עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב חדש בעלות כוללת של כ-10,000 ש"ח, שעיקר שימושו הוא ליצירת מודלים ורינדור ב3ds Max. פתחתי נושא חדש בפורום מפרטים, אך המליצו לי לבקש פה המלצה לכ. מסך ולפי ההצעה הזאת לבנות את שאר המפרט. חיפשתי זמן רב מקור אמין ומסודר ברשת, אך לא מצאתי מקום אחד שבאמת מסביר למה עדיף לקנות כרטיסי מסך יעודיים (QUADRO, למשל) על פני כרטיסי מסך "רגילים" שמיועדים להרצת משחקים. הדגש העיקרי מבחינתי הוא על כרטיס מסך שיאפשר את האצת הרינדור ככל שניתן. לפי האמור לעיל, הרי שרצוי שמחיר הכרטיס יהיה 3,000 ש"ח לכל היותר. תודה מראש.

• 43 תגובות
    • 5.9k צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

זה המפרט שלי: E8400@3.6 4Giga Gigabyte DS3L R5870. עכשיו השאלה שלי עד כמה ישפיע עוד 5870 על הביצועים? (אני יודע שאני אצטרך להחליף לוח) למה אני לא כזה מרוצה מהכרטיס עד עכשיו, יעני יש עדיין משחקים שיש דרופים ל40-35 FPS. אני לא יכול לשחק במשחק שכל ההגדרות שלו לא מקסימליות כולל פילטרים על מקס, בגלל זה אני שואל אם שווה להוסיף עוד 5870 למסיבה. תודה!

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by taavor,

המפרט שלי e7500 2.93 G41 2GB ספק ג'נרי יש מצב אני מחליף בנתיים יש לי 550 ASUS AX מהמחשב הישן... תודה אנשים... אה שכחתי זה בשביל משחקים הרבה וסרטים טיפה עד 600 ש"ח תודה מסך 17" CRT כנראה בקרוב 24 LCD

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by mos86,

שלום, הכרטיס מסך שלי לוהט, גם במנוחה (כ 60 מעלות לפי מגע, גוף קירור פסיבי). שמתי משחה תרמית ולא עזר, מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  5. Started by jean-paul,

שלום, יש ברשותי ati 4850 שהמאוורר שלו מרעיש מאד, הוצאתי וניקיתי אותו בעזרת לחץ אויר, אבל שום דבר לא עוזר. האם יש מצב להפעיל אחריות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. האם יש משמעות לסוג הזיכרון והמהירות של הזכרון (DDR2/3), כאשר הכרטיס מיועד לסרטי HD בלבד (ללא משחקים)?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 3-way SLI של GTX 480 נגד 5870 ו5970 http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=nl&tl=en&u=http://www.hardware.info/nl-NL/articles/amdnampoZGCa/Clash_of_the_Titans_3way_SLI_GTX_480_test/&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhgE8NXwM_Ztma2_Bt7JOdSVHy2xeQ

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  8. Started by EasyPooper,

שלום! לא מזמן קניתי לוח אם ומעבד חדש, כמו שניתן לראות במפרט בצד. על הלוח ישנו כרטיס מסך מובנה HD4200. כפי שכתוב על האריזה- הלוח תומך בHYBRID CF. עד עכשיו לא התעסקתי במדידות מדויקות על הבדלי הביצועים אך הם קיימים, איני יודע אם הם קשורים למעבד או לתוספת שHCF יכול היה לתת(או נותן) בכל מקרה, עקב בעיות הזיכרון שצצו לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457947.0;topicseen*) אני רוצה לדעת אם שווה לי להחזיק את כרטיס המסך המובנה דלוק ועד כמה הוא יתרום לי אם אני אשאיר אותו דולק. תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by sgeva2001,

האם ניתן לרכוש בארץ HD5670 או HD5750 שלא יתחממו יותר מדי ויהיו FANLESS? בתודה

10. לוח אם : VM900M מעבד : Intel Pentium 4 640 זיכרון : 1gb 8400gt היה טוב ??? משחקים כמו cs1.6 מסך 22

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  11. שלום, באתר רשום שצריך 650W אך בעל הכרטיס אמר שהוא מריץ את הכרטיס עם ספק של 520W וזה עובד לו סבבה. יש לי ספק של 550W, האם זה יספיק? אגב, אין לי חיבור של 8 פינים בספק, האם יש מתאם באריזה?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. ראית שיצאו כרטיסים עם 2 ג'יגה .. זה נחוץ בכלל?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הרצתי כמה משחקים זה נראה אותו דבר ועובד באותה רמה 3dmark06 קיבלתי בערך 11500 עשיתי עידכון לדרייבר האחרון מה אומר לכם 8600GTS היה אחלה כרטיס ואני לא מסתכל על ניקוד וכל Fraps המשחקים עבדו חלק סתם חבל על הכסף! עכשיו לכל חברי הפורום .זאת ההרגשה שלי ואני אישית לא ראיתי שום שינוי מבואס רצח חבל לי על הכסף

• 43 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב, ולא עושה LOG ON לאחד היוזרים שלי, תוכנת הMSI AFTERBURNER לא רצה. (היא רצה בSTARTUP). היום בבוקר שמתי לב שכנראה אתמול בלילה הדלקתי את המחשב ולא עשיתי LOG ON, והטמפ של כרטיס המסך הגיעה ל70 מעלות!! איך אפשר לגרום לתוכנה לרוץ עוד לפני הLOG ON, או לחילופין שהמאוורר בשלב הזה יכוון את עצמו אוטומטית? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by rider704,

יש לי לוח G55-US3L ו כרטיס מסך 4870 512M... שאלה איך אני יכול לנצל את תמיכתו ב CROSSFIREXת עם בכלל??? כמו כן מארז שלי הוא ANTEC 300 ו ספק כח נמצא ממש ליד הכניסה לכרטיס מסך שני.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by duuuura,

האם יש כרטיס מסך עד 1000 שקל שיריץ אתbc2 על הגדרות הכי גבוהות חלק? כרגע יש לי 8800gt ומעבד e6400

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  17. יש לי את הכרטיס שנתיים, לא היו אף פעם בעיות. אין OC, הכל stock. עובד עם ספק של OCZ 600 וואט. כל החיבורים תקינים, הכרטיס יושב טוב בסלוט, המאוורר מסתובב כמו שצריך. Windows 7 64bit. לפני שבוע שיחקתי AC2 ואחרי כמה זמן, חצי שעה או יותר והתמונה התעוותה בצורה מוזרה, טקסטורות נהיו שחורות והופיעו סימנים אקראיים על המסך. קיבלתי מסך כחול לגבי DLL של nVidia כלשהו (nv**.dll לא זוכר בדיוק אם השם, אם יקרה שום אני ארשום פה). אחרי זה המחשב עלה תקין אבל זה קרה שוב 10 שניות בתוך המשחק - SC2 הפעם. עכשיו גם ב-BIOS היו ארטיפקטים, דברים לא היו במקום, כל המסך היה מעורבב. בכל מקרה, העפתי דרייברים ושמתי דרייברים 2-3 גרסאות אחורה (היה לי מותקן דרייברים בטא חדשים בשביל SC2). מאז הכל עבד חלק. היום…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני שוקל לקנות כרטיס יד שניה למחשב החדש (שחלקיו השונים בדרך אלי). לא תהיה לי אפשרות להתקין מערכת הפעלה אצל המוכר של הכרטיס, והוא לא מעוניין להחליף את הכרטיס החדש שלו בישן לצורך הבדיקה. השאלה היא האם יש הפצת לינוקס שלא דורשת התקנה ושכוללת כלי מתאים לבדיקה של הכרטיס? אם יש, אז אוכל לבדוק את הכרטיס שלו במחשב החדש שלי. תודה! עריכה: בעצם יש לי כרטיס מסך PCI עתיק (לא PCI Express, אלא מהסוג שקדם ל-AGP). אולי אוכל להתקין באמצעותו את Windows ואז להגיע למוכר עם מחשב עובד שמוכן לבדיקה של הכרטיס שלו (שמשתמש כמובן בחיבור PCI Express). איזה מהרעיונות פחות הזוי?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  19. אני מאוד רוצה לקחת תHD4870X2 ואיתו לקחת ת240GT בשביל PHYCS וCUDA ואז יהיה לי מחשב מאוד חזק למשחקים מה אתם אומרים ? ויש גם תאפשרות ליקנות תHD5850 שכמו שהבנתי עם OC טוב אפשר להגיע לרמה של HD5870 אז זה הופך אותו לכרטיס ממש מיוחד שתומך גם בDX11 אני מזכיר זה למשחקים נטו אפשר להגיד אז מה אתם אומרים מה יותר טוב ? כרגע אני עם ה9800GX2 והוא אפשר להגיד לא מנצל תמסך שיש לי לכן יש לי איבוד ביצועים אז שבוע אחרי הקניה אני יקח מסך 24 1920X1080 HD וניגודיות של 1.2000000 שזה מה שאני יקנה עם אני קונה כרטיס מסך, אחת מי האפשרויות למעלה מה אתם אומרים הקניה תיהיה בסביבות 1700-1800 שקל ????

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  20. שלום לכם רציתי לדעת האם כדי ללשתמש בתוכנת SOLIDWORKS 2010 + משחקים כבדים עדיף את הכרטיס מסך GTX 470 או HD5850 תודה

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by soldier,

שלום יש לי כרטיס 5870 ASUS מעבד I5 750 6GB RAM1333 מערכת הפעלה VISTA U 64-BIT והביצועים לפי דעתי נמוכים מאוד FPS במשחקים נמוך כמו לדוגמה BC2 הכי גבוה 75 לא יודעה אולי בגלל VISTA או משהו צריך עזרה

22. ללוח אם ASUS P7H55-M PRO, מעוניין ב-HD . תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  23. זה המפרט שיש לי: מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) RAM: 2X2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) כרטיס קול (מובנה): Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] לוח אם: Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) יש לי עוד כרטיס מסך מובנה וספק כוח שאני לא יודע אם הוא 400W או 500W (אני לא הצלחתי להבין מהמדבקה עליו, כתוב שם גם 422W וגם 500W). 1) עכשיו אני רוצה לשדרג אותו בתקציב של 400-500 בעיקר בשביל מולטימדיה ומשחקים (אני צופה בהרבה תכני HD). עכשיו אני רוצה כרטיס שהוא יותר טוב מה9500 (יש לי כזה במחשב אחר), והמל…

24. אני מנסה קצת תיכנות ב-delphi, אז מתוך עניין ולאור החשיבות שמייחסים פה בפורום להספקם של כרטיסי מסך, כתבתי איזה כלי נחמד שיעזור לכם לחשב חשבון חשמל חודשי\שנתי על כרטיס המסך \ רכיבים אחרים או כל המערכת. התוכנה פשוטה - מזינים צריכת חשמל ידועה במנוחה ומאמץ, מס' שעות (יומי\שבועי) שהמחשב ב-idle, מס' שעות (יומי\שבועי) של גיימינג והתעריף של חברת חשמל (קילו-וואט לשעה) ניתן לשינוי במידת הצורך (עם או בלי מע"מ). לוחצים על כפתור חישוב ומקבלים תוצאה. הקובץ מצורף... אם יש בקשות\הצעות אני כאן. עדכון: צורפה גרסא אחרונה 1.0.3. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 9.7k צפיות
  25. Processor: Intel E6320 Core 2 Duo 1.86 Ghz Mother Board: MSI RC410M2 RAM: Ceon 2GB 667Mhz Power Supply: EZcool 350W איזה כרטיס מסך עד 500-600 שקל הייתם מציעים לי בלי שיהיה לי צוואר בקבוק ושהספק כוח יספיק לי? אני מעדיף של ATI תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.