עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי HTPC עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, Radeon HD 3200. לצערי אני צריך להשתמש (לפחות באופן זמני, בשנה הקרובה) בפונקציית ה-keystone שקיימת רק בדרייברים של nvidia ולא בשום כרטיס של ati/amd. אז חשבתי שאם כבר אני מוסיף כרטיס מסך יעודי (כאמור, של nvidia בלבד), מעניין אותי איך הולכים ביצועי הגיימינג שלו... אם אני מסתכל למשל על כרטיס המסך הכי זול שאני רואה, Geforce GT210, או אולי הגירסה השניה הכי זולה, Geforce GT610/720/730 - איך הם בהשוואה ל-radeon 3200 למשל? או בהשוואה לדוגמה לכרטיס מסך המובנה ב-i7 3770 למשל? (סתם בשביל לקבל פרספקטיבה, לא קשור לאותו מחשב, שמבוסס על AMD). הכרטיסים האלה רלוונטים בכלל למשחקים ברמה סבירה, או שמדובר בכרטיסים "לפרוטוקול בלבד" ובאופן עקרוני הם לא נותנ…

2. שלום! יש לי מחשב לא חדש אבל טוב ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי לטובת משחקים. אני מעוניין בכרטיס שיפעיל את רוב המשחקים כיום ובעתיד הקרוב, אני לא צריך מפלצת ולא חולה פיקסלים וריבוי מסכים. התקציב שלי הוא עד 700 ש"ח. אחי באילת לכמה ימים ויכול לקנות בק.ס.פ. או אייבורי או כל חנות שקיימת שם, ככה שאפשר לקנות כרטיס יותר טוב ביותר זול. תודה לעוזרים. מסך: VIEWSONIC 19" VP930 1280*1024 אולי אשדרג בקרוב למסך רחב, שוב לא הרזולוציות הכי גבוהות. מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-P35C-S3 דיסק קשיח: Corsair SSD - Force Series 3 SATA 3 6Gb/s 90gb West…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by X7-007,

גירסה שאפשר לשנות את הוולטז לגירסה רגילה ! תירשמו ותורידו http://www.overclock.net/t/1265543/the-amd-how-to-thread# http://www.overclock.net/attachments/8046 התראד או אני לא לוקחים אחריות על נזק שיגרם תשתמשו בחוכמה ותקראו מדריכים !

4. בעיה מוזרה: מעבד סמפרון +2800 על לוח ECS מבוסס מערך SIS 761GX שני פסי DDR, אחד של 1GB והשני של חצי, שניהם נבדקו ותקינים. ספק כח 400 וואט בינוני ומטה אבל עובד טוב עם מחשב שיותר בזבזני בחשמל. כרטיס מסך HD3450 של חברה GeCube שכנראה לא קיימת היום (אלא אם מישהו יתן לינק לאתר שלהם?) מסומן כך: HD345P2-E3 ובמדבקה אחרת RV620LE מה שלא תהיה המשמעות של התוספת הזו. בתוכנת אוורסט הוא מזוהה HD3450 RV620. מערכת ההפעלה XP PRO 32 מעודכנת ותקינה מכל היבט אחר שאני יכול לחשוב עליו. אין כרטיסים אחרים ואין תוכנות מיוחדות שעולות לזכרון בהפעלת המחשב למעט AVG, זוןאלארם, תוכנת ניטור אל-פסק ובקרת אודיו. ללא כל דרייבר מותקן הכל עובד טוב, המחשב זריז והכל על הגדרות של מתאם תצוגה לא מזוהה. ניצול מעבד…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by קלוקיי,

שלום! היה לי כרטיס מסך 260GTX וראו אחרי בדיקת הכרטיס בחנות נמצא שיש לו בעיות של חומרה, (ארטיפקטים וכל זה...)... עכשיו אני מקבל עליו זיכוי ורציתי כרטיס אחר, שמעתי שהכרטיסים של ATI טובים מאוד יחסית, אז השאלה שלי היא איזה כרטיס שלהם מומלך כיום?, או חברה אחרת של כרטיסי מסך...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by agishron,

עד היום תמיד היו לי כרטיסים של ATI. בגלל שאני עובד עם שלושה מסכים, תמיד יש לי כרטיס עיקרי 4850 ואחד משני 4550 לפי מספר שבועות התקנתי ADOBE CS5 וגילית על ה MERCURY ENGINE שחייב כרטיס GTX285 על מנת לנצלו. לאחר שהתקנתי את ה GTX285 הייתי בטוח שאם אני רוצה לחזור להשתמש בשני כרטיסים במקביל, אני אצטרך עוד כרטיס בסיסי של NVIDIA. היום החלטתי לנסות ולשים את הכרטיס הבסיסי של ATI במקביל ל GTX285, וזה עובד מצויין!!! אם מישהו חושב שעשיתי טעות, או שיהיו לזה השפעות בעתיד, אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by OR007,

כדאי לי להחליף למשהו יותר חדש ? ואם כן אז למה ? וקיימים דרייברים למסך עצמו (סתם מעניין אותי..)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. עם עדיפות לNvidia. האם 9500GT עם 512MB יספיק, או שכדאי משהו יותר רציני?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tomer84,

יש לי nividia gt420 ושאני משחק במשחקים פשוטים(כמו bf bc2)הוא מגיע למעל 70 מעלות מישהו יודע מה לעשות ודרך אגב המחשב שלי חצי שנה אצלי וניקיתי אותו פעם אחת

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. האם כבר לא מוכרים אותו ? מכיוון שלא שמעתי עליו הרבה זמן. איך הוא בהשוואה לכרטיסים היום?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לפני כמה חודשים NVIDIA דיברו על גרסת VALUE לFX5900...למה עדיין לא הגיע?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by benwin21,

בקצרה מסך בין 20-22 אינץ' מפרט: מעבד AMD Athlon II X3 435 Box לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 זיכרון Transcend DDR2 4096MB 800MHz CL 5-5-5-18 מארז ללא ספק Antec 200 ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W מה עדיף hd 4580 512mb או gts 250 512mb או gts 250 1024mb(הפרש מאוד קטן במחירים אך אם זה לא ישנה כל כך אז אני אקח את ה-512)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Vortex,

חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי....

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני משדרג השבוע כרטיס מסך חדש למחשב, שיתחבר למסך LCD 22"WIDE ומסך טלוויזיה HD Ready 32" (רזולוציות 1680X1050 ורזולוציית HD) למסך מחשב אני מחבר בDVI ולטלוויזיה בHDMI רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל חזק מספיק בשביל שיהיה שיפור בזכות הכרטיס מסך... מעריך כל תגובה! המחשב הוא : HP Compaq dx7400 Microtower Intel pentium Dual Cpu e2160 @ 1.80GHz 1.79GHz, 2.00gb of RAM הכרטיסים: Gainward Bliss 250GTS 1GB DDR3 Green Edition Gainward Bliss 9800GT 1GB DDR3 Green Edition Sapphire ATI Radeon HD4850 Battlestation 1Gb GDDR3 (העדפה לאחד מהם??) צריך תשובה דחופה תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלוםהורדתי את המשחק ACT OF AGGERSION אבל לוחץ מצב SKRIMISH ובוחור שחקנים ומפות ולוחץ התחת הוא מתחיל לטעון יש מסך עם תמונה והכול ואז הוא נתקע,זה אומר שהכרטיס שלי חלש מידי בגלל זה הוא לא עובד?או בגלל משהו אחר?יש לי 4 גיגה זכרון,מעבד DUAL CORE 3.2 גיגה וכרטיס מסך חלש GEFORE 210,צירפתי לכם כאן קישור לדרישות המשחק ACT OF AGGERSION :http://gamesystemrequirements.com/ga...-of-aggressionורציתי שתמליצו לי איזה כרטיס מסך יתאים לי כדי להפעיל את המשחק ברמת רזולוציה בנונית,שהמשחק ירוץ באופן סביר לא איטי ולא מהיר,שאפשר לשחק עליו.צירפתי לכם קישור של כרטיסי מסך באייבורי:https://www.ivory.co.il/graphics_card.htmlהתקציב שלי עד 300 שקל אבל אפשר קצת לחרוג אם הספק כוח שלי חלש מידי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by שלמה ש,

יש לי מחשב במשרד ואין לי שם טלוויזיה אבל יש לי כרטיס טלוויזיה ואנטנה איך אני יכול לראות את ערוץ 1 ו2 ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by פרז,

http://www.bit-tech.net/hardware/2008/11/10/winter-2008-graphics-performance-update/1

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מחפש כרטיס מסך מומלץ שישרת אותי לשנה וחצי הבאות ושיהיה PCI-e בטווח מחירים 1000-1200 תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by moshe191,

שלום, אשמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס שיתאים לי למחשב הנוכחי שלי אני מחפש את השדרוג הכי טוב שאפשר לקבל התקציב שלי הוא עד 3000 בגלל שאני צריך לשדרג גם מעבד מפרט: לוח אם: b85m-hd3 מעבד נוכחי: I5-4570 זכרון : 8GB דיסק קשיח : HITACHI 1TB 7200 RPM כרטיס מסך נוכחי: Radeon HD 7970 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by manoni123,

שלום חברים יש לי מחשב גיימינג שאני מעוניין לשדרג, הוא נקנה לפני 4 שנים בערך זה המערכת שלי כרגע: לוח אם:H81m-HD3 מעבד: intel core i5 4460 cpu 3.2ghz, 4 CPU כרטיס מסך: radeon r9 280x ראם: 8GB ספק כוח: Raider RA 650 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לשדרג שיספיק להריץ משחקים על איכות גבוהה לשנתיים-שלוש הקרובות(לא מחפש כרטיסים מפלצתיים, אני מחפש איכות טובה ושיחזיק לתקופה המצויינת) מה דעתכם בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הי האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים הבאים: CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter POWERCOLOR 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter השימוש: אוטוקאד, רויט, ארכיקאד, פוטושופ,(וגם 3DMAX ועריכת סרטים כשימושים שוליים יחסית) האם זה הכרטיס האופטימלי ברמת מחיר זו? (עד 600 ש"ח)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם. הכותרת מתארת את מה שרציתי לשאול, רק אוסיף ואבקש שתציינו לי מהם ההבדלים ולמה לא ללכת על הזול ביותר כמו זה? https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18135 מה הקטע של המחיר ה"זול" הזה ביחס לשאר? והאם יש יותר זול? אני מעדיף לקנות בארץ כי אני מזדכה על המע"מ, אז אמזון לא כל כך רלוונטי עבורי. תודה לעונים סוס, מחכה לתשובות גם ממך @djelectric

23. Started by asili,

בשעה טובה אני רוצה להחליף את המסך הישן שלי מאג DJ707 17 אינץ שכנראה הגיע זמנו ללכת מהעולם למסך 19 אינץ איכותי ככל הניתן עד 2000 שקל אני מתעניין במסך סמסונג 19 אינץ 959NF ורציתי לשמוע מאנשים שיש להם אותי מה הם חושבים עליו? באיזו רזולוציה הם עובדים? איך קצב הרענון? ואיך הוא במשחקים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים, להלן המפרט שלו: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB Box לוח אם: Abit AB9 PRO זכרון: G.Skill DDR2 800MHz Dual Channel 2048MB 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC Version מארז וספק: Antec Silent + 430W power supply מסך: LG FLATRON L1932TQ רצולוזיה 1280x1024 לצערי הכרטיס מסך שבק חיים ואני מחפש לו תחליף. התקציב הוא בסביבות ה- 1000 ש"ח על הכוונת שלי הכרטיסים הבאים: SAPPHIRE RADEON HD5770 VAPOR-X 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6545 Innovision Geforce Fermi GTX460 1GB GDDR5 PCIE http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=800…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by oudyeh,

יש כל מיני חברות ואני יודע שיש כאלה שבאות עם באנדלים יותר טובים וכאלה שהדרייברים שלהם מאפשרים אובר קלוקינג לא רע. מה לקחת? INNO3D MSI ASUS PALIT? אני לא נעול על שום חברה ואשמח לשמוע חוות דעת או לקבל הפניה לאיזשהו מבחן כי אני לא מצאתי.. לקחת רק 512 נכון? אגב אולי בכלל עדיף לחבר שני כרטיסי מסך 8400 או 8500 בSLI? תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים