כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
Gainward GeForce4 PowerPack! Ultra/750 XP וכמה הוא עולה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
[הודעה ראשומה ] אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש בשבועיים הקרוביםת ורציתי להתייעץ. אז מה אתם אומרים. בהנחה שהתקציב שלי הוא לא מגיע לרדאון או ל 4600, אבל יכול להגיע עד ל-1400 ש"ח, קצת פחות. מה כדאי לעשות? איזה כרטיס, איזו חברה ? MSI ו LEADTEK הם סבירים ? :Q אני פשוט לט יודע.. הם מתקרבים ל GAINWARD ? תודה רבה מראש, הניובי של הפרום
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אחד מהכרטיסים מגיע ל103 מעלות..לא מבין. תוך שניה הוא מטפס, עושה רושם שאולי הגוף קירור התנתק והוא לא מקרר טוב. עכשיו הבעיה שקראתי ברשת ואני לא זוכר איפה על איך מחליפים ולא להשתמש בכל משחה שיש אלה סוג ספציפי. למישהוא יש מושג/מדריך ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, זה המפרט שלי: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 (x2) Seasonic PSU 620W Active PFC 80 הכרטיס מסך עושה בעיות כבר הרבה זמן, מחפש לו מחליף. לא רוצה להשקיע יותר מדי, רק שאוכל לשחק משחקים מודרניים בצורה סבירה בשנתיים הקרובות. אין לי מספר מדויק לגבי תקציב, אני רוצה שידרוג יחסית קטן מהכרטיס הזקן (בלי ליצור צוואר בקבוק כמובן כי גם המחשב לא מאוד חדש). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב גיימינג שאני מעוניין לשדרג, הוא נקנה לפני 4 שנים בערך זה המערכת שלי כרגע: לוח אם:H81m-HD3 מעבד: intel core i5 4460 cpu 3.2ghz, 4 CPU כרטיס מסך: radeon r9 280x ראם: 8GB ספק כוח: Raider RA 650 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לשדרג שיספיק להריץ משחקים על איכות גבוהה לשנתיים-שלוש הקרובות(לא מחפש כרטיסים מפלצתיים, אני מחפש איכות טובה ושיחזיק לתקופה המצויינת) מה דעתכם בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כי זאת תהייה ממש באסה. אני צריך כרטיס חדש וברגע שהמחיר ירד קרוב יותר ל-1000 ש"ח אני אקנה אותו-אלא אם כן הוא מוגבל ע"י המעבד... אז הוא מוגבל או לא? תודה לכל העוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שהכרטיסי מסך של AMD לאחרונה עלו משמעותית במחיר בשבועיים האחרונים (מ 305$ לכ 380$+ בשביל ה R9 280X שלא נדבר על מחסורי מלאי בארה"ב). יש שמועות שהדבר בגלל הרצון לכרות BITCOIN (למרות שלא ברור לי הטמטום הזה, כי זה לא משתלם מבחינת חשמל בכל מקרה). הדבר כמובן משפיע גם על המחירים בארץ (על חלק מהחנויות מוקדם יותר מהאחרות). האם יש צפי לירידה ? האם לאור המחירים הנ"ל כדאי היום למחשב חדיש ברזולוציה של 1920 על 1200 שיריץ את המשחקים החדשים האופן טוב ללכת על ה 770GTX עם 2 גיגה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה9800 פרו החדש שלי בתקנתי אותו ואת הדריוורים הכי חדשים (4.5 ) הפעלתי קונטר סטרייק והFPS שלי היה קופצני ונמוך. קודם היה לי FX5200 והוא החזיק לי את הקונטר סטרייק על 100 FPS קבוע עכשיו עם ה9800 פרו הFPS קופצני בלי הפסקה פעם הוא על 90-100 פעם על 40-50 פעם על 70-80 אני לא יודע מה לעשות ניסיתיח להתקין דריוורים אחרים(4.4) אותון סיפור בדיוק, בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות?? חשבתי אולי זה בגלל שאני עובד על DIRECT3D ועם הFX5200 עבדתי על OPENGL ניסיתיח לשנות באפשרויות דריוורים של הכרטיס לOPENGL אבל אחרי שאני עושה החל ואישור הוא חוזר חזרה לDIRECT3D מה לעשות??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב החלטתי במקום לקנות כרטיס מהמתקדמים כמו ה8800 וה2900 לקחת כרגע כרטיס MIDI ועוד שנה ומשהו לקחת משהו חדש.. בטווח של ה1000 חשבתי בינתיים על ה 2600XT של רדאון עם 512MB. יש הצעות אחרות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי כרטיס Giga-Byte GV-NX66256DP2 FX6600 . הכרטיס פועל במהירויות של 400 ל gpu ו 800 לזכרון. לאילו מהירויות אפשר להאיץ אותו בהנחה שהטמפרטורות תקינות? האם אחרי האצה כזו הוא מתקרב ל Gigabyte GV-NX66T256DE Geforce 6600GT (גם ddr2)? אילו טמפרטוררות נחשבות בטוחות ב GV-NX66256DP2 ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/40214791/DirectX9.2.EXE.html נראה לכם אמין? הורדתי וביצעתי סריקת וירוסים (עם AOL ACTIVE VIRUS SHIELD) וזה לא מצא שום וירוס.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^^^^^^^^^ מתלהט בין כמה כרטיסי מסך למשחקים בעיקר : 1. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Retail Dual DVI 2. Palit ATI RADEON X1950GT SUPER 512 mb Retail Dual DVI 3. Connect 3D ATI RADEON X1800XT 512 mb VIVO Retail Dual DVI 4. ATI RADEON X1950XTX 512 mb VIVO Dual DVI Retail 5. Palit Geforce 8600GTS SUPER 512 mb DUAL DVI Retail מה עדיף? והאם יש לATI כרטיסי מסך שתומכים בDX10? (ויש אותם בשוק...) תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי בדיקה שלי כל שאר המשחקים רצו על 100% שימוש בכרטיס כלומר זה תקין עכשיו במקרה בדקתי וראיתי שספציפית המשחק BATMAN האחרון משתמש בכרטיס בין 70%-80% אחוז בלבד ועם נפילות רגעיות ל כיוון ה 20% מוזר לי למרות שה FPS במשחק די גבוהה לרוב בין 50-60 FPS ורק איפה שיש אלמנטים חזקים של "פיזיקס" זה יורד לכיוון 40-45 FPS. אם אני אפתור את הבעיה אולי זה ייצב לי את הירידות ב FPS . הערה: מפרט המעבד ושאר החלקים כתובים בפרופיל למטה. ומשתמש בדרייברים אחרונים 290.53 בטא. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ASUS EAH5870 קישור http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RcTBCaKTLKvZNIr0&templete=2 או SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 קישור http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=293 תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים וחג שמח וכשר לאחר רכישת מחשב חדש לכבוד חג הפסח, עם כרטיס מסך X1800GTO רציתי לבדוק שהכל טוב ויציב ועובד כמו שבאמת מגיע לי שיעבוד ... לדוגמא באתר הזה, כנסו לדף של קוויק 4... http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?articleid=793&cid=2 הכרטיס מקבל על הגדרות HIGE עם רזולוציה של 1280X1024 ללא AA ו AFכ 56.2 FPS בבדיקה שעשיתי עם FRAPS ישנם עליות וירידות קיצוניות החל מ 35-60 כמה פחות תנועה יותר על 60 כמה יותר קרב ופיצוצים יורד מתחת ל 40 אפילו ... עכשיו איך באתר ההוא קבעו FPS כזה יציב וקבוע ? ישנה תוכנה נוספת שקובעת ממוצע ? או שישנה דרך או שיטה שעל פיהה הולכים בבדיקות כאלו ... אשמח לשמוע מאלו שיש להם ניסיון בסקירות שעשו פה באתר או אחרים שמב…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מבין נכון אני רואה מהכתבה שנכתבה בכרטיסיית חדשות ש ati הולכים להסגר מפני ש amd נפרדת מהם. השאלה האם זה יגרום בעתיד ש ati לא יוציאו יותר כרטיסים נוספים ? ומי שיש בידו את כרטיסי ati עדיין יוכל להנות מהאחריות ? לא הבנתי בדיוק מה העסק בין amd ו ati ואיך זה התפתח לכך ש amd קנתה חברה כזאת גדולה .בכל מקרה יכול להיות שלא הבנתי נכון וחסר לי הרבה מושגים בעניין אבל אני חושש לקנות את כרטיסי ati ולכן אני שואל אם יש על מה לחשוש הנה הכתבה >>>> http://hwzone.co.il/news/133779
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב למשחקים מה מומלץ ומה ההבדל בין הכרטיסים הבאים ?? 6800GS , 6800TX , 6800GT תודה
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי ההבדלים בין הכרטיסים עם אותו מעבד גרפי הוא די זניח ,וההבדלים היחידים הם איכות הקרור וה-bundel הנילווה. מה ידוע לכם על הקרור וה-bundel הנילווה של כרטיס זה? http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?pageNum_samerange=0&ordercode=CGNX-GS796&show=&filter=&selection=gaming&l=en
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדיוק אותו הפנאל של הSamsung 172X. http://www.zone365.com/content/10/102/1 עכשיו השאלה שלי אם יש מה להתלבט בינו ל172T אם המסך הוא בשביל משחקים וסרטים?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם (ואל תגידו לי סתם R9500 יותר חלש מהR9700) נ.ב. מתי יוצא הR9500
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אפשר שיהיה מKSP (משם אני בונה את המפרט) ושהמחיר לא יהיה מוגזם (מחיר סביר למסך איכותי) תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי HTPC עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, Radeon HD 3200. לצערי אני צריך להשתמש (לפחות באופן זמני, בשנה הקרובה) בפונקציית ה-keystone שקיימת רק בדרייברים של nvidia ולא בשום כרטיס של ati/amd. אז חשבתי שאם כבר אני מוסיף כרטיס מסך יעודי (כאמור, של nvidia בלבד), מעניין אותי איך הולכים ביצועי הגיימינג שלו... אם אני מסתכל למשל על כרטיס המסך הכי זול שאני רואה, Geforce GT210, או אולי הגירסה השניה הכי זולה, Geforce GT610/720/730 - איך הם בהשוואה ל-radeon 3200 למשל? או בהשוואה לדוגמה לכרטיס מסך המובנה ב-i7 3770 למשל? (סתם בשביל לקבל פרספקטיבה, לא קשור לאותו מחשב, שמבוסס על AMD). הכרטיסים האלה רלוונטים בכלל למשחקים ברמה סבירה, או שמדובר בכרטיסים "לפרוטוקול בלבד" ובאופן עקרוני הם לא נותנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, יש לי בעיה מוזרה, והיא כזאת: יש לי כרטיס מסך Sapphire R9 390 Nitro 8GB עובד פשוט מדהים. יש לי את הדרייבר מותקן נכון לעכשיו 18.3.1 (Win10-64Bit-Radeon-Software-Adrenalin-Edition-18.3.1-March5) שהורדתי מהאתר של AMD כמובן. יש 2 עדכונים חדשים שהם 18.5.1 ו- 18.7.1 ברגע שאני מעדכן לאחד מהם (או מתקין מחדש לגמרי) אחרי חצי התקנה בערך המסך נהיה שחור. ולא חוזר עד שאני לא מוחק את הדרייבר הזה ומתקין את הקודם 18.3.1 (או לחלופין מחליף את החיבור מהכרטיס מסך לכניסה בכרטיס המובנה בלוח אם גם של AMD) יש סיבה שזה קורה? האם הדרייברים האחרונים אינם מתאימים לכרטיס מסך שלי? למישהו עוד הייתה תופעה מוזרה כזאת? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס מסך 8800GTS OC 320 MB אני עכשיו רוכש כרטיס כזה ורציתי לדעת מה עדיף מבין החברות בכלל .. ומה עדיף מבחינת שני הבאים..: XFX ו BFG... תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://forums.geforce.com/default/topic/524985/geforce-drivers/official-nvidia-r310-70-whql-candidate-display-driver-feedback-thread-released-12-4-12-/1 ב-ח-י-י-ם לא היו לי בעיות עם הכרטיסים שלהם ופתאום אי אפשר לשחק במשחקים האחרונים יותר מעשר דקות מבלי לקבל ארטיפקטים וכל מיני קראשים ומסכים שחורים. אני מתחיל לשקול ברצינות לעבור למתחרה במפרט הבא שלי. זה פשוט לא נגמר...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-