עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכם הגיע הזמן לשדרג את כרטיס המסך מסוג ATI X1800 במהלך השנה ישודרג גם המחשב, ומסך טלויזיה 32" (או אולי 37 אם המחירים יירדו קצת) ישמש גם כמסך מחשב. המחשב כרגע: לוח אם Asus CU-SL2 מעבד AMD 3200 Plus זכרון 1GB מערכת הפעלה XP מחפש כרטיס שיריץ משחקי פעולה כמו: Diablo II, Ground Control, Red Alert 3, Act Of War - וכדומה, וברזולוציה סבירה על מסך 32 או 37 הסתכלתי בנעוץ של הכרטיסים המומלצים, מתלבט בין ה-5750 ATI בקטגוריה Pro-Gamer (כרטיס של Sapphire עולה כ-600 ש"ח) לבין כרטיס ברמה אחת יותר נמוכה Mid-Gamer בקטגוריה זו מומלץ כרטיס ATI 4730 בכ-360 ש"ח. (שאלה: האם ATI 5670 הוא לא כרטיס חדש יותר, ועדיף, ב-440 ש"ח??) האם להסתפק בכרטיס 4730 (או 5670) או להשקיע טיפה יותר לאור שימוש …

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  2. אהלן חברים, יש ברשותי את המפרט הבא: i7 - 920 GigaByte X58 UD3R Corsair 2x3 6GB SeaSonic 550W אני מעוניין לרכוש כ.מסך התקציב 1500 - 1800 ש"ח. הצרכים? עוד שניה יוצא Starcraft 2! עכשיו למה שאני יודע וגורם לי לבלבול רציני בבחירה, HD5850 מבחינת מפרט טכני יותר חזק משמעותית על הכרטיס 470GTX יש 2 סיבות שאני רוצה ללכת על Nivida: 1. nvidia physx 2. nvidia 3d vision אבל הסיבה שהכי מטרידה אותי זה הדרייברים של ATI שהם פשוט מזעזעים אין תמיכה ותאימות בכלום. (זה מה שזכור לי מהסדרה הקודמת שלהם HD4000) זה השתנה? השתפרו? המצב שלהם עומד מול הדרייברים של Nivida? השאלה שלי בעצם היא אם שווה ללכת על הפיצ'רים והביטחון דרייברים שהכרטיס של Nivida נותנים עם מפרט טכני חלש יותר או ללכת על העוצמה של AT…

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by Guy950,

יש לי את הכרטיס HD4870 שמשרת אותי נאמנות כבר כמעט שנתיים, הוא התחיל לעשות לי בעיות שתיארתי בנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465495.0 (אני עדיין מחכה לראות אם מישהו יוכל לעזור לי שם) לצערי אני בעצם כבר לא כ"כ מאמין שיהיה לי אחריות כיוון שקניתי את הכרטיס של PALIT אשר החליטה החברה באכזריות רבה להפסיק לייצר את הכרטיס או בכלל הפסיקה לייצר כרטיסים של ATI. למקרה שאני לא אצליח לסדר את עניין האחריות אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש, אבל לצערי אין לי תקציב רב, יש לי רק 1000 ש"ח להוציא בקושי. אשמח להמלצות על כרטיסי מסך טובים, את המפרט שלי תוכלו לראות בצד. השימושים שלי הם:עבודות עיצוב וגרפיקה בפוטושופ, משחקים כבדים (כרגע זה Battlefield Bad Company 2 בעיקר, בקרוב עו…

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  4. Started by ShakedEX,

שלום, לצערי אתמול נפטר הכרטיס מסך שלי: 1950XT ולכן אני צריך כרטיס מסך חדש שיתאים לכל המשחקים החדשים שבשוק ויכולת לשרוד כמה שנים.. התקציב: 1500 ההגבלה היחידה שלי היא שהספק כוח שלי הוא: ENERMAX Liberty 400W ככה שהוא חייב להתאים לספק הזה... לא חייב לחפש דווקא כרטיס מסך בתקציב, אם יש כרטיס מסך טוב שעונה לדרישות והוא זול יותר אני אשמח שתציעו תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by MasterDK,

שבת שלום חברים. אני מחפש כרטיס מסך עד מחיר של 1000ש"ח. המסך שלי הוא LG 17" עם רזולוציה של 1280*1024 (והוא כנראה יתחלף בעתיד הלא רחוק) הספק שלי הוא seasonic 430w שאר המפרט בצד. אני מחפש כרטיס מסך (כנראה של AMD) עד אלף ש"ח עם עדיפות לתמיכה ב DX11 חשבתי על 5850 (כן אני יודע שהוא חורג משמעותית מהתקציב) אם הספק יסחוב אותו והוא באמת שווה אז אין לי בעיה לחרוג. אשמח להצעות. תודה!

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by RocknRolla,

אני מתלבט בין RADEON 5770 לבין GTX 260.מה עדיף? אני יודע שה-260 קצת יותר יקר אבל האם זה באמת שווה את הכסף? אני ישחק על רולוציה 1280X1024. הספק סוחב ולא יהיה צוואר בקבוק אני בטוח.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Palit nVIDIA GeForce 9600 SMART 1GB או ATI Raedon 4350 HD 1GB? תודה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  8. Started by winner100,

שלום לכולם, אני כרגע נמצא עם כרטיס מסך קצת ישן אבל נאמן ומעולה, 7800GTX של leadtek. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וקבלתי כמה אופציות ויש לי זוג שאלות. קודם כל האם הביצועים בין BFG GTS 250 OC לGTX 260 OC הם בסדר גודל שדורש עוד השקעה כספית או שאפשר להסתפק בGTS 250? בנוסף אם עדיף לי לקנות כרטיס של חברת BFG או כרטיס של חברת leadtek אבל מדגם הGTS 250. מחירים: את הleadtek אני מקבל באיזור ה650 ש"ח עם אחריות את הBFGים אני יכול לקבל באיזור הטווח מחירים של 500 עד 650 ש"ח גם חדש עם אחריות אבל לא תקפה מבחינתי כי זה אחריות של חו"ל זה כרטיס מסך שקרוב משפחה קונה ושולח עבורי. אני חשבתי ללכת על הBFG GTS 250 OC אבל אני זקוק לחוות דעת. אני ישמח לקבל עזרה, תודה לכם והמשך לילה מעולה.…

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by witherwings,

היי, אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות (אני מתכנן סכום של עד 1600 אולי אם חריגה אם כדאי) אני צריך שהוא יתאים למסך שלי יש לי מסך מלפני 4 שנים הנה כמה פרטים עליו: http://www.ciao.co.uk/Productinformation/Samsung_SyncMaster_731BF__6508721

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  10. שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה שאלתית ואני מקווה שהיא לא טיפשית אם יש לי 2 כרטיסי מסך, אחד של ati השני של nvidia אני יכול נגיד לשים אחד מהם ככרטיס מסך ראשי שאליו ייתחבר המסך והכל ואת השני לשים בסלוט השני ולעשות איזושהי הגדרה למשל שכרטיס אחד יטפל בכל מה שקשור פיסיקה וכו ושכרטיס שני יעשה את השאר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בונה מפרט לחבר ישמח לשמוע עצות ביקורות וכו ...הכרטיס יבחר לפי שיקולי מחיר והתאמתו לתקציב המפרט. כרגע חשבתי על ה5850,5870 GTX 470 480 -יודע שמאוד חמים חח ישמח לשמוע עצות .

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by ys1,

שלום, בכוונתי לרכוש מערכת מחשב חדשה שתחובר למסך Dell U2410. הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920x1200. המעבד יהיה Core i5-750. השימוש: Office, Internet, סרטי HD ועיבוד תמונות - משחקים מעט מאוד ועם דרישות איכות לא גבוהות. האם הכרטיס הנ"ל ייתן ביצועים טובים, בתקציב הזה (לשים לב לשיקולי צריכת מתח ופליטת חום גם כן)? יש טעם לרדת ב- spec ולקנות 5670? יש טעם לקנות את ה- gtx250/260 של המתחרים ולוותר על תכונת directx11 בהנחה שאין איזה תוספת ב- Performance? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shlomo1441,

יש לי אפשרות להחליף בחינם לGTX 470 MSI האם כדי לי להחליף?? יש לי צוואר בקבוק מהמעבד שלי אבל עם אובר קלוק הוא סוחב את ה5850 השאלה אם הוא לא יעשה לי בעיות עם הGTX 470. ועוד שאלה האם הספק שלי יחזיק את המחשב באובר קלוק של המעבד ב3.8 ואת הכרטיס 470?????

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by haifaboy,

מחפש כרטיס מסך שמיועד בעיקר לחיבור לרסיבר לקולנוע ביתי . חובה HDMI 1.3 - כלומר תמיכה מלאה ביציאת סאונד מה HDMI כולל פורמטי הסאונד החדשים של ה HD בביט רייט גבוה . כמובן תמיכה מלאה ב1080P בלי קפיצות . בדקתי וקראתי על הכרטיסים של ATI והבנתי שבתחום הזה הם עדיפים כל NVIDIA ( תקנו אותי אם אני טועה , אני דווקא אשמח כי עד היום אני משתמש ב NVIDIA ) והבעיה שמרוב הדגמים התבלבלתי . 5750 , 5770 , 4890 , לכל כרטיס יש את היתרונות והחסרונות שלו ולי יש כאב ראש מזה ... כמובן שאשמח להמלצה גם על החברה המייצרת ( אסוס , ספייר וכו ) ואפילו על כרטיס ספיציפי וכמובן שעל מקום לקנות בו . כאמור אני מחיפה . כמו כן האים יש מגבלות בסוג הכרטיס אם הספק של המחשב שלי הוא 400 וואט ?? התקציב : כ 1K . תודה מ…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by Animor,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, לאחר כשנתיים עם ה-HD4870. אני מניח שנמאס לי לקבל פחות מ-20FPS ב-WoW באזורים עתירי גרפיקה... זה המפרט הנוכחי שלי: MOBO: Asus P5Q CPU: Intel quad Q6600, מומהר ל-3.2GHZ. RAM: 2x2GB G.skill CL4-4-4-12 2.0-2.1v 800MHz Graphics card: ATI Radeon HD4870 512MB Power: Corsair 550VX Case: Cooler Master CM 690 LCD: Samsung 22 האם המפרט הנ"ל יהווה צוואר בקבוק לכרטיסים החדשים? אשמח להמלצה לכרטיס מסך בסכום של כ-1500 ש"ח. לא אכפת לי NV או ATI. בנוסף, האם כדאי לרכוש גירסה מומהרת מהמפעל? אם כן, אשמח להמלצה/לינק גם לזה. עריכה: אני מחפש כרטיס עם אחריות של לפחות שנתיים. אני מחפש בנוסף כרטיס שקט. ה-4870 די רועש כשהוא מתחמם. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dimorm,

שלום, בערך לפני שבוע רכשתי את 5770 , כשהתחלתי להריץ כל מיני משחקים גיליתי שהוא פועל לא כמו שצריך זאת אומרת אני מקבל באיזה 15-30 FPS פחות ממה שבBENCHMARKS וממה שחברים שלי מקבלים יש להם את אותו הכרטיס. עוד דבר כשאני משנה את הריזולוציה ליותר נמוך הFPS כמעט לא משתנה באיזה 2-3. יכול להיות בעיה במפרט? המפרט: Motherboard Name Jetway BI-100-KU System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Card Shapphire 5770 1G CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) GPUZ:

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by navonn3,

שלום לכולם, קניתי לחדר טלוויזיה חדשה HD 32 אינצ', ואני רוצה לקנות כרטיס מסך HD למחשב כדי לראות סרטים ישירות על הטלוויזיה כרטיס המסך שלי היום הוא ati x1950 512mb, אני מחפש משהו שיהיה שדרוג כמובן, אבל לא חובה שדרוג משמעותי באמת, כי אני סה"כ לא משחק משחקים עם גרפיקה יותר מדי כבדה, לכן גם טווח המחירים היחסית נמוך. הכי חשוב שתהיה יציאת HDMI כמובן. בעיקרון אפשר לתת המלצות עד 600 ש"ח ככה, אבל כמובן שעדיף עד 450 כמו שתבתי בכותרת תודה מראש! ---עריכה--- משהו חשוב נוסף ששכחתי, המארז שלי יחסית קטן, ולכן אין מקום לכרטיס מסך גדול כזה שתופס 2 סלוטים, אלא רק לכזה שתופס סלוט אחד

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. אז ככה בדקתי א הכרטיס בתוכנת ה- GPU-Z ולפי מה שראיתי אני לא עובד על התתדרים והמהירויות כמו שכתוב אצל היצרן הנה תמונה מה-GPU-Z [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום חברים, אני מחפש כרטיס מסך לשם עריכת וידאו וגם משחקים. יש שני כרטיסים מומלצים לעריכה: GTX 285 ו-GTX 295 מצאתי כמה ביד שניה ואני רוצה לרכוש אחד מהם. כולם טוענים שלא עברו OC ואני לא ממש יודע איך ניתן לבדוק זאת ובכלל איך בודקים כרטיס שהוא תקין? לכמה מה בכלל אין אחריות מכיוון שנרכשו בארה"ב. מה לדעתכם מחיר השוק של יד שניה בכרטיסם כאלה? ושאלה אחרונה, יש לי כרגע כרטיס עם CHIP של ATI דגם 4870 עם 1GB זכרון, כמה אפשר למכור כרטיס כזה היום? המון תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Pc_freak,

אני מתלבט בין HD 4890 לHD5770. המחשב שלי Q9400 3.2GHZ 5GB 800MHZ זכרון כרטיס מסך HD4850 לוח EP43 D3SL ספק EZCOOL 500 W (לא מעוניין להחליף אותו ) WIN 7 ultimate 64bit

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by GlooK,

שלום לכולם אני צריך יעוץ או הכוונה לגבי כרטיס מסך. יש לי מחשב HTPC (מדיה סנטר) : מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz כ.מסך O/B : nVidia GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i זכרון : 4GB (לא זוכר בדיוק איזה) עם כרטיס טלביזיה 150PVR וכו. ספק כח : 300W (לא אמיתי) משהו מעפן שעלה לי בסביבות ה 150 ש"ח יש לי את המחשב שנתיים/שלוש, ועד היום הוא שירת אותי נאמנה ללא כל צורך לשדרג (פרט להרדיסקים ששודרגו ל 2TB במערך רייד 0). לעצם ההתלבטות : א. כעת אני מעוניין לרכוש כרטיס לוויני (ממיר פנימי לצלחת לווין). בדרישות מערכת כתוב שצריך לפחות 256MB זכרון על כרטיס המסך (אני מתכוון לעבוד בסטרים כפול אז נגיד 512BM). ב. אני עובר לשידורי HD גם מצלחת לווין (פרטית) וגם מתוכן המורד יש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by winse7en,

צרבתי לעצמי BIOS כלפני חודש והוא לא טוב אני רוצה להחזיר לעצמי את הBIOS הכודם שלי הכרטיס מסך שלי הוא : HD5850 של ASUS צרבתי לו BIOS של MSI משהו יכול להביא לי מדריך לצריב BIOS יש לי את הBIOS הכודם שלי רק לא זכור לי איך לצרוב . תודה מראש . ;D

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by RocknRolla,

כרגע אני נמצא במוסקבה ויש לי הזדמנות לקנות כרטיס מסך במחיר יותר נמוף מבישראל. אני מתלבט בין RADEON 5770 5830 ו-NVIDIA 260 GTX. המחיר של ה-260 ו 5830 הוא בסביבות ה-230 דולר והמחיר של ה-5770 בסביבות ה-200 דולר. בעיקרון אני מתלבט בין ה-5830 וה-260. ה-260 עם 896 זכרון לעומת ה-1GB של ה-5830. זאת השאלה הראשונה שלי. זה משנה? ובכללי מי מהכרטיסים יותר חזק? השאלה השנייה שלי היא האם משתלם בשבילי לקנות את הכרטיסים האלו כי יש לי מסך בסך הכל בגודל של 19 אינץ' אז אני משחק על רזולוציה 1280X1024. והשאלה האחרונה שלי היא האם כל הכרטיסים יתאימו ללוח האם שלי שהוא:GA-P35-S3L של GYGABYTE. ובכללי אני ישמח לשמוע הצעות

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  24. היי, יש לי מחשב בעל המפרט הבא (נקנה לפני כשנתיים וחצי): מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor AM2 4800+ BOX לוח אם: ASUS M2A-VM זיכרון: OCZ2P800R22GK OCZ PC2-6400 R2 1024MB PLAT XTC*2 כרגע אני משתמש בכרטיס מסך שבא עם הלוח אם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ש: 1.יתאים למחשב הזה (כלומר ללוח אם). 2.יאפשר לי להריץ את Modern warfare 2 על ההגדרות הגראפיות הכי טובות. מה הכרטיס מסך הכי זול שאני יכול לקנות שיענה על שתי הדרישות הנ"ל? לחבר שלי יש מחשב זהה, רק שהוא הוסיף בזמנו כרטיס מסך radeon 4850hd, שאכן מקיים את שני התנאים שרשמתי. הבעיה היא שהבנתי שלא מוכרים אותו יותר, ובכל מקרה, אם יש משהו יותר זול שעונה לדרישות שלי אז זה עדיף. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  25. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ועד לא מזמן הייתי סגור על ה5850 בשביל מסך 24' חדש. בזמן האחרון אני רואה הרבה המלצות לDELL 2209WA ואני שוקל בסופו של דבר ללכת עליו. ממה שהבנתי 5850 יהיה ביזבוז על מסך כזה של 22 אינץ', עד כמה זה נכון? במקביל לזה אני מחפש כרטיס מסך שישתלם יותר ואני רואה את ה4890 בRSM (החנות ממנה אני קונה) ב750 ש"ח שזה כמעט חצי מהמחיר של ה5850 וחלש ממנו ב20 אחוז בערך. אני לא מבין איזה סיבה הגיונית יש לא ללכת על הכרטיס הזה ולמה לא ממליצים עליו למפרטים שונים פה בפורום? אני בטוח שיש הסבר. ידוע לי שרק הסדרה החדשה תומכת בDX-11 אבל את זה גם אמרו מתי שקניתי את המחשב הקודם שלי לגבי הDX-10 ושהכרטיס הנוכחי שלי (8800GTS) יתמוך בזה והוא לא עושה זאת בצורה טובה. בנוסף י…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים