כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך טוב למחשב שלי בתקציב עד 1000 שקל מפרט מחשב: מסך: 21 אינץ' (רזולוציה 1440X900) לא מחליף אותו אחלה של מסך. המפרט שלי: Intel Core 2 DUO CPU E4500 @2.66GHz 2.20GHz, 2.00 GB of RAM כרטיס מסך: Geforce 9600 GT שימוש:משחקים כבדים במיוחד. הייתי רוצה לקבל ביצועים טובים במשחקים כמו assassin creed באיכות גבוהה עם רזולוצייה מקסימלית של המסך(1440 על 900) ולהמשיך לקבל ביצועים טובים במשחקים מסוג זה בעתיד. אין לי כיוון ובגלל זה אני שואל אותכם וכן אם אתם נותנים כרטיס עשו לי טובה תתנו גם פירוט קטן עליו שאני אדע מה אני קונה תודה.
-
- 75 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ביום ראשון אני מקבל אותו , אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת. קניתי מ IVORY, ובנתיים אני עומד שם על: כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 5570 1024MB DDR3 ואמרו לי שהוא לא משהו, אז רציתי לדעת בטווח מחירים שלו מה הייתם לוקחים שיאפשר לי ביצועים סבבה במחיר שבסביבות של הכרטיס מסך הנ"ל. תודה רבה לכם ושיהיה לכם שבת שלום. *** אמרו לי שחשוב מאוד שהכרטיס מסך יהיה עם 1G ולא 512 בשביל כל העסק..
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לפני שאני מספר אני רק אגיד,שכן אני מודע לזה שזה מפרט ישן והכל.אז אם לא אכפת לכם,לעבור לבעיה עצמה. הנה מה שכתוב לי בEVEREST לגבי הנתונים של המחשב. הבעיה התחילה כשניסיתי לשים פה כרטיס מסך,המוכר בחנות לא נשמע כזה מבין בכל הסיפור ,אז העדפתי לשאול פה. כמו שהבנתי המחשב הזה עובד על זכרונות (DDR-SDRAM) ,בכרטיס מסך שהוא הביא לי ,יש מדבקה שאומרת שהכרטיס עובד על DDR2. אני יודע שחלכקם פה אמרתם שלא תמיד זאת הבעיה ,שיכולות להיות סיבות נוספות שהכרטיס לא יתאים בגללן.אבל אני רוצה פשוט להבין,אם לא זאת הבעיה.אז מה כן. החיבור של הכרטיס הוא -AGPx8. ברגע שאני מחבר את הכרטיס ואני מדליק,אני שומע צפצוף אחד ארוך ושני מהירים אחריו.הבנתי שזה אומר שיש בעיה עם הכרטיס מסך. ניסיתי לחפש את השם ש…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מצאתי ששלושת הבאים נמצאים לי בתוך התקציב. את איזה מהם לקחת? XFX מגיע רק עם שנתיים אחריות בעוד שהשאר עם 3 (וזה חשוב כי אני לא מתכוון להחליף כרטיס ב-3 שנים הקרובות). אני מעדיף לקחת את האחד עם הקירור הכי טוב. Sapphire - http://www.sapphiretech.com/presentatio ... 01&pid=296 מחיר - 889 Gigabyte - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA ... uctID=3228 מחיר -889 XFX - http://www.xfxforce.com/en-us/products/ ... /5770.aspx מחיר - 800 (אני קונה ב- rsm) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקנות מחשב עם מפרט שהומלץ על ידי אחד מחברי הפורום אך ברצוני להתייעץ איזה כרטיס מסך עדיף מבחינת מחיר וביצועים xfx 5850 black edition או sapphire 5850 vapor-x שניהם עם 1gb זכרון אשמח לתשובה מהירה, תודה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום רב לכל בית HWZONE , ברשותי כרטיס חדש שרכשתי מבית חברת SAPPHIRE 5830 ATI RADEON , שאלתי היא מדוע במשחקים מסוימים כמו DIRT 2 ואחרים יש קירטועים קטנים כאלה על המסך לשניה שתיים ואז נעלמים ? אני מציין שהורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של AMD כולל ה CATALYST , וגם ביצעתי קצת המהרה דרכו כשהמאוורר הוא על FULL 100 % , שאלתי היא אם משהו פה בפורום מחזיק כרטיס מדגם כזה ו נתקל בתופעות שציינתי , עד לפני שרכשתי אותו הייתי גורו של NVIDIA והחזקתי במס' כרטיסי מסך שלהם עד לאחרונה ( 9500,9600,9800 ) . אני חושב שעשיתי קניה לא כדאית , אם כי במשחקים מסוימים הכל עובד פיקס. האם יש פתרון לבעיה אם בכלל . אודה לכם על תשובותיכם . תודה רבה .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הורדתי סרט באיכות 1080p [אוואטר] , בהתחלה הסרט רץ טוב אבל אחרי כמה זמן הוא התחיל לקרטע לאורך כל הסרט בחלקים.. האם זה בגלל שהכרטיס מסך שלך חלש? Geforce 8500GT 512MB
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן שמעתי שיש את הטכנולוגיה בכרטיס מסך של הצפייה עם משקפי תלת מימד וכזכור לי ראיתי סרטון עם מישהו שרואה דרך זה.. ואחי לא מאמין לי שיש את זה אפשר סרטון שיראה את זה?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לי ATI 5770 ובמהלך משחקים (GTA EFLC, C O D MW2, BF BC2 וכו') אני חוטף מסכים שחורים בצורה אקראית - המסך הופך לשחור ומציג הודעה שאין סיגנל.. עד אתמול הייתי עם דרייבר 10.3A ואתמול שידרגתי ל 10.4 בתקווה שהדרייבר החדש יפתור את הבעיה הזאת, אבל למרבה הפלא זה עדיין קורה.. האם זה קורה לעוד משתמשים? ובעזרת איזה בדיקה סינטטית אפשר יהיה לשחזר את הקריסה הזאת - כדי שהיבואן יחליף כרטיס? דרך אגב, ההסרה של הדרייבר הישן בוצעה כמ שצריך ובעזרת CLEAN SWEAP מערכת ההפעלה היא WIN 7 64BIT תודה
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 500 ש"ח.. אולי 10-20 ש"ח יותר אקיצר, אני מתלבט אם לקנות 9800GT 512MB או 9600GT 1024MB , ואני רוצה לשחק על מסך עם רזולוציה מקסימלית של 1360X768 תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
טוב, מדובר בתקלה די מעניינת, אשר עד כה לא ממש ברור לי אם מקורה הוא חומרתי או תוכנתי. מה שבטוח, מחיפוש קצר ברשת מצאתי לפחות 3 ת'ראדים ארוכים הנוגעים בדיוק לאותה הסוגיה. אתמול בערב שיניתי את שיטת ה A.A בדרייבר מ Box ל Edge Detect (תזכרו את הנקודה הזו), נכנסתי ל BC2 ושיחקתי בפאנן ולא נתקלתי בתופעות מיוחדות. היום נכנסתי לשחק קצת ב White Pass ותוך שניות הבחנתי בארטיפקטים (ריבועונים שחורים) המתרוצצים להם מדי פעם על המסך. בהתחלה תהיתי שמא אולי מדובר באוברקלוק הקל שעשיתי לכרטיסים, באמצעות ה O.D. החזרתי את הכרטיסים לסטוק, הפעם התחלתי סשן של Atacama Desert ותוך מס' שניות, ארטיפקטים על כל המסך וכל המשחק קפא עם מסך מחורבש. את המשחק הצלחתי להקריס ולחזור לדסקטופ ללא שום בעיה (בהזדמנו…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לNVIDA או ATI אלא ליצרניות של הכרטיסים ASUS ,GIGABYTE ,XFX , PNY וכו..... אני רוצה את ה 480 GTX של NVIDIA ומתלבט בין החברות ....יש הבדלי מחיר גדולים וחשוב לי מאוד לדעת מה ההבדלים במיחר ומי נחשבת לאמינה וטובה ביותר
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
הם קיפלו אותה לחלוטין או שנדמה לי?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר כרטיס GForce 7600GS שיש לו 2 יציאות DVI חיברתי אותו למסך CRT דרך מתאם DVI ל VGA. במחשב מותקן Win7 כאשר המחשב עולה מגיעים למסך בו בוחרים מי המשתמש. לאחר שבוחרים את אחד המשתמשים, המסך נכבה לבערך 2 שניות ואז התמונה מסתדרת והכל עובד. זה די מעצבן. ידוע לי שהמסך תקין והוא מתנהג בסדר כאשר הוא מחובר לכרטיס המסך המובנה או למחשב אחר (עם WinXP) דרך יציאת VGA רגילה. האם זו התנהגות תקינה? האם הכרטיס תקול? תודה, קובי
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לפני שנה היה לי כרטיס מסך 8800GTX של אסוס. יום אחד פשוט חזרתי הביתה והוא לא עבד היה NO SIGNAL במסך. הלכתי לחנות והם אמרו לי שהלך הכרטיס וצריך להחליף. היום חיברתי את הכרטיס הישן וכשחיברתי את המסך דרך S-video שיש בכרטיס הוא עבד! הבעיה שרואים באיכות גרועה בגלל החיבור. יש דרך להחליף/לתקן/פתרון אחר ליציאת DVI? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שנראה המצב כרטיס המסך שלי (Leadtek Geforce 8800 GTS 512MB) על סף הליכה לעולמו... ניסיתי לוודא, נכון לעכשיו עושה רושם שזה המצב. בדקתי את מצב כמעט כל שאר הרכיבים במחשב, ומאחר ונשאר רק כרטיס המסך, לוח האם והספק... ללוח אם אין נטייה להתקלקל והספק הוא 500W של Antec. האחריות בתוקף עד סוף החודש, אבל מאחר והחברה פה בארץ פשטה את הרגל אני צריך לשלוח את הכרטיס לטיוואן, ובטח לחכות לפחות חודשיים-שלושה עד שאני אקבל אותו בחזרה. הזמן העצבים והכסף שכל התהליך הזה הולך לעלות לי פשוט לא משתלם יחסית לכרטיס בן קרוב לשנתיים ששווי השוק שלו היום בקושי 500 ש"ח. זה המפרט הנוכחי: לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד: Intel E8400 זיכרון: Samsung DDR2 800MHZ 2x1GB דיסק קשיח: WD320AAKS SAT…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 4850 וספק 430 של סיסוניק שאר מפרט אפשר לראות בצד ובזמן אחרון במשחקים התחילו להיות לי בעיות שהמסך נהיה שחור ויוצא מהמשחק וחוזר או לפעמים לא חוזר. DIRT2 COD:MW2 NFS: SHIFT ולא ידעתי מה לעשות חשבתי ספק לא טוב או כרטיס דפוק ואולי זה כן ככה אני לא יודע אבל מה שמצחיק עשיתי אוברקלוק למעבד מ2.66 ל 3.1 העלתי FSB מ333 ל 395 וזה כולל את הזכרונות )667( בלי העלאת מתחים, ועכשיו פתאום הכל עובד חלק ואפילו יותר טוב וגם יותר חלק ועשיתי איזה 4 שעות של בדיקות מאמץ למעבד עם S&M PRIME 3mark וממש אין זכר לבעיות שהיו לי איך אתם מסבירים את זה?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב (במחשב של אחי יותר נכון). כתבתי על כך בעבר. אני מדליק את המחשב ואין תמונה. המסך תקין. בדקתי אותו עם מחשבים אחרים. ביצעתי בדיקות שונות והמסקנה היא שאו שכרטיס המסך נשרף. או שהסלוט שלו בלוח האם נשרף. בכל אופן בלי לברבר הרבה השאלה שלי היא כזו - האם יש כאן מישהו שמוכר כרטיס מסך עם 256 או 512 מגה זכרון שמוכן להגיע אלי, וביחד נתקין את הכרטיס. ובמידה והוא פועל (מה שאומר שהכרטיס נשרף) אשלם לו. (במידה והוא לא יפעל, מה שאומר שיש בעיות בלוח האם ... לא נבצע את הרכישה). האם יש פה מישהו כזה? (הדגש הוא לא על כך שיתקינו לי...כי אין לי בעיה להתקין . הדגש הוא על להגיע לכאן כי אני לא הולך להסחב עם המחשב. וזה עניין אחר להגיע עם כרטיס מסך קטן). מי שמעונין בפרטים מוזמ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי התקנה של HD5750 המחשב עולה לאט .לוקח זמן למסך להידלק ובכרטיס הקודם 8600GTS זה היה טס
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז הכרטיס שלי בצד בתוך המפרט. יש לציין כי זוהי התנסות הATI הראשונה שלי והיא מאכזבת בטירוף. הכרטיסים שהיו לי עד היום (על מערכות שונות) הם G-Force 4mx, 6600, 8600GT וה 9800GT. וה HD5850 הוא הATI הראשון שלי, שלצערי הרב, כל הביקורות המהללות למיניהם אינם כוללים את העובדה שהתמיכה בהם, היא ברמה כה נמוכה ועלובה. שלא נדבר על הDrivers של ATI והפונקציות הלא מתפקדות. אל תבינו אותי לא נכון, וואלה ניסיתי, Driver Sweeper וגרסאות BETA וPREVIEW ומה לא. והאבסורד הכי גדול: BC2, שדרך אגב התחיל לטעון את המפות ב30 שניות OUT OF THE BLUE כשקודם זה היה 10 שניות ושום Driver לא עוזר. נחזור לעניין, אז שBC2 מחליט להיטען על ההגדרות הכי גבוהות + DX11 ומה לא, עובד חלק הכרטיס מפציץ, אבל, כשאני רו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד עם תוכנת הפעלה של ויסטה . אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלויזית LCD 42 דרך כבל HDMI ולחלופין דרך כבל VGA. קבעתי דרך לוח הבקרה של כרטיס המסך, Nvidia 9300GS תצוגה כפולה Clone. במקרה של כבל ה-HDMI אי אפשר לבחור רזולוציה ונותרים שוליים רחבים שחורים מהצדדים. במקרה של כבל ה-VGA ניתן לבחור רזולוציה של מסך רחב, אבל התצוגה ב-LCD מתחילה להבהב בשחור. ניסיתי לשנות קצב רענון וזה לא עזר (האופציות לבחירה מתחילות מ-60 ומעלה). יש למישהו רעיון? אבי.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום יש לוח -אם של GA דגם G31M-ES2L. זיכרון:kingston 2GB 800MHZ DDR2 אני רוצה לקנות כרטיס מסך של GeForce 9500GT, 512MB DDR3 ורציתי לדעת אם הוא יעבוד טוב במחשב שלי. רוצים למכור לי אותו במצב חדש ב250 שקל יד שנייה(קנו אותו וגילו שהוא לא מתאים). אין לי הרבה כסף להשקיע מכיוון שאני עושה רישיון עכשיו. אז האם משתלם לי הן מבחינת מחיר והן מבינת תאימות למפרט שלי. עריכה:מצאתי באותו מחיר גם Sapphire ATI Radeon HD4650 1GB GDDR2 PCIe שלדעתי כבר יותר טוב אני מחכה לתגובה שלכם
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בדיוק התקנתי את הכרטיס השני שלי - 260 GTX. המערכת מזוהה היטב, הכל תקין וגם שדרגתי לדרייברים האחרונים. העניין הוא שניסיתי את הבנצ'מארקים של LOST PLANET ו-GTA4 ופשוט אין שום הבדל בשימוש עם ובלי SLI. האם אני מפספס משהו או שמה יש משחקים שפשוט ה-SCALING שלהם שואף ל-0 ב-SLI? תודה לכול העונה, X נ.ב. ניסיתי את NHANCER והגרף שם רוב הזמן מלא לחלוטין במשחקים אצלי.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ביקשו ממני לשפר מחשב שמשמש בעיקר לצפיה בתמונות וסרטי HD על מסך 24 ראיתי שהוא משתמש בכרטיס מסך O/B ציפסט 41/43 המעבד די חלש ומקרין בקושי סרטי 1080P אבל מסתדר טוב עם 720P אני מעוניין להתקין כרטיס מסך HD 5550 או HD5450 האם הכרטיסים מתאימים ויוכלו לשפר את התצוגה של 1080P ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-