עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by T-Flash,

אהלן 7800GS זה הכרטיס החדש לAGP... ליותר מידע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161849.0 אכשיו אנחנו יודעים שהכרטיס יהיה עם 16 צינורות עיבוד... 350MHZ לליבה ו 1GHZ לזיכרונות... (הנתונים של 6800GT ) להזכירכם זה יהיה הכרטיס החזק ביותר ל AGP... המחיר יהיה 280$ !!! http://www.tweakpc.de/?news_id=8989 הקישור לא יודע באיזו שפה...אבל אפשר להסתדר (מוזר שהנתונים הם של 6800GT...והכרטיס יהיה הכי חזק.)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by AVI.S.T,

מישהו יכול להגיד לי במה הDirectX עוזר או יותר נכון מה התפקיד שלו ועוד משהו מה עם DirectX 10 ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי היתלבטות בין r9800PE של powercolor http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=1&cat3=293 לבין gf5900xt של innovision שבטח אתם מכירים... (שתיהם 128MB) דרך אגב לא ידעתי שיש PE חשבתי שיש רק את אלה: 9800se 9800np 9800pro 9800xt ו PE עוד לא שמעתי איפה עומד ה 9800PE ברשימה הזאת? ומה עדיף כמו שרשמתי בהתחלה תודה רבה לכולכם

4. והייתי בטוח שאזלו לי השאלות... החלטתי לקנות את ה 270X, אבל עכשיו אני רואה שיש אותו מהמון חברות ואם כמויות זכרון שונות. אשמח אם תעזרו לחדד את ההבדלים ולהמליץ על כרטיסים ספציפיים. כמה זכרון הכרטיס הזה צריך? ועוד שאלה, יש לי לוח אם DP67BG של אינטל, אם אני מבין נכון הלוח תומך ב PCIE2 והכרטיס ב-PCIE3, ז"א אני אקבל ביצועים טיפה יותר חלשים נכון? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד שאלה, יש לי 4G של DDR3 בשביל להריץ משחקים עדכניים אני צריך לשדרג או שזה מספיק? (בהנחה שאני לא מריץ כלום ברקע כשאני משחק) - - - תגובה אוחדה: - - - חידוד: לשדרג == להוסיף זכרון

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by sambusak,

בכרטיס המסך שלי יש בנוסף לחיבור החשמלי של המאורר, עוד חיבור חשמלי עם שלושה פינים. שמתי לב שלכל הT4XXX יש אותו. מישהו יודע למה הוא משמש?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם. הצלחתי לחבר את הטלויזיה 46 אינץ שלי למחשב. יש תצוגה הכל תקין..אבל רואים בה ממש על הפנים ברמה שקשה לקרוא מסמכים..לקרוא הוראות ומשימות במשחקים קרעה לי את העיניים...אני עובד עצות..אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום.. אני ממש מבולבל אני כבר הזמנתי תמחשב שבוע שעבר יחד עם 6800GT של לידטק.. אני קראתי עוד בפורומים ואנשים ממליצים מלא על X800 ועל 6800GT בבקשה תעזרו לי.. אוקי מישהו יכול להגיע לי בתכ'לס מה יותר טוב?? X800 (ספיר או פוואר קולור) או 6800GT של לידטק אני רוצה את המחשב למשחקים כבדים והסדר עדיפויות שלי למשחקים הם: 1. Hl2 (וכל המודים שלו) 2. gta San andreas 3. doom3 4. Far cry 5. Cod בבקשה תהיו אובייקטיבים ולכמה שניות תקחו את כל השנאה שלכם לחברה מסויימת ותשימו אותה בצד תודה רבה מראש.. מנהלים אני יודע שאני יכול ללכת ולהריץ חיפוש וראיתי באתר הזה כל כך הרבה השוואות אבל פשוט הכל מבולבל לי פתאום.. ואני חייב תשובות חד משמעיות.. תודה רבה מראש

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.community.tomshardware.com/forum/showflat.m?Cat=&Board=comp_graphics&Number=572551&page=0&view=collapsed&sb=5 375-400 million of transistor on 90-nm process 550-600 MHz core 1600 MHz 256Mb (Support for upto 512Mb) GDDR3 Graphics Core 256-bit Memory Interface 256-bit 32 (24 real) pixels pipelines (on the Ultra model) 32 Vertex Shader Engines 51.2 GB/sec Bandwidth (GDDR 3) Fillrate 12.8 billion texetls /sec. Textures per Pixel 32 (maximum in a single redering pass) Nvidia's LMA - IV DirectX 9.0d UMI-23 וואלה אם זה זה באמת זה יהיה גדול תראו איזה שיפור מאוגוסט 99 שיצא גיפורס 256

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by joelittle,

שלום לכולם , ראיתי כבר כמה שבועות את הפרסומת של הכרטיס הנ"ל באתר , אבל אני לא רואה אותו בשום חנות און-ליין בארץ. אני מפספס משהו (?) כי די בא לי על הכרטיס הזה ... . תודה מראש ...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Iron~Chef,

שלום לכולם אני קונה בקרוב מחשב חדש, ומאוד רוצה כרטיס 6800 כלשהו. ראיתי בחנות k.s.p כרטיס 6800 של חברת pine xfx במחיר זול משמעותית מ 6800 אחרים שראיתי. כמו כל יהודי אני שואל: מה הקטצ' האים הכרטיס הזה באמת נחות יחסית לאחיו מבית GIGABYTE ALBATRON וכו' האים יש איפא שהו השוואה בין יצרנים של כרטיסים אם אותו שבב ? ושאלה שניה, חצי רטורית מה הקטע של gainwood שהכניסו את המילה ULTRA בסידרת הכרטיסים שלהם?! (גם כזה כרטיס 6800 רגיל או gt) זה כאילו לעבוד על אנשים בכוונה תחילה ??!! (כבר ראיתי חנויות מטעות בעניו הזה שמיתיחסות ל6800 שלהם כ 6800 ultra)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

האם הכרטיס טוב? אני צריך אותו עד שאני אקנה ריידון9700.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by FatherBoard,

ראיתי כרטיס ג'יפורס 4 TI4200 128 של חברת "Daytona". מישהו מכיר את החברה הזאת? היא טובה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. זה Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe או זה ASUS ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe אם אתם מעוניינים לדעת אני לא הולך לעשות oc בעתיד פשוט אלה הכרטיסים שהכי נראו לי רק להגיד לי זה או זה בלי זיוני שכל בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by moshe_ha,

והאם הכרטיסים האלו באמת צריכים 256MB בזיכרון שלהם?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, בזמן הרצת משחקים(WOW) מס' הפרימים לשנייה אף פעם אינו עולה על 60 ולפעמים יורד עד ל-30. איפה נמצא צוואר הבקבוק אצלי, כלומר איזה רכיב אפשר לשדרג כדי לקבל ביצועים טובים יותר. אני יודע שקיימת אופציה להשתמש בכרטיס מסך נוסף מאותו סוג כדי שיעבדו במקביל, האם זה יעזור? המחשב: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 2046MB RAM גיגהבייט P35-DS3P NVIDIA GeForce 8800 GT

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by lion03,

מה ההבדל ביניהם (ואל תגידו לי סתם R9500 יותר חלש מהR9700) נ.ב. מתי יוצא הR9500

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ytoledano,

התמזל מזלי ונפל לידי מסך נוסף ל8 ימים (ממש נס חג החנוכה). המסך החדש הוא LCD אז הוא מחובר לDCI והישן מחובר לVGA. הכרטיס מסך הוא רדאון 9800 פרו. עשיתי את זה בשביל שלושה דברים: 1. לראות סרטים בפורמט רחב על שני המסכים, וככה להוריד את הפסים השחורים. 2. משחקים, שמעתי שיש כמה משחקים שתומכים בשני מסכים, כמו Flight Simulator. חשבתי לבדוק כמה מהם. 3. זה נראה ממש מגניב. הבעייה שלי עם 1 זה שזה פשוט לא עובד. אם אני מנסה להגדיל את החלון של הסרט על שני המסכים, וחצי נמצא בכל מסך, אז במסך הראש הראשי (Primary monitor) רואים את הסרט ובמסך השני רואים רק שחור. מישהו יודע איך לפתור את זה? צריך תוכנה מיוחד בשביל לראות ככה את הסרטים? בינתיים ניסיתי עם מדיה פלייר, BSPlayer וVideoLAN ובכולן הייתה …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by 11GnR,

שלום יש לי 5770 של HIS כשהוא היה חדש הגיע לכ70 מעלות במאמץ מלא לאחרונה בדקתי טמפרטורה במאמץ ופתאום הוא עובר את ה100 מעלות עם מאורר על 100%! המאורר מסתובב מצויין בלי שום בעיה, כשהוא על 100% מהירות הוא עושה את אותו רעש שהוא עשה כשהוא היה חדש על 100% הסתכלתי על הכרטיס והכל נראה במקום.... קניתי לפני כשלושה חודשים. המארז הוא CM690 התקנתי מחדש דרייברים וניסיתי בעוד מערכת הפעלה ואותן תוצאות. יש רעיונות כלשהם ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by GeForce93,

שלום, אני רגע לפני קניית מחשב ועומדת בפניי דילמה: ATI 5750HD של Sapphire גרסאת 1024MB לעומת NVIDIA GTS 450 של GainWard גרסאת 512MB 2 כרטיסים מדהימים לפי דעתי האישית, יותר אהבתי את ה450 של אנוידיה אבל הזכרון זה מה שמפריד ביני לבין ההחלטה הסופית.... עד כמה הוא משמעותי? אשמח למבחני ביצועים, דעה אישית וכולי....לא מעוניין בכרטיסים אחרים במחיר זהה או אחר. אלו האופציות היחידות. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ofer Dottan,

שלום לכולם. לצערי כרטיס המסך הישן שלי מראה סימני גסיסה ונראה שהגיע הזמן להחליף. הכרטיס הישן Sapphire 7870 XT 2GB נרכש במרץ 2013. אני מעוניין להחליף אותו בתקציב ~1K, אפשר קצת יותר אם זה שווה.. המטרה היא להריץ משחקי תפקידים ומשחקים חדשים יחסית ב-1080p. לא צריך הגדרות Ultra או משהו מיוחד. מפרט מחשב: מארז - Fractal Design Define R5 ספק כוח - Corsair RM 550x 550W 80+ Gold לוח אם - MSI B450 Mortar Titanium מעבד - AMD Ryzen 5 3600 + קירור למעבד - Noctua NH-U12P זיכרון - Corsair DD4 16GB (8x2) 3200 CL16 תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by STRENGTH,

MAG 796FD2 או LG F700P?

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי! - הייתי מעוניין בהמלצה שלכם לשדרוג הכרטיס מסך שלי כרגע (HD4830) לאחד יותר מתקדם וחזק. - המפרט שלי מתואר בצד. - השימושים שלי בעיקר הם: * משחקים כמו DIABLO3. * צפייה בסרטים בEXTENDED MODE על מסך 32" ב1080P. * אני מעדיף כרטיס של ATI-AMD. - לגבי המשחקים מדובר על רזולוציה של 1280 * 1024. בעיקר חשובה לי ההמלצה שלכם כדי לא לקנות משהו שלא ינוצל כראוי עם המערכת שלי שדי התיישנה. אני מניח שתקציב מיותר לציין משום שגם ככה בטח לא תמליצו לי לקנות משהו יותר מידי חזק - שכאמור לא ינוצל. תודה מראש לכולם!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by djelectric,

מקור : http://www.hardocp.com ATI Catalyst מבית AMD, דרייבר התצוגה, הולך לעבור כמה שינויים גדולים בחודשים הקרובים, בעיקר בתחום ה-CrossFireX הקדמה: אם אתם חושבים ש-AMD סיימה את תפקידה בהצגת פתרונות גרפיים מתקדמים ל-DirectX 11 עם סדרת HD5000 אז כנראה שאינכם חושבים נכון. החומרה שנותנת לנו את הכח במשחקים לא שווה שום דבר בלי התוכנה שמפעילה אותה. מחובתה המוסרית של AMD לפתח את התוכנה בהתאם לצרכים ולדרישות הלקוחות, לרבות תיקוני באגים ושיפורי ביצועים במשחקים. ישנן כמה תכונות ספציפיות אשר נדרשו מ-AMD ואכן לבקשות הגיימרים יתוופסו תכונות חדשות אשר נועדות לשיפור חויית הגיימינג בעיקר למשתמשי קצה. במשך הרבה זמן, נראה כי ישנו חסרון דיי בולט בדרייבר, חסרון אשר לא הוקדש לו תשומת-לב ר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש דרך שאני יכול לצלם את המסך בוידאו כדי להראות לכם במה מדובר? תמונה קופצת זה נראה לי התאור הכי קרוב לבעייה. והיא מופיעה בעיקר בזמן ניגון סרטים וגלישה בדפדפן, במשחקים לא, בזמן סרט במשחק עצמו כן. יש למשהו מושג על מה אני מדבר ואיזה פתרונות יש לדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by lightning,

קניתי כרטיס מסך : GeForce4-TI4200 Tornado ואת המשחק UT2003 הבעיה היא שאני משחק במקום 100+ FPS (frame per second יש לי 30-40 מה אני צריך לשנות/לעשות כדי שיהיה לי 100+ ??? דרך אגב יש לי את הדרייבר החדש. אני ישמח אם תעזרו לי בבעיה זאת תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים