כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הנתונים של המחשב של המחשב זה P3 667MHZ 128 SDRAM 133 SAMSUNG 128 KINGSTONE 133MHZ MOBO: MATSONIC7117Cישהו שמע על זה פעם בכלל) GEFORCE 2 MX 400 64MB TVOUT MSI בקיצר לא משהו בכלל, בגלל שנשרף לי הכרטיס מסך אני יכול להחליף אותו ולהוסיף עוד איזה 230 שקל ולקבל את הריידון 9000 פרו. לפי דעתכם אני ירגיש הבדל בביצועים (GTA3, RTCW ,BATTLEFIELD) אתם יודעים שטויות כאלה... מה דעתכם ? כמה FPS אני יקבל עם הכרטיס הזה בGTA3
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על כרטיס מסך FX 6800 GS -GIGABYTE הוא עולה היום 1090 שח אני שואל, כי שמעתי שכרטסי מסך של GIGABYTE יש להם בעיות התחממות, וביצועים לא משהו ביחס לאחרים האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של כ 2000 ש"ח. שמתי לב (ע"פ עמוד הבית שלהם) שלכרטיסים של MSI יש OC בלחיצת כפתור, לטענתם. מישהו מכיר את זה ? האם יש משהו דומה גם ליצרנים אחרים של כרטיסי מסך באותו טווח מחיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס מסך הנ"ל מערכת 2 גיגה 400 מ"ה מעבד 3ג 478 הארד דיסק 250 גיגה האם אני אוכל להפעיל את AERO???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוות דעת (128 BIT ).. על הכרטיס..אם יש הבדל גדול בינו לבין ה FX5200 של NVIDIA בטכנולוגיה של ה 64 BIT אינטר פייס.. ואם הוא מספק וחזק דיו למשחקים ? (: או LOW MID .
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההצלחה הנוכחית של ארכיטקטורת ה-Zen מכתיבה המשכיות עבורה בעתיד הנראה לעין - יש גם דור חדש של האצה עבור למידה עמוקה בתכנון לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-כותרת- GTX260 SP192 מתוצרת אינויז'ן יסתדר בCF עם GTX260 SP216 מתוצרת חברות שונות ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך, בתקציב 700לא יכול לחרוג מהמחיר (אולי בקצת אבל לא בהרבה). המחשב שלי יחסית ישן, יש לי: Windows 7 Ultimate 64-bit Gigabyte P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 Memory 2G ram והיה לי כרטיס Geforce 7800GTX אני מקווה שהכרטיס שלי יוכל להריץ Battlefield 3 והרעיון בו הוא בעצם למשחקים בלבד.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה יכול להוות תחליף טוב לכרטיס כמו 8600GTS או כרטיס אחר באותה רמה? http://www2.bfgtech.com/bfgr86256gtoce.aspx תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בודק בימים האחרונים על כרטיסי מסך ורציתי שמישהוא יעשה לי סדר בבקשה. קודם כל, יש לי מסך עם קצב רענון די נמוך של 60HZ וכרטיס מסך GTX 1060 6 GB אני רוצה להשתדרג קצת.. אני רוצה לעבור לRTX. ולפי מה שאני שומע בהרבה ביקורות שתכלס הRAY TRECING לא באמת עובד טוב במיוחד לא על הדגמים הזולים יותר בסדרה (2060 או 2060S) מה ששלח אותי לחשוב אולי לעבור ל GTX 1080 שאותו אפשר להשיג ביד שניה 1200 שח בערך. רק השאלה האם יש עניין לקנות בכלל להשתדרג כשיש לי מסך כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי שאני יוכל להריץ כל משחק כמעט בלי בעיות וב-1080P.... יש לי I5 760, 4GB RAM, ספק כח VX 550W של CORSAIR ומסך 22" FHD E2240 של LG......אין לי עדיפות לחברה או יצרן כלשהו אבל אעדיף אם הכרטיס יהיה חדיש טכנולוגית כמה שאפשר! תודה מראש על עזרתכם!!!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם PS4 PRO יכול להריץ משחקים ב4K על 60 FPS או לפחות 30? בדקתי את החומרה שלו , את המעבד הגרפי.. ולפי השוואות באינטרנט בחול , הם אומרים שם שהוא לא יותר שווה ערך מאשר GTX 980.... ואם זה נכון.. לי יש GTX 980 TI במחשב , והוא לא קרוב ללהפעיל 60 FPS משחקים. אולי ב2K כן אבל 4K.. אין סיכוי. חשבתי לקנות טלוויזיה שתומכת ברזולוציה 4K במיוחד בשביל זה, כדאי? לכן אני קצת תמהה מה כל ההתלהבות הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם: לפני כשנה וחצי הרכבתי לעצמי מחשב, את החלקים החשובים והיקרים קניתי מארה"ב (דוד שלי הביא לי לארץ) חסכתי כ1500 שח ומאוד הייתי מרוצה מהתוצאה -מחשב חזק מאוד שעובד בצורה מצוינת. כיום ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך ,שמתי עיניים על GTX 760 (שני כרטיסים) המחיר בארה"ב הינו 260$ זאת אומרת לשניים 520$ כ1850 ש"ח. המחיר בKSP הינו 1450 ש"ח לכרטיס בודד (2900 לשניים) . כמו שאפשר לראות הפרש המחירים הוא גדול מאוד (כ1000 ש"ח) נכון להיום אין שום מצב שאסבול את הפרש המחירים הזה לכן אחכה להזדמנות שאחד החברים/מכרים יביא לי מארה"ב. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הפרש המחירים העצום . http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127745 http://ksp.co.il/?uin=19884
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש יחסית, בן כחודשיים וחצי. בהתחלה התקנתי עליו חלונות ויסטה אך לאחר מס' בעיות שהיו עם מערכת ההפעלה הזאת החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות XP הישנה והטובה. ההתקנה עברה חלק, הכל עובד טוב פחות או יותר פרט לבעיה אחת מרגיזה: לאחר זמן מה של עבודה המסך כובה ומפסיק לעבוד וכל המחשב מפסיק להגיב, ורק לאחר מס' שניות הוא חוזר למצב העבודה הרגיל כאילו כלום לא קרה (פעם או פעמיים הוא גם התחיל את עצמו מחדש), כמעט. כשהוא "שב" לחיים, מתחילות להופיע כל מיני הפרעות כאלה בתצוגה. אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס המסך, כיוון שעשיתי בשבילכם פרינט סקרין (כדי שתוכלו לראות במה מדובר) וההפרעות מופיעות גם בו (תמיד בצבע טורקיז משום מה). ניסיתי לעדכן דרייברים (כרטיס מסך Radeon 4670) וגם הסרתי והתק…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע עם GT430, הציעו לי מחיר ממש טוב על ה-560TI, והוא מאוד משתלם. הכרטיס הזה מספיק חזק ביחס למשחקים של היום? אני על רזולוציית 1600X900. כדאי לקנות אותו או שלחסוך עוד ולרכוש כרטיס עדכני יותר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי מחשב עם PCI-e x1 אשר ברצוני להפוך למחשב אשר יציג סרטים ב High Defenition. אני לא מודע למגבלות אשר מציב ה X1 והאם כרטיסים אשר תומכים ב X16 שונים בגודלם או לא תומכים אחורה... אינני מחפש לעשות Encoding עם הכרטיס אלא בשלב זה רק הצגה בעזרת מקודד מובנה של הכרטיס. האם ישנם כרטיסים כאלו? תודה מראש, ליאור.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בצל דיווחים על צפי למחסור בכרטיסי מסך אלו עד חודש אוקטובר לפחות, עדויות חדשות מצביעות על כך שהדרישה למוצריה של AMD אצל אלו שאינם מעוניינים בגיימינג עשויה להרקיע שחקים בעתיד הנראה לעין - ולפגוע בכל שאר הצרכנים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8619&Itemid=1 As you're probably guessing, DirectX 11 graphics hardware comes around the same time, late Q3 or Q4 2009.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים אם תוכלו לעזור לי לבחור מסך ולהשלים כמעט סופית את המפרט של המחשב שליי.. אני מתלבט עדיין בהתחלה הייתי סגור על דגם של מאג 776ms 12m2 זמן תגובה שלו 12 ms אבל אמרו לי שהLG יותר טובים אז תנו לי המלצה לאיזה LCD של LG משהו נחמד ולא מחיר בשמיים...
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום פתאום הופיע לי פס דקיק בצד המסך בצבע תכלת.. אין לי מושג איך הוא הגיע לשם ומי אשם בבעיה אבל אשמח אם תעזור לי להבין מי שם אותו שם: http://www.fastup.co.il/v.php?file=82986243.jpg Nvidia geforce 8800GTS512 תודה לעוזרים. נ.ב: יש לציין שלפני כחודשיים הוחלף בכרטיס מסך הזיכרון שלו.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על הכרטיס הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821017 וכתוב עליו OC כי הוא מיוחד בשביל לעשות OC איתו? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישו יכול לתת לינק לקניית 6800GS AGP?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים, להלן המפרט שלו: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB Box לוח אם: Abit AB9 PRO זכרון: G.Skill DDR2 800MHz Dual Channel 2048MB 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC Version מארז וספק: Antec Silent + 430W power supply מסך: LG FLATRON L1932TQ רצולוזיה 1280x1024 לצערי הכרטיס מסך שבק חיים ואני מחפש לו תחליף. התקציב הוא בסביבות ה- 1000 ש"ח על הכוונת שלי הכרטיסים הבאים: SAPPHIRE RADEON HD5770 VAPOR-X 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6545 Innovision Geforce Fermi GTX460 1GB GDDR5 PCIE http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=800…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי בבית שלי את הכרטיס: TRIDENT הכרטיס מאוד ישן ועכשיו לשאלות: 1.הכרטיס היה שנים (ללא אבק) בשקית נילון רגילה לא אנטי סטטית 2.המטרה שלו זה חיבור עוד מסך בנוסף למסך המחובר דרך הגיפורס בשקע AGP הוא יכול לבצע את זה? 3.איזה כרטיס AGP תומך בשני מסכים ויותר? (חדש)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-