כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הצגתי כמה פעמים בעיות שהיו לי עם משחקים והייתי רוצה שמישהו שמבין טוב ידבר איתי אישית באיסיקיו מי שרוצה בבקשה שיפנה לאיסיקיו 162821168
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד P4 1.5GHz, עם לוח אם בתושבת AGP. בגלל הגרפיקה הגרועה בכרטיס הישן שלו, אנחנו מחפשים לקנות לו כרטיס AGP עד 500 שקלים, להרצת המשחק WOW בצורה סבירה+. אני מעדיף להזמין לו עם האשראי כרטיס מסך מאיביי או כל חנות אחרת ששולחת לארץ, כי יוצא יותר זול. אז מבחינת מחיר לחו"ל, עד 65$ (יש עוד מע"מ ומשלוח). אני מבין שהתקציב לחוץ, אבל הבן אדם תפרן והוא בקושי מגרד את ה-500, כך שלהוסיף לא אפשרי, אבל אני אשמח אם תרשמו את האפשרות עם התוספת מעבר לתקציב כאפשרות משנית (אולי אוסיף לו טיפה לתקציב בעצמי). תודה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כ מסך GTX 950 המאוורר לא עובד האם הוא עובד רק במאמץ? או שמשהו לא תקין תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. חיברתי שלושה מסכים למערך ה-crossfire שלי אך לא עם רזולוציות תואמות. המסך המרכזי האמצעי הוא 1920x1080 ואילו השניים הקיצוניים ברזולוציה של 1680x1050. אני רואה מין פס של קריעת תמונה באמצע המסך תמיד, גם על הדסקטופ וגם באמצע משחק. הכל זז חלק חוץ מקריעת התמונה הזו, העלתי סירטון: הכל זז חלק ואפילו בסביבות 62 fps, לא להתייחס למסך השמאלי שהצבעים שלו לא היו מכוונים. האם זה בגלל שהרזולוציות לא תואמות או בגלל שהמסך האמצעי 21.5 אינץ והשניים בצדדים 22.5?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה איכותי יותר לשימוש ביתי , סרטים תמונות.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו 9600GT והוא לא מתאים למסך שלי שהחיבור שלו VGA יש מתאמים שפותרים תבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף אותו לכרטיס עם שני חיבורי DVI טובים (שלא יהיה DVI אחד רגיל ואחד מומר מ VGA או מה שלא יהיה, לא מבין בזה, שיהיו שני DVI "אמיתיים" וזהו). גג גג 400 שקל, נחמד אם תיהיה לו האצת חומרה ל HD, אבל חשוב גם שהוא לא יפול מה X800GTO שיש לי כרגע במשחקים. המליצו לי על ה HD2600PRO, אשמח לשמוע אם יש משהו טוב יותר. עדיפות גבוהה למוצרים מ www.midicom.co.il ועד כמה זה קריטי 256 או 512 מגה ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי השוואות בין הX1950PRO ל X1900GT ויש הבדל של 5 -6 FPS אז זה ישנה כל כך או לא שווה לקנות אותו ועדיף כבר איזה 7600GT\GS או 7900GSבדקתי באתר הזה סליחה על הגרמנית חחחח http://hardware.thgweb.de/charts/grafikkarten.html?modelx=33&model1=549&model2=607&chart=199
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לרכישה של כרטיסי מסך מהחברה הנ"ל השאלה אם הם מוכרים ומה טיבם ? (בקרת איכות וכו') במקביל יש את LEADTEK ו CLUB3D עוד שתי חברות שלא ממש יצא לי לעבוד איתם מי שמכיר חוות דעת אני אשמח , תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ברתיס מסך חדש ואני פשות לא ידע מה ליקנות אני צריך משהו בסביבות ה1500שקלים תודה מראש
-
יש מחשב אחד עם 560TI של Gigabyte עם i7-3770K על Seasonic eco 600W השאיפה היא שיהיה ניתן על רזולוציות FHD (+פילטרים וכד') בדברים בסגנון Titanfall,BF4 וכד'. אפשרות ראשונה היא פשוט להחליף את הכרטיס הנ"ל. עוד אפשרות שקיימת היא החלפה של GTX 670 במחשב אחר (עם מפרט זהה פרט לספק: Seasonic SS-560KM) ושימוש ב670 בתחנה הראשונה. השאלה היא מה יהיה השדרוג הכי קוסט-אפקטיבי במסגרת תקציב של 1800~ (גמיש יחסית)?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קניתי gigabyte 970 g1 שמתי לב aהלד על הכרטיס לא נדלק בשיטוט באינטרנט מצאתי שאפשר להפעיל את הלד בעזרת התוכנה Gforce experience אבל שאני משחק עם האפשרויות אני לא רואה שהלד נדלק בנוסף שאני חוזר בחזרה לתפריט של ה LED בתוכנה אני רואה שהממשק הזה לא שומר את ההגדרות עדכנתי את התוכנה לגרסא העדכנתי ביותר אך זה לא עזר, מישהו נתקל בזה ? האם יש פתרון ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא בהתלבטות קשה בין HD4870 ו GTX260, ביצועים זהים ומחירים כמעט זהים. השאלה שלי היא, ל HD4870 יש רק 512 מגה זיכרון, האם בעתיד זה לא יגביל לי את הכרטיס? כלומר אני יודע שככל שהרזולוציה גבוהה יותר הכרטיס צורך יותר זיכרון עצמי, לכן אני הייתי מעוניין לדעת האם נגיד עוד שנה זה דבר שימנע מהכרטיס ביצועיים מיטביים? כלומר יש כבר היום משחקים שדורשים 512 כמו COH, קרייסיס ועוד... לכן השאלה שלי האם כדי לי ללכת על ה 260 במקום ה HD4870 (משום שכמעט והחלטתי ללכת עליו)? גודל המסך- 22". תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד DUAL CORE DUO וכרטיס מסך ATI1950XT. אני ממש לא מבין בזה הרבה, אבל אני שוקל לקנות מסך "27. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. איך תהיה התצוגה, המפרט מספיק למסך כזה, או שיש צורך בשידרוג כלשהו? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות את ה GTX 1080 וכמובן של חברת EVGA אף פעם לא היו לי בעיות עם החברה הזאת אני כרגע גר בסין והמחירים פה לכרטיסים הנ"ל הם: 4700 יואן שהם 2700 שקל ל : EVGA GeForce GTX 1080 ACX 3.0 5300 יואן = 3000 שקל : EVGA GTX 1080 FTW RGB LED FTW 5700 יואן =3280 שקל: EVGA GTX 1080 FTW HYBRID GAMING המארז שיש לי הןא של CORSAIR Carbide Series® Air 240 High Airflow מה אתם ממליצים? ד"א המעבד שלי כרגע עם קירור נוזלי צריך לקחת בחשבון מקום במארז כמובן...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי מעוניין לדעת את כל השלבים בחיבור טלוויזיה למחשב, יש לי כרטיס מסך Inoo3D GeForce3 Ti200 עם יציאת טלויזיה (4 פינים) ו-WinXP ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש שם תשע (!!!) גירסאות שונות של הכרטיס: SC +SC SSC ACX 2.0 FTW +FTW ושילובים שונים שלהם. http://amzn.com/B00R3NK2LE אשמח לאיזה מורה נבוכים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הנתונים של המחשב של המחשב זה P3 667MHZ 128 SDRAM 133 SAMSUNG 128 KINGSTONE 133MHZ MOBO: MATSONIC7117Cישהו שמע על זה פעם בכלל) GEFORCE 2 MX 400 64MB TVOUT MSI בקיצר לא משהו בכלל, בגלל שנשרף לי הכרטיס מסך אני יכול להחליף אותו ולהוסיף עוד איזה 230 שקל ולקבל את הריידון 9000 פרו. לפי דעתכם אני ירגיש הבדל בביצועים (GTA3, RTCW ,BATTLEFIELD) אתם יודעים שטויות כאלה... מה דעתכם ? כמה FPS אני יקבל עם הכרטיס הזה בGTA3
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המקביל מבחינת כרטיסי ה- geforce לכרטיס המסך radeon 9000 pro ? אני מתלבט אם לרכוש כרטיס מסך radeon 9000 pro או GeForce4 MX-440 64mb Leadtek הראשון מעט יותר זול אפשר לקבל עצות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Nvidia 9600GT הכרטיס צפוי לתחרות לכרטיס HD3850 http://en.expreview.com/?p=132 מקור
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף לי לקחת בסדרת הTI? איזו כרטיס מבין ה2 יותר טוב לאוברקלוק? ולאיזה איכות תמונה יותר טובה? אל תתיחסו בהמלצה לכסף...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי להבין משהו.. במשחקי LCD שנגיד משחקים במשחק על רזולוציה של 1024 על 768 על קצב רענון של 60 ושמים את הVSYNC אז בעצם המקסימום FPS שאני אקבל יהי 60 ואם אני אשחק ברזולוציה מסוימת על CRT בקצב רענון של 85 אז הFPS המקסמילי שאני אקבל יהיה 85? אם כך אז בעצם עם VSYNC לCRT יש ביצועים טובים יותר? והאם בCRT 'הקריעת תמונה' פחות קורת בגלל קצב רענון הגבוהה? נ.ב חלק אומרים לי שאין קצב רענון למסכי LCD אז איך הVSYNC פועל במסכים האלה? אני אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הביצועים שלו טובים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD4870 של גיגבייט חדש עם מחשב חדש לוח גיגבייט P45 4 גיגה זכרון 2*2 קינגסטון E8400 קירור גיגהבייט במנוחה 23 מעלות ספק CHIEFTECH 550 איכותי העניין הוא שאני משחק משחקים כרגע GRID הכל על HIGH והמשחק טס העניין הוא שלפעמים יש לי לגים קטנים כלומר האטה של המשחק לשניה ואז הוא פשוט כאילו משלים את הפער וטס שניה קדימה דרייברים והתקנתם מחדש ולא עוזר(הסרה דרך YOUR UNINSTALLER) לכרטיס שונה ה XML של שליטה על הFAN למהירות גבוהה יותר ועדיין יש את הלגים מה לדעתכם הבעיה???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי... שלום אנשים אני אלדר.. אהבתי מאוד את האתר....במיוחד את המדריכים...קיצר : יש לי G-Force 2MX400.... פנטיום 3 500 128 זיכרון אס.די.ראם לא מחשב על... אבל סביר. : ) הורדתי את כל הדרייברים האפשריים לכרטיס שלי (מהחדש ביותר ועד לדרייבר של ערבים) ותמיד מתי שאני משתמש במחשב אחרי כמה זמן שאני עובד עליו.. הוא עושה לי פלאש שחור כזה וחוזר לי לווינדוס... משהוט מעצבן תחת!! יש לי את הדרייבר 40.72 אמרו לי שזההכי טוב... עדין אותה בעיה... אם למישהו מכם יש רעיון ... תבורכו : ) ;D
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-