עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yacovmateo,

שלום יש לי מסך גודל "17 אינצ' הנה לינק למסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2057&CatCode=398 עלה לי 550 אבא שלי קנה בשביל העניים למה היה לי CRT 17 אינצ שזה הורס תעניים עכשיו זה סבבה רצח ויש לי תמערכת מחשב הבאה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 אבל עם 2GB RAM וספק EZCOOL 450W איזה כ.מ יתאים למחשב הזה שיהיה הכי טוב בשבילו למשחקים חזקים מאוד כמו קרייסיס וכול אלה אני ישחק ברז' סבירה 1280X1024 או שאפילו פחות אם יהיה אני עוד לא ממש יודע איזה רז' לשחק אבל חשוב לי שהמשחק יפעל לי חלק וטוב תתנו לי המלצות לכ.מ עד 350 שקל בבקשה לא יותר מזה למה אין לי שקל יותר

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  2. שלום המחשב שלי פנטיום 4 מעבד נראה (478) יש לי כרטיס AGP בדגם: NVIDIA GeFORCE FX 5700 - 256MB יש עליו מאוור קטן מרעיש כל הזמן אני פירקתי מאוור קטן נקיתי אותו וקצת שמן מיוחד וגם נקיתי אבק..אפילו גם בתוך הגלגל קצת שמן שיהיה חלק. והרכבתי אותו בחזרה למחשב.ולא עזר להעלים רעש.מעצבן אותי הרעש מכרטיס מסך שיש לי. אני מחפש אתר חברה מוכרת מאוורים כרטיס מסך שיש לי. האם מישהו יכול ליפנות לאתר כתובת אינטרנט לחברה לדבר איתם וגם בטלפון לישאול אם יש להם מאוור לכרטיס מסך שלי? כי רוצה להחליף מאוור כרטיס מסך שלי. למי ליפנות לחברה בנושא כרטיס מסך החלפה מאוורר כרטיס מסך. בתודה מראש מיקי

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by shirs1,

אני הזמנתי ת XFX ULTRA אבל ב PANDAS אמרו לי שעם יגיע אליהם אולטרה אחר לפני שיגיע להם ה XFX אז הם ייתקשרו ויודיעו לי עם אני רוצה להחליף אז האם כדאי לי להחליף למשהו אחר חוץ מ ה לדקט ? ל MSI אולי או ל ASUS או ל BFG תודה.. מראש..

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  4. הכותרת אומרת הכול

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by jambo7,

שלום כרטיס מסך למחשב חדש עבור משחקים לא כבדים. תודה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by orila,

שלום חברים אני מתענין במפרטים עבור מחשב גאמיינג , רציתי לשאול מה עדיף זוג כרטיסי GTX 570 או HD6950 בודד מבחינת מחיר הם כמעט אותו דבר אבל ידוע לי על בעיה שלא כל המשחקים יודעים לרוץ על זוג כ.מ. נניח ומדובר על מחדב שאמור להריץ את המשחרים הכי חדשים... שיהיה אחלה של יום

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by chenrp,

שלום, מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך טוב. יש לי ספק חלש ולכן אני לא רוצה כרטיס מטורף. הבנתי ש9600GT כדאי? תודה.

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by ben96,

מפרט... מעבד : e7400 2.8Gh core 2 duo לוח אם : Gigabyte Ep43-ud3l כרטיס מסך : nvidia 220GT 1GB זיכרונות : 2GB RAM 800Hz DDR2 דיסק קשיח : 500GB ספק : TECH 450W 12CM FAN EZCOOL מארז : המארזים הפשוטים [אבל הגדול מביניהם] של ivory ה450GTS יעבוד לי בדוק על הספק הזה ? אני מפחד שאני יקנה ואז במאמץ הכל יקרוס ואני ידפק עם הוצאה של 300 שקל ספק חדש =\

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב יחסית ישן כמעט בן 4 שנים, קניתי אותו בזמנו עם radeon X850XT אבל הוא כבר לא עובד. ורציתי לקנות כרטיס מסך שאני יוכל לשחק איתו במשחקים כמו סטארקראפט 2 וכו' באיכות יחסית טובה. אני רוצה לקנות אותו בחנות(פיזית באיזור המרכז) אם תוכלו אולי לבדוק בלlogicpc או משהו כזה, זה יהיה אדיר. תודה.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  10. טוב יש לי amd 4200 1 giga של זיכרון 667 mhz motherboard: asus m2n-mx geforce 6100 on board אני יכול להשקיע בין 300 ל500 שח על הכרטיס אבל מעדיף כמה שפחות כלומר אם כרטיס של 500 שח יותר טוב מכרטיס של 300 פי 10 אז סבבה אבל אם זה ביחס ישיר למחיר אז אני אתפשר על משהו זול תגידו לי בבקשה איזו כרטיס כדאי לקחת שבו עלות מול ביצועים משתלמים (שאני לא אצא פראייר) ד"א: שמעתי שיש איזו אי התאמה בין ATI ל ASUS לפחות בכל הדגמים לפני שהם התמזגו ולכן שעדיף לי ללכת על GEFORCE כלשהו. האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by yup821,

פרטים: מחפש לעדכן תכ.מסך לקראת המשחקים החדשים שיוצאים, מחפש משהו שיריץ לי על meduim-high את המשחקים שיוצאים cod:ghosts , gta V... מחפש את הדיל הכי משתלם ולאו דווקא הכי חזק מוכן לחרוג אם זה משתלם. כרגע חשבתי על הHD7770 כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD 7770 GV-R777OC-1GD - זאפ מפרט קיים: מעבד:AMD PHENOM II X4 955 BOX 3.4GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 כרגע עם כרטיס מסך זמני - Nvidia GT220 1GB מארז: COOLER MASTER CM690 ספק כוח: ANTEC 550WATT VP550P מסך LG FLATRON W2242SM - 22" , הרוזלוציה המקסימלית זה 1680x1050 אבל כדאי שהכרטיס יתמוך גם ב1920x1080 מן הסתם. המלצות ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by avrahams1,

אני יודע שפתחו על זה דיונים כאן, אבל לא ראיתי תשובה מוחלטת.. . אני עומד לקנות מ KSP באילת את הכרטיס, ויש שם כמה דגמים: 1. 2 הדגמים של ספייר - ה dual וה vapor ממה שאני מבין הדגמים האלה הם ממש רועשים, וראיתי כמה מקומות כאן שאנשים אמרו שהבנייה שלהם היא חרא. (מישהו קרא לזה כאן vapor איכס) http://ksp.co.il/?uin=20613 2. הכרטיס של MSI - במחיר של 1300 שקל. http://ksp.co.il/?uin=20668 3. הכרטיס של GB - גם במחיר כמעט זהה. http://ksp.co.il/?uin=20671 4. הכרטיס של אסוס, מגיע עם המותג של republic of gamers ונמכר ב1600 שקל. אני מאוד נוטה לכיוון ה3 הראשונים בגלל המחיר שלהם, אבל איזה מהם עדיף?

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by Holography,

האם X700\GF6600 יצאו רק בPCIE? והאם יש להם מחיר משוער? תודה

14. התקנתי את שני התוכנות הללו לאחר שהתקנתי ווינדוס ואחת מהם פשוט גרמה לשיבוש קל בתצוגה אבל אני לא בטוח איזה מהם .לאחר ההתקנה מפיעים שוליים עם זיגזגים ומדרגות כאלה סביב אובייקטים .גם לפני שהווינדוס עולה ומופיע ה welcome עם הרקע הכחול אז לפני זה הwelcome היה חלק עם שוליים חלקים מסביב ולאחר שהתקנתי אחת מהתוכנות הללו הופיעו הזיגזגים סביב הwelcome ובעוד הרבה דברים נוספים.גם שהפעלתי את הגדרות החלקת השינון אז זה לא השפיע וגם במשחקים. אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי.[נראה לי שזה קרה לאחר שעשיתי tune up עם pc booster אבל אני לא בטוח בזה]

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  15. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  16. עד סוף הרבעון הראשון של 2007?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  17. זה בעיקר כדי שאוכל להעביר את הקלטות וידאו לקבצים דיגיטליים במחשב וגם כדי שאוכל לצפות בחלון קטן בטלוויזיה במקום שאקום מהמחשב אל פינת הטלוויזיה (הטלויזיה אצלנו בחדר נפרד מהמחשב וזה מעצבן ללכת ולחזור כשיש פרסומות). זה לא נועד לראות טלוויזיה באיכות גבוהה אלא לראות באיכות סבירה וגם אפשרות להקליט. המליצו לי על זה http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE אפשר להיות שקט ולהזמין אותו עוד היום?

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין 2: GEFORCE 6800GT או GEFORCE 6800GS. מה עדיף תיזכרו: אני לא מתכוון לעשות לכרטיס שאני אקנה אוברקלוק. (אני צריך 2 דעות: אחת שמחשיבים בה את הבחינה הכספית ואחת שלא) ועוד דבר קטן: של איזה יצרן עדיף לקנות- LEADTEK או GIGABYTE? או שזה בכלל לא משנה? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. התקנתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס לא רואה אות ב CP יש רק WDM שם רוצה לעדכן דרייבר סתם להתקין על? טוב התקנתי, עכשיו אני רואה את הדרייברים אבל 3DMARK05 קורס במבחן השלישי,קשור?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by yotam360,

gforce 5200 fx או x600 pro ומה ההבדל בינהם?

21. אני מתעניין בנושא כדי להאיץ סימולציות של מערכות תקשורת ב-MATLAB, בדומה למה שהוצג ב-CUDA ZONE. למישהו יש ניסיון ממשי בתחום? http://www.nvidia.com/object/cuda_what_is.html הכוונה לעבודה בפועל עם ה-SDK, כתיבת קוד תואם ובדיקת ביצועים. למעו הסר ספק - לכתוב CUDA-C או MATLAB... זה החלק הקל וזה לא עיקר העניין שלי פה. חשוב לי לדעת מה ה-Performance Gain שאפשר לצפות בפועל מהטכנולוגיה ומכרטיסי המסך העדכניים באפליקציות שציינתי, בדיוק כפי שאחרים מעוניינים מה לצפות מהכרטיסים בגיימינג או בעריכת תלת-מימד. לפי ההדגמה באתר של NVIDIA הם האיצו FFT פי 14 בהשוואה ל-MATLAB שזה מרשים אך מניסיוני גם כתיבה ב-C רגיל מאיצה את הביצועים בסדר גודל דומה והרבה יותר מזה לעיתים, אז איפה היתרון של CUDA? מה ר…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by CouchPatrol,

הכרטיס המדובר- http://ksp.co.il/?uin=20015 ספק הכח 600w codegen

23. Started by IAD,

חברים, צריך קצת עזרה, אני מתלבט בין: Iiyama 454 pro לבין Viewsonic E95f. שניהם בערך אותו מחיר אבל מה כדאי ?

• 42 תגובות
    • 7k צפיות
  24. שלום כולם אני צריך המלצה למסך crt הרגיל כלומר כמה דברים אני צריך מסך 17 אינץ של חברה טובה ומסך איכותי עד 900 שקל לינק לחניות שממהן ניתן לקנות אותו המסך אמור להתחבר ל9800pro אז צריך שהוא היה תאום וגם שלמסך היה חיבור נפרד לחשמל ולא כמו אצל אח שלי שהוא מתחבר לספק תודה

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by gjook,

שלום... ברשותי כרטיס מסך מדגם: 8800 gts. הרצתי את המשחק Call of Duty® - World at War(TM כבר שיחקתי בכמה שלבים , אבל באחד מהשלבים בטעינה שלו המשחק פשוט נתקע ,ואחרי זמן מה קופצת הודעה שמדברת על ה compatible Direct3d devices . אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.