עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני חושב לקנות את הכרטיס 7900GT , שכרגע יש אותו רק בגירסאות של 256MB , אבל אמור לצאת גם גירסאות של 512MB השאלה אם יש טעם לחכות ? , אם זה בכלל משמעותי כמות הזכרון מעל 256MB

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by cheat-it,

יש לי כרטיס מסך 8800GT ומעבד E6750 @ 2.66GHZ נכנסתי ל NVIDIA PHYSX בלוח הבקרה ויש שם אפשרות כזו: PHYSX GPU ACCELERATION אז רציתי לדעת האם כדאי לי להפעיל את האפשרות הזו, ואם זה עושה לי איזשהו סוג של OC???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

חייב עזרה דחוף!!! עשיתי פלאש עם הביוס של גיגביט AP64D.F4 אבל הוא נתקע באמצע ולא זז, אחרי ההפעלה מחדש הוא לא מראה כלום! מישהו אולי יכול לעזור לי? בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, חזרתי מחו"ל שם שיחקתי תקופה את המשחק ועכשיו חזרתי למחשב תקציבי עם כ.מסך מובנה (GF7100) יש לי 4GB ראם ומעבד E5300. לפי בדיקה שעשיתי רק הכרטיס מסך מונע ממני לשחק את המשחק על הגדרות מינימום. אשמח לשמוע מה מומלץ לרכוש בתקציב מינימלי... תודה, אופיר.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by AmorphisM,

אני לא צריך את ה-top וגם ברור לי שבסכומים כאלה אי אפשר להשיג אותם, מספיק לי שמשחקים מהדור החדש ירוצו על רזולוציה גבוהה בלי שום פילטרים - כמו Crysis Bioshock וחשוב גם ש Age of Conan ירוץ. יש לי ספק כוח HEC 300.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מפתחת השבבים NVIDIA הכריזה כי גירסת מנהלי ההתקן הבאה של תתקן את אחת מהבעיות המוזרות של כרטיסי ה-GeForce GTX 1080 האימתניים, בגירסאות ה-Founder's Edition שלהם - מאוורר שנטה להאיץ את מהירות הסיבוב שלו מאיזור ה-2,000 סל"ד לכ-3,000 סל"ד לעיתים קרובות וללא סיבה ממשית, באופן שיצר רעש מעיק ומיותר. https://goo.gl/0LInbT

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אם למשל אקנה 970 מאייבורי, אהיה זכאי למשחק חינם מ-NV?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by wow,

אני מריץ את התוכנה הזו במחשב שלי כבר מ-12 או 1 בצהריים והיא עדיין לא הפסיקה. האם יש פה איזשהי בעיה או שזה לוקח הרבה זמן?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by SyndromE,

http://www.guru3d.com/article/geforce--9800-gtx-sli-review-plus-model/4 בתיאבון

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by sharonhaim,

מישהו יודע איפה להשיג דריברים לכרטיס וידאו הנ"ל תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by overload,

-הכרטיס הזה שבזיגזג הוא AGP? -איך הוא לעומת ה6600GT? -והאם הוא יפעל על ספק 300W? כי כתוב באתר החברה 350W מינימום. -האם ספק 300W יספיק בשביל 6600GT?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by moshe_ha,

והאם הכרטיסים האלו באמת צריכים 256MB בזיכרון שלהם?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. גילוי נאות: סרטון שלי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by 0xIDE,

נתחיל עם מפרט: AMD Phenom II x4 925 Gigabyte GA-MA770-UD3 4.096 GB RAM ATI Radeon HD4890 Samsung 2233SW Windows 7 Ultimate 64-bit בזמן האחרון שמתי לב שגם כשאני לא משתמש במחשב ואפילו אם אני משאיר אותו דלוק ללא פעילות מיוחדת, הטמפרטורה של הכרטיס נעה בין 60-62 מעלות. לפי מה שבדקתי זה אמור להיות בין 50-55 מעלות. נכנסתי לדרייבר ובOverdrive החזרתי לdefaults אבל הטמפרטורה נשארה אותו דבר. עכשיו הוא על 61 מעלות, שימוש 0% ומארוור 45% (אוטומטי) הכרטיס נקנה לפני כ10 חודשים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הגיע אליי הכרטיס הנ"ל לא יודע ממש פרטים עליו רק זיהיתי שזה Nvidia Quadro Fx 3400 המחירים בזאפ דיי מטורפים 5000 - 8000 מישהו יכול לעזור לי ולהסביר טיפה? ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך חזק למשחקים שיתאים למערכת שלי, אני עובד ברזולוצית FULL HD עם מסך 40" מפרט בצד. הספק שלי יחזיק את רוב כרטיסי המסך השאלה היא כמה באמת המעבד שלי מגביל אותי, תודה מראש עידן.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. רזולוציה 1200. כרגע יש לי 7770 והוא די מקרטע. מחפש שדרוג. מעדיף AMD. אודה להמלצות.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אוקי כול זה החומרה של המחשב שלי ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של החומרה של המחשב בכללי http://img22.imageshack.us/img22/1267/14183199bf9.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של Overclock http://img150.imageshack.us/img150/1894/overclockye6.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- עכשיו לפי מה שב…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. תראו, הסתובבתי קצת ברשת ומצאתי מבחן מאוד מעניין שמראה מה קורה לכל אחד מהאטלונים 64 ביחד עם 7800GTX וביחד עם 6800GT. המסקנה העיקרית לפי דעתי שאפשר לקחת מהמבחן שהAMD 3000 עושה צוואר בקבוק ל7800GTX רק ברזולוציות הגבוהות, למרות שכאילו המעבד צריך פחות להתערב שמשחקים ברזולוציות כאלה, למרות שגם אז ברוב המשחקים אין צוואר בקבוק. עוד מסקנה שאפשר לקחת מהמבחן שה3500 לא עושה צוואר בקבוק בשום מצב (רוב מצבים שגם ה3000 לא עושה), ההפרש בינו לבין ה3000 יותר גדול מהפרש בינו לבין הFX57. אישית ראיתי מהמבחן הזה השילוב של 3000 ו7800GTX זה לא תמיד צוואר בקבוק, אבל לפעמים כן, בכל מקרה גם לכרטיס המפלצתי הזה מספיק 3500 בשביל לנצל את היכולות. כמובן שממש ברוב המשחקים ה3000 לא עושה צוואר בקבוק ל7800GT…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. סדרת ה-Toxic החדשה מבית sapphire תגיע עם קירור מים מהמפעל והמחיר שלה יעמוד על סך של 580 דולר היא תיהיה מיועדת לאנשי אובר קלוק ולחובבי אקסטרים והעכבר ניסיונות החדש הוא המלך של ati כעת x1900xtx הנה קישור: http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=452 (הידיעה נלקחה מהאתר ממדור "מבזקים מרחבי הרשת").

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by moshe191,

שלום, אשמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס שיתאים לי למחשב הנוכחי שלי אני מחפש את השדרוג הכי טוב שאפשר לקבל התקציב שלי הוא עד 3000 בגלל שאני צריך לשדרג גם מעבד מפרט: לוח אם: b85m-hd3 מעבד נוכחי: I5-4570 זכרון : 8GB דיסק קשיח : HITACHI 1TB 7200 RPM כרטיס מסך נוכחי: Radeon HD 7970 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קניתי מחשב חדש, עם RADEON 9700PRO (לפחות אמור להיות). עכשיו, אני בכלל לא בטוח שבאמת זה ה-PRO, נראה לי ששמו לי את ה- RADEON 9700 הרגיל. איך אני יכול לבדוק את זה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by lihi,

יש לי לוח אסוס ומופיע אפשרות ל - VIDEO MEMORY CACHE MODE . ניתן לשים על - UC שזה - UNCACHEABLE ניתן לשים על - USWC - שזה - UNCACHEABLE , SPECULATIVE WRITE COMBINING . יש לי כרטיס מסך ג'י-פורס 4200 TI - עם 64 מגה זיכרון. כתוב לא לשים על USWC עם הכרטיס לא תומך - ולא מצאתי שום נתונים ... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מחפש להחליף אותו לכרטיס עם שני חיבורי DVI טובים (שלא יהיה DVI אחד רגיל ואחד מומר מ VGA או מה שלא יהיה, לא מבין בזה, שיהיו שני DVI "אמיתיים" וזהו). גג גג 400 שקל, נחמד אם תיהיה לו האצת חומרה ל HD, אבל חשוב גם שהוא לא יפול מה X800GTO שיש לי כרגע במשחקים. המליצו לי על ה HD2600PRO, אשמח לשמוע אם יש משהו טוב יותר. עדיפות גבוהה למוצרים מ www.midicom.co.il ועד כמה זה קריטי 256 או 512 מגה ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by PrefaceAlumni,

אני בעיקר מעוניין לשחק בFallout 76 שיצא(עדיין אין לו מפרט טכני). עכשיו שדרגתי מסך מ720p ל1080p, אז יכול להיות שמשחקים שרצו עד עכשיו סבבה ירוצו פחות טוב. הייתם ממליצים להשאר עם ה720p? יש הבדל משמעותי? והאם כדאי לשדרג אותו? או שהוא עדיין לא מספיק ישן? כרגע משחק pubg אבל הכי הייתי רוצה fallout ירוץ חלק.

דיונים חדשים בפורומים