עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני רוצה להוסיף עוד שני מסכים ולשחק על כול השלושה (אייפיניטי) יש ברשותי כבר כרטיס HD 6950 שניפתח ל 6970 אני עומד לחקות לירידת מחירים בעקבות הכרטיסים החדשים של ניווידיה ולקנות עוד אחד (אולי יד שניה ) בשביל להשלים למערך של שניים הלוח אם שלי תומך רק ב CF 4X 16X כמה זה ישפיע ? האם אני יקבל ביצועים מספקים על שלושת המסכים במשחקים כבדים במיוחד (RAGE BF3 CRTSIS1 וכו ...) תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by redead,

GIGABYTE נמכר שם ב1675 EVGA ב1655 ASUS 1680 האם משתלם לקנות משם או שיותר עדיף לקנות ממקום אחר LEADTEK ב1610 ? תודה..

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by roxnity,

המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל לקרטע, פעם אחת עובד ופעם אחת לא, ובכלל הוא התחיל להסתובב יותר מידי לאט. אני כבר מעדיף לא להשקיע על קירור חדש לכרטיס כי זה כרטיס די ישן (9600GT) והוא מגיע במנוחה ל-80 מעלות, אני מעדיף כבר לקנות כרטיס חדש אלה הפרטים: - אני צריך כרטיס חדש עד 300 ש"ח. - המחשב שלי: מעבד : e8400 3.0GHz זיכרון : Mushkin 2gb DDR2 לוח אם : MSI p7n Platinum (כן כן, את המחשב מכר לי איזה אחד באייבורי) ספק : EZcool 500W. הכרטיס הוא למטרת גיימינג, תנסה למצוא את האחד שאפשר להפיק את הביצועים הכי טובים באזור התקציב, משהו שיותר טוב מה-9600GT בכמה שאפשר (באזור התקציב). החריץ של הכרטיס מסך לדעתי הוא PCI-E, אבל אולי מישהו מכם יהיה מוכן לבדוק את העניין טיפה לעומק ויחס…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Kfir,

ב- 1024X800 32bit high quality מיפרט : XP 1900 Epox 8K3A+ 333 512Mb Corsair 2700 cas2 ANTEC 430V Geforce 2 MX400 64 MB (זמני) כרטיס מסך אמנם עתיק, אבל המערכת בכלליות חזקה, ניקוד לא נמוך מידי?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by galh_5,

מעבד amd 4200+ x2 1 giga ram ספק 500ת400 אמיתי ג'נרי תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Xilver,

אתמול הזמנתי מRSM והיום הגיע אליי בצהריים. ממש מומלצים! מחירים זולים, סה"כ 530 ש"ח. עכשיו בדיוק התקנתי אותו בעצמי, ועד עכשיו הכל עובד... אני מקווה שזה ימשיך כך כי אני מפחד שעשיתי משהו לא נכון. חיברתי אותו ללוח אם, הברגתי אותו למארז, וחיברתי לספק. פספסתי משהו? אפשר לטעות באחד הצעדים? תייעצו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Kukishin,

מתלבט איזה לקנות.

8. Started by jean-paul,

יש לי gforce 2 mx 400 האם ישנם משחקים חדשים מסוימים כמו warcraft לדוגמא שאני יוכל להריץ אותם על high או על mediom :asthanos:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, בהתחלה הייתי סגור על 770 ואז אמרתי שכדאי לחכות וראיתי ש-290 הוא אחלה בחירה, ואז חיכיתי שיצא לו קירור טוב ואז כבר הורידו את המחיר של 780 ל-2250 (מדבר על סטארט PC) ועכשיו אני כבר סגור על אחד מהשניים ונתתי לעצמי דד ליין שעוד שלושה שבועות אני קונה אחד מהם, MSI 780 או R9 290 עם קירור מתקדם, מה שיבוא קודם עכשיו אני קורא כאן כתבה שבמרץ NVIDIA תוציא את כרטיסי הדור הבא. כאילו באמת? עכשיו אני כבר חושב שעדיף לחכות, רק שלושה חודשים וכלום לא בוער, אבל אז זה יהיה "רק שלושה חודשים" למשהו אחר וככה יצא מצב שאני רק מחכה כמו טמבל מה כדאי לעשות? באמת לחכות ולקנות משהו מהטכנולוגיה החדשה או לקנות R9 290 / GTX 780? ראיתי פה שאפשר להפוך 290 ל-290X, כמה זה מסובך? זה כדאי או מסוכן מידי…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MDK,

דבר ראשון - מתי לדעתכם הוא צפוי בערך להגיע לחנויות בארץ ? ? ? דבר שני - אתם יודעים כמה גרסאות ייצאו ל-R300 ? ? ? אם כן, אז האם יהיה דגם מהיר (ועדיין טוב יותר מ-ti4600) וגם במחיר סביר - בין 200 $ ל-300 $ ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש למחשב עגלה שלי :-\ לפחות עד הקיץ... מה שאני מחפש בעיקרון זה סרטים בFULL HD ואם אפשר לסחוט גם מישחקים ב720P זה יהיה מעולה התקציב שלי זה עד 250 שקל חדבתי על: HD 6450 Silent 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashkelon&cat=155 הבעיה היחידה שלי זה הספק שהוא גנרי של 500 אבל אין לי מושג אם זה ההספק האמיתי שלו :-X מה אתם אומרים על הכרטיס מספיק טוב? יש יותר טוב באותו מחיר? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני צריך מסך LCD שיהיה טוב למשחקים עד 1600 שקל שלמסך יהיה 8MS בהירות טובה ויחס ניגודיות טובה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אבל ממש מאוכזבבבבבב הוא פחות טוב מהכרטיס המובנה HD 4000 ?!?!?! מה אני לא עושה טוב ?? אני מתבאס להתחיל לחשוב על להוריד משחקים עם גרפיקה יפה !! CS לא רץ חלק... אפילו לא נראה טוב ביחס למחשב . כשאני מפעיל את כל הפילטרים בCATALYST התמונה נוראית ביותר ויש קווים ממש ממש לא חדים ואף עקומים ! איך מתמודדים עם זה והאם עשיתי משהו לא בסדר ????

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by amit22,

FX5900CP 1490 שקל בפנדה איך המחיר כול כך זול בדקתי באתר של החברה שמיצרת אותו והוא כמו כול fx 5900 סתנדרתי והוא גם במהיריות שעון לוקח את ה radeon 9800 pro

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by orono,

אהלן, שמתי בוכטה עכשיו על מחשב חדש (i7 950) וחלטתי במקום להשאר עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ( gigabyte 8800gts 512) ולשים את הכסף על חלקים אחרים. אני לא איזה גיימר סופר מטורף אבל כן אוהב לשחק פה ושם איזה משחק חדש, לא חייב רזולוציה גבוהה במיוחד ולא אמות אם אוריד קצת את הגדרות הגרפיקה. בנוסף אני עושה עיצוב גרפי עם תוכנות כמו פוטושופ, פלאש, אפטר אפקטס. שווה לי לשים איזה 300-400 שקל על 8800gts 512 נוסף (יד שניה) ב-SLI ? איך זה ישתווה מול כרטיסים של היום סטייל GTX450/460 וכאלה? האם זה יתן תוספת ביצועים המצדיקה את הוצאת הביניים הזו עד הפעם הבאה שאני אקנה כרטיס חדש ב1000 שקל (משהו כמו עוד שנה) תקנו אותי אם אני טועה אבל אני מניח שזה יהיה עדיף על לקנות כרטיס חדש עכשיו ב-300-400 שקל. א…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tronado,

הוא שווה היום 650 שקל ביד שניה? איך הוא עובד על משחקים חדשים בהגדרות סבירות עד גבוהות?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Symphozis,

היי יש למישהוא מושג מתי צריך לצאת ה8600 כי אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני רוצה שיהיה לי כבר את הD10 שיספיק לי להרבא זמן. ה8800 יותר מידי יקר בישבילי ובקשר למעבד אני מחכה ל CONORE 6320

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. החיבור לטלוויזיה הוא חיבור בננה והחיבור למחשב הוא חיבור s-video חיברתי את הטלוויזיה למחשב והוא מציג לי את הכל בשחור לבן קראתי באתר של nvidia שזה קורה בגלל שמוגדר פורמט לא נכון של שידור או שהכבל ארוך מדי (והכבל לא ארוך מדי) אז נשארה האפשרות של פורמט שגוי אז נכנסתי להגדרות המתקדמות של הטלוויזיה והגעתי לחלון הזה : http://img156.imageshack.us/img156/4768/svideo5de.jpg כשבחרתי חיבור s-video וניסיתי את כל הפורמטים התמונה עדיין נשארה בשחור לבן כשבחרתי חיבור composite (חיבור בננה) התמונה נהיתה בצבע לשניה ואז הפכה למסך שחור כאילו הטלוויזיה לא מחוברת בכלל מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לתקן את זה כדי לראות בצבע בטלוויזיה? ד.א. לפני שהמחשב עולה רואים בצבע (את הסמל של הוינדוס…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש באפשרותי לקנות אחד מהשניים למדיה סנטר שהוא גם למשחקים. ברור לי שה-PALIT יותר מהיר (SONIC אחרי הכל) אבל הטענה היא שה-CLUB3D מקורר יותר טוב ויותר שקט. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי מספיק מידע. השקט חשוב לי אך מן הסתם גם הביצועים. מה עדיף לקחת? האם ההבדל בביצועים משמעותי ומורגש? אני קצת לחוץ עם ההחלטה כי כרגע ביצעתי את ההזמנה עם ה-CLUB3D ואני יכול לשנות ביום ראשון את ההזמנה. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by haim_egm,

אני עובד בעבודה עם שלושה (ועם קצת מזל, ארבעה בעתיד הקרוב) מוניטורים. המחשב הנייח שקיבלתי היה ללא כרטיס מסך כך שהבאתי כרטיס ענתיקה מהבית (AMD Radeon R7 200 Series) עם שתי יציאות וזהו. הייתי שמח לכרטיס מסך בעל 4 יציאות HDMI אם יש דבר כזה זול ככל האפשר. לא צריך יכולות גרפיות יוצאות דופן, הרזולוציה הנדרשת היא HD פשוט.

21. הגיע אליי הכרטיס הנ"ל לא יודע ממש פרטים עליו רק זיהיתי שזה Nvidia Quadro Fx 3400 המחירים בזאפ דיי מטורפים 5000 - 8000 מישהו יכול לעזור לי ולהסביר טיפה? ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. טוב, ראיתי שהרבה אנשים כאן עדיין לא הבינו שה-GEFORCE FX 6800 בהרבה יותר טוב מגרסאות ה-X800 ואפילו בחלק מן המקרים ה-X800 XT PLATINUM פחות טוב מה-6800 הרגיל... אז בבקשה תקראו את הקטע הזה מהאתר של NVIDIA שמרוכזים באאנצמרים מכל מיני אתרים על המשחק DOOM 3: http://www.nzone.com/object/nzone_doom3_benchmarks.html

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by orgabay87,

אני בונה מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים ומתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: 1. Gtx 670 ftw 2g 2. Gtx 670 4g האם יתרון הזכרון יריץ משחקים טוב יותר או שמה המהירויות הגבוהות יותר שה- ftw עובד בהן יהיו יתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. המחשב שלי: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz GeForce FX 5200 AGP 8X 128MB מסך 19 אינץ: Samsung SyncMaster 913N לפני שקניתי את המסך, היה לי מסך 15 אינץ', והמשחקים אצלי עבדו מהר וחלק! על ריזלוציה של 768*1024. אבל עכשיו אחרי שקניתי את המסך, שהוא באמת מסך מצויין ויקר (הריזלוציה של המסך היא 1280*1024), המשחקים אצלי עובדים לאט כמו לא יודע מה... אני חייב לשחק על ההגדרות הכי חלשות בריזלוציה של 800*600 כדי שהמשחק יעבוד מהר... וזה מעצבן!!! עד שקניתי מסך טוב הכל עובד לאט איזה באסה יאללה!!! יש מצב שאני משפר איכשהו את כרטיס המסך בלי לקנות חדש? מה כדאי לי לעשות? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by EAD,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22273 המחיר ממש לא זול! 280GTX ניתן להשגה ב2300 נכון להיום (וגם 2200) CF של שני 4870 יעלה לך כ2600-2700( ויתן ביצועים זהים ואף לפי מבחנים מסויימים יותר טוב במקרים מסויימים) שלא לדבר על כמות החום וצריכת חשמל של המפלצת הזאתי. איך שאני רואה את זה, אנשים שקונים את זה יקנו מן הסיבות הבאות: 1) אין להם אפשרות לCF, ולכן מעדיפים פתרון של כרטיס אחד מהיר 2) יש להם CF ורוצים לשים שני 4870X2 - יעלה להם הון תעופות, יצטרכו ספק של 1000W ומעלה, והמון חום שיפלט מן המחשב, וגם מבחינת ביצועים, אין שום צורך בזה כיום, של לדבר על כך שלתמוך ב4 ליבות כיום שעובדות בו זמנית, ממש נעשה רע כיום! אז מה דעתכם?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים