עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idan1,

שלום לכם שאני חדש פה בפורום ואני על סף קניית מחשב חדש סופסוף ,אבל יש לי התלבטות לגבי הכרטיס מסך. האפשרויות שחשבתי עליהם זה X800GTO או 6600GT. לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) זה של-6600gt יש טכנולוגיה שאין ל-X800GTO, שמשחקים בעתיד ישתמשו בטכנולוגיה זו. אני רוצה שהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות, ולכן אני לא יודע מה לבחור. . . אשמח לקבל את עצתכם ;D

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב בTMS (כאילו לבחור חלקים ושירכיבו לי) ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת..... מה ההבדל בין 9600GT של חברה מסוימת לבין 9600GT של חברה אחרת... אני לא מבין בזה... יעזור לי מאוד אם מישו יראה לי כמה כרטיסי מסך שהוא ממליץ עליהם (מקסימום 850-600 שקל) ושיראה לי FPS של כל הכרטיס מסך שהוא ממליץ בכל משחק (לא יודע איך בדיוק להסביר את זה... אני ראיתי שעושים את זה באתר הזה אז כניראה שאתם יודעים איך לעשות את זה) תעזרו לי בקשה אני חייב נ.ב אם אני עובר על חוק מסוים בפורום אז סלחו לי אני חדש פה ואל תנעלו בבקשה ת'אשכול או לא תענו זה ממש חשוב לי תודה רבה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Eternal Thought,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות משחקים, בשאיפה סוף סוף לשחק כמה דברים על הגדרות מקסימליות. מפרט המחשב שלי הוא: מערכת הפעלה - ווינדווס 7 מעבד - intel core2 quad 2.4 GH 2 ג'יגה זיכרון (אני חושב DDR2, לא זכורה לי המהירות) מסך - 20 אינץ', 1680x1050. ספק - 430 וואט. לגבי טווח המחיר, אני חושב שיותר חשוב לי שהוא יוכל להריץ את מה שאני רוצה (dawn of war 2 ו-starcraft 2, אם זה מעניין) בהגדרות מקסימליות. האם יש לדעתכם כרטיסים לא יותר יקרים מאיזור ה-700 ש"ח שיספקו את זה? אגב, לא רלוונטי לי יכולות האובר-קלוקינג או דברים אחרים, אין לי יותר מדי סבלנות או אומץ להתחיל להתעסק עם זה כרגע. ושאלה נוספת, אם את רוב רכיבי החומרה שלי נמכרו תחת השם Gigabyte (לא ברור לי אם הם מפיצים או משה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by david2k,

שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 TI OC GIGABYTE GTX570 חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה עוד משהו קטן ראיתי באיזה אתר HWCOMPARE משהו שעושים השוואת בין הכרטיסים ו570 לקח ת560TI ברוב הדברים חוץ מדבר אחד קטן TEXEL RATE אפשר לדעת מזה? תודה מראש לעוזרים חג שמח וכשר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הנה זה : [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by WildFire,

שלום לכולם, במרץ השנה דוד שלי נוסע לחו"ל וקונה לי משם כ. מסך שאבחר (עד 250$). בגלל זה אני רוצה לדעת מה עדיף לקנות ATI 3870HD 512MB GDDR4 או GeForce 8800GT 512MB GDDR3. או, אם אתם ממליצים על כרטיס אחר, יתקבל בברכה הנה כמה השוואות שמצאתי ברשת: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=166820 http://homepage.mac.com/ctopper/.Pictures/gpu1.jpg http://homepage.mac.com/ctopper/.Pictures/gpu2.jpg לפי ההשוואות שמצאתי אין ממש הבדלים, וגם במחיר אין הבדל משמעותי... לכן רציתי לדעת (ועדיף אנשים שהתנסו בכרטיסים הנ"ל) איזה כרטיס אתם הייתם בוחרים? בנוסף, אם יש לכם המלצות לכרטיסים אחרים בסביבות 250$ (לא לפי המחירים בארץ!) תנו כאן דגם. תודה רבה לכולם ושבוע טוב

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, עברתי על אשכולות קודמים של התקופה האחרונה והגעתי למסקנה שככל הנראה זה הכרטיס מסך שאני צריך, לפי המלצות המומחים הנכבדים כאן. יש לי אסוס M2A-VM HDMI עם AMD 5200 הנמצאים במדיה סנטר שמחובר לסמסונג LA32R81B, ואני מעוניין לשחק במשחקים מPES08 ועד לAC וCOD4. המקסימום שאני יכול לקבל עבור כ600+- ש"ח. האם זאת הבחירה הנכונה? אשמח לתשובה, תודה !

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 00:37:41 הינה תמונה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 01:07:44אופס, זה נשלח שלוש פעמים[attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תצורת ה-Micro-STX שמבטיחה מחשבי גיימינג נייחים זעירים באופן מפליא ממשיכה להתפתח לכתבה

10. ברשת מנבאים לנו השקה של צמד דגמי ביניים חדשים מבית NVIDIA במהלך החודש הקרוב לכתבה

11. רציתי לדעת איך אני יודע עד איזה כרטיס אני יכול לשים עם ספק זה ואיך אני יודע איזה חיבורים יש לו 8pin 6pin אני לא כל כך מכיר מזה ה6 ו8 הזה בבקשה אם אפשר עזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם. הצלחתי לחבר את הטלויזיה 46 אינץ שלי למחשב. יש תצוגה הכל תקין..אבל רואים בה ממש על הפנים ברמה שקשה לקרוא מסמכים..לקרוא הוראות ומשימות במשחקים קרעה לי את העיניים...אני עובד עצות..אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הצגתי כמה פעמים בעיות שהיו לי עם משחקים והייתי רוצה שמישהו שמבין טוב ידבר איתי אישית באיסיקיו מי שרוצה בבקשה שיפנה לאיסיקיו 162821168

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by asili,

בשעה טובה אני רוצה להחליף את המסך הישן שלי מאג DJ707 17 אינץ שכנראה הגיע זמנו ללכת מהעולם למסך 19 אינץ איכותי ככל הניתן עד 2000 שקל אני מתעניין במסך סמסונג 19 אינץ 959NF ורציתי לשמוע מאנשים שיש להם אותי מה הם חושבים עליו? באיזו רזולוציה הם עובדים? איך קצב הרענון? ואיך הוא במשחקים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rlord,

קניתי את הכרטיס של חברת TWINTECH זה גרסה עם OC מהמפעל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק שבאמת יש לזה OC? וגם שחקתי בCRYSIS WARHEAD שמתי הגדרות הכל על הבינוני ורץ טוב אבל לא יודע יש לפעמים תקיעות קטנות מעצבנות מישהו יודע איך אפשר לטפל בהם? ושאלה לסיכום מה אתה חושבים על הכרטיס הזה יריץ לי משחקים חדשים טוב? תודה מראש לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yaniv_me,

ניסיתי לחפש באינטרנט במשך זמן השוואה בין שני הכרטיסים הללו... מעניין אותי, מהו ההבדל בין שני הכרטיסים, והאם ההבדל הוא רציני... הסיבה היא, שרכשתי מחשב נייד שמכיל את ה ‎ Mobile Intel® GMA 4500MHD ‎, כאשר יש מחשב שמקביל כמעט במחירו שמכיל את ה NVidia. האם יש הבדל ממשי בין שני הכרטיסים ? והאם כדאי להתחיל ולהסתבך עם נסיונות להחזיר את המחשב שכבר נקנה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

הלוח אם שלי מצויד ב AGP X4 בלבד ואני מתכוון להזמין את ה GT החדש אז עד כמה זה ישפיע על רמת הביצועים של הכרטיס?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. המחשב שלי הגיע היום , ממש עכשיו מהחנות (קניתי בנוגה) במקור הזמנתי X800XL של powercolor עם VIVO בקיצור את זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2974&catcode=449 שעולה 2090 ש"ח עכשיו, הם התקשרו לפני כמה ימים ואמרו לי שמחליפים לי אותו באותו כרטיס, אבל של ASUS הם אמרו שהם מכסים בשבילי את ההפרש במחיר (כלומר אני לא משלם את ההפרש, למרות שהאסוס יקר יותר) אני הנחתי שהם מדברים על הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3828&catcode=484 והסכמתי להחלפה. אבל עכשיו כשפתחתי את הקבלה - אני רואה שרשום שם שקיבלתי 7800GTX של אסוס ואני לא רואה דגם כזה באתר שלהם אני רואה שיש כזה אבל EXTREME, ואני לא יודע אם זה מה ששמו לי !! http://www.n…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אורח pita2k
    Started by אורח pita2k,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=929777 היי, אני מחפש כרטיס 1070, בלינק למעלה יש כרטיס שמוצע במחיר של כ 1500 שח, כ - 500 שח פחות מהמתחרים (אני לא מהחברה שמוכרת את הכרטיס, אני מעוניין לקנות כרטיס) אבל לדעתי זה מחשיד, איך ייתכן ויש כזה פער במחירים? אולי אלו כרטיסים עם כשל כלשהו? מישהו יודע?

20. השתתפתי בקבוצתית אבל שכחו לחזור אליי. עכשיו החנות מציעה לי את GIGABYTE HD7970 "WINDFORCE 3X" 3072MB במקום SAPPHIRE HD7970 DUAL-X, כי אין במלאי כרגע ולא ידוע עם יש ליבואן... השאלה היא האם להתעקש על ה-DX או לא? כלומר האם הכרטיס של ג'יגהבייט יותר טוב הן מבחינת PCB והן מבחינת הקירור- פוטנציאל לOC?!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, רציתי לדעת עם אפשר לעדכן את הדרייבר לכרטיס מסך במחשב הנייד שלי,GEFORCE 310, המחשב עצמו עובד עם טכנולוגיית ה-OPTIMUS. האם אני יכול פשוט להוריד את הדרייבר האחרון מאנוידיה או שצריך איזשהו דרייבר מיוחד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Spook77,

היי, קניתי לפני כשבועיים את הכרטיס הנ"ל למחשב ה-HTPC שלי, על מנת לקבל כרטיס מסך שתומך באודיו דרך HDMI בפורמטים החדשים. הכרטיס עובד בלי בעיות למשך זמן מה, אבל פעם בכמה זמן הוא מאבד את היכולת להשמיע סאונד דרך ה-HDMI בכל פורמט שאינו סטריאו. כשמסתכלים ב-Properties של ה-Playback Device, תחת סעיף ה-Supported Formats מופיע No format supported או משהו דומה. לאחר אתחול מחדש של המחשב המצב מסתדר (עד שהוא קורה שנית מעצמו לאחר זמן מה). רק כדי להמחיש, המחשב תפקד בסדר גמור, עזבתי אותו פתוח למשך הלילה (כפי שהוא תמיד נשאר), וכשחזרתי בבוקר וניסיתי לראות משהו, הוא לא השמיע סאונד וראיתי את התופעה ב-Properties שתיארתי למעלה. ורק אחרי האתחול מחדש הפורמטים מופיעים במסך ה-Properties והסרט משמיע …

23. מחשב קור 2 דו E6850 לא בטוח כמה זכרון יש..אם צריך עוד קצת אשדרג קונה גם ספק כוח חדש..צריך המלצה גם לזה..200-300 שקל כרגע יש לי מסך CRT למחשב וLCD FULL HD טלוויזיה שאני גם יכול לחבר מתכוון לשחק בעיקר דיאבלו 3 אבל גם THE WITCHER תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by KingYog,

שלום אני מחפש אתר שניתן להוריד ממנו תכנים של HD בדומה לmininova רק שיהיו שם סרטים חדשים, אשמח ללינקים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Mazumotte,

כי זאת תהייה ממש באסה. אני צריך כרטיס חדש וברגע שהמחיר ירד קרוב יותר ל-1000 ש"ח אני אקנה אותו-אלא אם כן הוא מוגבל ע"י המעבד... אז הוא מוגבל או לא? תודה לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים