עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tomersoni,

אני מחפש תשובה לשאלה הזאת כבר הרבה זמן. איזה כרטיס שati הולכים להשיק ייתחרה ב8800gts 320mb ומה הסיכוי שבאמת יהיה טוב ממנו ומשתלם ממנו ברמה שיהיה לי שווה לחכות אליו. (אני בונה על ה8800gts 320 ובא לי כבר לקנות אותו.)

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sharonhaim,

מישהו יודע איפה להשיג דריברים לכרטיס וידאו הנ"ל תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. https://forums.geforce.com/default/topic/524985/geforce-drivers/official-nvidia-r310-70-whql-candidate-display-driver-feedback-thread-released-12-4-12-/1 ב-ח-י-י-ם לא היו לי בעיות עם הכרטיסים שלהם ופתאום אי אפשר לשחק במשחקים האחרונים יותר מעשר דקות מבלי לקבל ארטיפקטים וכל מיני קראשים ומסכים שחורים. אני מתחיל לשקול ברצינות לעבור למתחרה במפרט הבא שלי. זה פשוט לא נגמר...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tordek,

רכשתי כרטיס של ATI בסוף קיבלתי כרטיס של PALIT הגעתי לחברה והם אמרו שיש להם או PALIT או Power magic What manufacturer is better the Power Magic or Palit איזה יצרנית אתם הייתם בוחרים? (מדובר כאן בכרטיס Radeon 8500 le)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי מבקש עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב חדש שיהיה טוב לעבודות גרפיות ועיבוד תמונה ושלא ייצור לי צואר בקבוק עד לפני מס' ימים עבדתי עם כרטיס מסך HD3850 לאחר מותו החלטתי לרכוש כרטיס חדש ולא להיסתמך על המעבד הגרפי בלוח. נתוני החומרה הם לוח אם אסרוק אקסטרים 4 Z68 מעבד I7 2600K 8G זיכרות 1600MHz DDR3 בנוסף מה הם הפרמטרים החשובים שאני אמור להיסתכל בבחירת כרטיס מסך

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by lightning,

קניתי כרטיס מסך : GeForce4-TI4200 Tornado ואת המשחק UT2003 הבעיה היא שאני משחק במקום 100+ FPS (frame per second יש לי 30-40 מה אני צריך לשנות/לעשות כדי שיהיה לי 100+ ??? דרך אגב יש לי את הדרייבר החדש. אני ישמח אם תעזרו לי בבעיה זאת תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. http://www.tweaktown.com/articles/1049/6/page_6_benchmarks_half_life_2_lost_coast/index.html חח אותו FPS!!!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DF30,

Abit Siloro GF 3 ti 200 או MSI GF4 mx440-T ???? א. מה אצם אומרים? מה דעתכם על ההפרש במחיר בין השניים ושווי ביחס למחיר! ti 200 במחיר של 916 ש"ח ו- mx 440 במחיר של 644 ש"ח! (האם ה ti 200 אכן שווה את ההפרש?) ב. בהנחה שהמחיר לא משנה, (אבל עדיין הגבול העליון הוא 916 ש"ח) איזה מהשניים הייתם קונים? או כל כרטיס אחר יותר טוב בגבול מחיר זה! מחכה לתשובות ??? ??? ??? דרור :smoke:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Zonx,

היי, אתמול הרכבתי את הספק כוח החדש + הכרטיס מסך החדש שלי אני לא רוצה לעשות OC כיוון שאני לא איך וגם יש לי קירור חרא ( עד כדי כך שאני שם מאוורר צמוד למחשב ^.^) יש אופציה ב OC להגביר את מהירות המאווררים בכרטיס? מה הסיכונים? לכמה כדאי להגביר כדי שלא יתחמם יותר מידי? תודה ושבת שלום!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, את המחשב שלי קניתי לפני כשלוש שנים במטרה שיהיה מהיר וחזק אבל לא ייעדתי אותו למשחקים. היום אני מעוניין לשחק במשחקים חדשים ולכן צריך שדרוג של כרטיס המסך. אני מעוניין להשקיע "סכום סביר" אבל לא גדול מעבר לנדרש ע"מ לשחק במשחקים בהגדרות סבירות שיאפשרו לי להנות מהמשחקים (כרגע הם לא רצים תחת ההגדרות המינימיליות אפילו). אני מאמין שסכום של עד 1000 ש"ח אמור לספק את המטרה אבל אני לא מכיר את שוק כרטיסי המסך והמחירים בו. המפרט הנוכחי שלי: מעבד - i5-4570 @ 3.20Ghz זכרון - 8GB לוח אם - Gigabyte H87M-D3H כרטיס מסך נוכחי - AMD Radeon R7 200 series [אני מניח שזה לא הדגם המדוייק אבל זוה אינפורמצייה שמוצגת לי]. משחקים לדוגמ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sroolik,

אני מרכיב מחשב בימים אלו, מבוסס I5, שאמור לשמש בין גם בחלקו הנכבד למשחקים. רציתי לדעת איך הכרטיסים הללו והאם ההבדל ביניהם גדול, מהצצה חפוזה ביותר בבנצ'ים, נדמה והביצועים ביניהם די דומים או קרובים מאוד. מצאתי את ה 460 בגרסת ה 2GB ב- 400 שקלים, ואילו ה 6850 הזול היותר שמצאתי היה כ- 680 שקלים. מי מהם חדיש יותר? האם יש בחירה טובה יותר לכרטיס מסך עד 700 ש"ח? האם יש כרטיס טוב יותר באופן משמעותי ביותר אשר יהיה שווה תוספת של כ- 100-200 ש"ח? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by lmlm,

http://www.vr-zone.com/?i=3885 קריאה נעימה עוד ביקורת: http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2020&cid=3&pg=1 תודה לב71ק0 9י3ה תביאו עוד ביקורות אם מצאתם

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by T-Flash,

אהלן 7800GS זה הכרטיס החדש לAGP... ליותר מידע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161849.0 אכשיו אנחנו יודעים שהכרטיס יהיה עם 16 צינורות עיבוד... 350MHZ לליבה ו 1GHZ לזיכרונות... (הנתונים של 6800GT ) להזכירכם זה יהיה הכרטיס החזק ביותר ל AGP... המחיר יהיה 280$ !!! http://www.tweakpc.de/?news_id=8989 הקישור לא יודע באיזו שפה...אבל אפשר להסתדר (מוזר שהנתונים הם של 6800GT...והכרטיס יהיה הכי חזק.)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by overload,

מה אתם אומרים לקנות 9800PRO או לחכות לכרטיסי הדור החדש החלשים ויתר (X800SE או משהו). אני לא יודע אם זה יהיה שווה לקנות היום 9800P כי הוא יתישן מהר. אם אני יחכה כמה זמן בערך זה יכך? הבעיה הגדולה היא שיש לי GF4 MX ואני לא חושב שהוא יחזיק יותר מחודשיים נוספים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. גירסאות בעיצוב ייעודי עבור כרטיס הדגל החדש של NVIDIA ממשיכות להיחשף ברשת באופן בלתי רשמי, ונראה ש-Zotac הטאיוואנית מכוונת למקסימום ביצועים בהספק גבוה בתערוכת Computex 2016 הגדולה, שנפתחת כבר בשבוע הבא, אנו צפויים לראות לא רק הופעת בכורה לכרטיסי דור ה-Polaris של AMD – אלא גם ערימות של כרטיסי מסך שונים ומשונים, ממגוון יצרניות, אשר מתבססים על ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 המבטיחים של NVIDIA, כאשר כל חברה תנסה להוכיח שהיכולות ההנדסיות שלה מתקדמות יותר משל האחרות וראויות לכסף שלכם. כפי שהראינו לכם לפני כמה ימים, הרשת מלאה כבר עכשיו בהדלפות וטיזרים למיניהם עבור אותם דגמים יעודיים שלא ישתייכו למשפחת ה-Founder's Edition שעוצבה ופותחה בידי NVIDIA עצמה – והמידע מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Qtec,

? (אני מתכנן לקנות מ KSP. ) עוד שאלה - האם עדיף את ה X1600 512MB אם כבר ? או שזה מיותר * קחו בחשבון שיש לי לוח שתומך ב- AGP X4 . תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by david2k,

שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 TI OC GIGABYTE GTX570 חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה עוד משהו קטן ראיתי באיזה אתר HWCOMPARE משהו שעושים השוואת בין הכרטיסים ו570 לקח ת560TI ברוב הדברים חוץ מדבר אחד קטן TEXEL RATE אפשר לדעת מזה? תודה מראש לעוזרים חג שמח וכשר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. משחק על 1680X1050. מעדיף להשאיר את הכרטיס במצב סטוק מבלי לעשות OC. משחק כל משחק אפשרי.. לפעמים זה FPS לפעמים מרוצים לפעמים PES.. או פוקר בפייסבוק מה שיוצא בתודה עמרי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Adi_79,

רציתי לקנות 2 כרטיסי 4770, אבל אי אפשר למצא אותם בשום מקום במלאי, והיבואן לא יודע מתי יהיה... מה כדאי לקנות עד סכום של 1500 ש"ח? (כולל OC).

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by FatherBoard,

ראיתי כרטיס ג'יפורס 4 TI4200 128 של חברת "Daytona". מישהו מכיר את החברה הזאת? היא טובה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם אני רוצה להחליף מחשב בקרוב וכמו שאר העולם אני מחכה שיצא הקונרו, שיצאו קצת מבחנים,שאנשים יתנסו עליו ואז גם אני אקנה. עניין של חודש-חודשיים. עכשיו, העניין הוא שיש לי מישהו שבא בחודש הקרוב מארה"ב וחשבתי לקנות חלק מהרכיבים שם (כרטיס מסך, זיכרונות). אם אני רוצה לעשות את הקומבינה הזאת אז זה אומר שאני אצטרך להזמין את כרטיס המסך והזכרון כבר עכשיו (חשבתי על כרטיס 1900xt). השאלה היא האם צפויה איזו התקדמות ממשית, איזו פריצת דרך בכרטיסי המסך בחודש-חודשיים הקרובים ואז אני אתקע עם מחשב לא כ"כ מאוזן, או שאני יכול לקנות בשקט עכשיו ולהרכיב את המחשב בעוד חודשיים ? בנוסף, האם כאשר תצא VISTA זה ישפיע על כרטיסי המסך (למשל גירסאות מתקדמות יותר של ACTIVEX שהערטיסים של היום לא תומכים)…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by PCall,

שלום! אני מתלבט מה לקחת איזה גירסה 640MB של הכרטיס או 320MB של הכרטיס.. מי שאמור למה שיגיד לי למה?עם הסבר ! בבקשה! תודה.. ויש לי עוד כמה שאלות אני עושה עבודה על כרטיס מסך ויש לי כמה שאלות אליכם שאני לא בטוח בהם... 1 . מה הטמפ' הממולצות של כרטיס מסך? 2 . מה השימושים שלו? ובמה הוא עוזר? תודה למי שעוזר!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכם על הכוונת שלי החלפת מחשב, ובמיסגרתו גם רכישת מסך LCD 19, כנראה SAMSUNG 960BF המחשב יכלול לוח אם המבוסס על 6150, ישמש בעיקר כבסיס לקולנוע ביתי ולא למישחקים כרגע ניתן להשיג לוח אם GA-K8N51PVMT-9 של GIGABYTE, שמצד אחד כולל יציאות S-VIDEO ו-COMPONENT אך משום מה אין לו חיבור DVI (קיים גם לוח של ASUS מבוסס 6150 הכולל חיבור DVI, אך הוא עדיין לא הגיע לארץ למיטב ידיעתי. כמו כן לוח זה אינו כולל יציאות וידאו כסטנדרט, ויש לחפש מתאם בניפרד - לא בטוח שניתן יהיה להשיג) מבקש דעתכם עד כמה אני מפסיד באיכות אם אני מחבר את המסך הנ"ל ל-VGA ולא ל-DVI. ובאיזה סוגי יישומים ההבדל יהיה יותר משמעותי האם מישהו מכם עשה ניסוי לחבר מסך מסויים לאותו מחשב, פעם ככה פעם ככה, וראה הבדלים משמעותיים.…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Gex,

שלום יש לי לום אם שעכשיו קניתי לא מזמן: GA-8I8865GME-775-RH עכשיו, רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך מתאימים לזה, אני לא יודע אם הלוח אם שלי נחשב טוב או לא. כל מה שאני רוצה לדעת אם הוא למשל יכול להחזיק כרטיסי מסך שטובים יותר מgforce 7950? תודה מראש! :hi:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by moshe_ha,

והאם הכרטיסים האלו באמת צריכים 256MB בזיכרון שלהם?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים