עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rulo,

אני מעונין לקנות כרטיס מסך שיוכל להתאים למשחקים כמו: Assassins Creed: Odyssey Red Dead Redemption 2 Cyberpunk 2077 התקציב עד 1.000 אפשר גם יד שניה או מחו"ל המפרט שלי הוא: Intel Core i5 7500 / 1151 Tray מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 קירור DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C14 ראם Gigabyte GA-B250M-DS3H לוח אם WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Blue 3.5 כונן קשיח Intel® Optane™ Memory Series 32GB M.2 80mm Antec GX200 Case מארז FSP Hyper S 500W Active PFC 85+ ספק כוח Dell S2216H מסך אני מתכון לשחק בהגדרות בינוני- גבוה 1080 אשמח לה…

2. Started by blackhawk,

היי חבר'ה , זה המפרט כרגע : Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray NZXT Respire T20 CPU Cooler Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 Silverstone Presicion PS08 USB3 FSP 500W Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDMI RETAIL Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 לאחרונה הוספתי SSD 128GB. המפרט מיועד לגיימינג בהגדרות HIGH וצפונה. משחקים כגון : PUBG WOW DOTA 2 שאלה חשובה - יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס GTX 1070 G1 8GB GDDR5 של Gigabyte . 1500 ש"ח יד שניה כמובן עם אחריות לשנתיים מתוך 3. אשמח לדעת אם שווה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Albetron,

כמו שאפשר להבין מהכותרת מדובר על כרטיס מסך ללפטופים, התלבטתי אם לפתוח את הדיון בפורום מחשבים ניידים אבל בסוף הגעתי למסקנה שמדובר יותר על הכרטיס מסך ולכן החלפתי לפתוח את הדיון פה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג(ואני יודע שזה יקר מאוד אבל יש לי את הסיבות שלי..), כרגע חשבתי לקנות לפטופ עם 1080 אבל מסתבר שעם ההשקה של ה2080 לאחרונה אולי עדיף לחכות לאדפטציית מובייל..השאלות כאלה; 1.ידוע או לפחות יש הערכה מתי זה ייקרה(בחו"ל)? 2.ידוע או לפחות יש הערכה גסה כמה לפטופ שמכיל 2080 או אפילו 2070 יעלה(בחו"ל)? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהוא הכי Cost-Effective, ז"א שיתן מקסימום ביצועים ביחס למחיר. התקציב מוגבל ל- 750 ש"ח ואני קונה אותו כחלק ממחשב חדש (רצוי ב- TMS). משחק לדוגמא שאני רוצה להריץ בהגדרות גבוהות: Civilization 5 אשמח להמלצות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מחפש כרטיס מסך בעיקר לפוטושופ , FSX , מתלבט בין GIGABYTE GV-N95TD3-512I GeForce 9500 GT 512MB 128-bit GDDR3 לבין Sapphire ATI Radeon 4550 512MB GDDR3 יש איזו המלצה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by roes,

מה זאת התוכנה ati catalyst ?? זה דרייבר או משהו דומה?? מהי עושה?? מה זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היום התפרסמה סקירה על שמעה כרטיסי מסך: GeForce4 Ti 4600 GeForce4 Ti 4400, GeForce4 Ti 4200, Radeon 9700 Pro, Radeon 9700, Radeon 9500 Pro, וה- Radeon 9000 Pro. לפי מה שכתוב שם...טוב, תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים. הכתבה: http://www.extremetech.com/article2/0,3973,739768,00.asp

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך החדש GeForce GTX 970. את המפרט הנוכחי שלי קניתי בדיוק לפני 4 שנים והוא: Intel Core i7 930 2.8Ghz Gigabyte X58-UD3R Kingston HyperX 2GBx3 DDR3 1600Mhz CL9 2x Gigabyte GeForce GTX 460 SLI SeaSonic 620w 80+ Bronze Active בנוסף יש לי 3 כוננים רגילים HDD ועוד כונן SSD שקניתי חודש שעבר כחלק מהשדרוגים שאני עושה למחשב והוא: Crucial MX100 256GB. השאלה היא איך ה-GeForce GTX 970 יעבוד עם המערכת "העתיקה" שלי והאם יהיה צוואר בקבוק? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by unknown man,

ראיתי אתמול בעיתון של יום שישי מסך LCD במבצע שעולה במחיר המקורי ויש מצב שעד יום שישי הקרוב ירד לו המחיר וזה משהו שמאוד מעניין אותי (מי שמכיר את מכרז ממון). הדגם המוצע הוא ViewSonic va712 עם זמן תגובה מצויין של 8MS ככה שאם המחיר יורד ל 1000 ואני מקבל עליו דעות טובות אני רץ לקנות לדף הפרטים בעמוד היצרן: http://www.viewsonic.com.sg/products/productspecs.php?id=215&s=specs אז יאללה מי שיודע שיגיד תודה רבה (:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nivi125,

תכננתי ללכת על 1 גיג'ה, שעולה בערך 700-800 שקל, אבל היום אמרו לי שזה סתם ביזבוז לקנות 1GB כי אין עדיין משחקים שדורשים / משתמשים ב1GB של כרטיס מסך, ואמרו לי ללכת על הגרסא של 512מגה, שעולה 500-600 שקל עכשיו השאלה היא : כדאי לי לקנות את ה512MB ? מה ההבדל מבחינת ביצועים בין שני הכרטיסים? עוד שאלה : איזה מהכרטיסים האלה של ה512 כדאי לי ? מבחינת מחיר ומבחינת חברה [ PALIT, TWINTECH]) TWINTECH http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1310 PALIT http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28650&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Killer Storm,

חבר שלי קונה מחשב חדש והוא לא שואל שאלה של כסף אז מה שמשנה לו זה איזה חברה הכי כדאי G6800Ultra XFX Albatron MSI Prolink Elsa או כל חברה אחרת שהכרטיס G6800Ultra שלה נמכר בארץ איזה הכי כדאי מבחינה של איכות יצור וקירור טוב + באנדל ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי כדי שיעמוד טוב יותר בדרישות של משחקים עכשוויים ועתידיים. המפרט שלי כרגע הוא: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte GA-880GM-UD2H 12GB RAM Sapphire Radeon HD6950 2GB 500W psu Samsung SyncMaster 226BW 22inch המשחקים שאני מתכוון לשחק בהם ורוצה להריץ על ההגדרות הגבוהות ביותר הם Witcher 3, Fallout 4, Far Cry Primal, וכדומה. חשבתי ללכת לכיוון של GTX970, אבל פתוח להצעות. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? והאם יש צורך לשדרג גם את המעבד / לוח אם כדי שיתמכו בכרטיס חדש? אם כן, אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ninja,

אהלן חברים,תראו..רציתי לשתף אותכם בבעייה שמשגעת לי את השכל עם הכרטיס מסך שלי. קודם כל פרטים על המערכת : AMD Athlon 2600 Barton Mobile 2600 @3400 Abit NF7 SL V2 Geil 512 DDR PC 3200 400MHZ HEC 475W Ati Radeon 9700np 128DDR ולבעייה : תראו,עד לפני שבועיים היה לי כרטיס מסוג רדאון 9600 פרו 128 מגה של חברת ג'יגה בייט,הכל היה סבבה עד שהיה לי להביא 9700 במחיר מציאה והחלטתי להחליף אחריי התיעצויות רבות עם אנשים שאמרו שה - 9700 הרבה הרבה יותר חזק מהכרטיס הנוכחי שלי. סבבה...החלטתי להקשיב והחלפתי,נחרדתי לגלות שזאת הייתה הטעות הכי גדולה שעשיתי במחשבים עד היום. פתאום משחקים שרצו לי מהר עם ה - 9600 עובדים לי עם עצירות עם ה - 9700 בדיוק באותם הגדרות שרצו חלק על ה - 9600. בעיות חימום שיש ל…

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by roxnity,

המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל לקרטע, פעם אחת עובד ופעם אחת לא, ובכלל הוא התחיל להסתובב יותר מידי לאט. אני כבר מעדיף לא להשקיע על קירור חדש לכרטיס כי זה כרטיס די ישן (9600GT) והוא מגיע במנוחה ל-80 מעלות, אני מעדיף כבר לקנות כרטיס חדש אלה הפרטים: - אני צריך כרטיס חדש עד 300 ש"ח. - המחשב שלי: מעבד : e8400 3.0GHz זיכרון : Mushkin 2gb DDR2 לוח אם : MSI p7n Platinum (כן כן, את המחשב מכר לי איזה אחד באייבורי) ספק : EZcool 500W. הכרטיס הוא למטרת גיימינג, תנסה למצוא את האחד שאפשר להפיק את הביצועים הכי טובים באזור התקציב, משהו שיותר טוב מה-9600GT בכמה שאפשר (באזור התקציב). החריץ של הכרטיס מסך לדעתי הוא PCI-E, אבל אולי מישהו מכם יהיה מוכן לבדוק את העניין טיפה לעומק ויחס…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין להחליף מחשב מכיוון שהנוכחי כבר לא סוחב. אני מעוניין להריץ סרטים ברזולוציה של 4K גם מתוך מקור פנימי מהמחשב וגם ביוטיוב. האם כרטיס מסך מובנה שמגיע בתוך מעבד i3 יספיק לשם כך ?

16. Started by EAD,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22273 המחיר ממש לא זול! 280GTX ניתן להשגה ב2300 נכון להיום (וגם 2200) CF של שני 4870 יעלה לך כ2600-2700( ויתן ביצועים זהים ואף לפי מבחנים מסויימים יותר טוב במקרים מסויימים) שלא לדבר על כמות החום וצריכת חשמל של המפלצת הזאתי. איך שאני רואה את זה, אנשים שקונים את זה יקנו מן הסיבות הבאות: 1) אין להם אפשרות לCF, ולכן מעדיפים פתרון של כרטיס אחד מהיר 2) יש להם CF ורוצים לשים שני 4870X2 - יעלה להם הון תעופות, יצטרכו ספק של 1000W ומעלה, והמון חום שיפלט מן המחשב, וגם מבחינת ביצועים, אין שום צורך בזה כיום, של לדבר על כך שלתמוך ב4 ליבות כיום שעובדות בו זמנית, ממש נעשה רע כיום! אז מה דעתכם?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז נכון הגיע הזמן לעלות ליגה ואני מתכוון להשקיע במסך דק מסך LCD איכותי ברמה ואני מבקש מכם לתת לי המלצות למסך כזה. עד כה קיבלתי 2 המלצות שנראות די טובות: 1. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1868,normal_sales 2.https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=2370 השני טיפה חורג מהתקציב אבל אני מעוניין במסך איכותי לפחות ל-5-6 שנים ככה שאני מוכן להשקיע אפילו טיפה יותר מ-2500 ש"ח. תודה לעונים ואני מודע לעובדה שיש המון נושאים בעניין אך אני מבקש חוות דעת והמלצה ספציפית לגבי המסכים האלה או אם אתם יודעים על מסך מדגם אחר שעדיף לבדוק אותו, אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצותיכם, בתודה רבה, דודי הסטלן.

18. Started by Oray Lola,

שלום לאחרונה רכשתי את כרטיס המסך הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu הכרטיס מסך הקודם שלי הוא GTX 275 הספק - הכרטיס מסך החדש בא עם שני כבלים כאלה : הכרטיס הקודם שלי התחבר בעזרת כבלים אלו : (הירוקים) (ואלו התחברו לכרטיס מסך) בנוסף ישנו את התרשים הזה : לא כל כך הבנתי לאן לחבר את הכבלים החדשים , כי אין לי כבל שמתחבר ל4 פינים שלהם. חשבתי אולי לחבר את הכרטיס המסך החדש כמו הקודם, אבל לא רציתי לעשות נזק . תודה על העזרה.

19. אני הפכתי את הפורום ואין הסבר לפירוש של מה נותן לי בעצם BIT גבוה כמו 380 או 512 לעומת 128 לדוגמא ? אין הסבר שאומר מה נותן לי מספר ה-MB בכרטיס מסך 256 או 512 ? אלו הם נתונים שניתנים בכרטיס מסך ולא מוסברים כלל שוב לאנשים שיודעים להסביר

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dolevm2,

עשיתי OC ל970GTX שלי והכרטיס כל הזמן קורס במנוחה, במאמץ הוא מחזיק 40 דקות ויותר אבל שאני יוצא ממשחקים או סתם גולש באינטרנט או משאיר את המחשב לבד לכמה שעות אני רואה שהתדרים חזרו למקור- כלומר הOC קרס. למה זה קורה? קראתי משהו שזה יכול להיות בגלל שהמעבד משחק עם המתחים של עצמו ובתדרים זה יוצר בעיה. המעבד הוא i5 3470

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני רוצה לקנות geforce 4 אבל לא יודע של איזה חברה שמעתי שהפילטרים של MSI לא טובים ואולי יש עוד כמה דברים כאלה שאני לא מודע אליהם אתם יכולים לדרג את החברות לפי איכות המוצר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 ספק כוח: FSP RAIDER 650W זכרונות: 2X Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 כרטיס מסך: Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 מלפני 3 וחצי שנים. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך כנראה ל GTX 1070, האם שאר המחשב יתמוך או שיש עוד חלקים שצריך שדרוג? כמובן שהאופטימלי יהיה לשדרג גם לוח אם מעבד וזכרונות, אבל אני רוצה להימנע מזה- השאלה אם החלפה רק של הכרטיס מסך תריץ לי חלק משחקים כבדים או שהמעבד יהפוך להיות צוואר בקבוק ועדיין יהיו לי בעיות של FPS במשחקי רשת? תודה מראש,

23. Started by The_overclocker,

OK אז ככה: חיפשתי באינטרנט כדי לוודא מה באמת קורה עם הX800 GTO2 @ AGP (לא PCI-E) ומצאתי פורום דיי מפורסם (Hard|OCP) ושם חלק מהחברה הזמינו את הכרטיס הזה של Sapphire (הכרטיס בשם GTO 2 שמשתמש בליבת הR480 ושנפתח מ12 ל16 צינורות ומגיע לביצועים של XTPE הוא בלעדי ל sapphire). בקיצור הם הזמינו אותו מחנות שאישרה להם שמדובר באותו הכרטיס בAGP(GTO2) ושהוא אכן נפתח. לאחר זמן מה, החברה שמספקת את הכרטיסים התקשרה שוב עם Sapphire כדאי לוודא ואז Sapphire סיפרו להם שמדובר בטעות, וזה בעצם GTO רגיל ולא קיים GTO2 @ AGP. החברה ביטלה את ההזמנות ונתנה החזר מלא (ומשלוח חינם לחלק מהאנשים שם שכבר שילמו -חברות ישראליות תלמדו). אז זהו זה רשמי -אין- כרטיס כזה בתצורת AGP בשם GTO2 שנפתח ויכול להגיע לביצ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Animor,

שלום, בעקבות התייעצויות בפורום ובדיקה באתרים שונים, החלטתי לקנות את ה-gtx470 בגרסת ה-hawk השקטה שלו. זאת משום שרעש מפריע לי ואני מוכן לשלם קצת יותר על שקט. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7722 הכרטיס הזה ארוך וגדול מהרגיל, ואני רוצה לוודא שהוא מתאים למחשב שלי מבחינת גודל. לוח האם שלי הוא Asus P5Q והמארז הוא Cooler Master CM 690. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי משהו על מישהו עם מארז/לוח אם כמו שלי שהתקינו את הכרטיס הזה. אין לי חשק לקנות אותו ואז לגלות שהוא לא מתאים... תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. יש באפשרותי לקנות אחד מהשניים למדיה סנטר שהוא גם למשחקים. ברור לי שה-PALIT יותר מהיר (SONIC אחרי הכל) אבל הטענה היא שה-CLUB3D מקורר יותר טוב ויותר שקט. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי מספיק מידע. השקט חשוב לי אך מן הסתם גם הביצועים. מה עדיף לקחת? האם ההבדל בביצועים משמעותי ומורגש? אני קצת לחוץ עם ההחלטה כי כרגע ביצעתי את ההזמנה עם ה-CLUB3D ואני יכול לשנות ביום ראשון את ההזמנה. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.