עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by parker8,

חשבתי על להחליף את ה-X700 שלי בזמן הקרוב... בתהחלה חשבתי ללכת על ה-7800 GT.... אבל עכשיו אני מהסס... האם שווה לחסוך עוד קצת ולהשקיע על 7800 GTX? האם ההבדל משמעותי כי ההפרש במחיר הוא 1000 ש"ח... נ"ב אם תוכלו להמליץ על חברות טובות לכרטיסים האלה אני אשמח... אבל נראה לי שכבר החלטתי בקשר לזה-LEADETHK.. תודה מראש ועוד משהו מה זה גירסת ה-EXTREME של הכרטיסים האלה והאם היא שווה?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Qtec,

? (אני מתכנן לקנות מ KSP. ) עוד שאלה - האם עדיף את ה X1600 512MB אם כבר ? או שזה מיותר * קחו בחשבון שיש לי לוח שתומך ב- AGP X4 . תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by look-GOD,

http://megagames.com/news/html/hardware/geforce9600gtbenchmarked.shtml ממש מאכזב איפה הדור הבא איפה נוידיה שהייתה מוציאה סוס עבודה כול שנה וחצי איפה AMD איפה התחרות... :'( :'( נגמרו הימים הטובים שבהם היו שתי חברות לכול מוצר שהיו מתחרות על כול דולר\שקל\יורו של הצרכן העתיד נראה עגום ואיטי ומשעמם מתמיד לפחות תמיד יהיה לנו את SONY MICROSOFT ו NINTENDO שעדיין צריכים באמת להשקיע מאמצים כדי להשאר שווים משהו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by chnon,

יש לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. עכשיו הכרטיס מסך מתחיל לגסוס וצריך לקנות כרטיס חדש. הכרטיס שהיה לי הוא כרטיס שרכשתי ב1000 ש"ח בערך לפני 6 שנים. אשמח אם תציעו את הכרטיס הכי טוב בתקציב הזה שיתאים ללוח אם הזה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by naki,

הטמפרטורה של הכרטיס שלי במנוחה היא 54 מעלות בערך, וקר עכשיו בחדר... השאלה למה הטמפרטורה לא יורדת? איך אני בודק מה מחמם את הכרטיס? עקרונית הקירור שלו לא עובד בטמפרטורות כאלה, על פי הגדרות היצרן.. יש את הלדים שפעולים בצדדים שאין קירור.. והתאורה windforce כשהקירור עובד.. מה אפשר לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by alextomin,

שלום לכולם. אני מטלבט בין כמה כרטיסי מסך למחשב החדש. תעזרו לי להשוות GTO עם GTO2 כמה צינורות עיבוד יש לשניהם מהירויות וכו'.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lon,

איזה כרטיסי מסך מהחברות האלה יותר טובים INNOVISION,GIGABYT,LEADTEK,GAINWARD לכרטיס 6600gt אשמח על ביקורות על כל החברות האלה תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כשאני נכנס למשחק לאחר כמה זמן הוא נתקע.. ומתחיל להיות לי עיוותים במשחק.. ורק אם אני עושה קונטרול אלט דליט הוא יוצא.. עשיתי בדיקת מאמץ לכרטיס מסך בocct והכל יצא תקין.. מה יכול להיות משובש?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by lightning,

קניתי כרטיס מסך : GeForce4-TI4200 Tornado ואת המשחק UT2003 הבעיה היא שאני משחק במקום 100+ FPS (frame per second יש לי 30-40 מה אני צריך לשנות/לעשות כדי שיהיה לי 100+ ??? דרך אגב יש לי את הדרייבר החדש. אני ישמח אם תעזרו לי בבעיה זאת תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ברשותי לוח אם בעל סלוט AGP X4 שפועל ברוחב פס מקסימלי של 32-bit. האם יש אפשרות להתקין עליו כרטיסי מסך שפועלים ברוחב פס גבוה יותר כדוגמת רדיאון 7000? אין לי בעיה שהכרטיס יעבוד ברוחב פס של 32-bit בלבד, השאלה אם דבר כזה יעבוד בכלל. אם כן, האם הדבר יעבוד לכל סוג כרטיס, גם כרטיס שעובד על הנייר ב-256-bit? או שיש גבול מסויים? כמו שכרטיס מסוג X8 לא יעבוד על סלוט של X2? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הציעו לי GEFORCR 3 TI 200 128DDR של PALIT ב1100 המאיץ נחשב לטוב ! אבל את החברה אני לא מכיר זה חשוב? והאם המחיר זול ? NOON17.SPEEDY.CO.IL

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ofcourse,

מה ההבדל בין ה 786PF ובין ה 786FS? והאם אתם ממליצים על מסך אחר בטווח מחירים הזה ? עריכת המודר: בנאדם, תעבוד על הכותרות..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by pashpash,

היי, אני חושב לקנות את ה9500GT ויש לי ספק כח מעפן שהגיע עם המחשב מאייבורי. עד כמה שידוע לי הוא 200W. האם הכרטיס הזה יכול לעבוד איתו? יש לי בנוסף שתי הארד דיסקים כונן CD ושתי כרטיסי זיכרון של ג'יגה כל אחד.. תודה רבה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חשוב לי שלפחות יהיה אותו הדבר ולא פחות טוב. אני שואל מפני שנתנו לי המלצה בפורום מחשבים ניידים, למחשב נייד עם הכרטיס הזה. אני עובד כיום עם פרמייר 6(כן, התוכנה הישנה שיצאה ב- 2001) וכרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. התוכנה עובדת טוב עם כרטיס המסך הזה. המחשב שהמליצו לי עליו, הוא DELL Latitude E5520 וכרטיס המסך שלו, כמו שכבתי כבר, הוא Intel HD Graphics 3000. האם פרמייר 6 תעבוד לי יופי עם כרטיס המסך הזה? תודה רבה :-)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by benyben,

שלום. להבנתי, כרטיס מסך הוא כרטיס בעל מעבד יעודי, שמתמודד עם כל ה"עניינים" הגרפיים א-ב-ל, אנחנו גם יודעים שלא חייבים להתקין כרטיס גרפי. לכן מתבקשת השאלה: כאשר כרטיס גרפי יעודי לא מותקן, האם זהו המעבד (CPU) עצמו שעליו מוטלת גם המטלה הזאת (של ה gpu)? אם כן - מדובר על תפקיד מאוד משמעותי, לא? ומכך יוצא שאפילו התקנה של כרטיס גרפי הכי "מאעפן" (סליחה), תעזור פלאים. לא? מצד שני, יצא לי כבר להסתכל על מעבד מסוים (Pentium) ולשים לב שיש ליבה גרפית חיצונית (נפרדת). אז.... מה קורה שם בדיוק? :s05: תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. באתר של ATI רשום שמומלץ להשתמש בספק כוח של 450W, אך למיטב לידיעתי הכרטיס מסך לא צורך פחות מ75W (תקנו אותי אם אני טועה). הייתי רוצה לדעת האם הכרטיס מסך RADEON HD 4770 יעבוד כמו שצריך אם יחובר למערכת עם ספק כוח של 350W ואם ספק הכוח אינו מתאים ואני יחבר כרטיס מסך שצורך יותר מידי הספק ... האם המחשב עלול להנזק או שפשוט לא יפעל?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן חברים. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לצורך משחקים (לא כבדים ולא רבים), אני מעוניין לשחק רק עם הטלויזיה ולא עם המסך מחשב. המערכת שיש לי כרגע: corsair air 240 intel i5 6600k gigabyte b150m Gigabyte HD 6950 (מהמחשב הקודם) corsair ddr4 8GB x2 Samsung EVO 850 250gb fsp everest 700w (מהמחשב הקודם) אני מתלבט לגבי ה 1070 או 970, אני יודע שההבדלים אמורים להיות גדולים אך במחיר שאני יכול להביא את ה GTX 970 שווה לחשוב לפני (210 פאונד באנגליה) קצת יותר מאלף שקל. השאלה היא האם יש הבדלים לגבי הקרנה למסך גדול יותר 55" שהוא גם 4K, אני לא משחק הרבה וגם יש לי PS4. אשמח לדיון בנושא, …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Zonx,

היי, אתמול הרכבתי את הספק כוח החדש + הכרטיס מסך החדש שלי אני לא רוצה לעשות OC כיוון שאני לא איך וגם יש לי קירור חרא ( עד כדי כך שאני שם מאוורר צמוד למחשב ^.^) יש אופציה ב OC להגביר את מהירות המאווררים בכרטיס? מה הסיכונים? לכמה כדאי להגביר כדי שלא יתחמם יותר מידי? תודה ושבת שלום!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by agent__smith,

היי, אחד מהכרטיסים מגיע ל103 מעלות..לא מבין. תוך שניה הוא מטפס, עושה רושם שאולי הגוף קירור התנתק והוא לא מקרר טוב. עכשיו הבעיה שקראתי ברשת ואני לא זוכר איפה על איך מחליפים ולא להשתמש בכל משחה שיש אלה סוג ספציפי. למישהוא יש מושג/מדריך ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. תשובה של ליסה מצטרפת לכמה וכמה שמועות, השערות, ניחושים מושכלים ומידע פנימי בנוגע לכרטיסי NAVI החזקים יותר והכה מתבקשים. "I would say they are coming. You should expect that our execution on those are on track and we have a rich 7 nm portfolio beyond the products that we have already announced in the upcoming quarters." למעשה, השאלה האמיתית היא "מתי?" ולא "אם" הם יבואו. ועבור שאלה זו אין ממש תשובה ברורה. יש להמשיך לחכות.

21. Started by LioR CoHeN,

שלום אנשים, ברשותי מחשב עם PCI-e x1 אשר ברצוני להפוך למחשב אשר יציג סרטים ב High Defenition. אני לא מודע למגבלות אשר מציב ה X1 והאם כרטיסים אשר תומכים ב X16 שונים בגודלם או לא תומכים אחורה... אינני מחפש לעשות Encoding עם הכרטיס אלא בשלב זה רק הצגה בעזרת מקודד מובנה של הכרטיס. האם ישנם כרטיסים כאלו? תודה מראש, ליאור.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yoni321,

יש לי כרטיס 6800 EVGA. לינק: http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N343-AX אני צריך תוכנה שבאמצעותה אוכל לדעת את הטמפרטורה באמצע המשחק. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, ראיתי שבסטיקי אתם ממליצים על ה PX6600LE אבל לא ראיתי שיש לו גרסת AGP.. אז כאמור, אני צריך כרטיס AGPx8, הכרחי שיהיה לו DVI ו TV-OUT. רצוי שיהיה של nVidia, כבר התרגלתי לאינטרפייס שלהם.. (אלא אם יש לATI יתרון גדול בשביל השימושים שלי) אני צריך את הכרטיס בעיקר בשביל עבודה משרדית, כלומר טקסטים/אינטרנט וכו', סרטים (ולכן חשוב מאוד ה TV-OUT), ולפעמים משחקים, אבל זה לא באמת חשוב לי. הכי חשוב שאיכות הצפייה בטקסט תהיה טובה, זה השימוש העיקרי (אני אשתמש ב 1280x1024 אם זה משנה). כאמור, באיזור ה300-350 ש"ח.. אז אשמח לשמוע הצעות לכרטיסים, וגם סתם כדי שאדע - לצרכים שביקשתי, אלו נתונים בכרטיס מסך חשובים? כמות הזכרון? כמות הביטים בממשק זכרון? הדגם של המעבד? תודה רבה מראש

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jeger01,

עד כמה הכרטיס חזק ביחס למחיר הנמוך שלו. האם הוא יכול להפעיל FEAR (ואני מדבר עם זיכרון מספיק מעל ומעבר כנ"ל מעבד ושאר החלקים) על מקסימום? ועם פיטלרים? או OBILIVON? BF2? למשהו יש את הכרטיס שיכול להגיד לי? תודה

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by UltraWaveMUSA,

חשבתי היום לנסות לראות מה הקטע של הראדאון 9800 AIW שיש לי בארון שהוא לא עובד.. חיברתי אותו עכשיו והמחשב פשוט לא עלה, כלומר, שומעים שהארדיסק מתחיל לעשות רעשים והכרטיס אפילו מתחמם כרגיל אך מעבר לזה המחשב עצמו לא עולה ולא רואים דבר על המסך, האם זה אומר שהוא נשרף? הוא הפסיק לעבוד סתם פתאום ביום אחד ולא היה לי כוח לשלוח לממש את הביטוח שיש עד שקלטתי שנגמר הביטוח חחחח חשבתי שאולי הוא נשרף אבל אם הוא היה נשרף, כלומר, הליבה עצמה הייתה נהרסת, אז איך זה שהמחשב לא מצפצף לדווח שאין כרטיס מסך מחובר [דהיינו, הכרטיס נשרף]? ואיך זה שהוא עדיין מתחמם שזה אומר שחשמל זורם אל הליבה והליבה עובדת כרגיל [לא נשרפה או משהו כזה]. לא עשיתי אובר קלוק אז הזכרונות לא היו יכולים להשרף. מה הקטע פה? תודה מ…

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים