עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כשרכשתי את הכרטיס מסך נאמר לי שיש באפשרותו להוציא גם סאונד... עכשיו קניתי לי כבל DVI to HDMI וחיברתי את המחשב לlsd, והכבל היה אמור להעביר תמונה וגם סאונד לטלויזיה ממה שהבנתי, וזה במידה והכרטיס מסך אכן תומך באפשרות כזאת... בסופו של דבר רואים מצויין אבל אין סאונד גם אחרי ששיחקתי בהגדרות של ''לוח הבקרה'' השאלה שלי היא האם אכן הכרטיס תומך ככרטיס קול כמו שנאמר לי, ואם כן מה עלי לעשות בכדי שהוא יעבוד? אני נורא זקוק לעזרה בנושא, ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  2. אהלן, שאלה - איך אני יודע אם כרטיס מסך ספציפי יעבוד כשאני אחבר אותו ללוח אם? על אילו פרמטרים אני צריך להסתכל? זה הלוח אם שיש לי: http://www.intel.com/products/desktop/chipsets/p965/p965-overview.htm זה הכרטיס מסך שאני צריך לכמה דקות: http://www.leadtek.com.tw/eng/hmd/specification.asp?pronameid=358&lineid=20&act=2 ללוח אם יש חיבור PCI-EXPRESS x16 & x1, ועל הכרטיס מסך כתוב Graphic bus: PCI Express (אני לא יודע מה המשמעות, אבל אני מניח שזה אומר שזה תואם מבחינת חיבורים) עוד דברים שאני צריך לבדוק או שאפשר להגיד בוודאות? MSI p965 express and winfast px8400 gs tdh תודה!

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  3. אחרי משחק בTITAN QUEST במשך חצי שעה+- הכרטיס מסך מגיעה ל75 מעולות +- סביר? המשחק קורס אני פשוט רוצה לדעת אם זה מקור הבעיה.........

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by r1plet,

שלום, היום במקרה שמתי לב שכשאני משחק במולטי בCOD:WAW (בעיקר כאן שמתי לב לתופעה, בCOD4 וMW2 לא בדקתי את העניין כי אין נפילות FPS מתחת ל60 בכלל) הFPS מדי פעם נופל קצת מתחת ל60, דבר זניח אבל קצת מוזר כשמדובר בCOD:WORLD AT WAR, כ. המסך שלי עם OC לרמה של GTX285 אוכל אותו בלי מלח, הGPU USAGE תוך כדי משחק עומד תמיד בסביבות ה50 אחוז, עם זאת הCPU USAGE כל הזמן בסביבות ה80-90% ולפעמים קופץ לזמן קצר גם ל100%. דבר זה נראה לי לא הגיוני, במיוחד כשמדובר ב1680*1050 וCOD:WAW. מחקתי את כל הדרייברים עם DRIVER SWEEPER כמו שצריך והתקנתי 197.45 מאחר והדרייברים החדשים יותר משום מה גורמים אצלי לSTUTTERING בMW2. בכל אופן, הCPU USAGE עדיין בשמיים בלי סיבה כשהGPU יושב ומתפנן לו, בעוד שמדובר בהגדרו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום קודם כל: קניית מחשב חדש היא לא אופצייה המטרה היא לסחוט מהמחשב הקיים כמה שיותר. כמו כן, OVERCLOCK לא אפשרי כי הלוח אם לא תומך. כרגע אני עם 7600GS שהפסיק לספק אותי ואני מתכנן לקנות חדש, במיוחד לאור העובדה שעברתי לרזולוציה 1920x1200. המפרט: C2D E6300@1.86 INTEL DG965WH 3GB DDR2 667MHz ספק 400W לא-ממש ג'נרי (מתחים יציבים, וחברה עם שם), עם 20A ב +12V, צירפתי תמונה עם נתונים. התקציב לא רלוונטי ממש כי המעבד והספק יגבילו כרטיסים יקרים, אבל אני מצפה למשהו כמו 700 ש"ח ללא חריגה, עם עדיפות לזול יותר. מ- SKYPC אם אפשר. הרזולוציה, כפי שאמרתי, היא 1920x1200 אני מריץ משחקים בינוניים-כבדים כמו FALLOUT3, AC2, TF2 אפשרויות שחשבתי עליהן: HD5750 GTS 250 HD5670, שנראה לי …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Batata,

לא מזמן החלפתי קירור לכרטיס המסך, את המאוורר חיברתי ל12V והספק(thermaltake tr 2) הוא בעל הספק 400W הטמפרטורה במצב מנוחה היא 50 מעלות, כאשר אני משחק במשחק כלשהו לאחר כמה זמן התמונה נתקעת המשחק נסגר ואני מקבל הודעה nvidia gpu card faild.. לפעמים כשהתמונה נתקעת אני מצליח למעזר את המשחק ולחר כמה שניות הכל עובד כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב כאשר המשחק נסגר אני בודק את טמפרטורה הכרטיס והיא עומדת על 56 עד 60 מעלות.. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by kotvana,

יש לי כרטיס HD4670 כבר למעלה משנה. לאחרונה שדרגתי זכרונות וכשהמחשב עולה אני רואה קצת מהתמונה ואז הכל הופך להיות שחור. לפעמים אני מעלה ולא רואה כלום, אבל לפעמים רואים קצת וזהו. זה אפשרי, שכרטיס תקול ככה, או שזה רכיב אחר בעייתי? \

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by danikos,

http://www.logicsupply.com/products/bcm970012 לא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת אותו ... תודה .

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. אהלן, קרובי משפחה שלי שוהים בניו יורק עד יום שישי. מכיוון ועד עכשיו הייתי נעול על קניית PS3, לא חשבתי על קניית כ. מסך חדש. בכל אופן, את מפרט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. כרגע מותקן על המחשב 250GTS, שלצערי, עם המסך שיש לי, ברזולוציה 1680X1050 מתחיל לחרוק קצת. אומנם הכרטיס לא רע, אבל תהיתי האם יהיה משתלם לקנות בניו יורק. בכל אופן, מה שננעלתי עליו היה הHD5770, לפי מה שידוע לכם, כמה הכרטיס אמור לעלות בחנויות בחו"ל? והאם הוא מומלץ? כדאי להחליף? יתרה על כך, מכיוון ואני חובב של Nvidia [ומעדיף גם כרטיס של אנבידיה בכל אופן], תהיתי האם יש מקבילי DX11 במחירים הגיוניים של אנבידיאה בשוק? אודה לכל מי שיכיוון, ימליץ, יסביר. מדובר במקרה די דחוף. יש לי להחליט עד מחר! התקציב לא מ…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  10. ראשית כל אם זה לא המקום לעלות את נושא אבקש להעביר אותי לפורום הנכון. לאחר שקראתי שתקן הpci-express 3.0 קרוב מתמיד , רציתי לדעת: אם יש לי לוח אם שיש בו חריצי תקן pci-express 2.1 ובעתיד הקרוב יצאו כרטיסי מסך עם תקן pci-express 3.0 האם הלוח אם יתמוך בזה או שאני יצטרך להחליף לוח אם שבו יש חריצי pci-express 3.0 כי אני יודע שאם זה הפוך כלומר בלוח אם יש pci-express 3.0 והכרטיס מסך עם pci-express 2.1 זה אפשרי, כי התקן יכול לתמוך אחורה.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by tomerezri,

שלום, יש ברשותי מעבד e2160@1.80 ghz 2 ג'יגה זכרון DDR 2 667 MHZ ולוח אם של אינטל D945GCNL שלא ניתן לעשות איתו אובר-קלוק. ספק כוח ג'נרי כנראה - MONO MODE 500W אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס שיוכל להריץ את בד קומפני 2 ברוזלוציה 1280 על 1024 אפילו על ההגדרות הכי נמוכות בצורה טובה. בתודה, תומר

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by wrecker,

יש לי כרטיס מסך 9600GT 512MB עם קירור פאסיבי AC S1 בZAP הכרטיס עולה היום בערך 530 והקירור אז עלה משהו כמו 120-150 אני לא זוכר.. נגיד 630 שח.. בכמה אני יכול למכור?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  13. שלום , אני השארתי את המחשב דלוק בלילה , עכשיו שקמתי הדלקתי את המסך והוא הראה אור כתום כאילו המחשב לא מחובר אליו , אז כיביתי את המחשב והוא העלאה לי את המסך הבא לפני עליית הווינדוס (הווינדוס לא עולה דר"כ) : Scaning Bios Image in Hard Disk can't find BIOS Image in Hard disk ! מזה אומר ? המחשב היה מצוין אין לי מושג מה קרה לו , ניסיתי לאוורר את הרכיבים לנתק , וזה במקרה הטוב הוא מציג הודעה רוב אם לא כמעט כולם שהמסך לא מתחבר ומראה אור כתום , רק במקרה והצלחתי לעלות את ההודעה הזאת . אשמח לעזרה חברה , זה מחשב חשוב לי מאוד .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by maxwell10,

מי מבין שני הסטים ייתן ביצועים גרפיים טובים יותר: INTEL CORE i3 530 2.9GHz על GA-H55 או AMD ATHLON II X3 440 3.0GHz על GA-MA78LMT-US2H השימוש העיקרי הוא אופיס, אינטרנט, יוטיוב.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  15. היי, מכיון שהאפשרויות של יצרני הכרטיס הזה די מוגבלות ע"י ATI, ההבדלים הגדולים ביניהן הם באיכות הקרור ובעבודה השקטה של הכרטיס. מכיון ששקט ממש קריטי לי ממש כמו קרור הכי יעיל שאפשר, מה זה אשמח לקרוא את המלצותיכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  16. אני מעוניין להפוך P4-3000 עם כרטיס כזה ל-HTPC. ללא האצת חומרה המחשב לא מסוגל לנגן סרטים ב-1080P בצורה חלקה. האם יש דרך לנצל את האצת החומרה של הכרטיס כדי לפתור את הבעיה הזו? מערכת ההפעלה היא Windows XP, והכרטיס מחובר לטלוויזיה ב-HDMI (דרך מתאם מ-DVI).

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by lexsus,

שלום אני מחפש כרטיס מסך חזק עד 500 שקל גג למשחקים יש לי מסך 19 אינץ רזולוציה 1280*1024 מעבד q9400 וכרטיס מעפן עכשיו אני מתלבט לגבי כל מיני אבל אשמח לעזרה אני חוזר הכטיס שאני מחפש רק למשחקים

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by rider704,

מפרט: p55-us3l 4gb i5 750 hec 550 PC 5750 1GB WIN7 64 אז ככה: בעיות כאלה: 1.חץ בגדול ענק! 2. FLASH PLAYER זורק מסך שחור ונתקע 3.בסרטי HD(ולא רק) אותו סיפור! במשחקים עד עכשיו לא נתקע! דרייבים חדשים הותקנו בהצלחה! מבקש עזרתכם! תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בחודש-חודשים הקרובים אני מתכנן לרכוש מסך LCD גדול 30-40 אינצ' לצפייה בסרטים, וגם משחקים בין היתר. הכרטיס מסך שיש לי זה 260GTX..(כתוב במפרט בצד), הוא יסתדר עם רזולוציה של 1920X1080?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  20. יש לי עד תקציב של 1000 גג אנוי בונה על הכרטיסים החדשים, אני רוהצ לדעת אם בשלב זה כדי לי להחליף את הכרטיס בסכום זה, או שעדיף לחכות משהו כמו חצי שנה, לא לחוץ לי בכלל, רוצה לשמוע הצעות. תודה

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by XpideR,

שלום כרגע הכרטיס מסך שלי הוא 8800gt הוא סבבה לגמריי אבל הקטע הוא שאני רוצה להביא מסך עם רזולוצייה 1900-1200 ואז הוא לא יחזיק טוב אז אני מתלבט כרגע בין הכרטיס הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_704&products_id=10819 שבמחיר מצויין לבין hd5770 שעולה 815 שקל באייבורי על מה כדי ללכת ? המפרט שלי הוא e7200 oc 3.8 p35ds3l 3gb ram enermax liberty 400w הספק יחזיק בכלל אחד מהכרטיסים האילו ?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by puGs,

בזמן שהATY TRAY TOOLS פתוחה אי אפשר להפעיל שום משחק... אני פשוט פותח את המשחק ותוך רגע הוא לא מגיב. איך שאני סוגר את התוכנה המשחקים עולים רגיל=\ (HD5770)

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by Iv0ry,

קורה לפעמים במצב מנוחה שהמחשב מחליט לדמה מצב משחק, והטמפרטורה עולה ל91 מעלות והמאוורר על 100% לפעמים על 80% יש לציין שיש לי את הגרסה עם מאוורר ה-stock במהלך זמן זה, המסך הִבְהֵב, רָטַט, רָעַד ונצבע בשחור למשך פחות משנייה (כמו שקורה שמתקינים דריבר חדש) וזה נמשך כ-2 דקות כל העניין הזה לאחר מכן המסך שוב הִבְהֵב, רָטַט, רָעַד ואז זה מפסיק יש לציין שיש לי את הדריבר החדיש ביותר 10.5 תודה!

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by RUONXHEV50,

אני רוצה כרטיס מסך פסיבי הכי זול שיש,לאינטרנט ואופיס מעדיף נודיה ושהכרטיס היא PCI-E כמובן תודה לעוזרים,רום

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  25. היי רציתי לדעת אם יש סיכוי שהכרטיס שהיה במארז ללא מאוורר קידמי +אחורי , ניזוק ורמת הביצועים שלו ירדה? איך ניתן לבדוק את תקינות הכרטיס? רוני

• 10 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים