עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yamamoto,

האם יש לינק למיקום שמפרט איזה דגמים ספציפיים אפשר לפתוח ואיזה לא אני רוצה לקנות כרטיס ולהיות רגוע שאפשרי לפתוח אותו האם נדגמים הנ"ל ידועים ככאלה שאפשר לפתוח ל6970 ? HD 6950 1GB DIRT 3 GDDR5 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1041&pid=1271&psn=000101&lid=1&leg=0 HD 6950 2GB DIRT 3 GDDR5 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1041&pid=1235&psn=000101&lid=1&leg=0#

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ras81,

שלום, יש לי ATI HD 5700 . האם עדיף לקנות עוד אחד דומה ולשלב בין השניים או לקנות אחד חדש בדגם מתקדם?<

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. למה אני צריך לעשות אתחול למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ב TV מהמחשב? דרך HDMI ? שהמחשב דלוק והטלויזיה מכובה ואז אני מדליק אותה אני לא רואה כלום על המסך תרק שאני עושה ריסטרט אני רואה ב טלויזיה מה שיש במחשב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, יש לי כרגע Geforce 8800 GTS 640MB בן 4, על לוח P5Q של אסוס (PCIe 2.0 X16) אני חושב לקנות מחשב ברגע שיצאו מעבדי ה-Sandy Bridge, בינתיים אני רוצה לקנות כרטיס מסך שאולי אני אעשה לו חיבור ב-CF או SLI כאשר אני אקנה מחשב, הכרטיס הוא בעיקר למשחקים כבדים Call of duty Black Ops וכדומה, בהמשך המחשב יהיה גם לפיתוח. אני רוצה שהכרטיס ישאר חזק להרבה זמן. אני מתלבט בין GTX470 ל-GTX570 כאשר אני מבין שה-HD6950 עובדים כבר ב-PCIe 2.1. התקציב בעקרון עד 2000 שקל.. תודה ואשמח להצעות גם עבור יצרני כרטיסים, יובל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by asaf1212,

שלום! כרגע יש לי 9500GT 1GB NVIDIA, ואני רוצה להשתדרג קצת, רציתי לשאול איך הכרטיס הזה: AXLE 9800GT 512MB, http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4167 ועוד שאלה, אם אני משאיר את הכרטיס הנוכחי שלי בפורט שלו, ומוסיף בפורט PCI-E מתחתיו את ה-9800, יהיה שיתוף פעולה ביניהם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by do_k,

שלום יש לי מחשב עם מעבד DUAL CORE DUO וכרטיס מסך ATI1950XT. אני ממש לא מבין בזה הרבה, אבל אני שוקל לקנות מסך "27. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. איך תהיה התצוגה, המפרט מספיק למסך כזה, או שיש צורך בשידרוג כלשהו? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by SyndromE,

בכרטיסי Nvidia, נאמר סדרה 7xxx ומעלה... האם יש השפעה כל שהיא על איכות התמונה במצב CLONE או DualView ? אני לא מדבר על ביצועים או בעיות טכניות כאילו ואחרות, אלא ירידה באיכות נטו. אישית, אני מאמין שאין בעיית איכות, הסיבה שאני שואל היא בגלל ויכוח עם חבר שמתעסק בתחום הוידאו, הוא טוען כי הוא השתמש בכרטיס שת'כלס מבצע רק CLONE (של matrox) והאיכות ירדה. הוא אומר שהיום הוא משתמש במפצל חיצוני (נלווה) שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. אז אוקי, הוא אומנם לא בדק איכות פיצול של Geforce 7800gt, אבל הוא נחוש בדעתו שהוא יודע מה הוא אומר. יש תגובות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני חושב שאני אקנה 6800LE ב 850 שקל אפתח צינורות = 6800 אקנה קירור פטאליטי ב200 שקל OC ל6800GT סה"כ 1050 שקל... איך נראה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אתם כבר מכירים את זה: כל כרטיס חדש שמראים לנו - הדבר הראשון שזורקים עליו אלו מספר בנצ'ים עם דוגמאות מ- 3dmark או משחק כזה או אחר שיש לו בנץ מובנה, ומספרים לנו את התוצאה ב FPS. וכאן זה נגמר ועל סמך זה אנחנו אמורים להבין מה הכרטיס מסך הזה מסוגל לתת לנו. האמנם ? לא ממש... הבעיה עם הבנצ'ים הללו היא שהם קצרים מדי, בדרך כלל פחות מדקה, לעיתים עד דקה או שתיים גג (אך עם הפסקות באמצע בין סט בדיקה לסט שעוקב אחריו, אשר מקררות את הכרטיס). בפועל כשמשתמשים בכרטיס כדי לשחק ולא כדי למדוד שטויות, אז הכרטיס תוך פרק זמן קצר של מספר דקות מתחמם ומגיע לטמפרטורת עבודה שממנה ומעלה אסור לו לעלות עוד. בשלב הזה הדרייבר מתחיל להוריד את תדר …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by binia1990,

רציתי לדעת אם ה Gigabyte GTX 970 G1 4GB Retail יכנס למארז cooler master k281 תודה רבה לעוזרים

11. קונה מחשב חדש להלן המפרט. מחפש כרטטיס מסך לשימושים במשחקים קלים. בעיקר Civilization V. יחד עם זאת מחליף מחשב כל 4 שנים לערך ורוצה משהו סביר שיחזיק תקציב: 400 - 750 ש"ח אודה למתן המלצה. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H[/TD] [TD=width: 10%, align:…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tidan31,

שלום! ניגשתי לנתק את הכבל מהכרטיס מסך והוא לא יצא ניסיתי בכוח ועדיין לא הצלחתי לנתק אותו לאחר מכן ראיתי בתחתית של הכבל שיש סימן של חץ שצריך ללחוץ עליו ולאחר מכן לנתק אותו השאלה שלי האם גרמתי נזק כלשהו ליציאה בכרטיס מכיוון שניסיתי למשוך אותו בכוח למרות שהכל עובד באופן תקין?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני יוכל לשלב HD 7970 עם HD 7850 ביחד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nec_000,

אתמול בוצעה AMD 2017 Financial Analyst Day , הצגת החומר המלאה ארכה כ- 3 שעות. בהקשר של כרטיסי מסך בכל אופן (שזהו תוכן השרשור הנוכחי) נראה הופעת אומן (הייתי מכנה אותה) של רדג'ה קדורי - ראש חטיבת ההאצה הגראפית של AMD . גלגלו לדקה 30:40 בסרטון על מנת להגיע ישירות לחלק שהוא מציג - סופר מעניין ומראה לנו שגם AMD נמצאת חזק בטכנולוגיה הגראפית, ועשויה לתת תחרות מאד יפה לנווידיה בהמשך. אגב, נתח השוק של AMD עלה מ- 20 אחוז ל- 30 אחוז בשנה האחרונה וזוהי אינה אלא בשורה משמחת עבורנו הצרכנים מטעמים מובנים, בעיקרם החזרת התחרות לזירה. תוכלו לראות כי AMD מחזיקה כיום בכמה נקודות ייחודיות להם בתעשייה המקצועית ושבהם לנווידיה אין דריסת רגל מקבי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nitzan1234,

אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך די ממוצע בתקציב של 500 שקל בערך, הבעיה היא שאני באמת לא מבין בעניין. ניסיתי לקרוא ולראות מה יתאים לי אבל באמת שלא הבנתי הרבה. אני אודה לכם אם תוכלו להציע לי משהו שיתאים לי. תודה רבה חברים

16. Started by RisingStar1,

היי, אני מחפש כרטיס מסך זול, על מנת שאני אוכל לחבר 3 כרטיסים במקביל (עם חיבורי VGA/DVI/HDMI) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Kryptonite,

שלום, אני מעוניין לשדרג את ה4870 שלי ל6950 ורציתי לדעת אם זה יעבוד טוב עם המחשב הנוכחי שלי. יש לי E8500 oc 3.8 Ghz ספק כוח 550W זכרונות 2X2GB DDR2 האם יהיה שיפור משמעותי מה4870 שלי? ראיתי שניתן לפתוח את ה50' ל70' ורציתי לדעת איך אפשר לבדוק איזה מהם ניתנים לפתיחה? לינק לכרטיס שאפשר לפתוח יתקבל בברכה תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, גיבשתי מפרט למחשב גיימינג בתקציב 4000 שקל. הגעתי להתלבטות בין 3 כרטיסי מסך, כולם מדגם GTX 560 TI. הכרטיסים הם: Sparkle GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9283 Gigabyte GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9273 Gainward GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9258 אני זקוק בין היתר להשוואה בין הטמפרטורות הממוצעות שלהם בזמן מאמץ. הכרטיס של Gigabyte הוא כרטיס שמגיע עם OC מהמפעל וקצת מדאיגות אותי הטמפרטורות אליהן הוא עלול להגיע ואורך החיים המקוצר שיהיה לו בגללן.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האם ניתן לעבוד על מסכים כאלה גם ב1024X768 או שזה לא מומלץ ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אצלי יש את האדום ואצלו ליבת r360 חוץ מזה קניתי אותו כאשר פה בפורום הפנו אותו לחנות אשר מוכרת אותםעם הליבות האלו,לאחרונה אחד אמר לי שדווקא לכרטיסים עם ה-pcb הירוקים של ליבת r360 איזה מבינהם הנכון?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nehmia,

השאלה כתובה בכותרת... נ.ב. ..שרפתי את הקודם...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם! לפני כשעתיים קניתי מסך CRT חדש מהחנות "למיר" בהרצליה. המסך הוא LITEON R17AN 17 אינץ', 8MS ורואים בו טוב מאוד לדעתי :-) הבעייה היא שהמרגע שחיברתי אותו, יש למעלה מצד שמאל פיקסל קטנטנן שהוא תמיד ירוק. זה פיקסל מת? והאם יחליפו לי את המסך? הרגע קניתי אותו!! ויש כבר פיקסל מת? בתעודת האחריות לא כתוב כלום על פיקסל מת, כתוב רק 3 שנים אחריות.. האם החנות תחליף לי את המסך? אני מודאג תודה מראש! אלון

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sambusak,

בכרטיס המסך שלי יש בנוסף לחיבור החשמלי של המאורר, עוד חיבור חשמלי עם שלושה פינים. שמתי לב שלכל הT4XXX יש אותו. מישהו יודע למה הוא משמש?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by NeedHelp,

יש לי מספר שאלות: 1)כמה בערך הוא אמרו לעלות? 2)האם יש הבדל גדול בין-TD ו-VD או משהו כזה כי אני יודע שהשני יותר יקר בבערך 100 שקל!! 3)אם אני קונה האם אני צריך לשפר את המארז: פנטיום 3 600 גיגה הרץ 128 ראם ווינדוס אקס פי בעברית 4)האם הוא טוב למשחקים כבדים כמו גי טי איי ולכמה זמן הוא יספיק לי בערך?? תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור לי ולהקדיש מזמנו!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני רוצה כרטיס מסך ב700 שקל מקסימום אז חשבתי על 2 הכרטיסים הנ"ל Gforce 4 Ti 4200 של חברה שהיא לא ממש מוכרת http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/g4/ti/GeForce4-TI4200-8x.htm או Radeon 9000 Pro 2 של GigaByte http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm ואני שואל אתכם איזה כרטיס יותר טוב ואני לא ממש מעודכן בקשר ל R9100 או 9200 איזה מכל אלה עדיף ב700 ש"ח? אם יש כרטיס שאתם ממליצים לי ב700 ש"ח אז תגידו בבקשה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים