כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ככה: התקנתי DX9, והורדתי את הדריברים של ATI לכרטיס, אז הנה הרשמים. לא פעל. המחשב עלה, הכל רץ חלק, אבל כל פעם שניסיתי לשנות את ההגדרות בדריברים(AA, AF...), המסך הבהב כל פעם שסגרתי תוכנית כלשהי. עשיתי גוסט בצהריים ואני עכשיו עם DX8. הדריברים שהשתמשתי היו הדריברים של ATI לDX9 והקאטאליסט 2.4, לא ניסיתי את ה2.5 כי הוא לא מופיע בPOWERED באתר של ATI. עכשיו, ב3DMARK לא היה שיפור עם ה2.4, ובDX9DRIVERS התוכנה רצה והפסיקה באמצע בטענה שהיא לא מזהה את הדגם של הכרטיס שלי. זה השאיר אותי עם אפשרות אחת, שנראית לי מאוד לא אפשרית, שהוא מהבהב בגלל שהמסך הוא על DEFAULT MONITOR. אני אנסה מחר עם הדריברים למסך, ישבתי על זה שעה וחצי עכשיו :-\ בקיצור, אני ממליץ לכל מי שחושב להתקין את…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז כך אני בא להתקין עידכון לכיפרוס 2 (של nvidia) אז באמצע ההתקנה זה רושם לי NVIDIA GeForce 2 mx/mx 400 has not passed wondows logo testingto verify its compatibility with windows XP Continuing your installation of this software may impair or destabilize the correct operation of your system וזה אומר לי לעשות לוגו טסט מישהו יודע מה הבעיה מה אני צריך לעשות בשביל לפתור אותה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה אפשרויות LEADTEK GFORCE 4200 128 LEADTEK GFORCE 4400 128 readonn 9500 pro readon 9700 pro gforce fx אני רשמתי את כול הכרטיסים שאחד מהם אני בטוח קונה !!!! עכשיו אני יותר קונה לפי מחיר/ביצועים , מה הכי שווה .....??
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת ישן אבל אני צריך למכור מחשב ולשים בו אחד מהם, לכן אני צריך לדעת מה עדיף לי להשאיר.. ועוד שאלה האם ה 5900XT הוא כרטיס טוב?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה , זה המפרט כרגע : Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray NZXT Respire T20 CPU Cooler Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 Silverstone Presicion PS08 USB3 FSP 500W Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDMI RETAIL Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 לאחרונה הוספתי SSD 128GB. המפרט מיועד לגיימינג בהגדרות HIGH וצפונה. משחקים כגון : PUBG WOW DOTA 2 שאלה חשובה - יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס GTX 1070 G1 8GB GDDR5 של Gigabyte . 1500 ש"ח יד שניה כמובן עם אחריות לשנתיים מתוך 3. אשמח לדעת אם שווה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי לפני כמה חודשיים אך עדיין לא שדרגתי כרטיס מסך. אני מתלבט כיום איזה כרטיס לבחור ומשום מה אני דבוק ל GTX 680 בלי סיבה טובה. אני מאוד רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי להרבה זמן משום שאני לא הולך לשפר עוד את המחשב. אני מתעסק בעיקר במשחקים וסרטים על המחשב הזה, פחות בעבודות ואינטרנט. הנה המפרט שלי: מעבד: I7 3770 לוח אם: gigabyte H77M-D3H זיכרון : 16GB DDR3 דיסק קשיח: 2T כרטיס זיכרון 120GB SSD כרטיס מסך נוכחי: GTX 260 מסך 23' אני מעוניין בכרטיס מסך כבר המון זמן אבל מתלבט יותר מידי זמן,אני צריך עזרה בבקשה. (מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA משום שיש לי מעבד אינטל)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו, הסתובבתי קצת ברשת ומצאתי מבחן מאוד מעניין שמראה מה קורה לכל אחד מהאטלונים 64 ביחד עם 7800GTX וביחד עם 6800GT. המסקנה העיקרית לפי דעתי שאפשר לקחת מהמבחן שהAMD 3000 עושה צוואר בקבוק ל7800GTX רק ברזולוציות הגבוהות, למרות שכאילו המעבד צריך פחות להתערב שמשחקים ברזולוציות כאלה, למרות שגם אז ברוב המשחקים אין צוואר בקבוק. עוד מסקנה שאפשר לקחת מהמבחן שה3500 לא עושה צוואר בקבוק בשום מצב (רוב מצבים שגם ה3000 לא עושה), ההפרש בינו לבין ה3000 יותר גדול מהפרש בינו לבין הFX57. אישית ראיתי מהמבחן הזה השילוב של 3000 ו7800GTX זה לא תמיד צוואר בקבוק, אבל לפעמים כן, בכל מקרה גם לכרטיס המפלצתי הזה מספיק 3500 בשביל לנצל את היכולות. כמובן שממש ברוב המשחקים ה3000 לא עושה צוואר בקבוק ל7800GT…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים ומתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: 1. Gtx 670 ftw 2g 2. Gtx 670 4g האם יתרון הזכרון יריץ משחקים טוב יותר או שמה המהירויות הגבוהות יותר שה- ftw עובד בהן יהיו יתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס נראה מאוד מאוד ארוך ורציתי לדעת האם יש אפשרו תשהכרטיס (R300) לא יכנס לי ללוח אם... Asus A7M ומארז סטנדרטי יכנס או לא?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום: הרצתי 3D MARK 2001 וקיבלתי תוצאה של 10550 . כרטיס המסך שלי הוא - TI4200 ג'י-פורס 4 של חברת צ'ינטק עם 64 מגה זיכרון מעבד 2.26 P4 זכרון - 256 מגה - 1066 RDRAM הלוח של אסוס - והבאס עובד על 533 HZ האם זו תוצאה סבירה? מעל/מתחת למקובל? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה פה הרבה אנשים שמעדיפים בהרבה את 1950P מאשר 8600GTS בטענה ש 8600GTS לא יהיה " DX 10 אמיתי " ושהוא יהיה כמו ה- FXים, מאיפה אתם מסיקים את זה ? ביינתים הבאנצ' היחידי שראיתי (למשחקים) היה מאיזה אתר גרמני שאני לא מכיר, שלפי דעתי היה מאוד מפוקפק משום שנוידיה אסרה לפרסם באנצ'ים לפני ה- 17. אני לא לא בא פה ברוח רעה,בכלל לא אני רק אומר שאולי יש משהו שאני פיספסתי... לא להתנפל עליי בבקשה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמונות ראשונות ומרשימות מתוך דמו שישחר את אחד ההישגים האנושיים הגדולים ביותר מצטרף לעוד מגוון סרטונים שנועדו להמחיש לנו את הפוטנציאל הגדול של כרטיסי ה-Turing לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי Q9450 4 ג'יגה ראם 8800GT CM690 CROSHIR 550W יש משחקים כמו COD,וירטואל טניס החדש וכו'...שכשאני משחק בהם אחרי כמה זמן יוצא מסך שחור המשחק נתקע ואז הוא חוזר..בזמן הזה אם עושים מזער זה רושם איזה הודעה על מנהל תצוגה שהוא לא מגיב.. עידכנתי דרייברים וכו'.. מה אני עושה??
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על אף ביטולה של תוכנית ה-GPP הידועה לשמצה מבית NVIDIA, נראה כי הפרדת המותגים בשוק כרטיסי המסך היא כבר בלתי נמנעת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
כרטיס מסך חדש מבית NVIDIA נמצא באופק, עם ביצועים שעשויים להיות קרובים אל רמת ה-GeForce GTX 1060 3GB המוכר לנו כיום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך "LCD TFT 17 ורק רציתי לשאול אם מסכי LCD טובים יותר מבחינת קרינה ורמת הצגה. אחרת, למה הם עולים יותר? חבר שלי אמר לי שהמסכים לא כ"כ טובים למשחקים, מכיוון שתדרי הריענון שלהם נמוכים, אבל יש למסך שלי תדר של 75HZ שזה יותר גבוה מהמסך הקודם שלי, שלו היה 60HZ. חוץ מזה, שהמסך תומך עד רזולוציה של 1024X768 ומסכים אחרים מגיעים עד 1200X1600. הכרטיס מסך שלי די מיושן, אז אם אני אחליף אותו, יהיה לי יותר אפשרויות לרזולוציה או שזה תלוי במסך ולא בכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם שאני חדש פה בפורום ואני על סף קניית מחשב חדש סופסוף ,אבל יש לי התלבטות לגבי הכרטיס מסך. האפשרויות שחשבתי עליהם זה X800GTO או 6600GT. לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) זה של-6600gt יש טכנולוגיה שאין ל-X800GTO, שמשחקים בעתיד ישתמשו בטכנולוגיה זו. אני רוצה שהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות, ולכן אני לא יודע מה לבחור. . . אשמח לקבל את עצתכם ;D
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר יאוש מתמשך בזמן משחק battlefield 3 עם כרטיס GTX570 החלטתי להחליף אותו. זאת ההודעה שהייתי מקבל: Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered האם לדעתכם המחליף שלו GTX670 התגברו על הבעיה והוא תומך ללא בעיות דרייבירים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, במחשב עם התצורה הבאה: E4500 Asus P5N-E SLI 2048 RAM Gigabyte GeForce 8500 GT האם השידרוג המומלץ יהיה כרטיס מסך, כאשר מדובר בתקציב של 300-400 ש"ח? לדעתי כן, אך השאלה היא האם שווה לעשות SLI מה-8500GT או לקנות משהו אחר? ומה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת , אני מחפש יחס עלות-תועלת גבוהה לתקציב הנ"ל , לא צריך משהו יותר חזר כי כרגע מסתדר עם כרטיס בשווי 200 ש"ח (Nvidia Geforce 210 שנשבר לו המאוורר ופשוט לא שווה לתקן אותו נראה לי). יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך שלי יש איזה תוכנה או משהו?. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תשובה לשאלה הזאת כבר הרבה זמן. איזה כרטיס שati הולכים להשיק ייתחרה ב8800gts 320mb ומה הסיכוי שבאמת יהיה טוב ממנו ומשתלם ממנו ברמה שיהיה לי שווה לחכות אליו. (אני בונה על ה8800gts 320 ובא לי כבר לקנות אותו.)
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מאוד חיובי לגבי קניית Geforce 8800GTS 320MB של חברת Leadtek והוא עולה היום בין 1600 ל1700 שקלים. לפני היציאה של ה8600GTS\GT חשבתי על לקנות את זה דווקא, אבל בגלל הביצועים ומפני שאני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב החלטתי שאני מתאמץ ומגדיל את התקציב שלי. עכשיו אני מסתכל על 8800GTS שנשמע נפלא, אבל למה לקנות ממש עכשיו אם בעוד יומיים אולי יתוודא לי שיש כרטיס טוב יותר של ATI\AMD באותו מחיר? תהיתי, וחיפשתי תשובה באינטרנט אך לא מצאתי. האם יש כרטיס חדש של AMD שיצא ב14 במאי במחיר 1600 שקל? אם כן מהו? והאם הביצועים צפויים לעבור את ה8800GTS? ועוד שאלה בהקשר: האם המחירים של ה8800GTS ירדו בשבוע הקרוב בגלל ההשקה של AMD? או שלא שווה לחכות ולבדוק? לצורך השיקולים שלכם אני חייב לציי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כולל את השם XP בתוכו למשל ga-7vrXP athlon-XP
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה שנשאלתי, ואני רוצה להיות בטוח לגביה . האם כרטיס מסך GTX 1050 TI יכול להחזיק / לעבוד עם שני מסכים של 4K. אם זה משנה, לא מדובר בגיימינג. כן מדובר בתוכנות גרפיות ( לא תלת ). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-