עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by spellbinder,

מכיוון שאני עובר למערכת PCI-E אני נאלץ להפרד מה X850XT platinum edition שמשרת אותי בנאמנות כבר יותר משנה. אני זוכר שכשקניתי אותו הוא היה הכרטיס החזק ביותר לAGP אבל עכשיו יש כל מיני כרטיסים חדשים לAGP... יש לכם מושג כמה הוא שווה כיום? תודה מראש, Spellbinder

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by pooowa,

היי הייתי אמור לקנות בכלל את ה-Q17 הדק של יונדאי, אבל אילוצים הורידו את המחיר ל 1800+- ככה שאני רוצה CRT הכי איכותי שיש. עכשיו רציתי ללכת על הP95+ (או טעיתי באות ) אבל הוא כבר לא בארץ :-\ האופציה האחרת היא ה-959NF של סמסונג, אבל אני די סולד ממנו בגלל מה שאומרים על פסים (למרות הטכנולוגיה היותר מתקדמת), בעיות עם המסך והיבואן ה"לא בשיא"... אחרי שהראשון ירד בגלל אי יבוא והשני אני די מפחד ממנו , נשארתי עם G90F של ויוסוניק שעולה 1600 שקל, אומנם הוא לא דיימנוטרון אבל אין לו 2 פסים והוא די מומלץ מביקורות שקראתי (ואין דיווחים לפי מה שאני יודע על בעיות עם המסך כמו שיש ב-959NF). למישהו יש עוד הצעה למסך עד גג 2000 שקל? האם ה-G90F הוא הבחירה הנכונה למרות שלא תהיה לי אפשרות לראות …

• 220 תגובות
    • 21.7k צפיות
  3. אני מבצע שדרוג כרגע לאחד המחשבים ואני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP*8 שיתן תמורה טובה לכסף, שיהיה אפשרי לנצל את הכוח שלו בצורה מיטבית עם המאבד שעל המחשב ושיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה למשל כמו ניד פור ספיד החדש, קאונטר סטרייק 1.6/סורס. מוכן להשקיע עד 1300 שקל, מעדיף לא לעבור את ה1000 וגם לא חושב שיש כרטיס מעל 1000 שקל שהמעבד שלי יוכל לנצל. אם אפשרי שהכרטיס יתמוך בHD. מפרט המחשב הנוכחי: AMD 2500 ברטון 256MBDDR 400HZ- מוסיף עוד סטיק של 1GB.

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  4. Started by liortaib,

תגידו איזה כרטיס מסך עדיף משלושת אלה על מסף 22 אינץ אני רוצהה שהכרטיס ינצל את כול העוצמה שלו על רצולוציה 1680x1050 Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit GigaByte GeForce GTX260 896MB GDDR3 PCIe2 HB התקציב שלי הוא בין 1500-2000 תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  5. שלום וברכה, אני אשמח לעשות OC קצת יותר רציני ממה ש-Nvidia מציעה לי. מצאתי את המדריך הזה, אשמח לאיזה תרגום ממנו... לא בגלל שאני לא יודע לקרוא באנגלית אלא פשוט אין לי מושג לאן לגשת בידיוק. תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by lielshalev,

קיצר חברה עזבו תמחיר מבחינת איכות מה עדיף? ואם יש מישהו שיש לו כבר ת4870 תכלס יש הבדל באיכות בין ATI ל NVIDIA?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by or21664,

היי, אני רוצה להשוות בין 2 כרטיסי מסך (2 לפטופים שבדקתי, לדעתי לא רלוונטי איזה לפטופים וכיו"ב אבל אם תבקשו אתן גם אותם). אני לא ממש מצליח להבין משהו מההשוואות היות ואני לא מבין בכרטיסי מסך, אבל מצאתי ב-notebookcheck.net את שניהם, ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים, מה יותר טוב וכו'. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-630M.63761.0.html http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7670M.69483.0.html השימוש הכי גבוה שאצטרך לדעתי הוא לגיימינג, גם הוא לא כבד מדי אבל אני רוצה להיות מסוגל להריץ דברים בכיף ולא להיות מוגבל בגלל כ. מסך. תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by aldema,

מה אתם אומרים על המסך הזה: samsung 913b עם יציאת DVI הוא יותר טוב מ913N ?? זה בכלל משמעותי שיש DVI ?? מה זה נותן?? המסך הראשון למעלה שווה 2350?? אני כנראה יקח את הB ולא את הN -אני רק צריך אישור ממכם שהוא באמת מסך יותר טוב מהN... נ.ב יש בכלל הבדל באיכות בין שניהם???

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  9. היי כשאני מכוון בדרייברים של הכרטיס את הריפרשים ועושה לו OK זה תמיד מבטל את מה שעשיתי ואז אני משחק על 60 הרץ אז מישהו יכול בבקשה לתת לי תוכנה שתסד את כל הריפרשים ותתאים לכרטיס שלי? תודה רבה

10. שלום לכולם, רציתי לדעת האם למישהו מהפורום יש כרטיס מקצועי של ATI V7700 בשביל שיעלה לכאן את הביוס שלו? אני מנסה להפוך את הHD3870 שלי לV7700 ע"י צריבת ביוס, אבל כמו כל חוק מרפי, דווקא את הביוס הזה לא ניתן לימצוא ברשת! מצאתי רק עותק שפורסם ע"י DELL, גם בזה מרפי לא שכח אותי ודווקא על הכרטיס שלי הוא לא פועל! (ברשת יש מס' אנשים שעבד להם בלי בעיה). http://www.dell.com/support/drivers/en/zh/twbsd1/DriverDetails?driverId=R247697 לי יש את הגירסה של ASUS . כרגע הוא על 877/1250. אם מישהו מכיר מישהו - שמכיר מישהו- שיש לו V7700 אשמח שהוא יעתיק את הביוס שלו ויעלה לכאן (לחיצת כפתור פשוטה של GPUZ). תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by BeN-T,

שלום . אני רוצה לרכוש את הכרטיס HD4850 sahpire אך אמרו לי לא לקנות אותו כי הוא עושה הרבה בעיות. האם זה נכון? או שאני יכול רכוש אותו בלי שום דאגה.? תודה ויום טוב. בן.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  12. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 זה הכרטיס שהכי ישתלם לי במחיר הזה או שיש יותר טוב .. תודה רבה לעוזרים!

13. ASUS הוציעה לוח שמקפיץ את השבב 7900GS צעד אחד קדימה... חיזקה אותו יותר מגרסת GT שאמורה להיות יותר חזקה. לא מדובר בסתם אוברקלוק אלא מבנה לוח אפקטיבי http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=189&Itemid=27

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. על חלק מהכרטיסים שלהם כתוב 80NM. וזה לא הגיוני כי הם החברה היחידה שכותבת את זה כל האחרות כותבות 90. הינה 3 דוגמאות של ה 1950P: זה עם גוף קירור חייתי מעניין אם הוא יגיע לארץ http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=162&prod_cat_id=163&prod_id=63424 וה P הרגילים http://www.gecube.com/products-02.php?prod_cat_pid=152&prod_cat_id=164 אם זה באמת 80NM אז הכרטיסים שלהם יהיו הרבה יותר טובים ל OC מהרגילים. אם לא צריך להגיד להם לתקן את זה.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  15. יש לי מחשב יחסית ישן ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. התקציב שלי : עד 1,500 ש"ח. המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO המסך שלי: Dell 2007WFP

16. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by David-Z,

אהלן. בשעה טובה קניתי את הכרטיס Twintech GeForce 9800gt 512mb DDR3 עכשיו ראיתי שיש לו חיבור חשמל, מחיבור 6 פינים שחור לשני חיבורי 3 פינים לבנים של הספק כוח. השאלה שלי היא - האם יש צורך לחבר אותו בכלל לספק כוח? ואם כן, האם יש צורך לחבר אותו ל-2 חיבורים לבנים? אחד לא יספיק? תודה!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  18. הכל עבד מעולה תמיד, ואז לאחרונה- סרטים 720P ו 1080P לא רצים חלק מיוטיוב או VIMEO. מקרטע, לגמריי. מעצבן.... במחשב הסרטים רץ מעולה, אין בעיה. נסתי לשנות הגדרות ב ATI, לא עזר כ"כ. כרטיס X1650 ATI, אני עובד על 900X1440 רזולוציה (מסך 16X10). גולש בפיירפוקס, אין וירוסים, עבר את כל הסריקות עם תוכנות שונות. בכל מקרה הכל עבד לאחרונה תקין, פתאום זה קרה.גם הנושא של תצוגה במחשב מתחיל לאחרונה לעשות בעיות ותקיעות אז אני חושב קשור לכרטיס מסך... פירמוט לא פיתרון כרגע, המחשב משמש לעבודה. יש פיתרון ?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by HuGeMouTh,

נכנסתי היום לאתר של KSP לבדוק אם יש שם 1950P במחיר שפוי וראיתי את ה 1950P של POWERCOLOR ב 1350 שקל (צשלום אחד ללא ריבית 1300 שקל במזומן) ותיראו איזה גוף קירור מגיע איתו: http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=134 הוא יותר יקר והכרטיס עם הקירור המשופר של ASUS אבל ניראה לי שגם יותר טוב.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני מתנצל מראש אם השאלה קצת מטומטמת אבל אני חייב לדעת. קניתי מחשב חדש ויש בו את הכרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL וקניתי גם מסך חדש: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עכשיו רציתי לדעת איך עדיף לחבר בינהם? עם כבל HDMI או עם כבל DVI ?

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  21. אני מרכיב מחשב חדש והמליצו לי על כרטיס מסך Sparkle nVidia GeForce GTX275 896MB DUAL DVI HDMI הכרטיס מיועד לעבוד עם מסך DELL 22" 2209WA (בהתחלה, יש מצב שהמסך ישודרג ל 24" בעוד מספר חודשים לכל אלה שהולכים להמליץ לי על כרטיס מסך חלש יותר) ולשמש בעיקר להרצת משחקים כבדים, אבל בנוסף הייתי רוצה לדעת אם הכרטיס מספיק חזק בשביל להציג סרטים באיכות טובה על מסכי 32" אני מניח שהתשובה היא כן אבל אני מעדיף להיות בטוח לפני שאני קונה

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב עם המפרט הטכני הבא: לוח אם MSI K9N NEO AMD 940 AM2 מעבד AMD ATHLON 64 3200+ AM2 זה 2GHz אם אני לא טועה. 3Gb RAM אני עובד עם Windows XP ובדרך כלל אני משחק במשחקי Real Time Strategy. אני מעוניין להחליף כרטיס מסך כי שלי ישן וחלש - MSI Geforce 6200 LE-TD 128Mb התקנתי לא מזמן את המשחק Total Commander והוא מן הסתם עובד לי לאט ומקוטע גם באיכות הכי נמוכה. אני לא מחפש לעבוד באיכות הגבוהה ביותר ורזולוצית המסך שקבעתי היא 1024X768 אבל כן הייתי רוצה שהמשחק יעבוד חלק באיכות סבירה ושהכרטיס מסך יחזיק לי באיכות סבירה למשחקים עתידיים (כמו נגיד Command & Conquer 4 כשיצא). חשבתי על סכום של 300 שקל בערך ומצאתי Gainward Geforce 9500GT 512Mb DDR2 ב- 280 שקל. Gainword Geforc…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בדרייברים קודמים היתה אפשרות troubleshoot בדרייבר בחלונית של הdisplays אם לא היית רואה את האפשרות של מסך נוסף (לצורך צפייה בטלויזיה למשל) ואז הוא היה "בכח" מרענן ונותן אפשרות לבחור תצוגה למסך נוסף. בדרייבר החדש 4.7 אין אפשרות כזו ואני לא מצליח לאלץ את הדרייבר לגלות את החיבור לטלויזיה...אני לא יכול לראות בטלויזיה עכשיו.... מישהו נתקל בזה? יודעים מה לעשות? תודה (בינתיים חזרתי לדרייבר הקודם)

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by TheGame,

שלום : אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך .. הראשון הוא : ‏X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E‎ והשני הוא : Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire מה אתם אומרים ואני צריך שיתאים לי למפרט הבא : ( זה מה שיש לי .. ) מעבד : e6300 לוח אם : ‏ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire‎ ספק כוח : enermax Noistaker 420w dual 12v עכשיו אם צריך עוד חלקים ... תגידו עכשיו האם הכרטיסי מסך לא משנה איזה אני יבחר ... שתיהם יתאימו למפרט שיש לי ?? והאם את שתיהם המחשב שלי יריץ אותם טוב ??? חלק ?? ולפי מה שהבנתי אין בעיה עם שניהם...את שינהם לא משנה מה הוא יורץ טוב ויתאים ( תקנו אותי אם אני טועה .. ) עכשיו ... אני נוטה לקחת את ה-Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire כי לפי…

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  25. ברשותי כרטיס מסך radeon 9600 xt asus +vivo אני מחבר את הטלויזיה למחשב, ובאמצעות התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס רואה ומקליט את מה שיש בטלוויזיה על ידי בחירה באופציית capture. הבעיה היא שכשאני פותח אחר כך את הקובץ שהקלטתי האיכות שלו דיי ירודה לטעמי ולא מספיקה כדי לראות את השידור על מסך מלא. שיניתי את ההגדרות הפשוטות בתוכנה על מנת שההקלטה תהיה איכותית יותר, אך להערכתי אפשר להגיע לאיכות תמונה טובה אך יותר. האם צריך לעשות זאת באמצעות החלפת תוכנה לתוכנה טובה יותר או שזה תלוי בחומרה (יצויין שהשתמשתי בטלוויזיה שאינה מחוברת לשידורים דיגיטליים). תודה רבה !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.