כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך ממש זול למחשב של אבא שלי יש לו P3 1000MHz ו512MB SDRAM יש לו עכשיו איזה TNT2 ישן אני מחפש משהו ממש זול (+-200 שקל) שיוכל להריץ את משחקי הרשת הפופלריים (CS, קוויק3, UNREAL וכד') הGF2MX נראה לי חלש מידי והGF4MX יקר מידי יש איזה משהו באמצע?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Club3D ATI Radeon HD4870X2 או GTX 285 ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאפשר להבין מהכותרת מדובר על כרטיס מסך ללפטופים, התלבטתי אם לפתוח את הדיון בפורום מחשבים ניידים אבל בסוף הגעתי למסקנה שמדובר יותר על הכרטיס מסך ולכן החלפתי לפתוח את הדיון פה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג(ואני יודע שזה יקר מאוד אבל יש לי את הסיבות שלי..), כרגע חשבתי לקנות לפטופ עם 1080 אבל מסתבר שעם ההשקה של ה2080 לאחרונה אולי עדיף לחכות לאדפטציית מובייל..השאלות כאלה; 1.ידוע או לפחות יש הערכה מתי זה ייקרה(בחו"ל)? 2.ידוע או לפחות יש הערכה גסה כמה לפטופ שמכיל 2080 או אפילו 2070 יעלה(בחו"ל)? תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד P4 1.5GHz, עם לוח אם בתושבת AGP. בגלל הגרפיקה הגרועה בכרטיס הישן שלו, אנחנו מחפשים לקנות לו כרטיס AGP עד 500 שקלים, להרצת המשחק WOW בצורה סבירה+. אני מעדיף להזמין לו עם האשראי כרטיס מסך מאיביי או כל חנות אחרת ששולחת לארץ, כי יוצא יותר זול. אז מבחינת מחיר לחו"ל, עד 65$ (יש עוד מע"מ ומשלוח). אני מבין שהתקציב לחוץ, אבל הבן אדם תפרן והוא בקושי מגרד את ה-500, כך שלהוסיף לא אפשרי, אבל אני אשמח אם תרשמו את האפשרות עם התוספת מעבר לתקציב כאפשרות משנית (אולי אוסיף לו טיפה לתקציב בעצמי). תודה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/hwdb.php?tid=669247&tp=geforce7900gs-inno3d&rid=669247 חלק מהמשחקים לצד 7900GS חלק לצד X1900GT. ועוד ה X1900GT אמור להתחרות בכלל ב 7900GT ובכלל עם OC קטן ב 7900GS (כמו שבביקורת) מוסיף כ 5-6 FPS! ולא לדבר ש X1900GT חם ויהיה קשה לעשות לו בכלל OC עם הקירור הסטוק שלו. 7900GS כל פעם מפתיע אותי מחדש תהנו
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום איך קוראים ךתוכנה שמראה שימוש במעבד וכרטיס מסך תוך כדי משחק בגרפים??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ותוהה מה היא הדרך הכי זולה לחבר שלושה מסכים למחשב אחד? לא למטרת משחקים, מעדיף שליטה על המסכים ממערכת ההפעלה ולכן אולי Eyefinity לא יתאים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד Core i5 2500k זכרון 8GB לוח אם Gigabye z68p-ds3 ספק כוח antec 6202 כרטיס מסך נוכחי : 6950 2GB מעוניין להחליף אותו אחרי יותר מ 3 שנים, תקציב בסביבות ה 1200 ש"ח גמיש אם אני אני אשתכנע שההבדל מצדיק. ואני חייב להבין אם יש איזשהו קאץ' במחירים באמזון מכיוון שההבדל הוא בערך 400 שקל זול יותר באמזון וזה משמעותי. לדוגמא GTX 970 בKSP עולה בסביבות 1850 באמזון 1400 אחרי שנוסיף 18 אחוז מע"מ. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.nordichardware.com/news,9382.html לא יודע אם אתם מכירים את זה או לא, אבל לכו תדעו איזה בעיות יכולים לעשות לכם עם האחריות (החלפה/תיקון) במידה ובאמת יפסיקו לעבוד אחד עם השני. לתשומת לבכם.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ליקנות עם 64 DDR ב-99$ או להוסיף 20$ ולקחת 128DDR הכוונה היא לשמור על יחס עלות/תועלת טוב וכרטיס שיהיה לטווח הרחוק.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום על איזה כרטיס ב-600+ הייתם ממליצים עבור מסך 22" 1680X1050 המערכת בבניה עדיין, הספק כנראה VX450 עדיף חנות מאיזור חיפה\קריות...KSP, נעה, TMS, פנדה... תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי Enable OverDrive. הלכתי לCCC שמרתי פרופיל על סתם שם. הלכתי לProfiles.xml שיניתי שם לערכים שרציתי[100% וManual]. עשיתי לו Activate ועדין זה נשאר על 70 מעלות \: מה לעשות אני רוצה אותו נמוך ככל האפשר מבחינת טמפ' כרגע מצידי שירעיש לי כמו נתב''ג. וכן - אני יודע שהכרטיס תקין עד 125 מעלות, זו לא הנקודה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, קניתי 2gb hd6950 יד שנייה, עוד בתחילה היה קשה לו לתת לי פרטים עליו, מתי נקנה, מאיפה, אחריות וכו' אבל בכל זאת הוא היה נשמע בסדר אז הלכתי על זה, הגעתי הביתה, הוצאתי את הhd4890 שלי ושמתי את ה6950 בציפייה. חיברתי, התקנתי דרייברים של וינדוס 10 (לאחר מחיקה של הקודמים עם ddu), נכנסתי לcsgo והוא אחד מהמשחקים היחידים שאני משחק ולהפתעתי קיבלתי fps נמוך יותר אפילו מהכרטיס הקודם, הורדתי להגדרות הנמוכות ביותר ועדיין הfps היה נמוך להפליא, ציפיתי להחזיק אותו על 300 קבוע כמו ש660 gtx יכול. בכל אופן בדקתי את הכרטיס ב3dmark ואלה התוצאות : http://www.3dmark.com/3dm/8466786 האם אתם חושבים שיש בעיה בכרטיס ? כמו כן, בדקתי אותו בdota שגם שם הכרטיס קרטע וגם בעוד מספר משחקים לא כבדים שנתנ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של איזה חברה הכי כדאי... של גיגה בייט הכי זול אבל אמרו לי שהוא לא משהו.. איזה חברות אחרות כדאי?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות אחד מהשניים למדיה סנטר שהוא גם למשחקים. ברור לי שה-PALIT יותר מהיר (SONIC אחרי הכל) אבל הטענה היא שה-CLUB3D מקורר יותר טוב ויותר שקט. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי מספיק מידע. השקט חשוב לי אך מן הסתם גם הביצועים. מה עדיף לקחת? האם ההבדל בביצועים משמעותי ומורגש? אני קצת לחוץ עם ההחלטה כי כרגע ביצעתי את ההזמנה עם ה-CLUB3D ואני יכול לשנות ביום ראשון את ההזמנה. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פלטפורמת ה-Indiegogo מאירה פנים ליצירה החדשה והמעניינת מבית חברת Chuwi לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי מחשב עם I5 2400 4 giga ram בשני סטיקים ויש מקום לעוד 2 power supply 500W ci power והיום יש לי כרטיס מסך 430 ואני רוצה לשדרג אותו. מבדיקה שעשיתי הספק לא גנרי והוא נותן 432W http://imagizer-cv.imageshack.us/a/img824/6883/zwly.jpg ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הבא? HD7850 GPU - 2GB 256bit GDDR5 ב 525 ש״ח בפלונטר. יש לכם הצעה אחרת התקציב עד 600? יש לכם הצעה לשידרוג אחר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
VisionTek, היצרנית הכי גדולה של כרטיסים מבוססי צ'יפים של nVidia נסגרת! http://www.hardocp.com/article.html?art=MzM5
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות כ.מסך חדש למחשב הישן ואני לא יודע מה יותר טוב. POWERCOLOR X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, PCI-Eבעל קירור מיוחד של AC. או POWERCOLOR HD 2600 XT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E הקלוקים של ה2600 הם: Engine Clock 800 MHz Memory Clock 700 MHz x 2 ושל הX1950: Engine Clock 600 MHz Memory Clock 700 MHz x 2 אבל יש לו 256 ביט זיכרון ול2600 יש 128. ה2600XT זול ב 100 שקל מה X1950. הקירור של הX1950 יותר טוב אבל אני גם ככה מחבר קירור של זלמן(VF1000 LED ). איזה כרטיס לדעתכם כדאי יותר לקנות? בבקשה לא להציע לי כרטיסים אחרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שזאת המסקנה שהגעתי אליה היום למרות שאני בכלל רציתי להביא 6800GT עדיף שיהיה מחשב עם סתם כרטיס מסך להוריד בו שירים ,אייסיקיו ,אינטרנט קצת ולהוריד משחקים וסרטים לXBOX360 שנותן גרפיקה וחווית משחק הרבה יותר גדולה לא?:\ הבנתי גם שאפשר לחבר לXBOX מקלדת ועכבר אז מה אתם אומרים עדי להשקיע את הכסף על XBOX או כרטיס מסך?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס המסך כפול הליבה החדש והאימתני ביותר בסביבה הושק רשמית, עם קריצה למפתחים ויוצרי תוכן אשר אוהבים גם גיימינג קרוב לשנה אחרי שהוצג לראשונה וכחודש אחרי שנחשפו שמו ופרטיו העיקריים – כרטיס ה-Radeon Pro Duo החדש של AMD, "כרטיס המסך העוצמתי ביותר בעולם" לדבריה, מתחיל להגיע אל מדפי החנויות, עם תג מחיר מאסיבי של 1,500 דולר. בדומה למחירו המקורי של הכרטיס הכפול הקודם של החברה, ה-Radeon R9 295X2. כידוע, ה-Pro Duo מציע זוג ליבות Fiji עדכניות מלאות, עם 8,192 יחידות עיבוד, 8GB של זכרון HBM חדשני וזריז, תדר עבודה של 1,000MHz וביצועים מירביים שמגיעים ליותר מ-16TeraFLOPS – כל אלו בלוח מודפס אחד עם קירור מים מובנה, ומעטפת תרמית של 350 וואט "בלבד", שגבוהה ב-75 וואט מזו ש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי את כרטיס המסך הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu הכרטיס מסך הקודם שלי הוא GTX 275 הספק - הכרטיס מסך החדש בא עם שני כבלים כאלה : הכרטיס הקודם שלי התחבר בעזרת כבלים אלו : (הירוקים) (ואלו התחברו לכרטיס מסך) בנוסף ישנו את התרשים הזה : לא כל כך הבנתי לאן לחבר את הכבלים החדשים , כי אין לי כבל שמתחבר ל4 פינים שלהם. חשבתי אולי לחבר את הכרטיס המסך החדש כמו הקודם, אבל לא רציתי לעשות נזק . תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי תקציב למחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש להשאר איתו עוד שנה ואז אולי לקנות מחשב חדש אני לא מחפש עכשיו כרטיס DX10 כי זה יקר לי יספיק לי כרטיס AGP שיריץ ויסטה את כל משחקי 2006 וכמה מ2007 תודה לממליצים המפרט של המחשב 1 G זכרון 140 דיסק קשיח 2.4 מעבד כ. מסך Gforce 4 MX עד600שח
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות geforce 4 אבל לא יודע של איזה חברה שמעתי שהפילטרים של MSI לא טובים ואולי יש עוד כמה דברים כאלה שאני לא מודע אליהם אתם יכולים לדרג את החברות לפי איכות המוצר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-