עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כרגע התקנתי מערך של שני כרטיסי 9800GX2 ,עשיתי בדיקה ראשונה ב DMARK06 ותוצאה של 13000 לעומת זאת עם כרטיס אחד הוא הוציא לי כמעט 15000 , מצחיק לא רק שזה לא מוסיף זה מוריד המערך הזה! למישהו יש רעיון או הסבר.(ודרך אגב את הכרטיסים החליפו לי ללא תוספת מ 8800GTX כי אחד התקלקל)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן אני מקווה שאני במקום הנכון לשאול. יש לי נייד toshiba L655 ,עם כרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 וכל פעם שאני מעוניין לעדכן דרייברים חדשים לכרטיס מסך אני צריך לחכות שיפורסמו חדשים באתר החברה של טושיבה (בתמיכה הטכנית המליצו לעדכן רק מאתר החברה). הדרייברים האחרונים שם הם נכונים לתאריך 14.1.2011 ,כך שהם מאוד ישנים. יש איזשהי דרך אחרת לעדכן דרייברים לכרטיס כך שיותאמו למחשב נייד?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ללא OC מעבד E-8400 לוח אם ASUS P5qe pro ספק כוח CORSAIR VX 450W מסך מחשב 19 מודה מראש לכל מי שיעזור לי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nicirnTAL,

שוב אני מייסר אותכם ע שאלותיי לגבי כרטיסי החדש: Leadtek GF4Ti4200 64MB ועכשיו אני בא בשאלה אחרת; הוא אמור לבוא עם יציאת DVI ( האם? ), שלפי מה שידוע לי היא יציאה מיוחדת למסכי LCD . יש לי מסך LCD, האם אני צריך מתאם מיוחד? או חוט מיוחד? כי לא נראה לי שהמסך הגיע עם כזה חוט ( הוא כרגע מחובר ל GF2MX שמן הסתם אין לו DVI ) . ואם כן איכשהו אפשר לחבר אותו, האם זה ישנה משהו? מערכת הפעלה: WINXP PRO המסך LCD הוא: PHILIPS 150B2 שוב תודה על הסבלנות !

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by spider272,

שלום לכולם..אני רוצה לבדוק בשביל השקט הנפשי שאכן ההגדרות האלה במצב הנכון..מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by pc34,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך לגיימינג באופן כללי הכרטיס הוא לא בשבילי הוא בשביל חבר שלי אז אני לא יודע את המפרט המדויק אבל יש לו מחשב די חזק מעבד i7 מבחינת מארז בדקתי והגודל המקסימלי הוא 266MM ספק כוח 450W של antec אם אני לא טועה. התקציב הוא 1500 אבל כנראה צריך גם ספק כוח אז יש בערך 1100 חשבתי על הכרטיס הזה http://www.tms.co.il/product/13113 עכשיו השאלה היא האם הוא הכי משתלם במחיר והאם באמת נחוץ לקנות ספק חדש כי אולי ניתן להשאר אם הספק הזה ולעלות את התקציב לכרטיס מסך

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי לכולם ברשותי מערכת המחשב במפרט בה מותקן כרטיס המסך hd2600xt (עם דרייבר מעודכן להיום). המחשב מופעל ע"י מערכת הפעלה windows7 32 אולטימיט (חוקי). למחשב מחוברים שני מסכים בשיטת dual view (כלומר extended desktop) מסך crt כמסך ראשי (זמני, זמני) טלויזיה סוני 32v5500 כמסך משני. (עמוד הטלויזיה http://www.sony.co.uk/product/t32-v-series/kdl-32v5500#pageType=TechnicalSpecs ) מסיבה לא ברורה, תצוגת המחשב בהמסך הטלויזיה אינה מתפרסת על מלא השטח אלא נשארת מעין מסגרת שחורה (בעלת פרופורציות אחידות) סביב התמונה. דבר הקורה בכל היישומים והינו די מעצבן (לטלויזה כבר יש מסגרת שחורה ואיני רואעה צורך במסגרת נוספת). הדבר קורה באופן דיי מוזר. טרם התקנת הדרייבר לאחר התקנת הwindows7 תמונת המסך …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by arad2244,

היי לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך ולכן שאלתי במספר פורומים ובכולם המליצו לי על כרטיס המסך הזה. (Sapphire HD 7950 3GB OC GDDR5) אני בודק בכמה פורומים את ההמלצה, על מנת לאמת האם שווה לי באמת לקנות אותו. זה קישור לכרטיס המסך: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=851545 ורציתי לדעת, מה אתם חושבים עליו? והאם שווה לי לקנות אותו מבחינת מחיר? אני מתכוון להריץ עליו משחקים כגון: BF3, COD BO2, GTA IV, BF4, AC, NBA 2K12ּּּּ+13+14, CRYSIS 3, WATCH DOGS וכ"ו. דרך אגב, לשואלים יש לי מעבד: intel ® core i3-2120 3.30GHZ וספק כוח לא חזק, לכן אצטרך גם המלצות לספקי כוח טובים שמתאימים לכרטיסי מסך בסדר גודל כזה. תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shem86,

שלום חברים, אשמח לעזרה כי אני לא ממש בעיניים בכל מה שקשור לחומרה בשנים האחרונות. יש לי מחשב בן 5 עם לוח GA-p35-ds3l כרטיס המסך הישן שבק חיים כבר כמה פעמים ובכל פעם החייתי אותו ע"י 10 דקות בתנור על 180 מעלות.. O0 בכל מקרה החלטתי שהפעם נגמרו המשחקים והגיע הזמן לשדרג. אני מחפש כרטיס שיתאים למפרט שלי בלי להיות overkill זה מה שיש לי: כרטיס לשעבר 8800gt מעבד q6600 וזכרון 4g כלשהו גם הספק כח הלך לעולמו במשך השנים וכרגע אני עם ספק 500 גנרי שהשגתי מחבר, אם תוכלו להמליץ גם על ספק מתאים זה יעזור נורא. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה לקנות אני חושב על 6800 רגיל אבל לא יודע של איזה חברה בבקשה תמליצו לי על החברה הכי אמינה והכי טובה תודה המיפרט שלי הוא amd 2800+ 786ram ddr 400 mxtor 80 8 bufer main bord k7n2 delta ilsr nforce 2 ultra 400 fx5900xt albtron יהיה לי צוואר בקבוק אם הכרטיס החדש? :s05:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by do_k,

שלום יש לי מחשב עם מעבד DUAL CORE DUO וכרטיס מסך ATI1950XT. אני ממש לא מבין בזה הרבה, אבל אני שוקל לקנות מסך "27. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. איך תהיה התצוגה, המפרט מספיק למסך כזה, או שיש צורך בשידרוג כלשהו? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. את הכרטיס אני מעוניין לקנות KSP הספק או הכרטיס עושים לי צרות, המסך לא נדלק ולא נשמעים ציפצופים מיותרים, ואני צריך להדליק את המחשב כמה פעמים עד שהוא נדלק הכרטיס שיש לי הוא gainward 256 MB 3.6ns DDR 128bit Geforce 6600 PCI Express הוא מספיק לשימושים שלי, לכן צריך משהו דומה ומעלה, ושל חברת ניבידיה קראתי שיש כאלה שמתחברים לספק, אבל הייתי מעדיף אחד שלא מתחבר כדי לא להתעסק עם החיבורים האלה, ומעדיף ללא מאורר למרות שנראה שהם רחבים מידי DVI צריך. HDMI יכול להיות לא חובה הספק יהיה 400 או 500, תלוי מה יגידו בשירשור המקביל תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מנכ"ל NVIDIA חשף בכנס המפתחים GTC 2016 את ה-Tesla P100, מעבד גרפי מפלצתי המהווה שיפור תהומי על פני כל מה שהכרנו בעולם הזה כנס GTC 2016 (ר"ת GPU Technology Convention) של NVIDIA הוא כנס שנתי שעורכת החברה והוא פונה בעיקר למפתחי התוכנה שעובדים עם החומרה של ענקית הגרפיקה. בכנס זה מציגה NVIDIA את הפיתוחים האחרונים שלה בתחומים הכי חמים בשוק והשנה הדגש הגדול נעשה איך לא, על מציאות מדומה. בכנס, הציגה NVIDIA שלל כלים המסייעים בפיתוח סביבות מציאותיות ככל הניתן. כלים המאפשרים עיבוד יעיל יותר, תאורה מציאותית והתאמת הרינדור למשקפות עצמן. בנוסף, השנה נעשה דגש גדול במיוחד על בינה מלאכותית. המעבדים אותם מייצרת NVIDIA מקבלים כלים וחיזוק כדי לאפשר לשרתים לבצע כמות אדירה של חישובי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by giloman,

רציתי לדעת האם זה נכון שלמשל עדיף שיהיה 50 FPS יציב , לא יעלה ולא ירד במקום 50-80 שכל הזמן משתולל? תודה ...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Jook,

הכרטיס נראה מאוד מאוד ארוך ורציתי לדעת האם יש אפשרו תשהכרטיס (R300) לא יכנס לי ללוח אם... Asus A7M ומארז סטנדרטי יכנס או לא?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mr.eke,

טוב אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך.... או כרטיס מסך: [..] INNOVISION GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - FREEZER X2 - N26A-1SDN-H3IY - RETAIL ¤836 או כרטיס מסך: [..] PALIT HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL ¤795 איזה יש לי ביצועים יותר טובים? האם בעתיד המשחקים יצטרכו G1 מינימום? מי מהם יותר שקט וקר... תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. המערכת שלי היא: מעבד Q6600 לוח אם: 965P-DS3 REV3.3 זיכרון: Twister 1024*2. ספק כוח: Liberty 400 אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס שממש הוציאו לי את האוויר עד שהם עבדו. אני בא לשחק בSerious sam2 על הגדרות המסך שלי 1600*1200 והמשחק אשכרה בקושי זז. כאילו אפשר לשחק אבל זה בכלל לא הולך חלק. יש לי עוד כרטיס 8800GTS320 והוא ממש סוכר של כרטיס. הריץ לי את המשחק בלי בעיות וחלק!! נראה לכם שזה בעיה בכרטיס וצריך להחליף? אינני יכול להפעיל 3DMARK כי הוא לא נפתח לי. ככה שאני לא יכול לבדוק את הביצועים של הכרטיס... מחכה לתגובות ועצות :s05:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by TicTacToe,

יש לי את הכרטיס כבר יותר משנתיים ואני מעוניין לפתוח אותו , לנקות ולהחליף משחה טרמית. הבעיה היא שאף פעם לא יצא לי להתעסק עם כרטיס מסך ברמה הזו (עשיתי את זה עם מעבד). אני סבור שאני יסתדר באופן בכללי אבל אני עדיין חושש לגרום נזק לכרטיס. הכרטיס נקנה בגרמניה לכן מימוש אחריות לא בא בחשבון מה גם שברור שאף חנות בארץ לא הייתה מסכימה להחליף כרטיס שהתעסקו איתו ברמה הזו. bottom line למסור אותו לחנות כדי שיעשו זאת בתשלום או לעשות את זה בעצמי? אשמח גם לקבל המלצות למשחות טרמיות מעולות ללא "זמן ריפוי".

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by AcaMol,

ההבדל במחיר (ב-skypc) הוא 21 שקל. מה ההבדל בין ה-5770 לגרסה השנייה שלו? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eli20,

ראיתי בנועה מחשבים את בכרטיס x850 pro ב2100 ש"ח, האם כדאי לקנות? המחיר נראה לי חשוד לכרטיס כל כך טוב....

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ofir981988,

זה ממש חשוב, מה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Liad_R,

אהלן, יש לי מחשב יחסית ישן (5 שנים) שעובד עם hd4870 512mb. לאחרונה חשבתי לשדרג את הכרטיס אבל כבר אין לי שמץ של מושג מה קורה בשוק ומה כדאי לקנות (אם בכלל) החיבור שיש לי הוא pci e2 x16. וחשבתי על תקציב באזור המאות שקלים. בעיקרון עלו לי 2 שאלות: 1. האם באמת יש טעם לשדרג או שחבל להשקיע במחשב? (לצורך אומדן נגיד ואני רוצה להריץ את CoD ghosts האם הוא ירוץ ועל איזה הגדרות) אם כן אז איזה כרטיס מסך מומלץ? 2. המפרט שלי הוא כזה: 8gb ram Q8200 cpu 512GB hard disk מה ההספק שאני אצטרך מהספק?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gania23,

אז ככה אתמול קיבלתי את הכרטיס 7800 GS OC של BFG לפניו היה לי כרטיס radeon 9600 SE ועם הכרטיס ההוא היה לי 100 fps קבוע בקאונטר סטרייק ...... עכשיו אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש אני רואה שה FPS לא עובר את ה 60 .... יש למישהו פיתרון?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. צריך AGP.התקציב-600 שקל.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Cynicoren,

שלום, אני צריך להחליף כרטיס מסך, וחשבתי על אחד מהבאים. האם הם יתאימו ללוח האם שלי מסוג ג'יגה-בייט X48-DS4 ? כמו כן יש לי שני כרטיסי ATI 4850 בקרוספייר. האם אני יכול להתקין אחד מהכרטיסים הנ"ל במקום אחד מה 4850 ? ATI HD 5850 GEFORCE GTX 470 ATI HD4890 1GB ATI HD 5770 GTX 460 1GB HD 5750 1GB תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים