוך עניין ולאור החשיבות שמייחסים פה בפורום להספקם של כרטיסי מסך, כתבתי איזה כלי נחמד שיעזור לכם לחשב חשבון חשמל חודשי\שנתי על כרטיס המסך \ רכיבים אחרים או כל המערכת. התוכנה פשוטה - מזינים צריכת חשמל ידועה במנוחה ומאמץ, מס' שעות (יומי\שבועי) שהמחשב ב-idle, מס' שעות (יומי\שבועי) של גיימינג והתעריף של חברת חשמל (קילו-וואט לשעה) ניתן לשינוי במידת הצורך (עם או בלי מע"מ). לוחצים על כפתור חישוב ומקבלים תוצאה. הקובץ מצורף... אם יש בקשות\הצעות אני כאן. עדכון: צורפה גרסא אחרונה 1.0.3. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
Processor: Intel E6320 Core 2 Duo 1.86 Ghz Mother Board: MSI RC410M2 RAM: Ceon 2GB 667Mhz Power Supply: EZcool 350W איזה כרטיס מסך עד 500-600 שקל הייתם מציעים לי בלי שיהיה לי צוואר בקבוק ושהספק כוח יספיק לי? אני מעדיף של ATI תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי האם הכרטיס מסך GTX470 יכול להעביר קול דרך כבל HDMI?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
ComputeMark 1.2 בחנו את הכרטיס הDX11 שלכם, אפשר להכין מאגר תוצאות. ככה לסדר פרופורציות. http://www.friendsea.com/ComputeMark/ HD5850 בסטוק יקבל בין 1900 ל1950 נקודות במבחן. (סתם לצורך השוואה)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך לשמוש קולנוע ביתי. הדרישות הן שקט, בעל חיבור HDMI ושמאפשר ריבוי צגים (CLONE ו- DUAL- עבודה בו זמנית עם שני מסכים בעלי רזולוצית מסך שונה). בעיקרון אני מעדיף ATI כעת יש לי NVIDIA 8400GS ואני מאד מאוכזב. אני לא יודע אם זו שאלה של כרטיס מסך אבל הייתי שמח שהכרטיס יאפשר קריאה ברורה של טקסקטם על מסך LCD 32 HD READY. תודה!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהיעוד שלו הוא בעיקר עבודה משרדית/ צפייה בסרטים ואינטרנט. הוא בעל מעבד Dual Core E5200 ובעל 4 ג'יגה זכרון פנימי. המחשב אינו מיועד למשחקים. כיום המסך מחובר לכ.מסך מובנה, אני מעונין לקנות כ. מסך שיוכל לתמוך ב-2 מסכים במקביל: 1. 1080*1900 פיקסלים 2. 1800*2500 פיקסלים אני מחפש כרטיס זול שיצליח להפעיל את שני מסכים במקביל. התקציב הוא עד 500 ש"ח עדיף פחות, אין לי עדיפות לחברה מסויימת. אם מבחינת עבודה משרדית אין הבדל בין כרטיס ב 500 ש"ח לכרטיס ב 300 ש"ח אעדיף את הזול... תודה מראש נתנאל
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס מסך ATI RADEON HD3450 AGP. יש לי 2 מערכות הפעלה: XP ו-7. כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס ב-XP, אין שום בעיה. הכל מותקן כמו שצריך אבל כשאני מתקין את הדרייבר ב-7, ההתקנה אמנם "הסתיימה בהצלחה", אבל ה- Catalyst Control Center (CCC) לא הותקן בכלל. כמו כן, כשאני מפעיל ערכת נושא של AERO, יש כל מיני עיוותים (הכפתור START לא רואים טוב, התמונת DESKTOP לפעמים עם מלא קווים, החלון של מישהו שנכנס למסנג'ר לא נראה טוב, ה- Desktop gadgets לא נראים טוב וכו'). אם אני מחליף לערכת נושא שהיא לא AERO, הכל עובד בסדר. את הדרייבר לוינדוס 7 הורדתי מהאתר של ATI מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
זאת מאז שהפעלתי סרט HD במחשב (שהמחשב לא כל כך הציג אותו בצורה טובה) מדובר בכרטיס REDAON 9200
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה עשיתי OC לGTX 260 שלי (במפרט) וכדי לאמת את כל העניין הרצתי FURMARK ל3 שעות רק כדי להיות בטוח. הכרטיס עובר FURMARK גם בתדר הסטוק של הזכרון והOC הנוכחי לליבה והשיידרים (720/1512) וגם בתדר זכרון של 1188 למשל, אבל - ברגע שאני עולה בתדר הזכרון מעל ל1100, אני נתקל בקראשים (THROTTLE כביכול) של הכרטיס בקטעי טעינות בהם מעורב כביכול זכרון הכרטיס, לדוגמא לעיתים נדירות בCOD4 במולטי, באופן אקראי לקראת סוף טעינת המפה במסך הטעינה, או ממש אחרי המסך בתחילת המשחק הכרטיס יכול לחטוף THROTTLE ולרדת לתדרי 2D של 300/400 לליבה ונדרש ריסטרט כדי להחזיר את הכרטיס לפעולה מלאה. משחק נוסף שבו אני נתקל בבעיות ברגע שאני עובר את הסטוק לקלוק הזכרון הוא קרייסיס, שבו אפילו עם תדר 1134MHZ ולא 1100,…
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אתם יודעים הרי יש היום LCD עם 240 הרץ אבל זה תלוי כמה הכרטיס יכול לשדר לא??? LG בקרוב משיקים מסכים עם 480 הרץ (3d redy) ונראה לי צריך יותר מכרטיס אחד כדי שיתמוך בזה ב-1080P ..... אז איך יודעים ??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש מהבעיה הזאת - עם חיבור VGA הכל כרגיל המסך עובד ומראה תמונה אבל שאני רוצה להשתמש בכבל DVI-D אני לא רואה כלום יש לי מסך שחור תמיד וזה נראה כאילו המסך על מצב Standby .. מאוד מוזר! יש לי מערכת הפעלה : Windows XP 32bit כרטיס מסך : Gigabyte GTX 260 לוח אם : Intel DX58SO Smackover בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות בעיה בכבל או במסך ובדקתי את זה במחשב השני שלי [יותר ישן] והכל עובד מצויין!. התקנתי את הדרייבר של המסך,עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועדיין כלום! יש לי שני כבלים DVI-D single link ו- DVI-D Dual link , שניהם לא עובדים, מ ו ז ר ! [כבלים בצבע לבן] ה - Native resulotion של המסך שלי היא 1920x1080. עדכתי א…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם העלו את זה כאן קודם, אבל הדף הזה יכול להיות מאוד שימושי, בעיקר למי שחושב לקנות כרטיס יד שניה ומתלבט בין כרטיסים מדורות שונים.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש. כרטיס המסך הוא hd4670 1gb ddr3 של shappire. במחשב יהיה מותקן win 7 64bit הבעיה היא הדרייבר, באתר של shappire יש דרייבר רק לwin7 32bit ולויסטה 64bit באתר של ati יש את Catalyst 10.3 לסדרת hd4xxx גם לגרסת 64bit של win 7. אם אני מוריד מהאתר של ati הדרייבר יעבוד על הכרטיס שלי? ואם כן למה אין דרייבר ל64bit באתר של shappire??? איך אני יכול לדעת מתי, אם בכלל, shappire יוציאו דרייבר לwin 7 64bit? יש מצב שהדרייבר של ויסטה 64bit יעבוד על win7 64bit? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד... ואני צריך לקנות אחד חדש המחשב שלי הוא: לוח אם MSI 945gcm5 v2 Intel Core2Duo E6750 2GB RAM ספק 300W ומסך 20" איזה כרטיס מסך אפשר לקנות בערך ב500 שקל אולי אפילו קצת חריגה.. ועוד שאלה אם אני קונה כרטיס מסך שיש בו 1GB אני יצטרך לשדרג את המחשב ל4GB או שזה לא משנה?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר 4 מסכים עם תצוגה שונה למחשב אחד. נתקלתי בכרטיס המסך הזה שלמיטב הבנתי אמור לאפשר זאת : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PNYFX580&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם הכרטיס הנ"ל אכן תומך בחיבור 4 מסכים עם תצוגה שונה? אשמח לקבל הצעות לפתרונות נוספים, זולים או יקרים יותר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי הצעה לכרטיס מסך 8800GT באתר יד 2 זה יותר טוב כנראה מהכ' שרציתי HD5450 חחחחח רציתי לשאול אם זה מתאים בשבילי לרזולוציה גבוהה (לסרטים במסך 42 FULLHD) על משחקים אני לא שואל כי זה מובן מאליו שהוא חזק מספיק אם הוא מתאים אז איך אני יכול לדעת שהכרטיס שהוא מוכר לי לא מקולקל (עם באגים או כל מיני אפשרויות)?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-