עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך 1 גיגה pci-e אני רוצה כרטיס דווקא של nvidia אני רומה כרטיס מסל חזק ושלא מתחם ושיהיה דק ולא ארוך כמו ה=9800gtx 512 מגה שיש לי כיום אני יגיד לכם למה אאני רוצה להחליף אותו כי הטמפרטורה שלו היא בין 66-67 ואמרו לי שזה לא טוב בכל מקרה תביאו לי המלצות

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by rtirti,

שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי להתייעץ כאן מהו הכרטיס מסך הכי טוב שיש עד 900 ש"ח, לפי מה שאמרו לי של ati hd5770 האם זה נכון?? הוא עולה בערך 800 ומשהו.

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  3. שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכרטיס SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL יעשה לי צוואר בקבוק עם מעבד Q6600. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  4. שלום ! כרגע יש לי כרטיס מסך משולב - x1900xt , כרטיס מצויין שמשלב גם מסך וגם טלוויזיה. הכרטיס מספק לי את הסחורה ואני מרוצה ממנו כבר שנים, החסרון היחיד - Windows 7 שלא מאפשר את עבודתו כי אין דרייבר מהיצרנית. ראיתי המלצות לכרטיס טלוויזיה של חברת Hauppauge‎ - דגם 150. באתר של חברת KSP מצאתי כרטיסי טלוויזיה של אותה חברה - 1. ‏WinTV-HVR-1100 Hybrid TV PCI Tuner, Analog, DVB-T, Remote‎ (במחיר של 310 ש"ח). 2. ‏WinTV-HVR-1200 Media Center Kit PCI-E, Analog, DVB-T, Remote‎ (במחיר של 350 ש"ח). 3. ‏WinTV-HVR-3300 Hybrid TV Card PCI-E, Analog, DVB-T, DVB-S, Remote (White Box)‎ ‏WinTV-HVR-1400 Hybrid TV ExpressCard, Analog, DVB-T‎ שניהם עולים 390 ש"ח השאלה האם הם יותר טובים מהכר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by mj23,

היי יש לי כרטיס מסך ATI4870 ואני חובב של סרטי FHD שהם טוחנים לי תמעבד אז חבר אמר לי שיש לי כרטיס מסך מעולה לסרטי HD רק אין לי מושג איך אני עושה ככה שאני יראה תסרטים האלו דרך כרטיס המסך אם מישו יכול להדריך אותי אני אשמח

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by danielly,

ראיתי בKSP שיש HD5850 Vapor-X 2GB ב1890 ו-HD5870 רגיל ב1990, אז השאלה היא, האם התוספת זיכרון וקירור בגירסאת Vapor-x גורמות ל5850 להיות ברמה של ה5870 או שהמכיר פשוט לא שווה? וה5870 הרבה יותר טוב. שאלה נוספת, אם אני משחק על מסך סמסונג 23" FHD אז 5870 הוא בזבוז בשבילי?, כי הוא נועד לרזולוציות/מסכים גדולים יותר, ואני בעצם לא יבחין בהבדל בין ה5850 ל5870 על המסך הזה? ואחרונה, מה אתם חושבים על ה4890 בכלל ועל הגרסאת vapor-x battle 2GB בפרט(האם היא טובה יותר משמעותית?) לאומת ה5850. תודה רבה למגיבים מראש!, אני ממש על סף קניית מחשב.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  7. אז זה המפרט. כמו שכתבתי 3.5 זכרון. מה אתם אומרים צריך להחליף את לוח האם? או שאפשר לדלג על זה... (המחשב נרכש לפני יותר משנתיים) ממה שאני מבין המעבד והזכרון בסדר, אז אפשר להשאיר גם אם אני אחליף ת'לוח אם. אני רוצה כרטיס מסך טוב. לא חדש ביותר. משהו עם ציון 7-8. המלצות בבקשה. אני מעוניין לשחק במשחקים הנ"ל: left4dead2 cod: modern warfare 2 -multiplayer פירוט מלא של לוח האם במידה ותצטרכו: מפרט תודה רבה נ.ב. לא מצאתי פרטים לגבי ספק הכוח.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by shimmi1982,

טוב בשעה טובה סיימתי לרכוש את כל החלקים (מפרט בצד) החלק האחרון היה 470GTX (כן כן אני יודע ה5850 משתלם הרבה יותר וכו וכו..היו לי את הסיבות שלי) להלן התוצאה בVANTAGE על הגדרות PERFORMANCE למי שמעניין אותו מבחינת חווית שימוש, אז כל מה שניסיתי לזרוק עליו הוא אכל בלי מלח. על 1920X1200 עם AA4 על קרייסיס על הגדרות VHIGH רץ חלק. אגב כשהוא רץ חלק הוא פתאום מרשים הרבה פחות בתהליכי הורדה מSTEAM של DIRT2 וMODERN WARFARE 2 (למרות שבשבילו גם ה8800 הקשישא שלי הריץ בלי בעיה) לבדיקות ביצועים. הBENCH של NVIDIA עם המזחלת האל-קולית אדיר. רץ חלק, נראה מדהים והפיזיקה פועלת חלק למשעי. לרעתו יאמר שהוא רותח. בהרצה של בנצ'ים או בהעמסה מכוונת (FURMARK לבדיקת עומס וארטיפקטים) הוא מגיע גם ל…

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by Cynicoren,

שלום, המנקה נגעה לי במסך של המחשב, ועתה כל התצוגה ורודה. איך אני מסדר את זה ? ניסיתי דרך ההגדרות צבע של המסך אבל זה אפילו לא קרוב לצבע נורמלי, וה CATALYST לא עולה לי, הוא טוען שהוא לא מכיר את המוד הנוכחי. למישהו יש מושג איך מסדרים את זה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Cynicoren,

שלום, איך ניתן לדעת אם הקרוספייר שלי עדיין תקין, ז"א 2 הכרטיסים עדיין מחוברים ועובדים ? תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  11. OnBoard Intel GMA X4500 OnBoard Intel GMA 3100 2 אלו הם כרטיסים מובנים והייתי רוצה לדעת מה המקבילה שלהם בכרטיסי מסך לא מובנים. כמו כן, מה הכוח של- GAINWARD 8400GS 512MB DDR2 DVI HDMI ‏HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ GIGABYTE ‏8400GS Gen2 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E‎ Zotac תודה רבה! (ב"מה הכוח?", הכוונה היא מה בערך ניתן להריץ (חוץ מסוליטר))...

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. התרוצצתי מעט קראתי... והבנתי שעל מנת לעבוד עם Eyefinity חייבים 1) מסך שתומך DP NATIVE או 2) ממיר אקטיבי של DP ל DVI (או VGA) ובכן חיפשתי קצת - ולא מצאתי בארץ , חיפשתי גם ב EBAY ומצאתי רק אחד.. הצעות? תודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  13. היי לכולם אני מנסה לבנות HTPC חדש אשר יחובר לשני מסכים "24 + "32 (השני הוא טלוויזיה סוני 32V5500) שניהם ברזולוציה טבעית למטרות מולטסקינג משדרי ו- HTPC (כולל 1080P) בינתיים אני עדיין עובדת על המפרט אבל עלתה תהיה לגבי כרטיס המסך 1. האם כרטיס מסך אונבורד 4200 (על לוח GIGABITE) יעשה כמו שצריך את העבודה? - בינתיים הספקתי לקרא בכמה לוחות בעלי כרטיס גראפי מובנה של GIGABYTE ש- Simultaneous output for DVI-D and HDMI is not supported כך הן לגבי GA-MA790GPT-UD3H - כרטיס HD3300 והן לגבי- GA-MA785GT-UD3H -כרטיס HD4200, אז כנראה שבכל מקרה אזדקק לכרטיס מסך נפרד. 2. האם הדבר המומלץ הוא HD5450 או שכבר כדאי ללכת ל- HD5670 בין השאר היות והוא תומך ב- HDMI1.3 (נאמר לי ע"י טכנאי בכיר של ישפאר…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות : 2 גיגה DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB הארד דיסק: WDC WD3200AAKS-00SBA0 298 GB, IDE מסך המחשב: Samsung SyncMaster 931BW עם מפרט כזה אני יכול להריץ fullhd 1080p? ועם מפרט כזה ומסך 22-24 אני יכול גם המטרה זה צפיית סרטים

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  15. היי נידמה לי שיש קצת ירידת FPS במישחקים כאשר החלפתי ממסך CRT 17 למסך LCD22 , יש לי רק 512 מגה זיכרון בכרטיס מסך 4850 , האם יש צורך ב1 מגה ראם? רוני

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  16. חזרתי עכשיו מחבר שהרכיב מחשב פצצה עם GTX 480 מחובר למסך iiyama 24 מעבד I7 עם 6 גיגה זיכרון שמתי לו במשחק את ההגדרות הכי גבוהות. מריץ בלי בעיה עם איכות תצוגה טובה מאוד. אבל..גם ה-GTX 260 שלי שמחובר ל-DELL 22 עובד יפה מאוד, אין הבדל של שמים וארץ. בסה"כ שיחקתי בשלב הראשון, סביר להניח שבהמשך יש תצוגות מורכבות שבהם יהיה ההבדל בולט יותר.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  17. Started by talt18,

שלום לכולם, יש לי מחשב שמחובר לטלווזיה עם כבל HDMI הכרטיס מסך הוא: ATI RADEON HD4350, ויש לי איתו בעיה. כל בערך דקה שתיים, המסך נהיה שחור לשנייה וחוזר חזרה, בנוסף לפעמים המסך משנה את צבעו לירוק ואדום בהיר לכמה שניות וחוזר חזרה. ניסיתי להחליף כבל ואתמול הורדתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, אך הבעיה לא נעלמה, רציתי לדעת אילו עוד אפשרויות ישנן לפתרון הבעיה, בתודה, טל.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  18. האם יש איזשהו אתר בו אני יכול להשוות בין מעבדים גרפיים או בין כרטיסי מסך? הכוונה היא שאני אוכל לבחור שני מעבדים\כרטיסים, ושהאתר יראה לי את התכונות שלהם. בתור אחד שאינו מומחה בתחום אני רוצה מדי פעם להשוות את עוצמת המעבד הנוכחי שלי (שאת ביצועיו אני מכיר מהפרקטיקה) לכרטיסים חדשים, ומחפש דרך לעשות זאת. יש את האתר הבא שמאפשר לקבל את המידע שאני רוצה, אך רק בצורת תמונה, מה שמאוד לא נוח להשוואה. אני מניח שהוא עושה זאת כדי להקשות על העתקת המידע ממנו, אך זה מפריע לביצוע ההשוואה. http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=88&pgno=0

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אתמול קרתה לי בעיה בכרטיס מסך, אני משחק ופתאום מופיעים לי פסים ירוקים שמורכבים מנקודות ירוקות כמו פיקסלים(סוג של באג כזה). ועכשיו אני לא יכול להיכנס לווידוס רק לSAFE MODE ואני עדיין רואה את זה (עכשיו זה יותר גרוע לדעתי). אז רציתי לשאול אם אפשר לתקן את הבעיה או שצריך לזרוק אותו ולקנות חדש? ??? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מעוניין בכרטיס מסך שיחליף את ה-9800 שלי המפרט הוא: מעבד אינטל 6750 2 ג'יגה זיכרון DDR2 800MHZ מסך 21.5 ברזולוצייה 1920X1080 הספק הוא http://tms.co.il/product/5126 תודה ושבת מהנה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by sdfljkxcv783,

שלום לכולם, האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את ה- 4890 במחיר טוב? היה מבצע ב- RSM של 750 ש"ח, אך אין יותר כרטיסים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Sparkle,

יש לי כרטיס מסך HD3850 256MB והמערכת בחתימה. לפני חודש צצה בעיה: כאשר הכרטיס מסך מחובר למחשב בצורה מלאה המסך לא מעלה את המחשב, אך כאשר אני שם את הכבל בכרטיס מסך מובנה המסך מעלה את המחשב (גם כשהכרטיס מסך HD3850 מחובר למחשב בו זמנית). כאשר אני מחבר את הכבל לHD3850 המסך מתכבה לנורית כתומה ולא רשום כלום על המסך, לעומת זה שאם הכבל לא מחובר כלל, הנורית עדיין ירוקה ובמסך רק רשום "CHECK CABLE CONNECTION". בנוסף שלחתי את הכרטיס לבדיקה ונמצא שהוא תקין.. ניסיתי להחליף כונן קשיח והבעיה נשארת.. וגם ניסיתי לאפס ביוס דרך הסוללה וגם דרך הביוס עצמו. עזרה בבקשה!

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  23. האם זה אפשרי? אני מתכנן לקנות מחשב עם HD 5850, ואני ראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI , עם HDMI אחד ו display port. בטלויזיה יש חיבור S-VIDEO ו RCA. אני יודע שיש מתאמים של DVI to VGA ומתאמים של VGA to composite. האם השילוב של 2 מתאמים כאלה יצליח להראות תמונה בטלוויזיה או שזה אבוד מראש? ואם לא, האם יש דרך אחרת לכך? אולי עם ה HDMI? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by FireTrooper,

אז ככה, אחרי שחיברתי את הכבל HDMI דרך המתאם DVI לHDMI בכרטיס (HD4870), רואים והכל טוב ויפה, אבל הסאונד הוא הבעיה. קראתי באינטרנט וראיתי שצריך את הדרייבר של Catalyst- לכן הורדתי אותו. לאחר ההורדה והריסט אין לי סאונד ביוטיוב (גם בטלוויזיה לא שומעים וגם במחשב) ואני לא מצליח להשמיע שירים מהאייטונס בטלוויזיה, אבל במדיה פלייר כן. מישהו יודע את הפתרון לבעיה? יש לי XP.[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 14:17:56 והצלחתי לתקן את הבעיה עם יוטיוב, עכשיו איך מסדרים את הבעיה עם אייטונס. סתם בשביל הפרוטוקול אחרי שהתקנתי את הדרייבר (לפני שעשיתי ריסט למחשב), הצלחתי לשמוע שירים דרך האייטונס בטלוויזיה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  25. שלום! אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם , המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד.. הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי, הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר, מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל ק…

• 4 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים