עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TheHungryOne,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם מישהו יודע מהו הכרטיס הישן ביותר מדגמי ה GeForce של NVIDIA שיש לו יציאת HDMI (לא באמצעות מתאם, אלא יציאה ישירה)? תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. ברשותי כרטיס מסך 8800GT שמחובר לשני מסכים, 22 שפועל על רזולציה של 1680 * 1050 ו32 שפועל על 1360 *768 מעבד Q6600 ספק Corsair HX 520W אני מעונין להשקיע כמה שפחות חשבתי ללכת על 4890 שניתן להשיג אותו בסביבות 900 ש"ח. http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1680

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  3. פרסמתי לא מזמן הודעה שחיפשתי כרטיס מסך חדש וקיבלנו תגובות פשוט מאז התחדשתי במסך חדש גם LG 22" שמשנה את המצב. אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך באזור ה 1000 ש"ח (לא יזיק אם יעלה פחות .. :) כשהשימושים העיקריים הם משחקים,סרטים HD, אינטרנט.. ברגיל שיפעיל משחקים חלק ברזולצייה מקסימלית שהיא 1920x1080 המפרט שלי הוא תמציתית Q6600 4GB זכרון HEC 500TD-TF ומשתמש כרגע בכרטיס מסך 8800GT שדי חלש ברזלוצייה שביקשתי אז המליצו לי HD5770 הוא יחזיק ברזולציה? תודה !

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Arg92,

שלום ... רציתי לדעם האם ניתן לחבר על אותו מחשב כרטיס מסך "חזק" לדוגמא 5870 ועוד כרטיס מסך "סטנדרטי" לדוגמא 4350 ובכך להשיג תצוגה מרובת מסכים כאשר בכל מסך אראה משהו אחר ? כמובן שבלוח אם יש 2 יציאות PCI EX

• 6 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by shimonsky,

לשימוש של צפייה ב-HD + משחקים כמו GTA IV , האם GT210 יספיק?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by arkadur,

לצורך חיבור רכיב בלוח האם, הסרתי את הגשר המחבר בין 2 הכרטיסים, החזרתי אותו ומאז אני מקבל בכל פעם שCCC עולה הודעה שאין לו אפשרות לגשר בין 2 הכרטיסים וליצור מערך, הוצאתי והחזרת את הגשר עוד כמה פעמים - אך התקלה תמיד חוזרת. ע"פ EVEREST, המחשב אכן מזהה 2 כרטיסים (2 מעבדים וכו'...) דעתכם?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  7. שלום רב, אני אשמח לקבל את עזרת המומחים, או עזרה ממישהו שהצליח לעשות SOFTMOD בהצלחה לכרטיס דומה לשלי ברשותי כרטיס מסך EVGA 260 GTX 216SP SUPERCLOCKED, בעבר כשקניתי אותו, חשבתי שאוכל לבצע סופטמוד עליו בהמשך ולהסב אותו לקוואדרו מסדרה מקבילה לליבת הכרטיס. אני לא מצליח למצוא רשמים על כך באינטרנט ודיי קשה לי להבין מה התהליך אז שאלתי למומחים: 1). האם ניתן לבצע SOFTMOD על הכרטיס הנל ולהפוכו לקוואדרו ? 2). במידה וכן, האם התהליך הוא תוכנתי בלבד (DRIVER פרוץ) ? או שם מה צריך לבצע איזה שינוי חומרתי על גבי הכרטיס עצמו (הלחמות וכ'ו...) 3). אשמח לקבל הדרכה ממישהו שיש ברשותו כרטיס זהה לשלי והצליח להפוכו לקוודרו בהצלחה של 100%, אשמח לשמוע לגבי ביצועי הכרטיס.. 4). האם כשאני הופך כרטיס לקוו…

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by shay360,

שלום לכולם. יש לי כרגע כרטיס מסך של ATI X1950 ואני רוצה לקנות כרטיס חדש (המשחקים החדשים כבר לא ממש סוחבים) המסך שלי הוא לא מסך HD והכרטיסים החדשים של ATI אני רואה שכולם HD אז זה משנה? איכות התמונה שאני יראה במסך תהייה פחות טובה? שאלה נוספת היא אם כדאי להשקיע כבר בכרטיס עם זיכרון של 1GB או שאפשר להסתפק ב 512? (תקציב של 500 ש"ח +- ) תודה מראש ושבוע טוב!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by scheinerman,

שלום, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה600 שקל. זה המפרט שלי: AM3245BB AMD Athlon X2 245 2.9Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 BOX 1 GMA78GMUD2H Gigabyte GA-MA78GM-UD2H AM2/AM3 1 APEXSU Raidmax APEX 2x120mm + Raidmax (Delta) 400W 25A @ 12V Tested 1 D24G8004ADSO A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 1 COMPASSM הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה 1 ₪75 אני משחק בעיקר PRO EVOLUTION אבל אני אשמח אם משחקים כמו CALL OF DUTY גם יעבדו. איזה כרטיס אתם ממלצים? תודה

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by yoss100,

היום קניתי 5850 והתקנתי את הדרייבר הכי חדש ויש לי בעיה: אני משתמש בטלוויזיה 37 אינץ' LCD בחיבור HDMI ברזולוציה מקסימלית1920*1080 אבל משום מה פסים יש שחורים בכל הצדדים של המסך וגם למעלה ולמטה כאילו התמונה חסרה יש דרך לפתור את הבעיה? שהתקנתי את הדרייבר היישן שמגיע בדיסק לא היתה בעיה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by Liavbak,

אני לא יודע היכן בדיוק הבעיה, אבל במשחקים כמו : GTA IV, AC2 המשחק די איטי ולא הולך חלק. הבעיה במעבד או בכרטיס מסך ? מעבד: Intel® core2 Quad CPU Q8200 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9300 GS תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי 9800GT 1GB gainward כבר שנה ולאחרונה נתקלתי במשהו מוזר. כיום כשאני נכנס למשחקים אני לא שומע את המאוורר מתאמץ יותר. ניסיתי לאמץ את הכרטיס עם ATITOOL וגם כאשר הוא הגיע ל 80 מעלות האוורור נשאר על 60%. ניסיתי לחזור למספר דרייברים ישנים (אני כרגע על הדרייבר האחרון) אבל הבעיה לא הסתדרה. ב - Rivatuner אני יכול לשנות את המהירות של המאוורר אבל אם אני משנה אותו ל 100% המאוורר משתתק, אם אני משנה ל 25% אני שומע אותו מסתובב על המקסימום..התהפך משום מהץ האפשרות של ה AUTO ב RIVATUNER אפורה ולא ניתנת לבחירה. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by Vidati,

לאחרונה גיליתי שהכרטיס החדש שקניתי לפני פחות מחודש מתחמת מאוד, זה מתבטא בחום של 64 מעלות במנוחה ולא יודע כמה במאמץ אבל מספיק בשביל שהכרטיס יכבה את עצמו והמחשב גם כן, ואז צריך להפעיל מחדש את המערכת. המאוורר עובד ב-100% ואני עדיין לא מבין למה זה ככה? המאוורר שעל הכרטיס מסתובב (נבדק). מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by thedarkman,

מה ההבדל בין HD 5850 Vapor-X לבין HD5850 1GB רגיל? האם זה שווה 150 שקל הפרש בינהם? עם הכרטיס מסך HD5850 הרגיל עם הקירור סטוק שלו אפשר להגיע לביצועים של HD5870 עם טמפרטורות נמוכות? תודה מראש

15. Started by Albetron,

יש את המפרט הבא ברשותי Q6600 לוח אם P5K-E ו4 ג'יגה זיכרון. ולצורך העניין גם ספק כח 550W של קורסייר..אני מתלבט בין HD4890 לHD5830, איזה מהם מביא ביצועים יותר טובים? ומה מהם המפרט שלי יכול להחזיק? אשמח לקבל עזרה. בתודה Albetron.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  16. Started by Baz34,

ברצוני לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש: 1. תקציב: 700-900 ש"ח 2.יעוד: משחקים כבדים אך בעיקר בעיקר שימוש עיקרי FSX. 3. מערכת קיימת: - מעבד: Q6600 עם OC ל-3.5G - זיכרון: 4Gb - כ.מסך קיים: EVGA 8800GTS 320mb - ספק: ENERMAX 400W ברור לי כי עבור חלק מהכרטיסים ידרש גם שידרוג של הספק אשמח לדעת האם נדרש לשדרג גם ספק ובאופן כללי אני מאוד מתלבט בין ATI ל NVIDIA אשמח מאוד להמלצות ועזרה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by nahum8,

מה יספק הכי טוב את הסחורה? מסך, 22'' TAGAN BZ700 I5 וכל השאר לא רלוונטי.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום במחשב של חבר לאחר פירמוט לא הותקן דריבר כרטיס מסך הרזולציה הייתה מוגדרת על 800/600 אחד הילדים שיחק ברוזלוציה ועכשיו כול פעם שהווינדוס עולה מופיע הודעה NO SUPPORT ניסתי להיכנס דרך הסייפמוד אבל גם שם הוא לא עולה וישר מופיע מסך שחור של המסך ו NO SUPPORT איזה עוד פתרונות יש? תודה על העזרה מאור אגב הדגם של הכרטיס מסך SIS350

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  19. Started by shalita,

יש לי ספק ATX-450 JSP של EZCOOL (כ 450 וואט) מעבד E6300 ו 4 ג'יגה זיכרון יחזיק GTS 250?

• 37 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by Oranl,

היי, במחשב עם התצורה הבאה: E4500 Asus P5N-E SLI 2048 RAM Gigabyte GeForce 8500 GT האם השידרוג המומלץ יהיה כרטיס מסך, כאשר מדובר בתקציב של 300-400 ש"ח? לדעתי כן, אך השאלה היא האם שווה לעשות SLI מה-8500GT או לקנות משהו אחר? ומה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by rget,

אהלן, בגלל שהאקסבוקס,קיבל rrod,אני נאלץ לעבור למשחקים במחשב,כרגע אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את mass effect 2 כדי שאוכל לשחק כמו בן אדם ולא שכל שניה המחשב יתקע, המפרט שלי הוא: Intel® Pentium® Dual CPU E2180 @ 2.00GHz 4GB NVIDIA GeForce 8400 GS 256mb התקציב שלי הוא עד 800-900 שקל,איזה כרטיס מסך נורמלי אפשר לקנות בטווח המחירים האלו? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by blackorder,

אשמח אם תגידו לי איזה דגם של hd5770 כדאי לי לקחת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eden_g,

הנה המפרט הצולע שלי.. ספק JTC500W ATX12V אני רוצה לקנות ספק- חשבתי על זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1032 וכרטיס מסך טוב שיפעיל משחקים כבדים חשבתי על זה- http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11806 מה דעתכם על השילוב בין שתי אה לבין המפרט הקיים שלי? והאם אפשר לוותר על הספק?

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  24. 4 ג'יגה של זיכרון, מעבד E4300@2.4GHz, האם יוגבל על ידי שאר המפרט? אני חושב על הכרטיס הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=17474

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שלום, יש לי את הכרטיס 9800GT עם חיבור HDMI, אני מחבר את הטלוויזיה דרך הHDMI ומאפשר בדרייבר של nVidia (שמעודכן לגרסא 197.13 שלא אמורה להוות בעיה) את הסאונד דרך HDMI ועדיין אין סאונד בחיבור HDMI. מחיפוש קצרצר באינטרנט מצאתי שאני צריך לחבר את הכרטיס קול שלי לכרטיס מסך, נשמע הגיוני אבל לא קיבלתי עם הכרטיס מסך שום כבל שקשור לזה (רק מתאם DVI-VGA), מאיפה אני משיג את הכבל? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.