כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני עובדת על תכנת sketchup 2015 עם מנוע רינדור vray 2.0 כשני עבדת באיכות נמוכה זה בסדר אבל כשאני מעלה איכויות הוא לא מצליח וקורס, נתוני המחשב שלי הם כמצורף נראהל י שזה קשור לכרטיס מסך.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
VIVO=VIDEO IN VIDEO OUT שזה אומר שיש גם כניסה של וידאו , אני צריך לסרוק ערוצים דרך התוכנה? אני לא בטוח אבל נראה לי שלא כי החיבור למחשב מהממיר הוא SCART ל S-VIDEO אין שום חיבור של אנטנה... HELP!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Gainward GeForce4 PowerPack! Ultra/750 XP וכמה הוא עולה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היתי רוצה לברר בקשר חברה INNO3D העם זאת חברה איכותית כי מוצרים שלה די זולים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8470 אני מחפש GTX580 טוב.איזה חברה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, גיליתי שהכרטיס מסך שלי לא יכול להריץ אפילו FIFA 15. שזה מוזר כי אני זוכר שבעבר דווקא הצלחתי לשחק בו באותו מחשב (עם אותם רכיבי חומרה). בכל מקרה, ניסיתי להוריד את ה-amd catalyst control center ללא הצלחה. אני לא מצליח לראות שום תוכנה על המחשב או בשורת המשימות שקשורה לכרטיס מסך (בשונה לדוגמא מהכרטיסים של Nvidia שמציגים את האופציה בתפריט קליק ימני של העכבר). הנתונים שלי: כרטיס מסך נוכחי - Sapphire Radeon HD 4850 מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם Asus P5QC Dual DDR2 SDRAM קודם כל, אשמח לדעת האם הגיוני שהכרטיס לא מצליח להריץ את המשחק והאם יש פתרון להתקנה של התוכנה של AMD. שנית, אשמח לקבל המלצה לכרטי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה אני רוצה להחליף את המסך הישן שלי מאג DJ707 17 אינץ שכנראה הגיע זמנו ללכת מהעולם למסך 19 אינץ איכותי ככל הניתן עד 2000 שקל אני מתעניין במסך סמסונג 19 אינץ 959NF ורציתי לשמוע מאנשים שיש להם אותי מה הם חושבים עליו? באיזו רזולוציה הם עובדים? איך קצב הרענון? ואיך הוא במשחקים?
-
שלום מה ההבדל בין כרטיסי קוואדרו לבין GEFORCE ואם הקוואדרו הם כאלו חזקים, מדוע לא להשתמש בהם עבור משחקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
OK, אני מתכוון לקנות את ה WinFast A250LETD, ולא הצלחתי למצוא את דרישות הספק! לי יש ספק כוח 250W. P4 1.5 עם היטסינק+מעבד, ומאוור על המארז... אם כבר פתחתי דיון אז: כאשר ( מתי בערך? ) ייצא ה Radeon 9500, אז תהיה ירידת מחירים ישירה של ה GF4Ti, אם בכלל??? ? ? ? ? ? ? ? ? ? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם בעל סלוט AGP X4 שפועל ברוחב פס מקסימלי של 32-bit. האם יש אפשרות להתקין עליו כרטיסי מסך שפועלים ברוחב פס גבוה יותר כדוגמת רדיאון 7000? אין לי בעיה שהכרטיס יעבוד ברוחב פס של 32-bit בלבד, השאלה אם דבר כזה יעבוד בכלל. אם כן, האם הדבר יעבוד לכל סוג כרטיס, גם כרטיס שעובד על הנייר ב-256-bit? או שיש גבול מסויים? כמו שכרטיס מסוג X8 לא יעבוד על סלוט של X2? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש אשר יהוה תחליף ראוי ל460GTX 1G ושיראה ביצועים משמעותיים שירגישו את ההבדל.. במחיר של עד 2000
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן שנה וחצי והמפרט שלו הוא כזה מעבד אינטל 6600 דאול קור זיכרון דאול 2 גי'גה לוח אסוס p5b - delux ספק כוח קרואסר 520 וואט אני רוצה לקנות את הכרטיס הכי חזק שיתאים למחשב שלי חשבתי על הGTX 280 וגם על הראדון החדש (4870) אבל אני לא יודע מי מהם יותר חזק בקיצור מה הכרטיס הכי החזק שקיים היום והאם הוא מתאים למחשב שלי? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מבין נכון אני רואה מהכתבה שנכתבה בכרטיסיית חדשות ש ati הולכים להסגר מפני ש amd נפרדת מהם. השאלה האם זה יגרום בעתיד ש ati לא יוציאו יותר כרטיסים נוספים ? ומי שיש בידו את כרטיסי ati עדיין יוכל להנות מהאחריות ? לא הבנתי בדיוק מה העסק בין amd ו ati ואיך זה התפתח לכך ש amd קנתה חברה כזאת גדולה .בכל מקרה יכול להיות שלא הבנתי נכון וחסר לי הרבה מושגים בעניין אבל אני חושש לקנות את כרטיסי ati ולכן אני שואל אם יש על מה לחשוש הנה הכתבה >>>> http://hwzone.co.il/news/133779
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי 6 שנים ה770gtx שלי שבק חיים והגיע הזמן לשדרג. מטרה: גיימינג מסך: Asus ROG 279q, מסך 2k 165hz (יש שני מסכים אבל זה המסך הראשי) ספק כוח: Seasonic 650w מעבד: i7 4770k with oc to 4.3ghz יש עוד מידע שצריך להוסיף? בגדול התקציב הוא עד 2k אבל גמיש עד 2.5k אם זה ממש שווה את זה. האם הספק כוח יספיק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב: 600-700 ש''ח לפני הכל, אני רוצה להגיד שהלכתי לחנות KSP ברמת גן לקנות כרטיס מסך - NVIDIA GIGABYTE GT640 2GB משהו כזה, והוא לא התאים למארז שלי, או ללוח אם, אני לא כל כך מבין בזה.. הוא יכול להתחבר אם עושים איזה קומבינה ומשחררים ברגים וכולי, אבל זה ממש לא התחום שלי, אני מחפש כרטיס שיתאים למחשב מבחינה פיזית. מפרט המחשב: מעבד: Field ValueCPU #0 Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2926 MHz לוח אם: Dell OptiPlex 380 כרטיס מסך נוכחי: Sapphire Radeon HD 5570 מארז: Dell OptiPlex 380 ספק כוח: http://www.newpowersupply.com/genuine_dell_x472m_255w_power_supply_model_b255pd_00_cde0255p5wa_rev_a00_cn_0x472m_75651_199_00rp_a00_dp_n_0x472m-pr-1555-c-1-p-1.html מסך: …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(סליחה על הבורות.... ) בבקשה עיזרו לי...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואין לי תקציב כל כך גבוה , אבל אני מעוניין להריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר לדוגמא RED ALERT 3 , SC2 , האם הכרטיס הזה 4670 יריץ אותם טוב על מסך 22? האם גם במשחקי אסטרטגיה יש מה שנקרא AA? ופילטרים? איזה חנויות מוכרות את הכרטיס הנל? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם.. קראתי בכל מיני מקומות - שאפשר להשתמש בכרטיס מסך בתור PhysX dedicated, כלומר כרטיס שלם שזה תפקידו. (האם זה בכלל נכון?) אשמח אם מישהו יוכל טיפה יותר להסביר מה המטרה של הפוקנציה הזאת והאם בכלל כדאי להשקיע? להשקיע כמובן זה סובייקטיבי, אבל אני אתן דוגמה: נניח ואני רוצה לקנות מחשב חדש בעל לוח אם תואם CF ו - SLI. אז אני יכול לקנות כרטיס חדש ועדכני (GTX460 - 480, Radeon6XXX) וכו.. ובעצם במקום לעשות CF ו - SLI להעביר את הכרטיס הקודם שלי למשל (8800GT) שיתפקד בתור מוכוון PhysX. אני שואל כי זאת אפשרות קורצת מבחינתי כי אם זה באמת נותן תוספת איכותית כלשהי, אני חושב שזה דרך לא רעה בכלל לחסוך בכסף (לא CF ולא SLI) ומקסימום לשדרג בעתיד למערך זה. האם אני בכלל מבין את הדברי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כבר את הכרטיס הנ"ל כשנה + בהתחלה הטמפ במנוחה היו בדרך כלל סביב ה 45 מעלות לאחרונה שמתי לב וזה מזה מספר ימים שבמנוחה הטמפ על הכרטיס קבוע על 61 מעלות *המאוורר מופעל על AUTO קבוע מאז שנקנה הכרטיס ובמנוחה מסתובב גם היום סביב 40-48% הערה: הכרטיס של SPARKLE עם OC קטן מהיצרן ומאז נעשה OC ידני רק כשהיה צריך . זה מתצב תקין? מדוע בכלל הטמפ עלתה בכ 15 מעלות , אולי בגלל התיישנות הרכיבים? יש דרך להחזיר את הטמפ מבלי לשנות את מצב ה AUTO של המאוור?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. עכשיו הכרטיס מסך מתחיל לגסוס וצריך לקנות כרטיס חדש. הכרטיס שהיה לי הוא כרטיס שרכשתי ב1000 ש"ח בערך לפני 6 שנים. אשמח אם תציעו את הכרטיס הכי טוב בתקציב הזה שיתאים ללוח אם הזה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יוצא לי להתקל הרבה פעמים בחוסר תמיכה עצום בכרטיסים של AMD בתוכנות כמו Blender, 3ds Max וכו'. סביבת הפיתוח הרבה יותר איכותית ונוחה בצד של הירוקים. ו-CUDA זה באמת מונופול. שימו את התוכנות האלו בצד, ותתקלו בעוד תקריות כאלו במנועים: https://forums.unrealengine.com/showthread.php?20643-Official-Hardware-Performance-Survey דפדוף קצר בבנצ'ים שהמשתמשים פה העלו, מראה עד כמה הפער עצום.. ואלו כרטיסים בעלי פחות או יותר אותם ביצועים בהפרשים של 60FPS במנוע הזה.. דבר שיכול להיות מוסק מה"ידידות הצמודה" של nvidia ו-epic.. ויש סיכוי של-gameworks יש יד בדבר. המצב העגום כרגע הוא.. שאם יש לך כרטיס של AMD אתה יורה לעצמך ברגל בכל הנוגע לפיתוח.. והכרטיס שאני אקנה בקרוב, כנראה יהיה של הירוקים.. מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי בעיה מוזרה, והיא כזאת: יש לי כרטיס מסך Sapphire R9 390 Nitro 8GB עובד פשוט מדהים. יש לי את הדרייבר מותקן נכון לעכשיו 18.3.1 (Win10-64Bit-Radeon-Software-Adrenalin-Edition-18.3.1-March5) שהורדתי מהאתר של AMD כמובן. יש 2 עדכונים חדשים שהם 18.5.1 ו- 18.7.1 ברגע שאני מעדכן לאחד מהם (או מתקין מחדש לגמרי) אחרי חצי התקנה בערך המסך נהיה שחור. ולא חוזר עד שאני לא מוחק את הדרייבר הזה ומתקין את הקודם 18.3.1 (או לחלופין מחליף את החיבור מהכרטיס מסך לכניסה בכרטיס המובנה בלוח אם גם של AMD) יש סיבה שזה קורה? האם הדרייברים האחרונים אינם מתאימים לכרטיס מסך שלי? למישהו עוד הייתה תופעה מוזרה כזאת? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף? (לגיימינג) תקציב לכ.מסך הוא 800 שח בKSP (זה לא 260/216)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
BFG או Leadtek ??? מה כדיי לקנות שתיהם עולים בחו''ל אותו מחיר אל מה ללכת רק מזכיר שקראתי פה בפורופ שיש לBFG עובר קלוק כבר אבל גם אבנתי שיש קרור מצוין לLeadtek אז מה עדיף ואני לא אחד שעושה עובר קלוקינג זה ממש משמעותי העובר קלוק של הBFG או שזה לא קריטי ??? נערך: Leadtec תוקן ל-Leadtek
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
300W ספק כוח מעבד C2D 2.93 ו3GB RAM דרוש כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו CODMW2 אבל לא יזלול חשמל (אני יודע שזה כמעט לא אפשרי..)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כל מיני חברות ואני יודע שיש כאלה שבאות עם באנדלים יותר טובים וכאלה שהדרייברים שלהם מאפשרים אובר קלוקינג לא רע. מה לקחת? INNO3D MSI ASUS PALIT? אני לא נעול על שום חברה ואשמח לשמוע חוות דעת או לקבל הפניה לאיזשהו מבחן כי אני לא מצאתי.. לקחת רק 512 נכון? אגב אולי בכלל עדיף לחבר שני כרטיסי מסך 8400 או 8500 בSLI? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-