כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
עולה 300 שקל פחות מה730B שתכננתי עליו... אבל חשבתי על זה, אין לי צורך לחסוך במקום, והמחשב למשחקים וסרטים, הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא הקרינה וכאבי העיניים מהCRT שסבלתי מהם מספיק עם הPROVIEW שלי.... אז ככה, איך המסך הזה ? ומה ההבדל בינו לבין ה997MB ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחלתי להתעסק בעריכת וידיאו ואחי הקטן התחיל לשחק במשחקים החדשים שדורשים דרישות יחסית גבוהות מהמחשב כדי שירוצו באופן חלק. נכון לעכשיו, זהו מפרט המחשב: מעבד כפול: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz, 2806 MHz לוח אם: Asus P4P800 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce FX 5600 זיכרון: 256 MB PC3200 DDR SDRAM 256 MB PC3200 DDR SDRAM מה הכי כדאי לשדרג קודם? תודה רבה, caflow
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי gforce 4 mx שבקושי מריץ משחקים אז החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים יש לי בסבבות 1000-1500 שקל תמליצו לי על משהו טוב בבקשה.... תודה
-
- 12 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שאר המפרט: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Sapphire HD4850 WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP האם לדעתכם יש בעיה כלשהי עם הכרטיס, או שהבדיקות שהן לא CPU TEST גם מושפעות מהמעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לק"י שלום, אני קונה כעת מחשב חדש, ואני צריך להשתמש בו מידי פעם בתוכנה כמו Photoshop, השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק בכ. מסך המובנה או שאני צריך לקנות כ. מסך חיצוני מתקדם בשביל זה ? המפרט הנוכחי: Core i3 3.06 4Gb 500Gb Intel dh55pj - זה הדגם של הלוח, והוא כולל כ. מסך. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.epinions.com/ אתר מאוד מומלץ! יש שם הרבה קטגוריות, ויש אנשים שמביאים את דעתם במוצר, אני אישית קראתי שם סיקורים של אנשים על הכרטיס ATI RADEON 9800 PRO שאולי חבר שלי קונה לי בארה"ב, וזה שיפר את מחשבתי על הכרטיס. נ.ב: יש שם גם לנושאים אחרים חוץ ממחשבים דרך אגב יש אפשרות של השוואה, שאתם לוקחים שתי מוצרים והאתר מארגן לכם דבר כזה שמשווה בין כל הדברים שלמוצר יש להציע
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
connect3d או gcube או AUSS או SAPHIRE? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=15493 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975 אין לי לינק לGECUBE כרגע. את הCONNECT3D אין כרגע ככה שאני אצטרך להמתין כשבועיים לפחות. את הGECUBE יהיה כנראה מחר. SHAPIRE יש עכשיו ואת הASUS צריך לחכות כמה ימים. אני מחכה כבר יותר משבוע למחשב וזה הרכיב היחיד שחסר לי לכן אני צריך את התשובה כמה שיותר דחוף בבקשה! הכי חשוב לי זה ההשוואה של הSAPHIRE/GECUBE! תודה רבה!! את המחשב הזמנתי מנועה אבל אין לי בעיה לקנות במקום אחר (קרוב באיזור חיפה) ולהביא להם את הרכיב....
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי כרגע אני על 825 ו1100 בהתאמה לGPU וזכרונות כמה אפשרי לשים מבלי שיפלוט חום עצום מידי ומבלי לעלות מתחים? אני חייב לציין שכרגע זה יציב בטירוף! פלוס לא חם בכלל. אז כמה מפה אפשר לעלות?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הכרטיס מתומחר ב TMS ב 1459 ההבדל בין הכרטיסים הוא כ 300 שקלים. האם שווה להוסיף את הכסף ל670? על פי בנצ'מרקים שאני רואה ברשת, ההבדל יכול להגיע בין 5-11 , 12 אחוז לטובת ה 670. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מריץ driver sweeper והוא מוצא הרבה קבצים של ATI. האם הוא ימחוק גם דרייברים של הכרטיס המובנה? קצת מפחיד לומר לו תמחוק הכל. מה יקרה לאחר מחיקה? איך בדיוק הוא מתפקד ללא דרייברים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברים רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיש לו את המתאם הזה והוא לא צריך אותו: http://www.ebay.com/itm/Mini-Display-Port-Male-to-Displayport-Female-Cable-Cord-Adaptor-Black-/271032721352?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3f1acf1fc8 אני מוכן לקנות תמורת סכום כלשהו, אני פשוט חושש להזמין מ-EBAY ושהוא לא יעבוד. מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזה בארץ? המתאם נמצא בדרך כלל בכרטיסים של MSI.
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעזרה לבחירת כרטיס מסך באפיק PCI ,שיתן לי מענה סביר למשחקים של היום.התקציב הוא 700 -800 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
האם ניתן לפתוח צינורות לכרטיס שלי? אם כן כיצד? האם יש סיכון? (גם אם זה לטווח ארוך...) מה ההבדלים בביצועים? ואם למישהו בא להיותץ ממש נחמד..... מה זה צינורות?!?... מדריך בעברית יש? (נשמע כאילו לאינסטלטורים יש עבודה נוספת.. ;D)
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום אתמול עדכנתי דרייבר ל hd6950 שלי ועכשיו הכטיס מתחמם בטירוף והוא מתאמץ בלי סיבה לפי מה שאני רואה בmsi afterburner הוא מגיע ל47 מעלות ב idle וכשאני לא עושה כלום המאמץ קופץ מ10 ל85 ל70 ל30 וכך הלאה ואני לא יודע מה לעשות ד"א הכרטיס לא נפתח ל6970 מעולם. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין למה אומרים שהוא עדיף על X800PRO רק בגלל התמיכה בPS3.0 , כל הבנצ'ים שראיתי שזה מגיע לפילטרים הX800PRO משאיר ל6800GT אבק! אז למה אומרים שהוא טוב יותר מה6800GT ? ואל תעלו את נושא איכות התמונה, אני מדבר על ביצועים נטו עם פילטרים גבוהים.
-
- 82 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
נראה לי שכדאי להוסיף את זה לסטיקי או משהו כי זה יעזור למנוע בלבול אצל הרבה אנשים. אני מתכנן לקנות מחר את ה- 5850 וככה התעניינתי בקטע של ה- HD3D ומסתבר שHD3D עובד גם בכרטיסים מסדרת 5000 ! כלומר אם יש לכם כרטיס מסדרת 5XXX או 6XXX (החדשה) יהיה אפשר לחבר אותם לLCD תומך 3D ולהנות מ- HD3D (דרושה תוכנת צד שלישי שקונים ב-25$). מה שכן, הערה קטנה או יותר נכון גדולה! הכרטיסים החדשים של AMD מסדרת 6000 באים עם HDMI 1.4 שנועד לתמוך לא ב- HD3D אלא בניגון של בלוריי 3D! אני בהתחלה חשבתי ש- HD3D זה משהו שנכנס רק בכרטיסים החדשים אבל מסתבר שה- HDMI 1.4 הזה, כל תפקידו זה להוסיף תמיכה של ניגון בלוריי ב- 3D ותו לא. כלומר, מי שרוצה להנות בעתיד מ- HD3D לא חייב לקנות עכשיו כרטיס מסדרת 6000 :-) זאת…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב הישן שלו, יש לו Amd 64 processor 3700+ ו896 RAM ,מחשב ישן... איזה כרטיס מסך יתאים לו בצורה הטובה ביותר?בכל תקציב תודה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז לאט לאט אני מבין שהכרטיס שלי (HD3850 256MB) פחות או יותר שווה לתחת, לעומת HD4850-H4870, אז אני חושב אולי כדאי לי לרכוש לי HD4850.. שאלות: 1. הHD3850 רותח, המארז לא מאוורר טוב. ללא OC האם הHD4850 יישרף? זתומרת יש איזשהוא סיכוי שהוא יישרף? אין לי מושג כמה מעלות הדרייברים דפוקים צלי אני לא מצליח לפתוח את הCATALYST... 2. האם הHD4850 יותר גדול מHD3850? (פיזית, אורך וגובה) 3. בכמה הצריכה של HD4850 גבוה מהHD3850? האם זה באמת קריטי? 4. האם כדאי לי גם לרכוש עוד זוג זכרונות שיהיה לי 4GB, האם זה באמתישפר את הביצעים במשחקים כבדים? סתם ככה שתדעו, ה3850 שלי מריץ Assassins creed מעולה על הגרות מקסימליות ברז' מקסימלית של המסך שלי (37' - 1280X768). גם WIC רץ פצצה, קרייסיס מגמגם ר…
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איך הוא לעומת ה 730B לשניהם יש נתונים זהים של : 8MS ו 600:1 ובהירות 300 cd/m2 אבל ה 721S מגיע גם עם פיבוט , האם הוא דגם חדש והאם הוא באמת עסקה משתלמת יותר (הוא אף מעט זול יותר) מחכה לתשובתכם
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם !! רציתי לשאול מה דעתכם על הכרטיס מסך : X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E של חברת Powercolor ואם אתם ממליצים עליו למחשב שמיועד למשחקים כבדים ??? תודה ......
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה מתאים גם לפורום בעיות טכניות אבל שם לא כלכך עונים וזה מתאים גם לפה לפה (פירוט הבעיה בהמשך, אם לא בא לכם לקרוא אתם מוזמנים רק לענות על השאלה בכותרת). יש לי בעיה מוזרה שאני מאמין שהיא נובעת מהכרטיס מסך. קיבלתי אתמול מחשב חדש, עם 4850. הכל עובד סבבה, אבל כשאני מריץ משהו כבד על הכרטיס, 3dmark06, או תוכנות benchmark אחרות, לעיתים (עניין של דקות) הכרטיס ברגע אחד שובק ואיתו גם על המחשב, ועל המסך מופיע no signal, וצריך לעשות reset, שגם הוא לעיתים לא עובד (המסך לא נדלק שוב), ואז צריך לכבות ממש ולהדליק. לפעמים הוא מריץ את כל הטסטים סבבה, ולפעמים קורס בראשון. הטמפרטורה שלו סבבה, ואני לא מאמין שזו בעיה בספק כי כמו שאמרתי יש מקרים שהוא עומד בstress מטורף להרבה זמן, ובנוסף הספק הו…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
LG T710BH MAG 786PF Samsung 793DF כולם פלוס מינוס אותו המחיר, אבל מה עדיף? נתונים יבשים אינם רלוונטים כי כולם בערך עם אותם נתונים, אבל איך הם באמת ברזולוציה נורמלית? אחריות, תמונה, בהירות ובעיות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
החלטתי למכור את ה-5900XT בגלל איכות תמונה ירודה ולקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני לא יודע איזה. אני משחק בעיקר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים. אני משחק במשחק פעולה אולי פעם בחודש, אבל כשאני משחק אני רוצה ביצועים. אני מעוניין באיכות תמונה ובפילטרים. אני לא שם על קצב פריימים. התקציב בלתי מוגבל, אך כרטיס זול יותר יתקבל בברכה. קחו בחשבון שאני מתגייס בעוד מספר שבועות ולא יהיה לי הרבה זמן למשחקים. מנווידיה אני מאד מאוכזב, אז קחו את זה בחשבון. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואז לגלות שגם לו יש איכות תמונה ירודה.
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום כיום אני משתמש במסך CRT של LG עם כרטיס ענתיקה Matrox Millenium G450. אני מתכוון לקנות מסך דק VIEWSONIC VP930 בעיקר כדי להקל על העיניים בעבודה ממושכת מול המסך, ורוצה באותה הזדמנות לשדרג את כרטיס המסך, שיהיה לי משהו קצת מודרני יותר ושיתמוך ב- DVI על מנת למצות את המקסימום מהמסך החדש. אני במקצועי מתכנת פלאש, ועל כן רוב העבודה שלי היא עם טקסטים (כולל כמובן גלישה באינטרנט), אבל מסביב לזה גם עובד גם עם אנימציות פלאש, עיבוד תמונות בפוטושופ וכד'. אני לא גיימר, אבל מדי פעם צופה בסרטים במחשב. אני מחפש כרטיס מסך זול יחסית, (רצוי באיזור ה-300 ש"ח גג 400), שייתן לי תמורה כמה שיותר טובה, ויסייע לי למצות את המקסימום מהמסך החדש. אם יש כרטיס מסך שלא מתעלק על זיכרון המחשב - אז עדיף. נק…
-
- 8 תגובות
- 552 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס הזה BAXTER GEFORCE 8500 GT איש המחשבים אמר לי שכל המשחקים עובדים עליו בצורה חלקה ולא עושה בעיות .... אני רוצה לדעת אם יש למישהו הכרטיס הזה ....כי אמר ו ל שהמפעיל את כל המשחקים החדשיים כמו CRYSIS . האם כדיי לקנות אותו .....האם הוא שווה את הקנייה ....
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-